Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Miért menekülnek a feleségek a hálószobából?
2016. október 25. írta: George Herceg

Miért menekülnek a feleségek a hálószobából?

2637806_9eab9f681096e8e085c0cb55c496fdfc_wm.jpg

Szerintem mindenkinek van olyan férfi ismerőse, aki arra panaszkodik, hogy a felesége elhanyagolja szexuálisan. Bár nincsenek statisztikáim, de a fordított eset szerintem ritkább. A jelenségnek több oka is van, melyek kisebb-nagyobb mértékben össze is fonódhatnak. Vegyük sorra ezeket, és próbáljunk rájuk megoldásokat találni:

  1. A férj a feleség számára már nem vonzó szexuálisan

Az eltelt évek nemcsak a női testet, de a férfi szervezetét is átalakítják. A modern életforma, az elhízás, az ülő életmód a férfiak vonzerejét is erodálja. Nem csoda, ha a feleségek nem indulnak be, a sörhas látványától. A megoldás természetesen az életmódváltás és az igényesség. Önmagában azonban a külső nem elég, azokat a tulajdonságokat kell továbbfejleszteni és megmutatni, ami a kapcsolat elején a nő számára vonzó volt. Ne felejtsük, azonban el, hogy a külső bár fontos a női vágy kialakulása szempontjából, nem az egyetlen és nem is a legfontosabb momentum.

  1. A férfi elkényelmesedett

Az egyik leggyakoribb női vád, hogy a férjek belekényelmesednek a házasságba mind érzelmileg, mind szexuálisan. Ugyanakkor, nagyon sok esetben a férjek ilyen irányú viselkedése, csupán reakció a feleség megváltozott hozzáállására. Akit a házasságában sokszor utasítottak vissza szexuálisan, az egy idő után nem fektet be több érzelmi és szexuális energiát a kapcsolatába. Az elkényelmesedés oka lehet még az is, hogy a férj nem tudja kiélni fantáziáját a feleségével, mivel annak szexuális gátlásai nem teszik ezt lehetővé, ami viszont frusztrálja a férfit. A megoldást ezen gátlások tudatos és hosszú távú feloldása jelentheti, amihez mindkét fél kísérletező hajlamára szükség van. Ehhez a nőnek nyitottságra, a férfinek türelemre van szüksége.

  1. A feleség fáradt és leterhelt

Szintén gyakori magyarázat a női libidó csökkenésre, azonban élek a gyanúperrel, hogy a legtöbb esetben ezt a nők kifogásként használják, hiszen ha vonzódik egy nő egy férfihoz, akkor akármilyen fáradt és akármennyire nincs ideje, nem mond le az aktusról. A feleségek a szeretőikkel nagyon jól tudnak fáradtan dugni, két fontos feladat elvégzése között is. Ebből következik, hogy nem az a megoldás, hogy a férjek még többet átvállalnak a nő feladataiból (csak abban az esetben, ha ennek más oka is van), hanem megpróbálják kideríteni a libidó csökkenés valódi okát. Természetesen törekedni kell arra, hogy a házasságban a felek közel megegyező mértékű szabad idővel rendelkezzenek, és kellően kipihentek legyenek a szexhez, de mint tudjuk a vágy sokszor független attól mennyire fáradt az ember.

  1. Monogámia ártalom

A nők, akár bevallják akár nem, ugyanúgy vágynak a szexuális partnerek sokféleségére, azonban bár egyre kevésbé, még mindig tartanak a szűkebb környezetük rosszallásától. A férj szempontjából, ebben az esetben nincs optimális megoldás, maximum a nyitott házasság bevállalása, azonban ez az esetek döntő többségében váláshoz vezet, mivel az új partner iránt a nők érzelmeket kezdenek táplálni, és az összehasonlítás során a férjek húzzák a rövidebbet.

  1. Megroppant egzisztencia.

Mivel a nők alapvetően biztonságra vágynak, ezért a család pénzügyi megroppanása általában negatívan hat a szexuális életre. A megoldás kézenfekvő. Rendbe kell tenni a pénzügyeket.

  1. Párkapcsolati problémák

Akármilyen egyéb probléma merül fel a házasságban, az mindig kihat a szexuális életre. A nők nem tudják külön választani a szexet a párkapcsolat aktuális állapotától. Veszekedés, vita, frusztráció esetén nem tudnak szexuális üzemmódba gombnyomásra átváltani, mint a férfiak többsége. Amíg az alap probléma nincs megoldva, a szexuális probléma is fenn fog állni. Ráadásul, mivel a nők szexuális késztetése alapból alacsonyabb, mint a férfié, ezért a szex mindig is fegyver a feleség kezében, amelyet belátása szerint fordíthat a férje ellen. Megoldás, az alap probléma kiiktatása.

  1. A feleség számára sosem volt a szex fontos

Ez talán a legdurvább ok. Elsősorban azért mert ezt jelenti, hogy a házasság előtt a nő csak elhitette partnerével, hogy szeret vele szeretkezni, de valójában csak az elköteleződés kicsikarása volt a célja. A szex ebben az esetben nem közös örömforrás, hanem manipulációs eszköz a nő kezében, amire a cél elérése után már nincs szükség. Megoldásként a gyors válást tudom csak javasolni.

Amennyiben ti más okokat is tapasztaltatok, írjátok le!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszemmel.hu/api/trackback/id/tr8011837165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2016.10.25. 18:46:56

A 4.pont nagyon igaz és ezért kell bevonni párokat, szóló férfiakat, hölgyeket!!! Nem is hinnétek, hogy erre mennyi nő nyitott csak nem merik felvállalni. Szóval ezt a férfinak kezdeményezni kell és idővel a feleségek/szeretők/élettársak nyitottak lesznek erre!!

Espada Rodelero 2016.10.26. 23:06:32

Szerintem pedig csak azzal tudod elejét venni a nők ilyen manipulatív szarozásának, ha egyszerűen nem veszed feleségül.
Ha nem érzi magát bebiztosítva, hidd el nekem, nem meri megjátszani a folyamatos menstruáció/fejfájás kártyát.
Amíg kirakhatod anyagi veszteségek nélkül, csakis addig igaz ez...

Figyel Castro 2016.10.26. 23:38:41

Szeretem a ferjemet, ertsd: epp ugyanolyan szerelmes vagyok bele, mint 17,5 evvel ezelott, epp olyan vonzonak talalom, pedig teny, hogy o is valtozott, es en is szultem kozben kettot, es maradektalanul megbizom benne. Ja, mindkettonknek elso es egyetlen partner. Alapvetoen jo a kapcsolatunk es a hazassagunk, hullamvolgyek mindenhol vannak. Es en vagyok az utolso pont, amde nem is tettettem soha, hogy nekem huuu de fontos a szex. Nagyon sokszor tenyleg gond nelkul meglennek egy szorosan osszebujva elalvassal. Evvan.

Espada Rodelero 2016.10.26. 23:58:41

@Figyel Castro: Oké, de a te esetedet felhozni itt elég fals. Már bizonyították szociológusok, hogy a nő szexpartnerei számával arányosan nő a későbbi elégedetlenségének és válásának esélye.
Ha neked nincs összehasonlítási alapod, lényegében egész életedben A tökéletes szeretővel van dolgod.
Ma már messze nem a te eseted a jellemző kiindulási alap.

incognito ergo sum 2016.10.26. 23:59:30

Férj vagyok.

A feleségemmel kb 15 éve alig van szex (értsd, évszakonként). Duzzogásokkal indult, aztán hozzászoktam a visszautasításokhoz és egyre ritkábban próbálkoztam. Régebben nagyon hiányzott, Marcsa enyhítette a feszültséget, aztán egy szerető, aztán lelkiismeretfurdalás, bő két évig megint a visszautasítgatások és Marcsa, aztán megint egy szerető, de itt már nem bírtam a hazudozást, majdnem szétmentünk, aztán mégis a családot választottam. Ezután pár hónapig egész jól működtünk, majdnem intimitás lett, de megint jöttek a pár hetes duzzogások és a negyedévenkénti szex meg Marcsa. Szeretőt már nem akartam... nem tudok, nem szeretek hazudozni, válni pedig nem akartam. De amikor egy elég dögös, pár évvel fiatalabb nő nem egyszerűen jelzi a hajlandóságát, hanem rám nyomul.... nem is akartam ellenállni. Megint fél év szeretőzés, sok szenvedélyes szex, szerelem nélkül. Otthon közben a negyedévenkénti, csak Marcsa pihenhet. De nem megy a szeretőzés, szakítottunk, szegény nőnek rossz volt. Most itt tartok. Nem akarok beszélgetni nőkkel, mert az első néhány normális mondattól szerelmesek lesznek és minden vágyukat rám borítják, ami hízelgő, de nekem nem kell több bonyolultság.

Ja igen, szeretőt tartó férfitársaim, legyetek bátran önzők. Élvezzétek amit lehet, ne akarjatok örömet szerezni a nőnek. A nőkben az orgazmus kötődéssé válik, ami nehezíti a szakítást.

incognito ergo sum 2016.10.27. 00:02:35

@Figyel Castro:

Akkor szerezz neki örömet és utána bújj hozzá. Ha esetleg te vagy a feleségem, akkor mondom, hogy csináld, neked könnyebb lesz, nekem meg jobb.

Espada Rodelero 2016.10.27. 00:12:16

@incognito ergo sum: Ne haragudj, de te vagy a puhapöcs.
Ez nem az asszonyod hibája. Ő csak azzal él vissza, amivel láthatóan lehet neki és nem hagytad ott, nem fél tőled, szarik rád. Ő hamarabb lemondott rólad és nem volt bűntudata, miközben te még mindig magadat győzködöd, mert azt hiszed, hogy a végén jár valami morális különdíj majd.
Nem fog. Egy életed van, amiből szó szerint kihajítottál az ablakon 15 évet.
Nem olyan 15-öt, amikor még nem áll a farkad. Nem is olyan 15-öt öreg korodból, mikor már a sikeres hugyozásnak is örülnél, nem hogy az erekciódnak. Nem, te életed teljében pazaroltad ezt el és csakis magadat okolhatod.

Számold meg, hogy hányszor említetted a bűntudatodat, majd a legvégén tettél egy ajánlást mindenki másnak, hogy ne legyen bűntudatunk.
Olyan vagy, mint egy elhízott dietetikus vagy egy 4-szer elvált házassági tanácsadó.
Tessék, fogadd meg a saját tanácsodat és LÉPJ.

Figyel Castro 2016.10.27. 00:14:27

@incognito ergo sum: persze, de azert guminove sem szeretnek valni...

incognito ergo sum 2016.10.27. 00:18:31

A poszt pontjain végigmenve:
1. Nejem csinos, sportos, minimum tíz évet letagadhatna. Én csak átlag pasi vagyok, de valamiért mégis vonzó tudok lenni 5-10 évvel fiatalabb nők számára.

2. A jót könnyű megszokni, de azért igyekszem, csak szexuálisan hiába próbálkozom.

3. Ez így lehet, kötelességtudó nő sajnos mindig fáradt. Mondom hogy nekem nem kell vasalt ing, ha ennel az az ára, hogy este fáradt. Vasalt ingem van.

4. Ezt nem tudom (hogy változatosságra vágyna)

5. Nincs anyagi gond.

6. Ez lehet, de nem tudjuk megbeszélni. A szeretőim biztosan gondot okoztak, legalább az az egy, amelyik miatt majdnem elváltam, de pont azután mintha javult volna a kapcsolat...

7. Ezt nem tudom, de talán.

Az első szeretőm megtanított puncit nyalni, nem "direkt" egyszerűen csak őszintén élvezte amikor jól csináltam. Szegény mindig szégyellte amikor bepisilt orgazmus közben, pedig az csak a "squirting" ha jól írom, de azért nem mondta, hogy ne csináljam :-)))

A feleségem nem akarja, hogy a punciját csókoljam.

incognito ergo sum 2016.10.27. 00:25:20

@Espada Rodelero:

Értem, amit írsz, hogy lépjek.

Szexbem a három, "szeretős" külső kapcsolatban sokat kaptam és sokat tanultam (feleségem előtt nem volt tapasztalatom más lányokkal sajnos).

DE.

A szex csak egy szempont, a farkam is csak egy tényező. Néha magam is elmerengek rajta, nem csupán takarózom a családdal...? De most azt gondolom, hogy nem, tényleg fontosak, gondoskodom a gyerekekről, beszélgetünk, számíthatnak rám. A szexet egyelőre Marcsa megoldja.

incognito ergo sum 2016.10.27. 00:29:24

@Figyel Castro:

Guminő???? Dehogy :-))

Szeretetből csináld. Az első és a harmadok szeretőmbe nem voltam szerelmes, de szeretetből, hogy örömet szerezzek nekik, cirógattam, csókoltam, nyaltam őket és persze szexeltünk "hagyományosan" is. A másodikba szerelmes voltam, de az a kapcsolat szétégett :-(()

incognito ergo sum 2016.10.27. 00:40:47

@Figyel Castro:

...szóval a szeretőkkel való együttlétet úgy képzeld el, hogy találkoztunk, mire levettem a cipőt, a nő meztelenül feküdt, simogattam (masszázsolaj, illatos füstölő, miegymás), simogatás-csókolgatás, 1-2-3 orgazmus (a nő oldalán), utána következtem én, orálisan vagy "hagyományosan", ahogy adódott.

Hetente egyszer-kétszer. Aztán hazudtam, hogy dolgom volt, találkoztam X-szel, ez a része nagyon szar volt, ha én lettem volna a feleségem, egy szavamat se hiszem el.

Mindenesetre én élveztem, amikor a szeretőm a kezeim között élvez el. Bízott bennem, hatalmam volt fölötte, és ezzel a hatalommal élve örömet szereztem neki.

A feleségemnek is megadnám. De nem kéri. Ha a férjed szeretné, add meg neki. Adni öröm :-) én tudom.

incognito ergo sum 2016.10.27. 00:49:36

@Espada Rodelero:

Ami a bűntudatot illeti, az egyéni motivációk különböznek. Nekem jólesik látnom, éreznem a gyönyörtől összeránduló nőt. Csak ma már tudom, hogy ettől kötődni fog hozzám, amit én nem akarok.

incognito ergo sum 2016.10.27. 00:51:43

@Burgermeister:

Én nem tudom elképzelni, hogy egy másik férfival egy ágyban hancúrozzak, még ha ott van egy nő is. Sajnálom. Ha a nő változatosságot akar, külön kell megoldania.

Samsara24 2016.10.27. 02:17:08

@incognito ergo sum: Osztogasd csak a hülye ötleteidet, hogy még szeretőt se merjünk tartani!
Miért kell rettegni a kötödéstől? A kötödés nem feltétlen azt jelenti, hogy x adott férfival akarjuk leélni az életünket.

Amúgy a blogtémára válaszolva: 1-es, 2-es, 5-ös. 6-os. Utálom az egészet, ahogy van.

csakférfi 2016.10.27. 05:10:26

@Figyel Castro: indokold meg miért elég olykor miért jobb a kéz a kézben elalvàs mint a szexuáli attrakció.
Ugyanis sokan nincsenek itt képben a férfikollégàimat olvasgatva.
Mivel a feleségem nem egy "cludiashiffer".
47 éves és egyedül a sszőke haja emlékeztet a valamikori fizikai énjére.
:) :)

csakférfi 2016.10.27. 05:15:04

@Samsara24:
:) :)
Làttam a filmet .
Màrmint a Samsara címűt.
Összegezve: egy hülye férfi odadobka mindenét azért hogy egyedül agyalhasson a boldogsàgról.
Bakker....ekkora lúzert.

csakférfi 2016.10.27. 05:22:05

@incognito ergo sum:
Mindig is csodàltam a Casanova effektusban leledző "élvezd az életet míg lehet" korai gyerekkorba visszatérőket.
Talàn jojoeffekt és ahintapalinta mint érzemi káosz találóbb lenne.

2016.10.27. 06:01:29

A 7. pont a leggyakoribb. Tudomásul kell venni, hogy a nő üzekedési hajlandósága tizede a férfi baszhatnékjának.
Persze én is ismertem olyan lányokat, asszonyokat, akik folyton dugtak volna, de ez inkább a kivétel.

A buzulmán férfiak nem véletlenül tarthatnak 4 asszonyt és akárhály ágyast, plusz erőszakolhatnak meg hitetlen nőket korlátozás nélkül. Egy férfinak ennyi nőre van szüksége, ha ki akar elégülni.
A modern táplálkozás (szója, vegánizmus, sok szénhidrát, kevés zsír) és mozgásszegény életmód esetleg leszoríthatja a férfi libidóját is, akkor fel se tűnik neki, hogy az asszony kissé frigid.

Fülig José 2016.10.27. 06:24:35

@incognito ergo sum: leírtad az életemet, vegyészi pontossággal. durva.
nálam pszichológus, párterápia, tökömtudja, minden kipipálva. vagyonokat költöttem idióta lélekkufárokra, megmondóemberekre. nem segített. semmit. ma külön élek, külföldi munkának álcázva a dolgot. nem járok haza, nem hívom... nem tünik fel neki.

Gour 2016.10.27. 06:52:52

@incognito ergo sum:

Tudom milyen szeretöt tartani és az a megoldás vált be amikor a szeretőnek is van fix párkapcsolata, elmarad az érzelmi presszura és tiszták a játékszabályok. Szingli nőknél mindig elindult az ámokfutás a fejben.

Gour 2016.10.27. 07:02:25

Nálunk én a férfi vagyok az akinek nem hiányzik már az otthoni szex. Megszoktam a változatosságot a szexben, söt egyre inkább igényelem, a sima papás mamás nem éri el az ingerküszöböt. A szeretőkkel az igazán gátlástalan szex a legvonzóbb, ezzel pedig nem versenyezhet egy otthoni udvariassági dugás. Több barátom is pont itt tart mint én, mindegyiknek ezért van szeretője is.

Exploiter 2016.10.27. 07:36:54

@Colonel H. Stinkmeaner:

Ennyi. Őszintén hiszem, hogy ha a női libidó emelésére lenne gyógyszer, kitörne a világbéke, eljönne a boldog társadalmak kora és senkinek se lenne ideje meg kedve más emberekre lövöldözni.
Mondjuk az is igaz, hogy pár generáción belül kinőnénk a naprendszert is.
Azért vicces ilyen posztokat olvasgatni, de ha a nőnek nincs kedve, akkor fejen pörögve helikopterezve se tudod rávenni semmire, vagy keress második, harmadik, negyedik jelöltet, vagy törődj bele.

csakférfi 2016.10.27. 07:37:00

Íme a teremtés koronájának kikiáltott erősebb nem megoldási javaslatai a sok sok félrecsúszott élet.
Az erősebb nem azt jelenti én erősebb vagyok a nőnél.
Nem okosabb. Nem jobb. Nem szebb.
Őszintébb.
Ha kell minden nap legyőzöm a sárkányt. Mégha a sárkàny az akinek hüséget fogadtam.
Mert ezt feltételezi egy nő ha veled lefekszik önszaántából évekig.
Megmentem saját frusztrációitól is.
Szép vagyok?
Kívànsz még?
Szeretsz még?
Elég vsgyok még?
stb.
A férfi feladata ez.
Nem marcsához fordulni meg lélekkufàrokhoz.
Megmenteni óvni még a saját gyerekeitől is.
Ja hogyha évekig a felsorolt okokat hozod fel érvként miért a nő a hibàs. Ne csodálkozz ha elkúrzad a saját és a társad életét.
Ennyi sértődött embert még nem hordott hátán a föld.
Ez van mikor a jódolgában meghülyül az ember.
Legyen az férfi avagy nő!
Idegroncsok talàlkahelye ez a blog.
Mr. Arisztokrata.
Te meg olykor válást javasolsz.
Előző posztban meg ekézed a fogyasztói tàrsadalmat.
Dobd el van jobb.
Gratula.
Csak így tovàbb.
Még nem teljesen hülye a férfi és nő.
Nyomokban van józan ész is.

vénkujon 2016.10.27. 07:47:19

@incognito ergo sum: bár nem szoktam tanácsadással szolgálni, mivel inkább a primitív trollkodással élek, de mélyen meghatott a sorsod... téged egyvalami kormányozhatna helyre: ha szeretett feleséged kidobna végre. utána rínál, szenvednél, de némi akarattal újra tudnád magad indítani, kilúgozva magadból a nej utáni sóvárgást. aztán meg a fene tudja, beleeshetnél egy másik csapdába. de az az ember már nem jelenkori önmagad lenne.

2016.10.27. 08:02:45

@Exploiter: a mai trend nem a női libidó emelése, hanem a férfiasság, libidó elnyomása, demonizálása. Leszedálják a férfiakat, kémiailag kasztrálják őket és így egy szintre hozzák őket a szexuálisan közömbös nőkkel. Ezért nyomják a szóját minden élelmiszerbe adalékként, terjesztik a fitoösztrogén tartalmú növényi táplálékokat. Az elnőiesedett oktatási rendszer is a fiúk elnyomására lett berendezve.
A feministák győznek és a frigid nő lesz az etalon, a tízszer potensebb férfi meg egy veszélyes, gusztustalan ösztönlénynek lesz beállítva.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 08:04:46

@incognito ergo sum: Ez is egy jó írás volt.
@vénkujon: Igazad van
@csakférfi: Na megjött a net hülyéje is . :-((
@Gour: Én pont ugyanígy vok vele, csak én már +szabadultam az extől. Vagyon maradt, gyerek maradt, ex el egy bőrönddel. Igaz az ügyvéd sokba került.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 08:07:47

@Gour: Hűűűűű... de hogy ez mennyire így van! Néhány éves volt csak a kölök amikor kidobtam az asszonyt. Úh én jártam a gyerekkel játszótérre. A sok unatkozó anyuka hamar felfigyelt a gyerekével egyedül levő apukára. Aztán amikor kiderült hogy egyedül nevelem, sorban csúsztak le a bugyik és csak néha volt probléma, amikor a hölgy elkezdte fontolgatni a válást. Akkor játszóteret váltottam.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 08:10:04

@csakférfi: Azért mer neked már nem áll fel, attól még másoknak igen. Hülye vagy.

