Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Nem kérek bocsánatot azért, mert férfi vagyok
2017. január 16. írta: George Herceg

Nem kérek bocsánatot azért, mert férfi vagyok

CoupleFight.jpg

Valami kozmikus, egyetemes önostorozás futott végig szexuális zaklatás témában a hazai blog szférában. Lassan ott tartunk, hogy minden férfinak közösen kell felelősséget viselni minden beszólogatós jó munkásember, vagy melltapizós iskolásfiú rémtette miatt.

Lásd itt: http://mindmennaplo.reblog.hu/sarika-bocsass-meg-hogy-fogdostalak

és itt: http://vallomasok.reblog.hu/egy-no-mindig-ki-van-teve-a-zaklatasnak

Nos, én, mint férfi ezzel ünnepélyesen nem kérek bocsánatot a nőktől az alábbiak miatt:

Nem kérek bocsánatot tőled Dia, akinek nyolcadikban a strandon a víz alatt megfogtam a mellét. Már csak azért sem, mert utána direkt újra el kezdtél fröcskölni és alig vártad, hogy újra „véletlenül” kioldjam a bikini felsődet. Cserébe senkinek nem kell a Te nevedben tőlem bocsánatot kérnie, azért mert másnap már Petivel pancsoltál ugyanott és ugyanúgy.

Tőled sem kérek bocsánatot Timiké, aki előttem ültél az osztályteremben és nyávogó hangon visítoztál akárhányszor, amikor meghúztam a szép hosszú copfodat. Cserébe senkinek nem kell bocsánatot kérnie tőlem azért a pofonért, amit kaptam ezért tőled. Megérdemeltem.

Kedves Ági! Tőled sem kérek elnézést azért, mert csak egyszer szexeltünk és utána úgy érezted kihasználtalak, mert nem lett folytatás. Tudod egyszerűen nem voltál elég jó. Van ilyen. Valaki másnak Te leszel a hercegnő. Cserébe szó nélkül elviseltem a gyalázkodó emaileidet. Van, aki nem tud veszíteni.

Kedves Lányok, Nők és Asszonyok! Nem kérek tőletek bocsánatot férfiként azért, mert beszólnak a miniszoknyás és push up melltartós vonulásotok látványára a kőművesek. Én nem vagyok ilyen. Nekem ezért nem kell felelősséget vállalnom, sem pedig szégyenkeznem. Nem kérhetek bocsánatot azért sem, mert vannak főnökök, akik meg akarnak kettyinteni minden jól kinéző alkalmazottat. Én nem vagyok főnök, én, ha akarnék, sem tudnék visszaélni egy ilyen helyzettel. Nem kérhetek bocsánatot azért sem, mert a férfiak szexelni akarnak és lehetőleg ingyen és gyorsan. Nem tehetem, mert ilyenek vagyunk, de ezen kívül sokfélék is, és a hőn áhított célhoz sokféleképpen igyekszünk eljutni. Van, aki erőszakos, van, aki nyomulós, van, aki bunkó, de ők csak a hangos kisebbség. De cserébe nektek sem kell bocsánatot kérni azon nők nevében akik:

  • Magasabb fizetéséért, előléptetésért leszopják a főnöküket
  • Minden érzelem nélkül szállnak farokról-farokra, de mindig anyagi javakkal távoznak
  • Mástól fogant gyermeküket titokban eltartatják a férjükkel
  • Érzelmileg tönkretesznek és szétrombolnak családokat
  • Csábítanak, majd elhajtanak férfiakat
  • Kihasználnak férfiakat érzelmileg és anyagilag

