Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Miért menekülnek a feleségek a hálószobából?
2016. október 25. írta: George Herceg

Miért menekülnek a feleségek a hálószobából?

2637806_9eab9f681096e8e085c0cb55c496fdfc_wm.jpg

Szerintem mindenkinek van olyan férfi ismerőse, aki arra panaszkodik, hogy a felesége elhanyagolja szexuálisan. Bár nincsenek statisztikáim, de a fordított eset szerintem ritkább. A jelenségnek több oka is van, melyek kisebb-nagyobb mértékben össze is fonódhatnak. Vegyük sorra ezeket, és próbáljunk rájuk megoldásokat találni:

  1. A férj a feleség számára már nem vonzó szexuálisan

Az eltelt évek nemcsak a női testet, de a férfi szervezetét is átalakítják. A modern életforma, az elhízás, az ülő életmód a férfiak vonzerejét is erodálja. Nem csoda, ha a feleségek nem indulnak be, a sörhas látványától. A megoldás természetesen az életmódváltás és az igényesség. Önmagában azonban a külső nem elég, azokat a tulajdonságokat kell továbbfejleszteni és megmutatni, ami a kapcsolat elején a nő számára vonzó volt. Ne felejtsük, azonban el, hogy a külső bár fontos a női vágy kialakulása szempontjából, nem az egyetlen és nem is a legfontosabb momentum.

  1. A férfi elkényelmesedett

Az egyik leggyakoribb női vád, hogy a férjek belekényelmesednek a házasságba mind érzelmileg, mind szexuálisan. Ugyanakkor, nagyon sok esetben a férjek ilyen irányú viselkedése, csupán reakció a feleség megváltozott hozzáállására. Akit a házasságában sokszor utasítottak vissza szexuálisan, az egy idő után nem fektet be több érzelmi és szexuális energiát a kapcsolatába. Az elkényelmesedés oka lehet még az is, hogy a férj nem tudja kiélni fantáziáját a feleségével, mivel annak szexuális gátlásai nem teszik ezt lehetővé, ami viszont frusztrálja a férfit. A megoldást ezen gátlások tudatos és hosszú távú feloldása jelentheti, amihez mindkét fél kísérletező hajlamára szükség van. Ehhez a nőnek nyitottságra, a férfinek türelemre van szüksége.

  1. A feleség fáradt és leterhelt

Szintén gyakori magyarázat a női libidó csökkenésre, azonban élek a gyanúperrel, hogy a legtöbb esetben ezt a nők kifogásként használják, hiszen ha vonzódik egy nő egy férfihoz, akkor akármilyen fáradt és akármennyire nincs ideje, nem mond le az aktusról. A feleségek a szeretőikkel nagyon jól tudnak fáradtan dugni, két fontos feladat elvégzése között is. Ebből következik, hogy nem az a megoldás, hogy a férjek még többet átvállalnak a nő feladataiból (csak abban az esetben, ha ennek más oka is van), hanem megpróbálják kideríteni a libidó csökkenés valódi okát. Természetesen törekedni kell arra, hogy a házasságban a felek közel megegyező mértékű szabad idővel rendelkezzenek, és kellően kipihentek legyenek a szexhez, de mint tudjuk a vágy sokszor független attól mennyire fáradt az ember.

  1. Monogámia ártalom

A nők, akár bevallják akár nem, ugyanúgy vágynak a szexuális partnerek sokféleségére, azonban bár egyre kevésbé, még mindig tartanak a szűkebb környezetük rosszallásától. A férj szempontjából, ebben az esetben nincs optimális megoldás, maximum a nyitott házasság bevállalása, azonban ez az esetek döntő többségében váláshoz vezet, mivel az új partner iránt a nők érzelmeket kezdenek táplálni, és az összehasonlítás során a férjek húzzák a rövidebbet.

  1. Megroppant egzisztencia.

Mivel a nők alapvetően biztonságra vágynak, ezért a család pénzügyi megroppanása általában negatívan hat a szexuális életre. A megoldás kézenfekvő. Rendbe kell tenni a pénzügyeket.

  1. Párkapcsolati problémák

Akármilyen egyéb probléma merül fel a házasságban, az mindig kihat a szexuális életre. A nők nem tudják külön választani a szexet a párkapcsolat aktuális állapotától. Veszekedés, vita, frusztráció esetén nem tudnak szexuális üzemmódba gombnyomásra átváltani, mint a férfiak többsége. Amíg az alap probléma nincs megoldva, a szexuális probléma is fenn fog állni. Ráadásul, mivel a nők szexuális késztetése alapból alacsonyabb, mint a férfié, ezért a szex mindig is fegyver a feleség kezében, amelyet belátása szerint fordíthat a férje ellen. Megoldás, az alap probléma kiiktatása.

  1. A feleség számára sosem volt a szex fontos

Ez talán a legdurvább ok. Elsősorban azért mert ezt jelenti, hogy a házasság előtt a nő csak elhitette partnerével, hogy szeret vele szeretkezni, de valójában csak az elköteleződés kicsikarása volt a célja. A szex ebben az esetben nem közös örömforrás, hanem manipulációs eszköz a nő kezében, amire a cél elérése után már nincs szükség. Megoldásként a gyors válást tudom csak javasolni.

Amennyiben ti más okokat is tapasztaltatok, írjátok le!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszemmel.hu/api/trackback/id/tr7911837165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csakférfi 2016.10.28. 12:28:50

@tenma: nem adtam igazat.
A szerelem nem múlik el sem nem àtalakul.
Az ellentmondás mentesség az emberi gondolkodás alapelve.
Tehát ha van egy edényed az eljàra teszel egy kavicsot.
A kavicsra teszel sok sok földet attól még az edényben ami a tied a kavics is atied és a föld is. Csak éppen nem férsz a kavicshoz.
Tehàt hiànyolod.
:)

Leylandi 2016.10.28. 13:29:43

@csakférfi: "A szerelem nem múlik el sem nem àtalakul."

Na, azért ne misztifikáljuk túl. A kiábrándító valóság az, hogy minden ösztönnek, érzelemnek biológiai alapja van. A szerelemnek is. (Az éti csiga nem azért nem szerelmes, mert nem tanították neki óvodában, vagy kegyetlenek hozzá az égiek, vagy mellélőtt Ámor, hanem mert nincs meg hozzá a megfelelő hormon- és idegrendszere.) Ez mindössze vegyületek szintjén is kimutatható biokémia, és az a fajta lángoló szerelem, amit mi annak hívunk, úgy ideoda legfeljebb 3 évig tart.
Ez alatt az idő alatt aztán vagy kialakul egy kötődés, ami a szerelem helyét átveszi, és amit hívhatunk a szerelem folytatásának, szeretetnek, átalakult szerelemnek, vagy akár ugyanúgy szerelemnek, mint az első részt, de ez akkoris a második része az érzelmi folyamatnak. Mindegy, hogy ragozzuk. A párunk iránt nem ugyanazt érezzük 10 év után, mint az elsőben, ez biztos, és ha ez kevesebb, ha a kötődés nem lett elég erős, az sok probléma forrása.

Természetesen az ember igen bonyolult lény, simán előfordulhat, hogy a 10. évben jobban vonzódik valaki iránt, mint az elsőben, de ez a tényeken nem változtat. Mert lehet, hogy 9 évig csakúgy takaréklángon van (nem volt neki jobb, így megházasodott), és a 10-edikben következett be vmi olyan nagy változás, hogy ekkor szeretett a párjába bele, és majd a 13-adikban jön a szeretetté átalakulás.

Ja igen, mi van, ha valakit elhagynak, és pl. az tizenöt év múlva is "szerelmesen összeomlik". Nos, vagy csak a 14-edikben szeretett bele, addig csupán célszerűségből, függőségből volt vele együtt, vagy az se szerelem, legfeljebb az illető lehet, hogy kapcsolatfüggő, vagy valami más pszichológiai problémája van.
De nyugodtan szőhetünk meséket is, meg nézhetjük reálisan, kinek-kinek a szájíze szerint.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.28. 14:02:26

@csakférfi: "A szerelem nem múlik el sem nem àtalakul."

