Férfiszemmel

Minden amit a másik nemről tudni akarsz, de nem mered megkérdezni

Hirdetés

Támogasd az oldalt!

    

Friss topikok

Újabb hiszti a háztartási munkamegosztással kapcsolatban

2017.08.04. 09:41 George Herceg

lathatatlanmunka.jpg

 

Egy kedves női blogger, egy meglehetősen hosszú posztban nyilatkoztatott ki a témában. A cikk teljes terjedelmében itt olvasható: http://oszintenmegmondom.reblog.hu/kapcsolati-borton

A poszt felütése az alábbi:

Nem érdemlek jobbat annál, mintsem a konyhában tespedjek, munka mellett főzzek egy haspókra, aki aztán válogat, és egyszer nem mosogatna el? Nem érdemlek jobbat annál, mint hogy kiszolgáljak egy férfit, aki addig videókat néz a telefonján? Nem érdemlek jobbat, mint hogy folyton csak őt elégítsem ki, én ne kapjak semmit? Nem érdemlek jobbat, minthogy egy elvárásokkal teli új család tagja legyek? Főzzél, az anyagiakba bele ne szóljál, ha a férfi költekezik, hadd tegye. Ha hiteleket vesz fel, hadd tegye. Te nő vagy. A te dolgod a konyha, és hogy szülj.

Én teljesen megértem a szerző frusztráltságát és dühét. Én is az lennék, ha családban élve minden házimunka kizárólag az én nyakamba szakadna, bár bevallom mikor egyedül éltem nem okozott problémát a háztartás vezetése és a kosz sem evett meg. A cikkel a legnagyobb problémám ott van, hogy megint a férfiak hibáztatására fut ki a dolog, ahelyett, hogy a hölgy a saját felelősségét firtatná közben. A helyzet az ugyanis, hogy valóban nem érdemel jobbat, mint ami jutott. Miért? Mert a párválasztás szabadsága felelősséggel is jár. Már nem azokat az időket éljük, amikor egy zord atya, vagy a szélesebb értelemben vett család döntött a fiatalok sorsáról. Ma mindenki saját maga választhatja meg, hogy kivel éljen. Természetesen a kívánalmaknak szerencsésen találkozniuk kell. Ha olyan férfit választott, akit semmi módon nem tud rávenni a közös terhek viselésére, aki inkább videókat néz, amikor a másik megszakad a melóban, aki nyakra-főre veszi fel a hiteleket, melyeket felesleges baromságokra fordít, akkor abban a hölgy is benne van. Oka van annak ugyanis, hogy ilyen férfit választott. Az ok pedig, hogy az ilyen pasasok nagyon jól tudják, hogy ezt megtehetik, mert a külsejükre beindul a bugyi nedvesedés. Nem azt mondom, hogy olyan párt kell választani, aki szexuálisan nem annyira vonzó, de házias, hanem azt mondom, nem lehet a hosszú távú elköteleződés egyetlen alapja a szexuális vonzalom. A párválasztás felelősségét nem lehet áttolni a másikra és nem lehet áttolni a társadalomra, vagy a férfiak összességére. Nem tetszik, hogy ki kell szolgálni a férfit? Keressen olyat, aki nem várja el, sőt esetleg olyat, akinek nem derogál a főzés vagy a teregetés. Nem tetszik, hogy a férfi önző a szexben? Keressen olyat, aki önzetlen, sőt akinek nagyobb kielégülés kielégíteni a nőt, mint a saját élvezete.

Természetesen megkapták magukat a Pán Péterek is. Magam is írtam a jelenségről az egyik előző posztban. (http://ferfiszemmel.hu/2016/09/28/veszjelek_a_mamahotelekbol) Társadalmi szempontból ez a réteg felesleges, mivel nem termel sem GDP-t, sem a jövő adófizetőit, de az egyéni szempontokat is figyelembe kell venni. Ezek a férfiak miért is adnák fel a mama hotelt? Azért, hogy egy drága albérletre költsék a kevés fizetésük nagy részét? Azért, hogy jelentős életminőség romlást éljenek meg, a „szabad” és „felelősségteljes” felnőtt életért cserébe? Azért, hogy sok esetben belesodródjanak egy házasságba, gyerekvállalásba a megfelelő anyagi alapok nélkül? Azért, hogy aztán elváltként, egy gyerektartással megterhelve visszaköltözhessenek a mama hotelbe?

Ez a lövészárok valójában nem a nemek között, hanem a szegények és gazdagok között húzódik. A mostani 20-30-as generáció kettészakadt, akiknek megfelelő családi támogatás jutott és jó szakmát választottak külföldön csináltak karriert, akik nem, azok is kimentek egyedül Angliába, Németországba szerencsét próbálni, a többség azonban itthon vegetál a szüleinél. A társadalmi mobilizáció felfelé beszűkült, lefelé kiteljesedett. A nők egy része ezt úgy próbálja meg kivédeni, hogy magánál gazdagabb partnert keres, azonban mivel ez egy szűk réteg, gyilkos a verseny. Az úgynevezett „átlag” férfiak egy része pedig passzivitásba vonul. Ettől persze senki sem boldog, de megoldást sem keres rá senki. A feministák is inkább a nőelnyomás mítoszával foglalkoznak, ahelyett, hogy belátnák, amiről beszélnek az az elnyomás nemektől függetlenül a szegényebb rétegeket érinti.  

Másik oldalról pedig ne csodálkozzanak a nők, hogy a férfiaknak alap elvárás, hogy egy nő házias legyen. A magyar társadalom tradicionális szemléletű. A férfiak, bár egyre ritkábban találkoznak vele, még mindig a kedves, házias nőket keresik, aztán vagy találnak ilyet, vagy nem, de ez meg az ő felelősségük. Mindenkinek meg kell kötnie a maga kis kompromisszumát, de én úgy látom a nők többsége erre vagy nem hajlandó, vagy túl nagy áldozatnak érzi ezt. Természetesen nem ítélem el azokat sem, akik nem akarnak ilyen elvárásoknak megfelelni és tudatosan választják a szingli életformát, de könyörgöm, akkor ne szapulják a másik nemet. A nem választás is választás, és annak a felelősségét is viselni kell.

481 komment

Címkék: szex viselkedés férfiak társadalom nők párkapcsolat pszichológia házasság elvárások

A bejegyzés trackback címe:

http://ferfiszemmel.hu/api/trackback/id/tr3212719484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

zombigyilkos 2017.08.22. 22:56:46

@Inkábbolvass:
Te tényleg azt hiszed, hogy én ezt hiszem? Na EZ az igazán muris! :DDD

Inkábbolvass 2017.08.22. 23:06:20

@zombigyilkos: Ezt a technikát ismerem. Eszerint igen. De nem baj, csak meglepett.

zombigyilkos 2017.08.22. 23:24:35

@Inkábbolvass:
Képzelődj csak kedvedre. És így már valóban muris. :))

Mia and me 2017.08.23. 18:06:16

@zombigyilkos:
"Erre te (meg az iskola) elkezdted tanítani.
... Azon a véleményen voltál, hogy majd te tudod, hogy mikorra kell megtanulnia olvasni. ... Erre te, meg a tanár beleavatkoztatok a gyerek természetes fejlődési ütemébe."

Látod ezt utálom :) amúgy benned, hogy ha elkezdődik végre egy értelmes vita, vagy problémafelvetés és arra megoldások akkor rögtön jössz a bírálkozó (ez egy új magyar szó:)) feltételezéseiddel.
Kurvára nem kezdtem el olvasni tanítani, és nem voltam azon a véleméynen hogy majd én tudom mikorra kell megtanulnia olvasni.
Konkrétan a nyári kötelező olvasmány is úgy van hogy felolvastam belőle kicsit, aztán elmondtam neki miről szól meg majd írunk jövő héten egy olvasónaplót. Úgy hogy lediktálom. Mert f.sság az egész nyári olvasásra ösztönzés.

De nem látom hogy lehet kikerülni úgy az iskolarendszert, hogy a család meg a gyerek ne legyen támadható.

"Én is már másodikos koromban elolvastam az Egri csillagokat úgy 5X, mert érdekelt és tetszett. Holott hatodikos tananyag. De nem azért tettem, mert hűde fejlett voltam."

;-) aha, nem azért, mi :).

"A Tüskevár már negyedikben tananyag lett volna, mégsem olvastam el. Majd nyolcadikos koromban érdekelt és akkor estem neki. Nem voltam sem fejlettebb, sem fejletlenebb a másik gyereknél. Egyszerűen csak ez volt az én tempóm. Ez az, amit az oktatási rendszer nem enged kibontakozni."

Látom te is valami lázadó suliba jártál mint én. Én egyiket se olvastam. Ill az egrit asszem nagyapám felolvasta, a tüskevár meg hótra nem érdekelt, szerintem elmesélték ;-) Pont most nyáron néztük meg filmen, mert ment valamelyik adón... Úgy vicces volt benne az öreg.

"Hanem abban, hogy az iskolai vizsgáknak megfeleljen."

Mondom ha forradalmasítod az oktatást, oké. Jelenleg (de ez szerintem minden korban így volt)- volt van egy követelményrednszer- amit teljesíteni kell, egyébként nincs plecsni - plecsni nélkül meg nem vesznek fel sehová dolgozni.

Tudom tudom , a termelésbe igen. De az itthon pl. elég kevés embernek adna munkát, ahol tényleg termelnek..

"Ha a szülők tömegesen kiveszik a gyereket az oktatási rendszerből, az már felfogható forradalomnak is. Passzív ellenállás."

Mondtam, szervezd :). Nekem egy egyszerű tankönyvcserébe beletört a bicskám, ja és cserébe még a gyerekkel is kibasznak finoman, mert neki az anyja az akinek semmi nem jó....

"Már ha állam alatt azt a hatalmi szervezetet érted, ami mögött a társadalom áll. "

Államon azt értem ami most az állam. :)
Ellened van és a gyereked ellen is :).
ELőbb fel kell gyújtani a rendszert, utána jöhet a te utópiád.

"Az állami eltartott helyek döntő részét nők töltik be, és így ők szabályozzák ezt a rendszert."

Nem csak állami eltartott helyek vannak. vagy pl. a vízművek mi? :) na mert ott tele van faszival akik 400 papírt kérnek hogy meghúzzanak egy csavart.
Nem tudok statisztikát, de állami helyeken is csak az ablakoknál tehát a papír töltögetők közt több a nő, ha már kivered a balhét és hívnak valakit :) - a csop vez vagy felettese faszi (és sokkal több pénzért nem csinál még annyit se mint a pultnál a p.csa aki a papírt adja neked) - és a rendszert ők szabályozzák nem a pultos droidok...

De ezen nem veszünk össze.
Alapjaiban szerintem nem a nők eltartása miatt van ez a rendszer, hanem az élet lehetetlenné tétele miatt.

"Anyázás alatt a másik sértegetését, provokálását értem."

Sértegetni nem szoktam. A provokálás más, az serkentheti a vitát, a gondolkodást. Új nézőpontra világíthat rá stb. Azért szoktam esetleg "provokálni".

zombigyilkos 2017.08.23. 21:42:25

@Mia and me:

"akkor rögtön jössz a bírálkozó (ez egy új magyar szó:)) feltételezéseiddel."
Pedig az általad írtak alapján nagyon az jön le, amit írtam.
Írtad, hogy a gyerekeid nem akartak olvasni taulni. Gondolom, ennek ellenére csak megtanultak (időre :) ). Szóval vagy te, vagy a tanár (igen, neki is szólt ez, nem csak neked - nyilván nem tudhatom, melyikőtök tette) nekiállt megtanítani.

.

"De nem látom hogy lehet kikerülni úgy az iskolarendszert, hogy a család meg a gyerek ne legyen támadható."
Magántanuló.
Kiveszed a suliból és tanév elején odaadod neki a tankönyveket. Ahol nehézsége támad és segítséget kér, segíted. (Lehetőleg úgy, hogy ő maga jöjjön rá a megoldásra. Amit írtál olvasónaplós diktálás tökéletes. :) ) Úgy érdemes megbeszélni a tanárral, igazgatóval, hogy lehetőleg csak év végén kellen vizsgáznia - úgy több ideje marad rá, hogy elossza, mikor mit akar tanulni. Utána csinálni neki egy hetirendet, ahol iskolai napokon ő otthon, napi 2-3 órát tanul. Ő döntse el, hogy éppen melyik tantárgyat és hogy melyik részét, de tanuljon. A maradék időben meg haverokat kell neki szerezni (más magántanulókat), akikkel tud játszani (a szabadban), kikapcsolódni, hobbival foglalkozni, stb. Az év végi vizsgák előtt 2-3 hónappal (február-március) mérd fel, hogy mit tud. Így te is látod, hogy mire kell még ráfeküdnie, meg ő is látja.
A fontos az, hogy meg kell értetned vele, hogy valóban tanulnia kell, mert enélkül megbukik (és mehet vissza a suliba napi 6-8 órát gürizni a kényelmes 2-3 helyett). Eleinte persze nem fogja csinálni, hiszen meg kell szoknia a szabadságot (eddig mindig megmondták neki, mikor mit tegyen, így szokatlan az, hogy önmagáért vállal felelősséget). De ha megérti, onnantól meni fog neki.

.

"Látom te is valami lázadó suliba jártál mint én"
Bár így lett volna! Annyi volt csak, hogy párszor váltottam sulit, így az egyiknél MÉG nem kérték akkor a Tüskevárt, mikor meg átkerültem a másikba, ott meg MÁR nem kérték. :) A különös az a dologban, hogy utána pár hónappal megint váltottam sulit (felvételiztem), és ott meg az egyik részen magyarból éppen a Tüskevár jött elő. Hát alapból azt se tudtam, eszik-e vagy isszák, csak sejtettem, hogy valami olvasmány lesz, meg hallottam egyszer a TV-ben, hogy van ilyen. De a kérdésben valami olyan volt, hogy idéztek belőle és azt kellett elemezni vagy mifene. Mondanom se kell, hogy maximális pontszámmal felvettek. :) És nem azért, mert hűde okos vagyok, hanem azért, mert ebből is látszik, hogy szutyit sem ér az iskolai oktatás.

.

"volt van egy követelményrednszer- amit teljesíteni kell"
Valóban van ilyen.
Viszont ezt magántanulóként is tudja teljesíteni. Csak nem heti 30, hanem 10-15 óra tanulással.

.

"Mondtam, szervezd :)"
Nem ezt csinálom?! Éppen most végzem az agitprop tevékenységet ... pont veled. :)

.

"még a gyerekkel is kibasznak finoman"
Szerintem még örülni is fognak, ha elviszed onnan a gyereket. Kevesebb gond nekik is.

.

"Nem csak állami eltartott helyek vannak"
Persze, hogy nem. Manapság már a versenyszektorban is óriási számban vannak. Részben ott is a nőseggnyaló felfogás miatt, részben meg azért, mert az állami bürokrácia megköveteli a cégektől is a bürokráciát.

.

"mert ott tele van faszival akik 400 papírt kérnek hogy meghúzzanak egy csavart"
Nálunk tele van nővel, és még csak csavart sem húznak meg. :)

.

"Nem tudok statisztikát"
Nagyjából 3/4-e nő a bürokráciában dolgozóknak.

.

"A provokálás más"
Csúnya, rossz kislány! Szabad ilyet? :)

Untermensch4 2017.08.26. 08:46:57

@zombigyilkos: " Amíg a jónép tetemes része parazita, addig neki is kevesebb jut. "
Ez hatalomtechnikai kérdés. A rendszer működtetéséhez kellenek emberek a piramis alsóbb szintjein. A "jól irányítható"-ság csúcsa nem az hogy mindenki könnyedén kézivezérelhető (hiszen akkor, ahogy meg is állapítottad, a potenciális ellenfeleknek is könnyen irányítható), hanem ha önként, magukat és egymást irányítják "jól". Az energiák jól kitaposott mederbe csatornázva, a hullámok nem csapnak át a gátakon de a zavarosban lehet halászni. Vagy horgászni. A halászok és a horgászok látszólag gigászi küzdelmet vívnak de közben a csatornaépítő munkások ellen kartelleznek, mindegy hogy azok melyikükre ikszelnek. De örömmel lapátolnak hiszen a rendszer nélkül átszakadna a gát, elmosná a kis életüket...

Untermensch4 2017.08.26. 08:53:17

@Mia and me: "Jelenleg (de ez szerintem minden korban így volt)- volt van egy követelményrednszer- amit teljesíteni kell, egyébként nincs plecsni - plecsni nélkül meg nem vesznek fel sehová dolgozni.

Tudom tudom , a termelésbe igen. De az itthon pl. elég kevés embernek adna munkát, ahol tényleg termelnek.."

Termelésbe is kell egy rakás felesleges papír amit a felesleges bürokrácia önigazoló működése tezs "szükségessé". Egyébkén vannak a világban (még magyarisztánban is, pontszerűen) olyan helyek ahol nem az a fétis hogy "papírja van róla" hanem érthozzá/nemérthozzá és megéri-e fizetni neki hogy nálunk dolgozzon. Nem volt még olyan korszak amikor fellendült volna egy "plecsni-ország" de az eddig felfutottak mind azzal a mentalitással lettek sikeresek ami a hozzáértést nézi.

Legyél a gyerek szövetségese és barátja a rendszer ellenében (az olvasónaplós trükk pl ilyen). Jobb érzés lenne ha veled/mögötted lenne a tömeg, de nincs. Ne forradalmár tömegre áhítozz, te tudsz nevelni 1-2-3 titkosügynököt...

zombigyilkos 2017.08.26. 11:14:59

@Untermensch4:
Ilyen szempontból a politikusnak továbbra is édesmindegy, hogy milyen a rendszer. Hiszen az emberek mindig is 'egymást irányították jól'. A csordaszellem mindig is működött.

zombigyilkos 2017.08.26. 11:15:29

@Untermensch4:
"Ne forradalmár tömegre áhítozz, te tudsz nevelni 1-2-3 titkosügynököt..."
Ez tetszik. :)

Mia and me 2017.08.29. 10:22:35

@zombigyilkos: "Kiveszed a suliból és tanév elején odaadod neki a tankönyveket. Ahol nehézsége támad és segítséget kér, segíted. "

:D hát de ezzel kezdtük ezt a témát hogy én EZEKET a könyveket nem adnám gyerek kezébe. Csöpög belőlük a pártpropaganda.

@Untermensch4: "Ne forradalmár tömegre áhítozz, te tudsz nevelni 1-2-3 titkosügynököt..."

Ja. De azoknak csupa rettegés meg titkolózás meg nem értés az élete ... :).

Diorella Queen 2017.08.29. 14:06:23

@Untermensch4: A paraziták nem a jó nép között vannak nagyrészt, hanem pontosan a hatalom emberei között.

zpetal 2017.08.29. 15:15:47

@Untermensch4:

"Ne forradalmár tömegre áhítozz, te tudsz nevelni 1-2-3 titkosügynököt..."

Forradalmár tömeg? Pl. Fidel Castro kb. 80 emberrel ment neki Kubának, idős korában nyilatkozta, hogy ha újra kéne, újra nekimenne tíz emberrel is. Ha valaki forradalmat szeretne, miért kell ehhez a tömegekre várnia?
Ja, tudom. Mert túl konformista, ezért miután jól megszakértette a neten a rendszer felgyújtásának szükségességét, inkább majszolgatja tovább a zserbót az elegáns belvárosi cukrászdában. :)

zombigyilkos 2017.08.31. 07:26:27

@Mia and me:
"én EZEKET a könyveket nem adnám gyerek kezébe"
Akkor szerezz be olyan könyveket, amelyek ugyanazt tanítják, csak propaganda nélkül.

zombigyilkos 2017.08.31. 07:53:34

@Diorella Queen:
"A paraziták nem a jó nép között vannak nagyrészt, hanem pontosan a hatalom emberei között."

A nők 4/5 része kisebb vagy nagyobb mértékben parazita.
(A férfiaknál ez 1/4 körüli arány.)

1.
Férfiak fizetik a nyugdíjjárulékok 60%-át,
közben egy nőre az élete során 2-4X annyi járulék lesz elköltve (korábban mehet nyugdíjba, miközben tovább él).

2.
Férfiak fizetik a TB 60%-át,
közben egy átlagos nőre az élete során 2-4X annyi járulék lesz elköltve, mint egy férfira.

3.
Férfiak fizetik az adók 60%-át,
eközben a nőkre nagyjából 1,5-2X annyit költ belőle az állam (gyes, gyed, közép- és felsőfokú oktatás kétharmadában nők vannak, nők külön támogatásai, stb.).

4.
Évente százmilliárdos összegű pénz-átcsoportosítás a férfiaktól a nők felé tartásdíj címén, illetve szintén sokmilliárdos vagyon-átcsoportosítás válás után, szintén a nők irányába.

5.
Százezres nagyságrendű állami bürokrata, papírtologató, tanár, valamint különféle büfészakos végzettségű semmittevő, akik a társadalom működéséhez érdemben jóformán semmit nem tesznek hozzá (sok esetben még rontanak is rajta), és akik döntő részt állami pénzből (férfiak adójából) van fizetve. És akiknek bő 3/4 része nő.

6.
Egy átlagos házasságban a két fél jövedelmének 2/3-át a férfi viszi haza, ugyanakkor a közös és a gyerekekre költött pénz kifizetése után a maradék összeg kb. 2/3-a jellemzően a nőre lesz elköltve (teszem azt tízezer forintos Batz papucs formájában).

Igen, bizony a paraziták többségét az átlagemberek között fogjuk megtalálni. És hogy miért van a politikában is ilyen sok parazita? Hát azért, kis bogaram, mert ha a választópolgárok nagyobb része parazita, akkor azok parazita politikust fognak megválasztani.

Mia and me 2017.08.31. 15:20:38

@zombigyilkos: :D A pontjaidból kiszűrve amelyik nő meg nem "parazita", az baszatlan karrierista picsa :), aki nem szüli le a honatyáknak a kvótát.

Döntsétek már el hogy mit akartok :) a nőktől.

1. A nők csak átlagban élnek tovább, de már csak pár évvel. és egyesével elég necces nyugdíjakat kapnak. Télen a házikójában megfagyni pl. nők szoktak. (tudom a férjeik meg kint csöveznek a padon és azért fagynak meg....)

2. Ez csak azért lehet így mert a férfiak félnek elmenni az orvoshoz. Akkor mennek mikor már vagy műteni kell vagy már mindegy és hazaküldik meghóóóni (így a férfiak gyógyíttatására ill. eltávozására az életből nem a TB kasszát fogja megterhelni, hanem a családot, a nőt aki az összes öregségükre gyűjtött pénz majd magándokikra meg vizsgálatokra költi hogy valaki végre foglalkozzon a férjével, meg esetleg a gyerekeket, akik még adnak majd bele az ilyenolyan gyógyszerekbe, ha már mosdatni, emelgetni etetni nem akarják az apjukat - hisz dolgoznak valahol.)

3. A GYED GYES és egyéb gyerekre adott támogatást nem annyira írnám a "nők" számlájára, mert hogy azt nem ők kapják ám, hanem a gyerek. ill. a gyerek ellátására. Szóval ez egy olyan pénz amit a kommuna ad a jövő ellátására, mert ha nem adná, akkor borítékolhatóan a fele gyerek nem élné meg a 3 éves kort, ha csak arra várnánk, hogy a vérszerinti apu "eltartsa" élete párját amíg az szül, meg aztán a szerelmük gyümölcsét, amíg az végre kap valamit enni az oviban :).

4. tartásdíj megint az a kategória amit a gyerek kap, annak az ellátására kell fordítani. Ha te jössz rögtön a balekokkal, akikről a dörzsölt anyu havi 120ezret gombol le tartásdíj címén gyerekenként, az nem ok arra hogy a többség ne kapja meg a kis 20-25 ezret havonta a gyerekre, amit amúgy apu IS csinált, tehát kötelessége legalább etetni amíg maga nem tud vadászni a szerencsétlen kölyke... vagyis a tartásdíj mint olyan nem "élősködés", merthisz a gyerek nem a semmiből akaszkodott rá a két emberre, hanem ketten csinálták, ketten is kell állják a költségeit 20 éven át.

5. Megoldás: menjen több férfi tanárnak! Máris nem "parazita" lesz a tanítói állás hanem megbecsült meg a legfontosabb munkakör.

6. szakadjatok már le a Dio Batz papucsáról :). Amúgy is megbeszéltük hogy az nem is ér annyit :).
De egy sima olyan 29-es szandi is 10 ezer ft körül van amiben nem rohad meg a gyerek lába nyáron és nem is szakad szét 3 hét után... és amit jövőre vagy már nyár végén cserélhetsz mert nő a gyerek lába (feltéve ha adsz neki enni is ugye ...:) - kiadás kiadást szül :). (Dió batz papucsa meg legalább 5 évig hordható lesz- szóval az évi 2 ezer csak a "nő papucsára") Tessék utána számolni a söröknek az okos telefonos kiegészítő baszásoknak meg vállalati csapatépítésen a saját kasszából fizetett unikumnak :). Meg nem minden nő dagadt bálna, egy átlag fizimiskájú családban szerintem a faszi eszik legtöbbet ;-).

zombigyilkos 2017.08.31. 21:06:15

@Mia and me:

"amelyik nő meg nem "parazita", az baszatlan karrierista picsa"
Semmi ilyet nem írtam.
Szép dolog a képzelőerő, de nem érvként kellene használnod.

.

"Döntsétek már el hogy mit akartok :) a nőktől."
Semmit nem írtam arról, hogy mit akarunk a nőktől. Ebből is látszik, hogy csak kivetíted a saját meglátásodat. Hiszen éppen ti akartok annyi mindent a férfiaktól. Tele van a net meg a világ, hogy mit kéne csinálnia a férfiaknak! (És persze ellentmondásokkal teli elvárásokkal.)

.

"A nők csak átlagban élnek tovább, de már csak pár évvel"
A magyar férfiak várható élettartama 72 év.
A magyar nők várható élettartama 81 év.
Megint olyan dologgal kapcsolatban alkotsz véleményt, amiről fingod nincs.

