„Viktor”-iánus erkölcscsőszködés lesz a gólyatábori nemi erőszakból?
2014. szeptember 12. írta: George Herceg

„Viktor”-iánus erkölcscsőszködés lesz a gólyatábori nemi erőszakból?

Az Index.hu címlapon közölte, hogy egy titokzatos telefonáló szerint a miniszterelnök kiakadt az ELTE-ÁJK gólyatáborában énekeltetett majomház induló és a jogászinduló obszcén szövegein. Tekintsünk el attól, hogy milyen következményei lesznek ennek az ELTE HÖK vezetésére és Mezey Barna rektorra. Ami engem igazán megdöbbentett az inkább az, hogy összemossák a trágár dalocskák éneklését, a fonyódligeti gólyatáborban történt nemi erőszakkal. Ez a gondolati bakugrás majd odavezet, hogy aki kimondja nyilvános helyen, hogy punci azt egy szexuális ragadozóként fogják kezelni. Ki hitte volna, hogy a 21. században még azon fogunk vitatkozni, hogy a gólyatáborokban folyó laza erkölcsi életből egyenesen következik e a nemi erőszak. Mikor fogja a politika és a társdalom felfogni, hogy milyen éles különbség van egy bűncselekmény és egy erkölcsileg kifogásolható, de senkinek kárt nem okozó cselekmény között (éneklés) ? Ami pedig az obszcén dalokat illeti: az egyetemi diákélet évszázados hagyománya, hogy az uralkodó erkölcs és társadalmi berendezkedés határait feszegesse. Ez persze mindig bosszantotta az idősebb generációkat és a hatalmi elitet, de nehogy a keresztény erkölcsre hivatkozva bezárassuk a gólyatáborokat és az egyetemi klubokat. Kíváncsian várom az ügyben a következő napokban várható nyilatkozatokat, nagyon úgy látszik, hogy egy lánnyal történt erőszakos és elfogadhatatlan bűncselekményt az egyetemi élet erkölcsi megtisztítására fogják felhasználni a hatalom felkent inkvizítorai. Ki tudja, lehet a következő lépés a szexuális témájú blogok (mint például ez is) megrendszabályozása lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszemmel.hu/api/trackback/id/tr206691631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manager2008 2014.09.13. 15:27:05

Kérem, ezek a gyermekek egyetemre jelentkeztek, nem gésa képzőbe. :) vagy tévedek. De ne legyen már naiv senki, a felszabadult őrjöngés a szülői háztól való szabadulás miatt van, és persze a sok idióta libát, könnyű megvezetni. Mert azt hiszi most ő menő lett. Na puff, így járt - de erőszak nélkül is megkapja amire vágyott. Az erőszak teljesen felesleges , anélkül is működik a dolog (az erőszakot csak a sikertelenek csinálják, de azok gólyatábor nélkül is, minden buliban ez a helyzet). A szórakozóhelyeket is be kellene tiltani, és csak limonádét szabadna felszolgálni miközben irodalmi estet tartana a bárfőnök. Egyébként a nők is elkövetnek erőszakot szép számmal, de olyan férfit még nem látott senki, aki bemegy a rendőrségre hogy őt három nő leitatta és szexuális cselekményekre kényszerítették, mert az egész ország rajta röhögne évekig. Nevelni meg hamarabb kell, itt csak kijött a dugó a pezsgőből, és lehet inni a nedűt. Akkor is ha nem tetszik.

röf 2014.09.13. 15:29:18

Mit kell ezen ennyit rágódni?
Ez logikus hozadéka az oktatásunk fölpuhulásának, a diákok vélt és valós jogainak túlzott tiszteletének, az órai fegyelem katasztrofálissá romlásának, a túlzott szabadságfoknak.
Mindenki úgy szarik bele, ahogy akar, eljárogatnak 8-10 évig egyetemre, ha az átlagosnál is hülyébbek, akkor meg beneveznek a fizetős diplomára.
Meg kell nézni a végzettek tudását, használhatóságát, nulla.
(Tisztelet a kevés kivételnek.)

