Férfiaknak, akik elvesztek az internetes társkeresés útvesztőjében
2015. december 04. írta: George Herceg

Férfiaknak, akik elvesztek az internetes társkeresés útvesztőjében

computer.jpg

 

Az interneten rengeteg tanács olvasható a nők számára az internetes társkereséssel és randevúzással kapcsolatban, azonban férfi oldalról korántsem ilyen széles a választék. Ezen aránytalanság megszüntetése érdekében következzen néhány saját tapasztalatból fakadó jó tanács:

 

Reglap, bemutatkozás

A legnehezebb megtalálni a helyes arányt a semmitmondó szűkszavúság és az unalmas terjengősség között. A legjobb, ha kiválasztod az a 4-5 tulajdonságod, amit hangsúlyozni szeretnél. Életrajzi, munkahelyi adatokból csak a lehető legkevesebbet ossz meg. Próbálj valami rövid, frappáns, ütős szöveget írni, mert akkora fütyi túltengés van az ilyen oldalakon, hogy a fényképed mellett, maximum 1 percet olvassák a reglapodat és neked ez alatt kell felhívnod magadra a figyelmet.

 

Fotó

Itt szintén a középutat javaslom a családi képek és a műteremben profi fotós által készített vagy túl photoshoppolt képek között. A legfontosabb: A farkadról ne tegyél fel képet, akkor se, ha csak szexet akarsz és akkor se, ha tiéd a legnagyobb széles e hazában. Nem, a nők először nem a kedvenc testrészedre kíváncsiak, ha már van ilyen kép, tartogasd későbbre. Szintén nem javaslom a kocsi előtt pózolós, a gyúrós és a pénzszámolós képeket, kivéve akkor, ha nem csajozni akarsz, hanem igényled, hogy kiröhögjenek.

 

Levelezés

Készülj fel az alábbiakra! Minden nő elvárja, hogy neki ne sablon levelet, hanem egyedi levelet írj, azonban ha nem akarod, hogy kirúgjanak a munkahelyedről, azért mert egész nap leveleket fogalmazol idegen nőknek, akkor írj egy jó sablon levelet, amit kb. 2 mondat betoldásával egyedivé tudsz tenni, az adott hölgy számára.

 

Sikerráta

Ha nem te vagy a 20 éves Brad Pitt, akkor a 10%-os szabály vonatkozik rád. Ennek lényege, ha 100 levelet küldesz el 100 nőnek, akkor abból 10 randevú jön össze, amiből 1-ből lehet a szexen kívül komolyabb párkapcsolat. Tehát nagy merítéssel kell dolgoznunk. Tudom bosszantó, hogy Te írod a leveleket és a többségük még csak nem is válaszol, de mivel mint említettem ezek a nők naponta 40-50 hasonló levelet kapnak nem vehetőek rá arra, hogy mindegyikre válaszoljanak. Fogadd el tehát, hogy te kezdeményezel, de Ők döntenek. Az egészhez egy horgász türelmére van szükséged. A levél a csali, a nő a hal, ha kapásod van, indulhat a „fárasztás”

 

Randevú

Mikor hívd el a veled levelezésben lévő hölgyet randevúra? Lehetőleg ne keveredj hosszú, több hetes levelezésbe senkivel . Ha pár nap után nem hajlandó veled találkozni, engedd el, mert úgysem fog működni. Akik különféle magyarázatokkal elodázzák a találkozót, általában csak ego-erősítőnek használják a netes társkeresést, vagy kapcsolatból kacsintanak kifelé, esetleg valami lelki nyavalyával küzdenek. Rájuk nincs szükséged. Randi helyszín sokfajta lehet, de először inkább valami közterületet, éttermet, kávézót javasolnék, hogy a nő biztonságba érezze magát, elvégre mégis egy vadidegennel találkozik. Innentől a saját ügyességedre, adottságaidra és kommunikációs képességeidre vagy utalva. Pár szót az anyagiakról. Az első randin ne akard a pénzeddel lenyűgözni a nőt, mert egyrészt nem mindenki szereti, másrészt ezzel bevonzod az aranyásókat. Ezen a blogon is elég nagy polémiát indítottam el a ki fizesse az első randi költségeit kérdéskör körbejárásával. Javaslom, fizess először te, de olyan randit szervezz, ami kevésből megúszható. Felejtsd el a menő éttermeket, de egy pohár bor egy jó hangulatú helyen belefér. Utána viszont nyugodtan áttérhettek vagy a felesbe fizetésre, vagy az oda-vissza hívásba attól függően a hölgynek melyik szimpatikusabb.

