Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Itt rontják el a férfiak a párválasztást
2017. március 31. írta: George Herceg

Itt rontják el a férfiak a párválasztást

angry.jpg

A párkapcsolatok a nők döntésével/választásával jönnek létre, de az ajánlatokat a férfiak teszik. Nézzük meg , mi alapján tesz ajánlatot a férfi, és hol veti el a későbbi szakítás magvait.

A férfiak alapvetően két dolgot vizsgálnak egy nőben ismerkedéskor, amennyiben hosszabb távra keresnek barátnőt. Az első és legfontosabb a szexuális kisugárzás. Ebbe különböző hangsúlyokkal beletartozik a nő külseje, metakommunikációja, hozzáállása a szexualitáshoz és az adott férfi testéhez. A másodikat én együttélési mutatónak hívom. Ez egy olyan összkép a másikról ,ami megmutatja, hogy hosszú távon alkalmas e együttélésre az adott nő. Ide tartoznak a nő viselkedési formái, kommunikációja, intelligenciája, problémákra adott reakciói. Minden olyan dolog, ami az együttélés során a szexen kívül felmerülhet. Pl. hozzáállás a gyermekvállaláshoz, pénzkezeléshez, házimunkához, a férfi támogatásához, saját célokhoz, valláshoz, világnézethez stb.

A legnagyobb gond ott van, hogy a férfiak, főleg 30 alatt hajlamosak kizárólag az első szempontot vizsgálni és a másodikat figyelmen kívül hagyják. Ennek persze a lehet oka a hormonfröccs, de aki hosszabb távon gondolkodik és hagyományosabb kapcsolatokban, annak muszáj az együttélési mutatót is figyelni. Többek között ezért is bomlik fel sok kapcsolat az összeköltözést követően. Sok sikertelen kapcsolat után, főleg 30 év fölött, a döntő többség korrigál és alaposan leteszteli az együttélési mutatót. Ilyenkor a férfiak pörgetik a lányokat, hiszen a szexet gyorsabban lehet kitapasztalni a másikkal, mint az együttélést, ezért jóval több nő ragad meg a szexpartner státuszban, mint az élettársiban.

Néhányan azonban, a férfiak kisebbsége, talán a csalódások miatt átesik a ló túlsó oldalára és hajlamos akkora kompromisszumokat kötni a külső és a szex terén, csak azért, hogy a másodikban hozzájuk illő partnert találhassanak. Ez pedig hosszú távon mindig megbosszulja magát, ugyanis bármennyire „macsó” dolog a szerető tartás a hivatalos kapcsolat mellett, ez felőrli az embert, másrészt pedig a női receptorokat nehezebb becsapni, mint fordított esetben a férfiakét. Megoldás lehetne a vágyak teljes elnyomása, de az pedig olyan mértékben rontja az életminőséget, hogy normális ember erre az útra nem léphet.

A legideálisabb természetesen, ha az erotika és az együttélés színvonala kiegészítik egymást és harmóniában vannak. Ennek elérése azonban megbukik az alkalmas nők kevés számán és az erősödő versenyben. Mivel manapság a 20 és 40 közötti nők gyorsabban alakítanak ki párkapcsolatokat, ezért azokat gyorsabban is erodálják el. Ennek oka az, hogy még a legátlagosabb nő is olyan mennyiségű ajánlatot kap, hogy a mély érzelmeknek idejük sincs kialakulni, mivel gyorsan követik egymást a jobb, vagy legalább is jobbnak tűnő férfi jelöltek. Férfi oldalról, pedig mivel kezdjük elfogadni, hogy gyorsan eldobhatóak vagyunk, ezért már mi sem köteleződünk el hosszú távra, mert nem vagyunk hajlandóak befektetni sem időt, sem energiát, sem pénzt egy olyan dologba, amiért nem kapunk semmit. Sajnos semmilyen általános megoldást nem tudok javasolni ,csak annyit, hogy nagyon körültekintően kell párt választani, bár ez meg akkora közhely, hogy én kérek elnézést.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszemmel.hu/api/trackback/id/tr4712390521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.04.18. 22:53:09

@zpetal: hanem dugtál is velük, és komoly kapcsolatra is a humoros, de csóró faszit választottál, nem nézted az egzisztenciáját. :)
Válasz erre;
Most már elárulhatnád végre, hogy miért annyira fontos szempont ez számodra, hogy minduntalan ezen lovagolsz megállíthagatlanul?
Csóró vagy netán ?
Mert ez alapján nagyon úgy tűnik.

2017.04.18. 22:55:57

@lémegaLola:

Attól, hogy állandóan szajkózva másokat vádolsz torzítással, úgy gondolod, hogy nem fogja senki észrevenni a csúsztatásaidat meg az érvelési hibáidat?

2017.04.18. 22:58:52

@Diorella Queen:

Mindössze azt szeretném tudni, hogy egy férfi anyagi helyzete tényleg annyira lényegtelen szempont-e a nők párválasztásánál, mint amennyire próbáljátok beállítani.

2017.04.18. 22:59:17

@zpetal: Nyilván erre is úgy fogsz válaszolni mint arra, hogy mit tettél le eddig az asztalra,amire olyan büszke vagy.

lémegaLola 2017.04.18. 23:02:40

@Sadist:
"Úgy látszik nem sikerült felfognod, hogy miről is van szó. A nőnek áll jogában rendelkezni a gyerekről, csak neki van beleszólása, hogy egyáltalán megtartja-e a gyereket, a (vélelmezett) apának viszont csak kötelessége keletkezhet a nő döntésétől függően. A nő mondhatja azt, hogy akármilyen okból nem akar anya lenni, a férfinek erre viszont nincs semmilyen lehetősége.
Ezért kellene bevezetni a jogi abortuszt, vagyis az apa is is pontosan addig lemondhasson az apasággal járó felelősségről, mint az anya. Ha ez meglenne, akkor beszélhetnénk jogi egyenlőségről."

Tényleg már csak az hiányozna, hogy a férfi, aki a nemzésért ugyanannyira felelős, mint a nő, szépen kiszúrhasson a gyerektartás kötelezettsége alól. Na nem.
Az anyaságról való lemondás, ergo az abortusz pedig egyszerűen nem hasonlítható össze a jogi lemondással, amit az apáknak követelsz. Azt hiszed, hogy az abortusz sétagalopp? Hogy ezt a nők örömükben végeztetik el? A vetélés is iszonyú, nemhogy az abortusz. Komoly egészségügyi kockázatai vannak, a lelki és fizikai gyötrelmekről nem is beszélve.

"A meddőségi okok nemek közti %-os megoszlásáról nem egy jogász, jogi témában írt publikációja irányadó. Ez egy orvosi szakmai kérdés."

Jól vagy? A New Zealand Medical Journal mióta jogi témával foglalkozó oldal?"

Máskor fogalmazz pontosan. Azt írtad: "Akkor most légy szíves olvasd el még egyszer alaposan a fentebb linkelt cikket és az abban lévő információ alapján próbáld újraértékelni azt a 40-40%-ot."
A fentebb linkelt cikk pedig Pálfalvi Andrea jogi publikációja volt.
Sajnos elég alapot adtál rá, hogy kinézzem belőled a jogi okfejtésekre hivatkozást orvosi kérdésekben is.

Sadist 2017.04.18. 23:04:14

@lémegaLola: "Azt nem érted, hogy nem minden férfi érdeke, hogy nálánál 15-20 évvel fiatalabb nőkkel legyen együtt."

