Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Az munkahelyi kalandok ellen való orvosságról, avagy miért ne lőjünk a házi nyúlra.
2014. november 25. írta: George Herceg

Az munkahelyi kalandok ellen való orvosságról, avagy miért ne lőjünk a házi nyúlra.

szexi_titkarno.jpg

Kapitalista világunkban aktív életünk jelentős részét a munkahelyünkön töltjük (már akinek van). Kézenfekvő hát, hogy a kollégákkal/kolléganőkkel több időt töltünk mint otthon a párunkkal, ráadásul amikor hazamegyünk fáradtak és kifacsartak vagyunk az esetek többségében. Ezzel ellentétben, az irodában aktívnak, magabiztosnak és kommunikatívnak kell lennünk a sikeres karrier építés érdekében. Mindebből következik, hogy felkelthetjük a másik nemhez tartózók vonzalmát, illetve magunk is érzelmeket kezdhetünk táplálni a fénymásoló kezelő Mancika irányába. Mielőtt azonban földobnánk partnerünket az íróasztalra, nem árt néhány dolgot végiggondolni:

 

- Ne reménykedjünk abban, hogy a viszony (vagy az egy éjszakás kaland) titokban marad. Ha a partnerek nem is árulják el harmadik félnek a dolgot, a testbeszéd úgyis lebuktat.

 

- A munkahelyek sokszor bonyolult csoportdinamikán nyugvó viszonyait alapjában rendíti meg egy kialakuló szerelmi viszony, ami nem biztos, hogy számunkra kedvező.

 

- A legtöbb ember képtelen szétválasztani a munkát és a magánéletet egy ilyen kapcsolat esetén. Törvényszerű, hogy az egyiknek a másik rovására kell mennie.

 

- Ha beosztottak vagyunk és a céges szabályok tiltják a szerelmi kapcsolatot a munkatársak között, könnyen az utcán találhatjuk magunkat.

 

- Ha vezetők vagyunk, beosztott partnerünk esetleg visszaélhet a helyzettel, ami megmérgezi a munkahely légkörét és negatívan hat az egész kollektívára.

 

- Gondoljunk arra, hogy az ilyen irodai fellángolások általában nem hosszú életűek, nem érdemes ezzel rontani a karrier lehetőségeinket.

 

- Ha nem vagyunk függetlenek, könnyebben kitudódik a félrelépés, hiszen számos szituáció lehet ahol a munkahelyi szerető és az állandó partner találkozhatnak, beszélhetnek egymással.

 

- Ha az irodai románcunknak valamilyen okból vége szakad, rendkívül kellemetlen mindkét fél számára, hogy továbbra is, esetleg egy légtérben kell létezniük.

 

- Összefoglalva sokkal kiegyensúlyozottabb életet élhetünk, ha a szerelmi életünket és a munkahelyi életünket szigorúan kettéválasztjuk.

 

Ha ennek ellenére sem tudunk Mancikának ellenállni, tegyünk meg mindent, hogy vagy Mancikának legyen gyorsan másik állása, vagy magunknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszemmel.hu/api/trackback/id/tr96931561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Víz Ivó 2014.11.26. 07:39:29

Kedves György Király! (na! most mond, hogy nem vagyok nagystílű!! miután előléptettelek királlyá :-) ....zakson, mibe van ez nekem?!)

Kicsit zavarosra sikeredett ez a felvetés. Már abban az értelemben, ahogy sugallsz bizonyos feltételeket, kvázi magától értetődőnek veszel, ezért le sem írod.....

Vegyük az alapesetet!

1. - a "munkahelyi szex" alatt mit értesz? Helyrajzi kérdést?

2. - vagy a partnerek munkajogi viszonyát egymáshoz? Pl hogy munkatársak is egyben, és nem "csak" szerelmi, vagy házas felei egymásnak?

3. - vagy szeretői kapcsolatban vannak, és egyik vagy mindkét fél épp még is csal valakit speciel épp egy munkatársával, és speciel pont a munkahelyen copulálnak?
Ettől ez kvázi minősített esetté válna? Valamiben különbözne más esetektől?
Pl a szomszéddal, a szomszédban csalni a házastásat miben más?
Vagy a bejárónővel otthon csalni az asszonyt? Vagy a postással otthon csalni a férjet? Mert ott csak az egyik fél részéről "munkahelyi" a szex :-)

És ott vannak még a minősítetten durva esetek! :-)
Pl a tornatanár düh egy diákja anyukájával, munkaidőben, iskolában, úgy, hogy az anyuka is az iskolában dolgozik és pont a tornatanár gyerekét még ő tanítja, munkaidőben van, és
A - épp a felesége a tornatanárnak, és a gyerekeik, akiket tanítanak, közösek.
B - épp nem egymással házasok, hanem mindketten csalják a házastársaikat (és csalják a kléberszberg intézményfenntartót is, ha munkaidőben, közpénzen dugnak)
C - egyikük már elvált. Egyedülálló.
D - mindketten elváltak, egyedülállók.
E - egymástól váltak el :-)

Stb....

