Női párválasztási stratégia és annak buktatói
2016. december 13. írta: George Herceg

Női párválasztási stratégia és annak buktatói

nok_1.jpg

Vizsgáljuk meg , mi alapján választanak nők párt! Alapvetően a nők három jól elkülöníthető tulajdonságot vizsgálnak párválasztáskor.

  1. szexuális kisugárzás

Ez nemcsak a testi adottságokat és a szimmetrikus arcberendezést jelenti, de a kommunikációs képességeket, az intelligenciát, a humort, a viselkedést és a fellépést. A nők ezt nevezik összefoglaló néven kémiának.

  1. eltartó képesség

 Mivel a nők a hosszú távú kapcsolataikban gyermekeik leendő apját keresik, ezért annak képesnek kell lennie az utód minél magasabb szintű eltartására, természetesen ezzel együtt az anya eltartására is. A női hipergámia alapvető párválasztási preferencia, melynek lényege, hogy anyagi értelemben kizárólag felfelé érdemes a nőnek párt választani, aki révén magasabb anyagi és társadalmi státuszba kerülhet az utódaival együtt.

  1. elköteleződésre való hajlam

Az ideális férfi attól válik ideálissá, hogy egyrészt az adott nő mellett hűségesen kitart, erőforrásait a nő és az utódok rendelkezésére bocsájtja és érzelmileg is megfelelően kötődik az anyához és a gyermekekhez. A köznyelv ezt családcentrikusnak hívja.

Látható, hogy ez a három preferencia egymást erősítheti és gyengítheti is. A gond ugyanott van, mint az autótulajdonosok esetében az autószerelővel. A jó autószerelő olcsón, jól és gyorsan dolgozik és ebből a háromból az ember kettőt szabadon választhat.

A férfiak esetében is, nagyon csekély azon egyedek száma, melyek mindhárom feltételnek egyaránt megfelelnek, általában ezért az egyikről a nőknek muszáj lemondani. Tévedés, azonban azt hinni, hogy ezt a kompromisszumot a nők többsége hajlandó lenne megkötni. Lássuk, milyen kifutása van a lehetséges kombinációknak.

Amikor nincs meg a kémia

Lehetsz gazdag és szerethetnél családot, ha nincs meg a híres kémia, akkor láthatatlanná válsz a nők többsége számára, ami szerintem egyáltalán nem baj, hiszen miért élnénk együtt egy olyan nővel, aki nem kíván minket. Általában létre se jön a kapcsolat az ilyen emberek között, ami tök normális, viszont el tudom képzelni, hogy az időből kifutó nők egy csoportja hajlandó beáldozni a szexet a gyerekért és a megfelelő életszínvonalért. Látni kell azonban, hogy tartósan és főleg monogámiában az ilyen kapcsolatok nem fenntarthatóak, mivel a nők sem tudnak tartósan lemondani a szexuális ösztöneikről.

Amikor a pénz az akadály

Főleg a nők fiatalabb korában áll elő ez a helyzet. Általában ez az első komoly kapcsolatok problémája. A  bugyi nedvesedik, a felek erős érzelmi kötődésben élnek éveken át, de a biológiai óra és a hipergámia miatt a nő előbb-utóbb robbantja a kapcsolatot. A következmény általában egy gazdagabb eltartó irányába történő átliánozás, hiszen a nem megfelelő anyagi körülmények a nők esetében a libidót is megölik.

Nem leköthető férfiak

Mi történik, ha a kiemelt pasi szívdöglesztő és gazdag, de nem akar papás-mamást játszani? Ez a felállás a klasszikus szeretői kapcsolatok alapja. A férfi sármos és magas társadalmi státusszal bír, a nő nem bír ellenállni, de el kell fogadnia, hogy nem Ő az első. Ezek a férfiak vagy szoknyapecér agglegények, vagy házasságban élő skalpgyűjtők. Miért is kötnék le magukat egy szerető mellett, amikor annyit kapnak, amennyit éppen akarnak? A nő meg vár és bizakodik, hogy befoghatja a vadlovat. Általában koppanás van, illetve ha mégis sikerül, akkor annyira elnyomja, hogy már eltűnik a férfi vonzereje.

Láthatjuk tehát, hogy ha bármelyik komponens hiányzik ebből a háromból, akkor hosszú távon nincs happy end. A megoldás az, hogy amennyiben a nők eldöntenék, hogy ebből melyik az az egy, ami nem olyan fontos számukra, akkor úgy kössék meg életük kompromisszumát, hogy ahhoz hosszú távon tudjanak ragaszkodni.    

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszemmel.hu/api/trackback/id/tr3212044609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsi25 2016.12.14. 08:55:04

Jo cikk! Abszolut igaz

Terézágyú 2016.12.14. 09:10:29

"Lehetsz gazdag és szerethetnél családot, ha nincs meg a híres kémia, akkor láthatatlanná válsz a nők többsége részére"

Nono. A pénz meghozza a kémiát. Egy gazdag ember sosem "láthatatlan" a nők számára...

weasel 2016.12.14. 09:23:36

@Terézágyú: A menő, idősödő, családcentrikus üzletembereket szokás megcsalni a kertésszel meg a medencetisztítóval.

Terézágyú 2016.12.14. 09:26:36

@weasel:
De a cikk a párválasztásról szólt, és nem arról, hogy megcsaljuk-e a párt :)

Negrogo 2016.12.14. 09:31:37

Hat igen. A megoldas az lenne ha nem a penz szamitana. Nyilvan kell, hogy legyen de gusztustalan szamomra az a no aki ez alapjan valaszt es dont.

Tehetséges ugandai buzi 2016.12.14. 09:40:02

@mennyi?husz!: Egy riporter megkérdezte Andy Vajnától, hogy csajozás közben nem volt probléma az alacsony testmagassága?
- Nem. Ilyenkor mindig ráálltam a pénztárcámra...

:-D

Terézágyú 2016.12.14. 09:42:58

@mennyi?husz!:
" eltartó képesség
Mivel a nők a hosszú távú kapcsolataikban gyermekeik leendő apját keresik, ezért annak képesnek kell lennie az utód minél magasabb szintű eltartására, természetesen ezzel együtt az anya eltartására is."

Terézágyú 2016.12.14. 09:44:56

@mennyi?husz!:
"A megoldas az lenne ha nem a penz szamitana. Nyilvan kell, hogy legyen"

Ha valami KELL, akkor számít :)

Gazz 2016.12.14. 10:04:12

Az egybites világszemlélet általában hamis diagnózist szül.
Mind a három tulajdonság rengeteg fokozattal rendelkezik.
A nő célja a az összpontszám maximalizálása, de közben arról se feledkezzünk meg, hogy a nők igen jelentős része olyan párt választ magának, mint az apja, mert az a minta volt előtte. Ez az első pontot, a kémiát befolyásolja.
Ráadásul ez még olyan extremitásokig is elmegy, hogy ha az apja egy bántalmazó volt, akkor a nő is ilyen férfiakhoz vonzódik.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2016.12.14. 10:34:34

Számomra az átliánozásig tűnt jó összefoglalónak. Innentől már erősen sarkos, a kémiát mint fogalmat, ahány nőt kérdeztem, mind másként definiálta.
Az eltartóképesség pedig nem olyan, mint a pillanatnyi feszültség vagy áramerősség, ahogy az egyén életpályája alakul, aszerint változik ez is. 22 évesen máshol tartunk, mint 30, és lehet, hogy valakinek pl. egy válás, jó munkahely megszűnése stb. után 42 évesen rosszabb az eltartóképessége, mint mondjuk 36. Most akkor ő lúzer, vagy ez is több tényezőtől függ?
Jóval árnyaltabb ez ennél...
Mi lenne ha nők fogalmaznák meg és nem mi férfiak találgatnánk vaktában, hogy mit keresnek?

Terézágyú 2016.12.14. 10:44:35

@Névtelen betelefonáló:
"Jóval árnyaltabb ez ennél..."

Minden árnyaltabb, mint ahogy le lehet írni egy blogbejegyzésben...

"Mi lenne ha nők fogalmaznák meg és nem mi férfiak találgatnánk vaktában, hogy mit keresnek?"

Meg is teszik. Ott meg az a baj, hogy elfogultak... néha jó, ha valaki kívülről mondja el a véleményét.

Attitudeman 2016.12.14. 10:44:48

@Névtelen betelefonáló: A cikk semmiben nem mond ellen az általad felhozott érveknek. Amúgy meg szerintem lexikális tudás nélkül kár okoskodni a témában, minimum néhány evolúciós pszichológia (tan)könyvet kell elolvasni a témában, kezdve a Bereczkey féle könyvvel.

Amúgy egy rövid cikknek kár felróni, hogy nem elég árnyalt, azzal valóban több ezer oldalt meg lehetne telíteni, de a cikk alapjai, azaz női párválasztási stratégia felvázolása nagyvonalakban igaz, és megfelel a mai tudományos álláspontnak, amit rengeteg statisztika támaszt alá.

"a kémiát mint fogalmat, ahány nőt kérdeztem, mind másként definiálta" Igen, és a cikk sem mondja, hogy az egy általánosan leírható dolog, sok elemből tevődik össze, és egyénenként más más elem (tulajdonság) hangsúlyosabb.

"22 évesen máshol tartunk, mint 30, és lehet, hogy valakinek pl. egy válás, jó munkahely megszűnése stb. után 42 évesen rosszabb az eltartóképessége, mint mondjuk 36. Most akkor ő lúzer, vagy ez is több tényezőtől függ?" Az, hogy lúzer-e most mindegy. A nő szemében akkor is csökken a vonzereje, ha az egzisztenciája csökken, még akkor is, ha magas volt korábban. Vagy, ha akkor találkozik egy pasival, amikor az mélyponton van anyagilag, akkor nem fog számítani neki, hogy két éve még jól élt.

Terézágyú 2016.12.14. 10:47:17

@Névtelen betelefonáló:
"a kémiát mint fogalmat, ahány nőt kérdeztem, mind másként definiálta. ...
Mi lenne ha nők fogalmaznák meg és nem mi férfiak találgatnánk vaktában"

Ha minden nő másképp definiál valamit, akkor éppen van értelme egy másik (külső) álláspontnak is :)

Gukker 2016.12.14. 10:54:42

@Terézágyú:
"Meg is teszik. Ott meg az a baj, hogy elfogultak... "
Nem, nem az a baj. Hanem az, hogy hazudnak. Persze nem tudatosan, de akkor sem mondanának igazat, ha az életük múlna rajta.
Hiszen minden nő azt mondja, hogy neki egy őszinte, megértő, gondoskodó, stb. férfi kell. És ő ezt őszintén is gondolja. Aztán valamiért mégis egy bunkó, sörszagú bőrdzsekis motorossal, vagy egy nagydumás senkiházival megy el, aki majd jól semmibe veszi és csak gecitartálynak használja.

Terézágyú 2016.12.14. 10:56:41

@Gukker:
""Meg is teszik. Ott meg az a baj, hogy elfogultak... "
Nem, nem az a baj. Hanem az, hogy hazudnak."

:)))) Én finomabban fogalmaztam...

Trisi · www.alphawing.hu 2016.12.14. 10:57:17

@Névtelen betelefonáló: "Mi lenne ha nők fogalmaznák meg és nem mi férfiak találgatnánk vaktában" Láttál már nőt? Beszéltél vele? Szerinted egy nő képes a saját érzéseit elmondani logikusan, szavakba öntve, értelmesen úgy hogy egy óra múlva is pontosan ugyanazt értse a szavai alatt mint amikor leírta azokat? :) Esély nincs rá. A "kémia" a joker szó arra ha valaki nem jön be vagy bejön. Ez a szinoníma a "nem kellessz nekem" kifejezésre.

Brix 2016.12.14. 11:15:01

Az a probléma, hogy a modernkori nő vágyálmokat kerget, ezért képtelen megbarátkozni a realitásokkal. Olyan jellemzők meglétét várja el a párválasztás során, amelyek együttesen nem léteznek. A párválasztás kulcsa a megalkuvásra való képesség. Aki csak ideákat kerget, az soha nem találja meg az "igazit", a legkisebb megalkuvást...A legjobb külsejű, legjobb anyagi körülmények között lévő " alfahímek" sok esetben rossz opciót jelentenek, hiszen éppen közülük kerülnek ki a legkevésbé leköthető férfiak...

nnnnnnnn 2016.12.14. 11:18:59

csak azoknak van problémája a nőkkel akiknek nincs elég pénze

mandruc 2016.12.14. 11:30:16

Érdekes, hogy úgy gondoljátok, hogy a "nők" az egy olyan kategória, amibe nem férnek bele különböző személyiségek, különböző igények, stb, hanem a "nők" teljesen ugyanúgy gondolkodnak.
Sokan valóban fontosnak tartják az anyagi szempontot, meg a kémiát, végülis biológiailag érthető módon. De ez igazából szerintem pont az a női réteg, akiket a "férfiak" elsősorban észrevesznek.
Namost én örülnék neki, ha egyszer valaki nem csak a 20 éves, kurvának öltözött, szellemi értékekben sokszor szegényes cicákat jellemezné a "nők" kategóriában, hanem esetleg bevonná a többi nőnemű embert is, akikből mellesleg elég sok és sokféle van.
Szerintem ebből a kiegészített halmazból a legtöbb nő egyszreűen csak egy normális férfit keres, akivel ki lehet jönni, lehet beszélgetni, közösek a célok, lehet rá számítani, és megvan az egymás iránti tisztelet is. Ez egyébként nem is olyan nagy elvárás.
Sajnos a cikkből az derül ki, hogy az írójának legalábbis a tisztelet résszel komoly nehézségei vannak, de remélhetőleg sikerül mégis felszednie majd valami agyatlan babát, akit aztán smink nélkül meglátva/10 év múlva/ 2 gyerek után otthagyhat, és megint azon kesereghet, h a nők milyen furák.

Terézágyú 2016.12.14. 11:33:29

@mandruc:
"Érdekes, hogy úgy gondoljátok, hogy a "nők" az egy olyan kategória, amibe nem férnek bele különböző személyiségek, különböző igények, stb, hanem a "nők" teljesen ugyanúgy gondolkodnak."

Na, megint jön valaki, aki közli, hogy "túl sommás", " túl általános"... :)

"én örülnék neki, ha egyszer valaki nem csak a 20 éves, kurvának öltözött, szellemi értékekben sokszor szegényes cicákat jellemezné a "nők" kategóriában, hanem esetleg bevonná a többi nőnemű embert is"

Vannak ilyen nők magányosan, mert nem találnak partnert? Tudtommal igen. És vajon miért nem találnak? Hát, esetleg azért, mert ők is a fentiek szerint gondolkoznak...

putris72 2016.12.14. 11:40:59

@mandruc: Az általad leírt nők,csak barátként tekintenek a normális férfira!És simán elmennek egy hatalmas bűzölgő bikatrágyával!!Az ok mert majd ők,de csakis ők majd megváltoztatják!Mert nekik biztos sikeröl ami a másik nőnek nem!

George Herceg 2016.12.14. 11:41:29

@mandruc: Nyilvánvalóan a három komponens nem mindenkinél esik ugyanakkorra hangsúllyal latba a párválasztás során és a szexuális kisugárzásnál is említettem, hogy ez egy összetett dolog, ami a külsőn kívül sok egyéb tényező függvénye. Továbbra is vállalom, hogy a nők párválasztási stratégiái, amennyiben kivesszük a statisztikai hibaszázalékot leírhatóak az összes nőre vonatkozóan, ami nem zárja ki az egyéni preferenciák meglétét. A tiszteletnek pedig az ösztönös viselkedések elemzéséhez semmi köze.

Treff Bubi 2016.12.14. 11:46:37

Sok nőnek nem feltétlenül az tetszik egy férfiban, hogy éppen mennyi pénze van, hanem hogy a személyiségében ott van-e a törekvés, az igény a fejlődésre. Lehet, hogy éppen elvesztette a vagyonát, vagy a munkáját, de ha a nő látja rajta, hogy nem fog padlót, nem ragad a kanapén a tv elé, akkor mellette marad és támogatja a visszakapaszkodásban.

Terézágyú 2016.12.14. 11:54:17

@Treff Bubi:
"ha a nő látja rajta, hogy nem fog padlót, nem ragad a kanapén a tv elé, akkor mellette marad"

Hogy mellette maradjon, ahhoz az kell, hogy már mellette legyen :)

Ez a cikk meg arról szól, hogy "mi alapján választanak nők párt!"

Treff Bubi 2016.12.14. 12:02:23

@Terézágyú: igaz-igaz, kicsit offoltam:) De szerintem ezt a pozitív, az előrejutásra koncentráló és megoldásokat kereső hozzáállást már a párválasztásnál is megérzik és favorizálják a nők.

Negrogo 2016.12.14. 12:31:23

@Terézágyú: nyilvan arra gondoltam, hogy az persze normalis ha egy nonek nem kell egy minibal berert dolgozo. de ha vki keres havi netto 200-at (ami valjuk meg magyarorszagon jonak is szamit) es nagyon jol mukodok a kemia akkor eleg szanalmas mikor a no inkabb egy masik vkinek a farkaba ul bele, akinel kemia nincs ugyan de 400-at keres! szoval erre ertettem. :)

Terézágyú 2016.12.14. 12:38:24

@mennyi?husz!:
"nyilvan arra gondoltam, hogy az persze normalis ha egy nonek nem kell egy minibal berert dolgozo"

aham....

cardiobascuralis 2016.12.14. 12:44:01

"ha nincs meg a híres kémia, akkor láthatatlanná válsz a nők többsége részére"

Nem részére, számára.
Tanuld meg az anyanyelvedet. Nem árt.

Az igekötőt meg soha nem írjuk kötőjellel.
Szóval némi helyesírás sem ártana, ha már írásban akarsz észt osztani.

gregaba 2016.12.14. 12:52:42

@mandruc: Mandrucnál (aki feltehetően nőnemű) van az igazság szerintem, az ő kommentje alapján kéne cikket írni -- mert maga a blogger nekem egy kisebbségi komplexus által bonyolított pasinak tűnik, aki a nőket cakkumpakk számító bestiának próbálja láttatni.

Terézágyú 2016.12.14. 12:58:18

@gregorik:
Azt nem tudom, hogy milyen nemű, de érvei nincsenek:

Arra a megállapításra, hogy "a kutya ugat" az nem érv, hogy "ez otromba általánosítás!" és az sem, hogy "aki ilyet ír, az nem tiszteli a másikat!".... :)

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2016.12.14. 12:58:19

@mandruc: Lájk! Kár, hogy itt nem lehet. Én sem mondom, hogy legtöbb, de attól jóval több, mint ahogyan azt a blogíró és kommentelő urak elgondolják.

@Attitudeman: attól, mert rövid, nem kéne szükségszerűen szögletes legyen. És nem derül ki belőle számomra az olvasottság. Tudom, hogy önmagában egy szó, de az átliánozni fordulat nem a pszichológián szocializálódott férfiak szókészlete.

@Trisi: láttam, ha a kolléganőim nem számítanak, akkor tegnap a barátnőmet. Amit mondasz, általában tényleg arra szinonima.
Kérdésedre válaszolva igen, képes, de ne férfias ténynyilatkoztatást várj tőlük, hidd el, akinek stabil értékrendje van, ugyanazt mondja három egymást követő napon is, hogy neki mi számít.

George Herceg 2016.12.14. 13:23:29

@cardiobascuralis: Kösz és javítva. Tartalomhoz valami hozzászólás?

Trisi · www.alphawing.hu 2016.12.14. 13:25:04

@Névtelen betelefonáló: Már átmentem ezen a játékon, többeket megkérdeztem, a saját gondolatával sincs beton biztosan tisztában. Saját bevallásuk szerint! :) Persze a kliséket elmondja és még van egy pár pont amit nem mond ki, de a fejében benne van ám. Amit hallassz férfiként az a bizonyos klisé pontok összege. Ami alapján dönt az pont amit neked soha nem fog tudni elmondani. Ezt nevezi kémiának és itt megállt a tudomány.

George Herceg 2016.12.14. 13:25:18

@gregorik: Sajnálatos, hogy csak ezt sikerült kiolvasni a posztból.

Köldök_szösz 2016.12.14. 14:00:02

@cardiobascuralis: miért? talán így totál kínai volt számodra ez a mondat? Egy kurva szót sem értettél meg belőle, te nyelvtan nácik gyöngye.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2016.12.14. 16:23:11

jo lenne egy hasonlo osszefoglalot latni a ferfiak szemszogebol is. a harom (muhaha) parameter ami menten a ferfiak not keresnek.

ritkan irok ilyet, de az irassal egyetertek. a harombol valami mindig bukik.
en peldaul az elkotelezodeses reszbol kezdek kicsuszni. lassan mindegy lesz.:) magamat eltartom, szoval penztarcara nincs szukseg + ugye az elozo (kicsuszas).
szal marad a kemia, meg a szeksz orrverzesig.

de van meg ugy 10 jo evem, mire elkezdek fonnyadni, szoval sietnem kell. hatha valamelyik csodor megiscsak leragad mellettem :D
utana mar csak elvalt, kifosztott, noutalo, lottyedt kukikat kaphatok (a jobb karban levo penzeseket elviszik az apakomplexusos huszasok) vagy lesz egy virslitacskom (a macskakat ugyanis nem birom).
az atlagnal kicsit jobb nyugdijammal vajon mennyi farhatat vehetek neki a Lehelen?

gyenge pillanataimban pedig majd sirdogalok, hogy nem szultem es a rancosra aszalodott tetkoimat nezegetem a tukorben.

kneissl 2016.12.14. 16:33:18

@A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron:

hoppácska, ezzel a "szeksz orrvérzésig" gondolattal talán lehetne kezdeni valamit egy megfelelő partnerrel...
;-)

Zsuzsi25 2016.12.14. 16:44:24

@mennyi?husz!: 200? Mire eleg az??? Semmire.....Egy gyerek kezdo koltsege 1 milla korul van!

Terézágyú 2016.12.14. 16:46:40

@A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron:
"magamat eltartom, szoval penztarcara nincs szukseg"

magadat igen, de a pasi nem akarnád gondolom - tehát neki mégiscsak kell egy tömött pénztárca (legalább olyan tömött, mint a tied)...

Terézágyú 2016.12.14. 16:47:36

@Zsuzsi25:
"Egy gyerek kezdo koltsege 1 milla korul van!"

Úristen, ennyibe kerül egy hímivarsejt, meg egy petesejt???

Zsuzsi25 2016.12.14. 16:48:05

@A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron: Nem lesz nyugdijad. :-D ezen igazan nem kell agyalnod :D

Zsuzsi25 2016.12.14. 16:49:13

@Terézágyú: Hat igen! - Birom az ilyen pasikat....A gyereket nem csak megcsinalni kell ám! Fel is kell nevelni. Es eleg draga mulatsag! -

Terézágyú 2016.12.14. 16:51:52

@Zsuzsi25:
"Fel is kell nevelni. Es eleg draga mulatsag!"

És a gyerekneveléshez eleve csak úgy lehet nekifogni, ha van egy millád?????

Zsuzsi25 2016.12.14. 16:55:49

@mennyi?husz!: Igy a 21. szazadban nem ordogtol valo gondolat megnezni egy pasi tarcajat. (mert a tudomany mai allasa szerint a nok maradnak otthon a picivel, nem a ferfiak ) - Es ebben az idoszakban a ferfinak kepesnek kell lennie eltartania a gyereket is illetve a not is) De az a No, amelyik annyira hulye, hogy az altalad vazolt 2 lehetosegbol, a "nem mukodik a kemia, de hazahoz 400-at" nevu ferfit valasztja, az ahhoz hulye, hogy felismerje mi a jo sajat maganak.

Zsuzsi25 2016.12.14. 16:56:49

@Zsuzsi25: (a nok tudnak szulni, a ferfak nem!) erre ertettem a "tudomany mai allasat")

Zsuzsi25 2016.12.14. 16:58:59

@Terézágyú: Igen. Ennyi kezdo koltseg. Csak a szules 500 ezer korul van (terhes gondozassal, halapenzekkel, kismama ruhaval.