Minden heteroszexuális férfinek érdeke, hogy fiatal, vonzó nőjük legyen és egészséges gyerekeket szüljön nekik.

"Egy olyan férfinak, aki a szexen kívül szellemi és lelki társat is keres, fontos neki, hogy ne nagyapóként meséljen a 20 évvel ezelőtti élményeiről, és nem arra hajt, hogy a haverjai előtt felvágjon egy olyan nővel, akitől több generációs szakadék választja el, annak nem kell eladni a negyvenes nőt. Lehet találni vonzó, életteli, kedves negyvenes nőket."

Akkor kérdezem még egyszerűbben: mi az, amiben egy 40-es nő több, mint ugyanaz a nő 15-20 évvel fiatalabb kiadásban?

2017.04.18. 23:05:27

@zpetal:
Miért nem ezzel kezdted?
A válasz nagyon egyszerű.
Ha anyagiak nélkül is képes meghódítani a nőt,akkor nyilván nem kell hozzá pénz.
Ha nem képes rá mert nem annyira vonzó, akkor mint utolsó lehetsőég, mélyen a szebbe szoktak nyúlni a férfiak és egy halom ajándékkal, külföldi utakkal meg egyéb dolgokkal megpróbálják magukhoz édesgetni a nőciket.
Mi ebben olyan borzalmas?
Hogy a csúnya, buta vagy csóró humortalan alkoholista nem kell egy nőnek sem?
Szeretnéd kiiktatni a természetes szelekciót, hogy sok életképtelen leendő alkoholista, csúnya gyerek szülessen?

2017.04.18. 23:08:57

@lémegaLola: Bocs hogy közbekotyogok,de szerintem ő úgy érti, hogy szeretné a már meglévő terhesség esetén, ami nem kívánt a férfi részéről, hogy a férfi is dönthessen a nő állapotával kapcsolatban.Azaz kötelezhesse az abortuszra a nőt.
Utólag,miután jól felcsinálta,ami szintén az ő döntése volt. Mert mondjuk hanyatt fekve, nem tudom hogy a nő hogy képes kivédeni a spriccet ha rajta fexik egy 100 kilós pasi.

Sadist 2017.04.18. 23:11:11

@lémegaLola: "Az élet bizony rácáfol erre. Nagyon vonzóak a jó humorú, kedves, intelligens férfiak, akkor is ha szar az egzisztenciájuk és tétovák, sete-suták."

És ez miben mutatkozik meg? Fürtökben lógnak rajtuk a csajok?
Mert a mesékben és a hollywood-i filmekben így van, de a való életben én még nem láttam rá példát.

2017.04.18. 23:11:24

@Diorella Queen:

Pontosan annyit válaszolok erre, amennyi közöd van hozzá. Engem se érdekelnének az egzisztenciális problémáid meg az SM pénzéért menő marakodásod, ha nem tolnád állandóan a nyilvánosság képébe.

lémegaLola 2017.04.18. 23:12:31

@zpetal: "Bocs, hogy beleszólok, de kicsit fentebb mintha magabiztosan hirdetted volna, hogy neked a humor meg a kedvesség stb. a legfontosabb. Ezért lett volna egy kicsit hiteles hallani a te szádból, hogy nemcsak barátzónáztad a kedves aranyos fiúkat, hanem dugtál is velük, és komoly kapcsolatra is a humoros, de csóró faszit választottál, nem nézted az egzisztenciáját. :)"

Hiteles? Egy blogon, ahol mindenki álnéven ír? Köszönöm a megtisztelő bizalmat, vicces fiú vagy.

Komolyra fordítva a szót, veheted hitelesnek, akkor is, ha legközelebb meg azt írod: "na persze, nem hiszek neked, mert erős a gyanúm, hogy több nicket is pörgetsz itt egyszerre."
Miért olyan hihetetlen, hogy a humor és az intelligencia szexuálisan vonzó? És miért olyan hihetetlen, hogy ha egy férfinak isteni illata van, nyúlánk, szálkás, rengeteget lehet röhögni vele, okos, figyelmes, de mondjuk az egzisztencia teremtés nem az erőssége, viszont emberileg megbízható és hűséges, akkor ő egy főnyeremény?

A te logikádból az következik, hogy 18 év alatti lányokkal szexelsz?

2017.04.18. 23:12:33

@Sadist: Lehet hogy nem kérdezni kellene,hanem kipróbálni a negyvenes pitéjét.
Bár ez most kicsit olyan,mint ha azt javasolnám hogy próbáld ki egy férfival is, elvégre míg nem próbáltad nem tudhatod hogy jó e. :D

2017.04.18. 23:14:10

@Diorella Queen:

Én tudom, hogy hogy működnek a nők, és röhögök csak ezen, nincs ebben semmi borzalmas. :)

lémegaLola 2017.04.18. 23:14:50

@Diorella Queen: "Bocs hogy közbekotyogok,de szerintem ő úgy érti, hogy szeretné a már meglévő terhesség esetén, ami nem kívánt a férfi részéről, hogy a férfi is dönthessen a nő állapotával kapcsolatban.Azaz kötelezhesse az abortuszra a nőt.
Utólag,miután jól felcsinálta,ami szintén az ő döntése volt. Mert mondjuk hanyatt fekve, nem tudom hogy a nő hogy képes kivédeni a spriccet ha rajta fexik egy 100 kilós pasi."

Tudom, hogy mire gondol, csak nekem már azzal bajom van, hogy úgy tesz, mintha a gyerekcsináláshoz a férfinak semmi köze nem lenne.

lémegaLola 2017.04.18. 23:16:07

@zpetal: "Attól, hogy állandóan szajkózva másokat vádolsz torzítással, úgy gondolod, hogy nem fogja senki észrevenni a csúsztatásaidat meg az érvelési hibáidat?"

Konkrétumokat, pls.

2017.04.18. 23:18:37

@lémegaLola: Nekem inkább az ellenszenves, hogy egy másik ember teste felett akar rendelkezni pusztán azért, mert elfelejtett védekezni valamikor. Holott neki ugyan úgy módjában állt a védekezés mint a nőnek.

Sadist 2017.04.18. 23:20:41

@lémegaLola: "Tényleg már csak az hiányozna, hogy a férfi, aki a nemzésért ugyanannyira felelős, mint a nő, szépen kiszúrhasson a gyerektartás kötelezettsége alól. Na nem.
Az anyaságról való lemondás, ergo az abortusz pedig egyszerűen nem hasonlítható össze a jogi lemondással, amit az apáknak követelsz."

De, jogilag tökéletesen összehasonlítható. Ha az anyának jogában áll lemondani a gyerekről, akkor az apának is meg kell adni ugyanazt a jogot. Ezt nem belátni nősovinizmus.
Ha a nő nem akar gyereket, akkor védekezzen!
Vagy akkor legyen teljes abortusztilalom és ha besikerül a gyerek, akkor a nő is vállalja ugyanúgy a felelősséget. Az viszont jogilag és erkölcsileg is finoman szólva aggályos, hogy az egyik félnek döntési jogot biztosítunk, a másiknak pedig kötelezően viselnie kell a felelősséget.

"Máskor fogalmazz pontosan. Azt írtad: "Akkor most légy szíves olvasd el még egyszer alaposan a fentebb linkelt cikket és az abban lévő információ alapján próbáld újraértékelni azt a 40-40%-ot.""

Az egy jogi publikáció volt, ami egyáltalán nem a meddőségi témához kapcsolódott. Fentebb két cikket linkeltem, de nehogy véletlen is beismerd, hogy hibáztál vagy el se olvastad :)

lémegaLola 2017.04.18. 23:22:50

@Sadist: "Minden heteroszexuális férfinek érdeke, hogy fiatal, vonzó nőjük legyen és egészséges gyerekeket szüljön nekik."