.

"egyesével elég necces nyugdíjakat kapnak"
Egész életre számolva 2-3X annyit (egyes országokban 4X annyit), mint a férfiak.
Megmondom őszintén, ez elég sok.

.

"Télen a házikójában megfagyni pl. nők szoktak"
Légyszi, mutass már pár példát, esetleg statisztikát, hogy mennyi nő is fagyott meg a házikójában.

.

"tudom a férjeik meg kint csöveznek a padon és azért fagynak meg"
Így van. Mert ugye váláskor legtöbbször anyuci kapja a házat.

.

"Ez csak azért lehet így mert a férfiak félnek elmenni az orvoshoz."
Inkább csak azért, mert a férfi nem rinyál annyit, mint a nő.
Nem megy kismillió ellenőrzésre meg hasonlóra csak azért, mert fáj a kisujja.

.

"A GYED GYES és egyéb gyerekre adott támogatást nem annyira írnám a "nők" számlájára, mert hogy azt nem ők kapják ám, hanem a gyerek"
LOL :DDD
Hát persze. Mesélj még! :))

.

"amit a kommuna ad a jövő ellátására"
Mármint kommuna alatt a férfit érted?
Érdekes. Ilyen kontextusban még nem találkoztam vele. :)

.

"mert ha nem adná, akkor borítékolhatóan a fele gyerek nem élné meg a 3 éves kort"
Éppen hogy így élné meg több a felnőttkort.

.

"ha csak arra várnánk, hogy a vérszerinti apu "eltartsa" élete párját amíg az szül"
Most is apu tartja el.
Csak annyi a különbség, hogy állam bácsi közbeavatkozik a nő érdekében, hiszen azon nőtt egy pina. és ez már elég indok ahhoz, hogy azt, akin nincs ilyen, hátrányosan megkülönböztesse. :)

.

"tartásdíj megint az a kategória amit a gyerek kap"
LOOOOOOOOOL :DDDD
hvg.hu/itthon/20131105_Foglalkozasa_elvalt
Hát persze, aranyom! :DDD

.

"akikről a dörzsölt anyu havi 120ezret gombol le tartásdíj címén gyerekenként"
Nem a dörzsölt anyu gombolja ezt le, hanem a nőtartó náci rendszer:
hvg.hu/itthon/20150417_Tartasdijitelet_A_gyereknek_jar_az_iPho
Idézet:
'a bíróság a tanár végzettségű, nettó 90 ezer forintot kereső édesapát a két gyerek után kétszer 60 ezer forintos tartásdíj fizetésére kötelezte, mondván, régebben, még nem tanárként tudott 300 ezret is keresni havonta'
Megint csókoltatlak a hülyeségeiddel együtt! :)

.

"a többség ne kapja meg a kis 20-25 ezret havonta"
Mármint arról a havi 50-70-ről beszélsz? (Ez az átlag.)
Kis hazug. :)

.

"hanem ketten csinálták, ketten is kell állják a költségeit 20 éven át"
Mond aranyom, akkor miért hisztiztek két pofával a váltott elhelyezés meg a közös felügyelet ellen??? Hiszen akkor mindkét fél pontosan egyformán nevelhetné és pontosan egyformán kellene, hogy költsön a gyerekre.
Ja, hogy akkor anyunak nincs a segge alatt a lóvé? Hát van az úgy! :D

.

"Megoldás: menjen több férfi tanárnak!"
Menne, ha nem egy olyan náci rendszerben élnénk, ahol egy nőnek 2-4X nagyobb az esélye, hogy ugyanolyan végzettséggel felvegyék, mint egy férfinak. Meg ha nem egy aberrált hisztis bagázs lenne az egész.

.

"feltéve ha adsz neki enni is ugye"
Azt meg ugyan minek??? Nem vadászni neveljük? De! Hát fogja magát a kölök, oszt kimegy az utcára és vadászik magának galambot, kutyát, macskát, meg amit csak akar. Hogy tanuljon meg az életben boldogulni, ha mindent a segge alá rakunk??? Nem így van? :)

.

"Tessék utána számolni a söröknek az okos telefonos kiegészítő baszásoknak meg vállalati csapatépítésen a saját kasszából fizetett unikumnak :). Meg nem minden nő dagadt bálna, egy átlag fizimiskájú családban szerintem a faszi eszik legtöbbet"
- Manapság az alkoholban a nők sem maradnak el annyira, miközben cigi terén behozzák a lemaradást.
- Telefonos baszásokat főként a nők használnak, pláne, hogy a férfiak kevesebbet csüngnek a telón.
- Vállalati csapatépítés nem az átlagember. Ráadásul ilyen anyunak is szokott lenni.
- A férfi többet eszik ugyan, de a nő mégis többet kap, mivel ott a műköröm, a manikűr, a fodrász, az új táska, meg a többi faszság. Amivel nem is lenne baj, ha ő termelné meg a rá való lóvét. De nem ő teszi.

Mia and me 2017.09.01. 11:11:55

@zombigyilkos:
A hozzászólásom provokálás volt,de látom tovább-gondolkozást nem szült most.

zombigyilkos 2017.09.01. 20:32:34

@Mia and me:
Nem volt mit továbbgondolni, mivel a tények nem fognak megváltozni a te két szép szemedért. Azok bizony makacs dolgok. Hiába gondoljuk át százszor is, attól még tények maradnak.

A provokációd hatására viszont innentől érdemi választ ne nagyon várj tőlem. Sikeresen tönkrevágtad az eddig elért eredményt és visszaestél a tetves szuka kategóriába. Pedig már-már azt hittem, hogy létezik feminista, akivel lehet érdemben társalogni. Tévedtem. Nincs ilyen. Szóval gratulálok. Ezt is sikerült elbasznod. ... Ti feminácik tényleg csak rombolni tudtok? /Költői kérdés./

Mia and me 2017.09.01. 21:00:57

@zombigyilkos: Nem a két szép szememért fog megváltozni bármi, de ha többen elgondolkodnak hogy mi mért van, akkor pl. lehet.

A tények csak neked tények, azért nekem az nem használható "tény" hogy "egyes országokban" akár 4szerese is a nők életreszóló nyugdíja a férfiakénak (ami ha többet is élnek, akkor pontosan azt jelenti hogy havi szinten kevesebből kell élniük, tehát lehet hogy tovább, de szarabb körülmények között ). De visszatérve az "egyes országokra", engem az nem érdekel, hanem az érdekel ami a mi országunkban van. Mert itt élünk, itt kellene jobbítani valamit, hogy mindenki egy kicsit elégedettebb legyen. Ennyi erővel azt is felhozhatnánk, hogy a gyerekek 2/3-a tényleg nem éli meg a felnőttkort, mert az apjuk baszik rájuk... mert tudod ez is tény, ha az egész világra vetítve nézzük...

Viszont itthon az a fő probléma, hogy mindenkinek szar, egy rabszolgatartó rendszerben élünk (nem nőtartó, hanem rabszolgatartó), a férfiak megdöglenek 50 évesen, a nők minimálnyugdíjasan lehet hogy vagy 6-8 évvel többet elvegetálnak, a fiatalok nem találnak párt, akik igen, azok 2-7 év után elválnak, a gyerekek idegbetegek és lelki sérültek, és agyatlanságokat kell tanulniuk, majd vehetnek öltönnyakkendőt vagy műkörmöt és mehetnek ők is rabszolgának.
Ezen az hogy egyes országokban mi van, vagy hogy itthon is van 100 totál lúzer balek akit pont megszivatott a barátnője vagy a felesége válásnál, kurvára nem változtat, és az általános tendenciákat nem írja felül.

Nem nőtartó a rendszer, hanem rabszolgatartó. És a rabszolga-létből a ffiak tudnak inkább kiemelkedni, ez ellen tenni harcolni, mert ők nincsenek a szüléshez és annak utóhatásaihoz (20 évig egy -2 -x embert el kell tartani, el kell látni pluszban, időt kell tölteni vele) kötve, vagy nem annyira mint a nők.

És itt jön, hogy ha engem arra ösztönzöl, hogy lázadjak és veygem ki a gyereket a suliból magántanulónak, akkor TE :) mint hős férfi meg lázadj és követelj megfelelő rendszert magadnak és a feleségednek, állj ki és harcolj érte. Ne a nőket pocskondiázd hogy paraziták, mert ilyen alapon az összes 18 év alatti gyerek is "parazita" nemtől függetlenül, hiszen másokon élősködik. Akkor szüntessük be a szaporodást azt' kész, téma megoldva :). Úgyis jönnek a zarabok...

Diorella Queen 2017.09.01. 21:28:10

@Mia and me: Nem csak a 18 év alattiak,de akkor az ő logikája szerint minden nyugdíjas is parazita. Tehát szerinte a nők,gyerekek,idősek és minden elesett,nyomorék vagy beteg, az parazita.
Az természetesen meg sem fordul a fejében,hogy a legtöbb parazita az mind ott ül a parlament falaki közt, az önkormányzatoknál, a különböző semmire nem jó hivatalok,irodák tömkelegében a bankokban és még sorolhatnánk a végtelenségig, hogy mennyi olyan eltartott parazita van ezeken a helyeken, akik semmilyen érdemi munkát soha nem végeznek.
Ezeket kell sajnos eltartanunk és sajnos, sajnos túl sokan vannak. A magyarok is úgy végzik mint az inkák, ahol a nép megszökött a sok parazita élősködő elől és a társadalom megszűnt létezni. Pedig 9 millióan voltak,mint most mi.

zpetal 2017.09.01. 23:20:52

@Mia and me:

Csak néhány észrevétel az eszmecserétekkel kapcsolatban.

- A gyerekes nőknek nehéz a rendszer elleni lázadás? Senki nem mondta, hogy könnyű lesz. A férfiaknak meg a gyerekteleneknek sem az.

- Csak ismételni tudom, hogy nem kell másra várnod, ha változást szeretnél, annó a szüfrazsettek se vártak a férfiakra, amikor kimentek az utcára tüntetni meg verekedni a rendőrökkel, vállalva a börtönt, ugye tudod? Hát a mostani karosszék-forradalmár feministák elég elkényelmesedett utódaik már nekik. :)

- Gandhit ismered? "Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban", ebben minden benne van, és nincs mit magyarázni rajta.

- "Viszont itthon az a fő probléma, hogy mindenkinek szar" - igen, és a változások legnagyobb kerékkötői és a status quo legnagyobb fenntartói pont azok a konformisták, akik miután jól megállapították, hogy minden milyen szar, arra várnak, hogy más majd jól kikaparja nekik a gesztenyét, ők meg majd a végén beleülnek a készbe meg a jóba. :) Csak éppen amíg a többség ilyen, addig azok, akik változásokat szeretnének, megvívják majd a saját kis belső forradalmukat (ami a gyakorlatban többnyire annyit tesz, hogy elhúznak innen - mert egyszerűen nincs más választásuk).

zombigyilkos 2017.09.02. 17:47:18

@Diorella Queen:

"az ő logikája szerint minden nyugdíjas is parazita"
Nem, kedves szuka.
Ez a TE LOGIKÁD, nem az enyém!
(Már ha amit művelsz, lehet a logika kategóriába sorolni.)
Az én logikám szerint:
- Az a nyugdíjas, aki kitermelte az élete során a nyugdíját, az nem parazita. Hiszen amiből él, azt voltaképpen félrerakta az élete során.
- Amelyik nem termelte ki, az viszont parazita, mert nem abból él, amit ő megtermelt, hanem abból, amit más termel ki számára.
De ezt te valószínűleg soha nem fogod megérteni.

.

A gyerek szintén nem lehet parazita, hiszen alapból nem képes az önálló életre. Nekünk a dolgunk, hogy gondoskodjunk róla.
- Nagy különbség olyan embertől elvárni az önfenntartást, aki erre valamilyen oknál fogva életképtelen.
- Meg megint más ezt elvárni egy felnőtt embertől.
Persze a te feminista 'logikád' szerint ez a kettő azonos. Az értelmes emberek szerint meg nem. De valószínűleg ezt sem fogod soha megérteni.

zombigyilkos 2017.09.02. 18:27:46

@Mia and me:

"ha többen elgondolkodnak hogy mi mért van, akkor pl. lehet"
A TÉNY nem változik meg, akárhány ember is gondolkodik rajta.
A hidrogén atomban (nem számítva az izotópjait) egy proton van. Ezen agyalhat akárhány ember, akár a végtelenségig is, attól még egy marad benne.
Nem a vélemények mennyisége határozza meg a tényeket, mivel azok függetlenek a véleményektől. Arról már lehet vitázni, hogy amit írok, az tény-e. És ehhez kellenének az érvek a provokáció helyett!

.

""egyes országokban" akár 4szerese is a nők életreszóló nyugdíja a férfiakénak"
A nők Magyarországon 3X annyi ideig nyugdíjasok, mint a férfiak. Más országokban ez eltér.
De megint olyanról pofázol, amiről fingod nincs.

.

"lehet hogy tovább, de szarabb körülmények között"
Talán termelni kellett volna, hogy jobban éljen, nem?
Nem pedig rinyálni a férfiaktól elvett jobb megélhetésért...

.

"az érdekel ami a mi országunkban van"
Kb. 3X-os szorzó. Írtam már fentebb.
- A férfi 65 évesen mehet nyugdíjba, várható élettartama 72 év. Ez 7 év nyugdíjat jelent.
- A nő 58 évesen mehet nyugdíjba, várható élettartama 81 év. Ez 23 év nyugdíjat jelent.
Ugyan van férfi, aki korábban megy nyugdíjba, meg van nő, aki később, illetve a férfiak havi nyugdíjának mértéke valóban magasabb valamivel. De ezt ellensúlyozza, hogy ők fizetik be közel 60%-át. Ergo rövid számítást alapul véve mintegy 3X annyi pénz lesz elköltve a nőkre, mint a férfiakra.

.

"itt kellene jobbítani valamit"
Magánnyugdíj rendszer.
Fizesse mindenki magának a nyugdíj-járulékát, ahogy akarja. Vagy varrja a pénzt párnába, tegye bankba, fektesse be, tegyen vele amit csak akar. Mert ő kereste. És szüntessük meg az állami nyugdíjat. Utána mindenkinek pontosan annyi lesz a nyugdíja, amennyit megérdemel, amit kitermelt.
Ja, hogy a parazitáknak ez nem jó és ellene szavaznának?
Na EZÉRT szar a mai rendszer!

.

"hogy mindenki egy kicsit elégedettebb legyen"
- Egyrészt olyan soha nem lesz, hogy mindenki elégedett legyen.
- Másrészt miért az a szempont, hogy mindenki elégedett legyen? Miért nem az, hogy igazságosan osszuk el a pénzt?

.

"a gyerekek 2/3-a tényleg nem éli meg a felnőttkort, mert az apjuk baszik rájuk"
Megint faszságot beszélsz.
A gyerekek egyharmada nem éli meg a felnőttkort - meg sem születik. De nem azért, mert az apjuk baszik rájuk. (Egyébként is anyu az, aki elszakítja a gyereket aputól, mivel a nők válnak leginkább. A legtöbb férfi nevelné a gyerekét, ha anyu nem venné el tőle a tartásdíj megszerzéséért.)
Hanem azért, mert a náci rendszeretekben egy nőnemű simán megölheti a gyerekét, anélkül, hogy bárki elővenné ezért.
Igen, aranyom. Minden harmadik gyereket megölet az anyja. Abortusz drágám. Tudod, a 'nő teste, a nő döntése'.
(Bár eleve nem nő, aki ilyet tesz, hanem csak egy ótvar gyerekgyilkos szuka.)
Ti ezért harcoltok. Hogy gyereket ölhessetek.
Na EZÉRT hal meg annyi gyerek világszerte!
Eddig több, mint egymilliárdan, ebből nálunk 6millióan:
www.johnstonsarchive.net/policy/abortion/ab-hungary.html

zombigyilkos 2017.09.02. 18:28:44

@Mia and me:

"tudod ez is tény, ha az egész világra vetítve nézzük"
Látni szeretném a statisztikáidat, aranyom.
CSAK MERT MEGINT HAZUDSZ!
(Bár egy ótvar szukánál ez alap, nemde?)
Egyébként nem te írtad, hogy nem külföldre vagy kíváncsi, hanem a hazaira, kedves kettős mérce? Ilyenkor mégis jó a külföldi?
(Bár látnék tőled akár csak egyszer is egy valamire való hivatkozást arra, amit felbüfögsz magadból. Mert eddig csak nyomtad a süket náci hazugságaidat, egyetlen forrás nélkül.)

.

"hogy mindenkinek szar, egy rabszolgatartó rendszerben élünk"
Itthon rohadtul nem szar.
Kibaszott jólétben élsz. Most éppen egy gép mögül nyomod a fasiszta szarságaidat, tele hassal, fedéllel a fejed fölött, a világ másik felén lévővel kommunikálsz, száz kilométereket utazol és nem is kerül túl sokba, megnyitod a csapot és folyik a melegvíz, a hűtőben meg ott a kaja, szekrényedben meg a sok ruha.
És ezért cserében csak heti 40-60 órát kellett dolgoznod. Kurva jól élsz!

Csak a parazitára az a jellemző, hogy inkább hisztizik, hogy többet kapjon ... az eltartójától. Hiszen ezzel veheti el a másikét. Önmagáról gondoskodás helyett rinya, önsajnáltatás, áldozatszerep és államilag végrehajtott rablás.
Ez a ti utatok.

.

"nem nőtartó, hanem rabszolgatartó"
Nőtartó + rabszolgatartó.
Nőket tartanak el a férfi rabszolgák egy femináci rendszerben.

.

"És a rabszolga-létből a ffiak tudnak inkább kiemelkedni"
Így van.
Hiszen a nők többsége eleve nem rabszolgája a rendszernek, hanem haszonélvező parazitája. Így nekik nincs miből kiemelkedniük, mert nem rabszolgák. Csak a férfi tud kiemelkedni a rabszolgaságból, hiszen eleve ő van benne.

.

"mert ők nincsenek a szüléshez és annak utóhatásaihoz kötve"
Senki nem kényszeríti a nőt arra, hogy szüljön.
A döntés az övé. És a döntéssel felelősség is jár. (Ja, azt ti szukák nem akarjátok. nehogy már következménye legye annak, amit tesztek! Nemde?)
Ráadásul a nőnek két lehetősége van:
- Anyaként élni és eltartatni magát meg a gyerekét mással.
- Felvenni a versenyt a férfiakkal a munkaerőpiacon.
A férfinak csak egy lehetősége van. Ő nem hajthat arra, hogy majd valaki eltartja, amikor ő otthon lesz a gyerekkel.
Szóval megint csak az üres rinyát hallhattuk tőled.

.

"TE :) mint hős férfi meg lázadj és követelj megfelelő rendszert magadnak és a feleségednek"
Pont ezt csinálom.
Küzdök a femináci + szoci rendszer ellen.
Küzdök azért, hogy az állam ne vegye el a pénzemet és adja a nőnek a pinájáért cserében. Küzdök azért, hogy én is nevelhessem válás esetén a gyerekemet (váltott elhelyezés). Küzdök azért, hogy a nőnek ne legyenek előjogai a férfival szemben, hanem valódi egyenlőség legyen ember és ember között. Küzdök azért, hogy ha megtermeltem X pénzt, az én döntsem el, hogy mire költöm, és ne kelljen adóként befizetnem (hogy eltartsunk belőle egy rakás parazitát).
Küzdök a nőtartó rendszer ellen.

.

"Ne a nőket pocskondiázd hogy paraziták"
Nem minden nőre írtam, hanem a többségére.
Az, hogy neked elevenbe talált, az a te dolgod.

.

"mert ilyen alapon az összes 18 év alatti gyerek is "parazita""
Van különbség aközött, hogy valaki el tudja/tudná-e tartani magát, avagy nem.
- A gyerek nem tudja. Így nem róható fel neki, hogy nem termel.
- A nő el tudná. Így felróható neki, hogy nem termel.

Mia and me 2017.09.02. 19:30:33

@zpetal: a gyerekes nőnek épp elég "lázadás" ha ki meri nyitni a pofáját az intézményekkel szemben a gyereke érdekében, vagy ellavírozik hogy ne nyomorítsák meg végképp a sok hülyeséggel őket, épp elég lázadás, hogy ellátja, meg igyekszik nevelni a társadalom/iskola/média ellenében vagy mellett. Míg a nagyanyámnak nem nagyon kellett kiszűrnie hogy mit néz anyám a neten :), addig nálunk napi szintű hogy megmagyarázzuk hogy a Józsika miért mondta azt, hol láthatta és amúgy mit jelent, valamint mi miért nem mondjuk merthogy azzal mit okozol a másik emberben... Amelyik nő dolgozik és van 1-2-3 gyerek az bőven le van terhelve, még úgy is ha van segítsége és nem neki kell minden "háztartási" munkát is elvégeznie.

Vagy gyereket nevelsz és próbálsz egyensúlyozni, vagy bontod az utcát és lázadsz. A kettő együtt nem megy. Vagy akkor ha a férjed eltart :) téged meg a 4 gyerekedet meg az 5szobás lakásodat, akkor viszont ugye nem fogsz lázadni mert a rendszer kegyeltje vagy, így vagy úgy.

Másrészt biológiai okokból meg a férfiak "tudnak" jobban lázadni, elvégre bennük több a tesztoszteron, ők meggondolatlanabbak és forrófejűbbek meg elvileg :) bátrabbak. A férfiak többsége nem futamodik meg egy kis utcaharctól, míg a nők igen, és nem gyávaságból hanem egyszerűen fizikai okokból.

Mivel a természet szempontjából tökéletesen elég ha 30 nőre jut 2-3 férfi, így ők a "feláldozhatók", ők a harcra mozgósíthatók, most így tudom hogy mindenki a szivéhez kap, de túlélési szempontból a nő az "értékesebb", férfiból elég egy pár :).

Csak persze a férfiak többsége belemerült ebbe a dolgozik és fogyaszt meg felhalmoz mókuskerékbe (ja meg nyavalyog hogy minden a nők miatt szar), és a legtöbb frászt kap ha egy mezőn találkozik 3 éhes kóbor kutyával....

Mia and me 2017.09.02. 19:35:58

@zombigyilkos: "Az én logikám szerint:
- Az a nyugdíjas, aki kitermelte az élete során a nyugdíját, az nem parazita. Hiszen amiből él, azt voltaképpen félrerakta az élete során.
- Amelyik nem termelte ki, az viszont parazita, mert nem abból él, amit ő megtermelt, hanem abból, amit más termel ki számára."

Ezek szerint amelyik nő karrierista, sokat keres és rendesen megtermeli a nyugdíját, az lehet nyugdíjas?

Na mert ezen logika mentén fogunk most mi magyarok kihalni...

Ugyanis amelyik nő "termeli" kifelé a nyugdíját, az nem szül, merthogy ha szül, akkor 3 évig semmit nem tud termelni, aztán még 15 évig a termelésre fordítható munkaóráiból vonjál le napi 6-ot a gyerek-gondozásra, háztartásra.
Vagy számolj minden gyerekes nőnek 18 évig egy átlagbért és ehhez add hozzá a büfészakos bérét és ebből számolj neki nyugdíjjárulékot. Mert kb. akkor vagyunk egában.

Mia and me 2017.09.02. 20:09:41

@zombigyilkos: "A nők Magyarországon 3X annyi ideig nyugdíjasok,"

"- A férfi 65 évesen mehet nyugdíjba, várható élettartama 72 év. Ez 7 év nyugdíjat jelent.
- A nő 58 évesen mehet nyugdíjba, várható élettartama 81 év. Ez 23 év nyugdíjat jelent."

Egyrészt fentebb írtam ,hogy nem ez a jelenlegi várható élettartam, 80 alatt van a nőknek is (71-72 a fasziknak, 79 a nőknek, nem olyan jelentős eltérés, és az is tény hogy azért van így mert a faszik basznak elmenni orvoshoz). Másrészt ha a pasi a szerinted nyuggerként 7 évig kapja a 220-as nyugdíját, a nő meg a havi 70 ezret a szerinted 23 évig, akkor még mindig kb. ugyanannyit költöttünk rájuk...
Miközben a pasi nem nevelt gyereket, nem mosogatott, nem főzött és nem töltött egy fél életet 2-3 ember felnevelésével, hanem "csak" dolgozott egy melóhelyen. Amit mondjuk a nő is megtett, bár azt aláírom hogy lehet hogy büfészakkal papírokat töltögetett minimálbérért (viszont ez a meló ugyanúgy a nap 24 órájából 8-at elvett tőle).

"És szüntessük meg az állami nyugdíjat."
ez is tök okés, csak akkor azon aktív dolgozók, akik a mai napig befizettek bármit nyugdíjjárulék címén, azt most azonnal kapják vissza az utolsó fillérig és varrhatják a párnájukba.
Én benne vagyok- csak úgy nem hogy a 15 évig befizetett pénzemet most hirtelen valaki lenullázza és közli hogy mármeg öngondoskodjak.

"Utána mindenkinek pontosan annyi lesz a nyugdíja, amennyit megérdemel, amit kitermelt."

Okés, annyi kitétellel, hogy ha akarsz jövő generációt, akkor a nőknek fizetést kell adnod a gyereknevelésért és a koszfeltakarításért. Abból tehet ő is félre nyugdíjas éveire. Ha nem adsz neki pénzt, hanem a termelésbe lököd, akkor nem fog szülni. Egyet sem.

"- Másrészt miért az a szempont, hogy mindenki elégedett legyen? Miért nem az, hogy igazságosan osszuk el a pénzt?"

A kettő összefügg.

""a gyerekek 2/3-a tényleg nem éli meg a felnőttkort, mert az apjuk baszik rájuk"
Megint faszságot beszélsz."