Zsuzsi25 2016.12.14. 17:03:11

@Terézágyú: És a gyerekneveléshez eleve csak úgy lehet nekifogni, ha van egy millád????? " --> Nem! lehet a semmire is. Toluk hallom folyton a nyavalygast, hogy uj cipore kell, megint nincs penz nyaralni es hasonlok...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2016.12.14. 17:11:24

@Terézágyú: neki jobban legyepalna az egojat a tudat, hidd el.
BTW lazaban tok mind egy mennyi lovetta van.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2016.12.14. 17:12:20

@kneissl: ehh, tudtam, hogy erre valaki rarepul. :)
Lottoznom kene.

mamanaplója 2016.12.14. 18:03:52

Ha a nők valóban ezen szempontok alapján választanának párt, akkor a jóképű, családcentrikus milliárdosokon kívül minden férfi egyedül volna, ez pedig asszem nem így van. A poszt toló vagy nagyon szerencsétlen, vagy rossz kategóriából válogat.

Circus 2016.12.14. 18:13:01

@mandruc:
"Namost én örülnék neki, ha egyszer valaki nem csak a 20 éves, kurvának öltözött, szellemi értékekben sokszor szegényes cicákat jellemezné a "nők" kategóriában, hanem esetleg bevonná a többi nőnemű embert is, akikből mellesleg elég sok és sokféle van.
Szerintem ebből a kiegészített halmazból a legtöbb nő egyszreűen csak egy normális férfit keres, akivel ki lehet jönni, lehet beszélgetni, közösek a célok, lehet rá számítani, és megvan az egymás iránti tisztelet is. Ez egyébként nem is olyan nagy elvárás."

Pár éve harmincikszéves koromban egy kétgyermekes (nem enyémek) családanya dobott egy olyan kapcsolatból, ahol az ő elmondása alapján én voltam az általad leírt "egy normális férfi" akivel ráadásul tombolt a kémia.

Hogy miért? Több pénzért, amit egy simán átverhető balfütyi ígért neki, aki az elmondás alapján büdös, gusztustalan, bántotta és undora volt, ha csak hozzáért. De azért azóta már szült neki is egy gyereket.
Ezt a hölgyet te hogy jellemeznéd röviden az aranyásó szó kihagyásával? :)

Zsuzsi25 2016.12.14. 19:12:42

@Circus: annyira nem undorodott, ha szult neki gyereket. Csak neked mondta azt, hogy talonban tarthasson!

Sadist 2016.12.14. 20:03:57

@Névtelen betelefonáló: "Mi lenne ha nők fogalmaznák meg és nem mi férfiak találgatnánk vaktában, hogy mit keresnek?"

Mert nagyvonalúan elhallgatják, de gyakran ők maguk se tudják, hogy mit akarnak.
(Pedig egyszerű. Mindenből a legjobbat és lehetőleg azonnal.)
Természetesen mindenhol csak az ócska bullshit gyűjteményeket szajkózzák, hogy a férfi tisztelje őket, tekintse egyenrangú partnernek, legyen udvarias, kedves, segítőkész, hűséges, nyújtson érzelmi támaszt és hasonló fasságok. Néhány generáció óta már ezzel etetik a fiúkat/férfiakat és azt soha nem mondják el (valószínű ők maguk sincsenek tisztában vele), hogy valójában attól a pár százaléknyi alfahímtől várják el ezeket, akiket soha a büdös életben nem fognak megkapni állandóra, mert minden ujjukra jut három másik legalább olyan szintű nő.
A fent sorolt kvalitásokkal rendelkező, de középmezőnybe tartozó férfiakon meg simán átnéznek, mert "nincs meg a kémia".
Ezért fiatalon inkább választják jóképű, sármos puncivadászokat, akiknek azt is simán elnézik ha egy darab szarként bánnak velük, aztán meg siránkoznak, hogy sehol egy normális férfi, aki tisztelné és megbecsülné őket.

Sadist 2016.12.14. 20:09:31

@Brix: "Aki csak ideákat kerget, az soha nem találja meg az "igazit", a legkisebb megalkuvást...A legjobb külsejű, legjobb anyagi körülmények között lévő " alfahímek" sok esetben rossz opciót jelentenek, hiszen éppen közülük kerülnek ki a legkevésbé leköthető férfiak..."

Ezért pörögnek fiatalon a faszkörhintán, aztán horgonyoznak le egy megbízható (korábban egyszerűen lúzernek nevezett) jófiú mellett. Amiben persze nem lesz köszönet, mert úgyis a Hufnágel Pisti lesz az etalon, akihez a Géza nem fog felérni soha. Lásd alpha widow.

Sadist 2016.12.14. 20:17:35

@mandruc: "Namost én örülnék neki, ha egyszer valaki nem csak a 20 éves, kurvának öltözött, szellemi értékekben sokszor szegényes cicákat jellemezné a "nők" kategóriában, hanem esetleg bevonná a többi nőnemű embert is, akikből mellesleg elég sok és sokféle van."

Ne magadból indulj ki!
Amikor a nők beszélnek férfiakról, akkor implicit azokat a férfiakat értik alatta, akik egyáltalán szóba jöhetnek náluk (kb. 20%), a többi férfi teljesen kívül esik az értelmezési tartományukon.
Amikor párkeresési témakörben a férfiak azt írják, hogy nők, akkor tényleg a párkereséső korban levő nőket értik alatta, tehát kb. 20-35 éves korig az összeset, nem csak a kora huszonéves, 90-60-90-es, ostoba cicababákat. Ilyen szempontból a férfiak sokkal racionálisabbak és objektívebbek.

icipicicsipa 2016.12.14. 20:25:25

@Sadist:
"Mert nagyvonalúan elhallgatják, de gyakran ők maguk se tudják, hogy mit akarnak.
(Pedig egyszerű. Mindenből a legjobbat és lehetőleg azonnal.)"

Nem-nem.
Aztán azt is megunná.
Lenne a "túl uncsi" ideológia, meg a "valami izgalom kell" meg az "élni akarok".
Ilyesmi ideológiák jönnének magyarázatként arra, hogy önző beteg emberkék.

Aztán persze megy majd a sírás utána - miután jól elqrta a saját életét jó dolgában - hogy neki milyen sz@r.

A ma jóléti társadalmaiban élő nő ilyen.
Soha semmi sem lehet elég jó.
Nincs számukra ilyen.
Nincs számukra boldogság.
Csak az ego, amit mindenki bánt és senki nem ért meg és akinek mindig olyan sz@r.

A jóléti társdalom nője kezelhetetlen beteg.

A férfi önmaga jólétével és gyarapodásával törődjön, csak szexkapcsolatra törekedjen szigorúan figyelve és vigyázva, nehogy terhes legyen a partner illetve minden megteremtett vagyonra is ugyan így vigyázni, foggal-körömmel, a jog minden lehetőségét tanulmányozva és azt igénybe véve, hogy jóléti társdalom többségben lévő parazita és primitív, buta és gonosz nőegyedei ne tudják megkárosítani, kizsákmányolni, kisemmizni.

Okosan, ésszel, higgadtan, előrelátóan.

Sadist 2016.12.14. 20:27:16

@Treff Bubi: "Sok nőnek nem feltétlenül az tetszik egy férfiban, hogy éppen mennyi pénze van, hanem hogy a személyiségében ott van-e a törekvés, az igény a fejlődésre. Lehet, hogy éppen elvesztette a vagyonát, vagy a munkáját, de ha a nő látja rajta, hogy nem fog padlót, nem ragad a kanapén a tv elé, akkor mellette marad és támogatja a visszakapaszkodásban."

Hogyne... Néhány évtizeddel ezelőtt esetleg. Ma már szerintem legfeljebb valami eldugott zsákfaluban lehet olyan kőkonzervatív módon nevelt lányt találni, aki hosszútávon gondolkodik és inkább választ egy dolgos, de visszafogott életet élő, viszont jó kilátásokkal rendelkező férfit, mint egy alapból gazdagot.
Ha igaz lenne az állításod, az IT vagy más prosperáló területen tanuló/frissen munkába álló srácokon fürtökben lógnának a csajok.
Nekik a kész férfi kell, nem fognak több évet lehúzni egy félkész mellett és együtt építgetni kapcsolatot, egzisztenciát, családot, ha ott a lehetőség a kész tutira is.

MutánsJane 2016.12.14. 21:15:52

"Amikor párkeresési témakörben a férfiak azt írják, hogy nők, akkor tényleg a párkereséső korban levő nőket értik alatta, tehát kb. 20-35 éves korig az összeset,"

- írja Sadist.

Poszter! Ez valóban így van?

MutánsJane 2016.12.14. 21:16:49

@icipicicsipa: "A férfi önmaga jólétével és gyarapodásával törődjön, csak szexkapcsolatra törekedjen szigorúan figyelve és vigyázva, nehogy terhes legyen a partner"

Vazektómia.

MutánsJane 2016.12.14. 22:40:36

@Sadist: "Ha igaz lenne az állításod, az IT vagy más prosperáló területen tanuló/frissen munkába álló srácokon fürtökben lógnának a csajok."

Ez nem ilyen egyszerű. Attól, hogy valaki nagyon értelmes, és jó műszaki-reál képességekkel bír, még simán lehet érzelmi nyomorék. Vagy pl. egyszer találkoztam egy kis tini gyerekkel, akitől egy nyomtatót vettem az anyukája révén, mivel a gyerek egy iskolai számítástechnikai verseny első helyezettjeként nyert egy másikat, jobbat, és ez a Samsung már nem kellett neki. A nyomtató még mindig megvan, tökéletes, imádom. Mivel a kisfiú anyukája érzelmileg súlyosan bántalmazó "mérgező" szülői környezetből jött, akkor, amikor ez a kissrác megfogant, már több, mint egy évtizede nagyon erős, szakemberek által fölírt antidepresszáns drogokon élt, amelyek tönkretették őt (az anyát) szellemileg, ugyanis eredetileg matematikatanárnő volt, de azok a képességei, amelyek pl. egy bonyolult egyenlet levezetéséhez szükségesek, a gyógyszer hatására sajnos teljesen elvesztek. Közben azért megtanult igen jól természet után rajzolni, a rajzain azért az egykori matematika tanár mivolta jól láthatóan visszaköszön (háromdimenziós mértani idomokra történő egyszerűsítésre hajló, kubista ábrázolási mód). A gyerek egy végtelenül aranyos, segítőkész, kedves és okos srác benyomását keltette bennem, de látszott rajta, hogy a viselkedése nagyon súlyos autisztikus jegyeket mutat. Egyébként fizikailag is elképesztő volt a hasonlóság közte és az anyja között (kisközepes termet, tömör, gömbölyded formájú izomzat, természetes göndör, középbarna haj, világos bőr és szem, szemüveg). Noha ez egy szélsőséges példa, és csak egy példa, arra mindenképpen jó, hogy demonstrálja: attól, hogy valaki szellemileg topon, sőt, a zsenialitás határán van egy specializált területen, még simán lehet a szociális képességeit tekintve súlyos bajban. Akár önhibáján kívül is.

Sadist 2016.12.15. 00:39:07

@Névtelen betelefonáló: "Kérdésedre válaszolva igen, képes, de ne férfias ténynyilatkoztatást várj tőlük, hidd el, akinek stabil értékrendje van, ugyanazt mondja három egymást követő napon is, hogy neki mi számít."

Akkor a nők többségének ezek szerint nincs stabil értékrendje?

Sadist 2016.12.15. 00:54:19

@A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron: "jo lenne egy hasonlo osszefoglalot latni a ferfiak szemszogebol is. a harom (muhaha) parameter ami menten a ferfiak not keresnek."

Az a három inkább csak kettő, az egyik, hogy dugható-e anélkül, hogy papírzacskót kelljen húzni a fejére (ezzel általában nincs gond, még a bőven átlag alatti csajokat is dugná valaki), a másik pedig, hogy elviselhető-e hosszútávon. Ha netán még tud főzni is, az már bónusz pont.
Tényleg nevetséges, hogy a férfiaknak milyen alacsonyak az elvárásaik, de rengeteg nőnek még ezen alacsony léc megugrása is gondot okoz.
Amikor a nők azt mondják, hogy a férfiaknak milyen irreális elvárásaik vannak, akkor valójában a top hímek elvárásait értik alatta. Tudom, hihetetlen, de egy átlag férfinek a fentebb taglalt két dolog már bőven elég.

Sadist 2016.12.15. 01:04:13

@Zsuzsi25: "Igy a 21. szazadban nem ordogtol valo gondolat megnezni egy pasi tarcajat. (mert a tudomany mai allasa szerint a nok maradnak otthon a picivel, nem a ferfiak ) - Es ebben az idoszakban a ferfinak kepesnek kell lennie eltartania a gyereket is illetve a not is)"

Így a 21. században az se ördögtől való gondolat, hogy a nő bevállalja az anált és az édeshármast, elvégre szülés után jó ideig nem használható az anya elsődleges testrése, hogy a férfi szexuális élete rendben tartsa.

Mi akadálya van annak, hogy a nő előre összespórolja azt az összeget, ami a megélhetésüket biztosítsa, amíg a gyerek pici?

Sadist 2016.12.15. 01:10:41

@mamanaplója: "Ha a nők valóban ezen szempontok alapján választanának párt, akkor a jóképű, családcentrikus milliárdosokon kívül minden férfi egyedül volna, ez pedig asszem nem így van."

Vagy engednek valamelyik paraméterből és megalkusznak, ez történik legtöbb esetben. Amelyik nő pedig tényleg megalkuvásként is éli meg, az nem lesz boldog.

"A poszt toló vagy nagyon szerencsétlen, vagy rossz kategóriából válogat."

A standard válasz női oldalról, ha bárki kritikával meri illetni a nőket... Valami újat nem tudtok kitalálni?

Sadist 2016.12.15. 01:16:32

@icipicicsipa: "Lenne a "túl uncsi" ideológia, meg a "valami izgalom kell" meg az "élni akarok".
Ilyesmi ideológiák jönnének magyarázatként arra, hogy önző beteg emberkék."

Ebben is lehet valami. Velveten pont most volt egy olvasói levél: velvet.hu/randi/2016/12/12/te_csak_dugni_akarsz_ugye/

"A sztori nagyvonalakban: adott egy lány (én), aki azt gondolta, hogy éppen a világ legtökéletesebb párkapcsolatában él, boldogságának semmi sem szabhat gátat, hiszen mindene megvan: a kedvese türelmes, jófej, szereti, nincsenek tányértörős veszekedések, nyugodtság, boldogság van, közös programok, jó szex, rendezett anyagiak...stb. Minden hepi."

Aztán jön egy pasas, akitől kocsonyásodik a térde és meg akarja magát kúratni vele (meg fogja, ebben teljesen biztosak lehetünk).

Sadist 2016.12.15. 01:29:29

@MutánsJane: Ott csúszott félre a hozzászólásod, hogy szó sem volt az IQ-ról és az érzelmi fejlettségről, a vita arról szólt, hogy a nők a már meglévő stabil egzisztenciát, vagy pedig az ambíciót, gyarapodásra való törekvést, preferálják (ezek volnának az IT-sek, mérnökök, egyéb ígéretes területen jól teljesítők, akik pár év után is már nettó fél millás összegeket vihetnek haza).
Erre pedig a válasz egyértelműen az előbbi. Nem is tudom hogy jött egyáltalán ide az IQ meg az autizmus.

Spiritmonger 2016.12.15. 02:58:08

Párválasztási stratégia:
Briffault törvénye mindent megmagyaráz.

De nem kell tudományosnak lenni. A nők fiatalon a hejjespaseet keresik, idősebben meg a gazdag hejjespaseet.
Akinek összejön a genetikai lottó és a pénz, annak nagyon jó dolga van, a többiek meg így jártak.
Ugyanakkor van megoldás, az ember fiának vannak barátai, van családja, munkája, hobbija, gyakorlatilag a minőségi szexen kívül egyedül mindent meg tud magának teremteni egy férfi. Jól keresni nagyságrendekkel könnyebb, mint hejjespaseenak lenni, így a csapásirány adott.
Tanulni, több pénzt keresni, jobban élni, és már megvan a keret a minőségi prostitúcióra, ami, ha az ember fia utánaszámol, olcsóbb, mint egy olyan partner, aki a hejjespaseeról álmodozik, és nem ad meg mindent, amit akarok tőle. Beszélgetni ott a család és a barátok, kiélni magam ott a hobbik hosszú sora, szexhez meg csak a telefont kell felemelnem, és ez is megoldva. Ez a modell ugyanakkor társadalmilag nem túl jövedelmező, hiszen azt a génállományt nem adja tovább, ami bizonyítottan alkalmas arra, hogy jól éljen adott keretek között, de ez az az áldozat, amivel ez jár. Alapvetően az ember így kikerülhet a folyamatos nyomás alól, amit a puncihoz jutás kényszere jelent, és vígan, boldogan élhet. És olyanról is hallottam már - igaz, meg nem erősített forrásokból - , hogy aki ezt az utat járta, talált magának normális nőt. Bár ezt nem hiszem, de hallottam, tehát akár meg is történhetett.
Jelenleg a nők visszaélnek azzal, hogy kizárólag náluk van punci, és a libidójuk az töredéke a férfiakénak. A megoldás egyszerű lenne, kissé futurisztikus, valami olyan cuccot rakni a vezetékes vízbe, ami a női libidót a férfilibidó szintje fölé emeli permanensen, és akkor eljönne a kánaán - de addig, amíg ez nem történik meg, marad a jelenlegi nihil.

icipicicsipa 2016.12.15. 06:47:18

@Sadist:

" Akkor a nők többségének ezek szerint nincs stabil értékrendje?"

Nincs.
Mindig az aktuális célhoz igazítják az "értékrendjüket" mindenféle abnormális, önző ideológiákkal megtámasztva.

"az asszony ingatag, úgy hajlik, mint a nád"
Nem véletlen énekelték meg ezt akkor.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2016.12.15. 09:16:57

@Sadist: Azért kiforgatni nem kell...
Tízes évek végén kevésbé van mint harminc felé, de ez sem törvényszerű.
Arra próbáltam utalni, hogy a női-férfi kommunikáció különbözik.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2016.12.15. 09:18:50

@Sadist: ha a 99,9% ősi bullshiteket hangoztat, a poszt pedig tegyük fel, kimondta a frankót, akkor mindenki ássa el magát, aki nem alfa és vagy nem gazdag? A férfiak 97%-a álljon szerzetesnek és élje le egyedül az életét?
Akkor vajon mi a megoldás, ki kit válasszon?

Trisi · www.alphawing.hu 2016.12.15. 09:35:28

Meglátásom szerint a két nem eltérő módon kezeli a saját megfelelési listáját. A férfiak white list a nők black list alapján döntenek. Mindenkinek van egy sor dolog ami fontos. A férfi már megelégszik ha a pontok 80%ával rendelkezik a kiválasztott és elviseli a maradék hiányát, ha ezt mással lehet kompenzálni. A nők viszont a saját listájuk összes pontját akarják és ha egynek nem felelsz meg, azonnal kidobnak.

Beszélj egy férfivel a barátnőjéről. A mondatok általában a tulajdonságokkal az ÉS szó használatával képződnek. Szép és kedves és tud főzni és okos és engem szeret...stb.
A nő pedig ugyanezt úgy mondja hogy helyes DE... és itt jön a nem megfelelő lista.

Mindezt addig míg nem telt el elég idő és nem szűkült drasztikusan minimálisra a nőre ácsingózó delikvensek száma.

atrask 2016.12.15. 11:30:55

@Gazz: Tehát a nők betegesek, mert az apjukkal akarnak kavarni.... Arról nem is beszélve, amikor egy (nőnek nem nevezem, mert ahhoz még túl fiatal) csaj egy apjánál is öregebb faszi alá fexik be.... :P

Gazz 2016.12.15. 11:31:59

@atrask: Senki se tud meggátolni abban a szándékodban, hogy félreértsd azt, amit félre akarsz érteni.

atrask 2016.12.15. 11:34:56

@icipicicsipa: Látom vágod a lényeget! (<- Ez nem irónia volt!!) :) Boldogságot és elégedettséget csak az érez aki eléri célját, de ha az ember egy folyton változó célt tűz ki maga elé, akkor sosem lesz boldog. Viszont a saját hülyesége miatt nem kéne mást is boldogtalanná tenni...

2016.12.15. 13:35:26

@Névtelen betelefonáló:
"Akkor vajon mi a megoldás, ki kit válasszon?"

- Egyrészt attól, hogy a nők az alfát akarják, még többségük nem kapja meg, pláne nem állandóra. Ergo bizony kénytelen leadni az igényeit, így a többségnek juthat pár. Igaz, ez a nő részéről sokszor megalkuvás, ami oka lehet egy rossz kapcsolatnak (és el is jutottunk oda, hogy miért van sok válás meg miért olyan rosszak a kapcsolatok - mármint mi az egyik fő oka ezeknek).

- Másrészt a nőnek nem csak az számít, hogy a férfi a minél jobb legyen. Hanem az is, hogy HOZZÁ KÉPEST MINÉL JOBB LEGYEN!
Ha egy férfi az adott nővel szemben domináns, magabiztos viselkedésű, és pénzügyileg is megfelelő (nem feltétlen kell gazdagnak lennie), akkor bizony könnyen szerezhet nőt magának.

.

Ugyan hátrányban vagyunk olyan szempontból, hogy a nő választ, így ő diktál. És a mai társadalomban a nő ezen lehetőségeit gyakorlatilag korlátok nélkül kiélheti, nincs semmi kontroll.

VISZONT!
A mi előnyünk, hogy a nő sokkal inkább ösztönlény, mint mi.
Ergo ha megtanuljuk, hogy hogyan működnek, majd fejlesztünk egy kicsit magunkon, akkor szinte minden férfi tud magának nőt szerezni és tartós, normális kapcsolatot létesíteni vele.
MAGYARÁN A VONZERŐNK AZ ESETÜNKBEN FEJLESZTHETŐ KÉPESSÉG!

Olyan ez, mint a testi adottság:
- A nők előnyben vannak, mert egy alapból 7-es nőnek (azon kívül, hogy nem zabál, mint egy disznó) semmit nem kell tennie azért, hogy hozza a 7-es szintjét. Elmegy heti 2-3X kocogni, oszt jóccakát.
- Ellenben egy férfi a 7-es kinézethet bizony elég sokat kell, hogy gürcöljön. Kemény edzések hónapjai, évei kellenek ahhoz, hogy a teste vonzóbbá váljon.
- Ugyanakkor ha egy nőnek 7-es a genetikája, akkor esélye sincs, hogy valaha is mondjuk 9-es legyen testileg. Akárhogy edzi magát, akármit is csinál, soha nem lesz a testalkata 9-es, de még esélyesen 8-as se. Képtelenség számára fejlődni.
- Viszont még egy 5-ös testalkatú (genetikai adottságú) férfi is kihozhat magából egy 8-9-es szintet, kellő kitartás árán.

Magyarán a nő előnyben van, mi viszont fejleszthetőek vagyunk. És ha fejlesztjük magunkat (nem csak testi téren), akkor miénk lehet az előny.

.

Alább két jó cikk ezzel kapcsolatban:
www.ferfihang.hu/2011/11/05/kiegeszites-shit-test-temaban/
www.ferfihang.hu/2015/02/21/amikor-a-game-menti-meg-a-hazassagot-dave-tortenete-masodik-resz/

De nők számára is van, ha van rá igény:
www.ferfihang.hu/2011/10/26/a-behodolt-feleseg/

Zsuzsi25 2016.12.16. 09:41:03

@Sadist: a nő??! A ferfi dolga a penzkereses! Mert ugye az enyem meg a gyerekneveles meg a hazimunka.... ja varj csak....Hat a nok ma mar dolgoznak! Tehat neveljem a gyereket, keressek penzt, dolgozzak... es persze teljesen egyedul vegezzem el a hazimunkat is!
Vagy teljesen enyem a hazimunka es a gyerekneveles, de akkor nem varhato el tolem az, hogy meg dolgozzak is... - Vagy, megosszuk a feladatokat, a hazimunkat is es minden mast is. Vagy nem dolgozom.
Tipikus luzer pasi vagy! Egyebkent pedig egy no (az okosabbja) vagy talal olyan ferfit aki megfelel az igenyeinek vagy inkabb marad egyedul....minthogy valami seggfejjel eljen a penzert. Penzes pasit fogni nem nagy kunszt..... de olyat akinek negfelelo egzisztenciaja van, kedves, humoros, normalis is melle....kiall ertrm ha kell....na az nem konnyu!

