Ha a neten keresel barátnőt...II.
2014. augusztus 01. írta: George Herceg

Ha a neten keresel barátnőt...II.

Folytassuk hát a netes párkeresés bugyraiba történő alászállást:

 

A nimfomániás

 

Bevallom Ő a kedvencem. Elsőre nem mindig lehet felismerni. Gyanús jel lehet, ha már az első találkozón a szexre tereli a témát. Ha az őszintébbik fajtából való, nyíltan közli, hogy kizárólag testi kapcsolatban gondolkodik és rövidtávra. Ebben az esetben kedves férfitársaim, ha a külsejével szemben nincs kifogásunk, akkor tegyük meg, amit egy férfinak meg kell tenni. Általában nem bánjuk meg. Egy dologra azonban a biztonságos szex mellett (lehet aznap mi voltunk a hetedikek a sorban) is figyeljünk oda: beleszeretni nem szabad. Ez a típus a legveszélyesebb, mert szexuális energiabombájával könnyen elcsavarja az ember fejét, de éppen ezért könnyen száll a következő virágra is. (Hölgyeim! Ismerik ennek a típusnak a hím változatát ugye?) Lényegében egy remek szombat esti kikapcsolódásnak a legideálisabb. Ha szellemileg egy síkon mozogtok, még egy hosszabb távú szex-mentes haveri kapcsolat is kialakulhat. (Azért nem írok barátságot, mert olyan férfi és nő között csak a frigidek és az impotensek között létezik)

 

A cicamica

 

Ez a típus mintha a Disney csatorna rajzfilmjeiből lépett volna elő. Korától függetlenül úgy viselkedik, mint egy kölyökmacska. Beszédstílusa egy 5 éves gyerek szintjét mozog, hangszíne pedig annyira affektáló, hogy az embernek felmegy a cukra. Csak pozitív és cuki dolgokkal hajlandó foglalkozni. A világ komoly és fajsúlyosabb dolgait kizárja az életéből. Párkapcsolatban szívesen dorombol, azonban semmi komoly témát ne hozz elő, mert 1. vagy tudomást sem vesz róla, 2. vagy depresszióba esik, amiért téged fog hibáztatni. Ha szereted, hogy órákon keresztül fekszik valaki a mellkasodon ideális választás. Általában több macskával él együtt.

 

A családalapítós

 

30 év fölötti célcsoportban gyakori ez a típus. Ismertető jele, hogy már a levelezéses ismerkedési szakaszban megpróbálja kipuhatolni, hogy áll a férfi a házassághoz és a gyerekvállaláshoz. Pozitív válasz esetén (amikor nem teszed hozzá, hogy mindezt csak pár év együtt járás után fogod komolyan fontolóra venni) 5. sebességbe rakja az ismerkedési folyamatot. Első randi, második randi, első szex, közös nyaralás, összeköltözés, eljegyzés, házasság, szülőszoba. Erről az útról nincs letérés és nincs leágazás, mert mindent elnyom a biológiai óra egyre hangosabb és kétségbeesett ketyegése. Természetesen választásában a gyerek-házasság témakörhöz történő hozzáálláson kívül az anyagiak játszanak döntő szerepet, hiszen ő már nem játszadozni akar, hanem a komoly és felelősségteljes anya szerepre készül. Ha nem vigyázol, már repkednek a gyermeknevek a levegőben. A fentieken kívül a te személyiséged másodlagos, a lényeg, hogy az Ő álmát megvalósítsd. A te igényeid nem játszanak semmilyen szerepet az életében. Általában szülés után, ha a hímet nem is falja fel, mint az imádkozó sáska, de inkább kizárólag a gyermekével foglakozik a továbbiakban. Mindenképpen a kerülendő kategória.

 

A karrierista

 

Látszólag az előző szöges ellentétével állunk szemben, pedig több a hasonlóság mint gondolnánk. A gyermek szerepét itt a munka, hivatás vagy egyszerűen egy cég helyettesíti. Ez emészti fel minden idejét és energiáját, erre fordítja nemcsak fizikai erejét és szellemi potenciáját, de a szexuális energiáját is. (Hölgyeim! Már hallom is a kórust: Ilyen a férfiak jó része. Igazatok van. Hány férj csalja a feleségét a munkájával? A választ Ti is tudjátok.) Ismerkedéskor feltűnő lehet, hogy kevés ideje van a randikra és azokon is kizárólag a munkájáról hajlandó beszélni. Azonban neki is vannak igényei: szex, gyengédség, vacsora stb. Ezeket azonban gyorsan és a munkának alárendelten tudja kielégíteni. Ha őt választod, talán nem fogtok egymásra unni és anyagi gondjaitok sem lesznek (kivéve ha pedagógus), de találj magadnak sürgősen valami időt rabló hobbit, vagy szeretőt mert különben sokat leszel egyedül. Hasonló work-alcoholic férfiaknak és pinabubusoknak ideális.

 

Továbbra sem győzöm hangsúlyozni, hogy a nők többsége egy földre szállt angyal....

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszemmel.hu/api/trackback/id/tr156564863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Túrós (törölt) 2014.08.20. 18:41:34

Ha neten keresel...
Miért amúgy máshol vannak mások is akik sosem mennek a netre? De ezek szerint a normálisok nem.

Ciccanat 2014.09.24. 22:46:52

És a kis Tipptopp?
Smink, köröm, ruhácska...tilos beletúrni a hajába:)
süti beállítások módosítása