Hogy te milyen naív vagy!

csakférfi 2016.10.28. 14:36:18

@Leylandi: ferdítesz. Nem az éti csigàg szintjén vagyunk érzelmileg. Bár ez feltételezés.Mivel nem ismert az éti csiga vagy más állat ösztöne ami az aktushoz vezet.
Tehát ne hivatkozz olyanra amit nem ismersz és nem bizonyított.
Az viszont tény hogy azon párok akik hosszú ideje élnek együtt és szerelmesnek vallották magukat a párjukba ,ugyanolyan agyi aktivitást és hullámokat mértek a fénykép (párjukról készült) nézésekor mint azon pàroknàl akik "lángoló"szerelmesnek vallottàk magukat és csak néhàny hónapja voltak együtt.
Ez mérhető és megismételhető. Tehàt vehetjük ténynek.
Azt hogy te miért nem ebbe a kategóriàba tartozol azt lady scarlett pontosan meghatàrozta.
A màsik hibàztatása és okolàsa sajàt boldogtalanságodért.
Tehat?

csakférfi 2016.10.28. 14:38:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Naív én?
Nem , idealista a valós érzelemre építve.
De ezt màr írtam neked.
:)

csakférfi 2016.10.28. 14:41:43

@tenma: nem reális a dühüdre és a félelmeidre valamint a bosszúra gyülöletre alapoznod. A harag rossz tanácsadó.
Nem én talàltam ki. Csak alkalmazom.

Samsara24 2016.10.28. 16:48:12

@csakférfi: Kicsit rébuszokban tolod. Talán túl nyers voltam?

Felesleges ezen felületen egymás torkának esni (gondolok itt mindenkire)... tartok tőle, hogy nem a házasság reszortja a fergeteges szex biztosítása. Ugyanis ez az egyetlen párkapcsolati intézmény, ami abszolút alkalmatlan erre a célra. Csak végig kell gondolni a buktatókat. Nincs olyan, hogy egyetlen egy személy...

Samsara24 2016.10.28. 16:50:23

@incognito ergo sum: Az önző szexben hol van a szabad sebezhetőség?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.28. 17:26:46

@csakférfi: Olyan uncsi a nikked is. Neked bizonygatnod kell hogy férfi vagy? Vetíted itt hogy te micsoda szuper kapcsolatban élsz és te mennyire tudsz mindent. Nagyon bűzlik ez...

Leylandi 2016.10.28. 20:33:37

@csakférfi: felőlem...
Nem én szorulok pszichológusra.
Lady Scarlett meg csak egy gendernáci provokátor, normális kultúr-országokban becsukják az ilyeneket. Vele takarózni olyan, mintha Eva Braun naplójából idéznél.
De ha érveid fogytán tovább akarsz személyeskedni, szólj csak nyugodtan, bár megmondom előre, hogy az ilyesmi nem vezet sehova, igaz tagadhatatlan, hogy néha szórakoztat.

csakférfi 2016.10.29. 05:27:49

@Leylandi: előttem teljesen leírtad magad.Ugyanis Te iskolapéldàja vagy a sértődött férfinek aki legszívesebben hàremet tartana. Muszlim téziselre és tanokra hivatkozva eltörölné a nők önrendelkezési jogait.
Felhomályosítalak léd scarlett egy kedves nő aki az ágyban a nirvànàba repítene az életben pedig egy olyan tàrs lenne akire bàtran alapozhatnál. Segítene ha bàrmilyen bajba kerülñél. De te asaját egód sértödésétől és önnön túlértékelésedből adódöan azt a "pajzsot" látod amit eléd tart. Te meg ütöd ütöd ütöd. Nyompd a hülyeségeidet téziseidet. Dogmákat. Mint süket a csengőt. A feleségem hasanló karakter. Eleinte olvasta a kommentjeinet,olykor véleményt is mondott. Van egy jó gyüjtőszava erre a tipusú férfira ami téged jellemez.Bunkó.
A te életed te kúrd el mert nem hallgatsz arra akit szeretned kellene.
Futod a köröket s közben megöregszel. De élni nem tudsz csak élvezeteket hajszolsz. S hiszed magad attól férfinak hogy hanyatt löksz nőket amikor épp kedved tartja.
Kb. ennyi.
Félszemü vagy a vakok közt. Csak az látod a "lelki" szemeddel amit elédtesz egy nő. Mögé nem làtsz mert az màr neked sok. Ahhoz észben gyúrni kellene még néhány évtizedet. Hogy ehagyd végre a dackorszakodat.

csakférfi 2016.10.29. 05:37:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Bizonyára a te nickneved sokkal felpörgetöbb.Az én hàzassàgom tele vam szevedéllyel tűzzel. Na nem arra gondolok mikor egy egy szeretkezés utàn elàjulunk mindketten a nejemme az àgyban. Mert ez csak egyik oldala. Hanem akkor is amikpr a falhoz vágom a tàvszabàlyzót dúhömben. Vagy a kàvéscsésze a diófàn törik atomjaira. Estleg akkor mikor a nejem azca tüzvörös a haragtól és az arcomba ordítja ami nem tetszik neki. Ha szépszóval nem értettem volna meg.
De nem ezek a hétköznapok. Csak apró szeletek egy hàzassàgból.

csakférfi 2016.10.29. 09:02:47

@tenma: a fantáziálás neked való.
Mivel valódi hús vér nőt és azok frusztàcióit nem tudod kezelni.
Ehhez nem kell gyógyszer.
Te hiszed.
Az nem valóság.
Mintahogy a vízióid az ideàlis tàrsról.

csakférfi 2016.10.29. 09:09:55

@Samsara24: önző sex?
A házasság alkalmatlan...?
Mondd melyik részét nem értetted a filmről alkotott véleményemnek?
Màramről a nicknevedet vetted.
Szerinted a testedet csak kaptad valami szellemi lénytől?
Vagy át lőttek valami helyről asztálisan ide a föld nevü bolygóra?

csakférfi 2016.10.29. 13:27:22

@tenma: ideális?
erőszak?
Leírnád hogy pontosan milyen az?
Arra gondolsz hogy békében és egyetértésben belehajóznak a tökéletes naplementébe az élet tengerén kéz a kézben mosolyogva?
Önigazolàsi kényszer?
Ezt melyik mesében olvastad?Amit a személyiséged fejlesztésére vàsàroltàl.
Bakker!

csakférfi 2016.10.29. 13:37:29

@tenma: neked van feleséged egyàltalàn?

2016.10.29. 15:55:03

@csakférfi:

Az, hogy játszod a menő vagány gyereket, meg hogy nagy pofád van, még nem jelenti azt, hogy igazad is lesz. Persze önigazolásnak jó lehet számodra, de mások azért könnyen láthatják, hogy a keménykedő külsőd mögött belül valójában semmilyen érdemi tudás nincs.

A szerelem pedig bizony elmúlik.
Ha tetszik a kis álomvilágodnak, ha nem:
www.origo.hu/itthon/20010718meddig.html
www.human.cornell.edu/bio.cfm?netid=ch34

A természetnek a szerelem arra kell, hogy a 2 embert összehozza az aktus időtartamára, plusz a gyerek megszületéséig való időtartamra. Utána már más veszi át a helyét. Persze újra fellángolhat, de hogy elmúlik, az teljesen biztos.
Tudod, a természet nem olyan nagypofájú idióta, mint te...

2016.10.29. 16:02:05

@csakférfi:
Ekkora kamu dumát!
Főleg ez az ön-vállveregetős "hàzassàgom tele vam szevedéllyel tűzzel" rész, meg a "szeretkezés utàn elàjulunk mindketten a nejemme az àgyban" szöveg tetszett. Ha sokat hangoztatod, akkor gondolod, majd igaz lesz? :)

Egyébként nem vagy te valamelyik femináci weblapon cikkíró? Annyira jó sztorikat találsz ki a nem létező életedről, hogy ihaj. Mittudomén, life.hu, femina.hu vagy hasonló. Ott van ez a színvonal a nők képébe tolva. :D

De félre ne érts, nagyon tetszik, hogy egy névtelen közegben bizonygatod névtelenül, hogy te mekkora májer faszi vagy. Bár az írásaid alapján inkább nőnek tűnsz (és gyanítom, nem csak nekem), de azért hidd el, roppant szórakoztató olvasni az erőlködésedet. Folytasd kérlek! :)))

2016.10.29. 16:09:19

@csakférfi:
"Vagy a kàvéscsésze a diófàn törik atomjaira."

Csak így utólag szeretném megkérdezni, és azt is csak óvatosan:

Ti mindig kimentek a lakásból az udvarra, hogy kávéscsészéket dobálhassatok a diófához? Nem jobb, hogy ha már dühös vagy, akkor ott helyben baszod hozzá valamihez? Mindenképpen a kinti diófa kell hozzá, még ilyen hidegben is? Más nem jó? :)

Ez egyébként valami újfajta progresszív hóbort lesz nálatok, vagy csak a napi testmozgásotok részét képező tevékenység? :))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.29. 18:03:08

@csakférfi: Kispofám! Az én nikkem onnan van h szétrollkodtam sok posztot. No meg Stefike miatt, de te azt se tudod ki volt aki a varánuszt évekid basztatta. Az avatarom is onnan kaptam, mert egy manus ezt a képet rakta fel amikor posztot írt rólam hogy a liberálfasizmus nevű írását széttrollkodtam.
De a tiéd egy nagyképű nikk és igyekszel itt az emberek pofájába tolni hogy te mekkora csávó vagy. Ez az öntömjénezés nagyon büdös ám öcsike!