George Herceg 2016.12.16. 09:50:40

@Zsuzsi25: Azért ez másik oldalról is így van. A férfi keressen sok pénzt, de ezt úgy hogy közben legyen otthon, vegye ki a részét a házimunkából és a gyereknevelésből. Legyen türelmes, ha az asszonynak nincs kedve dugni és mindezt csinálja szó nélkül és mosolyogva. A másik, hogy oké maradj otthon és csak törődj a háztartással és a gyerekkel én eltartalak, de csak egy bizonyos szinten tudlak. Tehát ne legyél elégedetlen ha nem veszek meg minden szart amit kitalálsz, és nem megyünk minden évben a Karib-tengerre nyaralni. Örülj, hogy nem kell dolgoznod, csak vezetni a háztartást és ne lépj le egy másik faszival azért mert az jobb eltartást tud neked biztosítani.

2016.12.16. 11:58:58

@George Herceg:
Ott a pont!

Egyébként meg ha megnézzük a mai női munkák döntő részét, rájövünk, hogy könnyebb, mint régebben a sima háztartási munka. Szóval nem értem a hiszti lényegét.

Arról nem is beszélve, hogy mennyi pénzt tol az állam a nők segge alá a férfiaktól elvett adókból meg járulékokból.
Pl.:
- Nők hamarabb mennek nyugdíjba és tovább élnek, így egy nő az élete során kb. 2X annyi nyugdíjat kap, mint egy férfi. Miközben férfiak termelik ki a nyugdíjjárulékok 60%-át.
- A nők egészségére 2-3X annyit költ egy ország (néhol 4X annyit). Miközben az egészségügyi járulékok 60%-át férfiak termelik ki.
- Több nő jár felsőoktatásba, mint férfi, miközben a férfiak többet termelnek, többet adóznak.
- A gyerekre adott állami pénzek egy része végül a nőknél köt ki, miközben nagyobb részt férfiaktól vonják le.
- Erre jön rá, hogy a nők ugyanazt, vagy közel ugyanazt a fizetést kapják, mint a férfiak, de jóval könnyebb munkákért. (A női munkák döntő része irodai munka, amit sokszor egy 14 éves gyerekre is rá lehetne bízni pár hetes betanítás után. Ugyanezért a pénzért a férfi tönkreteszi az egészségét, avagy nagy kockázatot/felelősséget vállal, vagy komoly szakmai hozzáértést igénylő melót végez.)
- És akkor még nem is beszéltünk a gyerektartásról, ahol a férfi fizet azért, hogy ne láthassa többet a saját gyerekét, és hogy továbbra is eltarthassa a nőt. És mindezt megint csak az állam bácsi veszi el a férfitól és adja a nőnek.

Magyarán a nők jólétét a férfiak termelik ki.
Többek között éppen ez az egyik oka annak, hogy a nők ilyen könnyen válnak, meg hogy nagy részük válik ribanccá. El van tartva a s&ggük a férfiak pénzéből, de cserében már nem kell adniuk semmit (pl. hűséget).

Régen a házasság lényege az volt, hogy:
- A férfi eltartotta a nőt.
- Cserében a nő hűséget adott (annak a férfinak szült gyereket).

Mára viszont:
- A férfitól állam bácsi elveszi a pénzt és odaadja a nőnek.
- És cserében nincs hűség.

A nők jelentős része gyakorlatilag az állammal házasodik. Ez a (nők számára kedvező) szociális háló az egyik fő oka a magas válási aránynak, a későn történő házasodásnak, és ebből kifolyólag a nyugati társadalom népességcsökkenésének. Meg persze a magas adók is azért vannak, mert az állam így tudja eltartani a nőket a férfiak pénzén. A nők többsége manapság gyakorlatilag parazitaként él a társadalomban. Erre jön rá, hogy a magas válási arány és a nőknek adott gyerek(tartás) miatt nők nevelik a jövő generációt (amire ugye teljesen alkalmatlan többségük, mivel a nő nem nevelni tud, hanem óvni). Továbbá a nőkkel való kivételezés miatt az oktatási rendszerbe is be tud kerülni már bárki (alacsony színvonal miatt), így ott is ők nevelik a jövő generációt. Ebből meg a fiatal generációk életképtelensége, nihilizmusa, és persze a nőktől átvett hisztije, parazita életmódja következik.
Kivétel persze akad, de általánosan a fent írt a jellemző.

2016.12.16. 12:23:49

@George Herceg:

Ja és jelentős részben erre vezethető vissza az is, hogy manapság a nők jelentős része ribanc. Megteheti, hogy az alfára hajtson mindegyik, mert a pénzt, amiből él, azt már állam bácsi elvette a bétától és odaadta neki.
Gondoljunk csak bele az alábbiba:

1. Legyen egy nő
- Aki keres mondjuk 100ezret (bruttó 200).
- Könnyű és felelősségmentes irodai munkát végez a hivatalban.

2. Legyen egy férfi
- Aki keres mondjuk 100ezret (bruttó 200).
- Kukás, kőműves-segéd, avagy gyári munkát végez.

Vajon a nőnek vonzó lesz így a férfi?
Hogynepersze... :) Ha a férfi nem macsó jóképű, akkor esélye sincs a nőre, pláne nem hosszú távon.
De ha mégis összejönnek, akkor a nő simán elválik (főleg ha elbétásította a férfit az állandó hiszijével). Szépen tönkrevágja a nő a saját kapcsolatát, majd jön a "nincs már meg a kémia", és válik.

Ha korábban kerestek együtt 200ezret, meg kaptak 2 gyerek után 30ezer Ft állami támogatást (CSP, stb.), akkor 4 embernek fejenként 57ezer Ft a bevétele a családnak.
Ha elválik a nő, megkapja a lakást, megkapja a 2 gyereket, meg vele a magasabb összegű állami támogatást (egyedülálló anyaként). Így a saját jövedelme 100, erre jön rá mondjuk 40 CSP és hasonlók, plusz ingyen kaja a gyereknek, stb. Plusz ugye megkapja az ex jövedelmének saccperkábé felét, ami mondjuk 50ezer. Így összesen lesz neki 190ezer Ft-ja havonta a 2 gyerekkel, ami fejenként már 63ezer Ft. Ergo anyagilag még tán jobban is jár.
(És most egy olyan ritka esetet vettünk, ahol a házasságkötéskor a nő ugyanannyit keres, mint a férfi. Nem pedig a tipikus esetet, ahol a férfi többet keres, akitől aztán többet lehet lenyúlni tartásdíj segítségével.)
Erre még rájön, hogy a nő korábban megy nyugdíjba (az amúgy is könnyebb munkájából), stabilabb munkahelye van, ahonnan sokkal kisebb eséllyel rúgják ki, több egészségügyi ellátást kap, stb. stb.
Mi tartja vissza a válástól?
Semmi.

.

Míg ha igazságos társadalomban élnénk, ahol nem lenne egy ilyen nőtartó szocialista gazdaságunk, meg nem lenne egy fasisztoid apa- és gyerekellenes rendszerünk (tartásdíj),
akkor:

1. A nő a könnyű melóért reálisan 40ezret (bruttó 50) kapna.
2. A férfi meg 160ezret keresne (bruttó 200).
És nem lenne tartásdíj, hanem a gyereket a két fél válás esetén váltott elhelyezéssel nevelné (mindketten nevelnék - aki lemond a gyerekről, csak az fizetne tartásdíjat).

Vajon ebben az esetben:
- Mennyire lenne vonzó a nettó 40-et kereső Mancikának a 160-at kereső Pista? Nem tán hirtelen jobb pasivá válna a Melós Pista?
- Mekkora arányban lennének f@szról f@szra ugráló ribancok, és mekkora arányban olyanok, akik a jól felfogott érdekükben normális férfit keresnek? Nem tán kevesebb ribancot látnánk és több normális nőt?
- Mekkor aeséllyel menne Mancika egy büfészakos sz@rt sem érő diplomát szerezni (ami persze fizetős; hogy aztán állami segélymelón élősködjön egy irodában), és mekora eséllyel mondaná inkább azt, hogy az egyetemi bulikázás helyett inkább férjet választ magának?
- Mekkora eséllyel dobná a kapcsolatot a nő, és mekkora eséllyel próbálná megjavítani eldobás helyett?
Lehet találgatni.

Zsuzsi25 2016.12.16. 14:17:08

@zombigyilkos: Jo sok faszsagot idefirkaltal! - Egyetlen egyre ragalnek:
Erre jön rá, hogy a nők ugyanazt, vagy közel ugyanazt a fizetést kapják, mint a férfiak, de jóval könnyebb munkákért. (A női munkák döntő része irodai munka, "
Neked is ugyanannyi eselyed volt tanulni mint barkinek. Te nem tetted, most pedig egy nagy 0 vagy, es ezt a nokrr fogod ahelyett hogy magadba neznel.
Azert miert a nok a hibasak, hogy a felsooktatasban tobb a no?? Nyilvan elmegyek foiskolara, ha foiskolai vegzettseggel tobbet kereshetek egy multinal....

Circus 2016.12.16. 14:56:04

@Zsuzsi25: nem nekem mondta, hanem a barátnőjének, az mesélte évekkel később. Jó, jó, tudom... :)
Egyébként ez voltam:
"de olyat akinek negfelelo egzisztenciaja van, kedves, humoros, normalis is melle....kiall ertrm ha kell....na az nem konnyu!"
Egyébként tökmindegy már, jó tanulópénz volt, kár, hogy abba az irányba, amiről a poszt szól. Pénzért bármit, hiszen eltartják, nem kell dolgoznia, leszámítva a lába széttevését néhanap. Erre mondják, házasságon belüli prostitúció, nem?

@icipicicsipa:
"Mindig az aktuális célhoz igazítják az "értékrendjüket" mindenféle abnormális, önző ideológiákkal megtámasztva."
"Nem véletlen énekelték meg ezt akkor."
hatalmas + mindkettőre

Zsuzsi25 2016.12.16. 15:42:15

@Circus:
Ha valoban az voltal akit leirtam, miert hahyott el?

Circus 2016.12.16. 16:14:43

@Zsuzsi25: már kétszer leírtam: több pénzért - aranyásó.
Ennyire egyszerű.
Illetve nem - befigyelt némi borderline is.

Wastrel 2016.12.16. 17:33:36

@Zsuzsi25: Mi a tökömért veszitek mind alapvető igénynek a készen álló egzisztenciát? Hol voltál akkor, amikor mindazt az egzisztenciát össze kellett hordani? Ja persze, beleülni a készbe, annál jobb móka nincsen. Tudod, a magadfajtáktól még egy dubajozó picsa is sokkal tisztességesebb emberileg.

Circus 2016.12.16. 21:35:37

@Wastrel: további jó kérdés, hogy ha a közös gyerekek meg miatta roggyan meg az egzisztencia, akkor miért kell rögtön továbblépni?

2016.12.16. 22:56:26

@Zsuzsi25:

"Neked is ugyanannyi eselyed volt tanulni mint barkinek."
Ki beszélt itt arról, hogy ki hogy tanul, meg hogy mit???
Ennyire nem megy a szövegértés, aranyom? :D

"Te nem tetted, most pedig egy nagy 0 vagy, es ezt a nokrr fogod ahelyett hogy magadba neznel."
Miért engem ekézel, kis aranyásó?
Nem személyeskedtem, hanem általánosságban írtam, nem pedig kifejezetten rólad. ... Vagy esetleg nagyon betalált az írásom, sikerült meglátnod benne magad? Van az úgy.:))
Emellett szerintem jóval többet keresek, mint amennyit te valaha is fogsz, de ez téged ne izgasson. Eszemben nincs diplomát szerezni, csak hogy hozzád hasonlóan az állami csecsen élősködhessek. :)

"Azert miert a nok a hibasak, hogy a felsooktatasban tobb a no??"
Látom, ezt sem sikerült megértened. Nem lep meg. :)
Nem az a gond, hogy több a nő.
Hanem hogy:
- Olyan szakokon, aminek semmi értelme nincs.
- A másik gond meg az, hogy férfiak fizetik nekik.
Nem lenne nekem semmi bajom egyik büfészakos hellyel sem, ha a csajszikám a saját pénzéből finanszírozná az egészet. De amíg állami csecsen élősködik, ráadásul úgy, hogy semmi de semmi értelme nincs az egésznek, addig hagy ne kelljen már örülnöm neki. Kurva gáz, hogy évente százával jönnek ki büfészakos végzettséggel emberek a felsőoktatásból, semmit nem érő diplomákkal, miközben meg mérnökökből, IT szakemberekből és hasonlókból Európa-szerte óriási hiányok vannak. Ja, hogy mérnök szakon tanulni is kell, nem csak bulikázni? Hát igen.

"Nyilvan elmegyek foiskolara, ha foiskolai vegzettseggel tobbet kereshetek egy multinal."
Kurvára nem multiról beszéltem.
De láthatóan ezt sem értetted meg. :)
Éppen arról beszéltem, hogy a nők jellemzően a főiskolával egyáltalán nem multihoz mennek, hanem az állam bácsi által létrehozott bürokráciában élősködnek. Jellemzően a férfiak mennek a multihoz gürizni, a nők meg az állam bácsihoz a biztosab állásokba a szart sem érő büfészakos, láblógatós diplomájukkal.

De szerintem ne erőltesd a főiskolát. Ugyan a béka segge alatt van a szintje, de ahogy elnézem a szövegértési képességeidet, téged még oda sem vennének fel. Egyszerűen te a tipikus példája vagy annak, mikor egy feminista nem csak simán egysíkúan látja a világot, hanem kifejezetten segghülye is. :D

2016.12.16. 23:06:38

@Wastrel:

"Hol voltál akkor, amikor mindazt az egzisztenciát össze kellett hordani?"
Főiskolán bulikázott, mások pénzén.
Miért, mit gondoltál? Addig termel majd valami értéket? ;)

"Ja persze, beleülni a készbe, annál jobb móka nincsen."
Ha már a 'beleülök a kényelmesbe' szóba került, felvetném, hogy ha tudsz nekem mutatni akár csak egyetlen egy épületet az országban, amit csak nők építettek (férfi segítség nélkül), komolyan elmegyek oda és lefényképezem magamnak. ;)
Mindeközben a hajléktalanok 80%-a férfi...

2016.12.16. 23:11:00

@Circus:
"ha a közös gyerekek meg miatta roggyan meg az egzisztencia, akkor miért kell rögtön továbblépni?"

Mert az állam bácsi eltartja majd így is.
Kapni fogja a magasabb szociális támogatást, meg persze elveszik az amúgy is kizsigerelt férfitől tartásdíj gyanánt a lóvét. Anyukának nem lesz rosszabb, a faszi meg le van szarva, majd eléldegél valahogy, ahogy akar. A faszira nem annyira terjed ki az (egyébként főként általa megtermelt) szociális háló. Anyucira meg igen.
Ergo miért ne lépne tovább?
Vagy te esetleg láttál már olyan parazitát, amelyik a gazdatest haldoklása esetén nem áll tovább, vagy esetleg még segíti is azt...?

Circus 2016.12.17. 11:49:18

@zombigyilkos: igazándiból a magyarázkodásra lennék kiváncsi ellenoldalról, mert ma még nem vigyorogtam eleget :)

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.17. 13:51:46

@Zsuzsi25: "Azert miert a nok a hibasak, hogy a felsooktatasban tobb a no?? Nyilvan elmegyek foiskolara, ha foiskolai vegzettseggel tobbet kereshetek egy multinal...."

Hahaha. Vagy nem, látom ám a büfé és ruhatár szakos nőket, hogy nem megy a munkakeresés. Vagy ha megy is, az is olyan munka aminél csak nézek hogy "ilyen munkakör létezik? Mire jó ez?"

Aztán még ott az élő példák mint én aki 2 hónapot járt főiskolára látva, hogy mekkora szar az oktatás, azóta meg programozóként tengeti az életét, annyi tartalékkal amiről a lakosság 97% csak álmodhat egész életében ;)
Valahogy nagyon kevés programozó, és mérnök lányt látni, pedig kb széttépik őket a cégek...

Pedig "Neked is ugyanannyi eselyed volt tanulni mint barkinek. Te nem tetted, most pedig egy nagy 0 vagy..." De inkább büfé és ruhatár szakra mentél wc papírért mert úgy gondolod amellé jár a pénz ;)

egy másik répatorta 2016.12.17. 16:59:26

Az első összeakadásra talán vonatkozik a fenti dolog de hogy olyan faktorokat hagy ki mint:
- karriert, önmegvalósítást hajtó nő
- a gyerek az enyém, "majd megmondom te melyik végszónál lépsz be"
- eltökélt hobby/fitness/stb tevékenység ami előbbre való a párkapcsolat ápolásánál, minőségi idő adásának hiánya
- alkalmazkodás totális hiánya (pasi alkalmazkodjon ahhoz amit a nő csinál)
- a pasin (ha már meg van) állandó változtatás ingerenciája, úgy külső mint belső tulajdonságokkal

Csak úgy mondom... mint házias, gyerekszerető, nem utolsó sorban "jó kémiával" megáldott, egzisztenciával rendelkező pasi....

Zsuzsi25 2016.12.17. 17:06:35

@fidesz maszop dk egykutya:
De inkább büfé és ruhatár szakra mentél wc papírért mert úgy gondolod amellé jár a pénz ;)" Nem gondolom! Tudom. :-)
A HR kurva jol fizet a magyar atlaghoz kepest.
Viszonz ha nincs foiskolai vegzettsegem , (akar bufeszakon) akkor minimum 100al kapnek kevesebbet, es lehet, hogy be sem hivnak allasinterjura. ...Hiaba van kulfoldi munkatapasztalatom, hiaba beszelek nyelveket.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.17. 17:11:27

@Zsuzsi25: ja az jól keres, már ha sikerül bevágódni jó helyre. Ha nem akkor további jó keresgélést, és a HR is betelik nemsoká mint a többi haszontalan büfé és ruhatár "szakma", vagy egyszerűen kimehet a divatból is.

Zsuzsi25 2016.12.17. 17:38:38

@fidesz maszop dk egykutya: Abban dolgozom. - Egyebkent pedig a HR nem bufeszak. Bar sokan allitjak. (En is ugy gondoltam, mig bele nem kerultem) szoval nem rovom fel neked, hogy igy gondolod.
De soha nem fog kimenni a divatbol! Maximum mashogy hivjak majd, esetleg hozzatoldanak, elvesznek feladatokat belole. Szemelyugynek hivtak regen, ma HR-nek.

Circus 2016.12.18. 10:06:38

@Zsuzsi25: HR... jajj :)
Szeretettel meghívlak pár tematikus blogba, hogy azzal a témával ne ezt OFFoljuk szét.

A fentebb leírt, az egzisztenciával kapcsolatos pár kérdéssel és észrevétellel kapcsolatban azért kíváncsi lennék a véleményedre :)

Zsuzsi25 2016.12.18. 11:55:03

@Circus: Pontosan mire vagy kivancsi?
"Hol voltam amikor osszehordta az egzisztenciat?"
A sajatonat epitettemm kulfoldon. Egy 7 szamjegyu (HUF-ban) fizetest hagytam ott azert, mert megisnertem a masik felem, es jottem vissza Magyarorszagra.

@egy másik répatorta: "eltökélt hobby/fitness/stb tevékenység ami előbbre való a párkapcsolat ápolásánál, minőségi idő adásának hiánya" Ez volt a kedvencem. Mert ugye ha tulsulyos baratnod van, akkor ez bekezdes arrol szolt volna, hogy "igenytelen lustasag, nem foglalkkzik a kapcsolattal" stb.

Circus!
A HR-ol akkor fogok vitazni veled, ha akar egyetlen percet is eltoltottel egy ilyen munkakorben, es szert tettel nemi munkaugyi szabalyzattal kapcsolatos ismeretekre. Addig nem!

Circus 2016.12.18. 15:20:46

@Zsuzsi25: egyrészt 2 évig voltam HR-es is köszönettel, van foglmam, hogy hogyan KELLENE dolgokat intézni. Másrészt pedig az általános HR-es hozzáállást a dolgokhoz minden munkavállaló a saját bőrén tapasztalja, nem fontos az elefántcsont toronyba bújni. Amúgy pont ez a fajta cseppet nagyarcú hozzáállás miatt alakult ki az a kép rólatok, ami. Emberekkel illik egyenlő partnerként tárgyalni.

Arra lettem volna kíváncsi, hogy miért csak a készbe akartok (nem te, hanem általános alanyként ti) beleülni, miért nem segítetek azt kiépíteni, valamint, hogy hová tűntök akkor, amikor a család/gyermek/feleségfenntartásba belefáradt, egészségügyileg vagy önhibáján kívül nehezebb helyzetbe kerülő férfi kicsit megfekszik, karrierje megtorpan, vagy visszacsúszik. Érzelmek ilyenkor hová tűnnek vajon?

Remélem, ha 7 számjegyű jövedelmet hagytál ott érte, akkor megérte. Sok boldogságot kívánok.

icipicicsipa 2016.12.18. 15:42:42

@Circus:

" hogy hová tűntök akkor, amikor a család/gyermek/feleségfenntartásba belefáradt, egészségügyileg vagy önhibáján kívül nehezebb helyzetbe kerülő férfi kicsit megfekszik, karrierje megtorpan, vagy visszacsúszik. Érzelmek ilyenkor hová tűnnek vajon?"

Ma eszembe jutott ezzel kapcsolatban egy érdekes dolog, ami elgondolkodtatott, eddig nem figyeltem, pedig régebben megy már a tévében.
Ugye influenza/megfázás szezon van. A reklám, amiben egy férfi tüsszög és beteg, az alábbi mondta hangzik el, a nő sóhajtó tekintete közben:
"amikor kapcsolatotokat próbára teszi a férfinátha"

Igen.
Itt tartunk ma.
Itt tart a ma jóléti társdalomban elkorcsosult nője egyébként, ez a mondta akaratlanul is rávilágít arra, hogy mit várhat ma el egy férfi a nők többségétől egy kapcsolatban.

Olyan magatartásformájuk van, hogy egy ilyen mondat és ennek jelentősége már fel sem tűnik igazából senkinek, mert ez lett a mindennapok része.

A jóléti társdalomban élő nők többsége nem képes valós társként élni egy férfi mellett, nem számíthat rá a férfi. Egy primitív hazug, zéró empátiával megáldott, felszínes élősködőkké "fejlődtek mentálisan" ezek a puncival született élőlények.