Kovácsné · http://kovacsne.blog.hu 2014.09.13. 15:59:42

Az, hogy a trágár dalok éneklése nemi erőszakhoz vezetHET, igaz. Nem véletlenül szoktak a csaták/kocsmai verekedések előtt mindenféle szívhez szólót ordibálni az ellenfélre, sokkal könnyebb bántalmazni valakit, akit előtte fél órán keresztül fennhangon utolsó gecinek tituláltunk, mint azt, akit pl. drága jó barátomnak (: (: (: Hasonlóképp, a trágár kocsmadalokat nem a zenei harmóniák és ötletes rímek megcsodálása végett éneklik azok, akiknek ez örömet okoz, hanem a gátlások felszabadítása céljából. Higgyük el, jóval egyszerűbb megerőszakolni valakit, ha előtte elég sokszor elüvöltöttük ötven-hatvan másik emberrel, hogy kurva meg punci.
Sokkal könnyebb - és mégis ritkán történik meg, mert a legtöbb emberben szerencsére elég erős a belé nevelt gátlás ahhoz, hogy pusztán hülyeségek énekelgetésével ne lehessen áttörni, éppen ezért baromság a baszós dalok elkövetőit bármilyen formában vegzálni. Aki képes a tömeg hatására annyira levetkőzni emberi mivoltát, hogy erőszakot követ el (bármilyen jellegűt, nemi erőszakot, agyonverést, ilyesmit), azt élete végéig be kell zárni, felesleges abban reménykedni, hogy valaha is normális lesz. A többi viszont hadd higgye azt, hogy nagyfiú/ngylány lesz belőle, ha elég sokszor elkántálja, hogy fasz, ha egyszer ez örömet szerez neki. Akit zavar, az legyen gerinces és bátor, merjen egyén lenni, ne akarjon mindenáron, rossz szájízzel együtt ugatni a tömeggel.

Punxsutawney Mormota 2014.09.13. 19:01:36

@Kovácsné: Igazán nem vitatkoznék, mert szépen felépített, logikus hozzászólást olvastam Öntől. Csak annyit jegyeznék meg, hogy a kora középkor óta nagy hagyománya van a lehető legtrágárabb dalok énekelgetésének a zabolátlan diákság körében.

kvadrillio 2014.09.13. 19:06:24

Aktmodellt indít a Fidesz Angyalföldön
Index
2014. 08. 27. 07:03

Talán tényleg ez az egyetlen mód, hogy bevegyék a baloldal fellegvárát: a XIII. kerületben a Fidesz-KDNP Bálint Antóniát indítja önkormányzati képviselőjelöltjeként , akiről most hirtelen semmi egyéb nem jut eszünkbe, mint hogy valamikor nagyon régen szépségkirálynő volt, és sokat fotózták fürdőruhában és meztelenül.

ezen meg halálra röhögtrm magamat !
méghogy politikus lenne ???
előbb talán ADJA VISSZA AZOKAT A MILLIÓKAT AZ ÁTVERT EMBERKÉKNEK, AMELYEKET PIRAMIS-JÁTÉKOK SZERVEZÉSÉVEL ELSIKKASZTOTT, SAJÁT SZÁMLÁJÁRA TETT !

HÜLYE CSALÓ PICSA !!!

kvadrillio 2014.09.13. 19:09:07

Néhány hónap alatt sikeres üzleti karriert futott be Bálint Antónia egy egészségmegőrző termékeket forgalmazó cégnél, amely most bebukott – írja a Bors.

Igazgató volt, húsz ember főnöke, és hetente kapta a fizetését Bálint Antónia, aki egy multicégnél kezdett el dolgozni másfél éve. Mostanra kiderült: Toncsi egy olyan cégnél lett igazgató, amely piramisszerűen épült fel és forgalmazott ügyfelei részére „isteni kapszulákat”, különböző egészségmegőrző és kozmetikai termékeket, mindemellett kötvényeket is kibocsátottak, a jelek szerint jogtalanul – írja a Borsonline.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a lap megkeresésére megerősítette: a szóban forgó cég, az Organic Mission Zrt. és jogutódja, az OrgFood Products Zrt. ügyében is vizsgálódnak. "Az Organic Mission nem rendelkezik PSZÁF-engedéllyel befektetési szolgáltatás végzésére" – írták.