Nem. Te szabdalod szét a mondatokat, kivágva azt amire verheted magad. EZ így volt: "Ennyi erővel azt is felhozhatnánk, hogy a gyerekek 2/3-a tényleg nem éli meg a felnőttkort, mert az apjuk baszik rájuk... mert tudod ez is tény, ha az egész világra vetítve nézzük..." - és arra fel írtam, hogy minden csak viszonyítás kérdése. A harmadik világban szerintem minden 10. gyerek éli meg a felnőttkort, a legtöbb 5 éves korára már csontváz. A fejlett világ a földi lakosság max 1/3-át teszi ki, de inkább kevesebbet.

"Minden harmadik gyereket megölet az anyja. Abortusz drágám. Tudod, a 'nő teste, a nő döntése'."

Ez most hogy a f.szba került ide, de komolyan? Hol láttál te abortuszra utalást?

"Kibaszott jólétben élsz. Most éppen egy gép mögül nyomod a fasiszta szarságaidat, tele hassal, fedéllel a fejed fölött, a világ másik felén lévővel kommunikálsz, száz kilométereket utazol és nem is kerül túl sokba, megnyitod a csapot és folyik a melegvíz, a hűtőben meg ott a kaja, szekrényedben meg a sok ruha.
És ezért cserében csak heti 40-60 órát kellett dolgoznod. Kurva jól élsz!"

Minden viszonyítás kérdése. A föld másik másik oldalán meg 10szer ennyit keresnek, laza 4 óra munkával, és nyugdíjasan majd jönnek ide és megveszik a házainkat potom pénzért "nyaralónak", amit évente 1 hétig fognak használni.... miközben mi az utcán fogunk megfagyni, mert ellopták az eddig befizetett nyugdíjunkat. Nem, szerintem, kurvára nem jó nekünk.(mint ország)

"Így nekik nincs miből kiemelkedniük, mert nem rabszolgák. Csak a férfi tud kiemelkedni a rabszolgaságból, hiszen eleve ő van benne."

Tanulmányozd a rabszolgatartó rendszereket. Nem nemek szerint van az osztályozás :).
Mindenki rabszolga, csak mindenki más módon van belekötve a rendszerbe.

"Senki nem kényszeríti a nőt arra, hogy szüljön.
A döntés az övé. És a döntéssel felelősség is jár"

Senki nem kényszeríti a férfit arra, hogy b.sszon. A döntés az övé. A b..szással felelősség is jár.

"Ráadásul a nőnek két lehetősége van:
- Anyaként élni és eltartatni magát meg a gyerekét mással.
- Felvenni a versenyt a férfiakkal a munkaerőpiacon.
A férfinak csak egy lehetősége van. Ő nem hajthat arra, hogy majd valaki eltartja, amikor ő otthon lesz a gyerekkel."

Bárki mehet gyesre-gyedre. A férfi is. csak ők nem szoktak akarni menni. Egyébként meg van rá példa, itthon is. És nem fogod elhinni akkor tulképp a nő "tartja" el merthogy ugye pont azért szokott menni a férfi egyes esetekben babázni, mert akkor úgy járnak jobban, ha a nő - ha neki magasabb a keresete - maradjon a munkaerőpiacon.

"Küzdök azért, hogy ha megtermeltem X pénzt, az én döntsem el, hogy mire költöm, és ne kelljen adóként befizetnem"

Hogy küzdesz ez ellen? Én is ezt akarom, hogy amit én megtermelek, abból ne vonjanak le semmit és azt ne a te gyerekedre költsék hanem én költhessem az enyémre :)

"- A nő el tudná. Így felróható neki, hogy nem termel."

Ha "termel", akkor nem embert-termel. ennyire egyszerű. 30 év alatt lenullázódik a szaporulat és kész.

zpetal 2017.09.02. 21:26:27

@Mia and me:

Erre mondják, hogy a tett halála az okoskodás...
De nem baj, te (meg még nagyon sokan) azt várjátok, hogy más majd kikaparja nektek a gesztenyét. Hát csak várjátok.

zombigyilkos 2017.09.03. 19:51:35

@Mia and me:

"nem gyávaságból hanem egyszerűen fizikai okokból"
LOL :DDD
Csaxólok, a tesztoszteron nem meggondolatlanságot okoz, hanem kockázatvállalási hajlamot. Magyarán: bátorságot.

.

"túlélési szempontból a nő az "értékesebb""
Ha csak a szaporodást nézzük, így van.
Viszont az nem egyenlő a túléléssel!
A férfi nélkül a nő (és a gyerek) éhen hal. Éppen erről pofázok egyébként. Hogy a férfiak tartják el a nőket ma is. Nélkülük bizony nem itt rúzsozgatnád a disznót, hanem szépen éhen döglenél. :)

.

"amelyik nő karrierista, sokat keres és rendesen megtermeli a nyugdíját, az lehet nyugdíjas?"
Miért ne lehetne? Írtam ilyet?

.

"nem ez a jelenlegi várható élettartam, 80 alatt van a nőknek is"
Jesszus, tévedtem!
Nem 81 év, hanem 79,2%! A férfiaké meg nem 72, hanem 72,4!
Változtat ez érdemben bármin is?
Nem.

.

"az is tény hogy azért van így mert a faszik basznak elmenni orvoshoz"
Ez csak az egyik ok.
A SOK KÖZÜL!
Miért van így valójában?
- Mert ők végzik a legstresszesebb munkák 80%-át.
- Mert a férfiak végzik a fizikailag nehéz munkák 90%-át.
- Mert ők végzik az egészségkárosító munkák 95%-át.
- Mert ők végzik a veszélyes munkák 97%-át.
- Mert nagyjából 15-20%-al többet túlóráznak, mint a nők.
- Mert a nőknek több Eü támogatást ad az állam.
(Ha annyi férfi menne orvoshoz, mint a nő, már régen bedőlt volna az egészségügy. Örülj, hogy nem mennek annyit orvoshoz, mert akkor a kis picsád alatt nem lenne még ilyen egészségügy sem.)

.

"nyuggerként 7 évig kapja a 220-as nyugdíját, a nő meg a havi 70 ezret a szerinted 23 évig, akkor..."
Magyarországon 13%-os a nyugdíjszakadék a két nem között:
szakszervezetek.hu/dokumentumok/mibol-elunk/10567-egyre-nagyobb-a-szakadek-a-ferfiak-es-a-nok-nyugdija-kozott
Jó volna, ha nem hazudoznád a fasiszta mantráidat, hanem előtte elolvasnál ezt-azt.
Kurvára nem ugyanannyit költünk rájuk!

.

"a pasi nem nevelt gyereket, nem mosogatott..."
Nevelte volna, ha nem veszi el a fasiszta rendszered a gyerekét.
Valóban nem főzőcskézett, hanem helyette a melóhelyen gürizett 5-10X olyan kemény munkát, hogy anyuci főzőcskézhessen.
A nők nevelési tevékenységét meg hagy ne kelljen már jellemeznem, hiszen látjuk, mennyire el van korcsosulva a mai fiatal generáció. Szóval ezt is elbasztátok! Hagynotok kellett volna, hogy a férfi nevelje a gyereket. (Persze akkor nem jut a picsátok alá tartásdíj, nemde?)

.

"azt most azonnal kapják vissza az utolsó fillérig és varrhatják a párnájukba"
Én is ezt támogatnám.
(Bár nyilván egy ilyet nem lehet egyik pillanatról a másikra bevezetni - pont azért, amit írtál. A magánnyugdíj rendszer, amit a fityesz megszüntetett, pont jó lett volna első lépésnek. Nem megszüntetni kellett volna, hanem növelni a mértékét, és közben csökkenteni az államit. És így pár évtized alatt elérjük, hogy mindenki magának fizeti.)

.

"ha akarsz jövő generációt, akkor a nőknek fizetést kell adnod a gyereknevelésért és a koszfeltakarításért"
Épp azzal lehet elérni, hogy kipusztuljunk.
Lásd a következő hozzászólásomat.

.

"A kettő összefügg."
Kurvára nem.

.

"A harmadik világban szerintem minden 10. gyerek éli meg a felnőttkort"
SZERINTED!
Erről írtam, hogy faszságot beszélsz. Sokadjára már.
(A harmadik világban növekszik egyedül a népesség. Szerinted hogyan? Nem tán úgy, hogy bizony a sok megszült gyerek eléri a felnőttkort? Ja de. Jó ha tizedük meghal, miközben régen kb. minden második-harmadik halt meg felnőttkor előtt.)

.

"Hol láttál te abortuszra utalást?"
Pontosítottam az adatodat.
Azt írtad, hogy a gyerekek kétharmada hal meg a felnőttkor előtt (a férfi miatt).
Én meg pontosítottam hogy nem kétharmad hanem csak harmad, és nem az apa miatt, hanem mert anyu gyilkolja meg.

.

"Minden viszonyítás kérdése"
Hisztizni mindig könnyebb, mint tenni, nemde? :)

.

"kurvára nem jó nekünk.(mint ország)"
Magyarországon a minimálbérből élő jobban él, mint a Föld lakosságának 80%-a.
Magyarán kurva jól élünk.
Persze azért hisztizz tovább. :)

.

"Tanulmányozd a rabszolgatartó rendszereket"
Nem a múltról beszélek!

.

"Senki nem kényszeríti a férfit arra, hogy b.sszon. A döntés az övé. A b..szással felelősség is jár"
És mondta valaki, hogy nem így van?
Te jöttél, hogy azok a gonosz férfiak nincsenek rákényszerítve a szülésre. Én nem panaszkodtam a férfiak nevében, te rinyáltál a nők nevében.
Ha a nő nem akar szülni, nem szül. Senki nem kényszeríti. Nem kell a rinya.

.

"Bárki mehet gyesre-gyedre"
Csak más feltételekkel.
De erről nyilván fingod sincs, ugye?

.

"A férfi is. csak ők nem szoktak akarni menni"
Ha ő menne és a nő dolgozna, akkor egyrészt a család kevesebbet keresne (hiszen a férfi többet termel - anyu éppen ezért ment hozzá). Másrészt meg akkor szegény anyunak kéne dolgoznia, miközben az a gaz férfi csak babázik meg főz. Akkor azon menne az ócska hisztid. :) Szívesen menne a férfi is gyesre, csak ugye ő felvállalja a kötelességeit és eltartja a családját, nem pedig csak rinyál, mint a fürdős kurva.

zombigyilkos 2017.09.03. 19:55:23

@Mia and me:
"Na mert ezen logika mentén fogunk most mi magyarok kihalni"

Nem aranyom.
Pont amiatt fogunk kihalni, amit én pofázok.
A szocialista nőtartó rendszer miatt.
Miért nem születik annyi gyerek? (Milliószor írtam már.)
Hát mert:

1.
A nőtartó rendszerben a nők segge alá van tolva a férfiak pénzéből fenntartott büfészakos főiskola. Így fiatal korukban, amikor a legideálisabb lenne szülnie, meg amikor még simán ki tudna hordani több gyereket, a picsáját mereszti és faszkörhintán ugrál a bulikákon. Ha fizetős lenne a felsőoktatás és nem állam bácsi pénzelné, akkor töredék ennyi nő lenne ott. Azok, akik valóban felveszik a versenyt a férfiakkal, azok ugyanúgy mennének fősulira (rendes szakokra), de a nagy többség bizony nem menne. Mit csinálna helyette? Hát azt, amit a nők évezredeken keresztül. Keresnének egy férfit, aki eltartja majd őket és akiknek cserében gyereket szülnek.

2.
A nőtartó rendszerben a nők segge alá van tolva a bürokrácia, az oktatási rendszer, meg a többi olyan hely, ahol érdemi követelmény nincs felé támasztva, viszont állami pénzből (megint a férfiak pénzén) kap egy megfelelő fizut. Ha megszüntetnénk az óriási bürokráciát, akkor ezek a nők (mivel másra nem képesek) megint azt csinálnák, amit évezredeken át: gyereket szülnének az eltartójuknak.

3.
A nőtartó rendszerben a nők segge alá van tolva az állami egészségügy, nyugdíj, a gyes meg a gyed (a férfiak pénzéből). Ha mindenki magának fizetné a nyugdíját, TB-t meg a többit, akkor a nők tömegei (nem mind, de a többség) mivel önmagában életképtelen (nem tudja felvenni a versenyt a férfiakkal azonos feltételekkel) azt csinálná, amit évezredeken át.

4.
A 2-3. pontban írt eltartás, illetve a tartásdíj intézménye miatt a nők könnyen válnak. Itt is a férfi termeli ki azt a pénzt, amit ő kap. És emiatt könnyedén hajítja el a kapcsolatot (a válások 80%-át nők kezdeményezik - a válóokok 40%-a az, hogy a férfi jövedelme csökken, másik 40%-a az, hogy 'nincs már meg a varázs' - magyarán hiszti). Nem megjavítják már a kapcsolatot, hanem eldobják. Hiszen a nők többségének nincs vele vesztenivalója! És a válás után a nő már nem akar újabb gyereket (vagy csak sokkal később), így megint kiesik néhány év nagyon sok nőnél, még kevesebb gyerek születik.

5.
A magas válási arány és a férfiakat kizsigerelő állami rendszer miatt a férfiak nem akarnak házasodni. Így logikusan ugye még kevesebb gyerek fog születni.

6.
A náci nőseggnyaló rendszerben ma Magyarországon minden harmadik gyereket megölet az anyja, bármiféle következmények nélkül.Ugye az abortusz. (A feltörő hisztit megelőzendő szólok, hogy az abortuszok mintegy kétharmadáról az apa még csak nem is tud! Anyuci úgy nyírja ki az apa gyerekét, hogy az még csak nem is tudja.) Ha csak simán ezt megszüntetnénk, már majdhogynem stagnálna a népességünk a csökkenés helyett!

.

Ma a nők döntő része (kb. 4/5-e) parazitaként éli az életét. Ebből eredően később házasodik (ha házasodik, meg ha talál még balekot rá a magas válási arány miatt). Később vállal gyereket, hiszen büfészakon baszatja a seggét. (És ezzel nem csak kevesebb gyerek születik - hiszen 25-30 éves kor után már nem tud annyi gyereket megszülni, mint 18 évesen - hanem több lesz a beteg gyerek is. Ezt is köszönjük!)

Régen a nő a férfival házasodott.
A férfi eltartotta a nőt, cserében a nő gyereket szült neki és hagyta, hogy felnevelje. (Ez az az eset, amikor a nő nem parazitája az őt eltartó férfinak, hiszen cserében ő is ad valamit.)

Manapság viszont a nő az államtól kapja az eltartást (amit persze ugyanúgy a férfi termel meg, csak ugye tőle a nőtartó rendszer elveszi). Így cserében már nem szül annyit, vagy nem is szül egyáltalán (hiszen anélkül is eltartják őt). A nők többsége manapság az állam kurvája lett.

Na EZÉRT csökken a népességünk!
Nekünk is, és a legtöbb nyugati országé is.

Diorella Queen 2017.09.03. 22:36:09

@Mia and me: Az eszem megáll!
Már még háborúba is a nőket küldené némelyik!
Már nem is értem minek vannak férfiak, ha a klónozás már megoldotta az emberi faj fennmaradásának minden problémáját, semmit nem hajlandóak tenni senkiért és semmiért.
Komolyan, az ilyen pasik milyen hasznot hajtanak az emberiségnek amúgy?

zpetal 2017.09.03. 23:28:07

@Diorella Queen:

"Már még háborúba is a nőket küldené némelyik!"

Tőlem aztán nyugodtan mehet SM meg Mia férje is utcát bontani meg lázadni.

Diorella Queen 2017.09.04. 18:46:29

@zpetal: Hát nem csodálom már hogy remete lettél bazzeg!Ha itt valaki a másikra vár, hogy majd kikaparja neki a gesztenyét,na az pont TE vagy! :)
Én biztos nem fogok az utcára menni azért, hogy neked még jobb legyen a közbiztonságod, a flancos autód alatt az úttest, a benzin olcsóbb legyen a terepjáródba. Meg a fészkes fenéket! Szedjenek csak szét a hajléktalanok téged nyugodtan. Engem ugyan nem érdekel, nekem nincs semmim ( annyit is érek ,na és kit érdekel?).Nem nekem van féltenivalóm szerintem, hanem pont hogy neked. A rezsim minél több csórót termel ki,annál több félnivalód lesz neked és minden nem csórónak! Úgy hogy lehet nem ártana elgondolkodnod egy kicsit ezen, kinek van több vesztenivalója kettőnk közül .:)

Mia and me 2017.09.04. 19:01:38

@zpetal: ;-) nyugi ők mennek is ha kell :).

Mia and me 2017.09.04. 19:42:05

@zombigyilkos: "A férfi nélkül a nő (és a gyerek) éhen hal. Éppen erről pofázok egyébként. Hogy a férfiak tartják el a nőket ma is. Nélkülük bizony nem itt rúzsozgatnád a disznót, hanem szépen éhen döglenél. :)"

Mondjuk én pont speciel nem hiszem -mivel a nagyszüleim megtanítottak mindenre amivel egy erdőben el lehet lenni - és képes vagyok a kutyát is megenni (kínai :))), ha úgy adódik. Ez nem férfiérdem ,hogy valaki "életben tud maradni", hanem egyszerű józan paraszti ész. Az meg nem nem-függő.

""amelyik nő karrierista, sokat keres és rendesen megtermeli a nyugdíját, az lehet nyugdíjas?"
Miért ne lehetne? Írtam ilyet?"

nem írtál ilyet, csak továbbgondoltam, hogy EZEK viszont többségében NEM szülnek, mivel 42 éves korukig építik a karriert meg termelnek meg pénzt keresnek és szarnak a pasikra meg a babázgatásra...

"Nem 81 év, hanem 79,2%! A férfiaké meg nem 72, hanem 72,4!
Változtat ez érdemben bármin is?
Nem."

:), dehogynem. azt változtatja, hogy a te adataid is bizonyos irányba vannak " kissé eltúlozva' :)

"A SOK KÖZÜL!
Miért van így valójában?
- Mert ők végzik a legstresszesebb munkák 80%-át.
- Mert a férfiak végzik a fizikailag nehéz munkák 90%-át.
- Mert ők végzik az egészségkárosító munkák 95%-át.
- Mert ők végzik a veszélyes munkák 97%-át.
- Mert nagyjából 15-20%-al többet túlóráznak, mint a nők.
- Mert a nőknek több Eü támogatást ad az állam.
(Ha annyi férfi menne orvoshoz, mint a nő, már régen bedőlt volna az egészségügy. Örülj, hogy nem mennek annyit orvoshoz, mert akkor a kis picsád alatt nem lenne még ilyen egészségügy sem.)"

Senki nem mondja a menedzser fasziknak hogy hajtsanak és haljanak meg 50 évesen. Ők választják. Mehetnének tanárnak is és elélnének 95 évig. (ja csak akkor annyi lenne a nyugdíja mint a legtöbb nőnek... vagyis annyi amiből épp nem lehet nyuggerként éhenhalni)
Minek túlóráznak? ja hogy ne nekik kelljen este a gyerekkel tanulni? vagy benyomkodni a mosógépet? Vagy miért- most komolyan?
Mehetnének orvoshoz, nem attól nem bírja el a rendszer a betegeket ,hanem mert az eü kasszát is szétlopják...

"Magyarországon 13%-os a nyugdíjszakadék a két nem között: link"
ódejó hát nálunk csak 13% a valamikori adat....
ezt is olvastad benne?:
a nemek közötti nyugdíjszakadék a munkaerőpiaci szegregációt tükrözi, valamint azt, hogy a nők nagyobb arányban dolgoznak részmunkaidőben, alacsonyabb órabérért, karrierjük többszöri megszakításával, és kevesebb évet töltenek munkaviszonyban, mivel anyaként és a családtagjaikat gondozó nőként NEM FIZETETT MUNKÁT VÉGEZNEK.

Add hozzá a "nem fizetett" munka értékét a bérükhöz és akkor kiderül hogy többet is kellene kapniuk mint a férfiaknak ;-)
(magyarul amikor dolgoznak, akkor is munkájuk jelentős része nincs megfizetve, és ebből adódóan a nyugdíjas éveikre is kevesebbet kapnak- vagyis társadalmilag a jövő generáció "kitermelését" tulképp ingyen végzik a köznek)

""a pasi nem nevelt gyereket, nem mosogatott..."
Nevelte volna, ha nem veszi el a fasiszta rendszered a gyerekét.
Valóban nem főzőcskézett, hanem helyette a melóhelyen gürizett 5-10X olyan kemény munkát, hogy anyuci főzőcskézhessen."

Esetleg ha megkérdezte volna anyut, lehet az aszondja :) hogy inkább gürizik ő meg épít karriert, apu meg főzőcskézzen nyugodtan...

"Hagynotok kellett volna, hogy a férfi nevelje a gyereket. (Persze akkor nem jut a picsátok alá tartásdíj, nemde?)"

EZt most nem értem mit jelent, mert én nem a válásosokról beszélek feltétlenül hanem a tendenciákról, általában. Te meg jössz folyton ezzel, hogy a faszitól elvált a táskagyűjtő felesége, vitte a gyereket, de csak direkt azért hogy a havi 120 ezres tartásdíjból újabb táskákat vehessen... Bocs de ez valami fixa ideának tűnik nálad, kurvára nem ez az általános.
Amelyik férfi olyan, azzal lehet egyezkedni és lehet váltott elhelyezést kezdeményezni. Az ne legyen már a nők sara, hogy a faszik többsége még válás előtt másik nőt keres, aki kezelni tudja a mosógépet, és éppen ezért a gyereket se nagyon tudja/akarja ellátni. (tudom vannak kivételek, de ez azért elég elenyésző szám)

"(A harmadik világban növekszik egyedül a népesség. Szerinted hogyan? Nem tán úgy, hogy bizony a sok megszült gyerek eléri a felnőttkort? Ja de. "

ja, nem. hanem úgy hogy egyre több születik és egyre több is hal meg, de amelyik eléri a 18 évet, az utána elél 102-ig baszki. Nálunk meg sorra fordulnak fel az aktív korúak.
...

zpetal 2017.09.04. 19:47:57

@Mia and me:

Eddig nem kellett, most nem kell?

@Diorella Queen:
Kurvát fasszal ijesztgetned nem érdemes, most is nyitott mindenki számára a lehetőség, hogy szetszedjen, elvegye tőlem, ami neki kell, de valahogy senki nem szokott ezzel próbálkozni. :)
Egyébként én megcsinálom, hogy pár év alatt ujraepitem mashol az életemet, ha minden kötél szakad. De te utánam fogod ezt csinálni?
A rezsim pedig minél több csorot termel ki, annál inkább látszik, hogy a csoroktol semmi félnivalója nincsen.

Mia and me 2017.09.04. 20:06:17

@zombigyilkos:
"Azt írtad, hogy a gyerekek kétharmada hal meg a felnőttkor előtt (a férfi miatt)."

Nem ezt írtam, hanem hogy azért mert baszik rá az apja. A harmadik világra utaltam. Ott ugyanis a faszik b.sznak, a nőknek meg nincs elérhető fogamzásgátlás, majd a megszületett gyerekek nagy része 5 éves csontvázként végzi földi pályafutását , mivel az apa vagy beáll valami gépfegyveres buliba, vagy jön hozzánk mignánsként, vagy tovább nézi az eget- mindenesetre nem visz haza annyi pénzt vagy élelmet ami az általa nemzett 15 db embernek elég lenne... Szó nem volt abortuszról.- azt te képzelted hozzá mert neked a gyerekhalálról csak az az egy eset jut eszedbe, amikor a fejlett világban a karrierista felső tízezres nő elveteti, mert nem akar pelenkát cserélgetni még....

"Magyarországon a minimálbérből élő jobban él, mint a Föld lakosságának 80%-a."
JA,csak mivel viszonyítás kérdése minden, ez az éhhaláltól jobban élés édeskevés egy olyan országban, ahol adottak a feltételek a kánaánhoz is akár. Értem hogy milyen fasza mert a sivatagban élőhöz képest nekünk milyen jó, csak itten már 100 éve a belét kidolgozza a jónép, egy olyan természeti környezettel körbevéve ami egész európa élelmét képes lenne kitermelni, és ehhez képest meg télen megfagynak meg éhenhalnak a fűtetlen lakásukban meg az üres éléskamrájukkal....A gyerekek bő harmada meg "nem éhes " reggel, azért nem reggelizik...

"Ha a nő nem akar szülni, nem szül. Senki nem kényszeríti. Nem kell a rinya"

nem mi rinyálunk, hanem amiatt is minket basztatnak. Itt sír minden faszi hogy jaj kihalunk, meg a törvénykezés hogy leszaporodnak minket a bevándorlók... A nők köszönik, felfogták a helyzetet és nem szülnek. De vannak hangok hogy egyre inkább kényszeríteni akarják őket erre....

""Bárki mehet gyesre-gyedre"
Csak más feltételekkel."

Mire gondolsz?
Hogy a pasit kirugják ha gyesre megy? A nőket is.
Hogy visszaveti a karrierjét vagy csak simán a szamárlétrán a munkájában? A nőét is.
vagy hogy a bére a béka segge alatt lesz ha vissza is veszik esetleg dolgozni gyes után? A nőé is.
Hogy nem veszik utána komolyan egyetlen munkahelyen sem?
A nőt sem.

"Másrészt meg akkor szegény anyunak kéne dolgoznia, miközben az a gaz férfi csak babázik meg főz. Akkor azon menne az ócska hisztid. :)"

Nem menne. Sok nőnek nem menne. Gyereket gondozni meg főzni mindkét nem tud. Csak a hajlandóság más. És ha a nőket megkérdeznék, akkor elég sok választaná a fordított felosztást.

"Szívesen menne a férfi is gyesre, csak ugye ő felvállalja a kötelességeit és eltartja a családját, nem pedig csak rinyál, mint a fürdős kurva."

Ha a férfi ezt vállalja fel, hogy "dolgozik" és eltartja a családját, akkor a nőnek elég behatárolt, hogy mit "választhat": csak azt hogy ő meg gyereket gondoz meg főz...Egy férfi se kérdezi meg a feleségét hogy figyu, mi lenne ha én mennék gyesre?... Meglepődnétek, hányan mondanák, hogy
oké.