@zombigyilkos: Látom te is kiszúrtad hogy vetít itt a csávó.

@tenma: Pontosan ez valami kényszeres önigazolás.

csakférfi 2016.10.29. 21:14:46

@zombigyilkos: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Nem tettem említést a nyugodt beszélgetéseinkről a lépcsőn, kávéval a kezemben.
vagy családilag az étkezőasztalnál?
Amikor "egymás fejébe látunk".
Hihetetlenek vagytok.
Nem kell mondania látom a szemén amikor rámnéz olykor .
sajnálom hogy ennyire félreértelmezitek a női nemet.
Gyakorlatilag.....hagyjuk egyszerüen nem akartok hinni.
Éltem házasságban jóban és rosszban.
A valóságban.
Ti meg keressetek hasonló posztokat és írásokat hogy a saját egótokat fényezhessétek a nőket meg lőjjétek ki a marsra.
Nem hisztek nem értetek,nem is akartok.
A saját illúziótok rabjai vagytok.
Ami azt mondja nektek a "nők rosszak".
ehhez itt a neten annyi hazugságot összeolvastok hasonló sértődött emberektől hogy igaznak vélitek.
Annak örültök hogy ....egyszerüen nem halgattok a józan észre.Nem szeretni akartok hanem harcolni és győzni.
Na cső!

incognito ergo sum 2016.10.30. 00:34:40

@Samsara24:

Kificamodtak a mondataim...

Az önző szex egyszerű (nincs benne sebezhetőség).
Nekem az önző szex nem megy, nem érzem jól magam.

Ha egészen semleges dolgokról is normálisan (= kedvesen) beszélgetek egy nővel, akkor elég hamar megérzi rajtam, hogy nincsen nyugodt érzelmi kikötőm. Ez az, ami sebezhetővé tesz, abban az értelemben, hogy ... a beszélgetés szándék nélkül (vagy szándékom ellenére) olyan irányt vesz, amiben vagy mellébeszélek, vagy elveszítem a stabilitásomat (ezt jelenti az, hogy sebezhető vagyok).

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 04:04:05

@csakférfi: Jó, tudjuk. Te vagy a világ legcsodálatosabb férfija, aki a legcsodálatosabb életet éled.
A szerelem minden titkának ismerője.
Elájultunk tőled.
Óh! Térdre esve kérünk mester, taníts még minket! :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 04:05:16

@csakférfi: "Hihetetlenek vagytok.
Nem kell mondania látom a szemén amikor rámnéz olykor ."

Segít neked gépelni? vagy olvassa ő is ezt a posztot?

Tudományos Iibsizmus 2016.10.30. 06:27:20

@csakférfi: Meddig tömjénezed még magad? Egy másik posztba láncdohányos vagy, húszabáló, de 20-30 éves egészségű vagy 50 felett.
Persze. Meg ájulásig szeretkezel.
Mi ez a szélesvásznú 3D vetítés itt az interneten részedről?

Poр40 2016.10.30. 08:26:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Vicces a pali, tényleg! Nagyon feltűnő, hogy itt mindenki őszinténk tűnik, kimondja hibáit, csalódásait, csak ő az aki a tökéletes és ezzel folyamatosan henceg.

Sabina. 2016.10.30. 10:41:42

8. A feleség már nem szereti a férjét.

2016.10.30. 12:06:45

@csakférfi:

"egyszerüen nem akartok hinni"
Valóban. Én inkább TUDNI akarok, nem hinni. :)

"Nem hisztek nem értetek,nem is akartok. A saját illúziótok rabjai vagytok."
Aha. Szóval nekünk vannak illúzióink, miközben te vagy az, aki hiszel ahelyett, hogy tudnál. Ez nagyon elmés ám! :D

"egyszerüen nem halgattok a józan észre"
A józan ész a hit? De édes... :)

Fényezd még magad, kérlek!
Nagyon szórakoztató, amit művelsz. :)

2016.10.30. 12:13:13

@Tudományos Iibsizmus:

Ugyan, hagyjátok már! :) Szerintem nem is férfi, hanem egy hisztis picsa, aki idejött valami feminista oldalról észt osztani. Erre utal az, hogy ilyen öntömjénezést egy normál férfi soha nem csinálna, pláne nem ennyi ideig. Talán ő így próbálja meg a "jó" irányba terelni a gonosz "nőgyűlölő" férfiakat. Érdekes próbálkozás. Gondolja, majd jól elszégyelljük magunkat... :)

Ha meg véletlenül mégis férfi, akkor megmondom őszintén, nagyon sajnálom szegényt. Mikor valakinek a neten kell bizonygatnia azt, hogy ő mekkora májer, és ezt nem is csak egyszer írja le, hanem gyakorlatilag ezzel vagdalkozik már igen régóta, akkora kamu sztorikkal, hogy a fél blog rajta röhög, az bizony elég komoly lelki traumákkal rendelkezhet.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 16:36:49

@zombigyilkos: De de, ez egy hapsi. Telehencegett egy csomó posztot azzal hogy neki mennyire kúl az élet.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 16:38:56

@zombigyilkos: Szerintem meg nem a szeretkezéstől ájul el, hanem lánc dohányos létére rájön a fuldoklás ha ráhemperedik az asszonyra. Az asszony meg hamutartó bűzű pofájától ájul el.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 16:43:46

@zombigyilkos: @Poр40: @Tudományos Iibsizmus: @tenma: @Leylandi:

Ezt figyuzzátok, hogy ömleng saját magán a barma!

"Ezt hívják egyébként belső harmóniának.Én erre emlékszem és ezt érzem.Ezért nyugalom és olykor béke tölt el annélkül hogy ilyen fantazmagóriákba kellene menekülnöm,mint neked.
Én csak egy férfi vagyok nem vágyom győzelemre ,küzdelemre egyszerüen teszem a dolgom annélkül hogy ellenséget keresnék vagy győzelemre vágynák.
Ebben nagy segítségemre van a feleségem.Akit szeretek.
Mintahogy Ő is.
Nem akarok hős sem nem tudós professzor .Itt szeretnék boldog lenni ebben a világban hisz a környezetünk csodás.erre való az eszem és a két kezem.
Nekem olykor a paradicsomot juttatja eszembe."

csakférfi 2016.10.30. 19:49:24

@zombigyilkos:
Probléma???
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Ezt figyuzzátok, hogy ömleng saját magán a barma!

"Ezt hívják egyébként belső harmóniának.Én erre emlékszem és ezt érzem.Ezért nyugalom és olykor béke tölt el annélkül hogy ilyen fantazmagóriákba kellene menekülnöm,mint neked.
Én csak egy férfi vagyok nem vágyom győzelemre ,küzdelemre egyszerüen teszem a dolgom annélkül hogy ellenséget keresnék vagy győzelemre vágynák.
Ebben nagy segítségemre van a feleségem.Akit szeretek.
Mintahogy Ő is.
Nem akarok hős sem nem tudós professzor .Itt szeretnék boldog lenni ebben a világban hisz a környezetünk csodás.erre való az eszem és a két kezem.
Nekem olykor a paradicsomot juttatja eszembe."

Neked ezért nincs partnered.
Majd lesz.Te veszed majd a robotnőket.Mert ahhoz gyáva vagy.
Szájhős.
Én meg beírom mit hogyan teszek.
Te mit tettél volna a kávéscsészével ha a nejed egy félórája azon hisztizik hogy a munkatársam feleségével megcsalom,mikor egyszer találkoztam vele az életben.Akkor is csak futólag bemutatott neki a haver.
A faszbukon meg "pistikémnek" szólít.Az asszonynál meg kiütütte a biztit.Mert így csak akkor hívunk valakit ha "közöd van hozzá".
Te mi tettél volna a távszabályzóval ha a gyerekek már 21. szerre egymást verik hogy melyik csatornát nézzék.
Se szépszó sem csúnya nem használt.
Megmondom kicsim összeszartad volna magad.
Szájhős vagy .
Egy buzi.
Itt meg vered a nyálad.