Bálint Antónia is bízott a vitaminkapszulákat forgalmazó cégben, annyira, hogy belépéskor a legnagyobb kezdőcsomagot vette meg, amivel rögtön igazgatói szintre jutott.

"Én is áldozat vagyok" – mondta a Borsnak Bálint Antónia. "Ez egy MLM-cég, sok ilyen működik Magyarországon. Megkerestek, hogy lépjek be, vásároljam a termékeiket, és ha tudom, ajánljam a többi embernek. Többféle csomag létezik, aki a legnagyobb csomagot vásárolja, elnevezik igazgatónak. Én is az lettem, a sok száz másik igazgatóval együtt, de valójában hálózatépítők voltunk" – mesélte Antónia, aki valóban szorgalmasan dolgozott. Aztán mikor a cég a tőzsdére ment, ő is vásárolt a kötvényekből. Bízott abban, hogy jó helyre kerül a pénze.

"Néhány hónap elteltével azzal szembesültem, hogy vizsgálódnak a cég ellen, és hogy bizonytalanná vált az a százezres nagyságrendű összeg, a maradék megtakarított pénzem, amit befektettem, amikor én is kötvényeket vásárolam, csakúgy, ahogy a többi befektető. Egy éve nem vagyok kapcsolatban a céggel, és fogalmam sincs, mi lesz a pénzemmel" – mondta.

A Bors megpróbálta megszólaltatni a zrt. alapítóit, de elérhetetlenek. A károsultak időközben egy internetes honlapon gyűjtik a bizonyítékokat a cég ellen – írja a lap.

mer a magyar celebek így gazdagodnak ! az állam és rendőrségünk pedig hagyja ezt !!!

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.09.13. 19:20:15

A poszternek szívből kívánom, hogy mielőbb kerüljön olyan helyzetbe, hogy együttműködést színlelve kell énekelnie egy dalocskát arról, hogy ismeretlen adományozók jól telepakolták viháncoló gecivel a valagát.

Ha lesz ideje, egy szelfit is küldhetne az örömtől csillogó pofázmányáról :)

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.09.13. 19:24:54

"Ami pedig az obszcén dalokat illeti: az egyetemi diákélet évszázados hagyománya, hogy az uralkodó erkölcs és társadalmi berendezkedés határait feszegesse. "

Te egy hülye vagy.

Majd egy évtizedig jártam különböző egyetemekre, itthon és külhonban, de sehol se tapasztaltam, hogy a hallgatók obszcén dalok énekelgetésével ütötték volna agyon az unalmas órákat.

Netán kevered a sztorit az egykor volt sorállományú katonasággal?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.09.13. 19:27:33

@Punxsutawney Mormota:

"Csak annyit jegyeznék meg, hogy a kora középkor óta nagy hagyománya van a lehető legtrágárabb dalok énekelgetésének a zabolátlan diákság körében."

Azok a diákok hímneműek voltak.

Vedd kb teljesen biztosra, hogy NŐK nem énekelgetnek obszcén dalokat önszántukból.

George Herceg 2014.09.13. 19:27:34

@polyvinyl:

Sajnálom, hogy unalmasak voltak az egyetemi éveid :-))

Ajánlott irodalom: Villon

George Herceg 2014.09.13. 19:28:34

@polyvinyl:

Nos a gólyatábor senkinek sem kötelező. Aki nem akar énekelni csöndben marad

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.09.13. 19:28:49

@George Herceg:

Nem voltak unalmasak, sőt. Messze érdekesebb módon ütöttük agyon az időt, mint a hatelemis kocsmai szintű trágárkodás.

George Herceg 2014.09.13. 19:30:04

jaj-jaj imádom a bezzeg az én időmben kinyilatkozásokat .-)))

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.09.13. 19:31:08

@George Herceg:

"Aki nem akar énekelni csöndben marad"

Nyilván életedben nem hallottál még arról, hogyan képes a tömeg és egypár hangadó olyasmikre rávenni a megfelelési kényszeres, befolyásolható egyéneket, amikre a csoporton kívül sose lennének hajlandók.