"Keresnének egy férfit, aki eltartja majd őket és akiknek cserében gyereket szülnek."
"megint azt csinálnák, amit évezredeken át: gyereket szülnének az eltartójuknak."
"mivel önmagában életképtelen (nem tudja felvenni a versenyt a férfiakkal azonos feltételekkel) azt csinálná, amit évezredeken át."
"Nem megjavítják már a kapcsolatot, hanem eldobják."
"A magas válási arány és a férfiakat kizsigerelő állami rendszer miatt a férfiak nem akarnak házasodni."
"Régen a nő a férfival házasodott.
A férfi eltartotta a nőt, cserében a nő gyereket szült neki és hagyta, hogy felnevelje. (Ez az az eset, amikor a nő nem parazitája az őt eltartó férfinak, hiszen cserében ő is ad valamit.)"
"Manapság viszont a nő az államtól kapja az eltartást ...A nők többsége manapság az állam kurvája lett."

A fenti gondolatmenetből az tűnik ki, hogy az a bajod, hogy a nők immár nem azon férfi tulajdonai, akik elveszik őket feleségül, hanem olyan látszólag önálló, de pont úgy rabszolgái (kurvái) az államnak, mint a férfiak.
Vagyis eddig a férfi rabszolgáknak ki volt utalva egy női tulajdon, egy alsóbbrendű ember, aki őt kielégíteni és az örököst legyártani volt hivatott, egy saját rabszolga, amin kicsit eljátszhatta hogy ő az úr, és az a gond hogy ezt a játszási uraságot most az állam "visszavette" magához....

?

Untermensch4 2017.09.09. 19:33:28

@Diorella Queen: " Az eszem megáll!
Már még háborúba is a nőket küldené némelyik!"
Az megvan hogy izraelben a nők is hadkötelesek de nem túlják túl a témát mert egyszer sem engedhetnek meg maguknak nagyobb pofáraesést?
Az egyenlő jogok vagy egyformák vagy nemeken belül egyformák de akkor a két nem között lesz különbség és nem feltétlenül jól beállítva (ez az utóbbi helyzet az amit zombigyilkos magyaráz), én az előbbit támogatnám. Régebben a nőknek nem volt szavazati joga, az 1945 előtti magyarisztáni családjog meg gyermekelhelyezés szempontjából maga a feudalizmus.
Mellesleg háborúba a katonákat a politikusok küldik.
Mellesleg a nők hatékonyabb mesterlövészek is lehetnek mint a ffiak, háborúba a katonákat meg a politikusok küldik. Női politikusok is, Golda Meir miniszterelnökként a megadást fontolgató hadügyminiszterét (Mose Dajan) bírálta felül/utasította a háború folytatására...

" Meg a fészkes fenéket! Szedjenek csak szét a hajléktalanok téged nyugodtan. Engem ugyan nem érdekel, nekem nincs semmim ( annyit is érek ,na és kit érdekel?).Nem nekem van féltenivalóm szerintem, hanem pont hogy neked. A rezsim minél több csórót termel ki,annál több félnivalód lesz neked és minden nem csórónak! Úgy hogy lehet nem ártana elgondolkodnod egy kicsit ezen, kinek van több vesztenivalója kettőnk közül .:) "
Ez balkáni-troll "együk meg a gazdagokat"-logika ott bukik meg hogy a hajléktalanhoz meg a bátran szaporodó mélyszegény indiánokhoz képest te is qrvára gazdagnak számítasz, tehát prédaként a különbség közted és zé között kb két dolog:
1) neked, nála szegényebbként kevesebb védelmi kapacitásod van ha nem működne eléggé jól a közbiztonság/jogszolgáltatás
2) tartós társadalmi összeomlás esetén egyikőtök jobban újra fel tudná építeni az életét a föld több más országa közül választva ki hogy hol...

Untermensch4 2017.09.09. 20:12:50

@Mia and me: "A nők nevelési tevékenységét meg hagy ne kelljen már jellemeznem, hiszen látjuk, mennyire el van korcsosulva a mai fiatal generáció. Szóval ezt is elbasztátok! Hagynotok kellett volna, hogy a férfi nevelje a gyereket."
(troll ON; ha az ókori görögöktől létező "ezazújgenerációkorcsabb" megállapítás teljesen helytálló lett volna, mára már visszamásztunk volna nem csak a fára de az ősóceánba is... troll OFF)
Amikor bölcsibe ment a gyerek, szerencsével és szervezéssel sikerült a legjobb "óvónéni"(tudom hogy nem feltétlenül így hívják, én igen) csoportjába kerülnie. Akin látszott hogy az egyik fő stresszforrása az ostoba szülők. A gyerekek egyik problémája pedig hogy sok az elvált és/vagy egyedülálló anyuka (plusz a pasiját cserélgető) akik mellett a gyerek nem lát elég férfimintát. Ez addig pozitívumként hangzik amíg arra gondolunk hogy nem zavarják a kis fejlődését az agresszív/alkesz/egoista bunkók, de a "normális" (akármit is jelentsen ez) mintát is keveset látják.

"Magyarországon a minimálbérből élő jobban él, mint a Föld lakosságának 80%-a.
Magyarán kurva jól élünk.
Persze azért hisztizz tovább. :)"
Egyébként tényleg. Még a közmunkás is... egyszer közmunkások beszélgettek, az egyik mesélte a másiknak a Gettómilliomos c filmet, megpróbálom tartalomhűen idézni:
A főszereplő egy cigánygyerek, egy nagyon csóró cigánygyerek. De ezt hogy nagyon csóró, ezt úgy képzeljed el hogy hozzá képest te is meg akit ismersz a legcsóróbb is, hozzá képest olyan gazdag vagy mint egy király."

""Senki nem kényszeríti a férfit arra, hogy b.sszon. A döntés az övé. A b..szással felelősség is jár""
Egyszer ilyen felelős pozícióban fordultam elő egy nőnél akinek már volt egy gyereke és nem is akart többet. Ezért is volt neki a férje tudta nélkül egy spirálja... meg a válás után is. Hogy, hogy nem... napokkal később egy másik, a pozíciójában másként tevékenykedő illetőtől (aki a nagy Ő-nek tűnt), megtermékenyült és már akart gyereket.
Ha egy pasi azt mondja, szavakkal, hogy ő nem akar gyereket nevelni és eltartani, az biztosan azt is jelenti amit a mondat nyelvtanilag tartalmaz. Ha azt is mondja hogy dugni meg nagyon akar, az szintén tartalmilag igaz lesz. Aki meg nőként kattan egyet mert neki ketyeg a biológiai órája, annak az éppen "kéznél lévő" pasi megfelel akkor és ott, az se túl felelősségteljes hozzáállás, sztem. Mert a "majd a gyerektől/második gyerektől megváltozik" az nem egy biztos stratégiai alap 18+ évre előre.
Mondjuk én továbbra is abortusz-párti vagyok, a "kihalás" meg a jóléti országok lakosságára jellemző. Azért tettem idézőjelbe mert mi a világ összes nemzete közül kb a felső negyedben (de lehet hogy még feljebb) vagyunk népességszám tekintetében, én addig nem idegeskedek "kihalás" miatt amíg annyian vagyunk hogy még szaporodásilag elszigetelt populációként is könnyedén el tudjuk kerülni a belterjességet. A korfa rothadása más kérdés de az sem annyira populáció mint korrupció okán aggasztó a nyugdíj-piramisjáték miatt.

zombigyilkos 2017.09.12. 17:19:47

@Mia and me:

"Ez nem férfiérdem ,hogy valaki "életben tud maradni""
De, ez bizuony férfiérdem.
A nyugati világban férfi nélkül nem tudsz megélni.
Az meg, hogy meg tudod enni a kutyát, meg voltál már táborozni és ott magad gyújtottad meg a tüzet, még nem azt jelenti, hogy meg is tudsz élni hosszú távon.

.

"nem írtál ilyet, csak továbbgondoltam"
Csak - mint látjuk - rossz irányba. :)

.

"a te adataid is bizonyos irányba vannak " kissé eltúlozva'"
Az enyém valóban kissé volt túlozva. Nem 23, hanem 20 évig nyugdíjas a nő. Nagy kaland, mit ne mondjak.

.

"Senki nem mondja a menedzser fasziknak"
Látom, nem érted a lényeget. (Hogy is értenéd...!)
Nem azzal van bajom, hogy ki hogyan dönt. hanem azzal, hogy míg a menedzser faszi tönkreteszi magát és hamarabb meghal, addig A NŐ AZ Ő PÉNZÉN GYÓGYÍTTATJA MAGÁT!
Ez az a parazita mentalitás, ami nem tetszik nekem. Fizesse mindkettő saját magának az EÜ-t, és egy büdös szavam nem lesz, ki mikor megy nyugdíjba, meg mikor hal meg.

.

"ja hogy ne nekik kelljen este a gyerekkel tanulni?"
- Mert olyan kurva sok nő tanul otthon a gyerekkel.
- Ebből is látszik, hogy a nő kurvára nem ért a neveléshez: ugyanis a gyerekkel nem kellene tanulni.
- Eleve káros, ha a gyerek még iskola után is házit csinál.
De ezt nyilván magyarázhatom egy nőneműnek. A fasiszta, mindent irányítani akaró mentalitásotokba a gyerek megnyomorítása is tökéletesen belefér. Mindezt úgy, hogy vakegér módjára fogalmatok nincs, milyen kárt tesztek benne.

.

"vagy benyomkodni a mosógépet?"
Hű de nagy meló, baszdki! :DDD
Egyik oldalon egy 3 órás túlórázás. A másikon meg 2 perc, amíg betöltöd a mosógépet.
És ezek után siránkoztok, hogy mennyi munkátok van. Gratulálok! :D

.

"nem attól nem bírja el a rendszer a betegeket ,hanem mert az eü kasszát is szétlopják"
Az EÜ rendszer legnagyobb baja bizony éppen az, hogy több kerül kivételre, mint befizetésre.
Egyet találhatsz, hogy kik azok, akik kevesebbet fizetnek be, mint amennyit beadnak.
Az állami lopás már csak plusz.

.

"NEM FIZETETT MUNKÁT VÉGEZNEK"
A mosógép megtöltését érted 'munka' alatt? :DDD

.

"Add hozzá a "nem fizetett" munka értékét a bérükhöz"
30 Ft. Megvan, hozzáadtam. Utána mi jön? :)
/Csak mert a férfiak is végeznek nem fizetett munkát. Teszem azt fát vágnak, tetőt javítanak, stb. Ha ezt is belevesszük, akkor a nők értékben max. 30 Ft-al végeznek több 'nem fizetett munkát'. Havonta./

.

"Esetleg ha megkérdezte volna anyut, lehet az aszondja :) hogy inkább gürizik ő meg épít karriert, apu meg főzőcskézzen nyugodtan"
:DDD Hát persze! LOL
Tudod, ha anyu akart volna karriert építeni, akkor minden lehetősége meglett volna rá. Seni nem gátolja a nőket, hogy mérnöknek menjenek. (Az alacsonyabb intelligenciáikat leszámítva persze.)

.

"EZt most nem értem mit jelent"
A tartásdíjat.

.

"Te meg jössz folyton ezzel, hogy a faszitól elvált a táskagyűjtő felesége"
Mivel 3 házasságból 2-nél válás a vége, és a válások 80%-át a nők kezdeményezik, így igen.
Bizony aranyom, ez a legvalószínűbb forgatókönyv, így ezt kell figyelembe vennünk legelőször.

.

"Amelyik férfi olyan, azzal lehet egyezkedni és lehet váltott elhelyezést kezdeményezni"
Kurvára nem.
Ugyanis mindkét fél kell ahhoz, hogy váltott elhelyezés lehessen.
A dolog az esetek 90%-ában éppen anyun bukik. Ő az, aki nem egyezik bele. Miért? Mert úgy nem járna a kis picsája alá a tartásdíj.

.

"ne legyen már a nők sara, hogy a faszik többsége még válás előtt másik nőt keres"
Megint a fasszágodat citálod? Jó érzés égetned magad? :)
A nők kezdeményezik a válások 80%-át. És a válóokok döntő része egyáltalán nem megcsalás miatt van.
Szóval ezt most megint beszívtad. :)

.

"hanem úgy hogy egyre több születik és egyre több is hal meg"
Megint faszságot beszélsz.
Az utóbbi 50 évben óriási mértékben lecsökkent a harmadik világban a csecsemőhalandóság és a gyerekkori elhalálozás.
Mondtam már neked, hogy nem ártana, ha nem hazudoznád az álmaidban szereplő baromságaidat, hanem előtte utánanéznél a tényeknek. (Igen, tudom. Azóta sem sikerült egyetlen állításodat sem alátámasztani semmilyen forrással. Csak nyomod a baromságodat, mint süket a csengőt. Tipikus femináci.)

zombigyilkos 2017.09.12. 17:21:24

@Mia and me:

"Nem ezt írtam, hanem hogy azért mert baszik rá az apja."
Ergo a férfi miatt. Tehát mégiscsak ezt írtad.
Gratulálok az újabb beégésedhez! :)

.

"nőknek meg nincs elérhető fogamzásgátlás"
Majd elsírom magam bánatomban! :)
Mobiltelcsi van Afrikában minden hamradik gyereknél, de gumira nem futja. Jesszus aranyom, sírjunk együtt! :D

.

"majd a megszületett gyerekek nagy része 5 éves csontvázként végzi földi pályafutását , mivel az apa"
Nézzenek oda!
Csak kiderült, hogy apu nélkül anyu+gyerek életképtelen? :D
Mik vannak! Még a végén kiderül, hogy igazam van... :DDD

.

"neked a gyerekhalálról csak az az egy eset jut eszedbe, amikor a fejlett világban a karrierista felső tízezres nő elveteti"
Tudod aranyom, nem a felső tízezer csinálja ezt nálunk.
Hanem mindegyik csoportja a női nemnek.
Mondom: minden harmadik gyereket megölet nálunk az anyja. Ez rohadtul nem a felső tízezer, csak szólok! Még ha jól is esik megint hazudoznod.

.

"az éhhaláltól jobban élés"
Mi van?
- Mondj már olyan embert idehaza, amelyiknek ha kinyitod a hűtőjét, nincs benne kaja! évente ezer tonnányi kaját dobunk a kukába. Mert 'szarul élünk', ugye, éppen az éhhaláltól nem messze. :)
- Mondj már egy embert idehaza (sőt, gyereket), amelyiknek nincs mobiltelefonja!
- Mondj már egy hajléktalant, amelyik éhen halt az utóbbi 10 évben!
- Mondj már embert, aki ha akarna, nem tudna munkát találni!
Kár a gőzért, kis náci. Ez csak hiszti a részedről.

.

"adottak a feltételek a kánaánhoz is akár"
Valóban lehetne jobb.
Csak ehhez a nőtartó szocialista rendszert kellene megszüntetni.
Azt meg nyilván nem lehet, mert a nők tele szájjal kezdenének rinyálni, hogy továbbra is megkapják a férfiak pénzét.

.

"télen megfagynak meg éhenhalnak a fűtetlen lakásukban meg az üres éléskamrájukkal"
Tudom, hogy megint nem fogsz forrást mutatni, mert csak hazudozod a kamu dumádat.
De azért sokadjára megkérlek:
MUTASS MÁR ERRE FORRÁST, ARANYOM!

.

"A gyerekek bő harmada meg "nem éhes " reggel, azért nem reggelizik"
Erre is mutass már forrást, drága!
/Ja, anno reggelente én sem reggeliztem gyerekként. És nem azért, mert ne lett volna mit. Hanem azért, mert tényleg nem voltam éhes még olyan korán./

.

"A nők köszönik, felfogták a helyzetet és nem szülnek"
nem felfogták, arra nem képes többségük.
Egyszerűen csak sodródnak az árral. Kapják a férfiak lóvéját, utána tapicskolnak a langyos pisiben. Megszoktuk már, hogy a nők lófaszt sem hajlandóak tenni másokért, hiszen többségük parazita. nem is várjuk el, hogy tegyetek bármit is, hiszen úgyis nyakon szartok ti mindenki mást és csak a saját kis picsátok számít.
Én csak azt mondom, hogy ne a férfiak pénzéből élősködjetek. Utána ha ez megvan, annyit szülsz, amennyit csak akarsz.
Csak tudod könnyű úgy nem tenni semmit, hoyg a segged alá tolnak mindent.

.

"Mire gondolsz?"
Éppenséggel a pinára.
De hogy jön ez most ide? :)

.

"Hogy a pasit kirugják ha gyesre megy?"
Nem aranyom. Olvasgass, van több is:
valodiegyenloseget.hu/2016/04/30/diszkriminativ-jogszabalyok/

.

"És ha a nőket megkérdeznék, akkor elég sok választaná a fordított felosztást."
Azért derült ki már nem egy felmérésben, hogy a nők 65-80%-a inkább csak otthon ülne, mintsem a nagy karriert építgesse? :)))
Hát igen, ilyen ez, mikor megint nem vagy tisztában a tényekkel... :)

.

"akkor a nőnek elég behatárolt, hogy mit "választhat""
LOL Melyik univerzumról beszélsz? :)
Hol nem mehet a nő is dolgozni a férfival együtt? Banglades? Etiópia? :D

.

"Meglepődnétek, hányan mondanák, hogy oké."
10%? 20%? :)
Esetleg ha nem lennének pinavakaró melók, akkor 1-2%?
Hát ja, kb. annyi.

.

"A fenti gondolatmenetből az tűnik ki, hogy az a bajod, hogy a nők immár nem azon férfi tulajdonai"
Nem aranyom.
Nekem az a bajom, hogy a nők parazitaként élnek a férfiak pénzéből, amit az állam vesz elő tőlük.
Ha a nő saját magának termelné ki a lóvét, felőlem azt csinálna, amit csak akarna.

Untermensch4 2017.09.12. 17:55:24

@zombigyilkos: "
"Mire gondolsz?"
Éppenséggel a pinára.
De hogy jön ez most ide? :) "
:D :D :D
A diszkriminatív-jogos link nagyon érdekes.

zombigyilkos 2017.09.12. 18:05:51

@Untermensch4:

Ha jól sejtem, ez nekem szólt volna. :)

"ezazújgenerációkorcsabb"
Ugyan tény, hogy régebben is írtak ilyet. De ettől ami tény, az tény.
- Az átlag IQ folyamatosan csökken.
- A problémamegoldó készsége az embereknek csökkent.
- A fiatalok egészségi állapota rosszabbodik (holott a jólét alapján javulnia kéne).
- A fiatalok egyre később válnak el a szülőktől, holott megtehetnék.
- Érzelmileg egyre rosszabb állapotban vannak a fiatalok, egyre több a depressziós, frusztrált, stb., holott egyre jobb életkörülmények között élünk.
stb.
Nézd ezt:
www.youtube.com/watch?v=h4EWxAaz0Fg
Persze a nevelés kapcsán nem említi a nőket (nyilván tabutéma és mehetne is utána a szőnyeg szélére). De rengeteg igazságot mond.

.

A férfiminta hiánya valóban komoly gond. Főleg a fiúknál, de a lányoknál is.
Bizonyított, hogy a férfi nevelők jobbak, mint a női nevelők. (Nem tudom linkelni, mert az oldal már megszűnt, de letöltöttem egy angol felmérést evvel kapcsolatban pár éve.) De itt is van pár érdekesség:
www.avoiceformalestudents.com/wp-content/uploads/2015/03/How-a-teachers-gender-affects-boys-and-girls.pdf
Mégis a férfiakat rúgják ki hamarabb és a nőket veszik fel nagyobb eséllyel, még tudományos területekre is:
edition.cnn.com/2015/04/13/opinions/williams-ceci-women-in-science/
Óriási hiba. (Pláne, hogy a mai pedagógusok feé nincs semmilyen követelmény támasztva. Mondjuk részben pont ez az oka, hogy elnőiesedett.)

.

"Hogy, hogy nem... napokkal később egy másik, a pozíciójában másként tevékenykedő illetőtől (aki a nagy Ő-nek tűnt), megtermékenyült és már akart gyereket."
Hát ilyen ez. :)

.

"Mondjuk én továbbra is abortusz-párti vagyok"
Ezt szomorúan hallom.

.

"én addig nem idegeskedek "kihalás" miatt amíg annyian vagyunk"
Ne felejtsük el, hogy:
- Nekünk magyaroknak nemigen van határon túli komoly tartalékunk (ahol van, ott is csökkenés van, még durvább, mint nálunk). Miközben a velünk együtt élő kisebbség aránya folyamatosan növekszik, ellentétben velünk. És ha a nyugdíjasokat is nézzük, akkor valóban nincs még komoly gond. De ha a fiatal, 25 év alatti korcsoportot nézzük (mert ugye ők lesznek a jövő), akkor a helyzet bizony egyre aggasztóbb.
- Németország, Franciaország, Svédország, Anglia, Hollandia, Spanyolország, stb. esetében a helyzet még rosszabb. Spanyolországban a bevándorlók aránya 1997-ben 3% volt, 2011-ben meg valami 16%. (Most 20% körül van, ha egyszer lesz valaki, aki megszámolja a most érkezetteket.) Németországban a fiatalok 40-50%-a egyáltalán nem akar gyereket, a többiek is 1, max. 2-t. A népességben már most is 20% körül vannak a bevándorlók, a fiatalok arányát tekintve meg már igencsak 25% felett tartanak. És még sorolhatnám.
Szóval én azért kicsit idegeskedek emiatt... :/

Untermensch4 2017.09.12. 19:42:46

@zombigyilkos: Tudtommal az IQ-nak mindig az adott/vizsgált populáción belüli átlagát veszik 100-nak. Itt most elkalandozhatnánk az IQ mibenléte, mérhetősége, az alkalmazott mérési módszerek összehasonlíthatósága és a kulturális determinációk kapcsán (fun fact: tudok egy olyan japániai ovisokra alkalmazott tesztkérdésről amin a mi felnőtt lakosságunk nagyja elhasalna, még egy év ovi és talán iskolaérett... de torzít egy szimpla műveltségi/lexikális elem miatt), és később meg is tehetjük hogy bővebben tárgyaljuk a témát. Ha az IQ lényeges részének tekintjük a problémamegoldási képességet, akkor a két állításod ugyanaz.
Mintha már néztem volna korábban... nevelés kapcsán azért nem említi a nőket mert usákoknál az elnyomó ffitársadalmi múlt mellé még a rasszista elnyomó múlt is belekeveredne a vitatkozásba, végül a jelenről nem lenne idő beszélni. :)
Egészségi állapot tekintetében olvastam vhol hogy az angoloknál az átlagos egészségi állapot a táplálkozás miatt a háború alatt volt a legjobb mert a hadigazdálkodás miatt "rá voltak kényszerülve" azóta a növekvő jólét étrendi eredetű problémák növekedéséhez vezetett.
Az amerikaiaknál meg vmi olyan szakácskönyv volt nagyon divatos a '40-'50-es évek tájékán ami indokolatlanul sokat foglalkozott a cukorzselével. Nálunk meg több évszázados nyomorgás után a default álomképpé az vált hogy a szebb jövőben minden nap lehet fehér kenyeret és sült/rántott húst enni, lehetőleg minél többet. Ez eléggé beleégett a gasztronómiánkba, no meg szintén történelmi-kulturális alapon amit ma megettem az biztos, akkor is ha a holnap bizonytalan.
A gond az hogy ha az ember elér egy jóléti szintet, azt adottnak veszi, az a minimum. És mindig többet akar. A maximalizmus a ól csengő elnevezése ellenére biztos boldogtalanságot okoz, lehetetlen hogy mindig sikerüljön maximális eredményt elérni, tehát biztosan lesz kudarc. Ha sikerül is elérni, ott a kínzó bizonytalanság hogy tényleg ez a maximum vagy van tovább...
A technikai fejlődés gyorsulása pedig növeli a "jövősokk-jelenséget", az öregedés nem elsősorban az élettani hanyatlásban jelentkezik (először) hanem az ember "átesik" egy riasztóan ismeretlen dolgokat tartalmazó jövőbe (ezt egy manapság rendkívül elavult számítógépen írom, kb 25 éve az akkori gépem talán hatvanadennyi processzor- és egyéb teljesítménnyel üzemelt...). A varázsteleszkóp miatt pedig többet láthatunk a világból mint valaha, pedig ugyanannyi időnk van nézelődni. Így több elkorcsosuló embert is láthatunk, meg a problémákat/riogatásokat is kihangsúlyozva...
"Nekünk magyaroknak nemigen van határon túli komoly tartalékunk (ahol van, ott is csökkenés van, még durvább, mint nálunk). Miközben a velünk együtt élő kisebbség aránya folyamatosan növekszik, ellentétben velünk."
Szerencsére kultúrnemzet vagyunk, nem pedig genetikai. (Na AKKOR fenyegetne a belterjesség), tehát a határokon kívüli potenciális tartalékunk majdnem hétmilliárd ember. A mennyiségi kihalás a kulturális és gazdasági problémák tünete csupán. A jóléttibb (és egyben felhasználóbarátabb kultúrájú)államokba emigráló magyaroknak nő a szaporodási rátája. És nem "vesztek el a nemzet számára" (plusz egyéb költői sirámok), az a modern technika ami miatt az érkező migráncsok kicsiny asszimilációs késztetésétől félünk, a tőlünk indulókat is "védi" a beolvadástól ott ahová mennek...
Az hogy a populáció nem nő vagy stagnál azért tűnik világvégének mert (főleg nálunk) a nyugdíjrendszer egy piramisjáték. A nem működő gazdasági rendszerek akkor is összeomlanak ha a valóságot próbálják az ideához passzintani teljes erőből (lásd a szocializmus/kommunizmus, a hosszas haldoklás is csak azért nem volt rövidebb mert szimbiotizált az "ellenséggel").
Idegeskedni balti nyelvrokonainknak az észteknek kell, kevesen is vannak (kb 1,1 millióan) meg útban is... a velük együtt élő kisebbségnek ami mögött ott mosolyog a medve.