Nem. Nem minden férfi gondolja azt, hogy kizárólag egy 20-30 éves nő lehet vonzó, jó reggelt. És nem minden férfi akar gyereket. Nagyon fárasztó vagy, Sadist.

"Akkor kérdezem még egyszerűbben: mi az, amiben egy 40-es nő több, mint ugyanaz a nő 15-20 évvel fiatalabb kiadásban?"
Jó eséllyel többet tud saját magáról, ennek köszönhetően a saját hülyeségeit is jobban tudja kezelni. Az érdeklődési köre és az igényei passzolnak a korabeli férfiakhoz. Egyszerűen sokkal de sokkal több az élettapasztalata. Egy csomó mindenen nem problémázik, amin 20-30 évesen még problémázott, mert átértékelődnek a dolgok. Sokkal jobban ismeri a testét, a szexualitását.

2017.04.18. 23:26:41

@Sadist: Ha az anyának jogában áll lemondani a gyerekről, akkor az apának is meg kell adni ugyanazt a jogot.

És fordítva a nő is követelheti a jogot, hogy avatkozzanak be a férfi testébe és fosszák meg a férfit attól, hogy a gyerekcsírájával el tudjon lopni egyetlen petesejtet is a nő testéből.
Csak mert a problémát illik a gyökerénél kezelni. És a gyökerek ott vannak a férfiak testében.

De ez már annyira bizarr.

Sadist 2017.04.18. 23:26:58

@Diorella Queen: "Bocs hogy közbekotyogok,de szerintem ő úgy érti, hogy szeretné a már meglévő terhesség esetén, ami nem kívánt a férfi részéről, hogy a férfi is dönthessen a nő állapotával kapcsolatban.Azaz kötelezhesse az abortuszra a nőt."

Dehogy is. Az abortuszről dönthessen a nő, de a férfi erőforrásairól ne. Vagyis ha a férfi úgy érzi, hogy bármilyen oknál fogva nem szeretné vállalni az apasággal járó felelősséget, akkor lemondhasson róla és ne kelljen egy huncut vasat se fizetnie. Ezt jelentené a jogi abortusz.

lémegaLola 2017.04.18. 23:28:44

@Sadist: "Ez továbbra is csak egy speciális eset. A 14 éves kiscsaj jogilag dugható, pont.
Ennyi erővel már azt is említhetnéd, hogy ha valaki a 18 év alatti partneréről pornográf felvételt készít, akkor szintén büntetik."

Ha nem akarsz böribe kerülni, kerüld a 14 éves gyerekeket.
Most már nagyon gáz vagy.

Ami pedig a pornográf felvételt illeti:

Btk.
Gyermekpornográfia
204. § (1) Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személyről vagy személyekről pornográf felvételt
a) megszerez vagy tart, bűntett miatt három évig,
b) készít, kínál, átad vagy hozzáférhetővé tesz, egy évtől öt évig,
c)68 forgalomba hoz, azzal kereskedik, illetve ilyen felvételt a nagy nyilvánosság számára hozzáférhetővé tesz, két évtől nyolc évig
terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki az (1) bekezdés b) pontjában meghatározott bűncselekményt az elkövető nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy sérelmére, illetve a sértettel kapcsolatban fennálló egyéb hatalmi vagy befolyási viszonnyal visszaélve követi el.
(3) Egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki az (1) bekezdés c) pontjában meghatározott bűncselekményhez anyagi eszközöket szolgáltat.
(4) Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személyt vagy személyeket pornográf műsorban
a) szereplésre felhív, három évig,
b) szerepeltet, egy évtől öt évig
terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(5) Három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki
a) tizennyolcadik életévét be nem töltött személyt vagy személyeket pornográf felvételen való szereplésre felhív,
b)69 olyan pornográf műsoron vesz részt, amelyben tizennyolcadik életévét be nem töltött személy szerepel vagy ilyen személyek szerepelnek,
c) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vagy személyek pornográf műsorban való szerepeltetéséhez anyagi eszközöket szolgáltat.
(6) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyről vagy személyekről pornográf felvétel készítéséhez, forgalomba hozatalához vagy az azzal való kereskedelemhez szükséges vagy azt könnyítő feltételeket biztosítja, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(7) E § alkalmazásában
a) pornográf felvétel: az olyan videó-, film- vagy fényképfelvétel, illetve más módon előállított képfelvétel, amely a nemiséget súlyosan szeméremsértő nyíltsággal, célzatosan a nemi vágy felkeltésére irányuló módon ábrázolja,
b) pornográf műsor: a nemiséget súlyosan szeméremsértő nyíltsággal megjelenítő, célzatosan a nemi vágy felkeltésére irányuló cselekvés vagy előadás.

Hajrá, Sadist.
És most megyek aludni, mindenkinek jóccakát, a pedofilok meg könyörgök, kezeltessék magukat.

lémegaLola 2017.04.18. 23:29:50

@Diorella Queen: "Nekem inkább az ellenszenves, hogy egy másik ember teste felett akar rendelkezni pusztán azért, mert elfelejtett védekezni valamikor. Holott neki ugyan úgy módjában állt a védekezés mint a nőnek"

Ezt próbáltam leírni. Csak talán nem voltam ilyen szabatos.

Sadist 2017.04.18. 23:38:30

@lémegaLola: "Az érdeklődési köre és az igényei passzolnak a korabeli férfiakhoz."

Úgymint? :D Egy érett férfinek már megvan a kialakult érdeklődési köre, ami a nőkével teljesen diszjunkt.

"Egy csomó mindenen nem problémázik, amin 20-30 évesen még problémázott, mert átértékelődnek a dolgok."

Amelyik nő fiatalon problémás, az idősen is az lesz, legfeljebb megtanulja visszafogni magát, mert tudja, hogy a férfi úgy kihajítja, mint a szaros macskát, ha problémázik.

"Sokkal jobban ismeri a testét, a szexualitását."

AHAHA, igen, a jó öreg eufemizmus a "sok rosszfiú megkefélt, aztán dobott"-ra :D

2017.04.18. 23:39:09

@Sadist: A férfi felelősség alól felmentésével párhuzamosan kreálnál egy rakás, még csóróbb kisgyereket. Melyek az ítélettől függetlenül is megszületnek ha akarnak. És egy halom még nagyobb nyomorban élő egyedülálló nőt.

Sadist 2017.04.18. 23:40:55

@lémegaLola: Nem vagy igazán tisztában a pedofília definíciójával.

Sadist 2017.04.18. 23:43:30

@Diorella Queen: Akkor majd a nő védekezik, ilyen egyszerű. Egy csapásra el is tűnnének az elfelejtettem bevenni a gyógyszert vagy elszakadhatott a gumi kezdetű történetek.

2017.04.18. 23:55:38

@Sadist: A gyerekneknek enni kell adni. És te azon munkálkodsz ezerrel, hogy ezek a becsúszott gyerekek, még szegényebbek legyenek.
Csak mert az apjuk egy hülye volt és nem húzott fel dupla óvszert.

2017.04.19. 00:32:24

@lémegaLola:

Akkor parancsolj, egy konkrét példa:

Sadist:
"A 14 éves kiscsaj jogilag dugható, pont."

Te:
"Ha nem akarsz böribe kerülni, kerüld a 14 éves gyerekeket.
Most már nagyon gáz vagy."