Nem kell a bocsánatotok, mert ti, akárcsak mi nagyon különböző személyiségek vagytok, és bár ösztönszerűen megvan bennetek a hipergámia, az érzelmi manipuláció és a csábítás képessége, ezt sok esetben sikeresen tartja kordában a neveltetésetek és az egyéni tartásotok. Ha zavar titeket, hogy zaklatnak a munkahelyen, az utcán, az iskolában elsősorban tanuljátok meg kezelni a helyzetet, védjétek meg magatokat, nem csak a testetek, de a pszichétek is. Forduljatok a megbízható férfi rokonaitokhoz és barátaitokhoz! De soha ne hibáztassátok az egész férfi nemet. A tetteket egyének követik el, a felelősség is az övék és bocsánatkéréssel is egyedül ők tartoznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszemmel.hu/api/trackback/id/tr9212129947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MutánsJane 2017.01.16. 14:46:28

Te nagyon nagy félreértésben vagy. Nem a férfinemet kárhoztatják, pláne nem az egészet. Viszont nem árt, ha tudod, hogy akiket nem kárhoztatnak, azok nem tagja annak a klubnak, amelynek te és a magadfajták igen.
Akiktől te személy szerint nem kérsz bocsánatot: háromból kettő jogos. A volt osztálytársnőd, akinek meghúztad a haját, hiába vágott pofon, vele nem vagy egálban, bármennyire is szeretnéd azt hinni. Itt ugyanis nem az a kérdés, hogy "megfizetted az árát" (ez rendszerint a lelkiismeretlen emberek könnyű kiútja, amit sok bűnöző is használ), hanem a következők:

1. ki volt a kezdeményező: te, ráadásul a megkérdezése nélkül,
2. föltenni a következő kérdést, amire a válasz könnyen kikövetkeztethető az érte kapott "jutalomért": ha ennek a copfos lánynak visszamenőleg volna rá lehetősége, hogy a hajhúzásaidat soha meg nem történtté tegye a saját életében, akkor mit választana.

Emiatt a két dolog miatt szerintem NEKI (Timi?) egy basic szintű erkölcsi mérce szerint igenis jár(na) az a bocsánatkérés. Ennyi. És az, hogy akkor még suttyó voltál, nem mentség, utólag sem.

2017.01.16. 15:05:37

@MutánsJane: Én ezt nem értem. Szerinted Timitől bocsánatot kellene kérnie a hajhúzásért, a másik kettőtől, Diától és Ágitól meg nem?

2017.01.16. 15:28:58

A szexuális zaklatás témája meredek és mindig nagy indulatokat kelt. Nem lehet, csak alul- vagy túlszabályozni közösségileg is, jogilag is. De ebbe most ne menjünk bele.
Ami a hétköznapi életet, társas érintkezéseket illeti, sajnos az van, hogy az a kéretlen, az a zaklatás, amit a NŐ annak érez de annak ellenére, hogy engem is zaklattak már, nő létemre én igenis együtt tudok érezni azokkal a férfiakkal, akiknek ezen "annak érez - nem érez annak" című rengetegben el kell tudnia igazodni. Nem egyszerű. Mert hajat húzni, meg mellet tapizni meg csak egyszer megdugni is sokféleképp lehet. Arról nem is beszélve, hogy az "udvarlási" szokások is korosztályonként változnak. Az oviban például valahogy így mentek a dolgok: "Tetszik az a lány? Igen. Akkor gyere, verjük meg!"

MutánsJane 2017.01.16. 18:50:21

@csipke777: Nem, én nem erre gondoltam, hogy annak alapján döntsük el, hogy ki mit érez annak, stb. Csak egyből bevillant, hogy ha egy ilyen, mint a poszter, azt meg merte volna csinálni, mint Diával, valószínű, hogy utána megkísérlem leszedni a fejét a helyéről, és pépesre őrölve adom vissza. Azt inkább nem részletezném itt, hogy mi mindent tudnék még kitalálni azt alapul véve, hogy víz alatt közelít meg, mert a rendőrség még lenyomozná az IP-címemet, stb. De elég gazdag a fantáziám, szóval nem úszná meg csúnya sérülések nélkül.
Sajnálom, Ági történetét csak felületesen futottam át. De nem igazán értem, hogy itt tulajdonképpen mi történt. A poszter átverhette, pontosabban annak finomabb formáját használva, hagyta, hogy illúziókba ringassa magát azért, hogy ő megdughassa?