Van mit pótolnod, a témának komoly szakirodalma van.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.09.13. 19:32:20

@George Herceg:

Azért majd egy szelfit posztolj róla, ahogy a végbeledben bulizó ezer geciről danolászol :)

George Herceg 2014.09.13. 19:33:18

Nos mindenki ...főleg aki elmúlt 18 éves magáért felel, aki birka, birka módjára viselkedik.

George Herceg 2014.09.13. 19:34:03

És mint mondottam gólyatáborba menni sem kötelező, otthon lehet maradni tanulni. az sem haszontalan dolog

George Herceg 2014.09.13. 19:34:45

@polyvinyl:

Neked beteg a "humorod" Jó éjt!

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.09.13. 19:36:33

@George Herceg:

Mi a különbség a bugyiban bulizó és a végbeledben bulizó geci között?

George Herceg 2014.09.13. 19:38:05

Egy ilyen színvonalú vitába nem kezdek bele se veled sem mással.

BaktaLórántLánya 2014.09.13. 20:19:36

Mint George Herceg is megjegyezte.
Felnőtt felelős emberekről beszélünk, nem ötéves gyerekekről!
Tudtommal ilyen rendezvényekre nem fekete autóval viszik éjjel a szegény kisgyerekeket megbilincselve, és ott senki nem nyom fegyvert a fejükhöz, hogy igyák eszméletlenre magukat.
Vagy igen?

Punxsutawney Mormota 2014.09.13. 20:27:33

@polyvinyl: Ez csak elegendő pia kérdése. A lányok / nők sem szentek. És mielőtt még a torkomat vágja át valaki, most csak és kizárólag az éneklésről írtam, nem az erőszakról.

aranea 2014.09.13. 21:08:29

Már a mi időnkben - '90-es évek eleje - is teljesen elfogadott volt - nem hogy gólyatáborban, de évközi terepgyakorlatok lazító estéin is! - a költőibb vagy szókimondóbb testiséget tárgyaló dalocskák, játékok stb. "alkalmazása".
Összecsukható tábori fapina az, aki álszenteskedik ezen. Javaslom olvasgatni pl. a 77 vajdasági magyar erotikus népmesét, de a népdalaink között is akadnak szép számmal.
Nálunk legnépszerűbb az alábbi csujogatós volt:
"Kislány, kicsi kócs,
ha megbasznak ne sikolts!
Mert az anyád meghallja,
oszt a likat bévarrja"
Mégis valahogy normális emberekké fejlődtünk, elvégeztük pl. a tanárképzőt, stb - s eszünkbe nem jutott erőszakkal bárkit is leteríteni.

gázóra ellenőr 2014.09.13. 22:32:03

Háááát.. én voltam pár gólyatáborban és akkoriban ilyen dalok nem voltak. Pedig évekig az én dolgom volt az elsősöket levélben meghívni. Sosem volt példa ilyen beavatási bulikra, sőt szexuális töltetű tréfák sem nagyon voltak. Igaz az 30 éve volt és ELTE TTK. Mondjuk néhányszor voltam rendező az ELTE Klubban és előfordult hogy pár kanosabb és részegebb fiút kibasztunk mint macskát szarni.

Ambiorix 2014.09.14. 00:34:19

@George Herceg:

Jó, hogy Villont említed: ő is trágár dalocskákkal kezdte, csak sajnos aztán túlzásba vitte, megölt valakit, és felkötötték. Öngól. :)

dukeekud 2014.09.14. 02:00:24

"Mikor fogja a politika és a társdalom felfogni, hogy milyen éles különbség van egy bűncselekmény és egy erkölcsileg kifogásolható, de senkinek kárt nem okozó cselekmény között (éneklés) "

Sajnalatos modon hozank is eljutott amerikabol, ez a kereszteny alapu szex es ferfi gyulolet. Az emberek nagy resze meg, ostoba csocselek, akiknek cirkusz kell, hogy ne lazadjanak, es ezt meg is kapjak a hatalomtol. Nem sokara eljutunk odaig, hogy a szex szo kiejtese sulyosabbnak szamit majd, mint a tomeggyilkossag.