@Poр40:
Megmondanád Te istenbarma ki a faszom szólt hozzád?
Hol irtam te birka hogy én jobb vagyok vagy tökéletesebb mint te.Vagy itt bárki?
Nem fújom az aktuális popszichológiát.
Na bazd meg!
Sőt a posztot teszem hibássá.Mert ennyi buzi férfi van a világon hogy még a haragját és a nemtetszését sem meri kimutatni az életben.,Csak itt a virtuális térben.Mert megmagyarázzuk! Tipikus női logika.
Leírtam hogy voltam papucsférj 20 évig te nagyon hülye.
Azért ismerem az észjárását az itt kommentelő beszariknak.Főleg akik belémálltak.Mint te.
Ez biztos nem őszinte?

csakférfi 2016.10.30. 19:55:40

@Tudományos Iibsizmus:
Ja!
te biztosan nem szeretnél ilyen lenni.
Legalább tudom én is hogy miért rühellem a hozzádhasonló "távkarate" gyerekeket.Dedó!
Mesélj már valamit az életedből mert én igen sokat szoktam.
Nem hivatkozom pszichomajmok" és megmondóemberek "szlogenjeire".Csak a tapasztalataimra és azok összegzésére.Meg a feleségemére.
Milyen gondolkodás milyen viselkedést szül.Az pedig milyen konfliktust szít.

csakférfi 2016.10.30. 20:01:19

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Szerintem meg nem a szeretkezéstől ájul el, hanem lánc dohányos létére rájön a fuldoklás ha ráhemperedik az asszonyra. Az asszony meg hamutartó bűzű pofájától ájul el.

A kurva anyád!
Ezt még veheted fenyegetésnek.
Ha szemtől szembe így belémálltál volna......
Gondolj a távszabályzóra.
Ezért vagy gyáva és aljas köcsög.
ez a büszkeséged.
Végre megismerhettelek, coming outoltál.
Előbújtál anyádból.
Csak a bajnak.

2016.10.30. 20:22:24

:DDD Ez kész! Beszarok rajta. :)
Megy a hiszti ezerrel.

"a munkatársam feleségével megcsalom,mikor egyszer találkoztam vele az életben.Akkor is csak futólag bemutatott neki a haver."
Újabb kitaláció.
Nagyon megy ez! :DDD

Kipróbálom én is:

Tegnap a mellettünk a pirosnál álló buszban ült egy 10/10-es bomba csaj. Amikor meglátott, egyből leugrott a buszról és átkönyörögte magát hozzám. Utána azonnal lepippantott, természetesen mélytorokkal. Majd a másik 3 nővel, aki épp akkor a kocsimban ült, óriási gruppen partit nyomtunk. Hárman közülük többször is elájultak, a negyedik meg most is az intenzíven van, epilepsziás sokkot okozott neki a soha nem tapasztalt orgazmus. Még szerencse, hogy jött a rendőr, hogy túl hangosak vagyunk. Ki tudja, mi lett volna, ha tovább folytatom. ... Így a 34-46. élvezésemet sajnos már otthon kellett Karlie Kloss-al befejeznem.

Na ezt übereld, baszdki! :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 20:22:57

@csakférfi: Szemtől szembe? Kisköcsög! Én a helyedben körbe néznék harcművész fórumokon és utána gondolkodj akarsz-e velem szemtől szembe. :-))
Na tömjénezgesd még magad láncdohányoskám!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.10.30. 20:23:44

@zombigyilkos: :-)) A csávónak nagyon beletapostunk az önérzetébe.

Poр40 2016.10.31. 16:47:17

@csakférfi: Én is megdugtam hatszor a feleségem, hogy beájult. Aztán amikor felkelt elmerengtünk a távolhatás kvantummechanikai paradoxonján. Majd elmentünk a Gundelbe ebédelni, de olyan precízen adtam fel a rendelést, hogy a szakács kijött, hogy menjek be tanítani őt egy kicsit a konyhán. Pont ott volt az a híres tévés sztárszakács, meg is hívott a műsorába zsűrizni.
Aztán hazamentünk és újra megdugtam a feleségem tízszer és mindketten elaléltunk. A dörömbölésre ébredtünk, mert a feleségem elmesélte a barátnőjének milyen szuper vagyok és vagy egy tucat kielégítetlen nő követelte a kegyeimet.
De én hűséges vagyok.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.02. 08:45:21

@csakférfi: Na hova lettél? Látom nagyon beletapostunk a lelkedbe, több napja eltűntél. Vagy még mindig a hamutartó pofádtól elájult feleséged élesztgeted?

csakférfi 2016.11.02. 14:57:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Tisztelem a halottainkat.

Idézet a vikiből a pszichopata.címszó alatt.
ez egy elmebetegség jól körülírható jellemzőkkel.

A szociopata antiszociális, kórosan torzult személyiségű ember

A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, akiket manipulál és kihasznál, úgy, ahogy az emberek többsége egy csavarhúzót vagy egy papírzsebkendőt használ. A szociopata gyakran agresszív, nem érez empátiát (bár megjátszhatja), szégyent vagy megbánást a visszaélései miatt.

A szociopaták legnagyobb gyengesége, hogy nem tudják magukat különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek következtében általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel. Rosszul viselik a monotóniát, hamar elunják magukat, állandó szükségletük van különböző impulzusokra, ami felelőtlenséggel párosul. Hazudozók, manipulálják a többieket, nincs lelkiismeret-furdalásuk, gyenge az emocionális életük, érzéketlenek, impulzívak, azaz csekély mértékben képesek kontrollálni viselkedésüket. Azt a tényt, hogy csak saját céljaikat követik, legtöbb esetben jól tudják titkolni vagy a gyanakvást elaltatni. Gyakran csak a közvetlen környezetük van azzal tisztában, hogy „valami nincs rendben”. Jürgen Müller, a müncheni egyetem professzora a bajor közszolgálati televíziónak nyilatkozva azt mondta, hogy a szociopaták érzelmektől függetlenül mindig ugyanazon a teljesítőképességi szinten vannak, miközben a normális embereknél érzelmi terhelés esetén csökken a teljesítmény.

csakférfi 2016.11.02. 15:00:18

@Poр40:

Én is megdugtam hatszor a feleségem, hogy beájult. Aztán amikor felkelt elmerengtünk a távolhatás kvantummechanikai paradoxonján. Majd elmentünk a Gundelbe ebédelni, de olyan precízen adtam fel a rendelést, hogy a szakács kijött, hogy menjek be tanítani őt egy kicsit a konyhán. Pont ott volt az a híres tévés sztárszakács, meg is hívott a műsorába zsűrizni.
Aztán hazamentünk és újra megdugtam a feleségem tízszer és mindketten elaléltunk. A dörömbölésre ébredtünk, mert a feleségem elmesélte a barátnőjének milyen szuper vagyok és vagy egy tucat kielégítetlen nő követelte a kegyeimet.
De én hűséges vagyok.

Szarom le a hülyedégeidet.
Sok pszichopata írkálhat ide.
Te meg vagy a másik.

csakférfi 2016.11.02. 15:02:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Szemtől szembe? Kisköcsög! Én a helyedben körbe néznék harcművész fórumokon és utána gondolkodj akarsz-e velem szemtől szembe. :-))
Na tömjénezgesd még magad láncdohányoskám!

Minél nagyobb hülye vagy annál nagyobbat fogsz zuhanni és puffanni.
Tapasztaltam a dzsúdóban.
Kisköcsög.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.02. 15:11:39

@csakférfi: Tényleg? A hülyeségnek mi köze a judo dobásokhoz?
Most essek hasra hogy judoztál? Ott is ilyen nagypofájú voltál, ezért beledöngöltek a tatamiba? Onnan a tapasztalat? :-))

csakférfi 2016.11.02. 18:51:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ha lenne egy kis sütnivalód akkor tudnád hogy a küzdősport lényege az önvédelem és nem a támadás.
Igen estem én is meg az is olykor akinek olyan nagy pofája van mint neked.
Maradnék a pszichopata jelző mellett.
Végül is döntsd el te.
Ezt hívják nálad önismeretnek.

Azért nem vagyok pszichopata mert én családban élek két gyerekkel akire tekintettel vagyok a saját jólétemet illetőleg.
Na persze ezt neked pszichopatának magyarázhatom , úgy sem értesz.
Csak sértesz.
Azt nem mondtam hogy az elmebeteg (kurturfiteutonordikusvezértroll) abban leli örömét hogy mást aláz.Fenyeget és a szenvedésétől (hiszi hogy a másik szenved) veri ki a monitor előtt.
Nálad gondolom anyád nem szeretett eléggé.
Így kompenzálsz.
Kellene ezen változtatni egyszer elveszíted a realitást és többé nem hoznak ki a zárt osztályról.
Persze ezzel csak jobb lenne a világ.
Na cső.Többet nem írkálok.
Neked.

Poр40 2016.11.02. 18:54:53

@csakférfi: Már azt is tudjuk hogy judozol, meg ájultra dugod az asszonyt és fiatalos vagy. :-)) Mesélj még nekünk csodálatos személyedről!

Poр40 2016.11.02. 18:57:57

@csakférfi: Nahát! Pont itt vagy!

"tudnád hogy a küzdősport lényege az önvédelem és nem a támadás."

Te se sokat tudsz az küzdősportokról. Ezt a dumát a szülőknek szokták beadni, hogy levigyék a nyápic gyereküket. Szerintem a ketrecharccal foglakozó úrfi szénné röhögi magát ha ezt elolvassa tőled.