2016.10.27. 08:31:01

Az is lehet, hogy normális az egész elhidegülés.
Nem tudom etológusok mennyire vizsgálják ezt, de az állatvilággal példálózva az is lehet magyarázat, hogy ez teljesen természetes. Mint számtalan állatfajnál az utódnemzésen kivül esetleg csak egy rövid időre van szükség a himre, utána a nőstény ellöki magától.
Egész egyszerűen felesleges.
Ne felejtsük el, hogy a házasság maga is csak egy mesterséges képződmény, gazdasági, vallási okokból jött létre. Én mindig azt mondom, hogy férfiak találták ki azért, hogy legálisan dughassanak. Ugyebár egy férfi csak akkor csinálhatja, ha a nő megengedi, ezért ki kellett valamit találni, hogy a nőkre ezt rákényszerítsék úgy, hogy bűntudatuk csak nekik legyen (teljesíteni kell a házastársi kötelességet).
Ezért nem hiszek a házasságban, abban, hogy 50 évig csak egy faszira lehet gerjedni. Nem egészséges az az ember(férfi, nő egyáltalán), aki nem kiván meg mást időről-időre. Az elfojt. Aki egészséges viszonyban van önmagával, a szexualitással,az szeret dugni és nem ugyanazzal egy életen át. A gyerekeket fel kell nevelni valahogy, de ma már mást kellene kitalálni a házasság helyett.

Netuddki. 2016.10.27. 08:31:51

8. Más qrogatja a zasszonyt.
Szoktasd magad a gondolathoz Gergie...

Netuddki. 2016.10.27. 08:33:43

@Hortenz: A monogámia a szekszuális betegségek elterjedése miatt alakult ki. Csak szólok...

incognito ergo sum 2016.10.27. 08:50:40

@Samsara24:

Ironikus akartam lenni. Nekem nem megy az önző szex. Akkor inkább nem nézek a nők szemébe. Megérzik a szabad sebezhetőséget.

2016.10.27. 08:53:39

@Tibi !: Nem hetente hétszer fűvel-fával. De életünkbe három-négy-öt évekig tartó hosszú kapcsolat belefér. Nem halunk már meg negyven évesen. Ma már egy hatvan éves ember is fitt, aktiv még hosszú évekig.

2016.10.27. 08:57:07

@Tibi !: És ha már betegségek. A sok elfojtásból és hazugságból meg lesz prosztatarák, méhnyakrák, pocak meg konyhásnénibadi.

incognito ergo sum 2016.10.27. 08:58:03

@csakférfi:

Azon lehet segíteni, hogy testileg az életkorához illően vonzó és igényes maradjon. Vagy ha elhanyagolta magát, akkor azzá váljon újra :-)

Az egyetlen, amin (úgy érzem) kívülről nem tudok hatással lenni, ha a feleségemi saját magától tagadja meg az örömöt. Ha nem tudja, nem akarja elfogadni.

incognito ergo sum 2016.10.27. 09:00:54

@csakférfi:

"élvezd az életet míg lehet korai gyerekkorba visszatérőket."

Ha a záró mondatomra utalsz, hogy a férfi legyen önző: irónia volt, amint pár perce Samsara24-nek már válaszoltam.

Figyel Castro 2016.10.27. 09:11:01

@csakférfi: mert a parkapcsolat es a szeretet-szerelem a kompromisszumokrol es egymas igenyenek figyelembevetelerol is szol. A "normal" egyuttletek mellett megadom neki, ha vagyik valamire es en epp nem, es en is magkapom, ha epp kezfogasra vagyom. De: nemreg olyan hulla voltam, igazan csak kezfogasra vagytam. Elfogadta, sot o ajanlotta fel, de aztan ugy alakult, hogy "meggyozott". Top 10 egyuttlet lett belole....

incognito ergo sum 2016.10.27. 09:14:34

@Exploiter:

"ha a női libidó emelésére lenne gyógyszer, kitörne a világbéke"

Éjszaka elgyengültem, ezért jók a hajnalig tartó dumálások a haverokkal, éjfél után jönnek az igazán jó, mély beszlgetések, nappal, normálisan aligha lettem volna képes ezt így kírni magamból.

Sokáig próbálkoztam a feleségemnél, virág, édesség, vacsora, ajándékok, finom parfüm, hosszú hétvége (ma divatos szóval wellness)... szinte semmi nem használt, édességet nem szereti, a parfümtől fáj a feje, étteremben csak levest kért meg kávét, a hosszú hétvégékre eljött de közben mondogatta, hogy mennyi otthoni munkával marad el, "jobb szeretem a cserepes virágot, mert az életben marad"...

Ezeknek annyi haszna lett, hogy minden más nő ennek a tizedrészétől teljesen meghatódik és elolvad és megvan a LIBIDÓ. Tehát a nők nagy részénél van libidó-javító gyógyszer :)

Csak van pár nő, aki ezekre rezisztens. Gondos háziasszony és anya, megbízható munkaerő, nagyszerűen lehet vele reprezentálni, csak szexelni nem.

solo 2016.10.27. 09:17:27

Én meg az vagyok,aki a lepattanókra rámegy és köszöni szépen,hogy otthon az ember izzadság és sörszagú, gyomrosodik, kopaszodik, csámcsog az asztalnál, fingik,ha felgyűlnek benne a gázok, néha elmegy focizni vagy motorozni a haverjaival, de legfőképp NEM BESZÉLGET, vagy,ha igen,akkor nem megértő. Ezeknek a feleségei pár értelmes mondattal könnyen kaphatóak, ha meghallgatja őket az ember, kicsit igazat adva nekik a panasz áradatban, akkor bármire képesek. Persze otthon ezekből lesz az elhidegült feleség,az ember meg nem érti, mint itt @incognito ergo sum, hogy lehet,hogy ő hűséges az asszonynak meg nem kell a kolbász.. Hát, rossz hírem van, kell. Csak nem tőled és ő már sokkal előbb megtette azt amiért neked olyan iszonyat bűntudatod van ötödszöri nekifutás után is. Csak nem puhapöcs (ahogy itt írták) hanem okos. Otthon élvezi az otthoni előnyöket, máshol meg az ottaniakat. Túl vagyok már pár ilyenen , azt is el lehet mondani,hogy a nők önzőbbek némileg és ezért lépik meg egyszerűbben ezeket a dolgokat, mert,ha a valóságot nézzük, ők sem csöcsös-dögös vadmacskák már, ugyan úgy böfögnek,ha ettek és a beszélgetés sem mindig egyszerű velük, legfeljebb a meghallgatás. Na, de ,ha ez kell, akkor nosza, én nagyon tudok megértően bólogatni! (közben meg sokszor arra gondolni,hogy szerencsétlen uradat azért valahol megértem!) :))))))

incognito ergo sum 2016.10.27. 09:17:49

@vénkujon:

Egyszer talán az lesz a vége, a gyerekek nemsokára kiröppennek.

panamcat 2016.10.27. 09:20:48

@incognito ergo sum: Hűű, de sok baj van nálad a toronyban. Ajánlanám pszichológus segítségét, de lehet az is megteszi, ha esetleg tök őszintén beszélgetsz a feleségeddel, (többször). Valaki lentebb írta, ő már leszar téged, ez szrintem is helytálló, te pedig most magyarázod a bizonyítványod. Azon esetleg elgondolkodtál, hogy a feleséged MIÉRT nem akarja veled a szexet? Csak egy egyszerű kérdés. Ugyanakkor értem én, hogy jó az, ha ki van mosva a szennyes. Egyértelműen látszik, hogy nem tanultál meg egyedül élni, hanem egy elkényeztetett kisfiú vagy, akit kiszolgálnak. A feleséged nem csoda, hogy nem néz fel rád...

incognito ergo sum 2016.10.27. 09:30:50

@solo:

Ezt a részét értem, a szeretőzésnek van egy kellemes oldala, az alkalmi találkozásokban nincsenek hétköznapi részletek.

Otthon böfögök, reggel álmosan és szájszaggal csoszogok a slozira ahol kanyarítok egy nagy büdöset, a szennyeskosár alján napok óta pálló izzadt ruhákat bedobom a mosógépbe stb.

Aztán megborotválkozom, a kávé helyett iszom fél liter ananászlét és elhúzok a munkahelyre. Délután, amikor a délelőttös műszak már hazament, bemegyek én is az öltözőbe és lezuhanyozom, megiszom az ananászlé másik felét és indulok a szeretőmhöz, két-három órás izgalmas és változatos szex (amiben olyanok is benne vannak, hogy a rákövetkező héten mandarinlét iszom, stb) és nincs megfelelési kényszer és nyugodtan elmondhatom, mit, hogyan és hol, és ő is elmondhatja.

Aztán az autóban hazafelé gondolkodom, hogy mit fogok hazudni. Amikor ettől nagyon nyomorultul érzem magam, felhívom valamelyik gyereket vagy szüleimet és megkérdezem hogy vannak, ez kitölti a hazautat és közben talán kitalálok valamit.

Gour 2016.10.27. 09:38:40

@Colonel H. Stinkmeaner:

Nem kell ehhez szója, elég ugyanazt a puncit látni egy évtizedig és a többit megoldja a természet.

Ahogyan 30 éve házas barátom mondani szokta: az impotencia legfőbb kiváltója a házasság!

2016.10.27. 09:40:16

@incognito ergo sum: Kérdezhetek valamit?
El tudod képzelni azt, hogy a feleséged egyszercsak bekattan, pár hét alatt összekapja magát (lefogy, új frizura, mittudomén) és vadmacskává válik?
Szerintem nem. Ez a hajó már rég elment. Ismerek ilyen párt, akik évtizede szívják egymást vérét. (És hány ilyen lehet, akikről senki nem is gondolná)
Ez nem fog változni. Aztán csak elmúlik az a kurva élet.

kis864 2016.10.27. 09:42:32

Hofi mondta:
A nő és férfi az esküvőn; igen-akarom.
Utána meg nem?
De igen mind a kettő akarja, csak mással.

Gour 2016.10.27. 09:42:41

@solo:

Persze, hogy nem BESZÉLGET otthon az ember, hogyan is beszélgetne amikor szimplán NEM ÉRDEKES amiről egy nővel beszélgetni lehet. Az új csajjal úgy csinálunk mintha a legérdekesebb dolgait mesélné a világnak de azt is csak addig amíg lecsúszik a bugyi. Egy nővel soha semmi olyan nem történik ami az ingerküszöb legalsó szegmensét átlépné, a panaszkodás pedig megöli mindent, ebben pedig nagymesterek.

incognito ergo sum 2016.10.27. 09:43:16

@panamcat:

Valóban, sosem éltem egyedül a szó fizikai értelmében, legényháztartásban.

Elgondolkodtam, és nem igazán tudom. Azt hiszem, megtanultam jól nyalni -- legalábbis három nőnél ez derült ki, az első őszinte visszajelzésekkel "tanított" és a másik kettő, ennek a gyümölcseit élvezte. Van valami izgató abban, amikor a feneke alá teszi az összehajtott törülközőt, mert már tudja, hogy szükség lesz rá :)))))

A feleségemnek nem kell. A közeledést is elutasítja. Nagynéha megengedi, aztán amikor már finommá válna, elfordul. Mintha nem akarná megengedni magának az élvezetet.

szőrdoki 2016.10.27. 09:44:30

60 éves vagyok, a harmadik házasságomban élek. A lelki békém most jött el. Eddig zaklatott, űzött fasz voltam. A feleségem 17 évvel fiatalabb, nagyn kívánatos nő. Hetente kb. egyszer szexelünk, de az olyan, hogy egy pornó és romantikus film keveredése…

Egyetem után vettem el lényegében tisztességből az első feleségemet. 4 évig jártunk előtte együtt. Vidéki kórház, fiatal orvos, rengeteg ápolónő, páciens, annyi dugás, amennyit az ember nem szégyell. A fiam most 28 éves, ugyanezt a gyermekkort éli, 2 évig számolta légikísérőként, hogy 450 nőt nyomott le. Otthon meg nem kívántam semmit sem. Az asszony otthagyott, midnen nap szexelt volna, azt mondta aszexuális vagyok… A második feleségemmel 16 évig voltunk együtt, a házasságunk elhidegülésének egy másik orvosházaspárral való közös együttlétben találtuk meg az általunk üdvözítő megoldást. Más város, ünnep az egész, nincs érzelmi kötődés. Aztán még több örömszerzés, férfiből vagyok, emellett még más nők is. Otthon érzelmi elhanyagolás az asszony felé, amire ő is lép lassacskán az évek alatt és egy barátommal lelépett.

Nézem a médiában, az idősebb nőfaló rokkereket (Kóbor, Korda), hogy fiatalabb nőkkel összeállva, gyönyörűen működik az egész és én is azt tudom hozzátenni, hogy az életkor mindent döntően befolyásol. Nincsen fekete-fehér tanács, hanem egy férfi az életciklusának változása miatt több nővel is élhet közös életet.

2016.10.27. 09:46:22

A feleségem csodás anya, nagyon jól neveli gyerekeinket, dicsérik is érte. A munkahelyein kreatív, ötletes, munkáját elismerik, dicsérik. A házunkat minden héten végigtakarítja, kreatív dolgokat talál ki a dekorációra. És vagyok én, akire sajnos csak heti 10 perc jut. Én olyankor odateszem magam, hogy jó legyen neki. Ő pedig élvezi és próbál valamit csinálni, ami számomra a semmivel egyenlő. Fogalma sincs, hogy mi a jó nekem, vagy ha van, akkor nem érdekli. Többször álltam közel a váláshoz, pedig egyébként nagyon jól elvagyunk. Érdekes, hogy sok feleséggel találkoztam, akiknek az a gondjuk, hogy a férjük nem akar eleget szexelni. Szerencsére. :) Azt vettem észre, hogy azok a feleségek, mint az enyém is, akik csak 1-2 férfival voltak életükben, azok nem nagyon tudják, hogy mi kell a férfinak. Egy feleség sokkal könnyebben mond nemet bármire a férjének, mint egy barátnő, ezért nincsenek rákényszerülve, hogy újat tanuljanak.

incognito ergo sum 2016.10.27. 09:49:03

@Hortenz:

Kérdezhetsz :)

Lefogynia nem kell, külsőre abszolút rendben van, sportos, rendkívül fiatalos, tényleg, reprezentatív jelenség.

Nem, nem tudom elképzelni, hogy vadmacskává változna :)) de ezt nem is várom el. Elég lenne, ha tudnék örömet szerezni neki, mert adni öröm.

Gour 2016.10.27. 09:50:15

@szőrdoki:

Egyetértek Veled, hasonló görbét írtam le eddig én is, már csak a 17 el fiatalabb várat magára de a tünetek stimmelnek!

incognito ergo sum 2016.10.27. 09:53:37

@Merigold:

Van kényelmesebb, a méhen belüli hormontartalmú eszköz, van közte olyan, amelyik még a mensitől is megszabadít. Állítólag gyakran okoz hízást, ezt én nem láttam.

solo 2016.10.27. 09:55:25

Bonyolultan gondolkodsz a világról talán! Egyszerű ez pedig: nem veled kefél az asszony? Vagy megteszi mással,vagy te nem kellessz neki valamilyen valós vagy mondvacsinált okból. A lényeg,hogy nem. Ez az ő választása, az ő élete. Erre eleinte jó válasz lehet, hogy kepesztesz érte, de legtöbbször nem az a probléma,amit neked elmond, tehát nem is nagyon tudsz tenni ellene. Marad az,hogy egyszerűen hazudsz (nem másért, csak azért, mert látod, hogy másképp nem megy a dolog és ez nem rajtad múlik) vagy leülsz és megbeszéled vele,hogy mi a baja, valamint elmondod neki, hogy sajnos neked még ennyi idősen is áll a farkad naphosszat,mint éhes kutya a konyhaajtóban :))) és ha ő nem hajlandó ezen segíteni (vagy ezt kihasználni) akkor majd segít más vagy használja más,aki örül neki. Ezért nem kell elvállni,este haza fogsz menni,de ne legyenek kétségei,hogy félreb.ol, ha neki ez így nem pálya. Ennyi. Persze itt még bejön a képbe az,hogy akkor esetleg (kényszerből) megembereli magát és csak a te kedvedért megcsinálja neked mondjuk kézzel (lehet,hogy méla undorral az agyában.. mert az arcán nem biztos,hogy látni fogod) viszont nem tudom,hogy neked ez kell e!? Nekem nem kéne, vagyis ebben az esetben még mindig a félredugáás vagy a lelépés a jobb döntés és itt vissza is értünk a mondandóm elejére: egyszeű ez, nem kellessz neki, keress mást. Namost mondom ezt olyan 50 nő után,amiből 30 biztosan valami hasonló cipőben járt,mint a te feleséged. Eléggé átlátszó indokokkal is félrejárnak, vagy hisztiznek, sunnyognak, knlódnak otthon, ezért írom,hogy ne ostorozd magad,nem biztos,hogy ilyen szempontból benned van a hiba!

Gour 2016.10.27. 09:55:48

Az a baj Uraim, hogy több is férfival átbeszélve arra jutottunk, vagy egy pornós kurva az ágyban a csajunk de akkor mással is az, vagy pedig szende, kedves, házi tündér de a lepedőn ne reméljünk csodákat.

Sőt, tovább megyek, a flúgos csajok, akikben van egy kis őrület, na igazán azok akik szétszedik az embert az ágyban, cserébe viszont tökéletesen élhetetlenek mint párkapcsolat. :)

solo 2016.10.27. 09:58:29

Az előző még @incognito ergo sum -nak lett volna a válasz. :)

Gour!
Látod, én nem így gondolkodok a nőkről, volt a sok között több éves kapcsolat is. Bárkivel tudok beszélgetni bármiről! :D :D :D

2016.10.27. 09:59:27

Hú baszki, ennyi őszinte önvallomást, amelyik mind egy-egy állatorvosi ló. Tipikus problémák, tipikus frusztrációk.

Kovácsné · http://kovacsne.blog.hu 2016.10.27. 10:02:42

@Gour: Igen, sajnos a beszélgetés az olyan kölcsönös izé, két fél kell hozzá. Szerencsére rengeteg férfi és nő van a világon, és a zsák többnyire megtalálja a foltját. Te nyugodtan hallgasd azoknak a nőknek az ömlengését, akik nem veszik észre, hogy mint emberi lények pusztán a pina logisztikai eszközei, hogy nevezett pina eljuthasson egy másik lényhez, aki meg a fasz logisztikai eszköze (: (: (: A beszélgetést meg hagyd meg a többieknek, és így mindenki a maga módján lesz boldog.

Tejeskv 2016.10.27. 10:08:32

Akkor lássuk azért a másik oldalt is..
A miénk egy hosszú kapcsolat. Az eltelt években talán egy alkalomra emlékszem, amikor visszautasítottam a férjem közeledését. Amit kért a szexben, mindent megkapott. És ezek ellenére, hiába minden erőfeszítésem, egy jó ideje semmilyen érdeklődést nem mutat. Kérdeztem van-e valakije. Nem gond, legyen őszinte, mondja el, ha neki mással jó, ha már nem kellek. Adjon esélyt arra, hogy akkor én is találjak valakit, mert én egy őszinte ember vagyok, nekem így nem megy. Nem fogok hazudozni.
De nem, nem igaz, hogy nem kellek. Nem is érti miről beszélek???
Most ott tartunk, hogy a válást fontolgatom, ő meg könyörög és ígérget.
Sokszor úgy érzem fel tudnék robbanni, annyira hiányzik a szex. És ott tartok, hogy ha legközelebb valaki rám mosolyog az utcán, akkor elmegyek vele. És még szépeket sem kell mondania..

incognito ergo sum 2016.10.27. 10:08:51

@Hortenz:

Igen :-) bizonyos értelemben megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen fasz hanem vannak más szerencsétlen faszok is. Ott még nem tartok, hogy megalakítsuk a névtelen faszok önsegítő csoportját ahol aki szót kap, feláll, "Béla vagyok, szerencsétlen fasz, és szeretném elmondani nektek, hogy tegnap a feleségem egy pillanatra elmosolyodott és ennek annyira örültem."

Gour 2016.10.27. 10:21:42

@Kovácsné:

Tudom, szerinted Te érdekes ember vagy nő létedre, nyugi, mindegyik csaj ezt gondolja magáról. :) Amit pedig a pasik gondolnak közben az megint egy másik verzió. :)

Gour 2016.10.27. 10:23:52

@solo:

Én is eltudok, más kérdés, hogy nem érdekel amit mondanak mert unalmas. (ásít) :)

solo 2016.10.27. 10:24:04

incognito ergo sum :
Pont azon gondolkodtam, hogy jó pénzért tartanék tanácsadást szerencsétlen faszoknak az életről. :)))))))
De rájöttem,hogy azért,mert én így gondolkodok, nem biztos,hogy ez a normális, lehet,hogy nem kéne átadnom ezen hozzááláásom magvas gondlatait. :))))

Tejeskv: Szerintem csak fáradt.. :D :D :D Sokat dolgozik, otthon meg már nem akar hajtani.
Azt szoktam mondani,hogy ez a legnehezebb, hogy minden félrejárás ellenére, otthon is maradjon meg a teljesítmény! :D :D

incognito ergo sum 2016.10.27. 10:24:05

@Tejeskv:

Én már kaptam egy csomó tanácsot, amelyekben két közös pont van, a jószándék és a tudatlanság :)))

A mi kapcsolatunkban (a feleségemmel) van egy karakteres különbség. Én már régóta nem vagyok szerelmes -- öt éve lehettünk házasok, amikor a hosszan tartó duzzogások egyszerűen kipusztították belőlem az érzést. Így tudtam túlélni. De van bennem empátia és igyekszem a kedvében járni. A szexben ehhez az ő közreműködésére is szükség lenne, ezért legtöbbször hiába próbálkozom, de sok másban meg tudom tenni. Visszafelé ez nem annyira működik: arra hajlandó, amire neki is kedve van. A "kölcsönös önzetlenség" ami a kapcsolatot összetartaná... az nincsen. És intimitás sincs, hogy ezt megbeszélhetnénk.