Tehát
- Sadist mindössze a JOGI megítélését közölte a dolognak, önmagában egy 14. életévét betöltött személlyel való nemi kapcsolat nem bűncselekmény, függetlenül attól, hogy mennyire elfogadott ez erkölcsileg (még mielőtt nekem ugranál, közlöm, hogy én sem tartom helyénvalónak, ha egy felnőtt 14-18 közötti személlyel él nemi életet, de attól az még önmagában nem lesz bűncselekmény. De szerintem értenéd te is ezt, ha akarnád. Csak nem akarod.

- Erre te elkezded úgy beállítani, mintha ő a 14 éves lányokkal foglalkozna, holott (olvasd csak figyelmesebben újra) a személyes attitűdjéről semmit nem írt ezzel kapcsolatban, hogy ő maga belemenne-e egy 14 évessel való szexbe.
a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyeskedes

- Aztán bedobod a börit, de könyörgöm, súgd már meg, hogy ÖNMAGÁBAN - figyeled? ÖNMAGÁBAN, tehát ha nem egy tanár a hatalmával visszaélve kényszeríti, nincs erőszak stb. - mi alapján csuknának "böribe" valakit, ha egy 14. életévét betöltött személlyel kölcsönös beleegyezés alapján nemi életet él valaki? Idézd már be a konkrét paragrafusát annak a büntetőjogi tényállásnak, ami azt mondja, hogy egy 14. életévét betöltött személlyel való szexkapcsolat már ÖNMAGÁBAN is bűncselekmény.

- aztán még jössz a pedofilokkal is, ugyan fogalmad nincs, hogy ki/mi az a pedofil, de azért sokat hallod/olvasod, és úgy gondoltad, hogy dobálózol vele te is. :) A pedofília nem jogi kategória, hanem orvosi, és önmagában pedofilnek lenni nem bűncselekmény, mint ahogy lehet olyan is, hogy egy kapcsolat orvosilag nem pedofil, de jogilag büntetendő (pl. egy 90-60-90 paraméterű 13 éves lánnyal, vagy egy érett, izmos fiúval való szexkapcsolat).

De szerintem ezeket ugyanúgy te is látod mindezt, semmi más miatt nem vagytok itt, csak azért, hogy szajkózzátok a közhelyes feminista propagandátokat, és értelmetlen konfliktusokat generáljatok. Mindezt úgy, hogy a saját blogjaitokon a legenyhébb ellenvélemény deklaráltan tilos, gratulálok ehhez az erkölcsi kettős mércétekhez is...

2017.04.19. 00:44:50

@lémegaLola:

index.hu/belfold/2013/08/08/mar_buntetlenul_szexelhetnek_a_tinik/

"14-18 év közti - 18 év feletti : Nem büntethető ♥
Kivéve, ha a 18 év feletti visszaél hatalmával vagy befolyásával. Így ugyanis már szexuális visszaélésnek számítana, amit 1-5 év szabadságvesztéssel fenyegetnek."

Ezzel le is zárhatjuk szerintem a zsebjogászkodó zagyvaságaidat.

icipicicsipa 2017.04.19. 06:24:43

@zpetal:
@Diorella Queen:
"A gyerekneknek enni kell adni. És te azon munkálkodsz ezerrel, hogy ezek a becsúszott gyerekek, még szegényebbek legyenek.
Csak mert az apjuk egy hülye volt és nem húzott fel dupla óvszert. "

Itt arról van szó, hogy egyenlő joga legyen a férfinak is apává válnia, ha úgy dönt.

Látod, a csirkeagyadban, agyatokban hogyan működik a világ? "húzzon dupla gumit a faszi".
Közben meg itt veritek a palávert magatoknak mindenféle "egyenlő" jogokért.

Szóval részetekről legyen meg minden szépen jogilag, törvényként, de ha a férfit éri joghátrány és azt szóvá teszi, akkor ilyen módon elintézed, a szokásos női ideológiagyártással. Mert csak. Mert te meg a barinőid kitaláltátok.

Anyukám.
Látod ezért érdemlitek meg a lenézést, mert ennyire lenn vagytok korrektségben.

lémegaLola 2017.04.19. 07:56:35

@zpetal: ha valamit, akkor azt te is, és Sadist is megtanultátok, hogy egy 14. év fölötti, 18 év alatti lánnyal való szexelés is lehet jogilag nem oké.
Úh. a szó, amit keresel, a köszönöm.

Neked ez zsebjogászkodó zagyvaság, szerintem meg egy fontos szabály. A wikipedia oldal, amit idéztél, egyszerűen téves, és ha hülyeséget idézel, akkor később is szóvá fogom tenni. Egy büntetőjogi eljárásban senkit nem érdekelne, hogy a wikipedia a szexuális visszaélés bűncselekményét (tévesen) csak a 12 év fölötti, 14 év alatti személyekkel szemben elkövethető bűntettek közé sorolta. Mert a jog nem így rendelkezik, és elég baj az, hogy a wikipedián egy ilyen súlyú témában téves információk vannak.

Nem tartom okénak azt az ocsmány, és ráadásul sommás megfogalmazást, hogy "a 14 éves kiscsaj jogilag dugható."
Megnézném, hogy pl. egy 40 éves faszi hogyan férkőzik egy 14-17 éves közelébe, és mivel éri el, hogy egy ennyi idős lány/fiú pont vele akarjon szexelni. Egy ilyen férfi izzadhat a bíróságon.

Örvendek szívemben, hogy nem érdekelnek titeket a tinédzserek, ez is valami.

Pedofília: akinek nem inge, ne vegye magára.

lémegaLola 2017.04.19. 11:52:12

@Sadist:
„Ha az anyának jogában áll lemondani a gyerekről, akkor az apának is meg kell adni ugyanazt a jogot. Ezt nem belátni nősovinizmus.
Ha a nő nem akar gyereket, akkor védekezzen!”

Azon voltál kiakadva, hogy a nő akart gyereket, a férfi meg nem, és miután lett gyerek, az apa nem mondhat le jogilag a gyerekről. Erről továbbra is azt gondolom, hogy ha a férfi nem akar gyereket, akkor tegyen ellene. Ha meg nem tett ellene, akkor fizessen, mert gyereket nemzeni FELELŐSSÉG. És ne a gyerekével akarjon kiszúrni, ha annyit nem tett meg, hogy védekezzen. Ez nem azt jelenti, hogy egyetértek azokkal a nőkkel, akik behúznak a csőbe egy pasit. Hanem azt jelenti, hogy ha már világra jött a gyerek, akkor mindkét szülő viselje a felelősséget. A férfiak pedig legyenek észnél.

„Vagy akkor legyen teljes abortusztilalom és ha besikerül a gyerek, akkor a nő is vállalja ugyanúgy a felelősséget. Az viszont jogilag és erkölcsileg is finoman szólva aggályos, hogy az egyik félnek döntési jogot biztosítunk, a másiknak pedig kötelezően viselnie kell a felelősséget.”

Menj keletebbre, ott vevők lesznek a nézeteidre. A nő teste fölött te ne akarj rendelkezni. Szerintem át sem gondolod, miket írsz. Ha pl. megerőszakolnak valakit, vagy ha pl. nem a terhesség első 12 hetén belül derül ki, hogy súlyos rendellenessége van a gyereknek, a nő legyen köteles világra hozni? Tudod mit? Inkább ne válaszolj, költői kérdés volt.

"Máskor fogalmazz pontosan. Azt írtad: "Akkor most légy szíves olvasd el még egyszer alaposan a fentebb linkelt cikket és az abban lévő információ alapján próbáld újraértékelni azt a 40-40%-ot.""