 

Szex

A legnehezebb kérdés. Mikor kezdeményezz szexet? Hányadik randi az ideális? Nos, itt nincsenek kőbe vésett szabályok. Én szexeltem az első randin és a nyolcadikon is. Ha egymásra vagytok kattanva, úgyis megy magától, mint a karikacsapás. Ha a nő szemérmesebb fajtából való és bejön neked érdemes heteket rááldozni, annál jobban esik a hódítás íze utána. Azonban ha nő hónapokig húzza a fejedet, akkor udvariasan jelezd, hogy ez nem illik a terveidbe, ha ekkor sem veszi a lapot, köszönj el tőle, hiszen nagyon sok kedves, aranyos jó nő van.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszemmel.hu/api/trackback/id/tr478139002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.12.08. 14:39:23

Végülis általánosságként ennél több okosság tényleg nem mondható el, minat amit leírsz a posztban.
A korosztályt még lődd azért be.

Teljesen más a taktika a 20-30-as nőknél, mint a 40-50-eseknél.

Akik még családot, gyereket, öröktársat, kertesházat, nyírtgyepet, kutyát, amerikai álmot akarnak ott jobban működnek a játszmázós, szerephez ragaszkodós ismerkedések.

Akik már túl vannak a családozáson ott egész másképp működnek a szimpátiák, ott talán őszintébben kíváncsiak az ember belső értékeire, világára és a szex is sokkal könnyebben megy, mert már az élvezetért csinálják.

2015.12.12. 09:17:52

Ha szabad adnom pár tanácsot a témában... :)

I. A PROFILOD

Képek:
- Önmagadról nyugodtan berakhatsz képet (lehetőleg azért ne a legelőnytelenebb kamaszkori fotóalbumoddal lépj színre).
Lehetőség még, hogy valami olyan profilfotót raksz fel, ami meglepő, megbotránkoztató, meghökkentő, megnevettető, meg-amitcsakakarsz. Csak MEG legyen. :) De ha pl. csúnyább az arcod, akkor egy ilyesmi közimsert profilkép megfelelő lehet saját magad helyett: fsymbols.co/pictures/thumbs/0/thumb-ugly-guy-257.jpg De fokozhatod is. Avagy saját kép is lehet, de viccesen csúnyává photoshoppolva - látszon rajta, hogy a valóságban nem ilyen vagy, de azért legyenek a vonásaid felismerhetőek. És ne undorító legyen, hanem inkább vicces! Valami ilyen:
s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/43/73/b3/4373b360f8ebb5878ddbff4170b409f2.jpg
Vicces fotókat nyugodtan rakhatsz fel, amik rólad készülnek, csak kicsit átalakítod őket (photoshop segíthet). Ilyenekre gondolok:
boredombash.com/wp-content/uploads/2014/01/photoshop-trolls-karate.jpg
Képaláírások, képfeliratok jók lehetnek. Rólad is sok dolgot elárulhatnak. Ugye egy kép többet mond ezer szónál. :)
- HASZNOS, HA VANNAK OLYAN KÉPEK IS RÓLAD, AHOL NŐK VANNAK VELED!
Lehetőleg vidám (jó) nők, akik beléd kapaszkodnak, ölelnek, stb. Akár olyan is, akivel csókolódzol, korábbi partner, stb.
Hiszen egy férfi értékét mi sem növelhetné jobban a nők szemében, mint az, ha már más nők is őt választották. Egy ronda férfit jobban megnéznek a nők, ha jó nőkkel van, mint egy jóképű magányosat. Ez a neten is érvényes.