Zsuzsi25 2016.12.18. 16:04:03

@icipicicsipa: Azert, mert rajtam sitty sutty vegig megy egy influenza, es 40 fokos lazzal siman dolgozom..., mig a ferjem 37 foknal ágynak esik, es az ordoguzo cimu filmbol ad elo jeleneteket...
Mi is most eltuk tul egy halalos ferfinathat. (Notarsaim ertik mirol beszelek)

Zsuzsi25 2016.12.18. 16:48:06

@Circus: Ha voltal HR-es pontosan tudod, hogy en is csak "parancsot teljesitek" - Nem rajtam mulik, hogy kit vesznrk fel kit nem. (Nem tudom mikor dolgoztal benne), de a munkam abbol all jelenleg, hogy naponta 2 3 orat.elcseszek arra, hogy ki es beleptetek, mert akkor a fluktuacio. A maradek idoben kell megoldanom minden mast...
Koszonom, a "nem te" jelzot.
Valaszolok is: A nok azert a keszbe akarnak beleulni, es nem "egyutt felepiteni" mert a noknek veges az ideje arra, hogy csaladot alapitsanak, es ezert mennek biztosra. Nem akarnak elcseszni az eletukbol tobb evet egy pasi mellett, akivel lehet, hogy nem is lesz csaladalapitas/hazassag, es mikor a pasi lapatra teszi a not, akkor a no all ott egyedul a fejet fogva, hogy b+,elkulrtam az eletembol 3 4 evet a nagy semmire....
es ezalatt az ido alatt a Nő eveket vesztett ahelyett, hogy olyan BIZTOS part keresett volna, aki mar "kesz". Persze az a "kesz" pasi vagy osszejon, vagy nem, de nincs akkora veszteni valoja.
Ez ido alatt, (amig a keszt hajhassza) a no tudja kepezni magat, tud dolgozni, karriert epiteni, ahelyett,hogy alarandelni magat valakinek,akivel lehet,,hogy nem is lesz semmi....es idovel seggfejje valik. Akkor mar inkabb vagyok egyedul...

icipicicsipa 2016.12.18. 16:52:32

@Zsuzsi25:
"Azert, mert rajtam sitty sutty vegig megy egy influenza, es 40 fokos lazzal siman dolgozom..., mig a ferjem 37 foknal ágynak esik, es az ordoguzo cimu filmbol ad elo jeleneteket..."

Látod, te zseni, meg a többi baromi okos nőtársaid, ennyire semmi vagy, magad hozod a bizonyítékokat:
- hirdetitek a nagy női empátiát, érzelmet. lóf@sz van itt, gyönyörűen bemutatod.
- itt van előtted/előttetek az internet, mióta is? Utána lehetne nézni, de teljesen egyértelmű annak, aki gondolkodik, hogy NEM A NŐI PRIMITÍV HISZTIS JELLEM MIATT VAN SZ@EUL egy férfi, hanem - ha használnád azt a dióbelet a buksidban - talán, mert más a biológiája, mint egy nőjétől?

De segítek neked:

"A nőket az ösztrogén teszi ellenállóbbá

Azt eddig is tudtuk, hogy a nők fájdalomküszöbe magasabb és a betegségekkel szemben is többnyire ellenállóbak, mint a férfiak, most pedig végre kiderült, mi áll a dolog hátterében. Az amerikai John Hopkins Egyetem professzorai egy kutatásban kimutatták, hogy az ösztrogénnek vírusölő hatása van az influenza A-vírussal szemben, amit a köznyelv megfázásként emleget. Az egyetem kutatói most abban reménykednek, hogy az ösztrogén terápiás használatával előbb-utóbb a megfázást is kezelni lehet majd és csökken azoknak a száma, akik emiatt esnek ki napokra a munkából."

De mint már mondtam, látszik a tipikus ostoba, a másik felé - és amúgy a világ felé - tökéletesen nem meglévő empátiátok, amire veritek magatokat.

És persze a lényeget nem látod te sem, ez irányban nincs megbecsülés, számodra természetes ez is: amikor a férfi az év11 hónapjában naponta akár tonnákat is képes megmozgatni, az semmi. Az neki nem fárasztó, az nem probléma, az neki boldogság, igaz? De amikor meg jön egy ilyen megfázás és nem tehet róla és kiüti, ő az utolsó senki a szemedben.

Látod, erről beszélt fentebb a kolléga, hogy a legkisebb oda nem illó dolog miatt, ami a tündibündi világocskátokba belép, már jön a másik eldobása. Lásd az általad említett köpködése a férjednek, hogy a mocsok sz@rul meri érezni magát amikor megfázik és ami ellen a természet/biológia miatt hátrányban van.

Erről a primitívségről beszéltem fentebb.
Felfogni persze úgy sem fogod, mert a Szex és New York-on szocializálódott beteg ego-d nem fogja engedni.

icipicicsipa 2016.12.18. 16:55:55

@icipicicsipa:
"NEM A NŐI PRIMITÍV HISZTIS JELLEM MIATT VAN SZ@EUL egy férfi, "

Ezt rosszul fogalmaztam meg:
Tehát a férfi nem azért van rosszul, mert ugyan úgy el akarná játszani a hisztis primitív női jellemet, mert sz@r valami az életében...

Sadist 2016.12.18. 17:01:16

@Névtelen betelefonáló: "Arra próbáltam utalni, hogy a női-férfi kommunikáció különbözik."

Így is mondhatjuk, hogy a férfiak azt mondják, amit tesznek, a nők meg homlokegyenest az ellenkezőjét.

Sadist 2016.12.18. 17:15:23

@Névtelen betelefonáló: "ha a 99,9% ősi bullshiteket hangoztat, a poszt pedig tegyük fel, kimondta a frankót, akkor mindenki ássa el magát, aki nem alfa és vagy nem gazdag? A férfiak 97%-a álljon szerzetesnek és élje le egyedül az életét?"

Nem, legelőször számoljuk fel a bullshit kultúrát és helyette legyenek kimondva a tények.

"Akkor vajon mi a megoldás, ki kit válasszon?"

Ezt már régen megoldották: suba subához, guba gubához.
Semmi faszkörhintán pörgés harmincéves korig, vagy ha annyira csúcsra akar kúrni a leányzó, akkor legyen súlyos következménye. Pl. csak és kizárólag szűzen mehet férjhez, így választhat, hogy család vagy össze-vissza kúrás.
Korlátozná a nők szexuális szabadságát? A jelenlegi helyzethez képest mindenképp. Viszont nem omlasztja össze a civilizációt, ami azért elég erős pozitívum, nemde?

Sadist 2016.12.18. 17:19:59

@Trisi: "Meglátásom szerint a két nem eltérő módon kezeli a saját megfelelési listáját. A férfiak white list a nők black list alapján döntenek."

Ezt már évekkel ezelőtt leírtam itt a blog.hu-n szinte szó szerint, már gőzöm nincs melyik blogban.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.18. 17:24:20

@Zsuzsi25: "A nok azert a keszbe akarnak beleulni, es nem "egyutt felepiteni" mert a noknek veges az ideje arra, hogy csaladot alapitsanak, es ezert mennek biztosra."

ja, aha ezért lógnak fürtökben a nagypofájú macsókon akik havonta cserélgetik a nőjüket. Mert mindegyik "na de én majd megváltoztatom" :D

Jazo 2016.12.18. 17:29:30

Mindkét oldal próbál "felfele választani", aztán ha nem jön össze, az idő és "választás kényszere" győz a többségen és enged valamiből. A válások arányát nézve, legtöbbször rosszul választanak még azok is, akik - sportból vett hasonlattal élve - sok sok selejtező és elődöntő után elérnek a döntőhöz.

Ráadásul a házassággal csak az első forduló ér véget, sőt legtöbbször ott próbálják kiküszöbölni a rossz döntést valamilyen módon.

Persze nem fog változni semmi. Mindenkinek joga van a rossz döntésekhez, és ezzel élnek és élni is fognak még sokáig.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.18. 17:58:09

@Jazo: nem mind2. A férfi álmodozik róla, és néha próbál, de bőven lefelé választ a legtöbbször. Nő pedig csak felfelé, ha nem jön össze vesz macskát és mondogatja, hogy "nincs normális férfi".

2016.12.18. 18:07:12

@icipicicsipa:
Arról meg ugye nem is beszélve, hogy a nők 2-3X nagyobb mértékben veszik igénybe az egészségügyi rendszert, mint a férfiak. Ergo valójában nem a férfiak azok, akik minden szarért orvoshoz fordulnak, hanem éppen a nők.
www.egeszsegkalauz.hu/ferfi-bajok/miert-nem-mennek-a-ferfiak-orvoshoz

De persze ha esetleg éppen van valami bajod, ami tényleg ledönt a lábadról, akkor meg te vagy a hisztis és ők a hősök. Önmaguknak mondanak ellent a feministák. Szerintük a férfi nyavajog, de közben tele a net olyan feminista cikkekkel, ahol éppen azért szidják a férfit, hogy nem nyavajog és tűri a betegségét.
Igazán kitalálhatnák már, hogy most melyik is lenne nekik jó.
Menjünk orvoshoz, ha bajunk van, vagy ne? :)

2016.12.18. 18:12:23

@Zsuzsi25:
"A nok azert a keszbe akarnak beleulni, es nem "egyutt felepiteni" mert a noknek veges az ideje arra, hogy csaladot alapitsanak, es ezert mennek biztosra."

Aha.
Szóval ezért van az, hogy a fiatal csajok mintegy 80%-a a faszkörhintán ugrál kukiról kukira, hetente cserélgetve a partnerét. Meg ezért van, hogy a büfészakos főiskolai szakokon bulikázzák le az életük azon részét, amikor éppen a legjobb férjet tudnák megszerezni maguknak, meg amikor éppen a legjobb korban vannak a gyerekszüléshez.
Mert ugye szorítja őket az idő...
Így már minden világos! :))

/Hülye vagy aranyom. Ülj le, egyes! :D /

Zsuzsi25 2016.12.18. 18:19:40

@zombigyilkos: ja! Tobbek kozott ezert haltok elobb. Mert ugye nem megyunk dokihoz....minek az? Igen! Menjetek dokihoz! De ne 37 fokos hoemelkedessel bakker :-)
Amugy a "feminácik" arra gondolnak, hogy urulogushoz pl nem mentek el, ha baj van...vagy bajt erezteek. (Pl.)
A ferjemmel egyszer veszekedtem eddig durvan! Es az ilyenhez kapcsolodott. Mert o nem megy borgyogyaszhoz, se sehova! Szerencsere kineveltem belole....

Zsuzsi25 2016.12.18. 18:37:39

@zombigyilkos: mert ugyanannyi jogom van kielni magam, mielltt csaladot alapitok, mint egy pasinak. Ugyananyinjogom van farokrol farokra ugralni mint egy pasinak p....rol p....ra! - Az az eletkor, amikor mar komolyabbat akar egy no, altalaban 25 felett jon el. Es utana mar azert elegge szorit az ido.

Zsuzsi25 2016.12.18. 18:43:15

@zombigyilkos: folytatim: Ha viszont azt a lehetoseget valasztom, hogy foiskolan komolyan veszek valakit, aki velem egykoru, es egyutt allunk neki egzisztenciat teremteni, abbol lehet, hogy nem lesz semmi. Fosuli utan meg kidob. 1. Elpazaroltam 4 evet! A semmire. 2. Ki sem eltem magam.

"
Szóval ezért van az, hogy a fiatal csajok mintegy 80%-a a faszkörhintán ugrál kukiról kukira, hetente cserélgetve a partnerét. Meg ezért van, hogy a büfészakos főiskolai szakokon bulikázzák le az életük azon részét, amikor éppen a legjobb férjet tudnák megszerezni maguknak, meg amikor éppen a legjobb korban vannak a gyerekszüléshez."

Nem! Kurva sokan hozza mennek ebben a korban egy 40es jo egzisztenciaval rendelkezo pasihoz. Oket szoktatok lekurvazni eloszeretettel. Raadasul ok csinaljak szarul mert 30 evesen rajonnek h nem eltek. (Szerintem)

Trisi · www.alphawing.hu 2016.12.18. 19:23:31

@Zsuzsi25:

Zsuzsi, ha te 40 fokos lázzal dolgozol akkor hülye vagy! Bocs. Ekkora lázzal baromira nem kellene játszanod, inkűbb feküdd ki a betegséget, mert szövődményei lehetnek és hidd el, ennyit nem ér egyetlen munkahely sem.

A másik, hogy a nők nem érnek rá. Hm...mert a férfiak igen? Gondolj bele mikor ilyeneket írsz, mert nincs igazad. Most 42 éves vagyok, nincs gyerekem, párom sincs és számításba kell vennem, hogy nem is lesz már. Bármennyire vágyok rá, egyedül nem megy. ( se csúnya, sem csóró nem vagyok ) Ha most azonnal megismerem életem párját, egy évet járunk, majd jön a gyerek akkor 44 éves leszek amikor megszületik. Amikor a kölök 20 éves akkor én 64, azaz majdnem nyugdíjas. Elmegy egyetemre, mire végez én már 68....már ha megélem. Ekkor a gyerekem még nem keresett, nem állt a saját lábára. Még javában kellene a szülői segítség. Szerinted, tényleg ráérek a gyerekvállalással? Egészen biztosan? A fenti terv egy fikcionálisan optimista becslés és így is elég rizikós pláne a 60 év feletti része.

Trisi · www.alphawing.hu 2016.12.18. 19:25:26

@Zsuzsi25:

Zsuzsi, ha te 40 fokos lázzal dolgozol akkor hülye vagy! Bocs. Ekkora lázzal baromira nem kellene játszanod, inkűbb feküdd ki a betegséget, mert szövődményei lehetnek és hidd el, ennyit nem ér egyetlen munkahely sem.

A másik, hogy a nők nem érnek rá. Hm...mert a férfiak igen? Gondolj bele mikor ilyeneket írsz, mert nincs igazad. Most 42 éves vagyok, nincs gyerekem, párom sincs és számításba kell vennem, hogy nem is lesz már. Bármennyire vágyok rá, egyedül nem megy. ( se csúnya, sem csóró nem vagyok ) Ha most azonnal megismerem életem párját, egy évet járunk, majd jön a gyerek akkor 44 éves leszek amikor megszületik. Amikor a kölök 20 éves akkor én 64, azaz majdnem nyugdíjas. Elmegy egyetemre, mire végez én már 68....már ha megélem. Ekkor a gyerekem még nem keresett, nem állt a saját lábára. Még javában kellene a szülői segítség. Szerinted, tényleg ráérek a gyerekvállalással? Egészen biztosan? A fenti terv egy fikcionálisan optimista becslés és így is elég rizikós pláne a 60 év feletti része.

No és a genetika? A férfi spermiumok ugyanúgy károsodnak az idő folyamán mint a női pete. Bár cserélődnek, de az alapanyag amiből a gentika készül már egyre több hibát tartalmaz és egyre kevesebb készül belőle. A teherbe esés esélye jócskán csökken egy idősebb férfi esetében, ha ugyanazon nővel jön össze egy 20 éves vagy egy 40 éves férfi sokszoros a különbség. Tényleg ráérünk?

Trisi · www.alphawing.hu 2016.12.18. 19:30:11

@Zsuzsi25: Mit jelent az hogy "nem éltek"?

Zsuzsi25 2016.12.18. 19:50:59

@Trisi:
Arra probaltam ravilagitani, hogyha egy nonek gyereke(i) van(nak), 40 fokos lazzal sem mondhqtja azt, hogy sorry, beteg vagyok, ugyanugy meg kell csinalnia mindent otthont, a ferjem (edesapam is) 37 fokos hoemelkedessel agynak dol. En meg csak rohogok, (Csipanak mondom:) es mellette apolom, gondoskodom rola..... de akkor is vicces.
Erdekes amit irsz. Ebbe mondjuk nem gondoltam bele. Igy modositom a velemenyemet: Mi kevesbe erunk ra. 40 evesen eppen idoben vagy! :) ha szamolgatok, 45 eves korodig ne mondj le rola. Ha akkor osszejon, javaslom keress fel egy eletmod szakertot, es elj nagyon egeszsegesen..:-D
Szerintem ne keseredj el! Meg osszejohet.

Nem elte --> Mindenkinek mast jelent:
Van akinek azt, hogy szexel mindenkivel orrba-szajba, bulizik, barrol barra, ágyról ágyra jar - "Haverokbulifanta"
Nekem azt, hogy eltem egyedul, onalloan, a sajat labamon. Kulso segitseg nelkul. Hogy kiprobaltam magam kulonbozo munkahelyeken, hogy utaztam, nyelveket tanultam. Ilyesmik. Illetve az, hogy onismeretet szerztem....hogy megtudjam fogalmazni,,mi az amkt elviselek egy pasitol es mi az amit nem. S hogy ennek menten keresgeljek...kovetkezetesen.

Zsuzsi25 2016.12.18. 19:59:01

@Trisi: Genetika! Ezt nem tudom. Nem vagyok biologus, de a kornyezetemben sokan lettek apak 40es eveikben, es abszolut egeszseges gyereket nemzettek. Nem ismerek errol statisztikat. Plusz nem elhanyagolando teny, hogy ma mar rengeteg vizsgalati modszer teszt all rendelkezesre az ilyen betegsegek kiszuresere. Megint csak azt tudom mondani, hogy elj egeszsegesen! Persze igy is bekovetkezhet barmi....de megisc sak csokkenti az eselyet a komplikacioknak.

Trisi · www.alphawing.hu 2016.12.18. 20:03:39

@Zsuzsi25: Bocs, de az aki 37 fokos "lázzal" ágynakesik az nem férfi. Az kisfiú. Szépen betolja a necitránt oszt jónapot. Oké, ha rosszul van akkor feküdje ki, de ne csináljon senki másból szolgát. Simán ki tud menni teát csinálni magának és nem kell belehalni. De ha egy nő eljátsza a mártírt azzal egy játszmát játszik, ami az érzelmi zsarolás egyik megjelenési formája. Nem szép dolog, nem kellene. Aférfi nátha meg baromság, a férfi ne nyafogjon. Vegye be a gyógyszert, igyon teát és ne legyen tutyimutyi. :)

Egyedül élek és soha senki segítségét nem kértem, akkor sem ha tényleg nagyon nem voltam jól. Még frissen műtött térddel is be tudok gyújtani a kandfallóba, tudok főzni, tudok kimenni vásárolni vagy a neten berendelni házhoz. Ez nem férfi-nő probléma hanem gyerek-felnőtt kérdéskör.

Az életmódomon nem kívánok változtatni, pláne egy szakértő váleményére nem adok. :) Végigéltem amit szerettem volna, kipipáltam amit sokan még gondolni sem mernek, értékes kapcsolataim voltak, voltam boldog és voltam magányos. De nem lehet mindenkinek szerencséje, szóval azt hiszem még a 45 éves koromat kivárom és visszamegyek ejtőernyőzni. Azt amúgy is szerettem...na jó, egy éve nem ugrottam, gondoltam hátha az az akadály... nem nem az volt. :)

antisystem 2016.12.18. 20:05:20

Hát nem tudom, nálam egy nőben a 2. pont hangsúlyos megléte simán kizáró ok, ahogy a post tetején lévő képről is max annyi jut eszembe, hogy nagy önuralom kellene nem suhintásra használnom azt a kardot azzal a királykisasszonnyal szemben. De a 3. pont is nagyon pengeélen táncol... marxista vagyok, nu... na ehhez képest 20. évünket töltjük együtt az életem párjával...
Szóval szerencsére nem csak olyan nők vannak, akik a post szerint működnek...

sureee. 2016.12.18. 20:09:05

@Zsuzsi25: "mert ugyanannyi jogom van kielni magam, mielltt csaladot alapitok, mint egy pasinak. Ugyananyinjogom van farokrol farokra ugralni mint egy pasinak p....rol p....ra!"

Nincs ezzel semmi baj, mindenki valóban úgy él, ahogy akar. Csak ha a szórakozáshoz, kiéléshez, nem voltam elég jó partner, akkor családalapításhoz, elköteleződéshez se kelljek. Ha a legjobb testi valódat, legszebb éveidet a faszkörhintára áldozod, akkor ne várd el, hogy a leszálló ágért cserébe kész férfiként, házassággal fizessek.
Vagyis, ha az alfák a legjobb testi valódat, ingyen, kötetlen szexre megkapják, akkor miért csodálkoznak a nők azon, hogy az addig semmibe vett pasiknak ők már nem kellenek, és nem akarnak házassággal 'fizetni'?

antisystem 2016.12.18. 20:14:11

@sureee.: 10 pont. Ezt a hozzászólást akár én is írhattam volna...

Trisi · www.alphawing.hu 2016.12.18. 20:15:29

@Zsuzsi25: Családilag van meg az ismeret ( pl Czeizel prof ) és igen károsodnak a férfiak is. Mérhetően, bár tovább bírjuk de nem a végtelenségig. Dughatom fel a vizsgálatot, ha már az embrió genetikailag károsult és a párommal dönteni kell hogy elvetetjük vagy belerokkanunk egy sérült gyerek mindenáron felnevelésébe. Autizmus, skizofrénia, mentális zavarok nem kimutathatók embrió korban.

Olvasd ezt például: www.webbeteg.hu/cikkek/urologia/3489/a-ferfiaknak-is-ketyeg-a-biologiai-orajuk

De gondolj csak bele. Milyen életvitele van egy 12-18 éves gyereknek, azt mennyire tudod mondjuk 35 évesen követni és mennyire lehet 65 évesen. Míg most lazán elvinném a gyerekem ugrani, 68 évesen félek már a reptérre sem fogok kimenni vele. Nagyon más életritmusban fogunk élni, más igényekkel, aktivitással. Másként fogjuk egymás nyelvét megérteni. A generációs különbségek már nagyok lehetnek és őszintén úgy gondolom ezzel visszafoghatom a gyerekem feljődését, túl öregesen fogok vele bánni.

Látod, ez pedig a férfi nézete a gyerekvállalásnak és családalapításnak. :) Mindennek két oldala van.

Zsuzsi25 2016.12.18. 20:23:44

@Trisi: waaaaaa! Komolyan ertoenyozol? (Ez nem flort tevekenysg) Annyira kiakartam mindig probalni, de az istennek nem tudom ravenni a ferjem. Kiraly lehet!

Nagyon sok pasi tenyleg visszavedlik gyerekke ha egy kicsit is beteg lesz. Nekem ez vicces. :-)
Szeribtem egyaltalan nem ciki, ha egy ferfi segitseget ker.

Trisi · www.alphawing.hu 2016.12.18. 20:30:58

@Zsuzsi25: igen, valóban. Amúgy csodás dolog repülni, de rettentően időigényes és a komplett nyarat lehet kidobni mert hétvégente egy világ végén lévő reptéren kell rohadni, elég nomád körülmények közt :) Amúgy csodás, mindenképpen próbáljátok ki! Akár tandemben, akár önálló ugrással.

Az ha a pasi segítséget kér azzal nincs gond. De ha az anyjának néz azzal van gond. Hogy érzékeltessem a különbséget:
" Drágám, megtennéd hogy csinálsz nekem egy forró levest? Köszönöm"
vs
"jaaaaaj, meg fogok halni, jajdenemtudomsemmitsem, jajjjdefájmindenem...takarjálbeeeee anyúúúúúúúú"

:)

Trisi · www.alphawing.hu 2016.12.18. 20:32:51

@Zsuzsi25: Nő még nem flörtölt azért mert ugrok...miután megtudta hogy pénteken lemegyünk 250 km messze egy reptérre és egy szot szűlló lelakott szobájában fogunk lakni hatodmagunkkal majd szendvicset majszolunk és vasárnap este megyünk haza :) Még csak messze sem olyan mint a filmeken :) Szóval, nem vettem annak.

Zsuzsi25 2016.12.18. 20:36:41

@Trisi: Mas igenyek mas aktivitas? Az lehet. Generaxios kulonbsegek? Az mindenhol ott van. Akarmikor vallaltok. Ha serult lenne, el kell vetetni. Ennyi. Megterhelo ? Az! De kevesbe szar mint tonkrecseszni az eleted egy serult gyerek felnevelesevel, amiben amugy mindket fel tonkremegy.
Jo. Hat majd nem ejtoernyoztok, csak kirandultok. :D szornyu! :D

A generációs különbségek már nagyok lehetnek és őszintén úgy gondolom ezzel visszafoghatom a gyerekem feljődését, túl öregesen fogok vele bánni.
Nem! :)
Mondom a pozitiv erveket.
1. Erzelmileg kiegyensulyozottabb, stabilabb vagy.
2. Tapasztaltabb vagy.
3. Anyagilag biztos labakon alsz (emjqtt (is) kiegyensulyozattabb vagy.