Ha nálatok is ilyesmi a helyzet (fordított irányban), akkor nincs ötletem, csak a túlélési praktikák, a szexet fantáziával és masztival lehet pótolni.

Viszont (férfi oldalról) vannak tippjeim -- lehet pl. merevedési zavar, amit a férfi szégyell. Ha ezt sikerül tisztázni, az orális szex nagyon sokat tud segíteni, de ez itt nem az a fórum, ahol kérés nélkül a részletekbe merülnék. És nem azért vettem ki szabadságot, hogy egész délelőtt az éjjeli lelkihányásomat takarítsam :)

incognito ergo sum 2016.10.27. 10:36:00

@Gour:

Mindenki érdekes ember, ha leveszi az egyformásító páncélt. Csak az nagyon sokáig tart, addigra esetleg unalmassá válik a szex.

@solo:

Van egy szabály, minél kevesebbet tudok egy témáról, annál magabiztosabban adok benne tanácsokat. Így vagyunk egymás életével is :)) pár mondatot írtam le, ebből legfeljebb tanulságokat lehet levonni, aki megérti, annak is csak a saját életére vonatkozóan.

Az idegen tanácsok azért is nehezen megfogadhatók, mert ugye én épp azért vagyok ilyen, mert ezt hoztam otthonról. A feleségem meg talán valami olyasmit, hogy "az élvezet bűn." Te megint valami mást. Könnyen mondod, hogy járjak virágról virágra, de nekem ez nem pálya, nem vonz.

Egyébként arra gondoltam, hogy a feleségem esetleg leszbikus, és annak idején csak konformizmusból házasodott. Kár, hogy nincs közöttünk lelki intimitás, hogy ilyesmiről sértődés nélkül beszélhessünk.

prolee 2016.10.27. 10:37:37

A nőnemű lény biológiailag nem szexre van teremtve, hanem terhességre.
Ha a nőnemű lény az első terhességével nyeri el a közösség támogatását és biztonságot adó védelmét. A nőnemű homo sapiens sapiens esetében - köszönhetően a jogrendszereknek - ez a védelem a házassággal, mint az utódnemzés társadalmilag elismert keretével - válik elérhetővé.
A tudatos nőnemű homo sapiens sapiens már a terhességet is tudatosan vállalja, ezért ma már nem szül feszt gyereket. Ha ez a nő még okos is, akkor tudja, hogy szexelnie kell a férjével, ha nem akarja kockáztatni a családi biztonságot. Ezt két módon valósíthatja meg: vagy kötelességből szexel, vagy saját jól felfogott érdekében megpróbálja ezt kedvvel művelni.
A szexigény arányaival még így is baj van. Régen ezt hivatalosan működtetett és biztonságos kuplerájokkal oldották meg, ami azért volt jó, mert volt családi biztonság és szeretet némi szex mellett és apunak sem volt lelkifurdalása, na meg kockázata, ha igénye volt egy kis többletszexre, anyu is tudta, hogy a kurva nem veszélyezteti a biztonságát, a kurvának is volt megélhetése, a madam pedig adót fizetett a vállalkozás után.

incognito ergo sum 2016.10.27. 10:39:44

@solo:

A fáradtság nem gond :)

A jancsi fel tud állni egy-két órával egy sikeres menet után, legfeljebb egy "szokásos" menetben nem fogok már elélvezni.

No de mára tényleg elég volt, indulnom kell a mára tervezett ügyeimet intézni. Jó volt veletek (hozzátok :-) beszélni, még ha @Gour: becsületesen meg is mondta, hogy mások élete unalmas.

amjamayna 2016.10.27. 10:42:23

@Tibi !: Ez mindegyik pontnak a kiegészítője, nem külön pont :)

solo 2016.10.27. 10:46:40

incognito ergo sum
Én nem azt írtam,hogy kezdj el kertészkedni, (fűvel-fával) hanem,hogy változtass,ha nem tetszik,vagy nem megy. Mindezt a tapasztalataimra alapozva. Ennyi. Egyszerűen.
Vagy a harmadik lehetőség,ha ez így rendeben van,akkor ne panaszkodj!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 11:02:22

@Tejeskv: Szokásos. Ha a férfi nem kap meg otthon mindent, akkor az a baj, ha igen akkor az, mert beleun.
Bezzeg ha azt gondolná hogy esetleg szeretőd van, akkor meg őrjöngene.

Bicepsz Elek77 2016.10.27. 11:06:03

Sajnos alapvető az ember poligam. Ez azt jelenti, hogy egy férfinak tobb no jár, sokak számára meg egy sem. Ez nem "igazságos", de az élet sem az!!! A no olyan, mint az alkalmazott: vagy produkál (gyereket) vagy versenyeztetni kell mas nőkkel. Ez van.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 11:06:52

@solo: "Ezeknek a feleségei pár értelmes mondattal könnyen kaphatóak, ha meghallgatja őket az ember, kicsit igazat adva nekik a panasz áradatban, akkor bármire képesek."

Pontosan. Ezek az unatkozó 30-as, 40-es feleségekt a legjobbak. Egy kis lelkizésért, megértésért mindet megtesznek és nincsenek egyéb elvárásai a keményen álló farkon kívül.

szőrdoki 2016.10.27. 11:08:20

@Gour: Erre van a híres mondás: a jó nő olyan az ágyban, mint egy kurca, olyan a konyhában, mint egy főszakács és olyan a bálban, mint egy dáma.

És ezeket nem keverei!

Bicepsz Elek77 2016.10.27. 11:11:38

@prolee: A prostik klienseinek 80-90%-a ma is hazas ferfi, aki otthon nemkapja meg azt, ami kell.

Tejeskv 2016.10.27. 11:12:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: kb egy éve felvetettem, hogy ha nem változik a helyzet, regisztrálok egy szexpartner kereső oldalra... ez se használt :( (bár lehet ebben a kijelentésben nem voltam elég hiteles...)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2016.10.27. 11:18:08

@incognito ergo sum: ezt írtad: "A feleségemmel kb 15 éve alig van szex (értsd, évszakonként). Duzzogásokkal indult, aztán hozzászoktam a visszautasításokhoz és egyre ritkábban próbálkoztam. " - Nos, 100% biztos vagyok benne, hogy a feleséged is igényli a szexet, minden nő igényli, ugyan úgy mint mi férfiak! Szóval ha veled nem hajlandó csak 3 havota 1x ágyba bújni, akkor sajnos jön a kérdés: kivel bújik ágyba? Valakivel biztosan. Apámnál ugyan ez volt a szitu, a felesége évek óta nem hagyta magát megkettyinteni, csak szökőévente egyszer. Aztán tök véletlenül lebukott a nő, de akkor nagyon. Volt olyan, hogy egy héten 2 másik férfival is lefeküdt... Fater nagyon kivolt, amíg őt folyton elutasította, addig másokkal heti szinten kefélt a felesége. Pedig már nem huszon évesek. Ekkor döntöttem el, hogy egy nőnek sem fogok engedni soha, nem leszek papucs. Ha zsarol a nő, vagy hanyagol, hisztizik, irányítani akar, vagy (rendszeresen) nem hajlandó lefeküdni, stb... akkor mehet amerre lát. A nők (tisztelet a kivételnek) néha nagy házisárkányok tudnak lenni.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2016.10.27. 11:19:42

@Tejeskv: egy internetes mosoly nem teszi meg? :) :D

solo 2016.10.27. 11:25:57

Kurt úrfi: röviden: ;)
:)))))

Így nézegetve a kommenteket: a lényeg, nincsenek itt sem csodák vagy hatalams rejtélyek. Emberek vagyunk, vágyakkal, meg elképzelésekkel. Kicsit elfogadóbbnak kell lenni a másikkal, viszont nem szabad feladni önmagunkat, mert hiába család,meg gyerek, akkor is csak egy életünk van és az az egy a miénk.Van aki egyszerűen éli meg ezt az egy életet, meg van aki bonyolultan. Én azt látom,hogy a legtöbben maguknak bonyolítják, akik bonyolultan élik.
Én egyszerűen élek, boldog is vagyok, mindent megkapok, ami nekem számít. Ez tanulható és ajánlatos is.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 11:43:14

@Tejeskv: Az nem elég. Esetleg kiöltözni és elmenni egy barátnőhöz. Olyanhoz akit le tud ellenőrizni, majd a kielégültet, vidámat előadva hazamenni. Ha féltékeny lesz, esetleg utána megy a barátnőnek akkor még van esély. Ha nincs, akkor szerintem találsz itt férfit aki segít. Kielégületlen pasi itt van bőven.
(félre ne érts, nem magamra gondoltam)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 11:46:10

@solo: Így van. Az is bonyolítja a dolgokat, ha fiatalon összekerülsz egy nővel, akit szeretsz, aki társad az életben, annak nagyon nehéz azt mondani, hogy bocsi szopjál már le, mert még olyanban nem volt részem. Ahogy egy szendébb nő sem fogja a szeretett férfinek azt mondani, hogy bocs, de vágjál rá a konyhaasztalra és dugjál széjjel.
Az extra vágyakat pont annak nehéz elmondani akit becsülünk, szeretünk.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 11:48:30

@szőrdoki: Erre van egy jobb mondás. Olyan kell aki kurva az ágyban, szakács a konyhában és dáma a társaságban. Csak ez a három ne tudjon egymásról.

Tejeskv 2016.10.27. 11:50:02

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): :D Óóó! és rögtön két mosoly!!! le vagyok véve a lábamról :D

2016.10.27. 11:54:09

@solo: Szerintem incognito nem panaszkodott. Egy csomó ember kristály tisztán látja a helyzetét, nem szorul rá, hogy elemezgessék az okokat. Kívülről úgy látszik, hogy lusta (gyáva, mártír, számító, ..)ahhoz, hogy változtasson. Holott már rég döntött, az is egy döntés, hogy marad. Joga van hozzá, én semmi esetre sem ítélkezek. Leírta mi a helyzet vele. Ő dolga.

incognito ergo sum 2016.10.27. 11:57:35

@Tejeskv:

Az internetes szexpartner kereső oldalak ... rémes bugyrok. Benéztem egy ilyen helyre, bár csak nőkkel tudtam csevegni, de amit elmondtak arról, hogy milyen férfiak vannak... annál a maszti is jobb kell legyen. Sok elhanyagolt feleség és magára maradt elvált nő kerget ott illúziókat. Szívfacsaró volt, nagyon hamar töröltem magam.

@Anakin Solo (a.k.a. Ape):

Ez bennem is felmerült már, de nagyon pedáns nő, nincs erre idő a napirendjében.

Fülig José 2016.10.27. 11:59:02

Óriásiak vagytok, hülyére röhögtem magam! Annyit tennék csak hozzá: azt tudjátok- e, miért nem lehet egy nő szép és okos is egyszerre? ... mert akkor már férfi lenne.

Tejeskv 2016.10.27. 12:01:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: néhány hete egy volt kollégával töltöttem a délutánt, úgy, hogy tudott róla. Nem tudom, hogy mit gondolt erről magában, de látszatja ennek sem volt. Kifogytam az ötletekből. :( Kap még egy kis időt aztán jöhetnek a mosolyok :)

Tejeskv 2016.10.27. 12:06:19

@incognito ergo sum: Igen, ettől rettentem én is vissza :D mert gondoltam azért kíváncsiságból csak körülnézek :) Mutattak egy mailt, amiben a "napi ajánlatot" gyűjtötték össze az egyik ismerős lánynak... hát... :D

Gour 2016.10.27. 12:10:59

@Bicepsz Elek77:

A prostik a purhab a csajozásban, kitöltik az üresjáratokat.

Komolyan mondom, hogy a tuti szexhez kell legalább 6 fix szerető, hogy egy mindig legyen kéznél aki nem menstruál, nem hisztis, nem beteg a kiskutyája, nem a lelkét kell ápolni, csak randizni és dugni vele.

Ha ez a szám nem áll a rendelkezésünkre akkor maradnak a kurvák.

Gour 2016.10.27. 12:20:15

@incognito ergo sum:

Az internetes csajozáshoz csak annyit, hogy az ott lézengő nők 90%-a a normál életben nem találna magának pasit, viszont feljár a netre boostolni az önbizalmát a sok pöcs férfival és elhiszik, hogy ez a valóság.

Mindegyik csaj 3 klasszissal jobb férfiálmot kerget mint a saját szintje és csak sóhajtoznak, hogy "hová tűnték az igazi férfiak".. Ugyan már, ki a fene akar egy 40év plusz és 70kg plusz nőt magának.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 12:29:19

@Tejeskv: Hm.. 50 felett vagyok kicsivel, 30 év harcművészettel a hátam mögött, 180 centi 84 kiló és nem vagyok kopasz, két egyetemi diplomával és nőtlen. Feleség nincs. Fiam kirepült.
Saját hatalmas kéróval a budai hegyekben. Szóval ha kifogytál az 5letekből... :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 12:34:22

@Fülig José: " miért nem lehet egy nő szép és okos is egyszerre? ... mert akkor már férfi lenne."

Ezzel csak az a gond hogy az első feleségem erősen hasonlított Marilyn Monroera és kvantummechanikából írta a doktoriját.
Nem csak a pofám jár, tényleg. Életem egyik talán legrosszabb döntése volt hogy elváltam tőle mert élni akartam. De lehet hogy akkor most egy dögunalmas házasságban élnék. Szóval lehet hogy remek döntés volt. Amennyit tudok róla, hogy a mostani férje nem dugja eleget. Igaz már nem Marilyn Monroe hasonmás.

Fülig José 2016.10.27. 12:38:08

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: hát akkor úgy látom, csak jól csináltad!

incognito ergo sum 2016.10.27. 12:38:49

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

A kielégületlen pasi és a kielégületlen nő nem feltétlenül jó partner, legalábbis örömteli kapcsolathoz... attól tartok, mindketten nagy várakozással közelednének, olyasmit elvárva a másiktól, amit önkielégítés közben fantáziálnak.

A szeretőmmel (akibe nem voltam szerelmes), könnyű helyzetben voltam, mert NEM a kielégületlenség hajtott, hanem inkább az, hogy nocsak, egy nő, aki vágyik az ölelésemre. Megadtam neki, amire vágyott, mert nem a saját kielégülésem volt a cél. Élveztem, hogy megbízik bennem és teljesen átadja magát. Az sem zavart, hogy punciszagú lett az ingem.

De ha ki lettem volna éhezve, akkor nem ez történik, hanem csak lökök néhányat és kész.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 12:46:48

@Fülig José: nem tudom. :-(( Igaz hogy volt az életemben időszak amikor több pinát fogtam mint kilincset, de ennek már nincs számomra értéke. Sőt nem hiszem hogy lenne nő aki nekem újat mutat. Egy évtizedet töltöttem a balatoni éjszakában tele pénzzel.
Az érték a második házasságomból származó fiam, aki nem lenne ha nem megyek szét az elsőtől.
Ettől még nincs családom. Persze az agglegény élet valahol nagyon klassz, de a kutyasétáltatás mégsem olyan meghitt mint egy vasárnapi családi ebéd.
De ott van apám aki hűséges volt, 50 egynehány évig tűrte anyám zsarnokoskodását. Anyám meghalt rákban, apám most egyedül van. Viszont nem élt, talán anyám volt az egyetlen nő az életében.
Szóval nem tudom melyik a jó út. A nagy kúrogatás csak addig vonzó amíg nem csináltad évekig. utána már nem annyira tűnik jelentősnek. Csak a házasságban, max egy-két növel együtt volt férfiak számára olyan nagy dolog. Kivénhedt, kiélt kandúrként már nem.
Ugye ismered a három bika a dombtetőn viccet.
Fiatal bika - Húúú... sok tehén van lent, lemegyünk, megdugjuk mindet.
Az apja - Lemegyünk és megdugjuk a jobbakat.
A nagyfater - Megállj marhák! aki dugni akar, az majd feljön.

incognito ergo sum 2016.10.27. 12:47:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Rengeteget olvastam arról, hogy az unalmas házasságot hogyan lehetne elkerülni, sőt, feléleszteni :-) próbálgatom is a módszereket, egyelőre kevés sikerrel, de még nem adtam fel.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 12:50:04

@incognito ergo sum: " kielégületlen pasi és a kielégületlen nő nem feltétlenül jó partner, legalábbis örömteli kapcsolathoz."

Ez így van. Az ilyen kapcsolat komoly csalódást is okozhat. Azért mert nem biztos hogy megvan a valódi vonzódás, de a szexéhség miatt mégis összejönnek. Amiből aztán nagy csalódás is lehet.
Akkor működhet a dolog ha az egyik fél hajlandó a másik igényeit kiszolgálni, a másik pedig képes azt elmondani. Csakhogy egy szexéhes, kielégületlen ember erre nem biztos hogy képes elsőre.
Minden mondatoddal egyetértek.

Lady Scarlett 2016.10.27. 12:58:41

Ha egy nő nem kívánja a férjét x év házasság után, annak a férfi az oka, értem uraim?
Ha emiatt, meg a sértett büszkeség miatt Önök luvnyákhoz futnak a sarokra, meg a huszonéves csicska gyakornokokhoz, akkor a válásnak is maguk lesznek az okai, tisztasor ugye, nyulak? Oh pardon....urak.
Nem kell belemagyarázni túl sok mindent a szituba. Ha az asszony túl sokszor elutasít, annak oka van. Lehet hogy nem tudja elmagyarázni. Lehet hogy ő maga sem tudja mi, de valami zavarja. Ezen csak beszélgetéssel lehet segíteni abban meg urak, nem vagytok jók, max. a szőnyegalásöprésben, meg a szavak kiforgatásában. Aztán csodálkoztok ha az asszony inkább lelép. Hát ennyi.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2016.10.27. 13:01:29

@incognito ergo sum: "nagyon pedáns nő, nincs erre idő a napirendjében" Hohó, tudnék mesélni a női napirendekről... :) Mikor azt hiszed, hogy a bankba ment ügyet intézni, aztán tárgyalni ment, utána pedig csapatértekezleten volt, utána pedig még elment meló után edzeni egyet, vagy fodrászhoz.. közben pedig semmi nem igaz az egészből és az egész napot a szeretőjével töltötte. Fater sem gyanakodott egy szemernyit sem a feleségére. Az évek alatt mindig minden 120% igaznak tűnt amit mondott a nő, és sosem vétett egy apró hibát sem, hogy gyanakodni lehessen.

2016.10.27. 13:07:41

@Lady Scarlett: Tudjuk. Egy nő nem lehet hibás!

Azért sem ő a hibás hogy képtelen 40 év alatt a saját és partner testének megismerésére. Azért sem ő a hibás hogy kommunikálni sem tudja az érzéseit mert maga sem érti. Amit ő sem tud azt viszont oldja meg a férfi!

Az első nő a Holdon:
- Houston, van egy kis gond!
- Mi az?
- Á, semmi, hagyjuk.
- Mi történt?
- Semmi…
- De mondd már el!
- Nem.

Szerencsére nálatok normálisabb nők is élnek!

Cica7 2016.10.27. 13:08:37

Nem beszéltünk még a hűséges, de szexorientált és a hűtlen, de szexorientált meséjéről. Ez a legrosszabb párosítás....:(

2016.10.27. 13:09:41

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): 5-10 perc is elég nekik egy izgalmas partnerrel. Beugrott a szomszédhoz egy tál sütivel, behajolt és megvolt. A titoktól izgalmas és élvezetes.

julie81 2016.10.27. 13:09:43

@Lady Scarlett: "Ha az asszony túl sokszor elutasít, annak oka van."

Ez így van, viszont ezért tisztán a férfiakat okolni nagyfokú ostobaságra vall. :/

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2016.10.27. 13:14:21

@Lady Scarlett: könnyű annyival elintézni, hogy a férfi a hibás, csak sajnos nem sok köze van az igazsághoz. Kb. ugyanannyi ellenpéldát tudnék felhozni, ahol a nő volt a hibás :) Ismerek olyan férfit, aki mindig sokat beszélgetett a párjával (nem csak akkor amikor már baj volt), aki szerette a párját, aki mindent megadott a párjának anyagilag is, aki besegített a házimunkába nem is keveset, aki nem nem kezdett el félrekefélni amikor ellaposodott a kapcsolat, aki nem büfögött - fingott az asztalnál, stb... na itt hol volt a hiba? Mit kellett volna még megtennie a férfinak? Tudom erre mondják hogy papucs. Dehát senki sem tökéletes. Ennek a fickónak a nője még csak feleannyira sem volt "tökéletes" mint a fickó, közelébe nem ért a barátjának sem emberileg, sem szorgalomból, sehogy. De ennek a nőnek mégis kevés volt az amit kapott. Ezt csak azért írtam le, mert nincs olyan hogy csak a férfiak a hibásak vagy csak a nők. Minden egyes szituáció/ember más és más, van ahol a férfi van ahol a nő a hibás.
Az pedig ha neked ilyen szörnyűek a tapasztalataid a férfiakról, az részben a te hibád is, mert te választasz rosszul nem?

csakférfi 2016.10.27. 13:34:32

@Figyel Castro:
Értelmes emberek ritkàn forrdulnak elő olyan helyen ahovà mindenféle szemetet összehord a szél.
Àllítólag én a net hülyeje vagyok.
:)
Màs vélemények szerint fel sem àll.
:)
Mi jut eszedbe ha az őszinteséget emlegetem?
Talàn az hogy ha megcsalsz valaki akkor az hazugsàg.
Aztàn ha valaki egyszer hazudott màr többé nem megbízható?
Vagy flört utaalás erre?
Nem önbecsülés hanem hiúsag?
Mert màr az is utal a hütlenségre.
Ezt hívjàk hatodik érzéknek a nőknél
Aztàn csodàlkozik hogy a tàrsa hideggé és sàrkànnyà valik.
A tudatlanok.
:)

julie81 2016.10.27. 13:38:38

@incognito ergo sum: Az jó, hogy még nem adtad fel, de ez édes kevés. Ehhez kellene a partnered is. Bár nem vagyok szakember, de azért az már egy elég erős szexuális problémát jelez, ha valaki évente négyszer hajlandó csak szexelni, és lehet, hogy azt is a pedantériája követeli meg, mert azt is egyfajta feladatként éli meg, amit teljesíteni kell, hogy ki legyen pipálva a házasélethez tartozó feladat is.