Az egy jogi publikáció volt, ami egyáltalán nem a meddőségi témához kapcsolódott. Fentebb két cikket linkeltem, de nehogy véletlen is beismerd, hogy hibáztál vagy el se olvastad :)"

Valóban? Szó szerint idézlek:
"A férfiak eldönthetik, hogy apák szeretnének-e lenni, nem hallottál még a fogamzásgátlásról?"
Kicsit tájékozódhatnál a témában. Kezdetnek pl. itt: www.jogiforum.hu/files/publikaciok/palfalvi_andrea__a_ferfiak_onrendelkezesi_joga%5Bjogi_forum%5D.pdf
"Meddőség: tényleg ennyire tudatlan vagy? Ha a férfi a meddőség oka, ma már kiválóan kimutatható. Az összes meddőség kb. 40%-a férfi, 40% női eredetű, az esetek 20%-ában mindkét félnél problémák mutathatók ki."
Akkor most légy szíves olvasd el még egyszer alaposan a fentebb linkelt cikket és az abban lévő információ alapján próbáld újraértékelni azt a 40-40%-ot.”

Segítek: a fentebb linkelt cikk a jogi publikáció. Nincs más cikk az idézett hozzászólásban.

Ami pedig a 40-40%-ot illeti: talán ciki, ha a férfi miatt nem jön össze a gyerek? Nem, nem ciki. Ugyanúgy nem ciki, mintha a nő oldalán van akadálya a fogantatásnak. Ez egyszerűen egy nehéz helyzet. Nem arról szól, ki a "hibás".

Ünnepélyesen megígérem, hogy ha tévedni fogok, be fogom ismerni. Nem gondolom, hogy tévedni szégyen. Azt viszont igen, hogy mielőtt finoman fogalmazva tévedsz, és azt írod, hogy „Ennyi erővel már azt is említhetnéd, hogy ha valaki a 18 év alatti partneréről pornográf felvételt készít, akkor szintén büntetik.” legalább olvass utána.

lémegaLola 2017.04.19. 12:04:25

@Sadist: "Az érdeklődési köre és az igényei passzolnak a korabeli férfiakhoz.

Úgymint? :D Egy érett férfinek már megvan a kialakult érdeklődési köre, ami a nőkével teljesen diszjunkt."

Egy 20-30-as sokkal pörgősebb, sokkal jobban érdekli a bulizás, az, hogy a barátaival lógjon (feltéve, hogy nem nevel gyereket, gyerekeket). Szerintem más az életformája, mint egy 40-esnek.

"Egy csomó mindenen nem problémázik, amin 20-30 évesen még problémázott, mert átértékelődnek a dolgok."
Amelyik nő fiatalon problémás, az idősen is az lesz, legfeljebb megtanulja visszafogni magát, mert tudja, hogy a férfi úgy kihajítja, mint a szaros macskát, ha problémázik.

AHAHA, igen, a jó öreg eufemizmus a "sok rosszfiú megkefélt, aztán dobott"-ra :D""

Mindkét szokásosan jóindulatú észrevételedre a válaszom az, hogy "vagy nem." :)

2017.04.19. 16:37:39

"A reprodukcióban a nőknek van nagyobb szerepük és felelősségük."

Végigolvasva a tegnapi komment termést, ez az egy mondat megvilágosította, hogy itt bizony fizetett kormány-propaganda van :).

csak és kizárólag kövérlászló és kedves társasága eszméjében létezik ez a megközelítés, hogy a nődóga neki (azaz kövérlászlónak) unokát szülni :D meg biztos felnevelni is pénz nélkül...

Lányok, szerintem kár a gőzért....

Sadist 2017.04.19. 18:12:26

@Diorella Queen: "Csak mert az apjuk egy hülye volt és nem húzott fel dupla óvszert."

A gyerek két emberen múlik. Ha anyuci olyan hülye volt, hogy nem tudta zárva tartani a lábát, így járt. Ja, amikor a felelősséget kell vállalni, akkor már a férfié a gyerek, nem az anyáé.

Sadist 2017.04.19. 18:18:11

@lémegaLola: "ha valamit, akkor azt te is, és Sadist is megtanultátok, hogy egy 14. év fölötti, 18 év alatti lánnyal való szexelés is lehet jogilag nem oké.
Úh. a szó, amit keresel, a köszönöm."

Már azelőtt is messze tájékozottabbak voltunk, mielőtt elkezdtél okoskodni a nem létező tudásoddal.

"Nem tartom okénak azt az ocsmány, és ráadásul sommás megfogalmazást, hogy "a 14 éves kiscsaj jogilag dugható.""

A tények makacs dolgok és néha bizony csúnyák. Ilyen az élet, szokj hozzá!

"Pedofília: akinek nem inge, ne vegye magára."

Miért dobálózol olyan szavakkal, amiknek a jelentésével se vagy tisztában?

2017.04.19. 18:32:15

@lémegaLola:

- Pontosan visszaolvasható, hogy már az elejétől kezdve ki volt hangsúlyozva, hogy akkor oké, ha kölcsönös beleegyezéssel történik. A kényszerítésbe, gyerekpornóba meg hasonló faszság csúsztatásokba te kezdtél kapaszkodni, miután rájöttél, hogy csúnyán beégtél. De azért csak próbálkozz nyugodtan.

- A kérdést illetően, hogy hogy jut egy tizenéves egy középkorú közelébe: te egy akváriumban élsz? Menj el nyugodtan pl. egy átlag budapesti, vegyes korosztály látogatta szórakozóhelyre, és látni fogod, hogy a tinédzser lányok (akiket ne félts, jó részük 15-16 évesen már fogamzásgátlót szed, és aktív nemi életet él), úgy nyomulnak a negyvenes kopaszodó faszikra, hogy az ember haja égnek áll.

- És ha holnaptól elkezdünk a beleegyezési korhatárt betöltött tinédzserekkel foglalkozni, akkor mi lesz a kis lelkeddel? Felzaklat? Összekarmolod a monitort? Egyáltalán, ha az államot nem zavarja, akkor téged miért zavar? Miért feszülsz és görcsölsz ezen ennyit, hogy két, beleegyezési korhatárt betöltött ember kölcsönös szimpátia alapján mit csinál?
Teljesen természetes egyébként, hogy bizonyos kor után a nők már kezdenek féltékenyek és irigyek lenni a fiatalabb versenytársaikra, de azért próbálj meg túllépni ezen. És ha ennyire zavar egy idősebb férfi/fiatal nő kapcsolat, ne nézz oda, ha az ívhegesztésnél bejön ez a dolog, valószínűleg itt is működni fog.

- Nagyon határozottan állást foglalsz az idősebb férfi vs. fiatal nő témakör ellen, de amikor Diorella kezdte ajnározni az "érett nőkre" gerjedő fiatal férfiak kultuszát, igencsak csendben voltál. :) Ilyen rugalmas a te erkölcsi érzéked, vagy azért az is zavar, ha az erős negyvenes nők a szórakozóhelyeken/társkeresőn összekukázott, gyerekük lehetne fiúkat rángatják fel a lakásukra, és ezt büszkén hirdetik is a blogjaikon? Vagy ez ugyanúgy csak a férfiakkal kapcsolatban zavar, mint a pocak meg a szafaládé kar?