2016.12.18. 20:48:54

@Zsuzsi25:

"Tobbek kozott ezert haltok elobb. Mert ugye nem megyunk dokihoz"
Igazán eldönthetnéd akkor, hogy most menjünk dokihoz, vagy ne? :D
Tudod éppen ezen röhögök már egy ideje. Ha elmegy a férfi dokihoz, akkor férfiatlan lesz. Ha meg nem, akkor meg az a bajod.
Hogy te mekkora idióta vagy bakker... :)))

Tudod egyébként, hogy mi lenne erre a megfelelő megoldás? Az aranyom, hogy mindenki magának fizetné a saját gyógyítását (magánbiztosító rendszer). Úgy megnézhetnénk, mi lenne az arány. Bizony arányaiban több férfi menne dokihoz, mert nem érezné úgy, hogy másoktól veszi el. És persze az sem lenne mindegy, hogy úgy normális ellátást kapna, mivel nem a paraziták élnék fel a pénzét. Mert tudod, sokaknál az is visszataszító, hogy gürizik és fizeti az EÜ járulékot, majd egy szart kap cserében, mivel az élősködőkre lett költve a pénze.

Továbbá a férfiakban van egy olyan tulajdonság, ami benned láthatóan nincs (és megérteni sem fogod):
Mi nem csak magunkkal foglalkozunk, mit te. Nekünk nem alapbeállítás a parazita életstílus. Nekünk alap, hogy másokért is hozunk áldozatot. Ezért ilyen a hozzáállásunk a betegséghez is.

Most már tudhatod, hogy miért éltek tovább.
/Amellett, hogy a veszélyes és egészségkárosító melók több, mint 90%-át mi végezzük./

Egyébként egész életemben eddig összesen 9 napot voltam betegszabin. Ebből anno 4 nap volt, amikor úgy parancsolt haza a főnököm. Nem kevés melót elvégeztem már lázzal meg hasonlókkal. És nem női láblógató 'munkát', ami nálam igazából nem minősül még munkának sem, hanem olyat, amit te esélyesen meg sem tudnál csinálni még egészségesen sem. Miközben a női kollégák a fél életüket betegszabin töltötték a 'jaj de fáj a kisujjam' féle baromságokkal.

.

"Ugyananyinjogom van farokrol farokra ugralni mint egy pasinak p....rol p....ra!"
Ki mondta, hogy nincs? Ne hisztizz már, mint egy fürdős kurva. :)
Annyit mondtam, hogy az, amikor faszról faszra ugráltok, az rohadtul nem azt jelenti, hogy a családalapításon töritek a fejeteket (mint amit te vizionáltál).
Ennyire nem megy a szövegértés? :)

.

"Nem! Kurva sokan hozza mennek ebben a korban egy 40es jo egzisztenciaval rendelkezo pasihoz."
LOL :D Hát persze. Ők már csak ilyenek...
Melyik feminista oldalon olvastál ilyen baromságot, mondd?! :))

2016.12.18. 20:56:51

@Trisi:
"A férfi spermiumok ugyanúgy károsodnak az idő folyamán mint a női pete."

Ez egyáltalán nincs így.

Ugyan a férfiak ivarsejtjeinek minősége is romlik az évek haladtával, de korántsem olyan mértékben, mint egy nőé. Egy sejt károsodásában elsősorban a környezeti tényezők játszanak közre. És minél tovább ki van téve ennek egy sejt, annál valószínűbb, hogy károsodás éri (vagy hogy több károsodás éri).

A petesejt gyerekkortól benne van a nőben, így onnantól kezdve folyamatosan éri sérülés. Nem véletlen, hogy 35 éves korára a petesejtek döntő része elpusztul. Egyszerűen azért, mert azok már annyira sérültek. 40 éves kor körül a nő termékenysége akár teljesen meg is szűnhet, és ez biza a petesejtek drasztikus elhalása miatt van.

Ellenben a hímivarsejt esetében még a "termelőegység" sejtjei is folyamatosan újratermelődnek. Éppen ebből kifolyólag a hímivarsejteket csak az az öregedés érinti, amely a test bármely más részét. Ha a környezeti okok miatt sérül is bármelyik, az nem okoz gondot, mivel rövid idő alatt lesz helyette másik.

Egy 45 év körüli férfi kb. ugyanolyan termékenységgel rendelkezik, mint egy 25 körüli nő. Nálunk sokszor még a 60-65 éves kor felett is lehetséges a gyerekvállalás, míg egy nőnél 40-45 után már alig-alig. Kb. 20 éves előnyünk van velük szemben - ennyivel öregszünk lassabban (termékenység szempontjából).

Zsuzsi25 2016.12.18. 21:14:48

@zombigyilkos: Bunko vagy! (Biztos nem en jelzem eloszor) nem en hisztizek, te hisztizel amiert nincs nod. (Nem is ertem miert)

! :D most irtam: 37,fokos hoemelkedessel nem kell agynak dolni, de urulogiahoz illene elmenni 1 2 evente. "Ennyire nem megy a szovegertes?"

"Tudod egyébként, hogy mi lenne erre a megfelelő megoldás? Az aranyom, hogy mindenki magának fizetné a saját gyógyítását (magánbiztosító rendszer). " --> Na ebben egyetertunk!!!!! !!!!!
Maximalisan. (Nem hittem volna, hogy van ilyen dolog) -
Mivel magas a fizetesem, magasabb eü jqrulekot is fizetek, viszont lofaszt nem kapok.

"Most már tudhatod, hogy miért éltek tovább.
/Amellett, hogy a veszélyes és egészségkárosító melók több, mint 90%-át mi végezzük./"
Mi tartja vissza ezeket a ferfiakat, hogy ne egszsegkarosito munkakat csinaljanak??? Hanem mondjul irodai munkat? Ja! Hogy basztak tanulni. Hat errol sajnos nem a nok tehetnek.

"Olyat, amit te esélyesen meg sem tudnál csinálni még egészségesen sem. "
Nem is akarom! Azert tanultam, hogy ne kelljen nehez fizikai munkat csinalnom.

Trisi · www.alphawing.hu 2016.12.18. 21:22:24

@zombigyilkos: egyszer beszélgess majd egy genetikussal is. Főleg arról, mennyiben hat mindannyiunkra a stressz, napi 12 óra munka lehetőleg ülve, tartósító és vegyszerek, ételekben található anyagok, légszennyezés, alkohol, cigaretta (passzívan is), gépjármű kipufogó gázok és még millió kis dolog. Aztán gondold végig mekkora esélyed van 60 évesen egészséges gyereket nemzeni és pláne felnevelni. Ha minden esélyt elosztassz kettővel, már attól megrémül minden jóérzésű ember. Az ok, hogy egy 45 éves nő már talán nem esik teherbe, de talán jobb is, mert életképes gyerek nem biztos hogy születne tőle.
Azt meg ne mondd nekem, hogy egészséges kapcsolat lehet egy 25-28 éves nő és egy 50 éves férfi között. Bocs, de ezt nem nyalom be.

Trisi · www.alphawing.hu 2016.12.18. 21:23:13

@Zsuzsi25: Van igazság abban amit mondassz, elismerem.

antisystem 2016.12.18. 21:34:06

@Zsuzsi25: "Mi tartja vissza ezeket a ferfiakat, hogy ne egszsegkarosito munkakat csinaljanak??? Hanem mondjul irodai munkat? Ja! Hogy basztak tanulni. Hat errol sajnos nem a nok tehetnek."
Részben igen.
Tudod, azért van pár alapvető különbség a férfi és a nő közt, köszönhetően az evolúciónak, például ilyen az, hogy a férfi alapvetően a ritkább, nagyobb erőkifejtésre képes fizikailag is meg mentálisan is, a nő meg a kisebb, de folyamatos terhelésre. Namost, ahol kevés Michelangelora van szükség ott a férfi lesz szelekciós előnyben, ahol meg sok diplomás széklábfaragó, ott egyértelműen a nők... gondolom érted az Ember Tragédiájából kölcsönzött hasonlatot...
Ebből evidensen következik, hogy ahogy halad a világ a "Falanszter-szín" felé úgy fog elnőiesedni jóformán az összes diplomás szakma, hivatás.
Szóval az van, hogy az ember biológiai evolúciója ugye nagyságrendekkel lassabb a társadalmi evolúciónál, úgyhogy az a különbség, a férfi védelmező és a nő gondoskodó funkciója, ami eredendően a sikeres utódnevelés kulcsa volt, az mára a társadalmi igazságtalanságok forrásává vált.
(azért mondok egy vigasztalót is... az erre a vakvágányra siklott euro-atlanti civilizációnak a ma ismert formában max 30-40 éve van hátra... és ez nem kristálygömbből, hanem a népesedési prognózisokból következik...)

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.18. 21:42:08

@Zsuzsi25: "Mi tartja vissza ezeket a ferfiakat, hogy ne egszsegkarosito munkakat csinaljanak??? Hanem mondjul irodai munkat? Ja! Hogy basztak tanulni. Hat errol sajnos nem a nok tehetnek."

Tanulni ehhez általában nem kell, csak papírt szerezni, vagy ügyesen nyalni/szopni :D . Nagyon nem ugyan az. ;)
Na és akkor ha mindenki "tanul" (lol) akkor majd isten, vagy a gyíkemberek elvégzik ezeket a melókat? Vagy nem kell építeni, reaktort karbantartani, stb?
Mellesleg az irodai meló is káros, túl sok üldögélés mozdulatlanság, rossz étkezés, stressz...

Zsuzsi25 2016.12.18. 21:48:17

@fidesz maszop dk egykutya:
"Na és akkor ha mindenki "tanul" (lol) akkor majd isten, vagy a gyíkemberek elvégzik ezeket a melókat? Vagy nem kell építeni, reaktort karbantartani, stb?"
Nem! Azt mondtam, hogy mindenkibek van lehetosege tanulni! Csak nem mindenki el vele. Aki viszont nem elt vele, az ne vinnyogjon, hogy fizikai munkabol kell megelnie.

Mellesleg az irodai meló is káros, túl sok üldögélés mozdulatlanság, rossz étkezés, stressz... --> erre 2 erszrevetelem van!
1. Valahogy megiscsak a szellemi munkat vegzok elnek tovabb.
2. Rossz etkezes?? Ez hogy jon ide? Attol, higy valaki irodai munkat vegez, abbol mrg nem kovetkezik egyenesen h rosszul is etkezik. Sot. A munkahelyi ebedloben ugy veszem eszre, hogy inkabb az irodai dolgozok figyelnek oda erre jobban. Sokkal kevesebb irodista dohanyzik...

icipicicsipa 2016.12.18. 21:53:41

@Zsuzsi25:
"Most már tudhatod, hogy miért éltek tovább.
/Amellett, hogy a veszélyes és egészségkárosító melók több, mint 90%-át mi végezzük./"
Mi tartja vissza ezeket a ferfiakat, hogy ne egszsegkarosito munkakat csinaljanak??? Hanem mondjul irodai munkat? Ja! Hogy basztak tanulni. Hat errol sajnos nem a nok tehetnek."

Te nagyon "zseni", szerinted ha mindenki irodában ücsörögne és nem végeznék el a veszélyes és egészségkárosító munkákat, mi lenne a mindennapi életben?

Na, te nagyon okos, te "tanult", felfogod az újabb hülyeséget, amit sikerült alkotnod?

Zsuzsi25 2016.12.18. 21:57:53

@icipicicsipa: Csak neked, kulon. Meg egyszer!

Azt mondtam, hogy mindenkibek van lehetosege tanulni! Csak nem mindenki el vele. Aki viszont nem elt vele, az ne vinnyogjon, hogy fizikai munkabol kell megelnie.

icipicicsipa 2016.12.18. 22:04:45

@antisystem:
" a férfi védelmező és a nő gondoskodó funkciója,"

A "nő gondoskodó funkciója" abban az értelemben van ma már kizárólagosan meg, hogy önmagáról gondoskodik.
Magyarul a hatalmas önzés és számító viselkedési forma, ami jellemzi őket, semmi nemesi, semmi magasztos gondolkodás nincs meg bennük.
Iszonyúan lenn vannak morálban, elképesztő az a primitívség, ami a női társadalmat jellemzi ma.

Az még a szerencséje a férfiaknak, hogy erősebb fizikummal ruházta fel őket a természet, máskülönben a mai női primitív agresszió rendszeresen és durvábban lenne fizikai megnyilvánulás formájában is a partner, a férfiak felé...
Simán nekünk jönnének, ebben biztos vagyok.

icipicicsipa 2016.12.18. 22:09:33

@Zsuzsi25:
Drágaság.
Senki nem azért vinnyogott, hogy fizikai munkát kell végeznie, nem erről volt szó.
Ez csak egy megjegyzés volt mint tény, a férfiak életkorával kapcsolatosan.

2016.12.18. 22:16:39

@Zsuzsi25:

"Bunko vagy!"
Igen, ez valóban így van. Ha másban nem, de ebben biztos megegyezünk.
Viszont nem csak én vagyok kettőnk közül bunkó.
Legalábbis nem én kezdtem azzal a kettőnk közötti párbeszédet, hogy 'Jo sok faszsagot idefirkaltal', mindezt anélkül, hogy bármelyik írásomat is tudtad volna érdemben cáfolni.
Szóval üdv a bunkók között! :)

"nem en hisztizek"
Dehogynem! :)

"te hisztizel amiert nincs nod"
Ne magadból indulj ki. Az, hogy kukihiányod van, még nem azt jelenti, hogy nekem ne lenne nőm. :)
De azért aranyos feminista 'érvelés'. Ilyen az, mikor elfogynak az évek. :)

"37,fokos hoemelkedessel nem kell agynak dolni"
Tudod, ez a betegségtől is függ. De ezt már írták neked, csak nem tudtad azt sem értelmezni. :)

"Na ebben egyetertunk!"
Hála az égnek.
Kár, hogy a nők döntő része ezt nem támogatja.

"Mi tartja vissza ezeket a ferfiakat, hogy ne egszsegkarosito munkakat csinaljanak??? Hanem mondjul irodai munkat? Ja! Hogy basztak tanulni. Hat errol sajnos nem a nok tehetnek."
Elmagyarázom neked, mert a feminista csőlátásod nem engedi, hogy magadtól megértsd:

1. Adottak a tanulni képes/akaró emberek.
Nők és férfiak vegyesen.
Ők kapnak olyan melót, amelyik viszonylag jól fizet és viszonylag könnyebb. (Mármint itt fizikálisan könnyebbet értek alatta.)

2. És adottak a tanulni kevésbé képesek.
Nők és férfiak vegyesen.
- Namármost ezekből a nőknek az állam bácsi csinál kamu munkahelyeket. Általában irodai, szart se érő, teljesen szükségtelen munkahelyek tíz- és százezrei vannak ma az országban. Ezért ilyen nagy ma a bürokrácia. Több aktatologató van ma az országban, mint a 80-as években, holott már van számítógép, internet, wifi, okosteló meg minden. Mégis eltartunk egy óriási bürokráciát. Miért? Mert az ott dolgozók 3/4-e nő! Simán le lehetne a bürokráciát csökkenteni az ötödére, de akár a tizedére is. Mégsem teszik, mert nők tízezreiről derülne ki, hogy az életre is alkalmatlan.
- Ugyanilyen férfiak meg, mivel tanulni ugyan ők sem képesek, viszont másra alkalmasak, ezért ők végzik az ilyen melókat.

Tehát a következtetés:
- A férfiak tanultabb rétege képes érdemi, (sokszor irodai) munkát végezni, a tanulatlanabb meg képes fizikai munkát végezni. Mindkettő hasznos tagja lesz a társadalomnak.
- A nők tanultabb rétege képes érdemi munkát végezni, a másik része meg valójában egy haszontalan parazita, aki az állami segítség nélkül éhen döglene.
Így a férfiak döntő része hasznot hajt a társadalomnak, míg a nők jelentős része csak élősködik.
Érted már?

2016.12.18. 22:27:35

@Trisi:
"Főleg arról, mennyiben hat mindannyiunkra a stressz, napi 12 óra munka lehetőleg ülve, tartósító és vegyszerek, ételekben található anyagok, légszennyezés, alkohol, cigaretta (passzívan is), gépjármű kipufogó gázok és még millió kis dolog."
Nem erről beszéltem szerinted?
Nem a külső hatásokról beszéltem éppen? Ja de. :)
Pont olyanokról, mint a vegyszerek, a légszennyezés meg a hasonlók. Vagy te a külső hatások alatt mit értesz? Mert én éppen ezeket. Ezek azok, amelyek esetében a sejt nagy eséllyel sérülhet. És egy sejt minél tovább van kitéve az ilyen hatásoknak, annál nagyobb mértékben lesz sérült.

"Aztán gondold végig mekkora esélyed van 60 évesen egészséges gyereket nemzeni"
Kb. annyi, mint egy 40 éves nőnek.
Ezt is írtam asszem.

"és pláne felnevelni"
Sehol nem beszéltem nevelésről.
Ne keverjük a szezont a fazonnal, ha kérhetem.

"a minden esélyt elosztassz kettővel, már attól megrémül minden jóérzésű ember"
Hiszed te.
Miközben nők tízezrei próbálkoznak 30, de akár 40 éves kor után is. Holott mindenkinek adottak az ezzel kapcsolatos felmérések, adatok:
maternity.hu/cikkek-irasok/varandossag-es-szules-idos-korban

"Azt meg ne mondd nekem, hogy egészséges kapcsolat lehet egy 25-28 éves nő és egy 50 éves férfi között. Bocs, de ezt nem nyalom be."
Hol írtam ilyet?
Hol írtam, hogy egy 50 éves férfinak és egy 25 éves nőnek kellene házasodnia? Légyszi, mutasd már meg, mert még az lesz az érzésem, hogy terelsz.
Köszi!

2016.12.18. 22:40:31

@Zsuzsi25:

"Azt mondtam, hogy mindenkibek van lehetosege tanulni! Csak nem mindenki el vele. Aki viszont nem elt vele, az ne vinnyogjon, hogy fizikai munkabol kell megelnie."

Kevered a szezont a fazonnal.
Az, hogy valaki nem tanult, még a munkája lehet ugyanolyan értékes, mint a tanult emberé. Csak a feminizálódott (nőseggnyaló) társadalmunk az, amelyik egy könyvtáros diplomást (akinek a munkáját egy 10 éves kisgyerek is röhögve megcsinálja pár órás betanítást követően) jobban megfizetünk, mint egy fizikai melóst (akinek a munkáját nem hogy egy 10 éves gyerek, de még 2 nő sem biztos, hogy meg tudná csinálni).

Tudod, a mai "tanulás" az valójában rohadtul nem tanulás egyébként sem.
Mivel alapvetően nők "tanítanak", így az iskolákban nem tanítás zajlik, hanem magoltatás. Ezért is van így elbaszva az oktatási rendszer. Ráadásul a semmitérő tanárokat ki sem rúgják, mert ugye többségük nő, azokkal meg kivételezik a társadalom. Az, hogy a gyerekek sínylik ezt meg, az meg senkit nem érdekel, mert a nők tömegei itt is kaptak egy újabb lehetőséget arra, hogy eltartsa őket az állam.

Az, hogy valaki diplomás, azt manapság (pár kivételtől eltekintve, pl. mérnök, IT, fizika, stb.) kiröhögöm. Kiröhögöm, mert volt akkora idióta, hogy elcseszett 4-5 évet az életéből egy olyan dologra, ami nem is ér semmit. Aminek meg esetleg mégis hasznát veszi, azt magától is megtanulhatta volna otthon, negyedannyi idő alatt. A diplomás ma már a legtöbbször nem a tanult embert jelenti, hanem a parazitát.

Igazából az oktatási rendszerünk (ami eleve nőközpontú és a lányokat eleve jobban támogatja, míg a fiúkat drasztikusan visszahúzza) nagy részének lényege az, hogy adjunk egy papírt. Ez pedig csak egy embernek kell: a nőnek.
Az az ember, aki valóban tud, annak nem kell papír. Mert a valós tudása elég ahhoz, hogy boldoguljon.
Aki meg nem tud, annak kell papír. És ha mellé van egy puncija is, akkor (ha másra nem jó) kap majd egy állami vagy más eltartottnak járó állást.
Igazából az érettségi pl. azért van, hogy azok a nők, aik semmire nem jók, de legalább tudtak kicsit magolni (nem baj, ha elfelejtették meg mellette segghülyék), tudják lobogtatni az érettségit és ezzel a kezükben hisztizhessenek azért, hogy nekik jár valamilyen állami láblógatós meló. A hasonló férfiaknak ilyen csak akkor jár, ha van kapcsolatuk. A nőknek meg ez alap. Ha egy nő segghülye, akkor elég, ha felmutat egy papírt, és máris kapni fog egy, a papírnak megfelelő eltartást az államtól.
Na ezért olyan az oktatási rendszerünk, amilyen.

Szóval én nem büszkélkednék azzal a nagy 'tanulással', amit az átlag nő végez. :) Mert az valódi tudást nem takar. A lényege csak az, hogy erre hivatkozva megkapja a szintnek kijáró eltartást.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.18. 22:49:36

@Zsuzsi25:
1. igen? Van erről valami kimutatás?
2. Sietni kell a kajálással, és az iroda közeli kajáldák szegényes kínálatából kell válogatni

2016.12.18. 22:52:12

@icipicicsipa:
"Simán nekünk jönnének, ebben biztos vagyok."

Enélkül is megteszik.
Sőt, pont arra hivatkozva, hogy a férfi erősebb, feljogosítva érzik magukat erre. Főleg, ha a férfi papucs és nem üt vissza. (Persze ha meg visszaüt, akkor jön a rinya, hogy szegény nőt bántják.)

A párkapcsolati bántalmazások kb. felét (néha többet) nők követik el:
web.csulb.edu/~mfiebert/assault.htm

De igazad van abban, hogy ha gyengébbek lennénk, az sem érdekelné őket. A gyerekeket is nagyobb részt ők bántalmazzák:
archive.acf.hhs.gov/programs/cb/pubs/cm06/cm06.pdf

.

De amúgy nem gond az a jelenség, hogy a munkák könnyebbé váltak és ezáltal a nők is képesek elvégezni (robotizálás, stb.). Ugyanis attól függetlenül még mindig a jobb képességű munkaerő fog kelleni. Persze most egy olyan kort élünk, ahol ki van nyalva a hátsójuk és be vannak rakva szart sem érő, haszontalan helyekre. De ez rövidesen változni fog. Ahol valós verseny van, ott kanyarba sem érnek, hiába lenének fizikailag képesek rá.

Ott van pl. a programozás, meg úgy az IT terület.
Ami ugye húzóágazat, meg az is lesz egy darabig. Nyomnák is a nőket mindenféle programokkal, felzárkóztatással. De sajna a programozás meg úgy az IT szakma nem azt nézi, hogy Micike milyen okosan tudott magolni a suliban. Pláne, hogy a programozók 70%-a nem is rendelkezik semmilyen szakirányú iskolai végzettséggel. Hanem azt nézi aljas módon, hogy valójában mit tudsz. Ott meg a bemagolt anyag szart sem ér.

Így hiába alkalmasak a nők arra, hogy nyomkodják a számítógépet, a programozók kevesebb, mint tizede nő. Valós versenyhelyzetben többségük továbbra sem tudja felvenni a férfiakkal a versenyt. Csak ott tudnak nagyjából boldogulni, ahol a seggük alá van rakva minden, vagy ahol levitték a követelményeket.

Pl. Finnországban emelték a pedagógusok felé támasztott követelményeket. Persze túlzásba nem vitték ott sem, de azért nehezebb lett bekerülni. Máris felment a férfi pedagógusok aránya közel 50%-ra a korábbi 25-ről. (És nem mondhatja senki, hogy a fizetés miatt, mert a finn pedagógusok a finn állami alkalmazottak egyik legrosszabbul kereső rétege. Ebből is látszik, hogy egy szakma minőségét nem csak a pénzzel lehet javítani. Legalább ilyen hatékony, ha a felé támasztott követelményeket emeljük. Mert akkor olyanok mennek oda, akik szeretik a kihívásokat, nem pedig az élősködő lumpen réteg.)

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.18. 23:00:01

@zombigyilkos: nincs nőseggyaló oktatási rendszer, csak annyi hogy a nőkben gyakoribb a kitartás, hogy egy értelmetlen szakot összemagoljanak a papírért hogy könnyű melójuk legyen, na meg azért mert nincs alternatívájuk.