Poр40 2016.11.02. 19:00:13

@csakférfi: "Azért nem vagyok pszichopata mert én családban élek két gyerekkel akire tekintettel vagyok a saját jólétemet illetőleg."

Mi? Mi? Ez nagyon zagyva.

csakférfi 2016.11.02. 19:28:58

@Poр40: Te sem értesz.
Mivel a gyerekek felnevelése költséges ezért a keresetem egy részét nekik adom.
Hogy jól és kényelmesen éljenek,nőljenek fel.
Nem magamra költöm az összeset.
Nem támadok meg ok nélkül embereket.
Ezt hívják önfegyelemnek.--Neked ez hiányzik.Meg sok minden még az elmédből (nincs ki minden kereked)
Nem ütök meg nőt,gyereket.
Leszorítom.
Nem cél a másik kiiktatása az életből.Nem akarok ölni.Életveszélyes sérülést tudok okozni.Mivel tanították.De nem cél.
A ketrecharc hogyan jön ide?Az egy másik történet.
Te kevered a dolgokat ezért .....hagyjuk.

Samsara24 2016.11.02. 20:45:37

@csakférfi: Most jöttem rá, hogy te egy te egy teljesen más filmre gondolsz. :) És mi van az önző szexszel?

/ Különben határozottan szórakoztatóak a kommentjeid. :) /

Samsara24 2016.11.02. 20:47:53

@incognito ergo sum: Szóval inkább titkolod a valós éned a nők elől?

incognito ergo sum 2016.11.02. 21:00:50

@Samsara24:

Nem tudom, hogy titkolom-e. Inkább csak védem. Volt már szeretőm, a testi élvezet része jó volt, megtapasztalni, hogy adni öröm. Még a lendületessége is, de csak eleinte, utána az otthoni hazudozás szépen megevett mindent, ami jó volt benne.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.02. 21:16:22

@csakférfi: "Ha lenne egy kis sütnivalód akkor tudnád hogy a küzdősport lényege az önvédelem és nem a támadás."
Elájulós láncdohányoskám! Az önvédelem csak egy kamu duma a küzdősportokban. Ha a hobbi judón túl valóban küzdöttél volna az életben, akkor tudnád.

Hülyére röhögöm magam. Leszorítod. :-)) Oda el kell jutni faszikám! Aztán kesagatame, vagy tateshihogatame? Életveszélyes sérülést azzal okozol, hogy halálra röhögjük magunkat.
Na mesélj még a nagyszerű életedről! Már tudjuk, hogy judóztál, leszorítod az ellenfeled, tudsz életveszélyes sérülést okozni, nem vagy pszichopata, elájulsz szeretkezés után, láncdohányos vagy 50 felett de 30 éves fiatalos vagy.
Mesélj még mester! Isszuk szavaidat! :-))

csakférfi 2016.11.02. 21:30:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Dögunalom egy majommal társalogni.
Majd küldök biràgot a sírodra.
40 év múlva.
Addig ájuldozunk és szorítósdunk.
:) :)

csakférfi 2016.11.02. 21:32:00

@Samsara24: :) :)
Mintahogy a tieid is.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.02. 23:07:48

@csakférfi: Na és mesélj mi van azzal a távkapcsolóval? Alkalmaztál rajta sangaku yoko oseakomi wazát? Aztán kínjában átváltott egy felnőtt csatornára, te meg elájultál a gyönyörtől?
Az asszony meg lefújt légfrissítővel, mert bűzlöttél a nikontintól? :-))
Azét vigyázz! Nehogy életveszélyes sérülést okozz a távkapcsolónak!

2016.11.03. 13:47:22

@csakférfi:

"Nem támadok meg ok nélkül embereket."
Itt ezen a fórumon éppen te kezdted mások megtámadását meg a pocskondiázását. Most meg, hogy pofára estél, elkezdesz nekünk hisztizni?
Aranyos... :D

.

"Nem ütök meg nőt,gyereket. Leszorítom."
Gratulálok!
MIÉRT IS KELL LESZORÍTANI EGYÁLTALÁN???
Én még soha nem szorítottam le egy nőt sem. Szerinted miért? Azért, mert - ellentétben veled - én nem vagyok sem pszichopata, sem érzelmileg instabil barom, aki nem tud uralkodni az indulatain. És kiabálnom sem kell velük, sőt, távkapcsolókat sem kell falhoz vagdosnom, hogy tudjak velük kommunikálni. Nekem anélkül is megy.

Amit te képviselsz, az az idegbeteg emberek mentalitása.
Mielőtt másoknak tanácsolsz bármit is, meg elkezded feszegetni, hogy kit mennyire szeretett az anyja, helyette szerintem inkább nézz magadba. De az sem lenne baj, ha felkeresnél egy jó pszichológust, mielőtt újra nekiállsz itt (vagy ami mér rosszabb, otthon) indulatból üvöltözni, sértegetni, anyázni. Az írásod alapján egy indulatos, önmagán uralkodni képtelen, tévképzetekkel teli idegbeteg vagy, aki ide jár önbecsülést szerezni, mivel a való életben nem sikerül megszereznie. Szerintem kezeltesd magad, mert a környezetednek is sokat árthatsz vele.
(És ezúton küldöm őszinte részvétemet a családodnak, főként a gyerekeidnek - már ha valóban van.)

.

Másik megoldás (a pszichológus mellett), hogy továbbra is írsz ide. Mi meg továbbra is jókat röhögünk rajtad. Ez ugyan rajtad nem fog segíteni, viszont a blog általános boldogságszintjét mindenképpen emelni fogod vele. Felfoghatod egyfajta közösség érdekében hozott áldozatnak is, és utána már elmondhatod magadról azt is, hogy hasznos tagja lettél a közösségnek. Végülis ... ez is egy módja annak, hogy önbecsülést szerezz... :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.03. 18:03:12

@zombigyilkos: Tudod azt írta hogy álljak elé, mert majd megmutatja. Mire írtam neki nézzen körül harcművész fórumokon. Valószínűleg rájött hogy mivel foglalkozom. Most kompenzál és előadja hogy ő judos. Pechje van, két japán küzdősportból is van fekete övem. Ráadásul vizsgáztam 3 danra judóból, vagyis a katame no kata-ból is, ami a leszorítások és feszítések formagyakorlata. Most szerintem reszkető kézzel szívja a cigiket egymás után és gondolkodik mivel vetítsen nekünk újra.
Már várom a mozit. :-))

csakférfi 2016.11.06. 10:16:05

@zombigyilkos:
Hol írtam azt hogy leszorítok egy nőt?
Hol van a támadási komplexusom?
Hol a pszichopta idegbeteg?

"A férfi feladata ez.
Nem marcsához fordulni meg lélekkufàrokhoz.
Megmenteni óvni még a saját gyerekeitől is.
Ja hogyha évekig a felsorolt okokat hozod fel érvként miért a nő a hibàs. Ne csodálkozz ha elkúrzad a saját és a társad életét.
Ennyi sértődött embert még nem hordott hátán a föld.
Ez van mikor a jódolgában meghülyül az ember.
Legyen az férfi avagy nő!
Idegroncsok talàlkahelye ez a blog."

Talán ezt véled támadásnak?
Van feleséged és gyerekeid?
Váltál már el?
Van gyereked olyan akit nevelned kell mert a saját apja ezt nem tette?
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

nem tudom. :-(( Igaz hogy volt az életemben időszak amikor több pinát fogtam mint kilincset, de ennek már nincs számomra értéke. Sőt nem hiszem hogy lenne nő aki nekem újat mutat. Egy évtizedet töltöttem a balatoni éjszakában tele pénzzel.
Az érték a második házasságomból származó fiam, aki nem lenne ha nem megyek szét az elsőtől.
Ettől még nincs családom. Persze az agglegény élet valahol nagyon klassz, de a kutyasétáltatás mégsem olyan meghitt mint egy vasárnapi családi ebéd.
De ott van apám aki hűséges volt, 50 egynehány évig tűrte anyám zsarnokoskodását. Anyám meghalt rákban, apám most egyedül van. Viszont nem élt, talán anyám volt az egyetlen nő az életében.
Szóval nem tudom melyik a jó út. A nagy kúrogatás csak addig vonzó amíg nem csináltad évekig. utána már nem annyira tűnik jelentősnek. Csak a házasságban, max egy-két növel együtt volt férfiak számára olyan nagy dolog. Kivénhedt, kiélt kandúrként már nem.
Ugye ismered a három bika a dombtetőn viccet.
Fiatal bika - Húúú... sok tehén van lent, lemegyünk, megdugjuk mindet.
Az apja - Lemegyünk és megdugjuk a jobbakat.
A nagyfater - Megállj marhák! aki dugni akar, az majd feljön.