Gyerekkorában valószínűleg jó tanuló volt, jó kislány, mindig meg akart felelni az elvárásoknak. A szexuálpszichológusok szerint a tipikus "jó kislányok" azok, akiknek általában szexuális gondjaik vannak. Gyanítom, hogy nagyon ritkán maszturbál, ha egyáltalán volt valaha orgazmusa. Nagyon valószínű, hogy a szülei tabuként kezelték a szexualitást, esetleg vallásosak is és valamilyen módon "büntetve" volt gyerekkorában, amikor felfedezte a testét, például rászóltak, vagy a kezét eltolták onnan.

Viszont a helyzet kialakulásáért mindketten felelősök vagytok. Én a helyedben azt tenném, hogy adnék egy utolsó esélyt, elmennék terápiára egy szexuálpszichológushoz, otthon felvázolva , hogy szexuális problémátok van, ha hajlandó ezt a tényt elfogadni, akkor elmegy veled terápiára, és abból tudni fogod, hogy fontos vagy még neki, és érdemes időt, energiát, pénzt beleölni. Ha semmiképp nem hajlandó erre, akkor abból azt szűrheted le, hogy vagy nem szeret már, nem vagy fontos neki, vagy pedig továbbra is a homokba dugja a fejét, hogy ő tökéletes anya/munkavállaló/feleség, mert még a házasélettel járó feladatokat is teljesíti negyedévente. Mindkét esetben tipliznék kifelé ebből a házasságból.

Fülig José 2016.10.27. 13:45:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: életemben sem voltam egy nagy kujon, ez a kurvázós- csajozós vonal nekem típusidegen. Sokáig beértem azzal, amit az asszony nyújtott, eleinte ritka volt, de jó, aztán lett ritka de unalmas. Amikor ezt harmadolta, lett elegem. Hiszek a házasságban, a tartós kapcsolat intézményében. Nekem nem okoz gondot formálódni, a másik igényei szerint.

incognito ergo sum 2016.10.27. 13:56:55

@julie81:

Nagyrészt stimmel a karaktervázlat, jó kislány stb.
Nem gondolkodom kifelé tiplizésben.

northia 2016.10.27. 13:58:24

@Colonel H. Stinkmeaner: "A 7. pont a leggyakoribb. Tudomásul kell venni, hogy a nő üzekedési hajlandósága tizede a férfi baszhatnékjának."
Ez általánosságban nem igaz. A 4. pontban említett ok sokkal inkább. Egyszerűen megunjják a partnert ugyanúgy, mint a férfiak. Új partnerrel mindjárt lenne baszhatnék.

incognito ergo sum 2016.10.27. 13:58:34

@Merigold:

Az orvos tudja igazán, csak eszembe jutott.

northia 2016.10.27. 14:00:32

@Colonel H. Stinkmeaner: "A buzulmán férfiak nem véletlenül tarthatnak 4 asszonyt és akárhály ágyast, plusz erőszakolhatnak meg hitetlen nőket korlátozás nélkül."
Ennek nem az az oka, hogy a nőnek alig van baszhatnékja, hanem az, hogy ezekben a kultúrákban az, hogy a nőnek van-e baszhatnékja, egyáltalán nem szempont...

Fülig José 2016.10.27. 14:03:56

@Lady Scarlett: bocs, de bibliai méretű baromság, amit írsz. abban a pillanatban, amikor csajozásra adtam a fejem, rögtön került jelentkező. több is. nem vagyok dzsorzs pitt, ne gondold, de annyim azért van, hogy talaljak párt magamnak. aki úgy szeret, ahogy vagyok. sajnos mindig jobban, mint szeretném. el tudom képzelni az életemet a feleségemmel, sajnos pillanatnyilag komoly szerver-leállással küzd. pont mint a kollégánál olvasható. véleményem szerint a szájat az Úr nem csak feleselésre adta, hanem a gondolataink kifejejezésére is. nem vagyok jedi lovag, a fejből való olvasás még nem megy. ha nem tudod kinyögni, mi a f@sz bajod van, nem tudok segíteni. harmadik személy sem. próbálva. aztán az ilyenek meg, mi te is, nyomathatják a fals rizsát a köcsög férfiakfól. egyedül. ez is van.

csakférfi 2016.10.27. 14:24:30

@Hortenz: az elhidegülés nem normális. Az állatvilàgban is tetten érhető a holtiglan holtomiglan.
Van pl. egy madàrfaj amelyik a tàrsa elvesztése után nem eszik iszik.....utána hal.
:)

csakférfi 2016.10.27. 14:30:45

@Lady Scarlett: Szia.
Végre valaki aki normàlisan összefoglalja. Azt a sok marhaságot és szemetet amit ideirkálnak.
Van a nőkben is hiba. Azonban itt a teremtés koronái mind ráveri a nőŕe. Ettől lesz a hiba buziság.
De ez maradjon kettőnk közt.
:)

2016.10.27. 14:32:04

@csakférfi: Ezt a tévhitet már megcáfolták. A monogámnak hitt állatok is félrelépnek.

Leylandi 2016.10.27. 14:32:54

@Lady Scarlett: "Ha egy nő nem kívánja a férjét x év házasság után, annak a férfi az oka, értem uraim?"

Ez büntetendő hazugság.
A félrelépésért kimondottan az EGYIK NEMET (bármelyiket!!!) OKOLNI, az gendernácizmus, nem különb, mint mikor a nácik faji alapon hibáztattak csoportokat! Az eszmerendszer egy tőről fakad: hibáztassunk egy rajtunk kívüli, biológiailag megkülönböztethető (faj, nem vagy bőrszín) csoportot!
Az ilyen eszmék terjesztőit bebörtönözni vagy száműzni kell, függetlenül attól, hogy bőrszínbeli, nembeli vagy rassz-alapon gyűlöli általánosítva a másikat...

A valóság az, hogy mindkét nem félrelép, és mindkettő saját indokok, ha úgy tetszik, hibák miatt.
Hármat sorolnék fel hirtelen.

1.) Mindkét nemnek van valamennyi szexuális igénye, 2.) ÉS vágynak a változatosságra (más partnerrel is csinálni, nemcsak ugyanazzal). Ennek a genetikai sokszínűség iránti evolúciós igény az oka. 3.) Valamint létezik ésszel tervezett félrelépés, amikor vagyon, beosztás, hírnév miatt nyomul a másikra valaki, hogy azt mint szerető élvezhesse, vagy szétválassza a másikat jelenlegi párjától és ő üljön be a helyére.

Számszerűsítve:
1.) A nő szexuális igénye egy 100-as skálán 1-10 között mozog, a férfié meg 1-100 között. Ez szimpla élettani tény. A nőnek akkor se lesz 100, ha a férfi a feje tetején ugrál.
2.) A változatosságot, más partnert pedig kb. 1-50 (nő) kontra 1-100-ig (férfi) igényli.
3.) Eddig ösztönről beszéltünk, de más az, ha valaki vagyonért/státuszért hajt rá a másik félre! Itt a nőnél van 1-100-ig, és a férfinál 1-10-ig, hiszen jelen társadalmainkban (igen, az álszent nyugatiakban is!) a férfinél van a több erőforrás és politikai/vezetői beosztás, tehát logikusan akinek ebből kevesebb van (nevezetesen a nő) vágyódhat többször a másik nemtől ennek megszerzésére. Ezen ne vitatkozzunk, hogy ez így van-e, hiszen a nők épp emiatt a létező egyenlőtlenség miatt tiltakoznak világszerte - tízszerannyi férfi-politikus, -nagytőkés, -vezérigazgató van.)

Ezekből jön ki, hogy mindkét nemből a gyengébb akaratúak, nagyon más elképzelésűek, illetve nagyon eltérő igényűek lépnek félre, de több a félrelépő férfi, mint nő. (Ez úgy lehet, hogy bár a nemek aránya kb. 50-50%, de a nők egy része hivatalos vagy nemhivatalos prostituált - bár férfi is van ilyen, de ahhoz képest elenyésző.)

A férfi illetve a nő lehet azért hűtlen, mert több szexet akar, mint a másik. Ez a skálából adódóan nőknél sokkal kevesebbszer indok, de összeházasodhatott akár 1-es igényű férfi 10-es nővel is. Azért a gyakoribb egy 80-as igényű férfi kontra 8-as igényű nő. Ebbe a rendszerbe a félrelépés nyilván kódolva van... Ahogy a változatosság iránti igény se tesz jót a monogámiának, meg a nagy vagyoni különbségek, a máshol könnyebben megszerezhető vagyon.

Ha az EMBER mégsem lép félre, az kiskorban tanult szociális minta és társadalmi berögződés következménye. Igen, a lelkiismeret tanult dolog, pl. többnejű társadalmakban - iszlám - a férfinak nincs lelkifurdalása "megcsalás" okán, magát a fogalmat se értené. Háborúk után a monogám társadalmak is lehettek hallgatólagosan poligámok, nem volt ez ellen szinte senkinek ellenvetése. (Az állatvilágban, ahol nem keltettek lelkifurdalást vagy nem bélyegeztek meg emiatt, ott egyáltalán nincs lelkifurdalás miatt visszatartott félrelépés, csak annyi, hogy a nőnemű fél az alfahím haragjától. Csimpánzoknál ezt Jane Goodall igen szépen megírta.)
Az állatvilágbeli monogámia pedig természeti kényszer, ott létezik, ahol igen szűkösek az erőforrások (nagytestű madarak, pl. tundrán a sasok), és az egyik szülő képtelen lenne egymaga felnevelni utódját. Ott a poligám egyedek utódai, így génállománya egyszerűen kihalt, és a monogámok maradtak meg.

Az, hogy az ember egyes helyeken miért érez késztetést a monogámiára, összetett. Részint a fejlődés során a célszerűség, a munkamegosztás (egyik szánt-vadászik, másik utódnevel-gyűjtöget) előnyei, és ebből kiindulva aztán a vallás (és az ebből kinövő állam) erőltette, mert a családban élőktől magasabb adókat lehetett beszedni, mint attól, aki egyedül magát is alig tartotta el. Legfőbb ok, szintén a munkamegosztásból, plusz még a tudományos-technikai fejlődésből fakadóan a felhalmozás, a vagyon kialakulása, amit már nem lehetett csakúgy jövök-megyek alapon halmozni és egyben tartani (a felhalmozás előtt az ember nem párban, hanem csoportban élt). Részint pedig a nemibetegségektől való félelem.

Szóval aki mindezért a másikat hibáztatja, az simán csak genderista, akit minden felvilágosult társadalom egyszerűen meg- és ki kell vessen magából.

northia 2016.10.27. 14:34:15

@Colonel H. Stinkmeaner: "A buzulmán férfiak nem véletlenül tarthatnak 4 asszonyt és akárhály ágyast, plusz erőszakolhatnak meg hitetlen nőket korlátozás nélkül."
Ehhez még annyit: ott kezdődik a dolog, hogy rendszerint eleve meg se kérdezik a nőt (vagyis inkább lányt), hogy kihez akar hozzámenni. Meg hogy akar-e egyáltalán.
Hozzáadják valami (hozzá képest) vén farokhoz tizenévesen, aztán még gerjedjen is rá? Ugyan mitől támadna fel benne a baszhatnék?
Ja, de biztosan az az ok, hogy "a" nőknek nincs/alig van baszhatnékja. Logikus.

csakférfi 2016.10.27. 14:35:08

@Fülig José: felsoroltad mi mndent nem tudsz.
Valamint az hogy mi nem vagy.
Ezt elis mondtad az illetőnek?
Vagy neki is találgatni kell?

northia 2016.10.27. 14:36:34

@Lady Scarlett: "Lehet hogy ő maga sem tudja mi, de valami zavarja."
Mondjuk a kanálisszagú lehelet és a mosdatlan farok - gyakrabban, mint a sértett egójú urak gondolnák...

Fülig José 2016.10.27. 14:37:02

@csakférfi: többször. így is, úgy is. meg amúgy is. semmi. ...ötlet?

northia 2016.10.27. 14:37:25

@northia: Bár ezt rendszerint tudják a nők, csak nem mondják a partner szemébe.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2016.10.27. 14:43:50

@northia: Én is randiztam olyan nővel, akinek "kanálisszagú" volt a szája. Azt hittem véleltlen egyszeri eset, de nem az volt.
A 2. találkozásnál is ugyan az volt a szitu, pedig csinos, jófej csaj volt, kár érte. Nem tudtam hogy mondjam el a dolgot neki anélkül, hogy megbántanám :S

csakférfi 2016.10.27. 14:50:39

@tenma: akkor viselkedj úgy mint azok az állatok.
Ezt nem sértésnek szánom.
Mivel néha azonképzelődöm hogy azok és a feleségem kismerhető ezàltal szerethető.
De ami itt megy ezen az oldalon nők gyalàzása és okok kutatása címen az gyakorlatilag a fantazmagóriàk dogmák tézisek és tanok kàosza.
Nem rendes emberek. Ebbe a poszter is ludas.
Épeszü ember rendet rak a fenében utàna a környezetében.
Ez nem az hely itt csak becsmérlés és sárdobàlàs folyik.
Mint egy rossz házasság.

csakférfi 2016.10.27. 14:53:09

@Fülig José: fél tőled mivel azt képzeli te több vagy mint ő.
:)

csakférfi 2016.10.27. 14:57:25

@Fülig José: fél tőled mert önmagát kesvesebbnek làtja érzi mint téged.
Több infó kell.
Akkor jobban leírom hogyan segíts neki.:)

Fülig José 2016.10.27. 15:07:45

@csakférfi: stimmel. mondta. csak nem értem. az én drágám mindent érzelmi alapon közelít, én viszont műszaki ember vagyok, mint ilyen végtelenül racionális. (csak) érzelmekkel nem megyünk semmire. elég nehéz ez az élet nevű társasjáték amúgy is, minek bonyolítsuk? meg aztán: én nem az a "másik orcámat odanyújtós" figura vagyok. ha kib.sztak velem, a minimum egy bocs. több nem kell, de ennyi igen. elszaladt 20 év, én biz' nem próbálkozom többet. ha kell valami, ki kell nyitni a szájat oszt beszélni. szóból ért az ember, ugye...

2016.10.27. 15:13:19

@csakférfi: Itt egyedül te látszol álmodozónak.

2016.10.27. 15:13:55

@northia: Amit választasz azt szaglászod.

Tejeskv 2016.10.27. 15:17:29

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: :D köszönöm a felajánlást, feljegyzem :))

northia 2016.10.27. 15:24:39

@tenma: Mert a házasságba belekényelmesedett, igényeit fokozatosan alábbadó férfit még sosem láttunk, igaz? Ilyen csak nőben van.

northia 2016.10.27. 15:25:47

@northia: (Igény itt: önmagával szemben támasztott igény)

2016.10.27. 15:28:09

@northia: A korral minden embernek változik a szaga.
Az igénytelenséghez pedig két ember kell. Időben feedbacket kellene adni!

julie81 2016.10.27. 15:37:05

@incognito ergo sum:

"Nem gondolkodom kifelé tiplizésben."

Akkor sem, ha már nem vagy neki fontos/nem szeret? Szép dolog a kitartás, csak lehet, hogy egy idő után értelmetlen. Mondjuk ez csak rád tartozik.

A másik, hogy azért sem fogod tudni te egymagad ezt megoldani, mert valószínűleg megy a játszmázás köztetek, tehát megbeszélni intelligensen nem lehet, mert duzzogás lesz a vége, vagy a végtelen kifogások, a hárítás, terelés, így a válaszreakciók meg forgatókönyvszerűen ugyanúgy játszódnak. Ha azt az egyet el tudod érni nála, hogy elismerje, hogy problémátok van, ami nem csak és kizárólag az ő + a te hibád, hanem a szocializációé is (nagyszülők, szülők + társadalom egyaránt) és ezen változtatni kellene, főleg, hogy van erre megoldás, az már nagyon jó. Az nem baj, nem szégyen, ha valaki hibázik, nem csinál jól valamit (akár a szexuális életében is), az viszont annál inkább, ha nem képes ezt belátni.

Egy nő akkor fog vágyni a szexre, ha élvezi és szereti, függetlenül attól, hogy mennyire fáradt, vagy fáj a feje.(Egyébként fejfájás ellen a szex az egyik legjobb orvosság, ezt tapasztalatból írom :D ) Ha fájdalmas neki valamiért, vagy azt sem tudja, hogy milyen az orgazmus, hogyan kell odáig eljutni, akkor legfeljebb kötelességtudatból elviseli néha.

A saját életét mindenki úgy cseszi el, ahogyan akarja, viszont ha van közös gyerek, akkor érte mindketten felelősséggel tartoztok, és nem csak abban, hogy legyen tele a hasa, vagy megtanuljon biciklizni, hanem hogy ne örökítsétek tovább szociogenetikusan ezt a szexuális analfabetizmust. Vele is le kellene ülni néha beszélgetni, szerintem sohasem késő, csak az a nagy kérdés, hogy vajon milyen érzelmi intelligenciára, meg miféle intimitás elsajátítására tanítják az ilyen szülők, akik saját maguk sem képesek rá normálisan. Az egészséges szexualitásra nevelés éppen olyan fontos dolog a gyereknevelésben, mint bármi más, ha elfogadjuk tényként azt a megállapítást, hogy a szexualitás az egyik alappillére egy egészséges párkapcsolatnak.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 16:13:28

@Tejeskv: :-)) A hölgyek megelégedettsége a legfontosabb. :-)) De kívánom hogy ezt a férjeddel érd el!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 16:15:26

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Igen, sajna egy a szájban tenyésző baktérium nagyon rossz leheletet tud adni. És vannak amiktől elég nehéz megszabadulni, ha az illető immunrendszere nem ad rá megfelelő választ.

csakférfi 2016.10.27. 16:18:06

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
ásít
nem zavar.
:)
@tenma: Tévedsz.
Saját tapasztalat valós.Nem vagyok álmodozó inkább idealista. :)
@Fülig José: Macerás.
Most dolgom van anyámnál van jelenésem.A nejem meg épp ..........

:)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 16:21:19

@Fülig José: Én ezzel másképp vagyok. igen magas az igény szintem. Viszont már túl vagyok azon hogy azt feltétlenül ki akarjam elégíteni. Nekem nem okoz orgazmus nélkül felkelni egy nő mellől, úgy hogy csak az ő igényeivel törődtem.
Mellesleg ennyivel tartozunk a nőknek, hogy néha ezt megtegyük.
Sok nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, vagy csak ritkán lehet azt elérni. Ki lehet nyalni, de nem biztos hogy utána kedve van ezt visszaadni. Ahogy sok nő megteszi hogy hanyatt dobja magát és eljátssza időnként hogy élvezi amikor a pasi be van indulva, csak mert szereti a párját, úgy mi is megtehetjük ezt fordítva.
Persze ahhoz nagyon sok lyukban kellett járni már hogy ezt meg tudd tenni.

Tejeskv 2016.10.27. 16:26:39

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Én is ezt kívánnám. De ha már sikerült ma dögösen felöltözni, megyek és iszom egy kávét, hátha belebotlok valakibe :)

incognito ergo sum 2016.10.27. 17:07:03

@julie81:

Orgazmusa szokott lenni, többnyire. Ezt azért észre lehet venni, finom rándulások a hüvelyben, teljesen más, mint a szándékos izomösszeszorítás. Inkább a kontrollvesztettség állapotától tart, ami a szex lényeges része (lehetne), az önátadás. Szóval az orgazmusa is fegyelmezett és visszafogott. Nem csoda, hogy nem fontos neki...

2016.10.27. 17:14:33

@northia: a buzulmánoknak egyben igaza van: arra várni, hogy majd a nő is akarja és beadja a derekát, a férfiak frusztrálációjának növeléséhez vezet. Ezért nem érdekli őket, hogy akarja-e a nő, pláne ha az hitetlennő, akkor szabad préda.

Nem csak a mohamedánok látják így, hanem a világ legfelvilágosultabb, leghaladóbb bezzegállama, Szingapúr is. Házastársak közt törvény szerint nem lehetséges erőszakos közösülést elkövetni, fogalmilag kizárt. Nagyon bölcs volt Li úr, a szingapúri csoda megteremtője.

2016.10.27. 17:19:24

@Colonel H. Stinkmeaner: alapvetően igaz, a nőre várni frusztráló. Azok a nők is, akik magukat erősnek, irányítónak tartják, igénylik a kemény kezet. Sikeres, karrierista ügyvédnők, vezetők is megvadulnak, ha egy izmos macsó megragadja őket és kertelés nélkül beléjük hatol vadul. A nővel szemben kezdeményezni kell. Ezt a legszélsőségesebb feminista is elvárja. Az összes nem ocsmány, nem kövér, nem gusztustalan, nem leszbi feministának macsó pasija van, aki jól megrakja őt.

2016.10.27. 17:20:25

@Tibi !: ...mert a ferj SOHA nem tudta orgazmushoz juttatni. Nana, hogy massal dug, es apuval otthon nincs kedve. Udv: a feleseg

julie81 2016.10.27. 17:22:32

Na, de hogy a bejegyzéshez is írjak azért valamit. :)

1. A férj a feleség számára már nem vonzó szexuálisan

A külső változás elkerülhetetlen mindkét fél részéről, de ha egy nő valóban szereti a partnerét, akkor szerintem jobban tart attól szex előtt/közben, hogy az ő melle/feneke/combja/hasa nem elég vonzó már a férj számára. Ha a változás olyan elviselhetetlen szexuálisan, akkor is meg lehetne ezt beszélni 2 felnőtt embernek. Remélem, hogy ilyen velem sohasem fordul elő, sem velem, sem a partner részéről. :)

2. A férfi elkényelmesedett

Ez is kétélű dolog. Vajon mi van akkor, ha a férj vágyai a feleség számára már a perverzitás határát súrolja, mert a férj esetleg zug-pornófogyasztó és függőségében nagyon magas lett nála az ingerküszöb. A prűd feleség pedig nem vágyik annyira arra nagyon, hogy 2 szoptatás között análisan kényeztesse az oly nagyon vágyakozó férj. Ezért a feleség hárít, erre a férj válasza az elkényelmesedés? Szegény férfi... :)

3. A feleség fáradt és leterhelt

De igen, van az a fáradtság, hogy úgy dőlnek be a nők/férfiak az ágyba, mint a zsák, és olyan is van, hogy nincs idő, mert különben elkésnek. De ez is előfordult velem fordítottan. Nincs ezzel semmi baj, ha ez a szöveg valódi gondot jelez és nem csak egy kifogás a szex elkerülésére. Ilyenkor tehermentesíteni kell a vágyott nőt és ágyba vinni neki a reggelit, utána jó alaposan meg kell masszírozni a hátát és kész, jöhet is a szex.