Az viszont tényleg nagyon félresiklott, hogy egy értéktelen, haszontalan munkát jobban megfizetnek mert papír kell hozzá, mint egy értékes, hasznos, elengedhetetlen fizikai munkát. Bár ennek gyökere még a régmúlt, amikor a felsőoktatásba még nehéz volt bekerülni, és kizárólag hasznos tudományokat oktattak.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.18. 23:06:11

@zombigyilkos: "programozók kevesebb, mint tizede nő" az enyhe kifejezés. 30 évesen láttam először élőben programozó nőt, egyet. Fura mert emellett elég szemrevaló is volt :)

2016.12.18. 23:13:10

@fidesz maszop dk egykutya:
"nincs nőseggyaló oktatási rendszer"

Már hogy ne lenne?!
Eleve az oktatási rendszernél már ezer éve tudjuk, hogy a padban ülő magoltatás a lányoknak inkább bejön, mint a fiúknak. Akik inkább aktívan (cselekedve) kellene, hogy tanuljanak. Erre jön rá, hogy a fiúk jellemzően rosszabb jegyeket kapnak, mint amit megérdemelnének, a lányok meg jobbat. (És még csak észre sem veszik ezt. A fiúkat gyakorlatilag csecsemőkoruktól kezdve hátrányosan kezeli a társadalom a lányokhoz képest.) Tehát az oktatási rendszer és a tanárok a lányokat pozitívan, a fiúkat meg negatívan diszkriminálják.
Lásd:
de.wikimannia.org/images/Bildungsmisserfolg.pdf

Vagy hogy a női tanárok jellemzően lepontozzák a fiúkat:
www.cornwallcommunitynews.co.uk/2014/05/05/female-teachers-marking-down-boys/

De a szülők is többet költenek a lányok oktatására, mint a fiúkéra:
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22987208

Ez egyáltalán nem kitartásról szól, hanem arról, hogy egy fiú máshogy tanul(na), mint egy lány. Ahogy dr. Ranschburg Jenő is mondta, 'a fiúk ütközve játszanak, a lányok meg trécselve'. És ez igaz a tanulásukra is (hiszen a játék a gyereknél a leghatékonyabb tanulási módszer valójában). Viszont a női pedagógusok általában nem tudnak a fiúknak rendesen tanítani.
Arról nem is beszélve, hogy a lányok férfi és női nevelővel is ugyanolyan tanulmányi eredményt érnek el, míg férfi nevelővel a fiúk 15-20%-al jobbat! (Ezért sem lenne hülyeség a külön fiú- és lányiskolák visszahozatala. Persze akkor menne egyből a sirám, hogy a fiúk jobbak és az biztos a nőelnyomás miatt van.) Plusz férfi nevelővel a fiúk és a lányok is kisebb eséllyel lesznek problémásak (iskolából kibukó, alkoholista, drogos, stb.). Mégis a férfi tanárnak 4-5X akkora az esélye, hogy őt rúgják ki, mint a női tanárnak.

Szóval ez bizony egy erősen nőközpontú oktatási rendszer.
Sajnos.

2016.12.18. 23:14:16

@fidesz maszop dk egykutya:
Én is láttam már egyet!!! ;)

icipicicsipa 2016.12.18. 23:17:05

@zombigyilkos:
"Simán nekünk jönnének, ebben biztos vagyok."

Enélkül is megteszik."

Persze, ezzel tisztában is vagyok, rosszul és nem egyértelműen fogalmaztam meg, a "simán nekünk jönnének" azt takarná, hogy nem lenne mérlegelés, és a mostani, a többségüknél jelenlévő veszekedés és hiszti, hanem azonnal a fizikai atrocitás lenne az első a többségüknél, kérdés nélkül.
Mert már megtehetnék és meg is tennék.

Sadist 2016.12.18. 23:29:07

@Zsuzsi25: "a nő??! A ferfi dolga a penzkereses!"

Bocs, hogy nyers leszek, de mégis ki a fasz vagy te, hogy megmondd, mi a dolga egy férfinek?

"Mert ugye az enyem meg a gyerekneveles meg a hazimunka.... ja varj csak....Hat a nok ma mar dolgoznak! Tehat neveljem a gyereket, keressek penzt, dolgozzak... es persze teljesen egyedul vegezzem el a hazimunkat is!"

Igen, mi ebben olyan irreális elvárás? Azt várod, hogy más lapátolja össze a pénzt a te megélhetésedre, más csinálja a házimunkát a te házadban és más nevelje a te gyerekedet?

"Vagy teljesen enyem a hazimunka es a gyerekneveles, de akkor nem varhato el tolem az, hogy meg dolgozzak is... - Vagy, megosszuk a feladatokat, a hazimunkat is es minden mast is. Vagy nem dolgozom."

Dehogynem, abszolút jogosan elvárható minimum. Ha ennyit sem vagy képes teljesíteni, akkor ne vállalj gyereket.

"Tipikus luzer pasi vagy!"

Tipikus lúzer nőstény vagy (nem nő, ahhoz egy alap nívónak meg kellene felelned), aki a saját életképtelensége miatt másokat hibáztat és másokon akar élősködni.
Maradjunk annyiban, hogy már akkor is összetehetnéd a két kezedet, ha megengedném, hogy leszopj :) (Ne is álmodj róla...)

"Egyebkent pedig egy no (az okosabbja) vagy talal olyan ferfit aki megfelel az igenyeinek vagy inkabb marad egyedul....minthogy valami seggfejjel eljen a penzert. Penzes pasit fogni nem nagy kunszt..... de olyat akinek negfelelo egzisztenciaja van, kedves, humoros, normalis is melle....kiall ertrm ha kell....na az nem konnyu!"

Nevetségesen könnyű, csak nem veszed észre, hogy kibaszottul taszító vagy ezzel a parazita attitűdöddel és egy normális férfi még csak fasztarisznyaként se fog használni, nem hogy hosszútávon tervezni veled.

Sadist 2016.12.18. 23:39:31

@Zsuzsi25: "Abban dolgozom. - Egyebkent pedig a HR nem bufeszak. Bar sokan allitjak. (En is ugy gondoltam, mig bele nem kerultem) szoval nem rovom fel neked, hogy igy gondolod."

Valóban elmét próbáló munka lehet linkedinen tolni a sablon üzeneteket. Engem mindig megtalál néhány naponta egy újabb HR-es és nyomja a spamet.
Erre egy makákót is be lehetne tanítani, egy gyengébb képességű programozó meg simán scriptet írna rá.

Sadist 2016.12.18. 23:45:53

@Zsuzsi25: "A sajatonat epitettemm kulfoldon. Egy 7 szamjegyu (HUF-ban) fizetest hagytam ott azert, mert megisnertem a masik felem, es jottem vissza Magyarorszagra."

És képtelen voltál annyi tartalékot képezni, hogy felnevelj belőle egy gyereket?
Akkor neked vagy nem volt olyan magas fizetésed, vagy pedig egy hedonista lúzer vagy, aki képtelen kézben tartani a pénzügyeit.

Sadist 2016.12.18. 23:49:28

@icipicicsipa: "A reklám, amiben egy férfi tüsszög és beteg, az alábbi mondta hangzik el, a nő sóhajtó tekintete közben:
"amikor kapcsolatotokat próbára teszi a férfinátha""

Aztakurva... Fordított esetben már lángokban állna annak a csatornának az épülete, amelyik ilyen reklámot lead.

Sadist 2016.12.18. 23:53:44

@Zsuzsi25: "A nok azert a keszbe akarnak beleulni, es nem "egyutt felepiteni" mert a noknek veges az ideje arra, hogy csaladot alapitsanak, es ezert mennek biztosra. Nem akarnak elcseszni az eletukbol tobb evet egy pasi mellett, akivel lehet, hogy nem is lesz csaladalapitas/hazassag, es mikor a pasi lapatra teszi a not, akkor a no all ott egyedul a fejet fogva, hogy b+,elkulrtam az eletembol 3 4 evet a nagy semmire...."

Meg kéne tanulnotok jól választani, nem csak ösztönlényként menni a pinátok után.

icipicicsipa 2016.12.18. 23:55:02

@Sadist:
Pontosan.

Elképzeltem a fordított helyzetet, amikor a menstruáló nő hisztizik a férj meg sóhajt egyet, az aláfestő szöveg meg az "amikor a párod menstruációja próbára teszi a kapcsolatotokat"..

Hát igen, igazad van, felmerült ez bennem, miközben írtam a hsz-t, de hagytam ezt a vonalat.
De látom, másnak is leesik, hogy mennyire is mutatja ez a szösszenet is a problémát.

Csak, hát ugye ebből látszik, mennyire le lett amortizálva a férfiak jelentősége és tisztelete a társadalomban, egy eldobható valami, ha csak egy kis időre már nem úgy ugrál, ahogy a nő a kis picsogós degenerált világában elképzeli....

Sadist 2016.12.19. 00:02:54

@Zsuzsi25: "mert ugyanannyi jogom van kielni magam, mielltt csaladot alapitok, mint egy pasinak. Ugyananyinjogom van farokrol farokra ugralni mint egy pasinak p....rol p....ra!"

Aham, akkor viszont a férfiaknak joga van a családalapítás után kiélni magukat és járkálni punciról puncira.
Mert különben elég visszás lenne, hogy amikor nektek, huszonévesen ott a lehetőség kiélni magatokat, akkor jogotokban is áll, viszont amint a férfiaknak megvan a lehetőségük (általában 30 fölött, de sok esetben soha), onnantól joguk nincs hozzá.

Sadist 2016.12.19. 00:15:00

@Zsuzsi25: "Ha viszont azt a lehetoseget valasztom, hogy foiskolan komolyan veszek valakit, aki velem egykoru, es egyutt allunk neki egzisztenciat teremteni, abbol lehet, hogy nem lesz semmi. Fosuli utan meg kidob. 1. Elpazaroltam 4 evet! A semmire. 2. Ki sem eltem magam."

Az összes ismerősömnél, akik egyetemen jöttek össze és úgy tűnt, hogy komoly lesz a kapcsolat, mindig a nő hagyta ott a férfit. Egyetlen rohadt esetet sem tudok, amikor a srác lépett volna le azzal, hogy ő még ki akarja élni magát.
Nyilván anekdotikus érvelés, nem pedig reprezentatív statisztika, de az számomra nagyon beszédes, hogy nem láttam még egyetlen egy ellenpéldát se a környezetemben.
Az a baj, hogy a nők elhiszik, hogy huszonévesen bárkit megkaphatnak akár állandóra is, és úgyis mindig lesz egy jobbnak tűnő pasas. Onnantól kezdve pedig a kapcsolatukba se fognak annyit belerakni, hanem inkább lecserélik.
A férfiak sokkal lojálisabbak, ha fiatalon összejönnek egy nővel, akivel komolyan gondolják, nem fognak csak úgy pikk-pakk lelépni, hanem a kiélést is azzal az egy nővel akarják megoldani.

Sadist 2016.12.19. 00:17:20

@Trisi: "Amikor a kölök 20 éves akkor én 64, azaz majdnem nyugdíjas."

Addigra férfiaknak már valahol 75 környékén lesz a nyugdíjkorhatár...

Sadist 2016.12.19. 00:32:25

@Trisi: "No és a genetika? A férfi spermiumok ugyanúgy károsodnak az idő folyamán mint a női pete. Bár cserélődnek, de az alapanyag amiből a gentika készül már egyre több hibát tartalmaz és egyre kevesebb készül belőle. A teherbe esés esélye jócskán csökken egy idősebb férfi esetében, ha ugyanazon nővel jön össze egy 20 éves vagy egy 40 éves férfi sokszoros a különbség. Tényleg ráérünk?"

Egyáltalán nem ugyanúgy károsodnak. Ha egészségesen élsz, értsd nem dohányzol, nem iszol, nem hízol el, rendszeresen sportolsz, akkor a spermiumképző szerveid, nevezetesen a heréid nem fognak károsodni és ugyanúgy egészséges spermiumokat fognak termelni, legfeljebb kisebb mennyiségben.
A nők viszont születésükkor adott petesejt számmal indulnak, amiknek a száma folyamatosan csökken, a megmaradtaknak roncsolódik a DNS-e, mert folyamatosan külső behatások érik.
A teherbeesés valószínűsége döntő részt a nőn múlik, nem a férfin. Egy 20 éves nőnek egy 40 éves férfi még simán csinál gyereket, egy 40 éves nőnek viszont a 20 éves csődör is elég kis valószínűséggel.
Úgyhogy ilyenen szerintem fölösleges stresszelned. Olyan nőt sokkal nehezebb találni, akivel lehet hosszútávra tervezni és még nem ment át rajta néhány focicsapat.

Sadist 2016.12.19. 00:40:07

@sureee.: "Nincs ezzel semmi baj, mindenki valóban úgy él, ahogy akar. Csak ha a szórakozáshoz, kiéléshez, nem voltam elég jó partner, akkor családalapításhoz, elköteleződéshez se kelljek. Ha a legjobb testi valódat, legszebb éveidet a faszkörhintára áldozod, akkor ne várd el, hogy a leszálló ágért cserébe kész férfiként, házassággal fizessek.
Vagyis, ha az alfák a legjobb testi valódat, ingyen, kötetlen szexre megkapják, akkor miért csodálkoznak a nők azon, hogy az addig semmibe vett pasiknak ők már nem kellenek, és nem akarnak házassággal 'fizetni'?"

Mert a nők mindent akarnak, fiatalon bulit, izgalmas rosszfiúkat, top hímekkel kúrást, harminc éves kor után meg biztos egzisztenciát, megbízható, hűséges társat, családot, gyerekeket.

Sadist 2016.12.19. 00:51:24

@Trisi: "Olvasd ezt például: http://www.webbeteg.hu/cikkek/urologia/3489/a-ferfiaknak-is-ketyeg-a-biologiai-orajuk"

Az ilyen cikkeket nyugodtan kezeld fenntartásokkal, még egy link sincs az eredeti angol nyelvű cikkre.
A nők már egyre idősebb korban szülnek és át kell tolni valahogy a felelősséget a férfiakra, ezért születnek az ehhez hasonló cikkek.

"De gondolj csak bele. Milyen életvitele van egy 12-18 éves gyereknek, azt mennyire tudod mondjuk 35 évesen követni és mennyire lehet 65 évesen. Míg most lazán elvinném a gyerekem ugrani, 68 évesen félek már a reptérre sem fogok kimenni vele."

Ez viszont teljesen valós aggodalom, sokkal reálisabb, mint a nemzőképtelenségtől való félelmed.

Sadist 2016.12.19. 00:59:00

@Trisi: "Azt meg ne mondd nekem, hogy egészséges kapcsolat lehet egy 25-28 éves nő és egy 50 éves férfi között. Bocs, de ezt nem nyalom be."

Nyilván korban egy negyvenes nő illene hozzá, de ha komoly családalapítási szándékaid vannak, akkor ezt a korosztályt kell megcéloznod neked is.

Sadist 2016.12.19. 01:04:11

@Zsuzsi25: "Nem! Azt mondtam, hogy mindenkibek van lehetosege tanulni! Csak nem mindenki el vele. Aki viszont nem elt vele, az ne vinnyogjon, hogy fizikai munkabol kell megelnie."

Azt ugye vágod, hogy ha mindenki diplomás lenne és nem vállalná a fizikai munkát, akkor nem volna víz, gáz, villany, infrastruktúra, úgy ahogy van összeomlana az egész ország? A civilizációt ezt az általad lenézett, "basztak tanulni" férfiak tartják fent.

sureee. 2016.12.19. 02:46:43

@Sadist: Részben költői kérdésnek szántam, tisztában vagyok a mögöttes mozgatórugókkal.:)
Bevallom, részben azért bíztam benne, hogy hátha kapok nőktől is választ. Amint, ezt látjuk, ez elmaradt...

Trisi · www.alphawing.hu 2016.12.19. 07:29:41

@Sadist: Egen, azt hiszem ebben is egyetértünk. Családot alapítani 30 körülivel lehet, 40 körülivel már be kell vállalni hogy ketten maradunk. Nem baj ez csak ez is egy kompromisszum.

Na és amikor jönnek az emancipált rémesen logikusnak vélt gondolkodású nők, akkor ezt a fejezetet kihagyják a történetükből. A gond az, hogy fejben azért ott van ám, csak elnyomják sokan. Pontosan tudják, hogy az óra ketyeg valóban és nagyon hamar eljön az a kor amikor már nem lehetőség a kompromisszum.

Zsuzsi25 2016.12.19. 08:01:48

@Sadist:

"Mert ugye az enyem meg a gyerekneveles meg a hazimunka.... ja varj csak....Hat a nok ma mar dolgoznak! Tehat neveljem a gyereket, keressek penzt, dolgozzak... es persze teljesen egyedul vegezzem el a hazimunkat is!"
-
"Igen, mi ebben olyan irreális elvárás? Azt várod, hogy más lapátolja össze a pénzt a te megélhetésedre, más csinálja a házimunkát a te házadban és más nevelje a te gyerekedet?"

Tehat, ha jol ertem ugy gondolod, A no dolga elvegezni a hazimunkat, (a ferfi utan is) dolgozni munkahelyen es gyereket nevelni egyedul...?
Itt akkor most ki a parazita?

@antisystem:
"a férfi védelmező és a nő gondoskodó funkciója, ami eredendően a sikeres utódnevelés kulcsa volt, az mára a társadalmi igazságtalanságok forrásává vált." --> Mivel az ilyen sadist felek ugy gondoljak, hogy a no dolga minden otthon, de persze mellette ugyanugy dolgozzunk munkahelyen, gondoskodjunk egyedul a gyerekrol!....neki semmi dolga. Csak melo utan ledogleni egy sorre a tv ele chipset zabalni.
Es o ezt teljesen komolyan gondolja.

Szerinted ez nem igazsagtalan?

A "regi vilagban" a no leste a pasi minden kivansagat, es mint egy rabszolga kiszolgalta a pasit, es kussolt. Es sadist szerint ez igy rendben is van.
Ma viszont a noknek elvarasai is vannak...
Ezen elvarasoknak sadist nem tud megfelelni es a noket hibaztatja mert nem hajlando feltetel nelkul rabszolgaskodni a "nosteny"

antisystem 2016.12.19. 08:26:24

@Zsuzsi25: nézd, szerintem az egyik oldali végletesség nem legitimálja a másik oldali végletességet.
"Ma viszont a noknek elvarasai is vannak..." - szerintem az elvárások c. dolog eleve egy kapcsolatgyilkos, bármelyik félről is beszélünk. Persze ettől még mindenkinek vannak egy bizonyos szintig. A baj az ott kezdődik, ha valaki az elvárásai felsorolása mellé nem rakja oda az "és én mit tudok/akarok adni" című, legalább hasonlóan hosszú listát... mint a királykisasszony a címlapképen, amiről már futólag említettem, hogy a lovag helyében nagy önuralmamba kerülne, hogy ne a királykisasszony irányába történő suhintásra használjam.

Zsuzsi25 2016.12.19. 08:46:50

@antisystem: ertemm tehat szerinted sadist hozzaallasa abszolut normalis?

antisystem 2016.12.19. 09:26:47

@Zsuzsi25: "nézd, szerintem az egyik oldali végletesség nem legitimálja a másik oldali végletességet." - írtam. Hogy ebből hogyan jutottál a kérdésedben lévő következtetésre, az viszont rejtély...
Egyébként kb annyira van rendben, mint annak a nőnek a hozzáállása, aki az elvárásai mellé a másik oldalra képes egyedül azt beírni beteges önhittségében, hogy "vele vagyok, őt választottam."
Tudod, van Karinthynak az az örökbecsű aforizmája, hogy "Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába." - szóval ha hiszed, ha nem, a férfi hozzáállását és magatartását nagyon sokszor az adott nő hozzáállása határozza meg.

2016.12.19. 10:25:17

@Sadist:
"Igen, mi ebben olyan irreális elvárás?"

Ebben az egyben nem értek veled egyet.
Én azt mondom, hogy ha a nő viszi a házimunkát meg a gyerekkel is nagyrészt ő van, akkor valahol tényleg jogos, hogy a férfi lapátolja neki a pénzt. Valójában évezredeken keresztül ez bevett mutatvány volt. Ha meg a nő is dolgozik, akkor valahol jogos, hogy a férfi is beszálljon a házimunkába.

Persze hozzáteszem, hogy ha megszüntetnénk a nőtartó szociális hálót, a büfészakos főiskolai helyeket, meg a nekik létrehozott körömreszelő melókat, akkor 80%-uknak eszében nem lenne dolgozni, mivel esélye sem lenne a munkaerőpiacon. Így 80%-uk fogná magát és már fiatalon párt választana magának (nem pedig ribanckodna a faszkörhintán). A maradék 20% meg dolgozzon nyugodtan, ha valóban fel tudja venni a versenyt a férfiakkal (kvóták meg hasonló fasiszta megoldások nélkül természetesen).

A többi mondandóddal úgy nézem, teljesen egyetértek.
Nem is kell mit hozzáfűznöm. ;)

/Mondjuk a gyereknevelés alapvetően férfimunka lenne. Persze nem úgy, ahogy ma csinálják. A nők anno a kisgyerekekkel foglalkoztak csak, a nagyobbak, főleg a nagyobb fiúk már férfiak nevelése alatt álltak. Nem az volt, mint most, hogy a gyerek kamaszkoráig frusztrált nők felügyeletére volt bízva, akik egy padba ültetve 'tanítotják'. Férfiak nevelték őket, mert ők (legalábbis egy jó részük) tényleg tudnak nevelni. Igazából a gyerek úgy tanul hatékonyan, hogy csinálja az adott tevékenységet, amit lát. Másolja a mintát. A férfi így nevel, ez az életre való felkészítés. Példamutatással, következetességgel mutat utat a gyereknek. Magyarán viszi magával a fiát, avagy más férfiak kezére bízza a gyereket, és az cselekvéssel, másolással tanulja meg nem csak az adott tevékenységet, hanem minden mást is a szocializációtól az érzelmekig. Plusz mellette hagyja a gyereket játszani, mert az a gyerek legfontosabb fejlesztő tevékenysége. És a gyerek látja, mit csinálnak a felnőttek és azt utánozza, másolja. A jól nevelő férfi igazából nem is tanít, hanem csak mentorál és nevel. Segíti a gyereket abban, hogy az megtalálja a saját útját, plusz példát mutat számára az élettel való küzdelemhez. Ez mindig is férfi princípium volt. A nők nevelni nem, hanem óvni tudtak, ami a 2-3 éves korú gyerekekig terjed ki igazán, esetleg még az óvodás korra. Ők évezredeken keresztül szülték a gyerekeket, és szinte mindig volt a kezükben egy kicsi, akit óvni kellett, így a nagyobb gyerekekkel már nem annyira foglalkoztak. Ezért ők nem neveltek, nem ismertettek meg gyereket a külvilággal, mert eleve ők nem is voltak benne a külvilágban. Ők a tűz körül, a háztartásban voltak, ők a belső dolgokat, érzelmeket adták át a kicsiknek. Az annál nagyobb gyerekek, pláne fiúgyerekek nevelésére a nők döntő része teljesen alkalmatlan, mivel azt mindig is férfiak végezték. Nem véletlenül ilyen a mai fiatalok színvonala. Már 100 éve egyre csak romlik, mivel nők 'nevelik' őket./

2016.12.19. 12:09:39

@Zsuzsi25:
"A "regi vilagban" a no leste a pasi minden kivansagat, es mint egy rabszolga kiszolgalta a pasit, es kussolt."

Ez egy óriási baromság.
Éppen fordítva volt!
Lásd:

1.
'Bámulatos, hogy városaink utcáin a cipész, a hentes vagy a hordár felesége selyemruhában jár és aranyláncokat visel nyakán, gyöngyöket és értékes gyűrűt. És megfigyelhetjük a férjét, amint húst darabol, vagy terhek alatt görnyed mint a szamár, bemocskolva állatvérrel, szegényesen öltözve olyan ruhában, amit zsákanyagból varrtak. De ha valaki jobban belegondol, érthetőnek és indokoltnak fogja ezt találni, hiszen magától értetődik, hogy a hölgynek – még ha nemtelen családba született is – kijár a csillogás az ő természetes kiválósága és méltósága okán, míg a férfinak természetes a dísztelenség, hisz a nő rabszolgájának, teherhordó szamarának született.'
/Lucrezia Marinella: A nők nemessége és kiválósága, valamint a férfiak hibái és bűnei - 1600-ban írott könyv/

.