Mia and me 2017.09.12. 21:05:21

@zombigyilkos: "A nyugati világban férfi nélkül nem tudsz megélni."

Ez itt a közép európai világ. SImán megélek ffi nélkül is. Sőt- bizonyos szempontból ffi nélkül akár jobban is megélnék :). És ezzel elég sokan vannak még így. (nem nem mindenki büfészakos diplomás)

""Senki nem mondja a menedzser fasziknak"
Látom, nem érted a lényeget. (Hogy is értenéd...!)
Nem azzal van bajom, hogy ki hogyan dönt."

Látod kiforgatod a dolgokat. Azhogy a menedzser faszi úgy dönt hogy tönkreteszi magát a pénzért, semmilyen összefüggésben nincs azzal, hogy kinek a pénzén gyógyíttatja magát 'a nő'. A menedzserfaszi is gyógyíttathatná magát, meg mehetne tanárnak vagy bér-ebsétáltatónak. Nem a nő a parazita mentalitású, hanem a menedzser faszi elmebeteg (vagy személyiségzavaros vagy valami más baja van ha képes halálra dolgozni magát).

"- Mert olyan kurva sok nő tanul otthon a gyerekkel.
- Ebből is látszik, hogy a nő kurvára nem ért a neveléshez: ugyanis a gyerekkel nem kellene tanulni.. A fasiszta, mindent irányítani akaró mentalitásotokba a gyerek megnyomorítása is tökéletesen belefér"

ja általában apu kitalálja hogy az ő fiából csakis ügyvéd lehet és akkor anyu dolga ezt kitaposni-együttanulni a gyerekkel...
Senki nem akar a gyerekkel tanulni, szerintem is f.sság de a házit csak nem írhatod le a te kézírásoddal (le kell diktálni :). és ezt bizony apu nem szokta, mert apu azt gondolja, hogy akkor nem a fia teljesít, és akkor "nem lesz ebből a gyerekből semmi" ha már most megfutamodik, csak a játékon jár az esze, stb. Szóval lehet hogy több a "végrehajtó" nő az oktatásban, de a rendszert nem ők találták ki és a követelményeket sem. Tapasztalatom, hogy a faszik egyedül akkor nem basztatják a gyereket a suli miatt ha az éppen tévét néz vagy gépen játszik (és addig is békénhagyja őket)..

""vagy benyomkodni a mosógépet?"
Hű de nagy meló, baszdki! :DDD
Egyik oldalon egy 3 órás túlórázás. A másikon meg 2 perc, amíg betöltöd a mosógépet."

Aha, most megvilágítottad :) most már értem miért szoktak a faszik rózsaszín 3 számmal kisebb ingeket és hamuszürke szétnyúlt csipkésbugyikat kreálni.
Amúgy meg nyilván példa volt, a kád kisúrolás is még 10 perc, a wc pucolás is újabb 15, a mosogatás fél óra, a takarítás 1-3 a lakás méretétől függően, kaja csinálás, meg azt haza is kell hozni amiből a leves lesz, szóval az a 2 perc- soksok 2 percével az egyes háztartások esetében napi 5-6 órát is kitehet, ami a nő munkába állásakor csak azért "sorvad" napi 4-re a 8 órás munka UTÁN, mert egy idő után minden nő leszarja és nem akar belehülyülni, csak a legszükségesebbeket csinálja meg.

""NEM FIZETETT MUNKÁT VÉGEZNEK"
A mosógép megtöltését érted 'munka' alatt? :DDD"

Is. igen BM, ezért pl. egy vállatnál vagy egy cégnél ahol sok ruhát kell mosni (pl. színházak, filmesek) fizetnek. vagy pl. ahol sok ember eszik, ott a főzésért szintén fizetnek baszki.... ahogy ha a tető lyukad, akkor nem apu fog felmenni megjavítani a háztartások többségében, hanem FIZETNEK egy embernek akinek ez a munkája, és megjavítja.(csak míg a kalsszikus "férfimunkák" fizetett munkák lettek mert esetiek, nem napi rendszerességgel végzendők, addig a nőinek kikiáltott munkák meg teljesen természetesnek lettek véve, hogy azt a zasszony vagy a "lyány" majd megcsinálja ingyen a 4-6 embernek akik együttlaknak család címen)

A harmadik világ nyomorának ilyen szintű kiröhögéséhez nem tudok mit mondani .....: "Majd elsírom magam bánatomban! :)
Mobiltelcsi van Afrikában minden hamradik gyereknél, de gumira nem futja. Jesszus aranyom, sírjunk együtt! :D"

""majd a megszületett gyerekek nagy része 5 éves csontvázként végzi földi pályafutását , mivel az apa"
Nézzenek oda!
Csak kiderült, hogy apu nélkül anyu+gyerek életképtelen? :D
Mik vannak! Még a végén kiderül, hogy igazam van... :DDD"

szerintem ott te is életképtelen lennél, férfiként is, nemhogy úgy hogy évente szülsz egyet, mert a faszid :) folyton dugni akar. Afrikáról beszéltünk ember, ott aki nem valami harci szervezetben harcol (pénzért) az vagy éhendöglik, vagy napi 1 dollárért írtja az esőerdőket valami profitéhes fehér embernek...

""az éhhaláltól jobban élés"
Mi van?
- Mondj már olyan embert idehaza, amelyiknek ha kinyitod a hűtőjét, nincs benne kaja!

Bármelyik borsodi faluban fogsz ilyet találni.

- Mondj már egy embert idehaza (sőt, gyereket), amelyiknek nincs mobiltelefonja!

Kettőt is tudok. A gyerekeinknek nincs pl.

- Mondj már egy hajléktalant, amelyik éhen halt az utóbbi 10 évben!

Névre nem tudok, mert nem szokták kiplakátolni, csendben elviszik az utcáról a hulláját (meg igazad van nem éhen halni szoktak hanem megfagyni meg fertőzésekben elpusztulni- úgyhogy hajrá, a hajléktalanok nálunk NEM ÉHEN halnak- legyünk büszkék rá országossssan)

- Mondj már embert, aki ha akarna, nem tudna munkát találni!

Munkát lehet találni, csak tudod mivel nem napi kifizetés van, szeretik a munkáltatók nem kfizetni vagy nem annyit fizetni, aztán már nem annyira szoktak bármit elvállalni az emberek -főleg munkaszerződés nélkül...

Mia and me 2017.09.12. 21:08:26

@zombigyilkos: "Ha a nő saját magának termelné ki a lóvét, felőlem azt csinálna, amit csak akarna."

ENnyi erővel akkor a faszi meg ha azt akarja hogy majd mikor ismét beszarik, akkor valaki gondozza őt, akkor vegyen magának gyereket afrikából vagy szüljön saját maga magának, azt kész. Probléma megoldva.

Mia and me 2017.09.12. 21:09:49

@zombigyilkos: " A népességben már most is 20% körül vannak a bevándorlók, a fiatalok arányát tekintve meg már igencsak 25% felett tartanak. És még sorolhatnám.
Szóval én azért kicsit idegeskedek emiatt... :/"

:) naugye hogy téged meg titeket férfiakat;-) izgat hogy kihalunk és nem a nőket ;-)

Mia and me 2017.09.12. 21:15:22

@Untermensch4: "Nálunk meg több évszázados nyomorgás után a default álomképpé az vált hogy a szebb jövőben minden nap lehet fehér kenyeret és sült/rántott húst enni, lehetőleg minél többet. Ez eléggé beleégett a gasztronómiánkba, no meg szintén történelmi-kulturális alapon amit ma megettem az biztos, akkor is ha a holnap bizonytalan."

ha minden nap fehér kenyeret ennének meg húst nem lenne ilyen gáz a magyar eü helyzet, de nem azt esznek, hanem szarokat, ízfokozókat, vizes kitudjamilyen parizereket, habosbabos sütiket, kólát, cukor-nélküli cukros vizet (nokalória üdítők), felfújt dinnyeméretű paradicsomot (vagy épp mákméretű koktélparit ami még zöld volt mikor dobozolták) és a többit.

A másik mondat igaz, ezt én is rémisztően tapasztaltam hogy rajtam kívül (:) ) kb. senki nem tartalékol meg tesz el semmit, hanem inkább megzabálják, de nem mert bizonytalan, haenm mert majd holnap úgyis tudnak venni megint ....

zombigyilkos 2017.09.13. 15:04:49

@Untermensch4:

"Tudtommal az IQ-nak mindig az adott/vizsgált populáción belüli átlagát veszik 100-nak."
Igen, ez valóban így van. Elsősorban azért, hogy elmondhassuk, hogy egyesek nem is olyan hülyék (miközben tudjuk, hogy valójában azok), és hogy ne legyen számukra olyan sértő.
Viszont ebből kifolyólag össze is vethető több csoport adata. Illetve összevethető lenne, csak ugye az manapság nem túl PC. :)

.

"azóta a növekvő jólét étrendi eredetű problémák növekedéséhez vezetett"
Így van, ez is komoly mértékben közrejátszik.
Nagyjából az a helyzet, hogy megtehetnénk, hogy nem eszünk annyit, mégis annyit eszünk, amennyit. De ez egyébként már Afrikában is megjelent. Afrika egyes országaiban már közelít az elhízás mértéke a nyugatihoz, néhol meg is haladja azt. Ugyan a gazdag országok élmezőnyben vannak az elhízás terén, de mégsem náluk a legmagasabb a túlsúlyosak aránya, hanem a fejlődő országok éllovasaié. És a fejlett országokban sem a gazdagok a legelhízottabbak, hanem a közép-alsóosztály. Azok, akik elvileg kevésbé tehetnék meg, hogy zabáljanak. Mégis inkább esznek szarabb de több kaját, mint jobb minőségű kevesebbet.
És ez a jövő generációra bizony még fokozottabban igaz.
/Érdekesség: Kínában, főleg egyes tartományokban messze kisebb a túlsúlyosak aránya, mint az várható lenne. Ennek oka az, hogy ott kigúnyolják a kövér gyerekeket. :) /

.

"Így több elkorcsosuló embert is láthatunk, meg a problémákat/riogatásokat is kihangsúlyozva..."
Az tény, hogy jobban rálátunk a világra, mint korábban.
Az is tény (amit én tennék hozzá), hogy míg régen a selejtesebb emberek nemigen jutottak szóhoz, addig a digitális világ nem képez akadályt eléjük abban, hogy a világra zúdítsák önmagukat. Pl. régebbi korokban egy ilyen fórumon, mint ez, valódi vita zajlott volna, érvekkel, stb. Most meg üres rongyrázás megy csak, bekiabálásokkal, érzelmi kitörésekkel, stb. És még a normálisabb réteg is átmegy sokszor ebbe, mert vagy megunja azt, hogy értelmetlenül hoz fel érveket, vagy csak felbasszák idegileg a csökött agyúak.

De mindettől függetlenül mégis azt mondom, hogy egyre több a korcsosuló fiatal. nem megyek vissza évszázadokat, mert nyilván nem éltem akkor. De ha visszagondolok a saját fiatalságomra ('bezzeg az én időmben még máshogy volt!' :) ) azt látom, hogy a mai fiatalok valóban sokkal gyökerebbek, mint amilyenek mi voltunk. Sokat foglalkozom gyerekekkel, és azt kell mondjam, tényleg ez a helyzet. Annyi depressziós, frusztrált fiatal van köztük, hogy félelmetes nézni. Önállóságuk a béka segge alatt. 14 éves gyerekek tömege anyuci kis kedvencei, 12 éves gyerekeket még apu visz iskolába meg edzeni, fegyelem (önfegyelem) a nullához konvergál, magabiztosság semmi, önálló gondolkodás alig, stb. stb. stb.
És nem csak azt látom hogy a mai fiatalok korcsosultak el. Hanem azt is tényként látom mai, felnőtt szemmel, hogy (akármilyen fájó is kimondani) mi is korcsabbak voltunk, mint az előttünk lévők!
www.youtube.com/watch?v=WfNE73vyd-k

.

"Szerencsére kultúrnemzet vagyunk, nem pedig genetikai."
Ez nem igaz (csak félig - kultúrnemzet IS vagyunk).
Bizony genetikailag közelebb állunk a többi magyarhoz, mint más népekhez. Ez logikus is, hiszen évszázadokig itt éltünk egymás között. Ugyan jött be más nemzetiség is közénk elég sok, de ettől még a genetikai hasonlóság megmaradt.

.

"Na AKKOR fenyegetne a belterjesség"
Több millió ember esetében fel sem merülhet a belterjesség. Ma az ország lakossága nagyobb, mint a régi időkben a teljes emberiségé. Ha akkor egy 50-100 fős csoportnál nem volt belterjesség, avagy azt ki tudta küszöbölni egy-két odatévedő, akkor ne gondoljuk azt, hogy egy 10milliós népesség esetében előfordulhat bárminemű belterjesség.

.

"a határokon kívüli potenciális tartalékunk majdnem hétmilliárd ember"
Ez bizony nem igaz.
Sem genetikai, sem kulturális értelemben. Ugyan lehet nem egyetérteni vele, de ettől még pl. a négerek, kínaiak, stb. genetikailag távolabb állnak tőlünk, mint mondjuk a németek.

.

"A nem működő gazdasági rendszerek akkor is összeomlanak ha a valóságot próbálják az ideához passzintani teljes erőből (lásd a szocializmus/kommunizmus"
Bár így lenne.
Sajna a szocializmus ma is dübörög, nagyobb erővel, mint valaha.

.

"Idegeskedni balti nyelvrokonainknak az észteknek kell"
Tény, hogy ők még nálunk is szarabb helyzetben vannak.

zombigyilkos 2017.09.13. 15:07:55

@Untermensch4:
Ezt külön vettem, mert hosszú lett.

"És nem "vesztek el a nemzet számára""
De, igen.
Amennyiben a gyerekeik nem magyarul beszélnek (márpedig nem, maximum csak megtanulnak azon a nyelven, az unokák már azt sem), úgy már csak kulturális értelemben is elvesznek. Genetikai szempontból pedig amint keveredés történik, egyből kezd elveszni. Vissza meg ugye jó részük soha nem jön.

A természetben a lényeg az, hogy a saját génkészletét támogatja minden élő. A génkészletének a szaporodását és támogatását tartja elsődlegesnek. Erre van kismillió megoldás. Mi emberek a szaporodást úgy oldjuk meg, hogy egy (néha több) másik neművel bújunk ágyba.
A támogatást meg úgy, hogy:
A SAJÁT GÉNKÉSZLETÜNKHÖZ KÖZELEBB ÁLLÓT TÁMOGATJUK A TÁVOLABBIVAL SZEMBEN.

- A család fontosabb, mint a többi rokon.
- A rokon fontosabb, mint a szűk közösség.
- A szűk közösség fontosabb, mint pl. a nemzet.
- A nemzet fontosabb, mint a rassz.
- A rassz fontosabb, mint a faj.
Mindez azért, mert mindig azt támogatjuk egy adott szembenállás során, amelyik genetikailag közelebb áll hozzánk (amelyik csoportban statisztikailag több hozzánk hasonló van).

Ebből az alapösztönből ered a szeretet (gyereké, családé), ebből ered a hazaszeretet, ebből ered a rasszizmus, stb. Pl. a családom tagjaival 99,9%-os a genetikai azonosságom. Fehér és fehér ember között a genetikai azonosság 99,8%. Fehér és fekete között már csak 99,5%. A macska és az ember között már csak 70% körüli, ha jól tudom. És mivel minden élőlény érdeke, hogy a saját génkészletét támogassa, ezért a legtöbbször azt a csoportot fogja választani, amelyikben több, hozzá genetikailag közelebb álló található. Kivétel akad, de a döntő többség így tesz. Ha feláldozom magam (kockáztatom az életem) egy átlag magyar 10 fős csoport életben maradásáért, akkor igen nagy esélyem van, hogy a halálom ellenére a bennem lévő gének bennük tovább élnek. Főleg, ha az a családom. Ezért önfeláldozó a szülő-testvér. Hiába halok meg, ami bennem volt gén (információ, pl.: szemszín, vércsoport, két kezem van, stb.) az bennük is megvan. Egy 10 fős néger csoportért már korántsem éri meg annyira feláldoznom magam. 10 szúnyogért meg még kevésbé, hiszen ott olyna komoly eltérések vannak az én génkészletemhez képest, hogy nem fogom kockáztatni az életemet értük.

Minden élőlény így él, mi is. Amelyik nem, az kipusztul, mivel nem a saját génkészletét támogatja, hanem a konkurenciát.
És igen, a többi magyar genetikailag is közelebb áll hozzám, mint a többi nemzet tagja. Így létérdekem, hogy őket támogassam egy adott helyzetben. Ahogy létérdekem, hogy a fehéreket támogassam a feketékkel szemben, mivel a bennem lévő génkészlet a fehérekben van meg nagyobb aránnyal/eséllyel.

zombigyilkos 2017.09.13. 15:41:38

@Mia and me:

"Ez itt a közép európai világ."
Meg részedről a terelés. Igen, tudjuk. :)
Nyugati világ alatt magunkat is értettem. nyugati berendezkedésű társadalom. Persze ha nem akarod érteni, nem fogod.

.

"SImán megélek ffi nélkül is"
Lófaszt.
Ha nem lenne férfi, akkor nem lenne fűtésed, áramod, épület a fejed felett, út a járműved alatt, járműved, telekommunikációs hálózatod, meg még egy rakás dolog, amit mind férfiaknak köszönhetsz. Ezeket a dolgokat ma is férfiak termelik ki, teszik hozzá a társadalomhoz. (A korában már írt nőtartó rendszer férfiakat kizsigerelő, és a pénzt neked juttató rendszerről még nem is beszélve.) Csinálhatsz te bármit aranyom, akár atomfizikus is lehetsz, mégis a jólétet, a fejlett társadalmat a férfi alkotta, nem a nő.

.

"menedzserfaszi is gyógyíttathatná magát"
Még mindig nem érted, mi?
Ha a menedzserfaszik gyógyíttatnák magukat, akkor összeomlana az EÜ rendszer.
Igen, tudom, hogy nem azért nem veszik igénybe, hogy megmentsék a világot. De ettől a tény még tény: a nők a férfiak pénzén élősködnek.

.

"Nem a nő a parazita mentalitású, hanem a menedzser faszi elmebeteg"
De, mindkettő igaz.
A nő parazita mentalitású. Kihasználja, hogy a faszik többsége elmebeteg. (Ezt a férfiréteget nevezem én papucsnak.)

.

"általában apu kitalálja hogy az ő fiából csakis ügyvéd lehet"
Ezt éppen anyu szokta kitalálni, de azért hazudott csak kedvedre.
Eleve a gyerekek felét apu nem is nevelheti, beleszólása nincs abba, hogy mi legyen a gyerekkel.
Megint hazudsz, nácika.

.

"de a rendszert nem ők találták ki és a követelményeket sem"
Mária Terézia neve mond neked valamit? :DDD
Egyébként már 100 éve mondják, hogy szar a mai rendszer. Mégsem történik változás. És ez nem fent dől el, hanem lent van az, hogy képtelenség végrehajtani. Egyet lehet találni, hogy miért.

.

"Tapasztalatom, hogy a faszik egyedül akkor nem basztatják a gyereket a suli miatt"
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy a faszik egyáltalán nem basztatják a gyereket a tanulás miatt.
Csókpuszi.

.

"az egyes háztartások esetében napi 5-6 órát is kitehet"
Jaj, ne kamuzz már megint!!!
Régen, mikor még nem volt mikrosütő, mosógép, vezetékes meleg víz meg a többi, akkor tett ki egy 5-8 tagú családnál a nő házimunkája ennyit!
Nem kell a rinya. Amiket felsoroltál, azok egy része nem naponta végzendő feladat, avagy nem tart annyi ideig.
(Képzeld, magamra csinálom ezeket. Tudom, mennyi idő megcsinálni. Nem kell játszani a nagy áldozatot, mert uncsi.)

.

"egy vállatnál vagy egy cégnél ahol sok ruhát kell mosni fizetnek"
Igen, csak ott nem apu-anyu meg 1-2 gyerek van, hanem több száz ember.
Tudod, van némi különbség aközött, hogy kimosok 3-4 emberre, meg aközött, hogy kimosok 3-400 emberre.

.

"ahogy ha a tető lyukad, akkor nem apu fog felmenni megjavítani a háztartások többségében"
De bizony aranyom, apu fog felmenni a háztartások többségében.
Tesóm férje csinálta meg a komplett tetőt náluk. Unokatesóméknál megint csak - ott én is segítettem. Edzőmnél az ajtót ő rakta be, ő falazott alá a háznak, ő betonozott. Nálunk én csináltam kerítést anno, vakolást, járólap-javítást és hasonlókat.
Pedig rohadtul nincs egyikünknek sem semmilyen hasonló végzettsége.
Szóval nem kell a rizsa.

.

"csak míg a kalsszikus "férfimunkák" fizetett munkák lettek mert esetiek, nem napi rendszerességgel végzendők, addig a nőinek kikiáltott munkák meg teljesen természetesnek lettek véve"
Minden munkát csak akkor fizetünk ki másnak, ha jobban megéri mással csináltatni, mintha magunk csinálnánk.
nem azért végzitek ti a házimunkát, mert az rendszeres.
Hanem azért, mert arra még ti is képesek vagytok.
Nem szükséges hozzá sem szakértelem, sem komoly erőkifejtés, és nem is veszélyes. Legtöbbjét egy gyerek is képes megcsinálni. Ezért csináljátok ti.
A férfi munkáknál meg egy normális aláfalazást vagy tetőjavítást sokszor nem képes az emberek egy része megcsinálni - ezért alkalmaznak hozzá szakembert. Az ilyet nem hogy gyerekre, de sokszor felnőttre sem lehet rábízni úgy, hogy az normálisan el legyen végezve.

.

"Bármelyik borsodi faluban fogsz ilyet találni."
Igaz! Viszont helyette látsz a kezében cigit meg piát.
Csók! :)

.

"Kettőt is tudok. A gyerekeinknek nincs pl."
De lesz hamarosan. Szóval itt is csók.

.

"csendben elviszik az utcáról a hulláját"
FORRÁS, ARANYOM, FORRÁS!!!
Tudom, a hazudozás nálatok alaptermészet, de nálam nem jön be. :)

.

"igazad van nem éhen halni szoktak hanem megfagyni"
Igen, mert csesznek bemenni a hajléktalanszállókra.
Holott hely van. (Tudom, egyik volt kollégám önkéntes.)

.

"főleg munkaszerződés nélkül"
Ha valaki akkora barom, hogy szerződés nélkül végez bármit is, az magára vessen.
Kismillió munka van országszerte, akár nyolc általánossal vagy még anélkül is végezhető. Kifizetnek, van szerződés is, stb.
Nem kell a rizsa meg a hazudozás.

.

AMÚGY MÉG MINDIG VÁROM ÁM A FORRÁSAIDAT, ARANYOM!
Csak nem lehet ennyire gecikínos a beégésed, hogy így kitérsz már sokadjára előle.
Vagy mégis? :))

zombigyilkos 2017.09.13. 15:48:51

@Mia and me:

"ENnyi erővel akkor a faszi meg ha azt akarja hogy majd mikor ismét beszarik, akkor valaki gondozza őt, akkor vegyen magának gyereket afrikából vagy szüljön saját maga magának, azt kész. Probléma megoldva."
Látom, az IQ-d kevés, hogy felfogd, miről is beszélek. :)
Éppen azt ugatom, hogy ne pofázzunk bele mások életébe és ne vegyük el a másik pénzét. Hanem mindenki gondoskodjon magáról, ahogy akar.
Egyébként meg éppen a nők azok, akiket inkább gondoznak öreg korukra, mivel ők jóval többen vannak. Szóval megint nem jött be a náci hazudozásod. :)

.