dukeekud 2014.09.14. 02:32:47

Az egesz ugyben es minden ilyen, a media, az abuzusipar, es a politika altal, aljas haszonszerzes okan felfujt ugyben, az a felhaborito, hogy egyetlen egy (egyenlore meg csak feltetelezett) buncselekmeny utan, azt a latszatot keltik, mintha ez nem egy szelsoseges, ritka buncselekmeny, hanem minden ferfi termeszetes alaptulajdonsaga lenne, az ilyen viselkedes. Nem szabadna megengedni, tamogatni ezt a, leginkabb a csocselek szorakoztatasat szolgalo ujkori boszorkanyuldozest. A kozepkorban potencialis boszorkany volt minden no, es minden not csak egy lepes valasztott el a magjahalaltol, ma ugyan ebben helyzetben vannak a ferfiak.

spinat 2014.09.14. 06:58:11

egy teljesen irreleváns megjegyzés, de már 20 éve is meg lejetett ismerni a jogász csajokat a városan szolíd öltözködési stílusukról.
én csak egy gólyatáborban voltam, de az nem volt ilyen trágár.

MEDVE1978 2014.09.14. 08:42:21

Sokan már látják az összefüggést az esetlegesen trágár dalok és a nemi erőszak között. Ez itt egyértelműen hülyeség és nem azért, mert nincs összefüggés. Minden mindennel összefügg, tehát lehet, hogy amikor erőszakolónk a punci szót meghallotta, abban a pillanatban 0,1%-al jobban gondolt arra, hogy megerőszakolja a hölgyet. Az igazság azonban az, hogy az ipse egy visszaeső, már korábban is erőszakolt, tehát valószínűleg hajlama van arra, hogy ezt tegye. (Az ilyen ember érzékelése is nagyon eltérhet a normálistól, mert én képtelen lennék egy tiltakozó, sikoltozó, síró, védekezni próbáló nőt megdugni. Ezt normalitásként érzékelni komoly agyi eltérés a megszokottól). Arra is lehet következtetni, hogy amiatt választotta a lányt, mert tetszett neki, tehát ebben is van összefüggés, de ez ugye megint nem azt jelenti, hogy minden szép nő viseljen csadort, mert különben megerőszakolják (és hasonló idióta érveléssel a "kihívó" öltözködése lesz a hibás).

Nem, ez ugyanaz a buta gondolatmenet, hogy a gyereked ne hallgasson heavy metalt (korábban rock and rollt), mert gyilkolni fog (előbbinél a 60-a években ugye azért, mert az ördög zenéje), azért ne játsszon lövöldözős játékokkal, mert az egymilliárd játékosból 100 bolond és kiírtja a családját stb.

Az egészséges ember az ilyen gólyatáboros marhaságokat letudja, anélkül, hogy sérülne. Ha meg nem, akkor nem kötelező gólyatáborba menni, senki nem kényszerít, illetve ha mégis elmegy, viszont nem akarja énekelni, akkor sem fogja senki erőszakkal kényszeríteni rá. Maximum a közösség nem fogadja úgy be majd, de a haveri körök egy részénél mindig az volt, hogy baromságot kell csinálni, hogy bekerülj. Ettől még lesznek barátai a suliban is.

Amikor 10 éve még bulizni jártam, a velem szórakozó lányok egyöntetűen visították, hogy "hiába mondtam neki fényesebbre kefélje", egyikük sem sírt szemlesütve, mert szerettek kefélni, illetve tudták, hogy az egész csak egy dal.

kasu 2014.09.14. 09:06:00

Egyáltalán nem lenne baj, ha a tanult emberek tisztességes magyar beszéddel és modorral kerülnének ki az iskolákból. A ragadozó, erőszakos szexuális bűnözőknek meg börtönben a helyük.

Roan 2014.09.14. 10:20:29

@Ambiorix: Én úgy emlékszem, Villon fellebbezett, és szabadon bocsátották (erről mintha verset is írt volna). Ennek ellenére, tagadhatatlanul szép bűnlajstroma volt: többszörös visszaeső, verekedések, lopás, betörés...