4. Monogámia ártalom

Én még sajnos nem jutottam el odáig, hogy megunhassam a partneremet és megkívánjak valaki mást is, ezért nem tudom, hogy milyen érzés. De igen, szeretnék hinni abban a tündérmesében, hogy létezhet olyan, hogy nem kell egyik félnek sem más valaki, mert annyira passzolnak minden téren, és így is élhetnek minőségi szexuális életet életük végéig. Tudom, egy idióta barom vagyok.

5. Megroppant egzisztencia.

Generálhat párkapcsolati krízist egy ilyen akut helyzet, de ilyenkor nem a pénz miatt nem dug az asszony, hanem a konfliktus miatt, ami nincs megoldva. Eszembe nem jutna "büntetni" mondjuk a munkanélkülivé vált férjemet szexmegvonással, csak mert kevesebb van a családi kasszában, arról nem is beszélve, hogy saját magammal is kiszúrnék, hiszen ilyenkor nekem sem jutna szex. :D Viszont ha tartósan fennállna ez az állapot, és terelne, hárítana, kifogásokat keresne önhibájából, akkor lehet, hogy egy idő után nem lenne vele kedvem szexelni, bár akkor közös háztartásban sem élni igazán.

6. Párkapcsolati problémák

Ez megint nem igaz teljesen, egyrészt a férfiaknak sem áll mindig a farkuk a vita hevében, vagy utána, másrészt létezik békülős szex, ami nagyon jó tud lenni. Harmadrészt pedig bizonyítottan szexuális izgalmat képes kiváltani a felfokozott izgalmi állapot is.

7. A feleség számára sosem volt a szex fontos

Ez valóban durva, viszont nem azért, amiért a posztíró gondolja. Egy normális érzelmi intelligenciával és egészséges szexualitással rendelkező párkapcsolati partner valószínűleg hamar felfedezi, ha partnere orgazmust színlel, de legalábbis együttélés szokta megelőzni a házasságot, ami alatt elég nehéz ezt titkolni. De ha a nő orgazmust játszik, akkor sem kell mindjárt kikiáltani pszichopatának, hanem először arra kellene gondolni, hogy azért csinálja, hogy minél jobban megfeleljen a férfinak. Millió oka lehet annak, ha a nő számára nem fontos a szex, a gyerekkori trauma/szexuális bántalmazástól kezdve a szülőktől öröklött prüdériáig, egyszerűen addig a mai napig sajnos társadalmilag elfogadott normáig, hogy ha egy nő szereti és élvezi a szexet, az egy kurva, de legalábbis vérbő, laza erkölcsű, sok szexuális partnerrel megáldott. Miközben minden nőnek és férfinak szeretnie kellene a szexet mindenféle hülye gátlás nélkül, de ahhoz, hogy a nő is szeresse, ahhoz élveznie kell, ahhoz pedig elengedhetetlen, hogy a férfi is megtanuljon jól bánni a nő testével, a szerelemről meg intimitásról már nem is beszélve. Ha ez mind megvan és a házasság után a nőnek nem lesz fontos a szex, akkor nem elválni kell tőle idióta barom módján, hanem megbeszélni, hogy gond van és szexuálpszichológushoz menni. Ha fáj a fogad, akkor is gondolom, rákötsz egy zsinórt, a másik végét meg a kilincshez és becsapod az ajtót. Értelmes ember meg elmegy fogorvoshoz.

2016.10.27. 17:26:06

@Lady Scarlett: a nő szavatossági ideje hamarabb lejár. Egy fiatal muffal nem versenyezhet egy öregecskedő néni (30+ évesről beszélünk). 17-21-ig jó a nő. Előny, ha szűz. A defloráció élménye megfizethetelen egy férfi számára. Olyan ez, mint az első friss hóba lépni december elején. A szex a fiatal lánntal olyan, mint a fehér karácsony. Igazi ünnep. A 30+-os feleséget dugni meg inkább beletörődés a sorsba, ha nincs ló jó a szamár is.

julie81 2016.10.27. 18:31:21

@incognito ergo sum:

Mondjuk azért egy fegyelmezett és visszafogott orgazmus is jobb, mint egy semmilyen. :) Van kedvenc csokim, de egy kevésbé kedvelt is jó ha van, és megeszem örömmel, csak legyen. De azért attól még nem biztos, hogy nagy baj van vele, hogy nem sikítozik. Az biztos, hogy a hormonális fogamzásgátló borzasztóan le tudja csökkenteni a libidót. Érdemes lenne megfontolni, ha esetleg ez is fennállhat, mint problémaforrás.

Kívánom neked, hogy rendbe tudjátok hozni. Biztos, hogy első körben én próbálnám megoldani, aztán szexuálpszichológushoz fordulnék, mert nekem minden pénzt, időt, energiát megérne, hogy jól legyek a férjemmel minden téren. Szerintem te már megtettél nagyon sok mindent, érdemes lehet szakemberhez fordulni, és ha nem válik be, akár több szakembert is felkeresni.

Leylandi 2016.10.27. 18:50:25

@karandash: "17-21-ig jó a nő. Előny, ha szűz."

Láttál te már vajon nőt? Úgy értem, igaziból, nem képen.
Csak kérdezem...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 18:51:02

@karandash: Eléggé sivár manus lehecc... a nők többsége 30 után a legjobb. Jaaaaa.. hogy azoknak igényei is vannak aminek te nem tudsz megfelelni? Szánalmas vagy. A 17-21 éves csajoknak meg egy szűznek lehet hogy még be tudod dumálni, hogy az a normális hogy bedugod, löksz kettőt és már le is fordulsz róla. Egy normális nő lerúg az ágyról ha egy perc alatt elmész. Milyen csajaid lehettek neked? A szomszéd csúnyácska kislánynak menőztél egy percet a tízcentis farkaddal? Próbáld meg egy igazi 30 feletti nővel, akit rendesen meg lehet reszelni! Szerencsétlen kis suttyó vagy.

gázóra ellenőr 2016.10.27. 18:54:24

@karandash: Jaj istenem! Neked ilyenkor kisfiam még a leckét kellene írnod és várnod amíg a kakaót a mamád az ágyba viszi.
Aztán a paplan alatt randizhatsz az ötcombú asszonnyal. Változatosság kedvért egyik nap a bal, másiknak a jobbal.
Korhatárossá kellene tenni a blogot és kanos kölyköket nem beengedni!

2016.10.27. 18:56:23

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ezt cáfolnám. 30 felett nem lesz ügyesebb vagy jobb egy nő. 40 évesen sem. Személyiségtől függ, egy kezdő is lehet ötletes és gyorsan beletanul. Viszont jól is néz ki. Ami nem mindig jár együtt a korral.

gázóra ellenőr 2016.10.27. 18:57:19

@Tejeskv: Sok sikert! Csak azt ne feledd, egy kalandért a családot nem érdemes kockáztatni. Ha összejön egy kaland és a férj gyanít valamit, akkor a nők hajlamosak bevallani, vagy kérkedni vele. Soha ne tiport a férjed önérzetébe. Sosem fogja megbocsátani és erkölcsi alapot ad neki hogy megcsaljon.
Tagadni, tagadni, tagadni...

2016.10.27. 18:58:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Amit kifelejtettem a nők nem bírják addig amíg egy tapasztalt férfi. Kortól függetlenül több orgazmus és óra után már kidörzsölődnek síkosítóval is.

gázóra ellenőr 2016.10.27. 18:59:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Te megint vadászol. :-)) Az NLC-n is ezt csináltad.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 19:03:33

@tenma: Ez nem így van. Sok nő fiatalon elkezd szexelni, mert jól néz ki és fogalma sincs a minőségi szexről. 30 éves kor után, két gyerekkel, meg újra élni akarnak.

@gázóra ellenőr: te itt ne rontsd a bulimat! A szeretőként élni már lejárt lemez. Már csak csupi néz be néha, Kékrózsa és csita már nem jár arra.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.27. 19:06:34

@tenma: Igy van. Ha meg a csiklójukat nyalja az ember akkor orgazmus után az nagyon érzékennyé válik nekik. Tiszta szadizmus nem abbahagyni. :-))

2016.10.27. 19:07:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Volt ilyen barátnőm, senki sem bénázott többet. Lelkes volt ezt elmondhatom, de pár év szabad élet után sem tudott semmit. Nagyon odavolt, soha nem volt hasonló jó élménye, de ez nem kölcsönös. A test pedig kemény has mellett sem volt az igazi. Nem érdemes általánosítani.

Leylandi 2016.10.27. 19:30:34

@tenma: " egy kezdő is lehet ötletes és gyorsan beletanul"

A szex is van akkora "tudomány", mint a szobrászat vagy épp az autószerelés.
Azt mondod, a 17 éves, kezdő művész vagy szakmunkás pályája kezdetén már mindent tud, pik-pakk beletanult a szakma összes mesterfogásába, és ennél már később se lesz jobb?
Na ne...

2016.10.27. 19:43:00

@Leylandi: Lehet javítani mindenen. A hangképzés is javítható, a mozgás irányítása is például ha rajzolni tanulsz. Viszont a legtöbb nő ügyetlen, és gyakorlással is csak a középszerűséget éri el. Ahogyan a férfiak átlagos tehetsége is olyan számokat eredményez felmérésekben, hogy ezek alapján kezdem azt hinni mindenki impotens.

Leylandi 2016.10.27. 19:57:06

@tenma: "Lehet javítani mindenen."

Nna, én is csak erre próbáltam célozgatni:-) Van, aki 20 évesen ügyesebb, mint a harmincasok, de ő mégügyesebb lesz néhány év múlva, ahogy a gyenge kezdő is felküzdi magát idővel középszerűvé. De az is fejlődés, magához képest. A rutin mindig nő, nincs olyan, hogy valaki az elején van a csúcson.
Egy 17 éves sincs még a csúcson. Se a jók, se a tehetségtelenek közül.
A csúcs (illetve az összhaszon) valahol ott lehet, ahol a külső hanyatlásának görbéje épp metszi a növekvő tudásét.
Az ilyen, nőket köpködő karandash-félékkel épp az a baj, hogy nem az optimumán álló, hanem a 17 éves szűzlányt tekintik a csúcsnak, és ez azért baj, mert nekik nem számít a tudás, csak a kor. Amikor 17 évest mondanak, valójában 7 évest gondolnak. Vagy még kevesebbet...

2016.10.27. 20:10:24

@Leylandi: Ő valóban túlzott a 17-21 évvel. Mi szerintem ugyanarról beszélünk. 30 év felett viszont már nem látok nagy fejlődési lehetőséget. Inkább csak lazábbak a nők, ez a javulás. A rutin nem segítség, az nem azonos az ötletességgel és szenvedéllyel. Hátrány is lehet.

A partner kora és kinézete azért fontos, mert mindkét nemnél adhat egy lökést amitől jobban élvezik a szexet. Kevésbé vonzó partnerrel hátrányból indulnak. A korral a külső általában romlik.

2016.10.28. 04:33:54

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nem azt mondom, hogy nem lehet 30+ nővel jót dugni, de a nő genetikusan 17-30 évesen van csúcson. Én nem vetem meg a 30+-ost se, egyik legjobb szex 33 éves barátnőmmel volt (de ő sose szült, sportoló volt), de ő is jobb volt saját bevallása szerint 17 vagy 21 évesen, mint 33 évesen.
A nők többsége persze leépül 30 felett. Ez a biológiájuk, ez nem az én hibám.

2016.10.28. 04:37:55

@gázóra ellenőr: 30 felett vagyok jóval, de még mindig élvezem a 17-21 korosztályt. Az a jó nálunk férfiaknák, hogy kinyílik a horizontunk. A fiataltól az idősebbig minden jöhet, de egy 18 éves lányt nehéz überelni, pláne ha szűz. Egy 30-as nő lehet technikásabb, de a friss test az egy olyan dolog, amit nem tud reprodukálni senki.

csakférfi 2016.10.28. 05:25:50

@julie81: gyakorlatilag kielemezted a poszt ferdítéseit. Igen reálisan.
A realitàs nekem az hogy a szerelem nem múzlik el.Ez sokak szàmára irreàlis. Ezért született a poszt. Meg a rengeteg ezzel ellentétes komment.
Engem meg ezért néznek hülyének.
Az állítàs miszerint a nők egyedül felelősek a férfiak nyomoráért a pàrkapcsolatban ...hamis.
Az igaz hogy az idő előlrehaladtàval kevesebbszer érezzük a szerelmet a pàrunk irànt. Àm ez csak egy féligazsàg. Mivel a másik oldala az hogy a mindennapi félelmeink erősödnek fel. A pénz. Egzisztencia. Gyerenevelés. Munka. Rokonok....stb.
Azaz a mindennapi életünk nyüge és baja.
Ezek hatnak a boldogsàgunk ellen. Aztàn hirtelen viták és nézetkülönbségek miatt elfelejtjük hogyan szerettük a partnerünket. Ez újabb félelmet és vitàkat szül. Ebből a körből megoldàsi sémaként aegcsalás ,válás,elidegenedés,a másik hibáinak felnagyítàsa....stb. a kút. Hitként megjelenik a van jobb. Aztàn a teljes magàny öregkorra. Pusztán azért mert nem tud önnön kicsinyességén sok sok ember túllépni.
Ez ami a hülyeség.
Ezt hívom érzelmi kàosznak.

Ötven éves vagyok. A feleségem negyvenhét. Mindketten a màsodik házassàgunkat éljük. Olyant hogy nem szeretlek mert..... Nem merünk kijelenteni. Még elfajult veszekedés hevében sem.
Mivel mindketten tudjuk ez hazugsàg.
:)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.28. 06:16:17

@karandash: Figyu! Egy szűzlány csak neked jobb, mert érdekes hogy tiéd elsőként. A birtoklási vágy és a nyugi hogy nincsenek elvárásai, mert még azt sem tudja mi az a szex.
Ez körülbelül olyan mint amikor odaállok kesztyűzni egy kezdővel, aki az összes trükkök megeszi, vagy földharcban összecsomózom a kezét a lábával. Nekem az nem élvezet. Ha visszaüt, ha lecsap, az egy küzdelem a sportban.
Ha a nő hátadba mélyeszti a körmeit és követeli hogy baszd szét a konyha asztalon, vagy úgy bekapja a farkad hogy csilingelnek a golyóid, vagy nyald ki úgy hogy sikoltva markolja az ágytámlát, na az szex. Ilyet te egy szűzlánytól nem kapsz. A lelki részéről nem is szólva, hogy az a természetes, ha egy lány romantikával, szerelemmel fedezi fel a szexet és nem egy nála idősebb pasival. Én már elvből nem is foglalkoznék egy szűz kislánnyal. Arról nem is szólva, hogy nekem a nő már 30 felett kezdődik. Őszintén, már a tekintetem is átsiklik egy 20 körüli csitrin. Nem érdekel.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.28. 06:20:04

@tenma: " A korral a külső általában romlik."

Azért ez nem egészen így van, mert amikor a vékony kislány egy szülés után felszed pár kilót, "megasszonyosodik", akkor szerintem jobban néz ki. Mondjuk én utálom a divatlapok csinibabáit. Bőven volt részem az éjszakában a táncoslányokból akik úgy gondolták, hogy elég ha jól néztek ki és egy lövésnél többre nem voltak jók.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.28. 08:03:09

@Leylandi: " Amikor 17 évest mondanak, valójában 7 évest gondolnak. " - Ja, mert annak be lehet adni, hogy azért puha, hogy ne fájjon. A pedofilok nagy része azért lesz az, mert fél attól hogy egy felnőtt nőnek az igényeit nem tudja kielégíteni.
Szánalmas, lankadt farkak ezek.

2016.10.28. 08:05:46

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Héten néztem egy ilyen volt nőmet facebookon, és 40 felett is elég vékony az alakja. Nem ismerős, de 8-10 évente ránézek.
Az asszonyos alakot a 25 évesek is hozzák. Ők a többség. A túl vékony nekem sem jön be!

2016.10.28. 08:08:05

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Nem tudom ezt honnan veszed. Ezeket eddig mind a 18-25 évesektől kaptam meg, az idősebbek csak néztek hogy ilyen is van? Ellustulnak nincs bennük akkora bizonyítási vágy. Az extrém helyzeteket sem szeretik már annyira. Kényelmesek.

2016.10.28. 08:10:07

@csakférfi: Neked is elmúlt. Különben az első házasságodban élnél.

Lady Scarlett 2016.10.28. 09:11:35

@tenma: Nem hibáztatásról beszéltem. Ok okozati összefüggésekről. Nagy különbség! Ha azt veszed észre, hogy az asszony -szerinted- túl sokszor elutasít az már reakció, nem akció, így már világos? Ha nem, szólj. Ragozhatjuk még.

csakférfi 2016.10.28. 09:22:40

@tenma: nem múlt el.
Egyrészt az exem zavart el. Ő adta be a válómetesetet. Másrészt a válás után én összeomlottam.
Tehát elveszítettem a "szerelmem tárgyát". Kvázi az érzelem akire irányult nem volt tőbbé valóság.
Az megint ellentmond az állításodnak hogy másodszor is az lettem.
Tehát ha valamit nem találsz az nem azt jelenti hogy nincs. Hanem azt hogy nem emlékszel hol van.
Érzed a hiányát de nem tudod hol van.
Ezért keresni kezdesz. Kezdtem.
Így találtam rá a mai felségemre.
Az érzelem ugyanaz.
Tehát nem veszik el
:)

Lady Scarlett 2016.10.28. 09:27:45

@northia: Na igen. Vannak dolgok amiket nehéz elmondani.
Csak egy példa: Egy barátnőm imádott szopni. Csakhogy az esküvő után a férje egyre többet sörözött a haverjaival. Hogy miért az most mellékes, ezzel nem is lett volna gond, ha nem viszi túlzásba, de a barátnőm egyre többet panaszkodott nekünk barátnőinek, hogy már nem akarja csinálni. A férje farka ugyanis áporodott, büdös, rothadó szagú lett. Hiába fürdött, bőrön keresztül is van kipárolgás, annak is van szaga. A spermája íze pedig keserű lett. A barátnőm nem tudta hogyan mondja el a férjének, mert amikor megpróbálta felhozni ezt a témát, hogy ne igyon annyi sört, rövidet, csak eddig jutott. A férje meg sem hallgatta miért mondja ezt. A barátnőm egy idő után már nem mondta többet, de nem is csinálta meg neki többször. A szex az élvezetről szól. Ki akar undorodni közben, meg öklendezni?!
Szóval ha az asszony nem kívánja a férjét annak lehet sok oka is, de általában a férj viselkedésében következett be változás amire az asszonyok leggyakrabban így reagálnak.
Szóval uraim, ha az asszony elutasít az már reakció, és oka van.
Amúgy nem megcsalásról beszélek, hanem olyan problémákról amik adott esetben nem is tudatosulnak a fejekben. A női szervezet egy érzékeny műszer. Olyan dolgokra is reagál amikre nem is gondolnátok pasik. A szaglás, érzékelés, illatok pedig fontosabbak mint hiszitek.

csakférfi 2016.10.28. 09:43:23

@Lady Scarlett: ja a puncid meg fű ìzű mert vega vagy.
:)

csakférfi 2016.10.28. 09:47:58

@Lady Scarlett: apuncid meg fű ìzű mert vega vagy.
:)

2016.10.28. 10:15:04

@Lady Scarlett: Nem volt még hasonló tapasztalatom. De akiktől hallottam, akár nőktől is ott az asszony önismereti hiányáról volt szó. Egy barátnőm is ezt csinálta még a férjével. Először félrelépett, évekkel utána pedig megvonta a szexet. Az agya volt hibás, azt sem tudta mit akar. Pár év szexmegvonás után a sportos, sármos, jól kereső férfit vitte egy fiatalabb, még akkor is amikor szenvedélyesen rámászott a feleség. Nem hitte el neki, hogy nem játssza el megint a félrelépést vagy a szexmegvonást. Én sem hittem el. Az ilyen nőnek csak hatalmi eszköz a szex.

@csakférfi: Tehát igazat adtál.

2016.10.28. 10:17:02

@Lady Scarlett: Egy értelmes nő jó kapcsolatban el tudja ezt mondani. Egyszer átálltam a keleti ételekre, jelzett is a barátnő. Megint a nő kommunikációja a hibás, ezt támasztottad alá.

Lady Scarlett 2016.10.28. 11:36:08

@csakférfi: Nem vagyok vega. A puncim meg finom.

Lady Scarlett 2016.10.28. 11:36:58

@tenma: szerinted.
Szerintem meg nem.

Lady Scarlett 2016.10.28. 11:37:47

@tenma: Nem hibáztatásról beszéltem továbbra sem. Te beszélsz arról folyamatosan.

Lady Scarlett 2016.10.28. 11:46:54

@tenma: Azért mert veled tudott beszélni a csajod, és volt foganatja a kérésének, az nem jelenti azt, hogy az ország többi párja is így tud egymással kommunikálni. Elég világos ez így?
Ezért írtam, hogy a beszélgetés lenne alapja annak hogy miért utasítás el a párod túl sokszor. Nem az ítélkezés amiben a pasik, sajnos végletesek és ostobák. Pl.: Nem akarja, biztos félrekefél. Jó akkor én is.
Pedig csak arról volt szó, hogy az asszonynak nem tetszik, hogy csak kutyába van véve.
De nyugtasd csak magad azzal hogy biztos neked van igazad és az összes nő hülye. Nyilván így sikeres, és hosszútávú kapcsolatod lesz ami a házasság és a család alapja. Gratulálok hozzá.