Leírás:
- A kitöltendő mezőkből (ha csak lehet) csak azt töltsd ki, amelyiket muszáj, vagy amelyik tényleg kell neked. A többit ha lehet, ne, mert az csak sablon, nem te vagy.
- A leírásodban legyél rövid és lényegre törő, némiképp vicces, szarkasztikus, ironikus, de talán kicsit perverz is lehetsz. A sejtelmes dolgok is be szoktak jönni.
HASZNOS, HA NEM ÍROD KI, HOGY PÁRKAPCSOLATOT KERESEL.
(Az nem baj, ha kiírod, hogy már van. Bejöhet.) Írj flegmán - mintha csak felnéztél volna az oldalra és nem érdekelne a dolog.

.

II. LEVÉL a NŐNEK

1. Ha kinéztél egy csajt, próbáld meg megismerni a profil alapján.
A hétköznapi ismerkedésnél beszélned kell vele, hogy megismerd. A neten nem feltétlen. A képekből, leírásokból simán ki lehet következtetni, hogy milyen is a csaj. De akár utána is kutathatsz a neten, mert a név, amit megadnak, fellelhető. Talán rátalálsz Facebook-on meg más helyeken is - az emberek jó része elég könnyen lenyomozható a neten. A nőkre ez hatványozottan igaz.
Megtudhatod, mit szeret, mit nem szeret, és hogy milyen jellemű. Magyarán előnnyel indulsz vele szemben, mert te már ismered őt, ő meg nem ismer téged.

2. Ha már így kicsit megismerted, tudsz célirányosan írni neki.
Többet ér egy tényleg őt érintő levél, mint 100 sablon.
A célirányos levél pedig nyugodtan lehet provokatív, akár lekicsinylő is, végső esetben némileg sértő is. Persze ez embertől is függ (ezért is jó, ha megismered valamennyire), de általánosságban elmondható, hogy a provokatívabb levelekre hamarabb válaszolnak.
Természetesen nem a "teccő genya! kő kóla?" és a "sunáználak"-féle idiótaságról van szó. Ezek nem működnek (kivéve az ehhez szokott nőknél, de azokra nem érdemes hajtani). Inkább olyan levél segíthet, aminél egy testre szabott provokációt írsz neki. És még csak nem is kell hosszú levél.
Sokszor elég egy-két mondatot odavetni.
Pl.:
- "Profilból kicsit kövérnek tűnsz. Szemből lehet, hogy jobban néznél ki."
- "Te most komolyan keresztény vagy? :O" /Az ilyeneknél a hangulatjel segíthet!/
- "Jól látom? A képen ott egy gyűrű az ujjadon? Nem szégyelled magad???"
/Nem baj, ha nem gyűrű van ott. Majd azt írod a válaszára, hogy benézted. A lényeg, hogy írjon neked. Akkor már veled foglalkozik, és nem egy vagy a sok közül./

3. Fontos, hogy ne úgy írd a levelet, mintha érdekelne téged.
(Ezt írtam a profilnál is. Ott se jöjjön le az, hogy nőt keresel.)
Szinte mindenki úgy ír, hogy abból a csaj egyből leszűri, hogy párkapcsolatot keresel. Ez racionálisan nézve egyértelmű is, hiszen társkereső oldalon vagy. De a nők nem racionálisak. Hanem emocionálisak. Így (hacsak nem alkalmi szexet kereső nőről van szó), akkor először úgyis ismerkedni akar. Ehhez pedig neki jó, ha csak trécsel valakivel. Lehetsz ez mondjuk te. A lényeg, hogy írjon vissza - onnan már fél siker a randiig.
Ráadásul azért is fontos, hogy ne tűnjön úgy, mintha párkapcsolatra kellenél neki (helyette inkább mintha csak odatévedtél volna), mert aki könnyen megszerezhető, az nem értékes. Aki viszont nem keres párkapcsolatot, az nehezebben megszerezhető, így értékesebb a nő számára. (Akinek már van nője, női, az még értékesebb. Minden nő arról álmodik, hogy az alfát be tudja törni.)
Ja, és nem kell mindig válaszolni minden levelére. És ne is egyből. Várakoztasd kicsit.

Ha már írtok egymásnak, onnantól csak rajtad múlik. A PUA/redpill tanácsok (mármint a normális tanácsok, nem a kontárok balfékségei) itt is működnek. :)

Szívesen! ;)
süti beállítások módosítása