"naugye hogy téged meg titeket férfiakat;-) izgat hogy kihalunk és nem a nőket"
Igen, ezt mondtam én is.
Többségetek nagyban szarik mindenre, ami nem a picsátok körül forog. Leszarjátok a társadalmat, leszarjátok a jövő generációt, szartok a másik emberre, szartok arra, hogy mások is vannak körülöttetek, beleharaptok abba a kézbe, amelyikből éltek. Magyarán többségetek parazita. Érzéketlen, önimádó kullancs (és még idióta is, mert még a saját valós érdekét sem látja, csak a rövidtávú haszonszerzéséig lát).
Köszönöm, hogy te is alátámasztottad ezt! :)

/Még jó, hogy azért akad néhány valódi nő, aki nem így fogja fel a dolgokat, mint te és a hozzád hasonló élősködők./

Mia and me 2017.09.13. 20:10:08

@zombigyilkos: "És a fejlett országokban sem a gazdagok a legelhízottabbak, hanem a közép-alsóosztály. Azok, akik elvileg kevésbé tehetnék meg, hogy zabáljanak. Mégis inkább esznek szarabb de több kaját, mint jobb minőségű kevesebbet.
És ez a jövő generációra bizony még fokozottabban igaz.
/Érdekesség: Kínában, főleg egyes tartományokban messze kisebb a túlsúlyosak aránya, mint az várható lenne. Ennek oka az, hogy ott kigúnyolják a kövér gyerekeket. :) /"

Aha, mondjuk nem tudom mit szólnál ha egy nap egy szelet "minőségi" kenyeret ehetnél meg és más semmit :). Persze hogy a pénztárcájukhoz képest válogatnak az emberek, és inkább jól akarnak lakni mint hogy csak 10 deka szuper-egészséges valamit magukhoz venni.
(érdekesség: annak nem az az oka, hogy kigúnyolják a kövéreket, hanem a kínai konyha nem annyira tud elhízlalni senkit- eleve pár helyet kivéve ugye nem búza a fő-élelmezési gabona. )

Untermensch4 2017.09.13. 20:35:43

@zombigyilkos: "Viszont ebből kifolyólag össze is vethető több csoport adata. Illetve összevethető lenne, csak ugye az manapság nem túl PC"
Nem tudok olyan IQ-testről ami univerzális lenne abban az értelemben hogy a kulturális eltérések/jellegzetességek nem torzítanák az eredményt. Pl a japán ovisok említett tesztjében az egyik kérdés az volt hogy itt van lerajzolva egy busz oldalról (teljesen szimmetrikus), merre fog elindulni? ugye...
Sztem te (is mint mindenki, én is) kevered az IQ-t a bölcsességgel. Utóbbi kapcsán sztem jó illusztráció a "Világfalu" c sorozatból az a rész amikor az indiánt megutaztatják, a venezuelai dzsungelből a mátráig. Lehet hogy egyesek szerint nem iq-s ahogy az éttermi evőeszközökkel bánik de "időutazó" létére jól teljesít. Vagy jó volt a szerkesztő/vágó... :)
"Bár így lenne.
Sajna a szocializmus ma is dübörög, nagyobb erővel, mint valaha."
Az összeomló ház és a süllyedő hajó is dübörög de nem működik... :)
www.youtube.com/watch?v=nxuHFkqb_qo
"Amennyiben a gyerekeik nem magyarul beszélnek (márpedig nem, maximum csak megtanulnak azon a nyelven, az unokák már azt sem), úgy már csak kulturális értelemben is elvesznek. Genetikai szempontból pedig amint keveredés történik, egyből kezd elveszni. Vissza meg ugye jó részük soha nem jön"
""a határokon kívüli potenciális tartalékunk majdnem hétmilliárd ember"
Ez bizony nem igaz.
Sem genetikai, sem kulturális értelemben. Ugyan lehet nem egyetérteni vele, de ettől még pl. a négerek, kínaiak, stb. genetikailag távolabb állnak tőlünk, mint mondjuk a németek."
Egy itt született néger, főleg ha meg sem tanulta afrikai ősei nyelvét, azok számára tehát a te logikád szerint elveszett kulturálisan, csak nem tűnik el kulturális értelemben, nemde? Akkor kizárásos alapon vmi itt, a környezetében található kultúrát fog elsajátítani/élni, tehát kulturális értelemben "megérkezett" (=az elveszett ellentéte) a számunkra.
A genetikai érvelésedben érzek némi zavart. A haplotípusokat nézve a "mieink" az a magyar-lengyel-ukrán nép nagyja. Ehhez képest nem genetikai hanem történelmi-kulturális alapon nagyon jó barátok vagyunk a lengyelekkel, ellenben a lengyel-ukrán szembenállás szintén történelmi-kulturális alapon inkább "anyós-vej" viszony. :) Mi meg nem igazán tudunk mit kezdeni az ukránokkal, ha megkérdezel akárkit hogy mifélék...
Egyébként tele a kárpát-medence olyan egykori betelepülőkre emlékeztető településnevekkel akik egyébként nyomtalanul beolvadtak. Ráadásul már a modern értelemben vett nemzet koncepciójának feltalálása előtt (is). Az egy generáción belüli beolvadásra meg jó példa az aradi vértanúk kb fele ( egy mókásabb konkrét példa: lemil.blog.hu/2010/10/06/leiningen_westerburg_karoly
Spoiler: azért harcolt erdélyben Bemmel mert a "nyugati fronton" tele volt az ellenséges sereg a rokonaival...).
A genetikai közelség/távolság miben és hogyan akadálya a magyar nemzethez való tartozásnak? És hogyan mérhető? Csak azért mert a kínaiakról eszembe jutott egy háztáji sztori... Egyik barátomnál volt házavató, szaladgálnak a kertben a gyerekek mikor ilyet szól nekem: "Hogy lehet lehet hogy a te gyereked csíkszeműbb mint az enyémek?" Ja, nem mondtam hogy a felesége vietnámi... én meg kun vagyok... :) Ez azért vicces mert idén nyáron is volt olyan gyerek játszótéren aki megállapította hogy hasonlítok a lányomra, aztán pontosította (tekintve hogy különböző a hajszínünk, én szemüveges és szakállas vagyok...) hogy "...mert olyan szemetek van mint a kínaiaknak... ti kínaiak vagytok?" :) :D XD A jászok meg a mai napig eléggé jellegzetesek antropológiailag, arc és fejforma tekintetében, de az eredeti kulturális konfigurációjukból maradt egy "zárt E" hang, és magyarul beszélnek...
Kína é-nyugati részén (meg a határos -isztánokban) élnek az ujgurok. Náluk igen elterjedt vélekedés hogy ők a mi rokonaink...
Szóval ezt a genetikai közelség-dolgot kifejthetnéd részletesebben is mert érdekel.

Untermensch4 2017.09.13. 20:44:34

@Mia and me: A kínaiaknál is növekszik a túlsúlyosak száma. Az egyszem pici gyereket/unokát simán felhízlalják egy bizonyos életszínvonal felett. "A" kínai konyha meg mint kategória sztem nem igazán létezik. Van ott a sok népcsoport között olyan ahol világrekord-gyanús mennyiségben eszik az erős paprikát. Harmincas éveiktől meg kezdenek gyomorfekélyesek lenni... de abban igazságod vagyon hogy a búza helyett rizs az alapszénhidrát ami a hagyományosabb gasztronómiával kevésbé hizlaló.
"Aha, mondjuk nem tudom mit szólnál ha egy nap egy szelet "minőségi" kenyeret ehetnél meg és más semmit :). Persze hogy a pénztárcájukhoz képest válogatnak az emberek, és inkább jól akarnak lakni mint hogy csak 10 deka szuper-egészséges valamit magukhoz venni."
Lószart a pénztárcájukhoz képest. Tápérték és jóllakottság-érzés tekintetében egyszerre a legköltséghatékonyabb a zabkása, szted melyik jövedelmi csoport milyen arányban eszi mifelénk?

Mia and me 2017.09.13. 20:45:09

@zombigyilkos: "Csinálhatsz te bármit aranyom, akár atomfizikus is lehetsz, mégis a jólétet, a fejlett társadalmat a férfi alkotta, nem a nő."

Aha és nyilván azért csinálták mindezt a faszik, hogy ők akik kitalálták eljátszadozzanak benne, nő meg gyerek nélkül. .?.. Az egész "jólétet meg fejlett társadalmat' azért csinálták a fszik mert egyrészt lusták :) és mindent oda akartak vinni ahol épp vannak (víz, áram, fűtés, védelem azaz ház), másrészt meg valamivel be akarták etetni a nőket, hogy azok szüljenek gyerekeket és sikerüljön is életben tartani a zord körülmények között. De ha a feljett civilizációt a férfi csinálta szerinted, akkor a nő meg a szereplőket gyártotta hozzá - hiszen emberek, és mindig újratermelődő új generáció nélkül vajmi kevés értelme van bárminek is.

"Mária Terézia neve mond neked valamit? :DDD
Egyébként már 100 éve mondják, hogy szar a mai rendszer. Mégsem történik változás. És ez nem fent dől el, hanem lent van az"

Ja, nem fent dől el semmi, ja.

"Régen, mikor még nem volt mikrosütő, mosógép, vezetékes meleg víz meg a többi, akkor tett ki egy 5-8 tagú családnál a nő házimunkája ennyit!
Nem kell a rinya. Amiket felsoroltál, azok egy része nem naponta végzendő feladat, avagy nem tart annyi ideig.
(Képzeld, magamra csinálom ezeket. Tudom, mennyi idő megcsinálni. Nem kell játszani a nagy áldozatot, mert uncsi.)"

Egyrészt "régen" a nagycsaládnak legalább 5-6 nő csinálta ezeket és (és nem 5-6szor voltak többen, csak max 2-3szor mint ma). ELhiszem hogy magadnak mosol 5 naponta meg mosogatsz 3 naponta 10 percet, de ahol kisgyerek van meg öreg szülő, ott szinte mindennap van főzés, mindennap van legalább egy mosógépnyi ruha, legalább fél órás pakolás, legalább fél órás valamit feltakarítás. Baszki ha hozatsz pizzát és megeszed a kartonról, azt ne hasonlítsd már össze azzal, amikor 4-6 fő eszik este meleg ételt meg sározza a padlót meg dobja le a koszos zoknit, inget, pólót....
AMúgy nem én sírok, mert amikor én vagyok soros, megcsinálom, amikor a férfi vagy a fiú a soros akkor lesz az, hogy hát ezekbe bele lehet ám halni... De ahol nincs munkamegosztás, és egy ember csinál ilyen "csak-két-perc" munkákat az egész családnak éveken keresztül, egy szintén 8-10 órás hivatalos pénzkeresés mellett, akkor az necces. És a magyar családok túlnyomó többsége erre van berendezkedve....

"Tudod, van némi különbség aközött, hogy kimosok 3-4 emberre, meg aközött, hogy kimosok 3-400 emberre."

van, az utóbbiért fizetnek, időben pedig kb. ugyanannyi elfoglaltság, illetve a céges annyiből is jobb hogy ott pl amíg megy a gép addig nem nagyon csinálsz mást, otthon meg addig is súrolhatod a kádat vagy kavarhatod a levest (duplán-triplán kizsákmányol :), hiszen ugyanannyi idő alatt több olyan munkát kell végezni, amit máshol külön külön is bőségesen megfizetnének :)

"De bizony aranyom, apu fog felmenni a háztartások többségében.
Tesóm férje csinálta meg a komplett tetőt náluk"

Biztos újgazdagok között élek, kurvára senki nem csinál körülöttem olyat ami "férfimunka", ahhoz szakembert hívnak a faszik mind és megfizetik....

""Bármelyik borsodi faluban fogsz ilyet találni."
Igaz! Viszont helyette látsz a kezében cigit meg piát.
Csók! :)"
70 évesekről beszéltem, fát se tud venni, és nem cigit meg piát vezs, hanem a gyógyszereit...

""csendben elviszik az utcáról a hulláját"
FORRÁS, ARANYOM, FORRÁS!!!"

Aha, amiről a Zállam és a rendszer meg a vezetők nem beszélnek, nem tudnak, nem vesznek tudomást, az nem létezik, csak azért mert arra nem írtak ki tanulmányt meg kutatást.

"Kismillió munka van országszerte, akár nyolc általánossal vagy még anélkül is végezhető. Kifizetnek, van szerződés is, stb."

:DD baszki , gondolom te meg vicclapba írsz....

"Hanem mindenki gondoskodjon magáról, ahogy akar."

te nem értetted.
A gyerekedről KI gondoskodik ebben a fasza mindenki öngondoskodik társadalmadban? KI eteti, neveli, ruházza, melegíti, ad fedelet a feje fölé?

"beleharaptok abba a kézbe, amelyikből éltek."

:D voltál színjátszó szakkörös? :D

"/Még jó, hogy azért akad néhány valódi nő, aki nem így fogja fel a dolgokat,"

Hát igen, még jó. Nem is értem miért nem szeditek össze őket egy városba, zárjátok be őket, és szaporodtok csak velük? :) A többi meg kihalna azt kész :). Mondjuk ha csak néhány ilyen van, akkor mondjuk osztoznotok kell rajtuk, nektek rengeteg valódi férfiaknak, akik felépítettétek ezt a civilizációt, ami épp belefullad a saját mocskába...

Mia and me 2017.09.13. 20:48:00

@Untermensch4: "Tápérték és jóllakottság-érzés tekintetében egyszerre a legköltséghatékonyabb a zabkása"

Aha, hát gondolom azért te se lennél a saját malacod....
Szóval hogy nem gépek vagy haszonállatok vagyunk, nyilván nem egy szart akarunk élethosszig enni ami olcsó ugyan meg laktat... :)

zpetal 2017.09.13. 22:19:11

@Mia and me:

"nem mi rinyálunk, hanem amiatt is minket basztatnak. Itt sír minden faszi hogy jaj kihalunk, meg a törvénykezés hogy leszaporodnak minket a bevándorlók... A nők köszönik, felfogták a helyzetet és nem szülnek. De vannak hangok hogy egyre inkább kényszeríteni akarják őket erre...."

Akkor a "miért nem lázadnak a nők a rendszer ellen" indoklásból ezek szerint a gyereknevelést nyugodtan kihúzhatjuk. :)

Ha meg a nők nem szülnek, akkor - lévén, hogy az emberekhez, gyerekekhez kötődő munkák nagy része elnőiesedett - a saját jövőjük alatt is vágják a fát. Ipari fűrésszel. A férfiak eddig is elprogramozgattak, ezután is el fognak, de az 52 éves, eszperantó nyelvvizsgás óvó néniből mennyi idő alatt faragsz majd a piacon eladható tudású gépészmérnököt vagy devopsot,ha egy napon közli majd a munkáltatója, hogy holnaptól nem kell jönni, mert nem szültek a nők, ezért nincs már szükség ennyi óvónőre sem?

Mia and me 2017.09.14. 15:59:20

@zpetal: " A férfiak eddig is elprogramozgattak, ezután is el fognak" :D amíg meg nem öregszenek és meg nem halnak a nem szülő nőkkel együtt. Nem értem hol a probléma?

De ha nem lesz gyerek, akkor nem kell ennyit programozgatni se , mert az ember tevékeny lény, a programozókat felakasztják, és fogják megint a vizet is kútból kézzel húzni hogy ne kelljen semmiféle értelemben valami központi programozott gép(iesített)-től függeni.
Amelyik faszi kézzel húzza a vizet és nem a s..én ül egész nap, amellé odaállnak azok a nők akik hajlandóak gyereket szülni és felnevelni meg mosogatni azért cserébe, hogy a faszi meg felhúzza a vizet. Az nem megy hogy a nők életéből el van véve 8-10 óra cssak azért mert csak akkor fizetnek nekik némi pénzt ha valami olyat csinálnak mint a férfiak.... és ezek után kell még ledolgozniuk a női munkákat (ami meg a jövő emberanyagának újratermelése tulképp)

Untermensch4 2017.09.14. 19:21:58

@Mia and me: "... az utóbbiért fizetnek, időben pedig kb. ugyanannyi elfoglaltság, illetve a céges annyiből is jobb hogy ott pl amíg megy a gép addig nem nagyon csinálsz mást, otthon meg addig is súrolhatod a kádat vagy kavarhatod a levest (duplán-triplán kizsákmányol :), hiszen ugyanannyi idő alatt több olyan munkát kell végezni, amit máshol külön külön is bőségesen megfizetnének :)"
Ez pont úgy hangzik mintha a racionális megoldása a problémának (*) az lenne hogy a nők kisebb csoportokba szerveződve mosoda-cégeket alapítanak.
(*) ironikus módon egyszer egy pasas otthon volt "táppénzen" és amikor meglátta hogy a hétköznapokban milyen nehéz munka a feleségének mosni, nem vizet kezdett felhúzni a kútból hanem feltalálta a mosógépet... :)

"Kismillió munka van országszerte, akár nyolc általánossal vagy még anélkül is végezhető. Kifizetnek, van szerződés is, stb."
Még nem halt ki ugyan a magyarosch rafinéria a munkaadókból de már kezdik érezni a munkaerőhiány nyomását. És ezt magyarisztán viszonylag keleti felében tapasztalom...

"Aha, hát gondolom azért te se lennél a saját malacod....
Szóval hogy nem gépek vagy haszonállatok vagyunk, nyilván nem egy szart akarunk élethosszig enni ami olcsó ugyan meg laktat... :)"
hétfőtől péntekig reggelire 2x2 dl kakaót fogyasztok, az egyikbe rakok szobahőmérsékleten, várj, elolvasom "Zabpehely egész zabszemekből, kisszemű. Összetevők: zab. Bontatlan csomagolásban tárolva minőségét megőrzi...stb.
Aki nem olyan igénytelen mint én az akülönféle színes szörpökből variál ízeket. Nekem a kakaó nagyon megfelel. Napközben 2-3 db 35 grammos müzliszelet (találtam olyat ami fehércsoki-burkolatú, jobb édesség-íze van mint némelyik ótvar ízeskrémmel töltött csokinak, illetve azonos árkategóriában az összesnél jobb), este akár "rendes" ételt is eszek de lehet hogy csak némi kakaó, 1liter vagy kicsit több...
Biztosan ismered a kifejezést hogy "vki zabos", hát ez azért van mert a zab kis mennyiségben is ad fizikai munkához elég energiát és tápértéket. Belátom hogy nem olyan menő mint a junk food...

"De ha nem lesz gyerek, akkor nem kell ennyit programozgatni se , mert az ember tevékeny lény, a programozókat felakasztják, és fogják megint a vizet is kútból kézzel húzni hogy ne kelljen semmiféle értelemben valami központi programozott gép(iesített)-től függeni."
A kelet-afrikai csimpánzoknál is megfigyelték hogy van hajlamuk a lincselésre, nem hinném hogy az "előember" és a "kihalunk mint a Children of men c filben" közötti fázisban volt olyan időszak amikor ne lett volna lincselési hajlam, csak többnyire lappang...
Miért lenne szükségszerűen "központi" (központosított/centralizált)? A személyi számítógépek pont a központosítottól a decentralizált felhasználás felé fejlődtek tudtommal...

zpetal 2017.09.14. 20:31:03

@Mia and me:

" :D amíg meg nem öregszenek és meg nem halnak a nem szülő nőkkel együtt. Nem értem hol a probléma?"

Az, hogy esetleg több ezer év múlva esetleg (bár nem valószínű) kihal az emberiség a nők nem szülése miatt, nem nagyon fogja vigasztalni az említett óvónőt, aki az állását 8-10 éven belül fogja elveszíteni.

"az ember tevékeny lény, a programozókat felakasztják, és fogják megint a vizet is kútból kézzel húzni hogy ne kelljen semmiféle értelemben valami központi programozott gép(iesített)-től függeni."

Bizony, az emberek nagyon utálják az ilyen központosított, programozott dolgokat, mint pl. a Google, a Facebook, az Amazon, vagy a Blog.hu. Oh wait...

"Amelyik faszi kézzel húzza a vizet és nem a s..én ül egész nap, amellé odaállnak azok a nők akik hajlandóak gyereket szülni és felnevelni meg mosogatni azért cserébe, hogy a faszi meg felhúzza a vizet."

Na várjál. Tehát ugyanazok a nők, akik a többi tevékeny lénnyel együtt kicsit korábban részt vettek az életüket kényelmesebbé tevő programozók kiirtásában, csak hogy kézzel húzhassák a vizet, meg járhassanak újra mezítláb kukoricát kapálni, máris azt kezdik el keresni, hogy ki fogja helyettük húzni a vizet? Látod, ilyen könnyen lesz a "tevékeny lényből" lusta és gyarló teremtmény. :D

És igen, lesznek faszik, akik kézzel húzzák a vizet, aztán lesznek, akik rájönnek, hogy minek kézzel húzni, ha lehet csigával is, aztán lesznek, akik gőzgéppel húzzák, aztán lesznek faszik, akik víztornyot építenek, és becsatornázzák a települést, és már jön az a víz magától is, csak egy csapot kell eltekerni.
Aztán az egésznek az lesz a vége, hogy a nők újra azok mellett a faszik mellett lesznek, akik mellett csak a smart zuhanykabin, a mosogató meg a mosógép érintőképernyőjét kell nyomogatniuk a vízért, és máris eljött újra a programozók aranykora. :D

zpetal 2017.09.14. 20:43:34

A központosított, programozott dolgokról meg egy érdekesség: a Facebookot ugye az alkotói egy sima egyetemi telefonkönyvnek szánták, a Youtube-ot meg egy olyan felületnek, ahol pl. a családi mosolyalbumba készített telefonos videókat megoszthatják egymással az emberek. Aztán az EMBEREK IGÉNYE tette ezeket azzá, amikké most váltak. Hát ennyit az ilyenek elleni lázadásról.

Mia and me 2017.09.14. 23:32:28

@Untermensch4: "Ez pont úgy hangzik mintha a racionális megoldása a problémának (*) az lenne hogy a nők kisebb csoportokba szerveződve mosoda-cégeket alapítanak. "

:) dolgozom az ügyön. És mivel József Attilától tudjuk hogy a mosónők korán halnak, meg lesz oldva zombigyilkos félelme is, végre a nők kipunnyadnak hamar és nem kell nekik nyuggerdíjat fizetni a csúcsprogramozó faszik rengeteg befizetett pénzéből.

"ironikus módon egyszer egy pasas otthon volt "táppénzen" és amikor meglátta hogy a hétköznapokban milyen nehéz munka a feleségének mosni, nem vizet kezdett felhúzni a kútból hanem feltalálta a mosógépet... :)"

De sajnos a működtetéséhez szükséges információ el is veszett ezen példány kihalásával a férfiakból... Csúcsprogramozók sem tudnak színre válogatni, anyagot elolvasni a cimkéről:) és benyomni 2 gombot...

"hétfőtől péntekig reggelire 2x2 dl kakaót fogyasztok, az egyikbe rakok szobahőmérsékleten, várj, elolvasom "Zabpehely egész zabszemekből, kisszemű. Összetevők: zab."

:D értem. Tehát egy cukros l.faszba belerakod az egészséges zabot (amit amúgy nem is a malacok, hanem a lovak esznek...)

"Napközben 2-3 db 35 grammos müzliszelet (találtam olyat ami fehércsoki-burkolatú"

tehát nem is lóként étkezel, hanem óriás légyként....

Baszki én egy héten nem eszek annyi édes szart mint te egy nap...

"este akár "rendes" ételt is eszek de lehet hogy csak némi kakaó, 1liter vagy kicsit több..."

Neked egy kakaóbab ültetvényen a helyed :D

Nem tudom ez mennyibe kerül és szerinted mennyire egészséges, de mi meg olyan régimódi fajták vagyunk hogy nem ilyen kis apró összepréselt kockákban szeretjük a gyümölcsöt, hanem lédúsan, meg eszünk húst is, meg zöldséget is meg kenyeret is, tejterméket meg pont nem folyadékban hanem más állapotban. Mondjuk a kajára költünk legtöbbet, ez tény, de én meg is pusztulnék ha egy hétig kakaón meg ilyen préselt szárított szarokon kellene élnem. És ezzel szerintem elég sok ember így van. Nem azért élünk hogy együnk, de azért valami íze legyen már annak amit eszünk...Talán kettő között az igazság, nem rossz dolog a sült hús, de tán régen is nemcsak spórolásból ették csak hétvégén vagy nagyobb ünnepnapon, - és viszont a kert adta jóságokról meg igen költséges nem lemondani, ha nincs kerted.... Mondjuk nem tudom a zabkása mitől egészséges vagy hogy pótol bármit is ami kurvadárga amúgy- nem vagyok táplálkozási szakértő.

"Miért lenne szükségszerűen "központi" (központosított/centralizált)? A személyi számítógépek pont a központosítottól a decentralizált felhasználás felé fejlődtek tudtommal..."
A gép alatt nem a számítógépet értettem, hanem a víz-gépet, a gáz-gépet, a villany gépet, stb. Mind központi, ha holnap elzárnak mindent itt 7 millió ember megpusztul (mondjuk kivéve akiknek a feleségük :) kiküldi az embert fáért meg a nagyfiút vízért a kútra - már akinek van ugye)- erre értettem, hogy az élethez ténylegesen szükséges dolgok centralizáltak tulajdonképp, és erősen függő viszonyba taszították az embereket.

Mia and me 2017.09.14. 23:49:12

@zpetal: "Az, hogy esetleg több ezer év múlva esetleg (bár nem valószínű) kihal az emberiség a nők nem szülése miatt,"

Zombigyilkossal nem kimondottan az emberiségről ment a téma, hanem az "elkorcsosult" parazita nyugati nőkről. Az emberiség miért halna ki, jönnek itt csőstül mindenfelé majd az emberiség-bölcsője kontinensről.... Persze addigra már a programozó faszik meg a nem-szülő ovónők is kihaltak itt...

"Na várjál. Tehát ugyanazok a nők, akik a többi tevékeny lénnyel együtt kicsit korábban részt vettek az életüket kényelmesebbé tevő programozók kiirtásában, csak hogy kézzel húzhassák a vizet, meg járhassanak újra mezítláb kukoricát kapálni, máris azt kezdik el keresni, hogy ki fogja helyettük húzni a vizet? " Persze :), mivel a maradék faszik kb. a világvége hajnalán már azt fogják nézni hogy melyik megmaradt nő hajlandó velük szexelni és gyereket is szülni nekik...
Így a megmaradt "tevékenyek" mind tevékenykedni fognak:), a faszi húzza a vizet (nem a nő helyett, hanem mert az lesz a dolga), a nő meg szüli a gyereket (nem a faszi helyett, hanem mert az lesz a dolga). A bankkártyát ugye mondtam, hogy a felakasztott programozókkal együtt elfelejtjük. Munka munkáért, idő időért, egymást és főleg a jövő gyerekeit támogatva.

"És igen, lesznek faszik, akik kézzel húzzák a vizet, aztán lesznek, akik rájönnek, hogy minek kézzel húzni, ha lehet csigával is, aztán lesznek, akik gőzgéppel húzzák, aztán lesznek faszik, akik víztornyot építenek, és becsatornázzák a települést, és már jön az a víz magától is, csak egy csapot kell eltekerni.
Aztán az egésznek az lesz a vége, hogy a nők újra azok mellett a faszik mellett lesznek, akik mellett csak a smart zuhanykabin, a mosogató meg a mosógép érintőképernyőjét kell nyomogatniuk a vízért, és máris eljött újra a programozók aranykora. :D"

Igen ez mondjuk cirka 1000 év ismét minimum, ha azt feltételezzük hogy a meglévő tudás nem teljesen vész el -szóval ez nem opció a mai programozóknak :)

A facebokkal meg youtubbal ne gyere, az embereknek az az "igénye", amit a képükbe tolnak- és csak addig az igényük amíg kellőképpen olcsó (ingyenes) és elérhető. Mihelyst tenni kell érte, nem lesz az "igényük". Mellesleg ezek nem az igényük, hanem az , hogy társaságban legyenek, vélemyént cseréljenek, stb.- ez most csak egy forma rá, ha ez nem lesz, lesz más forma (pl. élőben :D)

zpetal 2017.09.15. 00:18:43

@Mia and me:

Te is csak azért kommentelsz itt a webkettőn, mert a képedbe tolta valaki?