Pechje van, két japán küzdősportból is van fekete övem. Ráadásul vizsgáztam 3 danra judóból, vagyis a katame no kata-ból is, ami a leszorítások és feszítések formagyakorlata. Most szerintem reszkető kézzel szívja a cigiket egymás után és gondolkodik mivel vetítsen nekünk újra.
Már várom a mozit. :-))

Eszed az nincs.
Minden más a rendelkezésedre áll.
Marok marcsa és emma---emmeg holnap.
Sok sikert "sensei".
legalább lesz mit írni a sírodra.
Megtanult verekedni.
veret verte verte
Csak a kutyája szerette.
Míg meg nem halt.

2016.11.06. 10:47:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Én élvezem a vele folytatott társalgást.
Mindig is szórakoztat, ha egy idiótát olvashatok. :)

2016.11.06. 10:50:45

@csakférfi:

"Hol írtam azt hogy leszorítok egy nőt?"
Itt:
ferfiszemmel2014.blog.hu/2016/10/25/miert_menekulnek_a_felesegek_a_haloszobabol#c31620627
Idézlek:
"Nem ütök meg nőt,gyereket.
Leszorítom."

Mutassam máshogy is? Parancsolj:
kepfeltoltes.hu/161106/leszorit_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

:)

.

"Hol van a támadási komplexusom?"
Azt is mutassam? Parancsolj, idézem azt is.
Ez az első hozzászólásod a topikban:
'Ugyanis sokan nincsenek itt képben a férfikollégàimat olvasgatva.'

Senki nem írt még neked egy szót se, de már megtámadod a férfiakat.
Utána jön a harmadik hsz-ed (amikor még mindig nem írt neked senki):
'Mindig is csodàltam a Casanova effektusban leledző "élvezd az életet míg lehet" korai gyerekkorba visszatérőket.
Talàn jojoeffekt és ahintapalinta mint érzemi káosz találóbb lenne.'

Mást se csináltál, csak idejöttél és a férfiakat pocskondiáztad, támadtad. Holott még a kutya se szólt hozzád. Mégse bírtad ki, hogy ne támadj le másokat. De ugyanezt csináltad máshol is. Mindezt ok nélkül, pusztán a saját egód növelése érdekében.
Én is szoktam másokat támadni, tipikus bunkó vagyok. Viszont az én támadásaimnak mindig van logikus oka.

.

"Hol a pszichopta idegbeteg?"
Lásd fentebb. :)

.

"Van feleséged és gyerekeid?"
Miért érdekel? Itt is támadni akarsz? Személyeskedés nélkül már nem is megy? És akkor megint eljutunk a pszichopata részhez... :)

.

"Váltál már el?"
Ezek szerint te igen. Ez megint sokat elárult rólad.
Köszönjük Emese. :)

.

"volt az életemben időszak amikor több pinát fogtam mint kilincset"
Egy újabb menőzés. LOL :D

"Egy évtizedet töltöttem a balatoni éjszakában tele pénzzel."
TE FÉRFIAK PÉLDAKÉPE, TE!!! :))
Ne hagyd abba, kérlek! :DDD

csakférfi 2016.11.06. 11:06:05

@zombigyilkos:
Nem válaszoltál a kérdésemre
Te bizonyosan el sem jutottál addig hogy megnősülj.
Talán benned van a hiba .... atoronyban.
A leszorítást képletesen értettem nem fizikálisan.
Nem élnék vissza egy gyengébb emberrel szemben az erőfölényemmel.
A leszorítom kifejezés a vitákra értendő.
Megmomdom miért hamis az állítás.
Kiszorítom a vitábaól.
Ez is egy butaság a részedről.
Ráadásul megsértetted a naaaagy buzi haverodat mert tőle (kisbetüvel) idéztél.

"volt az életemben időszak amikor több pinát fogtam mint kilincset"
Egy újabb menőzés. LOL :D

"Egy évtizedet töltöttem a balatoni éjszakában tele pénzzel."
TE FÉRFIAK PÉLDAKÉPE, TE!!! :))
Ne hagyd abba, kérlek! :DDD

Ez utóbbit a s.s.s.ensei (ujabban dadogok ha köcsögökkel vitázom) írta.
Ekkora egy majmot mint te.
Nem éltél még házasságban nincs gyereked.
Fantáziálsz.
Ez hívják elmeroggyant bunkó mentalitásnak.
Buzikám kevered a dolgokat.
Nagy-nagy káosz van a fejedben.

csakférfi 2016.11.06. 11:53:25

@zombigyilkos:

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2016.10.28. 06:16:17
@karandash: Figyu! Egy szűzlány csak neked jobb, mert érdekes hogy tiéd elsőként. A birtoklási vágy és a nyugi hogy nincsenek elvárásai, mert még azt sem tudja mi az a szex.
Ez körülbelül olyan mint amikor odaállok kesztyűzni egy kezdővel, aki az összes trükkök megeszi, vagy földharcban összecsomózom a kezét a lábával. Nekem az nem élvezet. Ha visszaüt, ha lecsap, az egy küzdelem a sportban.
Ha a nő hátadba mélyeszti a körmeit és követeli hogy baszd szét a konyha asztalon, vagy úgy bekapja a farkad hogy csilingelnek a golyóid, vagy nyald ki úgy hogy sikoltva markolja az ágytámlát, na az szex. Ilyet te egy szűzlánytól nem kapsz. A lelki részéről nem is szólva, hogy az a természetes, ha egy lány romantikával, szerelemmel fedezi fel a szexet és nem egy nála idősebb pasival. Én már elvből nem is foglalkoznék egy szűz kislánnyal. Arról nem is szólva, hogy nekem a nő már 30 felett kezdődik. Őszintén, már a tekintetem is átsiklik egy 20 körüli csitrin. Nem érdekel.

Nincs több hozzáfűzni valóm.
"Y" generációs játék buzi.
A feleségem ez miatt rúgta ki a férjét.
A két gyerek meg "játék függő" lett.
Te istenmajma.
Nem figyelmeztett még senki hogy a valóságban nincsenek "élőhalottak" csak a játékészítők találták ki hogy az ilyen ingyenélő állatok (paraziták) mint te (kisbetűvel) ezzel kompenzáljanak.
Mert a valóságban élhetetlenek.Haszontalanok?
meghalnának ha az anyjuk vagy az apjuk nem dobálna olykor a klaviatúra elé némi moslékot.
Hogy éhen ne dögöljönek.

csakférfi 2016.11.06. 11:55:22

@zombigyilkos:
Na most támadtalak te léhűtő köcsög.

csakférfi 2016.11.06. 13:33:45

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

nem tudom. :-(( Igaz hogy volt az életemben időszak amikor több pinát fogtam mint kilincset, de ennek már nincs számomra értéke. Sőt nem hiszem hogy lenne nő aki nekem újat mutat. Egy évtizedet töltöttem a balatoni éjszakában tele pénzzel.
Az érték a második házasságomból származó fiam, aki nem lenne ha nem megyek szét az elsőtől.
Ettől még nincs családom. Persze az agglegény élet valahol nagyon klassz, de a kutyasétáltatás mégsem olyan meghitt mint egy vasárnapi családi ebéd.
De ott van apám aki hűséges volt, 50 egynehány évig tűrte anyám zsarnokoskodását. Anyám meghalt rákban, apám most egyedül van. Viszont nem élt, talán anyám volt az egyetlen nő az életében.
Szóval nem tudom melyik a jó út. A nagy kúrogatás csak addig vonzó amíg nem csináltad évekig. utána már nem annyira tűnik jelentősnek. Csak a házasságban, max egy-két növel együtt volt férfiak számára olyan nagy dolog. Kivénhedt, kiélt kandúrként már nem.
Ugye ismered a három bika a dombtetőn viccet.
Fiatal bika - Húúú... sok tehén van lent, lemegyünk, megdugjuk mindet.
Az apja - Lemegyünk és megdugjuk a jobbakat.
A nagyfater - Megállj marhák! aki dugni akar, az majd feljön.

Pechje van, két japán küzdősportból is van fekete övem. Ráadásul vizsgáztam 3 danra judóból, vagyis a katame no kata-ból is, ami a leszorítások és feszítések formagyakorlata. Most szerintem reszkető kézzel szívja a cigiket egymás után és gondolkodik mivel vetítsen nekünk újra.
Már várom a mozit. :-))

Eszed az nincs.
Minden más a rendelkezésedre áll.
Marok marcsa és emma---emmeg holnap.
Sok sikert "sensei".
legalább lesz mit írni a sírodra.
Megtanult verekedni.
veret verte verte
Csak a kutyája szerette.
Míg meg nem halt.

csakférfi 2016.11.06. 17:19:26

@zombigyilkos: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

tet@freemail.hu.