-Nem az volt a kérdés, hogy kinek inge a pedofilia, hanem az, hogy egyáltalán tudod-e hogy mi az, és ha tudod, miért keverted ide (nyilván azon kívül, hogy üres, személyeskedő szardobálás, amit már megszokhattunk a részedről). Attól, hogy neked nem tetszik egy kapcsolat, nem lesz se bűncselekmény, se pedofil. Attól persze még lehet véleményed a dologról, udvariasan akár még el is mondhatod, csak arra vigyázz, nehogy a végén te legyél az, aki izzadhat majd a bíróságon. :)

Sadist 2017.04.19. 18:37:47

@lémegaLola: "Erről továbbra is azt gondolom, hogy ha a férfi nem akar gyereket, akkor tegyen ellene. Ha meg nem tett ellene, akkor fizessen, mert gyereket nemzeni FELELŐSSÉG."

Igen, a nő felelőssége is, tehát ha nem akar gyereket, akkor tegyen az ellen, hogy teherbe essen. Ha meg teherbe esett, akkor vállalja a felelősséget és ne bújjon ki alóla abortusszal vagy örökbeadással.
Akkora kettős mércéd van, hogy még a világűrből is szabad szemmel látszódik, csak egyedül te nem veszed észre.

"Menj keletebbre, ott vevők lesznek a nézeteidre. A nő teste fölött te ne akarj rendelkezni."

Akar a halál a nő teste fölött rendelkezni, megint szalmabábot püfölsz. Te ne akarj a férfi erőforrásai felett rendelkezni! Milyen jogon akarsz valakit olyan szerepbe kényszeríteni, amire nem vágyik?

"Segítek: a fentebb linkelt cikk a jogi publikáció. Nincs más cikk az idézett hozzászólásban. "

Ha a memóriád és az asszociációs készséged nem egy zöldmoszat szintjén lenne, akkor feljebb gördítettél volna pár hozzászólást és láttad volna a linkelt cikket. Komolyan ennyire kretén vagy, hogy egy említett linket abban a hozzászólásban keresel, amit abban a pillanatban írtam?
Már rég el is felejtette volna mindenki ezt az ostobaságodat, ha simán elismered, hogy balfasz voltál, de így csak még inkább hülyét csinálsz magadból.

Sadist 2017.04.19. 18:42:17

@lémegaLola: "Szerintem más az életformája, mint egy 40-esnek."

Továbbra se írtál semmit, hogy mégis mi az az érdeklődési kör, ami a negyvenes korukra közössé válik.
Sport, műszaki dolgok, autók, horgászat? Vagy a férfiak kezdenek el érdeklődni az ezotéria iránt negyven éves koruk felett?

Sadist 2017.04.19. 18:44:18

@Mia and me: "csak és kizárólag kövérlászló és kedves társasága eszméjében létezik ez a megközelítés, hogy a nődóga neki (azaz kövérlászlónak) unokát szülni :D meg biztos felnevelni is pénz nélkül..."

Jé, még egy szalmabáb. Úgy látszik ez a kedvencetek.

lémegaLola 2017.04.19. 21:35:22

@Sadist:
"Már azelőtt is messze tájékozottabbak voltunk, mielőtt elkezdtél okoskodni a nem létező tudásoddal."

Tényleg? És miben?

"A tények makacs dolgok és néha bizony csúnyák. Ilyen az élet, szokj hozzá!"

Látom, tetszik a szövegem :-D

"Miért dobálózol olyan szavakkal, amiknek a jelentésével se vagy tisztában?"

A szavak jelentésével a hozzászólásaid tanúsága szerint te állsz hadilábon. Ezt egyébként személy szerint sajnálom, megnehezíti a vitát. A pedofil jelzőt pedig a saját megnyilvánulásaidnak köszönheted.

2017.04.19. 21:54:09

@lémegaLola: Jó kitartó vagy és türelmes.
Én nem vagyok gyógypedagógus, hogy hónapokig magyarázzam a sok szellemi fogyatékosnak ugyan azt a dolgot.

lémegaLola 2017.04.19. 22:00:53

@zpetal:
"- Pontosan visszaolvasható, hogy már az elejétől kezdve ki volt hangsúlyozva, hogy akkor oké, ha kölcsönös beleegyezéssel történik. A kényszerítésbe, gyerekpornóba meg hasonló faszság csúsztatásokba te kezdtél kapaszkodni, miután rájöttél, hogy csúnyán beégtél. De azért csak próbálkozz nyugodtan."

Kezd hihetetlen lenni, hogy még mindig nem érted. A szexuális visszaélés sokadjára hivatkozott alakzata (Btk. 198. § (4) bek.) is beleegyezésen alapuló szexről szól. Csak az a bibi, hogy az elkövető a hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexel a 14. évnél idősebb, de 18. évnél fiatalabb lánnyal/fiúval.
A gyerekpornót pedig Sadist hozta fel elsőként, tőle kéne megkérdezni, hogy miért.

"- A kérdést illetően, hogy hogy jut egy tizenéves egy középkorú közelébe: te egy akváriumban élsz? Menj el nyugodtan pl. egy átlag budapesti, vegyes korosztály látogatta szórakozóhelyre, és látni fogod, hogy a tinédzser lányok (akiket ne félts, jó részük 15-16 évesen már fogamzásgátlót szed, és aktív nemi életet él), úgy nyomulnak a negyvenes kopaszodó faszikra, hogy az ember haja égnek áll."

Ennek az lehet a magyarázata, hogy más szórakozóhelyekre járunk.

"- És ha holnaptól elkezdünk a beleegyezési korhatárt betöltött tinédzserekkel foglalkozni, akkor mi lesz a kis lelkeddel? Felzaklat? Összekarmolod a monitort? Egyáltalán, ha az államot nem zavarja, akkor téged miért zavar? Miért feszülsz és görcsölsz ezen ennyit, hogy két, beleegyezési korhatárt betöltött ember kölcsönös szimpátia alapján mit csinál?
Teljesen természetes egyébként, hogy bizonyos kor után a nők már kezdenek féltékenyek és irigyek lenni a fiatalabb versenytársaikra, de azért próbálj meg túllépni ezen. És ha ennyire zavar egy idősebb férfi/fiatal nő kapcsolat, ne nézz oda, ha az ívhegesztésnél bejön ez a dolog, valószínűleg itt is működni fog."

Az én kis lelkem, köszöni szépen jól van :)
Szerintem az egy súlyos pszichés és jellembeli probléma, ha vén kecskék gyerekekkel akarnak szexelni, mert a felek nincsenek egy súlycsoportban (értem, hogy ma már a gyerekek korábban érnek fizikailag, de lelkileg nem.). Neked ez oké, nekem nem, túl tudsz ezen lépni?
A féltékenység kapcsán magadból indulsz ki? Honnan vannak ilyen beteg gondolataid?

"- Nagyon határozottan állást foglalsz az idősebb férfi vs. fiatal nő témakör ellen, de amikor Diorella kezdte ajnározni az "érett nőkre" gerjedő fiatal férfiak kultuszát, igencsak csendben voltál. :) Ilyen rugalmas a te erkölcsi érzéked, vagy azért az is zavar, ha az erős negyvenes nők a szórakozóhelyeken/társkeresőn összekukázott, gyerekük lehetne fiúkat rángatják fel a lakásukra, és ezt büszkén hirdetik is a blogjaikon? Vagy ez ugyanúgy csak a férfiakkal kapcsolatban zavar, mint a pocak meg a szafaládé kar?"

Erről lemaradtam. Hol kellett volna olvasnom erről a témáról?
Nocsak, beakadt a pocak meg a szafaládé kar? Ugyan, ugyan, ne vedd ennyire a lelkedre. Csak hogy megnyugodj: nem tartom okénak, ha 40-es nők liliomokat tipornak.