MutánsJane 2017.01.16. 18:57:53

Bocsánat, a fentiekhez hozzátartozik, hogy mivel én sem alacsony, sem kimondottan vékony nem vagyok (igaz, kimondottan kövér sem, mindig a normál súly - túlsúly határán imbolygok), ezért soha nem támadott meg senki. Szóbeli inzultust egyszer tudnék felidézni, amit egyáltalán meghallottam, fizikai inzultus is egyszer volt, de az is csak azért, mert az illető egy biciklin haladt el mellettem az utcán (és megfogta a mellemet). Sajnos így nem tudtam leverni a helyéről a rohadékot, túl gyors volt. Egyébként mivel kifejezetten vékony a csontozatom (csukló körméret alapján), lehet, hogy tudat alatt, de szándékosan "tartottam magamon" mindig ezt a plusz súlyt, hogy kellően drabálisnak nézzek ki, és ezzel elrettentsek. A léptem is eléggé döngő. Tehát lehet, hogy azért nincsen bennem együttérzés, mert én - igaz, valószínűleg öntudatlanul - kiépítettem a magam védelmi rendszerét, ami működik is, ahogy kell.

MutánsJane 2017.01.16. 19:06:31

@csipke777: " Az oviban például valahogy így mentek a dolgok: "Tetszik az a lány? Igen. Akkor gyere, verjük meg!"

Igen, nálunk is volt ilyen, de ez engem mindig elkerült, és így utólag nagyon örülök neki. Ebben biztos az is közrejátszott, hogy már oviban is a legmagasabbak közé tartoztam, és ha visszatámadásról volt szó, nem igazán voltak gátlásaim.

2017.01.16. 19:12:06

@MutánsJane: huha ... latom, a poszter a tyukszemedre lepett, nem kicsit ;))))))

2017.01.16. 19:45:57

@MutánsJane:

Fogadj el egy jó tanácsot, hogy ha nincs meg a megfelelő fizikai és technikai felkészültséged és rutinod (önmagában a "túlsúly határán mozgok" meg a "kellően drabális vagyok" ehhez nem elég, pláne nőként nem), akkor ne menj bele ilyen magabiztosan utcai konfliktusokba, mert könnyen lehet, hogy utána a kórházban magadhoz térve kb. ugyanaz lesz az élményed, mint a biciklissel, hogy "túl gyors volt, nem tudtam leverni".

Egy kis mentális gyakorlatként nézd meg pl. ezt a videót, és gondold át, hogy mit csinálnál te ebben a helyzetben, és milyen csúnya dolgokat tudnál művelni egy ilyen támadóval, ha ő nem hagyja.

Csak erős idegzetűeknek:
youtu.be/OJbMVrNtN0k?t=158

Persze a monitor előtti szájkarate veszélytelen, ha meg félted az IP-címedet használj megbízható proxyt vagy VPN-t. :) (Persze azon keresztül se fenyegetőzz, gyerekes dolog.)

Asidotus 2017.01.16. 22:33:28

@MutánsJane:
"1. ki volt a kezdeményező: te, ráadásul a megkérdezése nélkül,"
ha mi, férfiak nem kezdeményeznénk, konkrétan kihalt volna az emberiség. Minden nő elvárja, hogy a férfi kezdeményezzen

MutánsJane 2017.01.17. 22:13:38

@Asidotus: Fizikai terrorizálásról beszéltem, nagyon értelmeske. Ami a másik félnek semennyire sem hiányzott, mint ahogy a későbbi reakciója mutatta.

Ami pedig az emberiség kihálásának esélyét illeti:

www.worldometers.info/world-population/

Legközelebb légy szíves, előbb gondolkozz és azután írjál.