Ambiorix 2014.09.14. 10:47:59

@kaskala:

Várj egy picit! Most gyorsan megnéztem, hogy merő véletlenségből nem a "Középkori diákköltészet: vágánsdalok a Carminától Villonig" című filológiai szakblogon vagyunk-e, de úgy tűnik, hogy nem. Így aztán igen: a poszt témája szempontjából csak ennyi. :)

Ambiorix 2014.09.14. 10:55:15

@Roan:
Amennyire én tudom, Villon további sorsát nem igazán ismerjük. A bírósági procedúra után teljesen nyoma veszett, nem tudni, mi lett vele, egy sort sem írt többé. Akár kötél, akár tőr végzett vele, alaposan feltehető, hogy nem volt hosszú életű szegény.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.09.14. 11:14:33

@MEDVE1978:

"amiatt választotta a lányt, mert tetszett neki"

Amiatt választotta pont azt a lányt, mert a lány pár másikkal félrehúzódott, ki akart maradni a "buli" durvább részeiből.

A hájas pondró meg _be_akarta_törni_ hogy az se érezhesse magát jobbnak, mint a többi, plusz meg is akarta zsarolni.

Cny 2014.09.14. 11:53:53

Meggyőződésem, akik most egyetemi vezetőként meg vannak botránkozva a gólyatábori lazaságokon, diákkorukban magok is részt vettek hasonló eseményeken (a nemi erőszakot nem értve ide természetesen) aktívan, vagy kevésbé aktívan.
40 éve végeztem el az egyetemet (nem Budapesten), a bulik repertoárján akkor is szerepeltek az obszcén dalocskák, éneklésükben az orvostanhallgatók voltak az élenjárók. A kollégiumokban sem volt mindenki önmegtartóztató - sőt... Mindig ez jut eszembe, ha valakik manapság az erkölcsi romlásról meg ilyesmiről papolnak.

susu64 2014.09.14. 12:03:36

@George Herceg: hercegem, talán Móricka volna a becsületes neved, akinek mindig az jut eszébe. Neked éppen a keresztény erkölcs meg a kormány, aminek a tetején áll OV, tehát: ő tehet mindenről (bár ezt még nem írtad, de ami késik, az jönni szokott). Igazi liberális vénáról árulkodnak a soraid.
Mellesleg, ezek a mai gólyatáborok (mert voltak és vannak azért másmilyenek is, amik nem feltétlenül trágárkodásról, eszméletvesztésig terjedő piálásról és az annak következtében bizony kimutatható pinázásról szólnak. Voltak ilyenek régen is (lagföljebb nem a HÖK rendezte, hanem a KISZ, meg voltak nyári/őszi/téli/tavaszi "építőtáborok", meg ismertek a beavatótáborok a fejlett nyugati liberális demokráciákban. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy jól van ez így. Azt meg különösen nem, hogy az úgynevezett diákönkormányzatok és az egyetemi vezetés jól áll, állna ehhez a témához. S mivel adófizető állampolgára vagyok ennek az országnak hosszú évek óta, s jó néhány gyerekem járt egyetemre, főiskolára (arról, mert kit érdekel, hogy mi volt régen nem szólnék, hogy magam is egyetemet végzett ember volnék), azaz az án adómból is kerül a felsőoktatásba jócskán, csak helyeselni tudom, hogy végre itt is rendet akarnak tenni. Akár illiberális módszerekkel. Nincs más baj az írásoddal, csak az, hogy összekevered (vagy összemosod) a szezont a fazonnal.

susu64 2014.09.14. 12:05:39

@George Herceg: azután még: nem kell csősznek lenni ahhoz, hogy szeretném, ha nem lopnának a gyümölcsösben.

mioporfeszosz 2014.09.14. 14:23:54

A hök-öt és az ELTE vezetést már régen próbálja a kormányzat rövid pórázra fogni, már a teremfoglalásoknál, diáktüntetéseknél, az egyetemi vezetés akkor zseniális levírozásával sejthető volt, nagy játszmák lesznek még itt.