2.
Szónoklat a női nem nemességéről és elsőbbségéről
/Heinrichus Cornelius Agrippa - 1529-ben kiadott könyv/

.

3.
A nők értéke: ahogy egyértelműen kiderül a férfiakkal szembeni fölényük és nemességük
/Modesta di Pozzo di Forzi - 1593-ban kiadott könyv/

.

4.
Továbbá nézz még utána olyan szavaknak, mint trubadúrköltészet, nőkultusz, Mária kultusz, lovagiasság, nőkkel szembeni etikett és hasonlók. Esetleg a költészetben még olyanoknak, mint Csokonai, Petőfi, Vogelweide, stb., ahol a nőt a legtöbbjük magasabb rendűnek tartja magánál.

.

5.
Titanic katasztrófája:
- Az első osztályon utazók közül a nőknek 94%-a, a férfiaknak 31%-a menekült meg. A fedélzetközben utazó nőknek 47%-a, a férfiaknak 14%-a maradt életben. Arányaiban a nőknek kb. negyede, a férfiak 3/4-ede, a gyerekek fele halt meg. Tehát arányaiban jóval több nő úszta meg a katasztrófát, mint gyerek (a férfiakról nem is beszélve).
- Masabumi Hosonó japán férfi (az egyetlen japán utasa a Titanicnak), akit a japán sajtó elítélt és ki is rúgták az állásából, mert nem halt meg, túlélte a katasztrófát. (Hogy képzelte a mocsok...!)

.

6.
Képekben arról, hogy mennyire is a 'nő leste a pasi kívánságát' a régi időkben:

mixonline.hu/Kepek/etikett2.jpg

fingerprint.hu/assets/images/wc/kind4.jpg

17rg073sukbm1lmjk9jrehb643.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/11/proposal26.jpg

s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/e9/5b/c4/e95bc41cac94f708545590ba849c7040.jpg

mint ahogy ma is ugye:
ivyellenweddinginvitations.co.uk/blog/wp-content/uploads/2013/11/proposal.jpg

.

Kíváncsi vagyok, hányszor akarod még beégetni magad azzal, hogy kritika nélkül szajkózod a feminista hazugsággyár baromságait. Tudod, szórakoztat. :)

bron32 2016.12.19. 14:55:08

Jó cikk, a három tulajdonság jól meg van fogalmazva.

Az élet egy nagy társasjáték, ahol a boldogulás érdekében meg kell barátkozni a játékszabályokkal, ugyanis nincs óvónéni, akinek lehet panaszkodni vagy akitől igazságszolgáltatást kérhetünk. Aki azon siránkozik, hogy nem igazságos az élet, az igazából nem nőtt fel.
Teljesen érthető, hogy a nők is minél jobbat és minél többet szeretnének. Az önzőség nem róható fel senkinek sem.
Érthető az is, hogy nem olyan társat keresnek a nők, aki mellett azon kell gondolkodni, hogy melyik számlát fizessük be. Az a családalapításra készülő nő, aki figyelmen kívül hagyja a férfi anyagi lehetőségeit, egyszerűen buta. Persze itt legalább olyan fontos a férfi pénzhez való hozzáállása, takarékossága mint a fizetése.

MutánsJane 2016.12.19. 15:41:57

Szerintem ez a poszt abban a ki nem mondott, magától értetődőnek vett alapfeltevésében hibás, miszerint "minden nő" (mondjuk az, hogy ez alatt a poszter kiket ért, még mindig nem derült ki) hosszú távú kapcsolatra, családra ácsingózik.

Sadist 2016.12.19. 16:55:23

@Zsuzsi25: "Tehat, ha jol ertem ugy gondolod, A no dolga elvegezni a hazimunkat, (a ferfi utan is) dolgozni munkahelyen es gyereket nevelni egyedul...?"

Látom se a szövegértés, se a logikai dedukció nem erősséged (biztos háer szakon nem tanítanak ilyeneket).
Szó nem volt arról, hogy mi a nő dolga, arról volt szó, hogy mi NEM a férfi dolga.
Nem a középkorban élünk, hogy te vagy bárki más megmondja, mi a férfiak feladata. Azt majd eldöntik ők.

"Itt akkor most ki a parazita?"

Eddig nagyon űgy tűnik, hogy te, ráadásul a fasisztoid fajtából, amelyik még dirigálni is akar.

Circus 2016.12.19. 17:10:03

@Sadist: "Meg kéne tanulnotok jól választani, nem csak ösztönlényként menni a pinátok után."
Ezzel nem értek egyet. Ha így tennének, máris sokkal szimpatikusabb lenne a hozzáállás, mert legalább valami érezelem keveredik bele.
Ehelyett a folyamatos számítás, játék, susmus meg egyéb hátulrólkeresztbe okoskodás megy megspékelve a hasonszőrű barátnők, meg a kiskegyed vagy még nívótlanabb sajtótermékek által árasztott baromságokkal, leöntve fészbúkos-idézetes nyálcsöpögős deszarazélet depisvagyok hagyjonmindenki hozállással, ahol mindig mindenki más miatt van minden, más a hibás meg a sors, deszar nekem, hogy a férjem nem törődik velem meg megcsal valami fiatalabbal és/vagy kurvázik, de azért csak tűrök, mert a PÉNZ.
Ami még ennél is nagyobb gáz, hogy ezek és így nevelik fel a következő generációkat.

Sadist 2016.12.19. 17:16:26

@Zsuzsi25: "Mivel az ilyen sadist felek ugy gondoljak, hogy a no dolga minden otthon, de persze mellette ugyanugy dolgozzunk munkahelyen, gondoskodjunk egyedul a gyerekrol!....neki semmi dolga. Csak melo utan ledogleni egy sorre a tv ele chipset zabalni.
Es o ezt teljesen komolyan gondolja."

Ne magadból indulj ki, pláne ne vetítsd ki rám a saját tulajdonságaidat. Hasznosabban töltöm az időmet annál, mint hogy a nem létező tévém előtt üljek és sörözzek.
Te is elmehetnél rendszeresen sportolni, hogy ne legyél kisbálna.

"A "regi vilagban" a no leste a pasi minden kivansagat, es mint egy rabszolga kiszolgalta a pasit, es kussolt."

Így jársz, ha áldozatfeministáktól tanulod a történelmet. Ostoba maradsz. Néha olvashatnál mást is a feminista agitpropon kívül, hátha szélesedne a látóköröd.

"Es sadist szerint ez igy rendben is van."

Szalmabáb érvelés megvan? Ha nincs, Google segíteni fog.

"Ma viszont a noknek elvarasai is vannak...
Ezen elvarasoknak sadist nem tud megfelelni es a noket hibaztatja mert nem hajlando feltetel nelkul rabszolgaskodni a "nosteny""

Miért akarnék megfelelni a nők elvárásainak? :D:D:D Megengedhetem magamnak, hogy nagy ívben leszarjam, így eleve okafogyott a kérdés a megfelelőségről.
A nőstény megszólítás pedig kifejezetten rád vonatkozott, csak megint nem sikerült szöveget értelmezned.

Sadist 2016.12.19. 17:21:08

@antisystem: "Tudod, van Karinthynak az az örökbecsű aforizmája, hogy "Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába." - szóval ha hiszed, ha nem, a férfi hozzáállását és magatartását nagyon sokszor az adott nő hozzáállása határozza meg."

Karinthy ott rontotta el, hogy a férfit is a nőhöz viszonyítva határozta meg, pedig valójában a férfi az a szilárd szikla, amiHEZ viszonyítani lehet.

Circus 2016.12.19. 17:26:38

@Zsuzsi25:
"Ez ido alatt, (amig a keszt hajhassza) a no tudja kepezni magat, tud dolgozni, karriert epiteni, ahelyett,hogy alarandelni magat valakinek,akivel lehet,,hogy nem is lesz semmi."
A férfi meg építi a készt, amibe ti beleültök, majd élvezitek - ahelyett, hogy élne. A nő, amíg élvezi az életet, pont olyan élhetetlen herék mellett teszi, és veszi körül magát, mint ő maga, olyan emberekkel, aki nem a kész építésébe fekteti az energiáit, hanem a buliba, meg az élésbe. Majd eljön az idő, amikor őket pattintjátok, és keresitek a 'készt' összerakó férfiak csoportját. Aztán meg megy az életed végéig tartó sírásrívás, hogy szarul választottam, esetleg a másik körből a múltból megtartotok valakit, aki a testi igényeiteket kielégíti. Szélsőséges esetben pár év alatt lemerítitek a felépített és összehordott 'készt', és mentek tovább, egy másik, lehetőleg gazdagabb kész irányába (mert addigra az érzelmek már SEMMIT nem számítanak, lásd előző posztom Sadist-nak válaszuk.

Tényleg nem érted, egy picit sem, hogy mi ezzel a probléma?

Azért írtam, hogy nem te, mert 7 számjegyű fizetéssel te biztosan nem szorultál arra, hogy sugardaddyt keres magadnak.

HR: pontosan, mert ilyen droid hozzáállást vártak el tőlem, nem vagyok már az adott helyen.

Sadist 2016.12.19. 17:31:24

@zombigyilkos: "Ebben az egyben nem értek veled egyet.
Én azt mondom, hogy ha a nő viszi a házimunkát meg a gyerekkel is nagyrészt ő van, akkor valahol tényleg jogos, hogy a férfi lapátolja neki a pénzt."

Jogosnak érezheti, de ettől még nem elvárható, pláne nem kötelezhető. Ha a férfi saját elhatározásból, belső indíttatásból úgy dönt, hogy talicska számra tolja haza a pénzt, akkor majd megteszi. De nem elvárni kell, meg kiadni az ukázt, hogy "A ferfi dolga a penzkereses!", ahogy Zsuzsi tette. Meg nem is manipulálással, megszégyenítéssel, érzelmi zsarolással és egyéb aljas trükkökkel.
Ha Ákossal a T-com azért szerződést bontott, mert elmondta, hogy szerinte mi NEM egy nő feladata (gyk. kötelessége), akkor ezért vajon mi járna?

Circus 2016.12.19. 17:34:14

@Sadist: "...pláne ne vetítsd ki rám a saját tulajdonságaidat."
Na, ez kimaradt az előbbi válaszomból.

A barátnőkkel való fejösszedugás meg susmus eredményeképp nem a valóságot, az eredeti szándékokat hanem a kifacsart női logika szerinti "biztosan úgy van" megoldást fogadjuk el, és eszerint értékeljük a másikat. A legszebb, amikor ezen módszer szerint kitalálják, hogy 'biztos megcsal', és ezért bosszúból akkor ő is...

Még valamit: minden női játéknak az alapját, azaz a "női nem gyakran igen" című alapjátékot is el kellene felejteni, végleg.

Sadist 2016.12.19. 17:48:23

@Circus: "Ezzel nem értek egyet. Ha így tennének, máris sokkal szimpatikusabb lenne a hozzáállás, mert legalább valami érezelem keveredik bele."

Pont az a baj, hogy csak és kizárólag érzelemből (ösztönből) mennek az akutálisan legjobb faszra anélkül, hogy mérlegelnék, hogy hosszútávon mégis mennyire lehet számítani rá. Aztán ha a jóképű, sármos puncivadász párszor felpróbálta őket, utána az lesz az etalon és az alá már nem hajlandók adni. Azt hiszik, hogy lesz majd jóképű, sármos puncivadász, aki mellé megbízható is.
Pedig ha előtte egy kicsit végiggondolnák és nem ugranának egyből az amorozók ágyába ingyen fasztarisznyának, hanem választanának hozzájuk illő, decens férfit, akkor boldogan leélhetnének egy életet, mert nem szállnának el az elvárásaik és értékelni tudnák az kellően jót is, nem csak a legjobbat.

Circus 2016.12.19. 18:19:20

@Sadist: oké, ebben egyetértünk, de nem ugyanarról a körről / életkorról beszélünk :)

2016.12.19. 19:09:44

@Sadist:
"Jogosnak érezheti, de ettől még nem elvárható, pláne nem kötelezhető"
Ezzel így már egyetértek.

BNati 2016.12.22. 20:32:01

A férfiaknak manapság nagyon sok élethelyzetben kell megállni a helyüket, pedig ők is ugyanolyan érző és sebezhető emberek, mint a nők. Sőt, bizonyos dolgokat a nők jobban el tudnak viselni, mint a férfiak. Ebben a témában találtam egy szuper cikket, amit minden férfinak érdemes elolvasni!! tudomanyplaza.hu/melyik-a-gyengebb-nem/

kolompa lole 1111 2016.12.24. 11:21:58

@Zsuzsi25:
"A HR kurva jol fizet a magyar atlaghoz kepest."
Lehet, de az csak egy tipikus lébecolóállás, aminek létezésének egyetlen feltétele hogy a cégvezetők ezoterikusan hiszenk az ilyen misztikus katyvaszokban, és a csodától várják az állandó növekedést, még akkor is ha már nincs hova. Ha felfelé nem megy, akkor lentről nyesegessünk, cigánykodjunk a fizetésekkel, próbáljunk balek olcsójánosokat kifogni akik nem kérik meg az árukat, csak úgy ingyen adják a tudásukat a cégbe. A HR-es meg az a sámán aki elhiteti a führerrel hogy talál ilyen balekokat, pedig nem. HR nélkül is pont ugyanúgy működne minden mint eddig, sőt, azok bérén lehetne igazán megtakarítani, mert semmi szükség rájuk.

Zsuzsi25 2016.12.27. 02:20:10

@Sadist: @zombigyilkos:
Pont ez a lenyeg!!! Nem "kenyszeritek"senkit, es nem "kotelezek" senkit. Nem adom ki az "ukazt" az epp aktualis ferfinak, hogy milyen feladataid vannak...
Alapbol ugy valasztok, (az igenyeimnek megfeleloen)
Es mondhatom azt, (mondtam is szinglikent) ha nem tetszik, ott az ajto! Mert egyedul is tokeletesen megvagyok. Emiatt szuletett a cikk is....nincs szukseg a luzer ferfiakra, sokan kiesnek a pikszisbol.

@kolompa lole 1111: @icipicicsipa:
Mit gondolsz a munkaszerzodesed ki intezi? Szerinted az MTKval kalcsolatos torvenymodositasokat ki koveti? Oktatasok/kepzesek szervezese? Uj dolgozok kijelentese/bejelentese? (kurva nagy am a fluktuacio....) Ha epp sorra van nagyszamu felvetel, tesztek iratasa, javitasa? Munkakor meghatarozasok dokumenticoja? szerinted megcsinalja magat ostobantusz?
ceggel kapcsolatos szerzodesek? szerinted ki tartja updaten? Kontakt a munkaerokolcsonzo cegekkel? szerinted ki csinalja? Jelenleti ivek vezetese...azzal kapcsolatos kimutatasok keszitese? Gyakornokok programok osszehangolasa?
Allashirdetesek elkeszitese? Kontakt a vezetoseggel?
Dolgozoi panaszok kezelese? Szerinted ezeket ki a csinalja?
eees igen, a HR szakma legaprobb resze: (ugy 1%) toborzas, kivalasztas! - Amihez amugy semmi kozom, mivel en csak előszűrok megadott, jol korulhatarilt parameterek alapjan.
A felvenni kivant dolgozo kivalsztasa a legkevesbe sem HR kompetencia. (Hacsak nem a mi csapatunkba kell valaki...
Velem max bertargyalas van....es az is adott. Nem en hatarozom meg.
Ertsd. Ha jon egy igeny, hogy egy csopvez fel akar venni egy mernokot x helyre, megyek es meggyozom a big boss.t, hogy kell egy mernok az x helyre. Ha megvan az engedely, johet a toblrzas, ha megvannak a jeloltek, behivjuk oket interjura ahol velem kb annyit targyal meg, hogy mekkora fizut szeretne es mi mit tudunk adni.

Eppen a kis cegek nem alkalmaznak HR.t ...a "hulye" es "ezoterikus" nagyvallatok mind -mind tobb HRest tartanak. Termeszetesen a "misztikus" eronk miatt. (Kulfoldon is)

sureee. 2016.12.27. 14:38:00

@Zsuzsi25:
"Mit gondolsz a munkaszerzodesed ki intezi? Szerinted az MTKval kalcsolatos torvenymodositasokat ki koveti? Munkakor meghatarozasok dokumenticoja? ceggel kapcsolatos szerzodesek? szerinted ki tartja updaten? Kontakt a munkaerokolcsonzo cegekkel? szerinted ki csinalja?"

Izé, a jogi osztály, jogi előadó, vagy épp a megbízott ügyvéd, ügyvédi iroda.
Btw, arra se bíznám egy cég jogi ügyeinek intézését, aki már ott elvérzik, hogy a Munka Törvénykönyve megfelelő rövidítésével sincs tisztában...

2016.12.27. 15:29:58

@Zsuzsi25:

"Nem "kenyszeritek"senkit, es nem "kotelezek" senkit."
Ezt miért nekem írod? Írtam ezzel kapcsolatban neked valamit?

.

"Mit gondolsz a munkaszerzodesed ki intezi?"
Hát ha cégnél dogoznék, remélném, hogy nem te. :)

.

"Szerinted az MTKval kalcsolatos torvenymodositasokat ki koveti?"
Mi a baj már megint az MTK-val?
Amúgy is a fradi a király! :)

.

"Oktatasok/kepzesek szervezese?"
A legtöbb oktatás és képzés eleve hasznavehetetlen.
Ahogy az egész oktatási rendszer sem a gyerekről szól, vagy arról, hogy képezzünk valakit. Hanem arról, hogy eltartsuk a pedagógusokat.
(Akiknek - mily' meglepő - döntő része nő. Ez is a nőtartó rendszer része.)

.

"tesztek iratasa, javitasa?"
Ezt egy 12-14 éves gyerekre is rábízhatnánk. Kap két tábla csokit, és elvégzi. Talán még jobban is, mint a legtöbb HR-es. Ehhez miért kell külön embert tartani?

.

"Munkakor meghatarozasok dokumenticoja?"
Ez a bürokrácia része. Ahogy a legtöbb annak, amit felsoroltál.
A bürokrácia meg - ahogy már mondtam volt - azért van, hogy eltartsuk a nőket.
Egy normális rendszerben ilyen szarakodásra semmi szükség nem lenne.
Nem beszélve arról, hogy ezt is jobban meg tudná csinálni az, aki ért is az adott munkakörhöz, nem pedig egy olyan, aki egy büfészakos diplomával tudja osztani az észt.

.

"Kontakt a munkaerokolcsonzo cegekkel? szerinted ki csinalja?"
Ha odaadom egy 16 éves gyereknek, az képes megcsinálni.
A rendszer hibája, hogy ehhez diplomás eltartottat kell beraknunk oda, mert másra már nem lehet alkalmazni.

.

"Jelenleti ivek vezetese...azzal kapcsolatos kimutatasok keszitese?"
Ez az általános iskola 5. osztályával már megcsinálható.

.

"Allashirdetesek elkeszitese?"
Középiskolásoknak szorgalmi feladatként kiadható. Ők már képesek ilyet csinálni, nagyjából minimálbérért.

.

"Eppen a kis cegek nem alkalmaznak HR."
Mert ott a legegyszerűbb melókat inkább elvégzi valaki mellékesen, mivel nincs keret arra, hogy egy plusz semmittevőt eltartsanak. A nagy cégeknél meg van keret arra, hogy legyen külön HR-esük is, ami jól mutat. Olyan trendi manapság. Nem baj, ha olyan melót is végez, amit egy gyerekre rá tudnánk bízni. A lényeg, hogy látszódjunk valaminek. Nemde? :)

2016.12.27. 16:31:08

@Zsuzsi25:

"Es mondhatom azt, (mondtam is szinglikent) ha nem tetszik, ott az ajto! Mert egyedul is tokeletesen megvagyok. Emiatt szuletett a cikk is....nincs szukseg a luzer ferfiakra, sokan kiesnek a pikszisbol."

Ha a "lúzer" férfiak valóban kiesnének a pixisből, és csak az alfahímek játszanák le a pályát, akkor a "lúzer" nőknek nemhogy család, gyerek, párkapcsolat nem jutna, de még szex is csak alkalmanként, egy pár perces gyors menet vagy kósza szopatás erejéig. Mert lehet, hogy a férfiak nagy része lúzer, de a nők nagy része sem Hercegnő, akit a Herceg hazavinne otthonra. :)

Ha a huszonötös szám a hozzávetőleges életkorodat jelzi, akkor ez sok mindent megmagyaráz, de el fog jönni az az idő (gyorsabban, mint gondolnád), amikor a korosztályodban már a férfi válogat. :) És amikor már a párkapcsolatra azért is szükség van, hogy baj és nehézség esetén számíthassatok egymásra, és hidd el, hogy akkor már nem lesz akkora buli szingliskedni meg egyedül öregedni.

És most ugyan van párkapcsolatod, de ha ne adj' isten 40-45 évesen, egy-két gyerekkel bármi okból egyedül maradsz (esetleg még az egzisztenciád is megrendül), akkor kesereghetsz majd egóblogon arról, hogy már az egzotikus milfkalandot kereső huszonévesek meg a korodbeli lúzer faszik is csak testi-lelki lábtörlőnek használnak. Igen, sajnos ilyen könnyen lesz egy magabiztos csajszykából lúzer nő...

"When we are young
Wandering the face of the Earth
Wondering what our dreams might be worth
Learning that we're only immortal
For a limited time..."
:)
www.youtube.com/watch?v=rYCOCIHObtg

2016.12.27. 21:03:08

@zpetal:
"sajnos ilyen könnyen lesz egy magabiztos csajszykából lúzer nő"

Ha jobban belegondolunk, mit is jelent a nőnél a lúzer férfi?
- Nincs elég pénze, hogy eltartsa a nőt.
- Nem eléggé van kigyúrva, nem elég ügyes és mozgékony.
- Nem eléggé magabiztos.
- Nem eléggé intelligens és művelt.
- Nincsenek különleges képességei, adottságai, stb.
- Nem elég jó az ágyban, nem tudja kielégíteni a nőt.
Esetleg még pár apróság.

Ha így nézzük férfi szemmel is, akkor a nők 98%-a voltaképpen iszonyatosan lúzer. Sőt, egy átlag nő is sokkal lúzerebb, mint az alsó kategóriás omega férfiak legbénábbja. :)
Az átlag nő:
- Még önmagát sem tudja eltartani olyan színvonalon, amilyen színvonalon él.
- Testi erejét és ügyességét tekintve bőven elmarad a férfiak 98%-ától.
- Magabiztossága valahol a béka segge alatt van. Ha mégsem, akkor az első adódó komolyabb probléma esetén sírni kezd.
- Intelligenciájában alulmarad a férfiaktól, műveltsége meg kimerül a Coelho-szulejmán-ezoteria szinten.
- A különböző dolgokhoz való hozzáértése nagyjából egy tizenéves gyerek szintjén van. Kb. annyit is bíznak rá a munkáltatók is.
- Még az orgazmusát is mástól várja el. :)

Szóval érdekes kérdés ez a lúzerség... :)
Sokkal inkább arról van szó, hogy a nő alapvetően parazita életmódra rendezkedett be az evolúció pár évszázezrede alatt és abban jó, hogy kihasználja a nálánál hatékonyabb, sikeresebb, eredményesebb férfit. Cserében pedig gyereket adjon neki. A két fél közötti csere lényege az volt (és ma is így van), hogy a férfi eltartja a nőt, a nő meg gyereket szül neki. De mivel manapság már gyereket sem ad igazán (vagy csak alig), így mondhatjuk, hogy az állami eltartó rendszer és a férfiak nélkül a nők 95%-a ugyanúgy kipusztulna, mintha az őskorban élnénk. Voltaképpen a nők annak köszönhetik a nagy arcukat, hogy van egy idióta és óriásira duzzasztott szociális hálónk, meg egy nőket pozitívan diszkrimináló államunk, amelyik a férfiak pénzén eltartja a sok léhűtő, önmagát is eltartani képtelen nőt. Azokat a nőket, amelyek mivel azt hiszik, hogy saját maguktól értek el sikereket, iszonyat nagy arccal tolják magukat.
Kicsit röhejes, ha jobban belegondolunk, hogy a nők több százezer év evolúciója alatt is annyit tudnak csak letenni az asztalra, mint amit az őskorban sikerült nekik. Hát úy nagyjából a puncijukat. De közben azért tele szájjal lúzerezik a férfiakat, akik nélkül már régen éhen döglöttek volna...
Ennél mi lehet még szánalmasabb? :)

2016.12.27. 22:02:46

@zombigyilkos: erre csak annyit lehet mondani, hogy zsak a foltjat, azaz egy potens kepzett cselekvokepes not kizarolag az uilyen jellemzokkel megaldott potens ferfiak kepesek megkozeliteni s az altalad itt leirt luzer nok, akikkel te is talalkoztal, a luzer ferfiaknak jutnak.