MutánsJane 2017.01.17. 22:14:56

@zpetal: Köszike, de kéretlen tanácsokra sosincs szükségem.

2017.01.17. 22:23:42

@MutánsJane:

A fórumozás egy ilyen műfaj, ott bizony kéretlenül is véleményt mondhatnak a hozzászólásodra.
Egyébként tőlem aztán szájkaratézhatsz midnenkivel, ugyanúgy, mint utólag a téged zaklató biciklissel.

MutánsJane 2017.01.18. 00:01:41

@zpetal: "A fórumozás egy ilyen műfaj, ott bizony kéretlenül is véleményt mondhatnak a hozzászólásodra."

Engem ugyan nem zavar, ameddig nem várják el, hogy meg is fogadjam. Nem ma jöttem le a falvédőről, pontosan tudom, hogy a kéretlen tanácsban foglaltak megvalósulása MINDIG a tanácsadó javát szolgálják. (Jelen esetben szimpla egóhizlalási kísérlet.)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.01.19. 23:36:22

@MutánsJane: Dehogynem az egész férfinemet kárhoztatják, de ezt nem kell észrevenni, addig is lehet trollkodni.

Asidotus 2017.01.23. 20:03:23

@MutánsJane:
hát azért egy hajhúzást fizikai terrorizálásnak titulálni az erősen túlzás, legalábbis a posztoló írta esetben. Ott a pofon nem a fájdalomnak szólt, hanem a posztoló személyének, hogy közeledni merészelt

MutánsJane 2017.01.23. 22:30:07

@Asidotus: Közeledni? WTF? Én általános iskolás koromban ezt a fajta viselkedést soha nem így értelmeztem. (Bár így visszamenőleg nem zárom ki, hogy autisztikus vonásaim lehettek / lehetnek.) Számomra ez tuti sima bántásként jönne / jött volna le. Ha pedig valaki tudomásomra hozná, hogy közeledésnek volt szánva eredetileg, csak néznék ki a fejemből, majd az elkövetőre nézve eléggé lesújtó következtetéseket vonnék le, az biztos.

2017.01.24. 16:03:17

@Asidotus: nekem pl fiú tesóim vannak, kettő, így megtanultam, megszoktam, a fiúk így kommunikálnak, adott esetben hajhúzással fejezik ki a tetszésüket, de aki ezt nem tanulja meg, nagy bajban van/lesz az életben, pl ha a bátyám kedves volt velem, rögtön tudtam, hogy 1. akar valamit vagy 2. vétett ellenem és így próbál bocsánatot kérni :)

2017.01.24. 16:06:57

@MutánsJane: én spec a mai napig szeretem, ha meghúzzák a hajamat, felmegy tőle a pulzusom ... :)

Asidotus 2017.01.24. 18:42:49

@MutánsJane:
" jött volna le"
vagyis, ezek szerint hozzád nem közeledtek a fiúk. Így már érthető ez a férfiellenes, feminista hozzáállás

MutánsJane 2017.01.25. 00:23:27

@csipke777: Kösz, de szerintem ez a fajta "viselkedéskultúra" egyáltalán nem univerzális, és a saját érdekemben sem akartam ehhez soha szocializálódni.

csiperke123 (törölt) 2017.01.25. 17:16:36

@MutánsJane: nagyon érzékeny az ember, ha odafigyelünk, pontosan lehet tudni, hogy hol van a kedvesség, a játékosság, az évődés határa és hol van az erőszaké, nyilván ez utóbbi fájó és visszautasítandó, nekem is számos ilyenben volt részem, de tudok disztingválni és továbbra is van humorom, nyitottságom, ami az élethez kell

MutánsJane 2017.01.26. 01:16:24

@csipke777: Maradjunk annyiban, hogy én személy szerint nem értékelem az évődést, szándéktól függetlenül. És ilyen emberként szeretem és értékelem nagyra magamat. Érdekes és kellemes élmény amúgy egy ilyen netes felületen kommunikálni, eszmét cserélni, de IRL általában, kevés kivétellel, azt értékelem, ha a többség inkább békén hagy, és kimaradok az évődéses játékokból.