Emlékezzünk, Mezey Barna nem csak "simán" elte rektor, hanem egyben a rektori konferencia elnöke is. Ha rá elég mocskot öntenek fentről, valami szégyenletes perverzképzőnek tünteik fel az egész ELTE-t ügyes bulvármanipulációval, máris aláássák, vénséges vén, mindenre alkalmatlan, taláros bóhócegyletté gyengítik a rektorokat.

A szándék pedig ez, jönnek ugye a kancellárok, amit nem sikerült egyfelől elérni, általános nyers erővel, 10perc alatt átnyomott törvényekkel, egyoldalú keretszámokkal, az majd jön most a másik irányból, botránnyal, manipulációval, forráskivonással, antireklámmal, lejráratással.

Namost ez tuti 100% egy összerakott ügy, mert nem véletlenül most lett "botrány" a dalok állítólagos énekléséből is, nem véletlen történt a médiában az ami (morning show ugyebár), innentől ez egy vírusügy, aki csak érintkezésbe kerül vele, maga is beszenyneződik, és ahogyan mosakszik, önkéntelenül is a kormányzat szándékait szolgálja indirekt módon.

-JzK- 2014.09.14. 15:29:15

Minek költik a szülők és a társadalom a pénzüket arra, hogy egyetemre járatnak rengeteg olyan nőket, akiknek a hivatása szinte biztosan a családanyaság lesz? A történelem során a kereszténység által létrehozott egyetemek a tudományos előrehaladás központjai voltak, míg ezzel szemben a mai “bordélyegyetemek” olykor már korántsem a tanulást, kutatást, a tudományos munkát szolgálják (lásd a büfé-ruhatár szakok problémáját), hanem leginkább a “szex, pia, rockandroll” jelmondatot helyezhetnék a bejáratuk fölé. A modern egyetemeken leginkább “frizbidobálást” tanulnak és erkölcseikben romlanak a fiatalok, következésképpen nemhogy lányokat, de még fiúkat sem lenne szabad odaküldeni. A koedukált egyetemeken a fiatal nők elvonják a fiatal férfiak figyelmét a tudományos munkáról. Másrészről szerinte a másfajta tanulási sajátságokkal rendelkező női hallgatók jó részeredményeket mutatnak fel bizonyos tanulási folyamatokban, ezzel a nőkre szabott értékrendet sugallnak az egyetemi oktatás számára és leértékelik a férfiak más természetű tanulási folyamatait, vagyis dekonstruktív módon elnőiesítik az egyetemi oktatást. Ráadásul a sok büfé-ruhatár szakon végzett nőnek derogál majd az alacsonyabb képzettségű férjet partnernek tekinteni. (Valódi probléma, látva, hogy manapság mennyivel több felsőfokú végzettségű nő van, mint férfi) Ugyanezek a nők más módon is a feminista elégedetlenség forrásai, mivel egyetemi végzettségük birtokában úgy gondolják, hogy egy társadalmi igazságtalanság áldozatai akkor, amikor kiderül, hogy a társadalomnak valójában nincs szüksége arra a tudásra, amit ők annyira felértékelnek magukban.

HellsAngel 2014.09.14. 15:59:37

Egy olyan allam, ami mindent meg tud adni neked es mindentol meg tud vedeni, az mindent el is tud venni toled. Ezert van az, hogy az egyetlen udvozito ut az autonomia es az onmagunktol minket megvedeni akaro rendszerek a kepmutatas es az elnyomas szemetdombjai.

Ez ugy fordithato le, hogy felnott emberek nyugodtan jarhatnak szexklubba, csak ize, talan nem golyatabornak kell nevezni, nem az egyetem penzebol kell szervezni es nem kell a rendorsegre rohangalni, ha valami kereszteny erkolcsokkel ossze nem egyeztetheto tortenik ott. Az egyetem igenis beleszolhat abba, hogy az o zaszloja alatt mi tortenik, es igen, ezek a hok-os gyokerek annyira hulyek, hogy egy normalis golyatabort nem tudnak szervezni. Ezert is erdemes oket a falhoz allitani. Ez lehet ennek a golyataboros eroszaknak a pozitiv hozadeka.
süti beállítások módosítása