"-Nem az volt a kérdés, hogy kinek inge a pedofilia, hanem az, hogy egyáltalán tudod-e hogy mi az, és ha tudod, miért keverted ide (nyilván azon kívül, hogy üres, személyeskedő szardobálás, amit már megszokhattunk a részedről). Attól, hogy neked nem tetszik egy kapcsolat, nem lesz se bűncselekmény, se pedofil. Attól persze még lehet véleményed a dologról, udvariasan akár még el is mondhatod, csak arra vigyázz, nehogy a végén te legyél az, aki izzadhat majd a bíróságon. :)"

Nos, az ahogy gyereklányokról itt megnyilatkoztok, elég hátborzongató. Neked nem, mert neked természetes.
Nálad pedig eddig sem volt nehéz udvariasabbnak lennem :)
Kifejtenéd, miért is kerülnék bíróság elé?

Ja, és nem válaszoltál, hogy miért küldted el a femina cikket.
Plusz, hogy mit értesz zs kategóriás nők alatt.

icipicicsipa 2017.04.19. 22:04:51

@Mia and me:
"Lányok, szerintem kár a gőzért.... "

Az biztos.
Inkább adjatok vacsit a macskáitoknak, fogjatok egy üveg bort, üljetek be a kedvenc szappanoperátok elé, rúgjatok be egy kicsit majd pityeregjétek álomba magatokat, hogy "nektek mennyire sz@r, mert minden faszi gyökér, mert nem látják a tökéletességeteket."

lémegaLola 2017.04.19. 22:10:34

@Sadist:
"Igen, a nő felelőssége is, tehát ha nem akar gyereket, akkor tegyen az ellen, hogy teherbe essen. Ha meg teherbe esett, akkor vállalja a felelősséget és ne bújjon ki alóla abortusszal vagy örökbeadással."

Felelősséget vállal. Azzal is, ha az abortusz mellett dönt, azzal is, ha felneveli.
Sadist, nem kell egyetértenünk.

"Te ne akarj a férfi erőforrásai felett rendelkezni! Milyen jogon akarsz valakit olyan szerepbe kényszeríteni, amire nem vágyik?"

A jog rendelkezik így, szerencsére. A gyerek érdekeit szem előtt tartva. Nem baj, ha nem érted.

"Továbbra se írtál semmit, hogy mégis mi az az érdeklődési kör, ami a negyvenes korukra közössé válik.
Sport, műszaki dolgok, autók, horgászat? Vagy a férfiak kezdenek el érdeklődni az ezotéria iránt negyven éves koruk felett?"

Akár a sport is, igen. A többi, általad felsorolt témák helyett inkább olyan időtöltésekre gondoltam, amik mindkét felet érdekelhetik, de már nem a pörgésről szólnak. Kirándulás, mozi, színház, koncertek, amik nem feltétlenül nyúlnak az éjszakába. Szóval nem a fesztiválozás.

2017.04.19. 22:25:26

@icipicicsipa: "Inkább adjatok vacsit a macskáitoknak, fogjatok egy üveg bort, üljetek be a kedvenc szappanoperátok elé, rúgjatok be egy kicsit majd pityeregjétek álomba magatokat, hogy "nektek mennyire sz@r, mert minden faszi gyökér, mert nem látják a tökéletességeteket."

Hát borozgatva tovább lehet élni mint sörözve, ez statisztika :). Valamint a kisállat tartása is növeli az itt tölthető egészségben végigélt évek számát... és minden öreglány a TIK férfiak által megtermelt óriási nyugdíjakra hajt, hát nem tudjátok ezt a saját hozzászólásaitokból??

2017.04.19. 22:28:03

@Diorella Queen:

Nem KELL magyaráznod senkit senkinek. Csak szeretnélek emlékeztetni, hogy önként és dalolva jöttetek, és jártok rendszeresen házhoz ide a lófaszért.

2017.04.19. 22:28:39

@Mia and me: És hogy idézzem Zpatát már is ideírnám hogy, " baromira jól megvagyunk az "ilyen pasasok nélkül is" és lehet hogy egy kutyával minden nő sokkal jobban jár, mint a sok nagyevő,szőrös,morcos,izzadság és italszagú nőgyűlölő gorillával. :D

2017.04.19. 22:31:13

@lémegaLola: "Nos, az ahogy gyereklányokról itt megnyilatkoztok, elég hátborzongató"

Igen, ha nem akarok direkt gonosz lenni, akkor csak annyit kívánok Nekik, hogy lányuk legyen mindenképp majd (akit már majd nyugdíjas tataként fognak ugye nevelni, hisz ha nem tévedek 35 fölöttiek és még nem láttak gyereket a nővérük kezében sem), és mindenképp legyen nagyon csini és szemrevaló már 12-13- évesen :)

(bár megkockáztatom, hogy a lányuknak lesz földi pokol egy ilyen apuka... szóval inkább mégse kívánom)

2017.04.19. 22:35:33

@Diorella Queen:

Csak a kutyád nem visz el téged a névnapodon egy Opera + vacsora kombóra, nem lep meg váratlanul egy alpesi hosszú hétvégével, nem mondja neked, hogy ma is milyen gyönyörű vagy, és azon kívül, hogy együttérzően nyalogatja a kezedet, nem nagyon tud segíteni, ha baj van.

2017.04.19. 22:38:08

@zpetal: De legalább van humora továbbá intelligens és nagyon kevdves+ még jóképű is és fiatalabb nálam 6 évvel.
És amikor "ilyen" pasikat olvasok,akik 10 évesekre izgulnak és utálnak minden nőt aki elmúlt már 20 éves, nem tisztelik a nőket és folyton csak lenézik vagy lealázzák őket,akkor megbizonyosodok arról, hogy a jelenlegi párommal tulajdonképpen megfogtam az Isten lábát.

2017.04.19. 22:44:19

@zpetal: Opera= sok magát értelmesnek tartó hallgatja a macskák nyivákolását a háztetőn ( mecsoda izgalmak)
Vacsora= kagyló csigával és tintahallal,egyéb roppant exluzív ehetetlen és ízetlen maszlag
Alpesi hétvége= lavinaveszély és mínusz 70 fok
Nem mmondja hogy gyönyörű vagyok= lehet nem is kell mert úgy is tudom és látom a pillantásából
nem tud segíteni ha baj van= Ha baj van,akkor már senki sem tud segíteni mx egy orvos

2017.04.19. 22:46:30

@zpetal: állatok, kutyák, macskák, lovak sikeresen alkalmazhatóak mindenféle lelki betegség gyógyításában, és több mentális betegségben is.

Konkrétan amiket felsoroltál, opera+vacsi kombó, alpesi hétvége, "gyönyörű vagy" (hogy este dughassunk:) ) - ezt mind olyan faszik szokták adni olyan nőknek, akik között erősen dominál a kapcsolat pénzügyi alapja. Magyarán ha te egészséges, kölcsönös szereteten meg tiszteleten alapuló kapcsolatban vagy, akkor minimum együtt tervezitek el hogy mi a f.szt csináltok a nő névnapján, hová mentek el a hosszú hétvégén és a többi.
Persze ha előtte együtt tervezgettétek hogy mennétek az operába meg vacsizni és előállsz pont a névnapján a jegyekkel az más
:)- szóval nem feltétlenül kötözködni akarok :).

csak hülyeség vagy/vagy viszonyba állítani a háziállat/férfit.
Lelki értelemben és anyagilag viszont a nőknek jobb a kutya :), kivéve persze ha egy olyan férfi helyett van, aki elviszi az előzetesen közösen eldöntött és kinézett alpesi hosszú hétvégére... De általában NEM ILYEN férfi HELYETT van :).