MutánsJane 2017.01.26. 01:27:24

@Asidotus: De igen, hülye gyerek. Egyszer részemről történő négyheti gipsz hordás lett az eredménye az egyik ilyen "közeledési kísérletnek". :-(

csiperke123 (törölt) 2017.01.26. 09:37:53

@MutánsJane: kedves Jane, örömmel értesítelek, hogy megnyerted a 2017. ÉV ANTISZOC-INTRO nagydíját - pedig még csak január van :)

MutánsJane 2017.01.26. 14:20:27

@csipke777: Oké. Remélem, a személyedben nem bántottalak meg. Egyébként szerintem rám inkább az aszoc jelző érvényes.

csiperke123 (törölt) 2017.01.26. 15:53:01

@MutánsJane: dehogy bántottál, url ez kvázi lehetetlen, ha akarnád, se menne :)

2017.01.27. 09:35:16

Azért nem kell bocsánatot kérni hogy valaki férfi, de azért akár lehetne, ha valaki bunkó, bántalmazó, szemtelen, másikat megalázó kihasználó módon viselkedik.

A példák mindegyike tartalmazott a másikat "nem embernek" hanem valami tárgynak vagy heccelhető kisállatnak néző szemléletet, úgyhogy mindtől nyugodtan akár bocsánatot is kérhetnél, ha nem férfi, hanem ember lennél.

2017.02.11. 03:24:25

@Mia and me:
Varázslatos, mikor olvahatom egy feminista agymenéseit.
Csak úgy röpköd ilyenkor a kiapadhatatlan kettős mérce. :)

MutánsJane 2017.02.15. 15:02:22

@zombigyilkos: Mondod mindezt te, aki bevallottan tárgyként használja a nőket. Marha autentikus.

2017.02.15. 17:17:33

@MutánsJane:
Mi a bajod? Elfogyott a gyógyszer nálatok, vagy csak nem megy az értő olvasás? Az egyik esetben irány a gyógyszertár, a másikra ott az általános iskola. Sok sikert!

Amúgy miért jó neked, hogy megint több nicken írsz?
Gondolod, hogy így majd igazad lesz? :)

MutánsJane 2017.02.15. 18:57:15

@zombigyilkos: Ha, ha, öreg, van egy rossz hírem: nincs itt semmi szükség többszörös nickre, mert többen vagyunk. Pont annyival többen, amennyi neked már túl sok. Ami pedig a gyógyszer elgurulását illeti, effélék szedését inkább neked ajánlanám a nyilvánvaló üldözési mániádra.
Neked biztosan nem tűnik föl, de akik esetleg olvassák, azoknak szerintem egyértelműen, hogy most fogytál ki az érvekből.

2017.02.16. 10:39:44

@MutánsJane:
Jah persze. Merő véletlenség az, hogy tök azonos stílusban, tök azonos írásmóddal, azonos szóhasználattal idejön két különböző nick, mindkettő pár tucat hozzászólással.
Annyira édi vagy, ahogy mosdatod a szerecsent. :))

Érvekből??? Mit érveljek neked, mikor egyet sem írtál? :)
Sőt, igazából az a hozzászólásod, amit nekem címeztél, nem is igényelt érvet, hiszen csak személyeskedtél benne. Persze ehhez kéne neked némi szövegértési készség is, hogy megértsd. Ezek szerint az általános iskola maradt ki az életedből. Remélem most ott vagy, hogy pótold a hiányosságaidat. :)

MutánsJane 2017.02.16. 15:44:30

@zombigyilkos: A kettőnk közötti különbség annyi, hogy én olyasmit dörgöltem az orrod alá, amit te nyíltan beismertél. Te pedig olyasmit állítasz rólam, aminek még csak utána sem néztél, pl. nem vetted a fáradságot, hogy mondjuk megnézd, hogy honnan kommentelünk. Majd ha bizonyítékkal állsz elő, üres vádaskodás helyett (pl. IP-cím és lakóhely lenyomozás, ilyesmi), akkor majd visszatérhetünk a témára.