2016.12.28. 14:47:16

@csipke777:

"egy potens kepzett cselekvokepes not kizarolag az uilyen jellemzokkel megaldott potens ferfiak kepesek megkozeliteni s az altalad itt leirt luzer nok, akikkel te is talalkoztal, a luzer ferfiaknak jutnak"

Félek, hogy a hölgyek csak szeretnének ebben hinni.

A férfiaknak meg a nőknek párkapcsolati szempontból teljesen mások a másik nem "lúzerségről" alkotott elképzeléseik.
Elég sok sikeres, magabiztos potens férfit látni 15 évvel fiatalabb, nem képzett, de ügyesen szopó, jól főző, reprezentatív megjelenésű szolirecepciós szintű nők mellett.
Míg a "potens, cselekvőképes, képzett" nők (pl. a középkorú sikeres üzletasszonyok) pedig - ha a férfiak szemszögéből valami miatt lúzernek minősülnek már a húspiacon - pedig legfeljebb egyedül meditálnak otthon esténként az általad leírt vonzás törvényén, és jó esetben alkalmi szex jut nekik, de sokszor még az sem. Mondjuk mert egyszerűen sima biológiai tényezőkben nem tudnak már versenyezni a fiatalabbakkal, ezért a potens, képzett, sikeres férfiaknak eszük ágában sincs már megközelíteniük őket.

2016.12.28. 15:33:18

@zpetal: akkor most nem ertem: szted a nok eloskodo benak vagy oregek? Hu, de boldogtalan vagy te, hallod!

2016.12.28. 15:47:53

@csipke777:

igen, szomi vok. ;(

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7c/Graham's_Hierarchy_of_Disagreement.svg/707px-Graham's_Hierarchy_of_Disagreement.svg.png

Nezd meg a szep szines kepet pls azt utana dumcsyzhatunk megin h szted whats the matter. <3 puszííííí
:)

2016.12.28. 16:09:36

@zpetal: nemtom mit csinaljak az ervelesek minosegi szintezesevel hiszen koztunk nincs vita se ervek ellenervek nem lehetnek te beszamolsz sajat elettapasztalataidrol kulonosen ami a noket illeti mely kepbol az jon le h a nok elhetetlenek ill szalonkeptelenek a ferfiak erdeklodesere nem meltok vagy mert csak a pinajuk van vagy mert mar tul oregek. Vettem. Es sajnalom, hogy ilyen beszukult a vilagod. Ennyi.

2016.12.28. 16:24:20

@csipke777:

sztem te a kerdest se erted amirol szo van nemhogy az en commentemet szemantikailag, a "vilagomat" meg cak a fantaziadban rajzoltad meg sajat magadnak, almodtal egy vilagot magadnak es most ott allsz a kapui elott azt csak csodalkozol ra butacskan, no worries van egy igy

:-* @->--

2016.12.28. 16:49:50

@zpetal: miert pont szemantikailag miert nem szemiotikailag vagy szintaktikailag? Te amugy erted is ezeket a szavakat vagy csak hasznalod mert hatha vki hasraesik a felmuveltsegedtol? Arrol nem is beszelve h minek mar ide ez a lirikus eddaista giccsparade?! Te szivsz vmit?

2016.12.28. 16:59:21

@csipke777:

(⊙_☉)

Hat nemtom en csak a neten talalok ilyeneket erted de jo h irtal mar azt hittem hari vagy de latom h csak egy sablon feminin troll aki a frusztraciojat jar levezetni ilyen pasis helyekre sorryka

2016.12.28. 17:15:08

@zpetal: se hari, se szomi, se frusztri, se trolli se semmi ilyesmi nem vagyok engem a puszta kivancsisag tart itt te viszont telleg nagyon el vagy most szallva vmi szertol, baratilag javallott ilyenkor a bolcs es sokatmondo kussolas. Hm?

2016.12.28. 17:29:38

@csipke777:

lazits kicsit bujj oda a potens sikeres kepzett parodhoz unnep van

amugy mire v kivancsi ami ennyire itt tart teged a beszukult vilagu emberek között hm?
Te valami olyan vagy mint breewenses (lehet, nem jol irom) es most jol megfigyeled a feriakat a netdzsungelben az elohelyukon es neha kapcsolatba is lepsz veluk?

2016.12.28. 17:53:09

@zpetal: majdnem jo, breewenses, es igen, tecc a parhuzam, resztvevo megfigyelek epp, izgi :)

2016.12.28. 18:05:37

@csipke777:

Igen, gondoltam. :-)

Makogo sms-nyelven trollkodsz es legjobb esetben felremagyarazasokkal provokalsz (de nekem pl. olyat adtál a számba, amit sosem írtam), és ezzel szórakozol.
Biztos izgi lehet, csak nem sok értelme van.

Na nem baj, kussolok, most már, és hagylak a potens képzett pároddal, én meg lúzer kisfiukent megyek a netes pornohoz, tudod. :-)

2016.12.28. 18:16:22

@zpetal:
Csak feminista troll, semmi több. Kár komolyabb figyelemre méltatni, mert vitázni, vagy akár csak érdemben bármihez hozzászólni úgyis képtelen.

Arra viszont tökéletes, hogy a feminizmust itt mindenki előtt faszán lejárassa. Na meg hogy bemutassa, hogy milyen is egy átlagos, feminizmustól fertőzött nőnemű lény. (Szándékosan nem használtam a nő kifejezést.) Szóval szerintem csak néha dobj neki csontot, hogy legyen min rágódnia. ;)

2016.12.28. 19:17:31

@zombigyilkos: no es milyen lenne az a szamodra idealis no, aki nem feminista (barmit is jelentsen ez szerinted) es nem troll?

2016.12.28. 19:28:43

@csipke777:
Ideális nő???
Először csak simán beszéljünk a nőről, nem kell mellé az ideális jelző. Ennek pedig alapja, hogy egy feminista nem lehet nő.

A feminista nőnemű élőlény csak szuka.
Eszembe nem jutna sértegetni a nőket azzal, hogy egy feminácit közéjük sorolok. Még a hisztis ribancokat is többre tartom, mint bármelyik feministát.

Tehát igen:
A nővé válás egyik fontos lépése -> ne legyél feminista.

2016.12.28. 19:34:14

@zombigyilkos: oke nem feminista es aztan hogyan tovabb? Milyen az a no aki neked bejon?

2016.12.28. 21:18:51

@csipke777:
Nem mindegy? Neked már ez is lehetetlen. :)

2016.12.28. 21:21:24

@zombigyilkos: nem mindegy, engem ez komolyan erdekel, meg ha en nem is utom meg a "mercet", ha vannak tovabbi szempontjaid, kivancsian varom

Zsuzsi25 2016.12.28. 21:27:00

@zombigyilkos: Engem is erdekel. Hatha elvalok, es akkor tudjam mar milyennek kell lennem....

2016.12.28. 21:38:32

@Zsuzsi25: neked sincs mar eselyed, nem figyeltel, te mar egy oreg ket labon jaro pina lehetsz csak ezt elore mondom ld masik poszt na de akkor is erdekes lehet sztem h milyen idealkepe van egy ilyen embernek, mint pl a mi zombibebinknek :) apropo: mar ertem mely himnemu egyedek generaljak a posztindito "edi-bedi fiukak" hangnemet a noknel :))

2016.12.28. 21:46:15

@Zsuzsi25:
Egy rendes párkapcsolatban élőnek ezt aligha kell magyarázni. Ha te nem ez vagy, avagy már válásban godnolkodsz, akkor meg hiába tenném, úgyse értenéd.

De azért hidd el, értékelem az igyekezetedet! ;)

Zsuzsi25 2016.12.28. 21:52:19

@csipke777: ne is mondd! - :( 20 felett mar minden nap ajandek. Raadasul ha elvalok, hogy fogok olyan pasit fogni mint zombigyilkos?
Eselyt sem ad.

@zombigyilkos: tenyleg? Jajj de jo! Hat. Minden vagyam egy olyan ferfi mint te!

2016.12.28. 22:00:24

@Zsuzsi25: ezek a peldanyok itt kimeritik az antifeminista nogyulolo himsoviniszta kategoriakat egy elmeny ilyet ha nem is eloben de legalabb url latni leven eddig csak konyvekben olvastam roluk de ugy latom a nokepuket nem fogjuk mar megismerni csak azt arultak el h az ideis no nem feminista (a tobbiek emlitettek h fiatal es szuz is legyen) hat pedig nagyon biztam bennuk

2016.12.28. 22:27:17

@csipke777:

"neked sincs mar eselyed, nem figyeltel, te mar egy oreg ket labon jaro pina lehetsz csak ezt elore mondom ld masik poszt"

a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab

Ha az én hozzászólásaimra gondoltál itt, akkor szűkítsd le nyugodtan, hogy melyik bekezdésből (mondatból, szóból) olvastad ki ezt (meg amiket még korábban nekem tulajdonítottál). De ezt már elmondhattad volna korábban is ha akartad volna. De hát nem akartad.

2016.12.28. 22:35:26

@zpetal: az ervelestechnikai kiskate felesleges nem volt itt az altalad leirtakra utalo szovegresz sokkal inkabb zombiera

Circus 2016.12.29. 01:44:37

@Zsuzsi25: @csipke777:
Drága Hölgyeim,
csak csendesen figyelem az adok-kapokot itt a sarokban, de továbbra sem értem, miért minimum elvárás a női oldalról az egzisztencia, miért nem lehet együtt felépíteni kettőnket, mint egy párt, kölcsönösen segítve egymást, főleg egy fiatal (30 alatti) pár esetén?

Továbbmegyek, adott helyzetben, ha a pár női tagja 7 számjegyű fizetést visz haza (mint Zsuzsi korábban), és gazdasági okokból emiatt a párja marad otthon a gyerekkel gyes/d akármin, akkor az milyen helyzet ebből a nézőpontból?

Vagy ez fel sem merülhet, mert ilyen helyzetben eleve 7 számjegyű pénze kell lennie (leendő) apukának is eleve, mert csak ilyennel szabad szóba állni?

A fenti előzmények alapján nem úgy tűnik, hogy csak a férfioldalon okoz feldolgozhatatlan problémát, ha a nő keres jobban...

2016.12.29. 03:55:10

@Circus: reszemrol ez nem elvaras en sosem voltam anyagias es de igen, lehet (adott esetben kell is) egyutt epitkezni az h masoknal ez miert elvaras azt nemtom nyilvan osi oszton az utodnemzes -/ felneveles biztositasara sztem engedd el ezt a temat es valassz olyan not aki nem anyagias a tobbiek meg csinaljanak amit akarnak/tudnak :)

Zsuzsi25 2016.12.29. 08:42:25

@Circus: Hat 1. Itthon nem tudom megkeresni! Lehetetlen. Vezetove nem valnek sosem. Mert no vagyok! "Mivel lassan elmegyek szulni..." Es ha nagyon magasra jutnek, ott is csak surolnam az 1 M.et. Ezt is csak ha 0-24 tolom...es nincs se maganeletem se semmi. Ennyit nem er!
Penzt csinalni mindenki tud, mindezt ugy veghez vinni, hogy kozben megmarad a maganeleted is, az a teljesitmeny.
2. Kint ez nem olyan nagy fizetes ám!

Nem 1 M.et keres. Hanem csak 450 et. Fele annyit. Szoba alltalm vele megiscsak! Mi tobb! Hazajottem....tehat magam ala valasztottam. (Vagy mi)

Fentebb leirtam, hogy mitol felnek a nok, es miert valasszak a keszt.
Es abszolut ertheto is. A gyerek az penzkerdes.... - Egyelore a nok maradnak otthon szules utan. Mert a nok tudnak szulni, a ferfiak nem tudnak szulni.
Es van meg egy dolog amiert jobb a kesz. A penztelenseg az allando nelkulozes felorol egy kapcsolatot elobb utobb. Sok ilyet lattam. A noknek ez utodlas szenpontjabol fontos, hogy olyat valasszanak aki kepes gondozni az utodot es es eltartani a not (is) amig otthon van a gyerekkel.

Az baszna be! Ha ezt a ferjemnek eloadnam itthon, kepen rohogne! :) (de a legtobb IGAZI ferfi szinten)
Ha fel ebred kiprobalom, es beszamolok az eredmenyrol.

Zsuzsi25 2016.12.29. 13:38:01

@Circus: kirohogtek. :) Nagyon!
Amugy pedig, mint no, nem tudnam elviselni, hogy nincs velem a kisbabam

2016.12.29. 17:40:46

@Zsuzsi25:
"Jajj de jo! Hat. Minden vagyam egy olyan ferfi mint te!"
Ámodik a nyomor... :)

2016.12.29. 17:49:13

@csipke777:

"kimeritik az antifeminista nogyulolo himsoviniszta kategoriakat"
Az antifeminista nem egyenlő a nőgyűlölővel.
Csak egy olyan férfigyűlölő náci szemében, mint amilyen te is vagy.

Ugyanis a feminizmus egy náci eszme.
Aki meg antifeminista, az voltaképpen náciellenes.
Nálatok feministáknál annyi csak az eltérés az egykori nácikhoz képest, hogy nálatok nem a német az áldozat, hanem a nő; és nem a zsidó a gonosz, hanem a férfi. És mivel a feminista egy férfigyűlölő náci, ezért nő már alapból nem lehet. Tekintettel arra, hogy egy nő nem támad férfira és nem harcol ellene, mint ti. Am,elyik nő férfira támad (ahogy egy feminista teszi), az egyből megszűnik nőnek lenni és onnantól csak egy söpredék szuka.
Amilyen te is vagy, aranyom. :)
Tehát voltaképpen rád illik a nősténysoviniszta, férfigyűlölő és náci kifejezés.
Gratulálok hozzá! :)

.

"a tobbiek emlitettek h fiatal es szuz is legyen"
Nem emlékszem, hogy a többiek ilyet említettek volna.
És én is csak azt mondtam, hogy _párválasztás esetén_ az ideális nő fiatal és szűz.
(Tehát nem azt mondtam, hogy a nő fiatal és szűz, mint ahogy te megpróbálod beállítani, hanem csak azt, hogy párválasztáshoz az ideális nő ilyen. De azért szép náci próbálkozás volt ez is.)

2016.12.29. 17:50:56

@csipke777:
Pedig bizony nagyon ült esetedben, amit olvtársunk belinkelt. Érdemes lenne olvasgatnod. Bár a nácik trollképző központjában ez gondolom tiltott olvasmány... :)

Zsuzsi25 2016.12.29. 18:58:27

@zombigyilkos: Igen! Csak almodhatok egy ilyen himsoviniszta pasirol....aki igy tiszteli a noket.

2016.12.30. 21:28:17

@Zsuzsi25:
Nem a nőkről beszéltem negatív hangnemben. Csak tudnod kéne szöveget értelmezni, és úgy te is látnád. Ebből kifolyólag pedig nem én vagyok hímsoviniszta, hanem te vagy nősténysoviniszta. Gratulálok! :)

Zsuzsi25 2016.12.31. 09:51:14

@zombigyilkos: Amelyik no ferfira tamad? Tehat csak az a no (vagyis nem feminista szuka) aki kussban turi a ferfiak hulyeseget? Vilagos. :D
Csipke neveben nem beszelhetek, de en egyaltalan nem utalom a ferefiakat, a nok tonbsege sem. (kulonben nem mentem volna ferjhez) azt viszont igen, hogy uton utfelen megkaptam a ribanc jelzot, ha kikosaraztam valami luzert. Most is...de most mar azt hallgatom, hogy: "csak a penze miatt ment hozza". Vagy: "egy ilyen no csak a penzre megy, nekem eselyem se lett volna". Es hasonlok...

2016.12.31. 14:32:36

@Zsuzsi25: en spec imadom a ferfiakat - annyi labjegyzettel h aki anyukaja picikeje hisztis luzer azt megeszem reggelire, a tobbiek velkam :)

2016.12.31. 19:53:50

@Zsuzsi25:
"Tehat csak az a no (vagyis nem feminista szuka) aki kussban turi a ferfiak hulyeseget?"
Mi a bajod, aranyom? Agyadra ment a pezsgő, vagy csak megint szövegértési nehézségeid támadtak? :)

"uton utfelen megkaptam a ribanc jelzot"
Hát ha ribanc vagy, akkor ne csodálkozz rajta, ha annak neveznek.
Tudod, ami sárga, hápog és úszik a vízen, az kacsa... :)

2016.12.31. 19:54:56

@csipke777:
Ugyan már, pici náci! Ne erőltesd ezt a hülye maszlagot. Senki nem hiszi el neked, hogy bármiféle érzelmed lenne a férfiak iránt az állandó gyűlölködéseden kívül. :)

2016.12.31. 20:02:15

@zombigyilkos: na de tegyuk fel csak a jatek kedveert h veszunk egy altalanos csipket es egy teljesen hetkoznapi zombigyilkost majd egymas melle tesszuk es osszehasonlitjuk oket, vajh melyik tunik viragosabb lelkuletunek?

2016.12.31. 20:14:23

@csipke777:
Az, hogy ki minek tűnik, az egy dolog.
Meg tudod, megint más a valóság.
Kettőnk közül te vagy fasiszta, te kezdtél másokkal személyeskedni, és te provokáltál itt jópár embert már akkor, mikor még csak hozzád sem szóltak. Szóval ezt beégted, de piszkosul. Szerintem inkább ne erőltesd, mert csak rosszab lesz. :)

Zsuzsi25 2016.12.31. 20:17:33

@csipke777: Ne aggodj. Zombi meglesz gyozodve rola, hogy ő! Es o ezt teljesen komolyan is gondolja.
Fogadjuk el! Ribancok vagyunk meg feminacik meg mittudomen! :D

Zsuzsi25 2016.12.31. 20:20:19

@zombigyilkos: de miert csak azutan miutan kikosaraztam? Azelott soha! Azt probalom megerteni, hogy miert kell ezt csinalni. Miert kell seggfejje valni az elutasitastol? ....miert nem lehet inkabb azon elgondolkodni miert kosaraz ki a no?
Vagy azon, hogy mit kellene mashkgy csinalni azert, hogy egy jo no kegyeit elnyerjetek...!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.12.31. 21:26:38

Azt mondja velkám, röhögnöm kell ezen a sablondumán.

2016.12.31. 21:55:18

@Zsuzsi25: mert anyukajuk picikei akik megszoktak h mindent megkapnak nemet soha nem hallottak azert kezdenek hisztizni ... nekem volt pasim akit visszautasitottam de o ezt olyan felnott modon kezelte h ezzel felkeltette az erdeklodesemet :)

2016.12.31. 22:29:28

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hello nari mizujs na es neked mi a velemenyed a szuz nokrol? Osztod az itteni himek toretlen ambar hajlithatatlan lelkesedeset irantuk?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.12.31. 22:58:08

@csipke777: Nekem mindegy. De el tudom fogadni, hogy kívánatos a fiatal, feszes test, és a nem hülyeségekkel teli fej.

2016.12.31. 23:15:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hat ezzel nem sokat mondtal de szamos kerdest felvetettel: 1. minden szuz no teste feszes? 2. Csak a szuzek teste feszes? 3. Csak a feszes kivanatos? 4. Minden szuz feje mentes a hulyesegektol? 5. Csak a szuz nok feje mentes a hulyesegektol? 6. Miert es kinek fontos, h a no agya is szuz legyen? 7. Van-e olyan h hulyesegektol mentes agy? Most igy hirtelen ennyi. A sor szabadon folytathato ... :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.12.31. 23:30:33

@csipke777: 7. Nincs ilyen női agy,ezzel mindenki kiesett a rostán,és nullázza is a többi kérdésed, haha.

2016.12.31. 23:48:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ne tegyel fel keresztkerdeseket mert osszeszavarsz es azt nem szeretem

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.01.01. 00:54:08

@csipke777: mit? a nem szeretést? vagy az összezavarodást?

2017.01.01. 01:14:42

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hat ne is hagyd magad meg a vegen leluzereznek itt a kollegak

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.01.01. 01:19:37

@csipke777: az nem izgat túlságosan. az viszont igen,hogy egy huszárvágással kitértem előled és semmi propaganda, hanem ezt így lógva hagytad.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.01.01. 01:36:58

@csipke777: vagyis beépítette és elfogadta a kritikákat?

2017.01.01. 09:35:56

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): milyen kritikakat? Azt h naci feminista ket labon jaro pina ribanc troll? Hat ezeket meg nem sikerult feldolgoznom. Sorry.

2017.01.01. 16:05:02

@Zsuzsi25:
Mi a bajod? Hogy jön ez ahhoz, amit írtam, aranyom?
Vagy megint szövegértési nehézséged támadt (immáron sokadjára)?
:)

2017.01.01. 16:07:32

@csipke777:
Te most komolyan egész nap ezen a blogon lógsz?
Késő este, hajnal 1-kor, délelőtt 11-kor, és ez megy már napok óta.
Ennyire nincs magánéleted? Mondjuk ahogy elnézlek, megértem... :)

2017.01.01. 16:12:29

@zombigyilkos: lottoznom kene. Tudtam h ezt fogod mondani. Amugy dogletesen unatkozom. Azert vok itt. Hogy hol es miert azt nem arulom el.

2017.01.01. 16:50:52

@csipke777:
Nekem mára elég volt ez az egy szűk órácska is.
Csá!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.01.01. 19:05:19

@csipke777: irracionális félelem attól hogy felkérés és személyesen közli véleményét?:-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.01.01. 20:47:36

@csipke777: akkor irracionális félelem, hogy könnyebben tippelnék személyedre, mint most?

2017.01.01. 20:52:26

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ki tippelne? Te? Es mi az h mint most?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.01.01. 21:25:31

@csipke777: Én, és azért, mert nem vagyok biztos még.

2017.01.01. 21:32:13

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem vagy biztos? Miert nem? Es ha biztos leszel, mi lesz?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.01.01. 22:11:53

@csipke777: jogosítványt, forgalmit kérek. Mellette pedig sopánkodom, hogy ver engem az ég :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.01.02. 10:29:03

@csipke777: Valóban az, biztosan a nickváltás hiánya teszi.

csiperke123 (törölt) 2017.01.02. 10:30:50

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): én is így gondolom,mi több, rögtön javaslatom is van: "Édes Gesztenye a Holdfénynél"

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.01.02. 12:29:39

@csipke777: Ez valami vendéglő, ahol velkámolod az alfahímeket?

csiperke123 (törölt) 2017.01.02. 12:34:28

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): persze, és te biztosítod hozzá a villanyfényt

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.01.02. 12:38:17

@csipke777: a gyertyatartó a gyertyát tartja, nem a fényt. mielőtt megzavarodnál, ezt tisztáztam kicsi buksidban.

csiperke123 (törölt) 2017.01.02. 13:04:05

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): a lenyegen ez mit sem valtoztat
süti beállítások módosítása