Bazd meg te (kisbetű) magzatmázas kis buzi.
te istenmajma.
Egy kis faszszopó "nyomta" fel így az agyamat.
Volt egy megérzésem hogy ki vagy csak a halottak napja miatt nem foglalkoztam vele.
Kitalálsz magadnak karaktereket innen a netről.
akkor kezdett derengeni amikor azt írtad "az egész net rajtad röhög".
Ilyent csak egy agyhalott állíthat,mivel önmagát és véleményét a nettel azonosítja.Mivel ott lóg egész nap.
Ráadásul megijedt mert önmaga kommentjét nem vette észre és saját magát alázta.
Bassza meg!
Látod már a hangokat is?
kicsi faszszopó?
Mert ez oda fog vezetni.
Skizofrén leszel nemsoká.
A pszichopata csak a ugródeszka.
A kurva anyád.

2016.11.07. 12:15:48

Elgurult a gyógyszered? :)
Annyira édes vagy, ahogy toporzékolsz. Megtennéd, hogy minden nap írsz nekünk ide? Szeretném, ha nem hagynád abba. :D

Nem szerepeltél te korábban a TV-ben?
Csak mert nekem nagyon úgy tűnik. Itt vagy ni:
www.youtube.com/watch?v=qVbUIGptiJk
:)

Amúgy ki az a sensei itt? Vele együtt olvashatsz meg osztogatsz itt? Nem túl beteges ez? Ha 'harcművészek' összejönnek, ugye... :D

Catherine Game 2016.11.09. 21:31:05

@zombigyilkos: Akkor írj magadnak este mailt, majd reggel elolvasod. Zsír jól fog indulni a napod. Te kis önfenntartó bio-troll. :)

2016.11.09. 23:15:14

@Catherine Game:
Inkább téged meg a másik nickedet (Borsókavics) olvasgatlak.
Annyira röhejes, mikor eljátszod, hogy nem is vagy vele azonos, miközben a legtöbbször azonos időben írtál eddig, azonos stílusban, azonos nyelvtani hibákkal és tök azonos véleményt. Nem feltűnő ám, neeeeem. Legalábbis te azt gondolod. :D

Gondolom most, hogy vélhetően már neked is leesett, milyen szánalmas vagy, majd jössz másik nicken is írogatni, amivel a fenti hibákra már talán odafigyelsz. Még jó, hogy van más is, ami alapján fel lehet ismerni az ilyen ócska próbálkozásokat. És majd akkor megint be fogsz égni és megint röhögök egyet rajtad. :)

De mivel csak egy hülye frusztrált picsa vagy, ezért az ilyen apróságokat nem rovom fel neked. Tudod, ez az, ami leginkább szórakoztat az erőlködésedben. :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 09:17:35

@csakférfi: Mi van gyerek? Elmebeteg vagy teljesen? :-))
A francba, pár napig nem kukkantottam ide, kihagytam egy csomó röhögést. :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 09:24:30

@csakférfi: Most akkor mi van a leszorításommal, meg az életveszélyes sérüléssel? A kateme no kata osaekomi waza, kansetsu waza, vagy shime waza technikáiból fogsz alkalmazni valamit? Sangaku waza nincs a katame no kataban, úgy hogy azt a II kyu anyagból kell megtanulnod.
Ja és azt tudod hogy a karate a judo miatt alakult ki? Hogy a karate mély kihon technikái az ashi és koshi waza technikák ellen van, a hikite pedig a kumikata elkerülése miatt?
Mondanak neked ezek valamit? Neked aki nőket és gyerekeket szorítsz le nem hiszem.
Szerintem te a nikotin waza-t alkalmazod, láncdohányos bűzös pofád orrfacsaró kipárolgásaival semlegesíted az ellenfeleidet. Lehet jobb mint egy paprika spray. :-))

csakférfi 2016.11.10. 09:43:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

tet@freemail.hu.

Ez a nicknevedhez tartozó email cím.
Meg a @zombigyilkos:-é is.
Tehát egy és ugyanazon tudathasadásos személyiség vagy.

hu.wikipedia.org/wiki/Disszociat%C3%ADv_szem%C3%A9lyis%C3%A9g

A disszociatív kórképek csoportjába tartozó pszichiátriai zavar, melynek meghatározó jellemzője, hogy az egyénnek két vagy (az esetek felében) több elkülönült személyisége van saját névvel, emlékezettel, melyek között kisebb-nagyobb mértékű átjárás lehetséges.
Idézet a Wikiből.

:) :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 13:20:04

@csakférfi: "tet@freemail.hu" Ez nem nyert. :-)) Ebből csak az látszik, hogy az internethez sem értesz. :-))
Mi van nyuszimuszi? Kompenzálsz? Na mi lesz azzal a katame no kataval? Megy már az oseae komi waza, amivel nőket és gyerekeket szorítasz le?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 13:21:04

@Catherine Game: Látod milyen ideges vagy? Lebuksz a másik nickeddel. :-))

2016.11.10. 16:15:05

@csakférfi:
Tudod, a disszociatív személyiségzavar esetében a két személyiség általában igencsak különbözik egymástól és csak nagyon kis részük az, ami azonos. Így ha valóban azok lennénk, akkor eléggé valószínűtlen lenne, hogy az a pici azonosság a két személyiség között éppen a veled kapcsolatos vitában lenne meg. :)
/Már ha van egyáltalán azonosság, mert sokszor előfordul, hogy gyökeresen különbözik a kettő személyiség egymástól./

A cikk is írja:
'Két személyiség esetén a legáltalánosabb az egymástól teljesen eltérő tulajdonságokkal bíró tulajdonosok.'

Szóval ha már linkelgetsz, nem ártott volna értened is az ott leírtakat. Bár ezt egy olyan retardált idiótától, mint amilyen te vagy, merész dolog lenne elvárni... Mindenesetre azért örülök, hogy megint sikerült magadat beégetned. Ne hagyd abba! :)

2016.11.10. 16:17:13

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Az szép! Akkor ezek szerint tudok judo-zni is, csak nem tudok róla?
Remek! Még egy dolog, amit már nem kell megtanulnom. Ez is pipa! :)

Mi van még, amit te tudsz de én nem? Már csak hogy ne kezdjek bele fölöslegesen a megtanulásába. :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 17:18:50

@zombigyilkos: Karate, ökölvívás, MMA. Ezeket is felesleges tanulnod kedves másik énem. Azért van bennünk közös, mert mindketten fekete öves, sok danos szinten tudjuk szopatni @csakférfi: , alias@Catherine Game: -t. Mély torokkal szop a csávó, csak utána órákig kell a farkunkról a dohánybűzt leáztatni.

Catherine Game 2016.11.10. 18:27:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Én is ismerek ilyen fekete masnis csávót, és kb. akkora pöcs, hogy a parlament kupoláját is helyettesíthetnék vele. Bocsika, de ez az igazság. Nyilván nem a higgadtság az egyik alap a harcművészetekben...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 19:05:44

@Catherine Game: Hát nem, nem a higgadtság. A harcművészetekben a gátlástalan agresszió a lényeg. Persze hideg fejjel. Ha komolyan műveltél volna ilyet, akkor tudnád, hogy kell leszorításban fúrni fültő alá, hogy a bíró ne lássa, hogy kell szájba húzni a gí-t, hogy kell kumitata közben belemarkolni a húsába, vagy pusztakezes küzdelemben meg annyira pofán vágni, hogy megszédüljön, de ne vérezzen, hogy ne léptessenek le.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2016.11.10. 19:07:32

@Catherine Game: Látom pénisz irigységed van. Láncdohányzástól összement a farkad, vagy eleve csöpp pöccsel születtél? :-))
Mert kompenzálsz ezerrel, azt látom.

bron32 2016.12.22. 12:42:11

@Leylandi:

"A csúcs (illetve az összhaszon) valahol ott lehet, ahol a külső hanyatlásának görbéje épp metszi a növekvő tudásét."

Igen, ezt tovább bonyolítja, hogy minden férfi igényei között eltérő súllyal szerepelnek a partner külső tulajdonságai és a technika.

Saját tapasztalataim alapján gyakran ápoltságban is jobbak a 30-as nők mint a fiatalabbak. Ezen a téren volt régen pár maradandó élményem fiatal lányokkal.
Az viszont visszatetsző, amikor egy hanyatló külsejű nő túljátssza a szerepét az ágyban, amikor a technikájával próbál kompenzálni.