2017.02.16. 17:34:16

@MutánsJane:
Nem aranyom. Te olyat dörgölsz az orrom alá, ami a te szövegértelmezési hiányosságaidból fakad. És ezt egészíted ki egy nagy adag, rólam alkotott képzelgéssel. Ami persze köszönő viszonyban nincs a valósággal. :)

Ugyanis az, amikor leírom, hogy:
- a ribancok (akik ugye nem ölelik fel a női nem egészét!)
- párkapcsolati szempontból (és ez csak egy szempont, nem mind!)
csak alkalmi szexre alkalmasak számomra, az sem azt nem jelenti, hogy mindegyik nőről ez lenne a véleményem, sem pedig azt, hogy a párkapcsolati szemponton kívül más szempontból ne kezelném őket emberként.

De azért ügyes próbálkozás volt, kis náci. Le a kalappal! Csak sajnos nem jött be. :) Elég jól kiismertem már ezt a szennyes vitatechnikátokat, ahol csúsztatásokkal, hazudozásokkal, féligazságokkal, kiragadott részletek torzításával és hasonlókkal próbáljátok lejáratni a másik felet. Természetesen sikertelenül. :)

.

Egyébként miből gondolod, hogy majd elkezdek nyomozgatni utánad? Nem képzelsz te túl sokat magadról? :) Csak egy ócska náci troll vagy, semmi több. Arra vagy csak jó, hogy röhögjek rajtad. Meg arra, hogy a megnyilávnulásaidat olvasva az átlag olvasó is sikeresen leszűrje, hogy milyen férfigyűlölő szarkupac is mindegyik feminista. Ehhez meg nem kell nyomozgatnom. Pláne, hogy a hülyének is lejött régen, hogy már nem az első nicken esz ide téged a rossznyavaja. :)

2017.02.16. 19:43:03

"párkapcsolati szemponton kívül más szempontból ne kezelném őket emberként" -

beleolvastam más hozzászólásaidba. Te itt nemtől függetlenül senkit nem kezelsz emberként, aki nem a te (agyament) világképednek megfelelően pampog.
de az is látszik, hogy a legtöbben pár hozzászólás után "feladták" a szélmalomharcot a diktatórikus-uralkodó-szülő-szerű leugató stílussal, férfiak-nők belátták, hogy értelmetlen. Minden cikkben ahogy megszólalsz, eltűnnek az értelmes hozzászólások, az értelmes viták vagy vélemények, és személyeskedés, bunkóskodás, leszólás, becsmérlés veszi kezdetét. Majd a nagy csönd......

Ismét és ismét magadra maradsz a játszótéren...

Egyébként meg éljenek a fiús, lányos, szőrös, szőrtelen, alacsony, magas, mackós, vékony, szőke, barna, vörös, szeplős, fekete, fehér vagy bármilyen férfiak és nők, akik egyenrangú félként kezelik az összes embertársukat, vagy legalábbis törekednek erre. Szerencsére vannak ilyenek is és remélhetőleg egyre többen ismerik fel, hogy csak így lehet közelebb kerülni egymáshoz és a kölcsönös vágyainkhoz :) (minden téren).

Nálad eleve nem a "nőkkel" van gond, hanem mindenkivel aki nem a te korlátaidnak megfelelően él,gondolkodik, beszél.

2017.02.18. 19:50:35

@Mia and me:
Nagyon ügyi vagy, kis náci. Most, hogy megint sikeresen beégetted magad, újra próbálkozol a tereléssel. Ügyes kis juhász válhatna belőled, ha nem te magad lennél a legnagyobb birka. :))
süti beállítások módosítása