2016.10.28. 11:51:41

@Lady Scarlett: Folyamatosan mellébeszélsz. A férfiakat hibáztatod a nők hibáiért. A "Mi a bajod? Semmi! nem kommunikáció. Az összes nőről pedig nem írtam. Kizárólag külön kiemelve az ostobábbakról. Minden tünetét jól mutatod a problémás nőknek.

"Lady Scarlett 2016.10.27. 12:58:41
Ha egy nő nem kívánja a férjét x év házasság után, annak a férfi az oka, értem uraim?
Ha emiatt, meg a sértett büszkeség miatt Önök luvnyákhoz futnak a sarokra, meg a huszonéves csicska gyakornokokhoz, akkor a válásnak is maguk lesznek az okai, tisztasor ugye, nyulak? Oh pardon....urak.
Nem kell belemagyarázni túl sok mindent a szituba. Ha az asszony túl sokszor elutasít, annak oka van. Lehet hogy nem tudja elmagyarázni. Lehet hogy ő maga sem tudja mi, de valami zavarja. Ezen csak beszélgetéssel lehet segíteni abban meg urak, nem vagytok jók, max. a szőnyegalásöprésben, meg a szavak kiforgatásában. Aztán csodálkoztok ha az asszony inkább lelép. Hát ennyi."

"tenma 2016.10.27. 13:07:41
@Lady Scarlett: Tudjuk. Egy nő nem lehet hibás!

Azért sem ő a hibás hogy képtelen 40 év alatt a saját és partner testének megismerésére. Azért sem ő a hibás hogy kommunikálni sem tudja az érzéseit mert maga sem érti. Amit ő sem tud azt viszont oldja meg a férfi!

Az első nő a Holdon:
- Houston, van egy kis gond!
- Mi az?
- Á, semmi, hagyjuk.
- Mi történt?
- Semmi…
- De mondd már el!
- Nem.

Szerencsére nálatok normálisabb nők is élnek!"

csakférfi 2016.10.28. 12:21:21

@Lady Scarlett: kóstoltad?vagycsak mesélték?
Mellesleg a"történet"amit meséltél csak üres hatàsvadàszat.
Mintahogy a vega nőnek a puncija sem karfiol avagy kàposztaízű.
:)

csakférfi 2016.10.28. 12:28:50

@tenma: nem adtam igazat.
A szerelem nem múlik el sem nem àtalakul.
Az ellentmondás mentesség az emberi gondolkodás alapelve.
Tehát ha van egy edényed az eljàra teszel egy kavicsot.
A kavicsra teszel sok sok földet attól még az edényben ami a tied a kavics is atied és a föld is. Csak éppen nem férsz a kavicshoz.
Tehàt hiànyolod.
:)

Leylandi 2016.10.28. 13:29:43

@csakférfi: "A szerelem nem múlik el sem nem àtalakul."

Na, azért ne misztifikáljuk túl. A kiábrándító valóság az, hogy minden ösztönnek, érzelemnek biológiai alapja van. A szerelemnek is. (Az éti csiga nem azért nem szerelmes, mert nem tanították neki óvodában, vagy kegyetlenek hozzá az égiek, vagy mellélőtt Ámor, hanem mert nincs meg hozzá a megfelelő hormon- és idegrendszere.) Ez mindössze vegyületek szintjén is kimutatható biokémia, és az a fajta lángoló szerelem, amit mi annak hívunk, úgy ideoda legfeljebb 3 évig tart.
Ez alatt az idő alatt aztán vagy kialakul egy kötődés, ami a szerelem helyét átveszi, és amit hívhatunk a szerelem folytatásának, szeretetnek, átalakult szerelemnek, vagy akár ugyanúgy szerelemnek, mint az első részt, de ez akkoris a második része az érzelmi folyamatnak. Mindegy, hogy ragozzuk. A párunk iránt nem ugyanazt érezzük 10 év után, mint az elsőben, ez biztos, és ha ez kevesebb, ha a kötődés nem lett elég erős, az sok probléma forrása.

Természetesen az ember igen bonyolult lény, simán előfordulhat, hogy a 10. évben jobban vonzódik valaki iránt, mint az elsőben, de ez a tényeken nem változtat. Mert lehet, hogy 9 évig csakúgy takaréklángon van (nem volt neki jobb, így megházasodott), és a 10-edikben következett be vmi olyan nagy változás, hogy ekkor szeretett a párjába bele, és majd a 13-adikban jön a szeretetté átalakulás.

Ja igen, mi van, ha valakit elhagynak, és pl. az tizenöt év múlva is "szerelmesen összeomlik". Nos, vagy csak a 14-edikben szeretett bele, addig csupán célszerűségből, függőségből volt vele együtt, vagy az se szerelem, legfeljebb az illető lehet, hogy kapcsolatfüggő, vagy valami más pszichológiai problémája van.
De nyugodtan szőhetünk meséket is, meg nézhetjük reálisan, kinek-kinek a szájíze szerint.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.28. 14:02:26

@csakférfi: "A szerelem nem múlik el sem nem àtalakul."

Hogy te milyen naív vagy!

csakférfi 2016.10.28. 14:36:18

@Leylandi: ferdítesz. Nem az éti csigàg szintjén vagyunk érzelmileg. Bár ez feltételezés.Mivel nem ismert az éti csiga vagy más állat ösztöne ami az aktushoz vezet.
Tehát ne hivatkozz olyanra amit nem ismersz és nem bizonyított.
Az viszont tény hogy azon párok akik hosszú ideje élnek együtt és szerelmesnek vallották magukat a párjukba ,ugyanolyan agyi aktivitást és hullámokat mértek a fénykép (párjukról készült) nézésekor mint azon pàroknàl akik "lángoló"szerelmesnek vallottàk magukat és csak néhàny hónapja voltak együtt.
Ez mérhető és megismételhető. Tehàt vehetjük ténynek.
Azt hogy te miért nem ebbe a kategóriàba tartozol azt lady scarlett pontosan meghatàrozta.
A màsik hibàztatása és okolàsa sajàt boldogtalanságodért.
Tehat?

csakférfi 2016.10.28. 14:38:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Naív én?
Nem , idealista a valós érzelemre építve.
De ezt màr írtam neked.
:)

csakférfi 2016.10.28. 14:41:43

@tenma: nem reális a dühüdre és a félelmeidre valamint a bosszúra gyülöletre alapoznod. A harag rossz tanácsadó.
Nem én talàltam ki. Csak alkalmazom.

Samsara24 2016.10.28. 16:48:12

@csakférfi: Kicsit rébuszokban tolod. Talán túl nyers voltam?

Felesleges ezen felületen egymás torkának esni (gondolok itt mindenkire)... tartok tőle, hogy nem a házasság reszortja a fergeteges szex biztosítása. Ugyanis ez az egyetlen párkapcsolati intézmény, ami abszolút alkalmatlan erre a célra. Csak végig kell gondolni a buktatókat. Nincs olyan, hogy egyetlen egy személy...

Samsara24 2016.10.28. 16:50:23

@incognito ergo sum: Az önző szexben hol van a szabad sebezhetőség?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.28. 17:26:46

@csakférfi: Olyan uncsi a nikked is. Neked bizonygatnod kell hogy férfi vagy? Vetíted itt hogy te micsoda szuper kapcsolatban élsz és te mennyire tudsz mindent. Nagyon bűzlik ez...

Leylandi 2016.10.28. 20:33:37

@csakférfi: felőlem...
Nem én szorulok pszichológusra.
Lady Scarlett meg csak egy gendernáci provokátor, normális kultúr-országokban becsukják az ilyeneket. Vele takarózni olyan, mintha Eva Braun naplójából idéznél.
De ha érveid fogytán tovább akarsz személyeskedni, szólj csak nyugodtan, bár megmondom előre, hogy az ilyesmi nem vezet sehova, igaz tagadhatatlan, hogy néha szórakoztat.

csakférfi 2016.10.29. 05:27:49

@Leylandi: előttem teljesen leírtad magad.Ugyanis Te iskolapéldàja vagy a sértődött férfinek aki legszívesebben hàremet tartana. Muszlim téziselre és tanokra hivatkozva eltörölné a nők önrendelkezési jogait.
Felhomályosítalak léd scarlett egy kedves nő aki az ágyban a nirvànàba repítene az életben pedig egy olyan tàrs lenne akire bàtran alapozhatnál. Segítene ha bàrmilyen bajba kerülñél. De te asaját egód sértödésétől és önnön túlértékelésedből adódöan azt a "pajzsot" látod amit eléd tart. Te meg ütöd ütöd ütöd. Nyompd a hülyeségeidet téziseidet. Dogmákat. Mint süket a csengőt. A feleségem hasanló karakter. Eleinte olvasta a kommentjeinet,olykor véleményt is mondott. Van egy jó gyüjtőszava erre a tipusú férfira ami téged jellemez.Bunkó.
A te életed te kúrd el mert nem hallgatsz arra akit szeretned kellene.
Futod a köröket s közben megöregszel. De élni nem tudsz csak élvezeteket hajszolsz. S hiszed magad attól férfinak hogy hanyatt löksz nőket amikor épp kedved tartja.
Kb. ennyi.
Félszemü vagy a vakok közt. Csak az látod a "lelki" szemeddel amit elédtesz egy nő. Mögé nem làtsz mert az màr neked sok. Ahhoz észben gyúrni kellene még néhány évtizedet. Hogy ehagyd végre a dackorszakodat.

csakférfi 2016.10.29. 05:37:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Bizonyára a te nickneved sokkal felpörgetöbb.Az én hàzassàgom tele vam szevedéllyel tűzzel. Na nem arra gondolok mikor egy egy szeretkezés utàn elàjulunk mindketten a nejemme az àgyban. Mert ez csak egyik oldala. Hanem akkor is amikpr a falhoz vágom a tàvszabàlyzót dúhömben. Vagy a kàvéscsésze a diófàn törik atomjaira. Estleg akkor mikor a nejem azca tüzvörös a haragtól és az arcomba ordítja ami nem tetszik neki. Ha szépszóval nem értettem volna meg.
De nem ezek a hétköznapok. Csak apró szeletek egy hàzassàgból.

csakférfi 2016.10.29. 09:02:47

@tenma: a fantáziálás neked való.
Mivel valódi hús vér nőt és azok frusztàcióit nem tudod kezelni.
Ehhez nem kell gyógyszer.
Te hiszed.
Az nem valóság.
Mintahogy a vízióid az ideàlis tàrsról.

csakférfi 2016.10.29. 09:09:55

@Samsara24: önző sex?
A házasság alkalmatlan...?
Mondd melyik részét nem értetted a filmről alkotott véleményemnek?
Màramről a nicknevedet vetted.
Szerinted a testedet csak kaptad valami szellemi lénytől?
Vagy át lőttek valami helyről asztálisan ide a föld nevü bolygóra?

csakférfi 2016.10.29. 13:27:22

@tenma: ideális?
erőszak?
Leírnád hogy pontosan milyen az?
Arra gondolsz hogy békében és egyetértésben belehajóznak a tökéletes naplementébe az élet tengerén kéz a kézben mosolyogva?
Önigazolàsi kényszer?
Ezt melyik mesében olvastad?Amit a személyiséged fejlesztésére vàsàroltàl.
Bakker!

csakférfi 2016.10.29. 13:37:29

@tenma: neked van feleséged egyàltalàn?

2016.10.29. 15:55:03

@csakférfi:

Az, hogy játszod a menő vagány gyereket, meg hogy nagy pofád van, még nem jelenti azt, hogy igazad is lesz. Persze önigazolásnak jó lehet számodra, de mások azért könnyen láthatják, hogy a keménykedő külsőd mögött belül valójában semmilyen érdemi tudás nincs.

A szerelem pedig bizony elmúlik.
Ha tetszik a kis álomvilágodnak, ha nem:
www.origo.hu/itthon/20010718meddig.html
www.human.cornell.edu/bio.cfm?netid=ch34

A természetnek a szerelem arra kell, hogy a 2 embert összehozza az aktus időtartamára, plusz a gyerek megszületéséig való időtartamra. Utána már más veszi át a helyét. Persze újra fellángolhat, de hogy elmúlik, az teljesen biztos.
Tudod, a természet nem olyan nagypofájú idióta, mint te...

2016.10.29. 16:02:05

@csakférfi:
Ekkora kamu dumát!
Főleg ez az ön-vállveregetős "hàzassàgom tele vam szevedéllyel tűzzel" rész, meg a "szeretkezés utàn elàjulunk mindketten a nejemme az àgyban" szöveg tetszett. Ha sokat hangoztatod, akkor gondolod, majd igaz lesz? :)

Egyébként nem vagy te valamelyik femináci weblapon cikkíró? Annyira jó sztorikat találsz ki a nem létező életedről, hogy ihaj. Mittudomén, life.hu, femina.hu vagy hasonló. Ott van ez a színvonal a nők képébe tolva. :D

De félre ne érts, nagyon tetszik, hogy egy névtelen közegben bizonygatod névtelenül, hogy te mekkora májer faszi vagy. Bár az írásaid alapján inkább nőnek tűnsz (és gyanítom, nem csak nekem), de azért hidd el, roppant szórakoztató olvasni az erőlködésedet. Folytasd kérlek! :)))

2016.10.29. 16:09:19

@csakférfi:
"Vagy a kàvéscsésze a diófàn törik atomjaira."

Csak így utólag szeretném megkérdezni, és azt is csak óvatosan:

Ti mindig kimentek a lakásból az udvarra, hogy kávéscsészéket dobálhassatok a diófához? Nem jobb, hogy ha már dühös vagy, akkor ott helyben baszod hozzá valamihez? Mindenképpen a kinti diófa kell hozzá, még ilyen hidegben is? Más nem jó? :)

Ez egyébként valami újfajta progresszív hóbort lesz nálatok, vagy csak a napi testmozgásotok részét képező tevékenység? :))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.29. 18:03:08

@csakférfi: Kispofám! Az én nikkem onnan van h szétrollkodtam sok posztot. No meg Stefike miatt, de te azt se tudod ki volt aki a varánuszt évekid basztatta. Az avatarom is onnan kaptam, mert egy manus ezt a képet rakta fel amikor posztot írt rólam hogy a liberálfasizmus nevű írását széttrollkodtam.
De a tiéd egy nagyképű nikk és igyekszel itt az emberek pofájába tolni hogy te mekkora csávó vagy. Ez az öntömjénezés nagyon büdös ám öcsike!

@zombigyilkos: Látom te is kiszúrtad hogy vetít itt a csávó.

@tenma: Pontosan ez valami kényszeres önigazolás.

csakférfi 2016.10.29. 21:14:46

@zombigyilkos: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Nem tettem említést a nyugodt beszélgetéseinkről a lépcsőn, kávéval a kezemben.
vagy családilag az étkezőasztalnál?
Amikor "egymás fejébe látunk".
Hihetetlenek vagytok.
Nem kell mondania látom a szemén amikor rámnéz olykor .
sajnálom hogy ennyire félreértelmezitek a női nemet.
Gyakorlatilag.....hagyjuk egyszerüen nem akartok hinni.
Éltem házasságban jóban és rosszban.
A valóságban.
Ti meg keressetek hasonló posztokat és írásokat hogy a saját egótokat fényezhessétek a nőket meg lőjjétek ki a marsra.
Nem hisztek nem értetek,nem is akartok.
A saját illúziótok rabjai vagytok.
Ami azt mondja nektek a "nők rosszak".
ehhez itt a neten annyi hazugságot összeolvastok hasonló sértődött emberektől hogy igaznak vélitek.
Annak örültök hogy ....egyszerüen nem halgattok a józan észre.Nem szeretni akartok hanem harcolni és győzni.
Na cső!

incognito ergo sum 2016.10.30. 00:34:40

@Samsara24:

Kificamodtak a mondataim...

Az önző szex egyszerű (nincs benne sebezhetőség).
Nekem az önző szex nem megy, nem érzem jól magam.

Ha egészen semleges dolgokról is normálisan (= kedvesen) beszélgetek egy nővel, akkor elég hamar megérzi rajtam, hogy nincsen nyugodt érzelmi kikötőm. Ez az, ami sebezhetővé tesz, abban az értelemben, hogy ... a beszélgetés szándék nélkül (vagy szándékom ellenére) olyan irányt vesz, amiben vagy mellébeszélek, vagy elveszítem a stabilitásomat (ezt jelenti az, hogy sebezhető vagyok).

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 04:04:05

@csakférfi: Jó, tudjuk. Te vagy a világ legcsodálatosabb férfija, aki a legcsodálatosabb életet éled.
A szerelem minden titkának ismerője.
Elájultunk tőled.
Óh! Térdre esve kérünk mester, taníts még minket! :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 04:05:16

@csakférfi: "Hihetetlenek vagytok.
Nem kell mondania látom a szemén amikor rámnéz olykor ."

Segít neked gépelni? vagy olvassa ő is ezt a posztot?

Tudományos Iibsizmus 2016.10.30. 06:27:20

@csakférfi: Meddig tömjénezed még magad? Egy másik posztba láncdohányos vagy, húszabáló, de 20-30 éves egészségű vagy 50 felett.
Persze. Meg ájulásig szeretkezel.
Mi ez a szélesvásznú 3D vetítés itt az interneten részedről?

Poр40 2016.10.30. 08:26:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Vicces a pali, tényleg! Nagyon feltűnő, hogy itt mindenki őszinténk tűnik, kimondja hibáit, csalódásait, csak ő az aki a tökéletes és ezzel folyamatosan henceg.

Sabina. 2016.10.30. 10:41:42

8. A feleség már nem szereti a férjét.

2016.10.30. 12:06:45

@csakférfi:

"egyszerüen nem akartok hinni"
Valóban. Én inkább TUDNI akarok, nem hinni. :)

"Nem hisztek nem értetek,nem is akartok. A saját illúziótok rabjai vagytok."
Aha. Szóval nekünk vannak illúzióink, miközben te vagy az, aki hiszel ahelyett, hogy tudnál. Ez nagyon elmés ám! :D

"egyszerüen nem halgattok a józan észre"
A józan ész a hit? De édes... :)

Fényezd még magad, kérlek!
Nagyon szórakoztató, amit művelsz. :)

2016.10.30. 12:13:13

@Tudományos Iibsizmus:

Ugyan, hagyjátok már! :) Szerintem nem is férfi, hanem egy hisztis picsa, aki idejött valami feminista oldalról észt osztani. Erre utal az, hogy ilyen öntömjénezést egy normál férfi soha nem csinálna, pláne nem ennyi ideig. Talán ő így próbálja meg a "jó" irányba terelni a gonosz "nőgyűlölő" férfiakat. Érdekes próbálkozás. Gondolja, majd jól elszégyelljük magunkat... :)

Ha meg véletlenül mégis férfi, akkor megmondom őszintén, nagyon sajnálom szegényt. Mikor valakinek a neten kell bizonygatnia azt, hogy ő mekkora májer, és ezt nem is csak egyszer írja le, hanem gyakorlatilag ezzel vagdalkozik már igen régóta, akkora kamu sztorikkal, hogy a fél blog rajta röhög, az bizony elég komoly lelki traumákkal rendelkezhet.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 16:36:49

@zombigyilkos: De de, ez egy hapsi. Telehencegett egy csomó posztot azzal hogy neki mennyire kúl az élet.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 16:38:56

@zombigyilkos: Szerintem meg nem a szeretkezéstől ájul el, hanem lánc dohányos létére rájön a fuldoklás ha ráhemperedik az asszonyra. Az asszony meg hamutartó bűzű pofájától ájul el.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 16:43:46

@zombigyilkos: @Poр40: @Tudományos Iibsizmus: @tenma: @Leylandi:

Ezt figyuzzátok, hogy ömleng saját magán a barma!

"Ezt hívják egyébként belső harmóniának.Én erre emlékszem és ezt érzem.Ezért nyugalom és olykor béke tölt el annélkül hogy ilyen fantazmagóriákba kellene menekülnöm,mint neked.
Én csak egy férfi vagyok nem vágyom győzelemre ,küzdelemre egyszerüen teszem a dolgom annélkül hogy ellenséget keresnék vagy győzelemre vágynák.
Ebben nagy segítségemre van a feleségem.Akit szeretek.
Mintahogy Ő is.
Nem akarok hős sem nem tudós professzor .Itt szeretnék boldog lenni ebben a világban hisz a környezetünk csodás.erre való az eszem és a két kezem.
Nekem olykor a paradicsomot juttatja eszembe."

csakférfi 2016.10.30. 19:49:24

@zombigyilkos:
Probléma???
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Ezt figyuzzátok, hogy ömleng saját magán a barma!

"Ezt hívják egyébként belső harmóniának.Én erre emlékszem és ezt érzem.Ezért nyugalom és olykor béke tölt el annélkül hogy ilyen fantazmagóriákba kellene menekülnöm,mint neked.
Én csak egy férfi vagyok nem vágyom győzelemre ,küzdelemre egyszerüen teszem a dolgom annélkül hogy ellenséget keresnék vagy győzelemre vágynák.
Ebben nagy segítségemre van a feleségem.Akit szeretek.
Mintahogy Ő is.
Nem akarok hős sem nem tudós professzor .Itt szeretnék boldog lenni ebben a világban hisz a környezetünk csodás.erre való az eszem és a két kezem.
Nekem olykor a paradicsomot juttatja eszembe."

Neked ezért nincs partnered.
Majd lesz.Te veszed majd a robotnőket.Mert ahhoz gyáva vagy.
Szájhős.
Én meg beírom mit hogyan teszek.
Te mit tettél volna a kávéscsészével ha a nejed egy félórája azon hisztizik hogy a munkatársam feleségével megcsalom,mikor egyszer találkoztam vele az életben.Akkor is csak futólag bemutatott neki a haver.
A faszbukon meg "pistikémnek" szólít.Az asszonynál meg kiütütte a biztit.Mert így csak akkor hívunk valakit ha "közöd van hozzá".
Te mi tettél volna a távszabályzóval ha a gyerekek már 21. szerre egymást verik hogy melyik csatornát nézzék.
Se szépszó sem csúnya nem használt.
Megmondom kicsim összeszartad volna magad.
Szájhős vagy .
Egy buzi.
Itt meg vered a nyálad.