"és csak addig az igényük amíg kellőképpen olcsó (ingyenes) és elérhető. Mihelyst tenni kell érte, nem lesz az "igényük"."

A Patreonról hallottál már? (Nahát, még egy népszerű webes szolgáltatás...) Rengeteg főállású videóblogger van, aki a nézői által ÖNKÉNT adott támogatásokból él. Igen, az emberek szeretnek fizetni és tenni azért, ami tetszik nekik, és azt akarják, hogy továbbra is elérhető legyen.

"Mellesleg ezek nem az igényük, hanem az , hogy társaságban legyenek, vélemyént cseréljenek, stb.- ez most csak egy forma rá, ha ez nem lesz, lesz más forma (pl. élőben :D)"

Csak mondjuk picivel nehezebb lesz egy közösséget, osztálytalálkozót stb. megszervezni, valamilyen eseményt promózni szociális média nélkül, és a Vancouverben-Dublinban-Zalaszentgotthárdon élő barátok is ritkábban fognak majd egymással véleményt cserélni. Szóval az embereknek a Facebookra bizony van igényük, és ha holnaptól nem lenne, akkor valaki gyorsan csinálna egy másikat.

zpetal 2017.09.15. 00:25:17

@Mia and me:

"Persze :), mivel a maradék faszik kb. a világvége hajnalán már azt fogják nézni hogy melyik megmaradt nő hajlandó velük szexelni és gyereket is szülni nekik...
Így a megmaradt "tevékenyek" mind tevékenykedni fognak:)"

A világvége hajnalán akinek szerszáma van, az fog dolgozni meg vizet húzni, akinek meg fegyvere, az fog enni, és a nők is neki fognak szülni, akár tetszik, akár nem. :)

zombigyilkos 2017.09.15. 13:07:55

@Mia and me:

"nem tudom mit szólnál ha egy nap egy szelet "minőségi" kenyeret ehetnél meg és más semmit"
Nem tudom, miért jó neked mindig kiforgatni a másik szavait.
Feminista szokás, vagy ez csak nálad bevett gyakorlat?
Arról pofáztam épp, hogy amikor valaki túlsúlyos, akkor mégis inkább eszik többet, mint hogy egészségesebbet. Itt nem a pénztárcájukról van szó, meg nem arról, hogy ne lakna jól. Hanem arról, hogy inkább degeszre zabálja magát a szarból, mintsem hogy jóllakjon az egészségesből.

.

"kínai konyha nem annyira tud elhízlalni senkit- eleve pár helyet kivéve ugye nem búza a fő-élelmezési gabona"
Helyette a rizs az, ami ugyanúgy hizlal.
Szóval ez most megint egy faszság volt részedről.
Húzod a strigulákat még? Csak mert én úgy 50 körül feladtam a számolgatását.

.

"azért csinálták a fszik mert egyrészt lusták (...) másrészt meg valamivel be akarták etetni a nőket"
- Nem lustaság, hanem hatékonyság.
De te ezt nem fogod soha megérteni a nulla agyaddal.
- Nem beetetni akarták a nőket, hanem hatékonyabban élni. Csak erre jött a parazita és nekiállt elvenni tőle. Mivel erőszakkal nem ment neki, ezért a testét adta cserébe a faszinak (hiszen más értéke nem volt). ... És akkor eljutottunk a 'minden nő kurva' szlogenhez?
- Legfőbb ok meg az volt, hogy a férfi arra van programozva, hogy segítse a többi embert. A nő meg arra, hogy parazitaként ezt kihasználja. Persze vannak nők, akik ezen felülemelkednek. Meg vannak olyanok is, akik nem, de legalább megköszönik. És van a legótvarabb réteg, aki még mocskolja is az őt eltartó férfit.

.

"Ja, nem fent dől el semmi"
Történt érdemi változás az utóbbi 100 évben?
Volt Horthynk, nyilasaink, Rákosink, Kádárunk, mindegyik teljes hatalommal. Volt MDF kormány többséggel, volt kétharmados MSZP, volt kétharmados Fidesz. Mindegyik kijelentette, hogy na majd ő megváltoztatja az egészet.
Megváltozott? Nem. Ennyi.

.

"legalább 5-6 nő csinálta ezeket"
A nagycsaládban lehet, de ott nem is 5 gyerek jutott az 5 nőre, hanem 25!
És persze nem volt mosógép sem.

.

"szinte mindennap van főzés, mindennap van legalább egy mosógépnyi ruha, legalább fél órás pakolás, legalább fél órás valamit feltakarítás"
És van mellette gyerek, aki be tud segíteni.
És még mindig köszönő viszonyban nincs a férfiak munkájával. És nem csak a munkahelyit nézem, hanem az otthonit is. Mert a fát a 8 éves kisgyerek nem vágja fel, míg porszívózni ő is tud.
Mondom: Ennyit a rinyádról.

.

"senki nem csinál körülöttem olyat ami "férfimunka""
Ne lepődj meg: A szuka mellett nincs férfi.
A valódi férfiak a nőkre buknak. A hozzád hasonlóknak csak a selejt jut.
Elbasztad. :)

.

"amiről a Zállam és a rendszer meg a vezetők nem beszélnek"
Ez volt a forrás? :DDD
Jaj de édi! :)))

.

"gondolom te meg vicclapba írsz"
Nem. Csak megnézed a Szuperinfót és tömérdek munkát találsz. És nem nyugat Mo. (mert ott lapozhatsz egy darabig kedvedre), hanem a keleti régió! Hogy csak az olyat vegyem, amihez még végzettség sem kell - Orosházán (ami valljuk be, nem az a hűde túltolt vidék): ács- állványozó SEGÉDmunkások, takarítónők, pékáru-csomagoló, kenyérszeletelő, betanított munkák, vetőmagüzemben kétkezi munkás, pultos. A szakmunkás részt nem is néztem. Szarvason is egy oldalon keresztül hirdetik az állásokat, fele részben még szakértelmet sem várnak el. A hajdúböszörményiben két oldalon keresztül hirdetik az állásokat, Hajdúszoboszló szintén, és ha valami, akkor a hajdúság az biztos nem frekventált része az országnak! De ha csak egy picit megyünk nyugatabbra, akkor Szentesen már 3 oldalon keresztül vannak állásajánlatok, némelyik hirdetés alsó hangon heti 20ezerbe kerül a cégnek, mégis hónapok óta tolják, mert rohadtul nem megy senki a munkára. Tehát ne is jöjjünk azzal, hogy csak kamu melóhelyek, ugyanis akkor már régen nem hirdetnék, mert óriási kiadás lenne a cégnek.
Bizony az országban temérdek munkalehetőség van arra, hogy az ember ne éhezzen. Kár a gőzért.
Lassan ideje lenne leállnod a szereidről, mert a képzelgéseid kezdenek súlyossá válni.

.

"A gyerekedről KI gondoskodik"
A szülő. Tudod, így szokták.
De az általam korábban írt (és általad akkor sem értett) rendszerben a gyerek ingyen kap kaját, oktatást, EÜ ellátást, meg jópár dolgot még. Ergo minimális pénzbe kerül eltartani.
(Egyébként ma is így van. Már most ingyenes az étkezés rengeteg gyereknek, ingyen jár a tankönyv, ingyen orvosi ellátás, turiban jó minőségű ruhát találsz potom pénzekért, ingyen óvoda, iskola, stb. Lassan már csak az ingyen sör hiányzik.)

.

"voltál színjátszó szakkörös?"
Nem. Mondtam már, ne magadból indulj ki.

.

"Nem is értem miért nem szeditek össze őket egy városba"
Azt csináljuk, csak nem kell hozzá elkülönülnünk máshová.
Nem éppen te nyafiztál, hogy senki nem végzi otthon a férfimunkát? Igen aranyom, a hozzád hasonló szukák rá vannak kényszerülve, hogy magukat tartsák el, mert a valódi férfiak messze elkerülik őket.

.

"ami épp belefullad a saját mocskába"
Nem a saját mocskába fullad.
Hanem a tietekbe, parazitákéba.

zombigyilkos 2017.09.15. 13:29:04

@Untermensch4:

"Sztem te (is mint mindenki, én is) kevered az IQ-t a bölcsességgel"
Nem. Én tényleg a valódi IQ-ról beszélek.
Te (meg sokan) viszont beleveszel olyat is, ami pl. kulturális hatást feltételezhet. Holott az IQ esetében ilyen nincs. Teszem azt a japán buszos példád eleve nem csak az IQ-t méri, sőt, elsősorban nem azt. A normális valódi IQ tesztben semmilyen olyan kérdés nem szerepel, ami akár csak kicsit is köthető a kultúrához. Pl. a menza teszt a kérdéseivel már határeset, de az sem tökéletes. (Ráadásul külön veszik a nemeket, mert gecikínos lenne ugyanúgy pontozni a nőt és a férfit. Holott nyilván egy magyar nő és férfi között kulturális szempontból nemigen van érdemi különbség.) De még ez sem jó:
mensa.hu/tesztiras/online-iq-probateszt
Mert van benne több olyan kérdés, ami elsősorban nem logikai intelligenciát, hanem térbeli intelligenciát követel meg. De egy jó része a kérdéseknek tökéletes, függetlenül kultúrától, kortól, bármitől.

.

"tehát kulturális értelemben "megérkezett" (=az elveszett ellentéte) a számunkra"
Feltéve ha átveszi a kultúránkat.

.

"Ehhez képest nem genetikai hanem történelmi-kulturális alapon nagyon jó barátok vagyunk a lengyelekkel"
Amit írok, nem zárja ki az ideiglenes szövetségeket.
A kutya még messzebb áll tőlünk genetikailag, mégis jó barátunk már sokezer éve. Szimbiózis, együttműködés két csoport között, egymás támogatása nem kizárt soha. Ennek egyedüli feltétele, hogy egyiknek se legyen hátránya belőle. A lengyelekkel azért vagyunk jóban, mert minket is csesztettek a törökök meg a németek, meg őket is. Közös érdek.

.

"És hogyan mérhető?"
Statisztikailag. Csak így van értelme. Egyénileg kivételek mindig vannak és lesznek. A többség irányát kell figyelni.

.

"Szóval ezt a genetikai közelség-dolgot kifejthetnéd részletesebben is mert érdekel."
Ezt tudom javasolni, kiváló írás:
terebess.hu/keletkultinfo/dawkins1.html

zombigyilkos 2017.09.15. 13:32:44

@Mia and me:
"nyilván nem egy szart akarunk élethosszig enni ami olcsó ugyan meg laktat..."

Mégis ilyet esznek a legtöbben. Éppen erről pofáztam.
Inkább eszik sok szart, mint kevesebb minőségit.
/Csak te nem látod az ellentmondást az érvelésedben, vagy van melletted más is, aki nem röhög a hülyeségeden? :D /

zombigyilkos 2017.09.15. 13:36:29

@Mia and me:
"Amelyik faszi kézzel húzza a vizet és nem a s..én ül egész nap, amellé odaállnak azok a nők akik hajlandóak gyereket szülni és felnevelni meg mosogatni azért cserébe, hogy a faszi meg felhúzza a vizet."

Nini! Épp erről beszéltem aranyom! :D
A valódi nőnek jut férfi. Lát rengeteg valóban dolgozó, férfimunkát végző férfit. Csak te nem látsz ilyet sehol, akárhogy is keresel.
Vajon hol lehet a hiba...?! :D

zombigyilkos 2017.09.15. 13:39:37

@Untermensch4:
"egyszer egy pasas otthon volt "táppénzen" és amikor meglátta hogy a hétköznapokban milyen nehéz munka a feleségének mosni, nem vizet kezdett felhúzni a kútból hanem feltalálta a mosógépet..."

Hát mert neki nem csak erőt, hanem eszet is ádott az Úr! :)

zombigyilkos 2017.09.15. 13:42:33

@zpetal:
"Na várjál. Tehát ugyanazok a nők, akik a többi tevékeny lénnyel együtt kicsit korábban részt vettek az életüket kényelmesebbé tevő programozók kiirtásában, csak hogy kézzel húzhassák a vizet, meg járhassanak újra mezítláb kukoricát kapálni, máris azt kezdik el keresni, hogy ki fogja helyettük húzni a vizet? Látod, ilyen könnyen lesz a "tevékeny lényből" lusta és gyarló teremtmény. :D"

Ez azért KO volt a javából! :D

zombigyilkos 2017.09.15. 13:50:18

@Mia and me:
"a faszi húzza a vizet (nem a nő helyett, hanem mert az lesz a dolga), a nő meg szüli a gyereket (nem a faszi helyett, hanem mert az lesz a dolga)"
Jééé, még a végén kiderül, hogy a nők nem is voltak elnyomva...!
:D

.

"Mihelyst tenni kell érte, nem lesz az "igényük"."
A mai embereket nők nevelték, női értékrend alapján, női megoldási módszereket adtak át nekik, női szokásokat vettek át, mindezt egy nőközpontú világban.
És akkor jön a nagy kérdés:
Miért is az a mai ember igénye, hogy mindent ingyen kapjon?
Hadd gondolkodjam kicsit... :)

zombigyilkos 2017.09.15. 13:52:15

@zpetal:
"Igen, az emberek szeretnek fizetni és tenni azért, ami tetszik nekik, és azt akarják, hogy továbbra is elérhető legyen."

Tudtad, hogy az ilyen támogatások 4/5 részét férfiak adják?
/De ezt Mia-nak ne áruld ám el! :) /

Mia and me 2017.09.15. 17:23:08

@zpetal:

De én azért kommentelgetek mert a képembe tolta valaki :).

"A Patreonról hallottál már? (Nahát, még egy népszerű webes szolgáltatás...) Rengeteg főállású videóblogger van, aki a nézői által ÖNKÉNT adott támogatásokból él. Igen, az emberek szeretnek fizetni és tenni azért, ami tetszik nekik, és azt akarják, hogy továbbra is elérhető legyen."

Nem hallottam már, én élek "kint " is nem csak a gépben, de köszi hogy mondtad a gyerekeket ráeresztem, a fiú úgyis ezt mondta hogy videós lesz (én meg azt hittem naívan hogy filmes, azt utána mutatta hogy barátja játszik valami kockajátékot és közben nyöszörög hogy mit csinál, és ezt mások a neten nézik.... :D)

"és a Vancouverben-Dublinban-Zalaszentgotthárdon élő barátok is ritkábban fognak majd egymással véleményt cserélni. Szóval az embereknek a Facebookra bizony van igényük, és ha holnaptól nem lenne, akkor valaki gyorsan csinálna egy másikat."

majd írnak levelet és postagalambbal elküldik. Meg azért én mindig mosolygok ezen, mert azért a világ 2/3-a még mindig nincs bekötve az élelmiszerhálózatba se nemhogy a netbe- szóval kiváltságos kevesek nyomkodják csak ezeket.

"A világvége hajnalán akinek szerszáma van, az fog dolgozni meg vizet húzni, akinek meg fegyvere, az fog enni, és a nők is neki fognak szülni, akár tetszik, akár nem. :)"

Akkor este megnézem a férjemnek van -e szerszáma :D vagy fegyvere, és ha nincs neki semmilyen, akkor válok is (csak hogy ne érjen felkészületlenül a világvége).

Mia and me 2017.09.15. 18:05:34

@zombigyilkos:
"Helyette a rizs az, ami ugyanúgy hizlal."

Ezt honnan veszed?

"- Nem beetetni akarták a nőket, hanem hatékonyabban élni. Csak erre jött a parazita és nekiállt elvenni tőle."

Értem, kéritek vissza a vízcsöveket .... :)
Mondjuk ezt az erre jött a parazita szófordulatot nem értem, mert hogy ha ez alatt a nőket vagy nőt érted, az ugye akkor azt feltételezi, hogy a paradocsomban vala a férfi, vagy férfiak, felépítették nagy hatékonyságukban a civilizációt...
és akkor kihaltak volna még a teremtés kezdetén.

Tehát valahogy nem "erre jött", hanem ott volt már az, a nő, és csak együttműködve lehetett ez, Te, hogy a férfi kutat fúrt a nő meg sepregetett meg kipottyantotta a következő nemzedék lányait meg fiait, nem?

A rendszer parazitája vagy ingyenélője, vagy haszonélvezője AZ, aki effektive nem csinál semmit, nem állít elő értéket, mégis pénzt kér az idejéért - ez nekem mondjuk az ügyvédek közgazdászok, meg az ilyen ellenőrzési munkakörben lévő emberek, hogy mittudomén azért kap fizetést, hogy birságot küldjön ha 3 centivel rossz helyen parkoltál. Tehát pl. a jómúltkor kifejtetted, hogy amelyik nő férfimunkát végez jól és viszont nem szül az szerinted jogosult a nyugdíjra hiszen "kitermelte" - mint a férfiak, én meg azt mondom az a takakrítónő amelyik szolgáltató munkát végzet egy életen át meg mellette szült és felnevelt 3 gyereket, jobban "kitermelte" az akár nagyobb nyugdíjat is, mégis a te modelled szerint lesz a pénz elosztva. Ahogy a férfiak között is az ügyvéd degeszre keresi magát a semmivel, míg az ács bazshatja az öreg éveit, és hiába hogy az ügyvédnek csak egy gyereke van, az ácsnak meg 3, pénzben a társadalom az előbbit díjazza (és a te modelledben ő érdemli meg a magasabb nyugdíjat), holott ezen két férfi közül is az utóbbi tett negyobb hasznot és termelt meg állított elő az emberiség szempontjából nagyobb értéket.

""a faszi húzza a vizet (nem a nő helyett, hanem mert az lesz a dolga), a nő meg szüli a gyereket (nem a faszi helyett, hanem mert az lesz a dolga)"
Jééé, még a végén kiderül, hogy a nők nem is voltak elnyomva...!
:D"

Ebben a felállsban nem, de ez vagy 6ezer éve már nincs így, hanem úgy van ahogy fentebb írtam, hogy bizonyos dolgokra pénz lett kitalálva és onnantól aki nem pénzért csinál bármit az annak az elnyomása alá kerül akinek több pénze van. Ez nem nem-függő, viszont az évszázadok során ez alakult ki hogy a nem fizetett melók lettek "női"nek minősítve. (nem olyan rég - jó, rég, szóval nekem nagyapám apja még valami ilyen hivatali mókus volt, megbecsült, sokat kereső, a városban "nagy" embernek számító valaki - ma azt a munkát egy alig megfizetett nő csinálja a mostani hivatalban- szóval átalakultak ezek és mindenhol a férfiak otthagyták ezeket a munkákat, amint leértékelődtek, amint nők is "betették" a lábukat. Nem a nők értékelték le, hanem egyszerűen amit "nő is meg tud csinálni", azért eleve nem fizetnek sokat vagy annyit. Ugyanez az egészségügy vagy akármi más, amíg és amit férfiak csináltak túlnyomó többségben, addig sok pénz járt érte, mihelyst kiderült a társadalmnak hogy egy nő is meg tudja csinálni, lentebb ment az adott területen a fizetés...)
Ennek az okai a kizyákmányolásban keresendők és nem a két nem között. A kizsákmányolás nem-független, de mivel az ember kétivarú :), ezért ezen keresztül lehet egyre lentebb húzni, hogy az egyiket nem értékeli annyira... Ahogyan a gyerekeket meg mégannyira se, hiszen azok meg éhbérért (más helyeken meg diákbérért) csinálják meg azt amit mondjuk 60 éve még egy férfi csinált rendes fizetésért, 20 éve egy nő egy fél fizetésért, ma meg egy diák 20 órában, 500ft os órabérért....

Az elnyomás lényege, hogy mihelyst egyiknek pénzt vagy több pénzt adsz, azzal hatalmat is adsz a másik felett, amivel vagy visszaél vagy nem.

Mia and me 2017.09.15. 19:28:02

@zombigyilkos: "A valódi nőnek jut férfi. Lát rengeteg valóban dolgozó, férfimunkát végző férfit. Csak te nem látsz ilyet sehol, akárhogy is keresel.
Vajon hol lehet a hiba...?! :D"

A fejlett civilizált társadalmakban úgy a férfiak 5 %-a végez férfimunkát. Tehát a hiba ott van hogy nem ez a rendszer az, ahol a te hős valódi férfijaid teremnek. Viszont 5%nál több nő szül kettő vagy több gyereket, és mivel még nem szóltak a hírek arról hogy tömegesen enné meg a kosz a háztartásokat, ezek szerint a nők nagyobb %ban teljesítik a női feladataikat, mint a férfiak a férfit.

"Ne lepődj meg: A szuka mellett nincs férfi.
A valódi férfiak a nőkre buknak. A hozzád hasonlóknak csak a selejt jut.
Elbasztad. :)"

Igen, biztos elbasztam, de nyugodj meg hogy mi nagyon jól megvagyunk együtt ilyen elbaszottan :). Főleg hogy vegyesen csináljuk a férfi meg női munkákat, amiket egy lakásban kell csinálni azt mindketten tudjuk.(gondolom looserek is vagyunk, hogy csak lakásban lakunk és nem egy nagybirtokon:) - Majd ha házba költözünk, akkor kiderítem selejt-e ha fel kell menni a tetőt csinálni.

"Igen aranyom, a hozzád hasonló szukák rá vannak kényszerülve, hogy magukat tartsák el, mert a valódi férfiak messze elkerülik őket."

tehát a nagybetűs valódi nőid azok akik eltartatják magukat, szülnek, mosnak, főznek, .... és aztán amikor a férfi megpunnyad (ugye a te statisztikád szerint vagy 8 évvel hamarabb), akkor ez a valódi NŐ még 8 évig élvezi azt a nyugdíjat aljas módon, amit ez a valódi férfi kitermelt. SZóval múltkor még azok voltak a parazita nők, akik nem termelik ki a nyugdíjukat, és azok az okésok, akik kitermelik. Most hirtelen megfordult, amelyik nő "eltartja magát" és nem szorul a férfira az lett a szuka?

Mond már el milyen az igazi "NŐ" - mit csinál, mit nem csinál, meddig él, szül vagy nem szül, hányszor mosogat, a patakban mos-e ... stb ? :)

Untermensch4 2017.09.15. 22:26:34

@Mia and me: "Baszki én egy héten nem eszek annyi édes szart mint te egy nap... "
Legyen két hét, a napi kb 2 liter össz-kakaóm mellé majdnem ennyi kólát is megiszok... :)
Nem azért táplálkozok úgy ahogyan mert azt gondolnám hogy egészséges, inkább ilyen hedonista-diogenész-paródia vagyok (más nézőpontból dzsentri-proli-troll). :) Az hogy a zab egészséges, csak véletlen. Csak jelezni akartam hogy lehet olcsón is jól táplálkozni (és nem állítottam hogy én jól táplálkoznék teljes egészében), ez az étrend nekem fizikai munkavégzéshez megfelelő.
József Attila tudtommal a mosógép feltalálása előtt írta a mosónők korai halálát.
Nem kell színek szerint szétválogatni a ruhát. Én olyan mosószert használok ami fekete színű ruhákhoz is hűdejó.
A bürokrácia központosító-túlszabályozó létezése sztem is gáz de bizonyos népsűrűség felett már nem élhet mindenki a saját tanyáján a saját kútja melletti házban, nem férne el a földgombócon.

Untermensch4 2017.09.15. 22:28:57

@Mia and me: "Az elnyomás lényege, hogy mihelyst egyiknek pénzt vagy több pénzt adsz, azzal hatalmat is adsz a másik felett, amivel vagy visszaél vagy nem. "
Az elnyomás lényege a pénz elvétele, önmagában attól hogy vkinek sok van még nem lesz hatalma. Annak csökken le a hatalma akitől elvesznek pénz. Ha már betevő falatnyi hatalma sincs akkor éhenhal.

zpetal 2017.09.15. 23:05:31

@Mia and me:

"De én azért kommentelgetek mert a képembe tolta valaki :)."

Érdekes, nekem meg olyan csoda internetem van, amin nem kell mindent megnézni, amit az ember képébe tolnak, és az egeremen is van görgetőgomb.

"Nem hallottam már, én élek "kint " is nem csak a gépben, de köszi hogy mondtad a gyerekeket ráeresztem, a fiú úgyis ezt mondta hogy videós lesz (én meg azt hittem naívan hogy filmes, azt utána mutatta hogy barátja játszik valami kockajátékot és közben nyöszörög hogy mit csinál, és ezt mások a neten nézik.... :D)"

Nézik, mert az embereket ÉRDEKLI, és épp emiatt jönnek a hirdetők meg a támogatók. És aki tizenegynehány évesen egy gameplay csatornán nyöszörög meg ügyetlenkedik, az könnyen lehet, hogy huszonegynéhány évesen már milliókat fog hasonló IT-s dolgokból keresni.

"majd írnak levelet és postagalambbal elküldik."

MOST is írhatnának és küldhetnék postagalammbal, ha akarnák. De nem akarják.

"világ 2/3-a még mindig nincs bekötve az élelmiszerhálózatba se nemhogy a netbe- szóval kiváltságos kevesek nyomkodják csak ezeket."

A világnak csak kis része már az, ahol élelmiszerproblémák vannak. Net meg kb. mindenütt van, ahol vannak emberek (pl. a gonosz közellenség Google léggömbláncokon elviszi a netet még a sivatag meg a jégmező közepére is, komoly, ugye?), és éppen hogy az informatika, youtube, internet lehetőséget biztosít azokank az embereknek is a tanulásra, kitörésre a fejlődő világban is, akiknek anélkül halvány esélyük se lenne rá.

"csak hogy ne érjen felkészületlenül a világvége)."