2017.01.27. 10:23:00

8. - De szerintem az első okok között szerepel, csak ezt a férfiaknak nem "lehet" megmondani mert besértődnek és onnantól lőttek az egész kapcsolatnak a férfi sértődése miatt: NEM JÓ velük a szex mert nem, vagy "már nem" figyelnek csak az aktusra vagy hogy nekik mi az izgató ;-). A nők nagyrészét nem a fenékbek.rás dobja fel vagy izgatja egy bejáratott és valamiért unalmassá váló kapcsolatban, hanem ha megint udvarolnak neki, akkor is megsimogatják amikor nem izélés lesz utána...megölelik csak úgy reggel munkába indulás előtt, stb.
EGy csomó házasságban azt látom hogy pasi leereszt mert már megvan a nő, ha van gyerek is akkor rabláncon van tartva (a nő- merthogy gyerekkel már nem nagyon fog ugrálni ha közben elszaródott a szex akkor se). Egy jó szava vagy egy kedves gesztusa sincs a feleségéhez, egy -csak az érintésért magáért- hozzáérése sincs, csak akkor ha k.félés lehet belőle. Este meg várja a vacsi után hogy a nő felizguljon csak attól hogy ránéz.....Ergo a feleségek nagy része x év után azt érzi hogy egy háztartási robot és egy guminő funkciói kellenek csak a férjének. Arra meg nemet mond és a szexuális és érzelmi elhanyagolásba közben tényleg belefájdul a feje :)

csiperke123 (törölt) 2017.01.27. 12:51:22

@Mia and me: ezt osztom, háztartási gép & háztartási sex, ezt várják a férfiak a nőktől hosszútávon, no way

George Herceg 2017.01.27. 13:39:28

@Mia and me: Ennek valószínűleg az az oka, hogy a férfit már annyiszor utasította el a feleség, hogy már minden testi kontaktust a szex irányába akar terelni. Én inkább azt tapasztalom, hogy a felségek, különösen a gyerek után takarékra rakják a szexet, mert már nincs elérendő cél vele. Már csak azért sem, mert a nők egy jó része felesleges nyűgnek érzi a szexet és jól elvan a havi 2 alkalommal, amíg egy átlag pasinak a heti 3-4 az alap. Ez persze nem vonatkozik arra az esetre ha a bő életébe megjelenik a macsó amitől visszavedlik értéki erotikus fehér majú szexistennővé.....csak nem a férjével. Voltam én is férjes asszony szeretője :-)

George Herceg 2017.01.27. 13:40:10

Bő=nő Értéki=érzéki

2017.01.27. 14:18:52

@George Herceg: hát akkor ez bukta. amúgy meg ez az "annyiszor utasította el " is tipikus. egy szoptatós gyerek után persze hogy el fogja utasítani, nem gép nem robot, nem lehet gombbal átállítani, tök más hormonok működtetik a szoptatást, gyerekkel b.szakodást mint a gyerekcsinálást. Mellesleg ha nem csak a szexre megy a fickó hanem kényeztetésre meg ellazításra meg simizésre, akkor jobb esélyei lesznek a szexre is meg arra is hogy a második gyerek is tőle lesz :). (és nem majd az irodában egy bájgúnártól aki jókor ölelte át vígasztalóan a szextelenségtől meg elhanyagolva levéstől elkeseredett nőt) :)

George Herceg 2017.01.27. 14:23:54

@Mia and me: Persze, persze, de hidd el a legtöbb ilyen férfi nem úgy közeledik a nejéhez, hogy előkapja a brét aztán hajrá. Megy a simi, meg a puszi és mégis 100 alkalomból 99 visszautasítás. Másrészt a gyengéd közelítést is visszautasítják a nők, annyira a gyerekre vannak fixálva. Hallottam sok ilyen férfipanaszt. Ezt Te biztos pasirinyának tartod, pedig komoly mentális probléma a férfiaknál.

2017.01.27. 19:59:10

@George Herceg: Igen, ebből látszik hogy a pasik ivarérett gyerekek. Ha felnőttek és férfiak lennének, akkor nem rinyálnának, hanem arra a minden pár életében a gyerekkel előjövő fél-3/4 évre amikor kicsit neccesebb a szexre egyáltalán gondolni is, lefoglalnák magukat mással (nem másik nővel, hanem bármiféle alkotással, a mindennapokban több résztvétellel,).
Minap olvastam hogy tőlünk jobban teljesítő ;-) országokban, ahol simán mennek apák is gyes-re, tök ugyanazok a "problémák" jönnek elő a férfiaknak, mint a gyeses nőknek: hullafáradtak, agyilag nemhogy a szexre nem tudnak gondolni hanem másra se csak az alvásra, kimerültek (pedig ott aztán minden gépiesítve van), és komoly megterhelést jelent nekik a fél vagy egy évig egy nem is beszélő szarzsákkal való napi 24 órás "összezárás". Anyuka meg hazamegy a munkából és nézi hogy mivan apu már nem kívánja és ha szexi hálóingben táncol előtte, akkor is max azt megnézi aztán zuhanyzás nélkül elalszik :).
Az embergyerek gondozója (tök mindegy hogy milyen nemű) amíg a gyerek nem lesz valamiképp önjáró meg beilleszkedett a család életébe és napirendjébe, addig megszűnik szexuális lény lenni. Az csak az országunkat minősíti fejlettségben, hogy itthon csak a nőkre van osztva ez a szerep (és pasiként az egész társadalom azonnal lepapucsoz vagy lebuziz a munkáltató meg kirug, ha esetleg te apaként nem csak az esti vicces fürdetést akarod hanem teszem azt gyesre mennél - akik itthon megtették pont azért tették mert a nő volt olyan pozícióban hogy még a férfi kirugása esetén is megérte nekik ha az megy gyedre meg gyesre a nő helyett)
A magyarországon szokásos egyik válási ok a gyerek megszületése utáni 1-3 évben a szextelenség , elhidegülés. Vagy ha ekkor csak félrelép a férfi, akkor meg a nő nyel és aztán robbant még 7-8 év múlva, mert onnantól mint ember és férfi általában a férje leszerepelt azzal hogy a gyerek miatti leterheltséges időszakban csalta meg az asszonyt, és valóban csak pénzkeresőnek meg a gyerek apjaként "kell" a közösségbe, amig a gyerek egy kicsit nagyobb nem lesz.

2017.01.28. 16:27:44

@Mia and me:

A pasik ivarérett gyerekek, ezt senki nem vitatja, de ha egy nőnek egy házasságba és gyerekszülésbe kerül azt felismerni, hogy a választott "hellyesspasee" partnere ez a kategória, azon sincs mit magyarázni. És az ilyen partnert választó nő is ugyanúgy csak egy álmodozó kislány felnőtt testbe zárva.

Egy jószándékú tanács: ne a pasikat keressék a nők családalapitasra, hanem a férfiakat.

2017.01.29. 13:05:32

"És az ilyen partnert választó nő is ugyanúgy csak egy álmodozó kislány felnőtt testbe zárva.
Egy jószándékú tanács: ne a pasikat keressék a nők családalapitasra, hanem a férfiakat."

:) hát akkor tényleg rövid úton kihalunk(ill. rövid úton degenerálódunk mint faj, ennek jelei már jól láthatók), mert kevés igazi nő van és kevés férfi, és ezek háromnegyede is rossz partnerrel kezd :), mire ráakadna az igazi/nő/férfi már csömöre van az egész társkeresősdiből.

George Herceg 2017.02.02. 13:12:25

@Mia and me: Neked kell eldöntened, hogy egy megfelelő férfit keresel családalapítás céljából, vagy mindegy kitől csak legyen megfelelő sperma....

2017.02.02. 15:06:04

@George Herceg: családot nem nők "szoktak alapítani", hanem két embernek kellene :)

Amikor férfiak beszélnek a családról meg a gyerekről, látod a szóhasználatban, mondatszerkesztésben is ott van burkoltan elrejtve, hogy ezt CSAK a nő feladatának és felelősségének tartja a társadalom és a közvélekedés.

2017.02.11. 03:21:16

@Mia and me:
Hogy micsoda baromságokat bele nem tudsz te képzelni mások mondandójába...

Fürgerókaláb 2018.10.02. 22:14:18

Csak most találtam ezt a kincsesbányát a kliséhegyen, de kár, hogy nem korábban. A poszt két nagyon alapvető okkal nem számol, elsőként az egészségügyivel. Mi, nők, elég gyakran érezzük diszkomfortosan magunkat és restelljük ezt. Értek ez alatt puffadást, csípő pisit, hüvelyi folyást, vagy csak egy pattanást kényes térfélen :D és nem szeretjük nagy dobra verni, szóval ilyenkor inkább hárítunk. A pasik meg akkor eszerint mindenfélét belegondolnak. Tök jó. A másik ok: meglepődnétek azon is, hogy a nők milyen kis %-a képes egyáltalán élvezni a szexet. Nálunk ez hosszan, évek alatt tanult folyamat, és van úgy, hogy eleinte az ember lánya a megfelelési kényszertől hajtva csak színlel. Aztán ha már biztonságban érzi magát a kapcsolatban, akkor abbahagyja a színlelést. Szóval nem menekül... csak visszatér az örömtelen alapállapotába, és nem tud, nem mer, nem akar beszélni erről. Szomorú, de igaz.
süti beállítások módosítása