@Poр40:
Megmondanád Te istenbarma ki a faszom szólt hozzád?
Hol irtam te birka hogy én jobb vagyok vagy tökéletesebb mint te.Vagy itt bárki?
Nem fújom az aktuális popszichológiát.
Na bazd meg!
Sőt a posztot teszem hibássá.Mert ennyi buzi férfi van a világon hogy még a haragját és a nemtetszését sem meri kimutatni az életben.,Csak itt a virtuális térben.Mert megmagyarázzuk! Tipikus női logika.
Leírtam hogy voltam papucsférj 20 évig te nagyon hülye.
Azért ismerem az észjárását az itt kommentelő beszariknak.Főleg akik belémálltak.Mint te.
Ez biztos nem őszinte?

csakférfi 2016.10.30. 19:55:40

@Tudományos Iibsizmus:
Ja!
te biztosan nem szeretnél ilyen lenni.
Legalább tudom én is hogy miért rühellem a hozzádhasonló "távkarate" gyerekeket.Dedó!
Mesélj már valamit az életedből mert én igen sokat szoktam.
Nem hivatkozom pszichomajmok" és megmondóemberek "szlogenjeire".Csak a tapasztalataimra és azok összegzésére.Meg a feleségemére.
Milyen gondolkodás milyen viselkedést szül.Az pedig milyen konfliktust szít.

csakférfi 2016.10.30. 20:01:19

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Szerintem meg nem a szeretkezéstől ájul el, hanem lánc dohányos létére rájön a fuldoklás ha ráhemperedik az asszonyra. Az asszony meg hamutartó bűzű pofájától ájul el.

A kurva anyád!
Ezt még veheted fenyegetésnek.
Ha szemtől szembe így belémálltál volna......
Gondolj a távszabályzóra.
Ezért vagy gyáva és aljas köcsög.
ez a büszkeséged.
Végre megismerhettelek, coming outoltál.
Előbújtál anyádból.
Csak a bajnak.

2016.10.30. 20:22:24

:DDD Ez kész! Beszarok rajta. :)
Megy a hiszti ezerrel.

"a munkatársam feleségével megcsalom,mikor egyszer találkoztam vele az életben.Akkor is csak futólag bemutatott neki a haver."
Újabb kitaláció.
Nagyon megy ez! :DDD

Kipróbálom én is:

Tegnap a mellettünk a pirosnál álló buszban ült egy 10/10-es bomba csaj. Amikor meglátott, egyből leugrott a buszról és átkönyörögte magát hozzám. Utána azonnal lepippantott, természetesen mélytorokkal. Majd a másik 3 nővel, aki épp akkor a kocsimban ült, óriási gruppen partit nyomtunk. Hárman közülük többször is elájultak, a negyedik meg most is az intenzíven van, epilepsziás sokkot okozott neki a soha nem tapasztalt orgazmus. Még szerencse, hogy jött a rendőr, hogy túl hangosak vagyunk. Ki tudja, mi lett volna, ha tovább folytatom. ... Így a 34-46. élvezésemet sajnos már otthon kellett Karlie Kloss-al befejeznem.

Na ezt übereld, baszdki! :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 20:22:57

@csakférfi: Szemtől szembe? Kisköcsög! Én a helyedben körbe néznék harcművész fórumokon és utána gondolkodj akarsz-e velem szemtől szembe. :-))
Na tömjénezgesd még magad láncdohányoskám!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 20:23:44

@zombigyilkos: :-)) A csávónak nagyon beletapostunk az önérzetébe.

Poр40 2016.10.31. 16:47:17

@csakférfi: Én is megdugtam hatszor a feleségem, hogy beájult. Aztán amikor felkelt elmerengtünk a távolhatás kvantummechanikai paradoxonján. Majd elmentünk a Gundelbe ebédelni, de olyan precízen adtam fel a rendelést, hogy a szakács kijött, hogy menjek be tanítani őt egy kicsit a konyhán. Pont ott volt az a híres tévés sztárszakács, meg is hívott a műsorába zsűrizni.
Aztán hazamentünk és újra megdugtam a feleségem tízszer és mindketten elaléltunk. A dörömbölésre ébredtünk, mert a feleségem elmesélte a barátnőjének milyen szuper vagyok és vagy egy tucat kielégítetlen nő követelte a kegyeimet.
De én hűséges vagyok.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.02. 08:45:21

@csakférfi: Na hova lettél? Látom nagyon beletapostunk a lelkedbe, több napja eltűntél. Vagy még mindig a hamutartó pofádtól elájult feleséged élesztgeted?

csakférfi 2016.11.02. 14:57:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Tisztelem a halottainkat.

Idézet a vikiből a pszichopata.címszó alatt.
ez egy elmebetegség jól körülírható jellemzőkkel.

A szociopata antiszociális, kórosan torzult személyiségű ember

A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, akiket manipulál és kihasznál, úgy, ahogy az emberek többsége egy csavarhúzót vagy egy papírzsebkendőt használ. A szociopata gyakran agresszív, nem érez empátiát (bár megjátszhatja), szégyent vagy megbánást a visszaélései miatt.

A szociopaták legnagyobb gyengesége, hogy nem tudják magukat különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek következtében általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel. Rosszul viselik a monotóniát, hamar elunják magukat, állandó szükségletük van különböző impulzusokra, ami felelőtlenséggel párosul. Hazudozók, manipulálják a többieket, nincs lelkiismeret-furdalásuk, gyenge az emocionális életük, érzéketlenek, impulzívak, azaz csekély mértékben képesek kontrollálni viselkedésüket. Azt a tényt, hogy csak saját céljaikat követik, legtöbb esetben jól tudják titkolni vagy a gyanakvást elaltatni. Gyakran csak a közvetlen környezetük van azzal tisztában, hogy „valami nincs rendben”. Jürgen Müller, a müncheni egyetem professzora a bajor közszolgálati televíziónak nyilatkozva azt mondta, hogy a szociopaták érzelmektől függetlenül mindig ugyanazon a teljesítőképességi szinten vannak, miközben a normális embereknél érzelmi terhelés esetén csökken a teljesítmény.

csakférfi 2016.11.02. 15:00:18

@Poр40:

Én is megdugtam hatszor a feleségem, hogy beájult. Aztán amikor felkelt elmerengtünk a távolhatás kvantummechanikai paradoxonján. Majd elmentünk a Gundelbe ebédelni, de olyan precízen adtam fel a rendelést, hogy a szakács kijött, hogy menjek be tanítani őt egy kicsit a konyhán. Pont ott volt az a híres tévés sztárszakács, meg is hívott a műsorába zsűrizni.
Aztán hazamentünk és újra megdugtam a feleségem tízszer és mindketten elaléltunk. A dörömbölésre ébredtünk, mert a feleségem elmesélte a barátnőjének milyen szuper vagyok és vagy egy tucat kielégítetlen nő követelte a kegyeimet.
De én hűséges vagyok.

Szarom le a hülyedégeidet.
Sok pszichopata írkálhat ide.
Te meg vagy a másik.

csakférfi 2016.11.02. 15:02:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Szemtől szembe? Kisköcsög! Én a helyedben körbe néznék harcművész fórumokon és utána gondolkodj akarsz-e velem szemtől szembe. :-))
Na tömjénezgesd még magad láncdohányoskám!

Minél nagyobb hülye vagy annál nagyobbat fogsz zuhanni és puffanni.
Tapasztaltam a dzsúdóban.
Kisköcsög.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.02. 15:11:39

@csakférfi: Tényleg? A hülyeségnek mi köze a judo dobásokhoz?
Most essek hasra hogy judoztál? Ott is ilyen nagypofájú voltál, ezért beledöngöltek a tatamiba? Onnan a tapasztalat? :-))

csakférfi 2016.11.02. 18:51:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ha lenne egy kis sütnivalód akkor tudnád hogy a küzdősport lényege az önvédelem és nem a támadás.
Igen estem én is meg az is olykor akinek olyan nagy pofája van mint neked.
Maradnék a pszichopata jelző mellett.
Végül is döntsd el te.
Ezt hívják nálad önismeretnek.

Azért nem vagyok pszichopata mert én családban élek két gyerekkel akire tekintettel vagyok a saját jólétemet illetőleg.
Na persze ezt neked pszichopatának magyarázhatom , úgy sem értesz.
Csak sértesz.
Azt nem mondtam hogy az elmebeteg (kurturfiteutonordikusvezértroll) abban leli örömét hogy mást aláz.Fenyeget és a szenvedésétől (hiszi hogy a másik szenved) veri ki a monitor előtt.
Nálad gondolom anyád nem szeretett eléggé.
Így kompenzálsz.
Kellene ezen változtatni egyszer elveszíted a realitást és többé nem hoznak ki a zárt osztályról.
Persze ezzel csak jobb lenne a világ.
Na cső.Többet nem írkálok.
Neked.

Poр40 2016.11.02. 18:54:53

@csakférfi: Már azt is tudjuk hogy judozol, meg ájultra dugod az asszonyt és fiatalos vagy. :-)) Mesélj még nekünk csodálatos személyedről!

Poр40 2016.11.02. 18:57:57

@csakférfi: Nahát! Pont itt vagy!

"tudnád hogy a küzdősport lényege az önvédelem és nem a támadás."

Te se sokat tudsz az küzdősportokról. Ezt a dumát a szülőknek szokták beadni, hogy levigyék a nyápic gyereküket. Szerintem a ketrecharccal foglakozó úrfi szénné röhögi magát ha ezt elolvassa tőled.

Poр40 2016.11.02. 19:00:13

@csakférfi: "Azért nem vagyok pszichopata mert én családban élek két gyerekkel akire tekintettel vagyok a saját jólétemet illetőleg."

Mi? Mi? Ez nagyon zagyva.

csakférfi 2016.11.02. 19:28:58

@Poр40: Te sem értesz.
Mivel a gyerekek felnevelése költséges ezért a keresetem egy részét nekik adom.
Hogy jól és kényelmesen éljenek,nőljenek fel.
Nem magamra költöm az összeset.
Nem támadok meg ok nélkül embereket.
Ezt hívják önfegyelemnek.--Neked ez hiányzik.Meg sok minden még az elmédből (nincs ki minden kereked)
Nem ütök meg nőt,gyereket.
Leszorítom.
Nem cél a másik kiiktatása az életből.Nem akarok ölni.Életveszélyes sérülést tudok okozni.Mivel tanították.De nem cél.
A ketrecharc hogyan jön ide?Az egy másik történet.
Te kevered a dolgokat ezért .....hagyjuk.

Samsara24 2016.11.02. 20:45:37

@csakférfi: Most jöttem rá, hogy te egy te egy teljesen más filmre gondolsz. :) És mi van az önző szexszel?

/ Különben határozottan szórakoztatóak a kommentjeid. :) /

Samsara24 2016.11.02. 20:47:53

@incognito ergo sum: Szóval inkább titkolod a valós éned a nők elől?

incognito ergo sum 2016.11.02. 21:00:50

@Samsara24:

Nem tudom, hogy titkolom-e. Inkább csak védem. Volt már szeretőm, a testi élvezet része jó volt, megtapasztalni, hogy adni öröm. Még a lendületessége is, de csak eleinte, utána az otthoni hazudozás szépen megevett mindent, ami jó volt benne.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.02. 21:16:22

@csakférfi: "Ha lenne egy kis sütnivalód akkor tudnád hogy a küzdősport lényege az önvédelem és nem a támadás."
Elájulós láncdohányoskám! Az önvédelem csak egy kamu duma a küzdősportokban. Ha a hobbi judón túl valóban küzdöttél volna az életben, akkor tudnád.

Hülyére röhögöm magam. Leszorítod. :-)) Oda el kell jutni faszikám! Aztán kesagatame, vagy tateshihogatame? Életveszélyes sérülést azzal okozol, hogy halálra röhögjük magunkat.
Na mesélj még a nagyszerű életedről! Már tudjuk, hogy judóztál, leszorítod az ellenfeled, tudsz életveszélyes sérülést okozni, nem vagy pszichopata, elájulsz szeretkezés után, láncdohányos vagy 50 felett de 30 éves fiatalos vagy.
Mesélj még mester! Isszuk szavaidat! :-))

csakférfi 2016.11.02. 21:30:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Dögunalom egy majommal társalogni.
Majd küldök biràgot a sírodra.
40 év múlva.
Addig ájuldozunk és szorítósdunk.
:) :)

csakférfi 2016.11.02. 21:32:00

@Samsara24: :) :)
Mintahogy a tieid is.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.02. 23:07:48

@csakférfi: Na és mesélj mi van azzal a távkapcsolóval? Alkalmaztál rajta sangaku yoko oseakomi wazát? Aztán kínjában átváltott egy felnőtt csatornára, te meg elájultál a gyönyörtől?
Az asszony meg lefújt légfrissítővel, mert bűzlöttél a nikontintól? :-))
Azét vigyázz! Nehogy életveszélyes sérülést okozz a távkapcsolónak!

2016.11.03. 13:47:22

@csakférfi:

"Nem támadok meg ok nélkül embereket."
Itt ezen a fórumon éppen te kezdted mások megtámadását meg a pocskondiázását. Most meg, hogy pofára estél, elkezdesz nekünk hisztizni?
Aranyos... :D

.

"Nem ütök meg nőt,gyereket. Leszorítom."
Gratulálok!
MIÉRT IS KELL LESZORÍTANI EGYÁLTALÁN???
Én még soha nem szorítottam le egy nőt sem. Szerinted miért? Azért, mert - ellentétben veled - én nem vagyok sem pszichopata, sem érzelmileg instabil barom, aki nem tud uralkodni az indulatain. És kiabálnom sem kell velük, sőt, távkapcsolókat sem kell falhoz vagdosnom, hogy tudjak velük kommunikálni. Nekem anélkül is megy.

Amit te képviselsz, az az idegbeteg emberek mentalitása.
Mielőtt másoknak tanácsolsz bármit is, meg elkezded feszegetni, hogy kit mennyire szeretett az anyja, helyette szerintem inkább nézz magadba. De az sem lenne baj, ha felkeresnél egy jó pszichológust, mielőtt újra nekiállsz itt (vagy ami mér rosszabb, otthon) indulatból üvöltözni, sértegetni, anyázni. Az írásod alapján egy indulatos, önmagán uralkodni képtelen, tévképzetekkel teli idegbeteg vagy, aki ide jár önbecsülést szerezni, mivel a való életben nem sikerül megszereznie. Szerintem kezeltesd magad, mert a környezetednek is sokat árthatsz vele.
(És ezúton küldöm őszinte részvétemet a családodnak, főként a gyerekeidnek - már ha valóban van.)

.

Másik megoldás (a pszichológus mellett), hogy továbbra is írsz ide. Mi meg továbbra is jókat röhögünk rajtad. Ez ugyan rajtad nem fog segíteni, viszont a blog általános boldogságszintjét mindenképpen emelni fogod vele. Felfoghatod egyfajta közösség érdekében hozott áldozatnak is, és utána már elmondhatod magadról azt is, hogy hasznos tagja lettél a közösségnek. Végülis ... ez is egy módja annak, hogy önbecsülést szerezz... :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.03. 18:03:12

@zombigyilkos: Tudod azt írta hogy álljak elé, mert majd megmutatja. Mire írtam neki nézzen körül harcművész fórumokon. Valószínűleg rájött hogy mivel foglalkozom. Most kompenzál és előadja hogy ő judos. Pechje van, két japán küzdősportból is van fekete övem. Ráadásul vizsgáztam 3 danra judóból, vagyis a katame no kata-ból is, ami a leszorítások és feszítések formagyakorlata. Most szerintem reszkető kézzel szívja a cigiket egymás után és gondolkodik mivel vetítsen nekünk újra.
Már várom a mozit. :-))

csakférfi 2016.11.06. 10:16:05

@zombigyilkos:
Hol írtam azt hogy leszorítok egy nőt?
Hol van a támadási komplexusom?
Hol a pszichopta idegbeteg?

"A férfi feladata ez.
Nem marcsához fordulni meg lélekkufàrokhoz.
Megmenteni óvni még a saját gyerekeitől is.
Ja hogyha évekig a felsorolt okokat hozod fel érvként miért a nő a hibàs. Ne csodálkozz ha elkúrzad a saját és a társad életét.
Ennyi sértődött embert még nem hordott hátán a föld.
Ez van mikor a jódolgában meghülyül az ember.
Legyen az férfi avagy nő!
Idegroncsok talàlkahelye ez a blog."

Talán ezt véled támadásnak?
Van feleséged és gyerekeid?
Váltál már el?
Van gyereked olyan akit nevelned kell mert a saját apja ezt nem tette?
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

nem tudom. :-(( Igaz hogy volt az életemben időszak amikor több pinát fogtam mint kilincset, de ennek már nincs számomra értéke. Sőt nem hiszem hogy lenne nő aki nekem újat mutat. Egy évtizedet töltöttem a balatoni éjszakában tele pénzzel.
Az érték a második házasságomból származó fiam, aki nem lenne ha nem megyek szét az elsőtől.
Ettől még nincs családom. Persze az agglegény élet valahol nagyon klassz, de a kutyasétáltatás mégsem olyan meghitt mint egy vasárnapi családi ebéd.
De ott van apám aki hűséges volt, 50 egynehány évig tűrte anyám zsarnokoskodását. Anyám meghalt rákban, apám most egyedül van. Viszont nem élt, talán anyám volt az egyetlen nő az életében.
Szóval nem tudom melyik a jó út. A nagy kúrogatás csak addig vonzó amíg nem csináltad évekig. utána már nem annyira tűnik jelentősnek. Csak a házasságban, max egy-két növel együtt volt férfiak számára olyan nagy dolog. Kivénhedt, kiélt kandúrként már nem.
Ugye ismered a három bika a dombtetőn viccet.
Fiatal bika - Húúú... sok tehén van lent, lemegyünk, megdugjuk mindet.
Az apja - Lemegyünk és megdugjuk a jobbakat.
A nagyfater - Megállj marhák! aki dugni akar, az majd feljön.

Pechje van, két japán küzdősportból is van fekete övem. Ráadásul vizsgáztam 3 danra judóból, vagyis a katame no kata-ból is, ami a leszorítások és feszítések formagyakorlata. Most szerintem reszkető kézzel szívja a cigiket egymás után és gondolkodik mivel vetítsen nekünk újra.
Már várom a mozit. :-))

Eszed az nincs.
Minden más a rendelkezésedre áll.
Marok marcsa és emma---emmeg holnap.
Sok sikert "sensei".
legalább lesz mit írni a sírodra.
Megtanult verekedni.
veret verte verte
Csak a kutyája szerette.
Míg meg nem halt.

2016.11.06. 10:47:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Én élvezem a vele folytatott társalgást.
Mindig is szórakoztat, ha egy idiótát olvashatok. :)

2016.11.06. 10:50:45

@csakférfi:

"Hol írtam azt hogy leszorítok egy nőt?"
Itt:
ferfiszemmel2014.blog.hu/2016/10/25/miert_menekulnek_a_felesegek_a_haloszobabol#c31620627
Idézlek:
"Nem ütök meg nőt,gyereket.
Leszorítom."

Mutassam máshogy is? Parancsolj:
kepfeltoltes.hu/161106/leszorit_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

:)

.

"Hol van a támadási komplexusom?"
Azt is mutassam? Parancsolj, idézem azt is.
Ez az első hozzászólásod a topikban:
'Ugyanis sokan nincsenek itt képben a férfikollégàimat olvasgatva.'

Senki nem írt még neked egy szót se, de már megtámadod a férfiakat.
Utána jön a harmadik hsz-ed (amikor még mindig nem írt neked senki):
'Mindig is csodàltam a Casanova effektusban leledző "élvezd az életet míg lehet" korai gyerekkorba visszatérőket.
Talàn jojoeffekt és ahintapalinta mint érzemi káosz találóbb lenne.'

Mást se csináltál, csak idejöttél és a férfiakat pocskondiáztad, támadtad. Holott még a kutya se szólt hozzád. Mégse bírtad ki, hogy ne támadj le másokat. De ugyanezt csináltad máshol is. Mindezt ok nélkül, pusztán a saját egód növelése érdekében.
Én is szoktam másokat támadni, tipikus bunkó vagyok. Viszont az én támadásaimnak mindig van logikus oka.

.

"Hol a pszichopta idegbeteg?"
Lásd fentebb. :)

.

"Van feleséged és gyerekeid?"
Miért érdekel? Itt is támadni akarsz? Személyeskedés nélkül már nem is megy? És akkor megint eljutunk a pszichopata részhez... :)

.

"Váltál már el?"
Ezek szerint te igen. Ez megint sokat elárult rólad.
Köszönjük Emese. :)

.

"volt az életemben időszak amikor több pinát fogtam mint kilincset"
Egy újabb menőzés. LOL :D

"Egy évtizedet töltöttem a balatoni éjszakában tele pénzzel."
TE FÉRFIAK PÉLDAKÉPE, TE!!! :))
Ne hagyd abba, kérlek! :DDD

csakférfi 2016.11.06. 11:06:05

@zombigyilkos:
Nem válaszoltál a kérdésemre
Te bizonyosan el sem jutottál addig hogy megnősülj.
Talán benned van a hiba .... atoronyban.
A leszorítást képletesen értettem nem fizikálisan.
Nem élnék vissza egy gyengébb emberrel szemben az erőfölényemmel.
A leszorítom kifejezés a vitákra értendő.
Megmomdom miért hamis az állítás.
Kiszorítom a vitábaól.
Ez is egy butaság a részedről.
Ráadásul megsértetted a naaaagy buzi haverodat mert tőle (kisbetüvel) idéztél.