Ha jön a civilizáció összeomlása, meggyengülése, akkor nem arról fog szólni a világ, hogy virággal a hajunkban szántogatunk meg esténként énekeljük a tábortűz körül a Kumbayát. Hanem arról, hogy az erősebb kutya eszik és baszik. Adót fizetni is rövidesen ugyanúgy fogsz, legfeljebb nem a mostani gonosz kormányoknak, hanem valamelyik környékbeli hadúrnak. És sokan szerintem igen gyorsan vissza fogják sírni a mostani rendszert, annak minden hibájával együtt.
Szóval ha a férjed fel akar készülni erre, akkor jobban teszi, hogy ha palacsintasütés helyett sprintelni, erőmelni, jár, fegyveres és pusztakezes közelharcot meg sportlövészetet tanul. Különben ti is bajban lesztek a világvége idején.

Untermensch4 2017.09.16. 00:04:22

@zombigyilkos: Sztem ugyanarról beszélünk csak más módon. Nincs tökéletes IQ-teszt, a tökéletlenség oka több tényező is lehet. Megnéztem ezt a próbatesztet, ameddig eljutottam volt egy olyan kérdés ami sztem lexikális/műveltségi mert az ábécé sorrendjén alapult a válasz (kivéve ha tévedek és csak szerencsésen választottam), legalább két kérdésnél pedig határozottan azt éreztem hogy térbeli iq-t mér de a jó válasz munkatapasztalatból is hozható.
Dawkins-ra később tudok reagálni, terjedelme miatt.

Mia and me 2017.09.16. 23:03:58

@Untermensch4: "Legyen két hét, a napi kb 2 liter össz-kakaóm mellé majdnem ennyi kólát is megiszok... :)"

Jó, a kóla tartósít :D, akkor te tovább élsz majd mint zombigyilkos átlag-férfije ;-)

"Nem kell színek szerint szétválogatni a ruhát. Én olyan mosószert használok ami fekete színű ruhákhoz is hűdejó."

Nem a fekete miatt kell szétválogatni, hanem a fehér meg piros miatt főleg ;-)

Mia and me 2017.09.16. 23:06:07

@Mia and me: vagy vannak ezek a színfogós reklámok, de az nekem már olyan mint a cukor nélküli light energiaital... hogy így nézek hogy ezt basszus ki veszi meg...? de veszik mindkettőt.

zombigyilkos 2017.09.16. 23:11:47

@Mia and me:

"Ezt honnan veszed?"
100 g rizs = 360 kcal
100 g fehér kenyér = 270 kcal
Csókoltatlak megint a nagy eszeddel együtt.

.

"Mondjuk ezt az erre jött a parazita szófordulatot nem értem"
Olyan ez kb. mint amikor beraktátok a seggeteket az egyetemekre. Senki nem tiltotta meg nektek, hogy saját egyetemet alapítsatok, építsetek. Senki nem tiltotta, hogy tudománnyal foglalkozzatok. (És ne gyere az elnyomás szöveggel - Viktória királynő, Nagy Katalin, stb. simán építhetett volna női egyetemet. Ahogy a középkorban több nő tudott olvasni, mint férfi.) Mégsem tettétek, nem csináltatok egyetemet. helyette nekiálltatok rinyálni a nemlétező elnyomásról, majd behisztiztétek magatokat oda. Mint a 4 éves kislány, aki nekiáll rinyálni azért, hogy kapjon a csokiból. (Sokatok megrekedt ezen a szinten.)
Remélem így már érted, mire is írtam.

.

"AZ, aki effektive nem csinál semmit, nem állít elő értéket, mégis pénzt kér az idejéért"
Remek meghatározás. Pont erről beszélek.

.

"én meg azt mondom az a takakrítónő amelyik szolgáltató munkát végzet egy életen át meg mellette szült és felnevelt 3 gyereket, jobban "kitermelte" az akár nagyobb nyugdíjat is"
A saját gyereke felnevelése miért számítana bele a nyugdíjba?

.

"az ügyvéd degeszre keresi magát a semmivel"
Az ügyvéd pont annyit keres, mint amennyit ér a munkája mások számára. Ha a másik embernek nem érne annyit az ő ideje, nem keresne annyit. Nem feltétlen haszontalan az ő munkája. És a munka értékét nem csak a fizikai rész határozza meg. A jogszabályok széles körű ismerete, illetőleg a megfelelő érvelés egy helyzetben olyan dolog, amit egy gyere nem tud megcsinálni. Míg a mosdót fel tudja mosni bárki.
(Egyébként az ügyvédeknek a fele már nő.)

.

"aki nem pénzért csinál bármit az annak az elnyomása alá kerül akinek több pénze van"
Nettó baromság. De nyomd csak, ha jól esik. :)

.

"Az elnyomás lényege, hogy mihelyst egyiknek pénzt vagy több pénzt adsz, azzal hatalmat is adsz a másik felett, amivel vagy visszaél vagy nem."
Tegyük fel, hogy igazad van.
És tegyük hozzá a tényt, hogy egy átlag háztartásban a nő költi el a pénz 2/3-át (amit a férfi keresett meg nagyobb részben), és ha az alap dolgokat nem vesszük (rezsi, kaja, gyerek), akkor a nőre jellemzően 2X annyi lesz költve, mint a férfira.
Akkor ki is nyom el kit?
Valljuk be, ez most bazi nagy öngól volt részedről. :))

.

"A fejlett civilizált társadalmakban úgy a férfiak 5 %-a végez férfimunkát"
Mutasd már a forrást, aranyom!
Annyi ilyen faszságot hazudtál már össze, hogy lassan leszakad az ég. Mi volna, ha a baromságaidat néha alá is tudnád támasztani?
Csak mert ez is egy újabb sületlenség részedről.

.

"nem ez a rendszer az, ahol a te hős valódi férfijaid teremnek"
De bizony, kis nácikám, ez még midig pont az a rendszer.
És igen, a férfiak döntő része még mindig férfimunkát végez. még ha az át is alakult néhol, de férfimunka maradt.

.

"nyugodj meg hogy mi nagyon jól megvagyunk együtt ilyen elbaszottan"
Nekem nem fáj. Te írtad, hogy sehol nem látsz normális férfit. Én csak kikövetkeztettem a kikövetkeztetni valót.
Tudod, ha tátott szájjal rohangálsz a faszerdőben, könnyen benyelhetsz valamit, Ahogy most is történt. :)

.

"tehát a nagybetűs valódi nőid azok akik eltartatják magukat, szülnek, mosnak, főznek"
A nagybetűs nő vagy eltartja magát, vagy gyereket szül a férjének.

.

"múltkor még azok voltak a parazita nők, akik nem termelik ki a nyugdíjukat"
Nem, aranyom, megint hazudsz.
A múltkor is azok voltak a paraziták, akik nem termelik ki a nyugdíjukat (a nők kb. 4/5-e), ÉS mellette nem szülnek gyereket sem (avagy nem hagyják, hogy a férjük azt nevelje).

zombigyilkos 2017.09.16. 23:16:05

@Untermensch4:

"legalább két kérdésnél pedig határozottan azt éreztem hogy térbeli iq-t mér"
Igen, van több kérdése is (véletlenszerű), amelyik nem logikait mér.
De ettől még meggyőződésem, hogy lehet olyan logikai IQ tesztet csinálni, amelyikkel hitelesen mérhetőek az emberek.

.

"Dawkins-ra később tudok reagálni, terjedelme miatt"
Csak nyugodtan. Ráérünk. :)

Mia and me 2017.09.17. 00:36:51

@zombigyilkos:

""Ezt honnan veszed?"
100 g rizs = 360 kcal
100 g fehér kenyér = 270 kcal
Csókoltatlak megint a nagy eszeddel együtt."

Ez hogy jött ki? 100 g risz (nyers kb 360 kcal valóban- de mi nem nyersen esszük és ha megfőzöd, akkor viszont jelentősen súlyosabb lesz, és főzött-100 g-ban kb 130 kcal van. 100 g kenyérbe kb. 75-80 g búzaliszt kell, aminek viszont 370 kcal 100 gramja, tehát olyan 280-290 lesz az a kenyérbe sütve... Én is csókoltatlak, pedig én szar vagyok matekból mert büfészakos a diplomám.

"Senki nem tiltotta meg nektek, hogy saját egyetemet alapítsatok, építsetek"

Aha. Miután a férfiaknak volt csak pénzük ....Ja, de amúgy a férfiak se a saját pénzükből húzták fel ezeket., Nem a dolgos férfiak alapították meg építették az első egyetemeket, hanem az eget leső mélázó papok, egyházi emberek, egyház....

"A saját gyereke felnevelése miért számítana bele a nyugdíjba?"

Mondjuk azért mert a jelenlegi nyugdíjrendszer úgy van kitalálva, hogy ugyanannyi vagy egy kicsivel több aktív dolgozótól "kellene" beszedni azt amibe az öregek kerülnek. Persze lehetne az is hogy a te befizetett pénzedet adják vissza, de ugye akkor a milliomos is éhenhalna, mert a közben eltelt 70 év alatt a korábbi 4ezer helyett 300ezerből lehet megélni.
Aki nem produkál legalább 1-1 adófizetőt, az tulképp csak magát tartotta el, és akkor bőven maradhatott annyi a párnájába bevarrva hogy abból éljen ha már nem dolgozik (mert aki dolgozott ÉS vállalt gyereket, az eleve gyerekenként úgy minimum 15 millát beinvesztált a jövő adófizetői "anyagba").

"A jogszabályok széles körű ismerete, illetőleg a megfelelő érvelés egy helyzetben olyan dolog, amit egy gyere nem tud megcsinálni. "

Ez igaz, a gyerekek nem tudnak alakoskodni, hazudni, átverni, kiforgatni :). Ezt tényleg meg kell fizetni, ha valakinek "ilyenre" van szüksége.

"És tegyük hozzá a tényt, hogy egy átlag háztartásban a nő költi el a pénz 2/3-át (amit a férfi keresett meg nagyobb részben), és ha az alap dolgokat nem vesszük (rezsi, kaja, gyerek), akkor a nőre jellemzően 2X annyi lesz költve, mint a férfira."

Jaja, tudom, a táskák meg batz papucsok...Szerinted minden nő táskagyűjtő és ha válnak akkor is arra költi a pénzt, nem a gyerekre....Bár most hirtelen pont az ugrik be hogy többszázezerért valamelyik honatya-tanácsadónknak van női táskája...

""A fejlett civilizált társadalmakban úgy a férfiak 5 %-a végez férfimunkát"
Mutasd már a forrást, aranyom!
Annyi ilyen faszságot hazudtál már össze, hogy lassan leszakad az ég. Mi volna, ha a baromságaidat néha alá is tudnád támasztani?"

Fentebb taglaltátok hogy a férfimunkák a tetőfedés meg ilyenek. ......

"Te írtad, hogy sehol nem látsz normális férfit. Én csak kikövetkeztettem a kikövetkeztetni valót."

Nem ezt írtam, hanem ezt: "Biztos újgazdagok között élek, kurvára senki nem csinál körülöttem olyat ami "férfimunka", ahhoz szakembert hívnak a faszik mind és megfizetik.... "

Az ismerőseim öltönnyakkendősök vagy farmeresek :), nem annyira szoktak tetőt fedni- erre utaltam. Ha tetőt kell fedni hívnak szakembert és megfizetik.

"A nagybetűs nő vagy eltartja magát, vagy gyereket szül a férjének."

A nők több mint fele eltartja magát ÉS gyereket is szül. (mondjuk nem a férjének, mert a gyerek az önmagáé sprituális értelemben, közgazdaságilag meg inkább az adott államé-országé mint a szülőké...)

Untermensch4 2017.09.17. 09:08:54

@Mia and me: "Az ismerőseim öltönnyakkendősök vagy farmeresek :), nem annyira szoktak tetőt fedni- erre utaltam. Ha tetőt kell fedni hívnak szakembert és megfizetik. "
Pont tegnap futottam össze volt főnökömmel. Ácson és az alapozáshoz kellő betonmixer vezetőjén kívül más szakemberre nem volt szüksége a házfelújításhoz. A munkája meg olyan hogy elvileg öltönykeként is csinálhatná de azért a teljes technológiában járatos hogy bármit meg tudjon csinálni amire az embereit utasítja (=meg tudja mutatni hogy "így kell, vagy gyorsabban...")
De máshol is hallottam már hogy vannak emberek (a szaki nagyobbrészt nőknél tapasztalta ezt, nagyobbrészt azaz nem kizárólag...) akik egy, a kilincsben lötyögő csavar vagy villanykörtecsere (nem hegymászói magasságban) kivitelezéséhez is képesek szakembert hívni, kiszállási díjjal stb...
"Mondjuk azért mert a jelenlegi nyugdíjrendszer úgy van kitalálva..."
Piramisjáték. Az indításakor az volt az elképzelés hogy a populáció növekedni fog és mire ez megváltozik addigra még nem omlik össze a piramis de sikerül létrehozni a kommunista gazdasági aranykort és a nyugdíjprobléma megoldódik. Meg egyébként is, néhány választási ciklussal el lehet tolni addig is a problémát.
Sztem az nem jó érv hogy "de fent kell tartanunk ez a fentarthatatlan rendszert"

zombigyilkos 2017.09.17. 10:17:49

@Mia and me:

"de mi nem nyersen esszük és ha megfőzöd"
Óbaszdmeg. Akkor zabálj főtt krumplit, mert abban meg még kevesebb van (86 kcal).
Baszdki, nem zavar, hogy ilyen esetben vizet eszel pluszban és azzal nem fogsz úgy jóllakni? Ennyi erővel áztasd vízbe a kenyeret és ugyanott leszel. 10 deka kenyér felszív neked vagy 1-2 deci vizet. És máris nem fogsz hízni. Vagy igyál csak vizet evés helyett, és máris nem lesz gond. (Baszdki, te tényleg nem vagy százas...)

.

"Aha. Miután a férfiaknak volt csak pénzük"
Meghint hülye vagy, aranyom???
Viktória királynőnek nem volt pénze? Nagy Katalin cárnőnek nem volt pénze? Mária Teréziának nem volt pénze?
/Mondjuk ezt pofáztam is neked, csak a szuka-mentalitásod miatt biztos elkerülte a figyelmedet./
Nem beszélve a temérdek öröklött vagyonról. Még a nagy 'nőelnyomó' 1800-as években is rengeteg nőnek volt saját vagyona. Válás után (vagy a férj elhalálozása után) meg még többnek.
Egyetlen dolog miatt nem volt női egyetem:
nem voltatok képesek alkotni.

.

"Nem a dolgos férfiak alapították meg építették az első egyetemeket, hanem az eget leső mélázó papok, egyházi emberek, egyház"
Egyrészt azok is férfiak voltak, ha nem tűnt volna fel a kis csökött agyadnak.
Másrészt a világ első egyetemei nem a keresztény kultúrkörben születtek. Az elsőt Platón alapította.
Hülye vagy baszki, mint a segg...

.

"Mondjuk azért mert a jelenlegi nyugdíjrendszer úgy van kitalálva"
Pont erről pofázok, te marha!
Arról, hogy nem így kellene a nyugdíjrendszernek működnie. Hogy X nyugdíját nem Y-nak kellene kitermelnie. És hogy enek az elbaszott rendszernek éppen a nők a haszonélvezői.
Ennyire sötét hogy a picsába lehet valaki??? :D

.

"a gyerekek nem tudnak alakoskodni, hazudni, átverni, kiforgatni"
Egyrészt ők is tudnak.
Másrészt az ügyvédek munkája nem ezt jelenti. Attól, hogy vannak szemétládák köztük is (bár közel sem annyi, mint a feministák között), még nem jelenti azt, hogy erről szól az összes élete.

.

"Szerinted minden nő táskagyűjtő"
Írtam ilyet?
vagy csak megint valami elsötétült nálad odabent?

.

"ha válnak akkor is arra költi a pénzt, nem a gyerekre"
Igen, ez bizony sokszor jellemző.

.

"Fentebb taglaltátok hogy a férfimunkák a tetőfedés meg ilyenek"
A háztartási munkában, te marharépa! :D
Mondd aranyom, nem tűnt még fel senkinek a környezetedben, hogy mekkora barom vagy? Vagy csak puszta jóindulatból nem kötik az orrodra? :DDD
A háztartásban a férfiak végzik jellemzően az ilyen melókat. (Még ha a te nyomi környezetedben, ahol nincsenek férfiak, ott nem is ezt teszik. Mondom: jellemzően.)
DE EZT NEM KÉNE KEVERNI AZZAL, HOGY A MUNKA VILÁGÁBAN MIT CSINÁL EGY FÉRFI! :))
- Férfimunka a programozás is, mert ész kell hozzá.
- Férfimunka a vállalat vezetése is, mert döntési képesség kell hozzá.
- És férfimunka a kukásé is, mert erő és kitartás kell hozzá, meg mert egészségkárosító.

.

"A nők több mint fele eltartja magát ÉS gyereket is szül"
Lófasz aranyom.
Épp azt pofázom, hogy a nők nagy része rohadtul nem termel meg annyit, mint amennyit ő felhasznál (gyerek nélkül).
Az, hogy Mancika bemegy az irodába és gépel, az nem jelenti azt, hogy termelne bármit is. /És a nők többbsége bizony ilyen büfészakos 'munkát' végez./
- Egyrészt azért, mert a bürokrácia 4/5-e simán leépíthető lenne, így Mancikára jó eséllyel semmi szükség nincs, és csak azért nem rúgták ki, mert pinát növesztett.
- Másrészt azért, mert Mancika hamarabb megy nyugdíjba, több EÜ ellátást kap, stb. (amit már írtam), és mindezért kevesebbet fizet.
- Harmadrészt meg azért, mert Mancika a szart se érő munkájáért is túl van fizetve, hiszen egy olyan melót végez, amit egy gyerekre is rá lehetne bízni, miközben egy férfi fizetését kapja. Ha ötödét kapná a fizujának, akkor lenne reális.

Egyszóval Mancika kurvára nem tartja el magát.
A szocialista nőtartó rendszer tartja el őt.
A férfiak adójából.

Diorella Queen 2017.09.17. 17:57:21

@Mia and me: Azért jó ezt a blogot, illetve inkább a kommenteket olvasgatni, mert nőként soha többé eszembe sem jutna pasizni. :)
Annyira undorítóak az entitások errefelé. :D

zombigyilkos 2017.09.18. 10:11:09

@Diorella Queen:
Óriási szerencse, hogy nem vagy nő, így legundorítóbb entitásként ez neked soha nem fog problémát okozni... :)

Mia and me 2017.09.18. 18:06:00

@zombigyilkos:"Baszdki, nem zavar, hogy ilyen esetben vizet eszel pluszban és azzal nem fogsz úgy jóllakni?"

Nem baszom ki, és nem zavar, mivel nyersen még úgy se fogsz jóllakni a háromszorannyi rizzsel se, mert több energiát emészt fel a megrágása ... :)

"Ennyi erővel áztasd vízbe a kenyeret és ugyanott leszel. 10 deka kenyér felszív neked vagy 1-2 deci vizet. És máris nem fogsz hízni."

Te én így se fogok hízni :), engem ez a része nem zavar. Nem tudom ki hozta fel hogy mi mennyire hízlal. Én ezt a részét konkrétan lesz.rom. (ja talán a kínaiakról jött fel, hogy mennyi a nem elhízott vagy elhízott ember)...

De amikor egy étel bármilyen értékét nézzük, akkor azért szerintem számít hogy hogyan esszük, mert akkor ennyi erővel higgyük el azt is hogy a sótól meg lehet halni (mert ha napi fél kilót megeszel, ahogy a kísérletben a patkányokba injekciózták a káros voltát bizonyítandó- úgy persze hogy megpunnyadsz tőle, de egyébként meg nélkülözhetetlen a szervezet víz - és sóháztartásához.)

"Viktória királynőnek nem volt pénze? Nagy Katalin cárnőnek nem volt pénze? Mária Teréziának nem volt pénze?"

ezt most úgy sorolod mintha az összes férfi uralkodó meg egyetemekbe ölte volna a saját királyi vagyonát.....

"mélázó papok, egyházi emberek, egyház"
Egyrészt azok is férfiak voltak, ha nem tűnt volna fel a kis csökött agyadnak."

Nem, produktivitás, reprodukció , ill. "férfimunka" és társadalomban betöltött szerep szerint én nem nevezném férfiaknak őket, hiszen pont az volt hogy ők "szinte nemtelenek", isten szolgái és nem a a köz-é. SZóval ilyen szempontból hogy Katalin mint uralkodó"NŐ" miért nem és az ilyen olyan egyház papjai vagy szerzetesei mint istenszolgái-"FÉRFIAK", meg miért igen, szerintem hülyeség az összehasonlítás. Mert nem a nemük miatt van különbség abban hogy egyik miért nem áldozott egy bizonyos ügyre, a másik meg miért igen.

"A háztartásban a férfiak végzik jellemzően az ilyen melókat. (Még ha a te nyomi környezetedben, ahol nincsenek férfiak, ott nem is ezt teszik. Mondom: jellemzően.)"

Hát nem tudom, ha valaki többszázezret keres amúgy ha tud is villanyt szerelni, se fog még baszakodni vele este vagy hétvégén. Ahogy azok a háztartások ahol sokat keres mindkét fél, a "női" munkák egy részét is inkább mással végeztetik el, ha amúgy a pár tagjai fontosak egymásnak és inkább együtt vagy a gyerekekkel töltenék az időt...
"jellemzően" amúgy meg amit egy lakásban meg kell csinálni szerelés ,vagy bútor összerakás, alapdolgok (wcszerelés) meg egy nő is meg tudja csinálni - és sokszor a faszira nem is vár mert az ezer év múlva csinálná meg, és akkor is olyan szarul hogy UTÁNA kellene hívni még pénzért egy szakembert is (volt ilyen ismerősöm :D)
Meg ne hasonlítsunk már össze a "férfi" egy évi egyszeri 15 perces villanyszerelést azzal hogy anyu 5 ember gatyáját mossa 2 napi bontásban egy éven át...:)

női munka- tervezés, logisztika, mert ész is kell hozzá
női munka- vállalati döntések előkészítése, mert sok apró dolog egyidejű ismerete és adott pillanatban történő monitorozása kell hozzá -ez a szerteágazó figyelmet igényel
női munka- a beteg ellátás mert fizikai erőnlét MELLÉ empátia is kell hozzá.

Nincs ezzel semmi gond,csak nem ér többet az egyik a másiknál. úgy értem a férfi észbeli, döntésbeli, női döntéselőkészítési, ill, a ffi fizikai vagy női lelki erőnlét...
Egy minimális "pluszt" az jelent ha felelős is pl. a vezető a döntésért... de ez magyarosrszágon fehér holló hogy a vezető vállalná vagy neki kellene vállalnia a döntése bármilyen következményeit... (innentől kezdve miért kellene ezért többet kapnia, ha úgyis a vállalat fizeti meg a pénzt amit veszt a döntéssel pl.)

"Épp azt pofázom, hogy a nők nagy része rohadtul nem termel meg annyit, mint amennyit ő felhasznál (gyerek nélkül)."

hát szerinted.
Meg mert az ápolónők tizednyire se vannak megfizetve mint amennyit a munkájuk ér. Vagyis ha "pénzben" szerinted nincs meg a "kitermelés" az csak amiatt van mert alul vannak fizetve a "tipikus" női szakmák.

Diorella Queen 2017.09.18. 23:03:44

@Mia and me: Az egészségügyi dolgozók mindig le vannak tojva nagyívben egészen addig, amíg nem jönnek a farkasfeskendővel a kezükben értünk. Vagy a beöntőszettel, meg a pöcskatéterrel. :)) Abban a pillanatban mindenki nagyon sajnálja, hogy szarul kersnek .:)

Mia and me 2017.09.19. 22:32:02

@Diorella Queen: igen én ezt sose értettem, hogy a bankban a p.csa vagy öltönyös csávó azért is mosolyog mert rohadtsokat keres azért hogy mosolyogjon és kitöltsön nekem egy papírt. Ehhez képest aki ellát műtét előtt közben meg után az meg negyedannyit se kap, és mit nem adnánk ha csak legalább kipihent lenne ... Elb.szott fordított világ van.

zpetal 2017.09.19. 23:05:40

@Mia and me:

Azok, akik a bankban papírokat töltögetnek, a közhiedelemmel ellentétben fillérekért dolgoznak.

Azok meg, akik műtét közben ellátnak, mindjárt jól keresnek, ha elmennek a magán egészségügyi szférába.
Mondjuk az államiban is, csak ott a fizetésük egy részét a köpenyzsebbe csúsztatva kapják.

Mia and me 2017.09.19. 23:18:22

@zpetal: gondolom egy jobb átlagbért megkapnak azért ,nem? (bankosok)

Diorella Queen 2017.09.20. 03:16:36

@Mia and me: Attól függ melyik bankról beszélünk. A bankfiókokban folyik némi kevés ügyfélszolgálatois meló.
Aztán vannak helyek, ahol 10 ember felváltva jár csak be dolgozni. 1 hét munka 1 hét otthon. Az irodákban meg minden folyik, csak munka az nem.
Onnan tudom hogy láttam.:)

Diorella Queen 2017.09.20. 03:18:17

@zpetal: Mikor adtál te borítékot egy műtősnőnek vagy altatós nővérnek?
Na azt kapják a köpenyzsebbe kb mindenhol.
Tudom, láttam.:)

Diorella Queen 2017.09.20. 03:19:59

@Mia and me: Az én órabérem magasabb sztem mint egy ügyfélszolisé egy bankban vagy egy pénztárosé a bankban. Bár utóbbin akkor brill köves gyűrű volt, hogy a keze majdnem szétszakadt tőle. :)
Nyilván örökölhette, mint sem az ottani fizujából vette. :)

Diorella Queen 2017.09.20. 03:22:39

@Mia and me: napi 6 órára kap kb 180 nettót+ ruhapénzt meg kafetériát meg ilyeneket.
Egy volt osztálytársam ment oda dolgozni, onnan tudom.
Előtte POSTÁS volt. :D