3. - és mi van akkor, ha a munkahelyén dug valaki, munkaidőben, de a partner nem munkatárs? Pl ha egy ügyvéd az irodájában nem az iroda egy másik ügyvédjével, vagy pl a titkárnőjével dug, hanem egy ügyfelével? És mi van, ha egyik sem házas? Vagy az ügyvéd(nő) épp a házastársával dug egyet az irodában?
Vagy ha egy pincér(nő) dug az italraktárban a kólafelíró üzletkötővel? És ha ezzel, mondjuk, mindketten épp még is csalnak vkiket. Vagy épp senkit. Akkor mi van? :-)

Pl ezek az esetek miben mások, mintha pl egy teniszsátor látogatói dugnak egymással az öltözőben?
Vagy iskolai szülők (ebben a minőségben is leírhatóak) dugnak egyet a sportszertárban egy dõgunalom ünnepély közben....és tõrténetesen házasok, de nem egymással, vagy mindketten elváltak...... és mi van, ha épp egymástól váltak el? :-)

Vagy bármi egyéb, nem otthon, nem szállodában, nem kölcsönlakásben, nem autóban, nem diszkóban, nem az erdőben, nem a tengerparton, nem valahol másutt, hanem épp valaki munkahelyén dug két (minimum, de akár több is) ember?

Mert mind munkahely is, csak nem az övék. Pl az erdő az erdészé, a tengerpart a vízirendőré, az autó pl egy taxisé, stb....

Nehéz ügy ez kérem... :-)

Én, épp emiatt, kettévágom ezt a gordiuszi csomót.
Megcsalásra és nem megcsalásra..... :-)
A szextàrsak jogállása, vagy a ruhás helyszìne (szerintem) indiferens, ha felnőtt emberek, szabad akaratukból teszik, amit tesznek.

Az, hogy munkatársak, vagy munkahelyen dugnak, épp úgy lehet "nehezítő" körülmény, mint pl plusz izgalommal járó körülmény is...

De általában a kiderüléskor szokott csak "bajt tetéző" komponenssé válni, hogy kinek-kinek mi a munkája, mi a munkahelye....

A legdurvább kb az (ami most eszembe jut) hogy pap dugja még az özvegyet, a férj utolsó kenetének feladásakor, vagy ha a terhesgondozó orvos dugja a kismamát a magánrendelőben, miközben a férj kint a váróban rendezi a számlát és utána békésen olvasgatja a joy magazint....

George Herceg 2014.11.26. 08:01:00

@Víz Ivó: ŐŐŐŐ...mennyi új poszttéma. Én csak a munkatársak, illetve a vezető beosztott viszonyról mondtam véleményt, de azért kösz.

Víz Ivó 2014.11.26. 10:31:23

@George Herceg:

De mi a véleményed, akkor csak ebből az aspektusból?

Nem ezerszer fontosabb (súlyosabb) szempontok befolyásolják a "véleményedet"?

Pl az a tény, hogy függetlenek-e a szexet elkövetők (párkapcsolati szempontból) vagy függøségben van-e az egyik fél a másiktól, stb....

Mind, mind ezerszer előbbrevaló "véleményformálò aspektus", mint a helyrajzi (hol dugnak, pl a munkahelyen?... mikor dugnak, pl munkaidőben?) karrier (segìti, vagy derékbatöri a viszony), vagy éppen a munkajogi (kirúgnak-e, ha kiderül)

És olyan, hogy erkölcs, eszedbejut ilyenkor? Legalább a "legextrémebb" szitukban? !

És, ha igen, akkor hol a határ nálad, ahol már szól a vészcsengő a fejedben?

Változik a határ, ha elkövetőként vagy a történésekben, vagy pl "áldozatképpen"? Mikor vagy érzékenyebb a többi körülményre is, a többi érintettre is?

George Herceg 2014.11.26. 13:40:01

Kettéválasztanám a kérdést. A dolog erkölcsi oldalát tekintve az a fontos, hogy független, vagy kapcsolatban élők szexelnek.Tök mindegy, hogy munkahelyen teszik vagy máshol. Munkahelyen viszont még ha mindkét fél független is inkább önsorsrontásnak tartom az irodai viszonyokat, hiszen többet veszíthet rajta az egyén mint amennyit nyer.

TakeMeCloser 2014.12.02. 20:52:11

Kezdem már felfogni, hogy akkora nagy elméleti szakemberek vagytok ti ketten, hogy jobb ha hallgatok. Mindent tudtok a nő-férfi kapcsolatokról. Elméletben.
Àlmodoztok ilyen szituációkról, aztàn jól kivesézitek hogy a sok erkölcstelen miket csinál itt meg ott.
Szerintem sosem éreztétek még ahogy a gerincoszlopotokon kúszik felfelé az adrenalin pezsgése a tarkótokig, amikor csak egy nem kulcsra zárt ajtó választ el az ajtó előtt elhaladó cipők neszeitől, amelyek a kiélesedett érzékeitek miatt dübörgésként hatnak. Jobb ha nem is folytatom...

G. Nagy László 2018.06.12. 18:48:15

Kösz az ajánlást. Követőd vagyok, de ezt még nem olvastam korábban.

Van két dolog, amit nem említettem a posztomban, pedig mind a kettő a kalandozás mellett szól:

1. Egy Sergio Ramos külsejű alfahím megteheti, hogy leszűkíti a vadászterületét. Elég neki, ha lesétál egy bárba, s fürtökben lógnak róla a nők. Egy átlagos pasinak MESSZE a legígéretesebb terep a munkahely. Vétek tabuként kezelni.

2. A főnök farka mindig 10 centivel hosszabb. Ez az előny sehol máshol nem érvényesíthető.

Mindezek fényében?

George Herceg 2018.06.13. 08:03:18

@G. Nagy László: Persze, hogy jó vadászterület, de a kockázat is nagyobb. Ha te vagy a főnök és a kiszemelt csaj nem fontos munkaerő, magyarul bármikor lecserélhető és nem tud ártani a cégnek, akkor rajra, minden más esetben én nem mozdulnék rá.
süti beállítások módosítása