"volt az életemben időszak amikor több pinát fogtam mint kilincset"
Egy újabb menőzés. LOL :D

"Egy évtizedet töltöttem a balatoni éjszakában tele pénzzel."
TE FÉRFIAK PÉLDAKÉPE, TE!!! :))
Ne hagyd abba, kérlek! :DDD

Ez utóbbit a s.s.s.ensei (ujabban dadogok ha köcsögökkel vitázom) írta.
Ekkora egy majmot mint te.
Nem éltél még házasságban nincs gyereked.
Fantáziálsz.
Ez hívják elmeroggyant bunkó mentalitásnak.
Buzikám kevered a dolgokat.
Nagy-nagy káosz van a fejedben.

csakférfi 2016.11.06. 11:53:25

@zombigyilkos:

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2016.10.28. 06:16:17
@karandash: Figyu! Egy szűzlány csak neked jobb, mert érdekes hogy tiéd elsőként. A birtoklási vágy és a nyugi hogy nincsenek elvárásai, mert még azt sem tudja mi az a szex.
Ez körülbelül olyan mint amikor odaállok kesztyűzni egy kezdővel, aki az összes trükkök megeszi, vagy földharcban összecsomózom a kezét a lábával. Nekem az nem élvezet. Ha visszaüt, ha lecsap, az egy küzdelem a sportban.
Ha a nő hátadba mélyeszti a körmeit és követeli hogy baszd szét a konyha asztalon, vagy úgy bekapja a farkad hogy csilingelnek a golyóid, vagy nyald ki úgy hogy sikoltva markolja az ágytámlát, na az szex. Ilyet te egy szűzlánytól nem kapsz. A lelki részéről nem is szólva, hogy az a természetes, ha egy lány romantikával, szerelemmel fedezi fel a szexet és nem egy nála idősebb pasival. Én már elvből nem is foglalkoznék egy szűz kislánnyal. Arról nem is szólva, hogy nekem a nő már 30 felett kezdődik. Őszintén, már a tekintetem is átsiklik egy 20 körüli csitrin. Nem érdekel.

Nincs több hozzáfűzni valóm.
"Y" generációs játék buzi.
A feleségem ez miatt rúgta ki a férjét.
A két gyerek meg "játék függő" lett.
Te istenmajma.
Nem figyelmeztett még senki hogy a valóságban nincsenek "élőhalottak" csak a játékészítők találták ki hogy az ilyen ingyenélő állatok (paraziták) mint te (kisbetűvel) ezzel kompenzáljanak.
Mert a valóságban élhetetlenek.Haszontalanok?
meghalnának ha az anyjuk vagy az apjuk nem dobálna olykor a klaviatúra elé némi moslékot.
Hogy éhen ne dögöljönek.

csakférfi 2016.11.06. 11:55:22

@zombigyilkos:
Na most támadtalak te léhűtő köcsög.

csakférfi 2016.11.06. 13:33:45

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

nem tudom. :-(( Igaz hogy volt az életemben időszak amikor több pinát fogtam mint kilincset, de ennek már nincs számomra értéke. Sőt nem hiszem hogy lenne nő aki nekem újat mutat. Egy évtizedet töltöttem a balatoni éjszakában tele pénzzel.
Az érték a második házasságomból származó fiam, aki nem lenne ha nem megyek szét az elsőtől.
Ettől még nincs családom. Persze az agglegény élet valahol nagyon klassz, de a kutyasétáltatás mégsem olyan meghitt mint egy vasárnapi családi ebéd.
De ott van apám aki hűséges volt, 50 egynehány évig tűrte anyám zsarnokoskodását. Anyám meghalt rákban, apám most egyedül van. Viszont nem élt, talán anyám volt az egyetlen nő az életében.
Szóval nem tudom melyik a jó út. A nagy kúrogatás csak addig vonzó amíg nem csináltad évekig. utána már nem annyira tűnik jelentősnek. Csak a házasságban, max egy-két növel együtt volt férfiak számára olyan nagy dolog. Kivénhedt, kiélt kandúrként már nem.
Ugye ismered a három bika a dombtetőn viccet.
Fiatal bika - Húúú... sok tehén van lent, lemegyünk, megdugjuk mindet.
Az apja - Lemegyünk és megdugjuk a jobbakat.
A nagyfater - Megállj marhák! aki dugni akar, az majd feljön.

Pechje van, két japán küzdősportból is van fekete övem. Ráadásul vizsgáztam 3 danra judóból, vagyis a katame no kata-ból is, ami a leszorítások és feszítések formagyakorlata. Most szerintem reszkető kézzel szívja a cigiket egymás után és gondolkodik mivel vetítsen nekünk újra.
Már várom a mozit. :-))

Eszed az nincs.
Minden más a rendelkezésedre áll.
Marok marcsa és emma---emmeg holnap.
Sok sikert "sensei".
legalább lesz mit írni a sírodra.
Megtanult verekedni.
veret verte verte
Csak a kutyája szerette.
Míg meg nem halt.

csakférfi 2016.11.06. 17:19:26

@zombigyilkos: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

tet@freemail.hu.

Bazd meg te (kisbetű) magzatmázas kis buzi.
te istenmajma.
Egy kis faszszopó "nyomta" fel így az agyamat.
Volt egy megérzésem hogy ki vagy csak a halottak napja miatt nem foglalkoztam vele.
Kitalálsz magadnak karaktereket innen a netről.
akkor kezdett derengeni amikor azt írtad "az egész net rajtad röhög".
Ilyent csak egy agyhalott állíthat,mivel önmagát és véleményét a nettel azonosítja.Mivel ott lóg egész nap.
Ráadásul megijedt mert önmaga kommentjét nem vette észre és saját magát alázta.
Bassza meg!
Látod már a hangokat is?
kicsi faszszopó?
Mert ez oda fog vezetni.
Skizofrén leszel nemsoká.
A pszichopata csak a ugródeszka.
A kurva anyád.

2016.11.07. 12:15:48

Elgurult a gyógyszered? :)
Annyira édes vagy, ahogy toporzékolsz. Megtennéd, hogy minden nap írsz nekünk ide? Szeretném, ha nem hagynád abba. :D

Nem szerepeltél te korábban a TV-ben?
Csak mert nekem nagyon úgy tűnik. Itt vagy ni:
www.youtube.com/watch?v=qVbUIGptiJk
:)

Amúgy ki az a sensei itt? Vele együtt olvashatsz meg osztogatsz itt? Nem túl beteges ez? Ha 'harcművészek' összejönnek, ugye... :D

Catherine Game 2016.11.09. 21:31:05

@zombigyilkos: Akkor írj magadnak este mailt, majd reggel elolvasod. Zsír jól fog indulni a napod. Te kis önfenntartó bio-troll. :)

2016.11.09. 23:15:14

@Catherine Game:
Inkább téged meg a másik nickedet (Borsókavics) olvasgatlak.
Annyira röhejes, mikor eljátszod, hogy nem is vagy vele azonos, miközben a legtöbbször azonos időben írtál eddig, azonos stílusban, azonos nyelvtani hibákkal és tök azonos véleményt. Nem feltűnő ám, neeeeem. Legalábbis te azt gondolod. :D

Gondolom most, hogy vélhetően már neked is leesett, milyen szánalmas vagy, majd jössz másik nicken is írogatni, amivel a fenti hibákra már talán odafigyelsz. Még jó, hogy van más is, ami alapján fel lehet ismerni az ilyen ócska próbálkozásokat. És majd akkor megint be fogsz égni és megint röhögök egyet rajtad. :)

De mivel csak egy hülye frusztrált picsa vagy, ezért az ilyen apróságokat nem rovom fel neked. Tudod, ez az, ami leginkább szórakoztat az erőlködésedben. :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 09:17:35

@csakférfi: Mi van gyerek? Elmebeteg vagy teljesen? :-))
A francba, pár napig nem kukkantottam ide, kihagytam egy csomó röhögést. :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 09:24:30

@csakférfi: Most akkor mi van a leszorításommal, meg az életveszélyes sérüléssel? A kateme no kata osaekomi waza, kansetsu waza, vagy shime waza technikáiból fogsz alkalmazni valamit? Sangaku waza nincs a katame no kataban, úgy hogy azt a II kyu anyagból kell megtanulnod.
Ja és azt tudod hogy a karate a judo miatt alakult ki? Hogy a karate mély kihon technikái az ashi és koshi waza technikák ellen van, a hikite pedig a kumikata elkerülése miatt?
Mondanak neked ezek valamit? Neked aki nőket és gyerekeket szorítsz le nem hiszem.
Szerintem te a nikotin waza-t alkalmazod, láncdohányos bűzös pofád orrfacsaró kipárolgásaival semlegesíted az ellenfeleidet. Lehet jobb mint egy paprika spray. :-))

csakférfi 2016.11.10. 09:43:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

tet@freemail.hu.

Ez a nicknevedhez tartozó email cím.
Meg a @zombigyilkos:-é is.
Tehát egy és ugyanazon tudathasadásos személyiség vagy.

hu.wikipedia.org/wiki/Disszociat%C3%ADv_szem%C3%A9lyis%C3%A9g

A disszociatív kórképek csoportjába tartozó pszichiátriai zavar, melynek meghatározó jellemzője, hogy az egyénnek két vagy (az esetek felében) több elkülönült személyisége van saját névvel, emlékezettel, melyek között kisebb-nagyobb mértékű átjárás lehetséges.
Idézet a Wikiből.

:) :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 13:20:04

@csakférfi: "tet@freemail.hu" Ez nem nyert. :-)) Ebből csak az látszik, hogy az internethez sem értesz. :-))
Mi van nyuszimuszi? Kompenzálsz? Na mi lesz azzal a katame no kataval? Megy már az oseae komi waza, amivel nőket és gyerekeket szorítasz le?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 13:21:04

@Catherine Game: Látod milyen ideges vagy? Lebuksz a másik nickeddel. :-))

2016.11.10. 16:15:05

@csakférfi:
Tudod, a disszociatív személyiségzavar esetében a két személyiség általában igencsak különbözik egymástól és csak nagyon kis részük az, ami azonos. Így ha valóban azok lennénk, akkor eléggé valószínűtlen lenne, hogy az a pici azonosság a két személyiség között éppen a veled kapcsolatos vitában lenne meg. :)
/Már ha van egyáltalán azonosság, mert sokszor előfordul, hogy gyökeresen különbözik a kettő személyiség egymástól./

A cikk is írja:
'Két személyiség esetén a legáltalánosabb az egymástól teljesen eltérő tulajdonságokkal bíró tulajdonosok.'

Szóval ha már linkelgetsz, nem ártott volna értened is az ott leírtakat. Bár ezt egy olyan retardált idiótától, mint amilyen te vagy, merész dolog lenne elvárni... Mindenesetre azért örülök, hogy megint sikerült magadat beégetned. Ne hagyd abba! :)

2016.11.10. 16:17:13

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Az szép! Akkor ezek szerint tudok judo-zni is, csak nem tudok róla?
Remek! Még egy dolog, amit már nem kell megtanulnom. Ez is pipa! :)

Mi van még, amit te tudsz de én nem? Már csak hogy ne kezdjek bele fölöslegesen a megtanulásába. :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 17:18:50

@zombigyilkos: Karate, ökölvívás, MMA. Ezeket is felesleges tanulnod kedves másik énem. Azért van bennünk közös, mert mindketten fekete öves, sok danos szinten tudjuk szopatni @csakférfi: , alias@Catherine Game: -t. Mély torokkal szop a csávó, csak utána órákig kell a farkunkról a dohánybűzt leáztatni.

Catherine Game 2016.11.10. 18:27:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Én is ismerek ilyen fekete masnis csávót, és kb. akkora pöcs, hogy a parlament kupoláját is helyettesíthetnék vele. Bocsika, de ez az igazság. Nyilván nem a higgadtság az egyik alap a harcművészetekben...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 19:05:44

@Catherine Game: Hát nem, nem a higgadtság. A harcművészetekben a gátlástalan agresszió a lényeg. Persze hideg fejjel. Ha komolyan műveltél volna ilyet, akkor tudnád, hogy kell leszorításban fúrni fültő alá, hogy a bíró ne lássa, hogy kell szájba húzni a gí-t, hogy kell kumitata közben belemarkolni a húsába, vagy pusztakezes küzdelemben meg annyira pofán vágni, hogy megszédüljön, de ne vérezzen, hogy ne léptessenek le.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 19:07:32

@Catherine Game: Látom pénisz irigységed van. Láncdohányzástól összement a farkad, vagy eleve csöpp pöccsel születtél? :-))
Mert kompenzálsz ezerrel, azt látom.

bron32 2016.12.22. 12:42:11

@Leylandi:

"A csúcs (illetve az összhaszon) valahol ott lehet, ahol a külső hanyatlásának görbéje épp metszi a növekvő tudásét."

Igen, ezt tovább bonyolítja, hogy minden férfi igényei között eltérő súllyal szerepelnek a partner külső tulajdonságai és a technika.

Saját tapasztalataim alapján gyakran ápoltságban is jobbak a 30-as nők mint a fiatalabbak. Ezen a téren volt régen pár maradandó élményem fiatal lányokkal.
Az viszont visszatetsző, amikor egy hanyatló külsejű nő túljátssza a szerepét az ágyban, amikor a technikájával próbál kompenzálni.

2017.01.27. 10:23:00

8. - De szerintem az első okok között szerepel, csak ezt a férfiaknak nem "lehet" megmondani mert besértődnek és onnantól lőttek az egész kapcsolatnak a férfi sértődése miatt: NEM JÓ velük a szex mert nem, vagy "már nem" figyelnek csak az aktusra vagy hogy nekik mi az izgató ;-). A nők nagyrészét nem a fenékbek.rás dobja fel vagy izgatja egy bejáratott és valamiért unalmassá váló kapcsolatban, hanem ha megint udvarolnak neki, akkor is megsimogatják amikor nem izélés lesz utána...megölelik csak úgy reggel munkába indulás előtt, stb.
EGy csomó házasságban azt látom hogy pasi leereszt mert már megvan a nő, ha van gyerek is akkor rabláncon van tartva (a nő- merthogy gyerekkel már nem nagyon fog ugrálni ha közben elszaródott a szex akkor se). Egy jó szava vagy egy kedves gesztusa sincs a feleségéhez, egy -csak az érintésért magáért- hozzáérése sincs, csak akkor ha k.félés lehet belőle. Este meg várja a vacsi után hogy a nő felizguljon csak attól hogy ránéz.....Ergo a feleségek nagy része x év után azt érzi hogy egy háztartási robot és egy guminő funkciói kellenek csak a férjének. Arra meg nemet mond és a szexuális és érzelmi elhanyagolásba közben tényleg belefájdul a feje :)

csiperke123 (törölt) 2017.01.27. 12:51:22

@Mia and me: ezt osztom, háztartási gép & háztartási sex, ezt várják a férfiak a nőktől hosszútávon, no way

George Herceg 2017.01.27. 13:39:28

@Mia and me: Ennek valószínűleg az az oka, hogy a férfit már annyiszor utasította el a feleség, hogy már minden testi kontaktust a szex irányába akar terelni. Én inkább azt tapasztalom, hogy a felségek, különösen a gyerek után takarékra rakják a szexet, mert már nincs elérendő cél vele. Már csak azért sem, mert a nők egy jó része felesleges nyűgnek érzi a szexet és jól elvan a havi 2 alkalommal, amíg egy átlag pasinak a heti 3-4 az alap. Ez persze nem vonatkozik arra az esetre ha a bő életébe megjelenik a macsó amitől visszavedlik értéki erotikus fehér majú szexistennővé.....csak nem a férjével. Voltam én is férjes asszony szeretője :-)

George Herceg 2017.01.27. 13:40:10

Bő=nő Értéki=érzéki

2017.01.27. 14:18:52

@George Herceg: hát akkor ez bukta. amúgy meg ez az "annyiszor utasította el " is tipikus. egy szoptatós gyerek után persze hogy el fogja utasítani, nem gép nem robot, nem lehet gombbal átállítani, tök más hormonok működtetik a szoptatást, gyerekkel b.szakodást mint a gyerekcsinálást. Mellesleg ha nem csak a szexre megy a fickó hanem kényeztetésre meg ellazításra meg simizésre, akkor jobb esélyei lesznek a szexre is meg arra is hogy a második gyerek is tőle lesz :). (és nem majd az irodában egy bájgúnártól aki jókor ölelte át vígasztalóan a szextelenségtől meg elhanyagolva levéstől elkeseredett nőt) :)

George Herceg 2017.01.27. 14:23:54

@Mia and me: Persze, persze, de hidd el a legtöbb ilyen férfi nem úgy közeledik a nejéhez, hogy előkapja a brét aztán hajrá. Megy a simi, meg a puszi és mégis 100 alkalomból 99 visszautasítás. Másrészt a gyengéd közelítést is visszautasítják a nők, annyira a gyerekre vannak fixálva. Hallottam sok ilyen férfipanaszt. Ezt Te biztos pasirinyának tartod, pedig komoly mentális probléma a férfiaknál.

2017.01.27. 19:59:10

@George Herceg: Igen, ebből látszik hogy a pasik ivarérett gyerekek. Ha felnőttek és férfiak lennének, akkor nem rinyálnának, hanem arra a minden pár életében a gyerekkel előjövő fél-3/4 évre amikor kicsit neccesebb a szexre egyáltalán gondolni is, lefoglalnák magukat mással (nem másik nővel, hanem bármiféle alkotással, a mindennapokban több résztvétellel,).
Minap olvastam hogy tőlünk jobban teljesítő ;-) országokban, ahol simán mennek apák is gyes-re, tök ugyanazok a "problémák" jönnek elő a férfiaknak, mint a gyeses nőknek: hullafáradtak, agyilag nemhogy a szexre nem tudnak gondolni hanem másra se csak az alvásra, kimerültek (pedig ott aztán minden gépiesítve van), és komoly megterhelést jelent nekik a fél vagy egy évig egy nem is beszélő szarzsákkal való napi 24 órás "összezárás". Anyuka meg hazamegy a munkából és nézi hogy mivan apu már nem kívánja és ha szexi hálóingben táncol előtte, akkor is max azt megnézi aztán zuhanyzás nélkül elalszik :).
Az embergyerek gondozója (tök mindegy hogy milyen nemű) amíg a gyerek nem lesz valamiképp önjáró meg beilleszkedett a család életébe és napirendjébe, addig megszűnik szexuális lény lenni. Az csak az országunkat minősíti fejlettségben, hogy itthon csak a nőkre van osztva ez a szerep (és pasiként az egész társadalom azonnal lepapucsoz vagy lebuziz a munkáltató meg kirug, ha esetleg te apaként nem csak az esti vicces fürdetést akarod hanem teszem azt gyesre mennél - akik itthon megtették pont azért tették mert a nő volt olyan pozícióban hogy még a férfi kirugása esetén is megérte nekik ha az megy gyedre meg gyesre a nő helyett)
A magyarországon szokásos egyik válási ok a gyerek megszületése utáni 1-3 évben a szextelenség , elhidegülés. Vagy ha ekkor csak félrelép a férfi, akkor meg a nő nyel és aztán robbant még 7-8 év múlva, mert onnantól mint ember és férfi általában a férje leszerepelt azzal hogy a gyerek miatti leterheltséges időszakban csalta meg az asszonyt, és valóban csak pénzkeresőnek meg a gyerek apjaként "kell" a közösségbe, amig a gyerek egy kicsit nagyobb nem lesz.

2017.01.28. 16:27:44

@Mia and me:

A pasik ivarérett gyerekek, ezt senki nem vitatja, de ha egy nőnek egy házasságba és gyerekszülésbe kerül azt felismerni, hogy a választott "hellyesspasee" partnere ez a kategória, azon sincs mit magyarázni. És az ilyen partnert választó nő is ugyanúgy csak egy álmodozó kislány felnőtt testbe zárva.

Egy jószándékú tanács: ne a pasikat keressék a nők családalapitasra, hanem a férfiakat.

2017.01.29. 13:05:32

"És az ilyen partnert választó nő is ugyanúgy csak egy álmodozó kislány felnőtt testbe zárva.
Egy jószándékú tanács: ne a pasikat keressék a nők családalapitasra, hanem a férfiakat."

:) hát akkor tényleg rövid úton kihalunk(ill. rövid úton degenerálódunk mint faj, ennek jelei már jól láthatók), mert kevés igazi nő van és kevés férfi, és ezek háromnegyede is rossz partnerrel kezd :), mire ráakadna az igazi/nő/férfi már csömöre van az egész társkeresősdiből.

George Herceg 2017.02.02. 13:12:25

@Mia and me: Neked kell eldöntened, hogy egy megfelelő férfit keresel családalapítás céljából, vagy mindegy kitől csak legyen megfelelő sperma....

2017.02.02. 15:06:04

@George Herceg: családot nem nők "szoktak alapítani", hanem két embernek kellene :)

Amikor férfiak beszélnek a családról meg a gyerekről, látod a szóhasználatban, mondatszerkesztésben is ott van burkoltan elrejtve, hogy ezt CSAK a nő feladatának és felelősségének tartja a társadalom és a közvélekedés.

2017.02.11. 03:21:16

@Mia and me:
Hogy micsoda baromságokat bele nem tudsz te képzelni mások mondandójába...

Fürgerókaláb 2018.10.02. 22:14:18

Csak most találtam ezt a kincsesbányát a kliséhegyen, de kár, hogy nem korábban. A poszt két nagyon alapvető okkal nem számol, elsőként az egészségügyivel. Mi, nők, elég gyakran érezzük diszkomfortosan magunkat és restelljük ezt. Értek ez alatt puffadást, csípő pisit, hüvelyi folyást, vagy csak egy pattanást kényes térfélen :D és nem szeretjük nagy dobra verni, szóval ilyenkor inkább hárítunk. A pasik meg akkor eszerint mindenfélét belegondolnak. Tök jó. A másik ok: meglepődnétek azon is, hogy a nők milyen kis %-a képes egyáltalán élvezni a szexet. Nálunk ez hosszan, évek alatt tanult folyamat, és van úgy, hogy eleinte az ember lánya a megfelelési kényszertől hajtva csak színlel. Aztán ha már biztonságban érzi magát a kapcsolatban, akkor abbahagyja a színlelést. Szóval nem menekül... csak visszatér az örömtelen alapállapotába, és nem tud, nem mer, nem akar beszélni erről. Szomorú, de igaz.
süti beállítások módosítása