2017.04.19. 23:11:53

@Diorella Queen:

"És amikor "ilyen" pasikat olvasok,akik 10 évesekre izgulnak és utálnak minden nőt aki elmúlt már 20 éves, nem tisztelik a nőket és folyton csak lenézik vagy lealázzák őket,"

Te is feleslegesen olvasgatod a nagy eszeddel, amit a férfiak ide irkálnak. Ennyire kretén vagy, vagy csak szándékosan hazudsz?

"akkor megbizonyosodok arról, hogy a jelenlegi párommal tulajdonképpen megfogtam az Isten lábát."

Ja, legalább nem ver, és a te értelmi képességeiddel már egy ilyen faszit megfogni is nagy teljesítmény, de tényleg. És legalább annyi esze van, hogy túl sok pénzt, időt, energiát nem pazarol rád. Ja, és fiatalabb, hisz ez neked fontos szempont, igaz? :)

2017.04.19. 23:13:10

@Mia and me:

Ti kb. csak valami gyereket sose látott, ide delegált fika trollnickek lehettek valamelyik feminista közösségből.

2017.04.19. 23:27:41

@zpetal: :) így-így ahogy te is mondod. Sőt valamelyik feminista trollgyereke vagyok, 12 éves és cuki meg szexi is. A legjobb barátom meg egy mesebeli rajz-egyszarvú, valamint egy rajz-tündér-pasi, akit Mo-nak hívnak.

lémegaLola 2017.04.20. 15:29:01

@Mia and me:
":) így-így ahogy te is mondod. Sőt valamelyik feminista trollgyereke vagyok, 12 éves és cuki meg szexi is. A legjobb barátom meg egy mesebeli rajz-egyszarvú, valamint egy rajz-tündér-pasi, akit Mo-nak hívnak."

:-D

lémegaLola 2017.04.20. 15:38:45

@zpetal:
"Nem KELL magyaráznod senkit senkinek. Csak szeretnélek emlékeztetni, hogy önként és dalolva jöttetek, és jártok rendszeresen házhoz ide a lófaszért."

Nem mi jöttünk a lófaszért, hanem elég gyakran ennyi telik pl. tőled. Ez nagy különbség.

Miért küldted a femina cikket?
És miről ismerszenek meg a zs kategóriás nők?

Sadist 2017.04.20. 17:09:45

@lémegaLola: "A pedofil jelzőt pedig a saját megnyilvánulásaidnak köszönheted."

Még mindig fogalmad sincs róla, hogy miről beszélsz.

Sadist 2017.04.20. 17:26:22

@lémegaLola: "A jog rendelkezik így, szerencsére."

A nő szempontjából szerencsére, mert az ő kezébe adja a döntés jogát, ami utána a férfire kötelezően felelősséget ró.
De kérdezem még egyszer, milyen jogon akarsz valaki más erőforrásai fölött rendelkezni és olyan szerepbe kényszeríteni, amit nem akar? És most ne gyere nekem azzal, hogy a jog rendelkezik így. Egyetértesz a törvénnyel, tehát szerinted ez így, ahogy van jogos és igazságos. A kérdés az, hogy miért? Mivel indoklod egy másik állampolgár szabadságjogainak csorbítását?
Nem kell köntörfalazni, nyugodtan leírhatod, hogy gyűlölöd a férfiakat és nem tekinted őket egyenjogú embereknek.

2017.04.20. 17:46:11

@Sadist:

Írhatta volna simán csak azt is, hogy "a kurva anyád", lényegében semmi mást nem csinálnak, mint üres szardobáló becsületsértésekkel cyberbullyznak egy-egy kipécézett nicket, értelmes gondolatuk nulla... Leírhat akármit a másik, csak becsületsértésekkel meg üres közhelyekkel tromfolnak gépiesen, nem véletlen, hogy a másik topikban csak lapítanak szépen csendben, mert ott már a hozzászólók nagy száma miatt nem tudnák ezt a vitatroll-stratégiát játszani - értelmes felvetésük ezen kívül pedig nulla -, és pillanatok alatt szétszednék őket.

Végy egy (esetleg több, semmi jelentősége, kb, ugyanaz a stílus és nyelvhasználat) unatkozó feminista aktivistát, nyomj a kezébe egy algoritmus, mint a telefonos ügynököknek, és már vehetik is végig az egyes pontokat lépésenként:

exposingfeminism.wordpress.com/shaming-tactics/

Mindenhova szépen ki lehetne gyűjteni a hozzászólásiakból de minek. De most komolyan, ezekbe a cirádás körmondatokba bújtatott, "amit írsz, az hiteltelen, mert biztos egy dagadt, a nőkkel erőszakoskodó magányos pedofil vagy" szövegnél valami újabbat nem lehetne már kitalálni?

Mert ez, ahogy valaki máshol találóan megfogalmazta, csak olyan, mint a bableves utáni vaskos szellentés, büdös és undorító, de gyorsan elillan, és fél perc múlva már senki nem emlékszik rá. :)

Végezetül csak a poén kedvéért hagy idézzem egyiküknek egy másik blogról egy késő negyvenes nő és egy gyereke lehetne korú srác (szex)kapcsolatához fűzött kommentárját:

"A korkülönbségről meg annyit, hogy ha a két fél akarja a másikat, akkor kb mindegy. Inkább akkor van jelentősége, ha komolyodnak a dolgok és jönnek a barátnők barátok anyák apák ismerősök beleszólni és lépten nyomon emlékeztetni a két eltévelyedőt hogy a társadalmi normáktól eltévelyedtek... A beleszólás olykor annyira eldurvulhat, hogy hiába a nagy szerelem egyszerűen szétszekírozzák a két felet.... :("

alibanyajegyzetel.blog.hu/2016/05/25/edes_keves_255/full_commentlist/1#c32747837

Nahhh, hát ilyen könnyen lesz ám belőle toleranciabajnok, és kb. ennyit az ő értékrendjének a hitelességéről. :DDDD

2017.04.20. 19:31:19

@zpetal: valami gondolatrendőrséges munkátok van vagy mi?
A beidézett hozzászólás emlékeim szerint egy 40-es nő és egy harmincas pasi kapcsolatáról szólt, nem tudom a pontos korokat, viszont ez azért nem az a kategória amikor te aki 35+os vagy és nagykorú, 14-16 évesekről beszélsz "punciként", akik meg ugye kiskorúak...és akiknek te nagy jóindulattal is csak bácsi vagy.

@sadist: "De kérdezem még egyszer, milyen jogon akarsz valaki más erőforrásai fölött rendelkezni és olyan szerepbe kényszeríteni, amit nem akar? "
Nem értem mi ez a rinyálás folyton az apaság -nem akartam körül.
Aki nem akar apa lenni, az nem b.szik gumi nélkül, vagy más módon védekezik. Ő. Ő maga. Aki meg védekezés nélkül megk.r egy nőt az döntött arról, hogy adott esetben akár apa IS LEHET (merugye amikor kufircolni kell, akkor ez a nagy aduászotok hogy de azt azért KELL annyi nővel tennetek mert ez a biológiai program, hát persze, de ez a program azért van benned hogy minél több helyen APA légy :)), és a gyerek érdekében a törvény fog rendelkezni az erőforrásai egy részéről.
A nőnek pusztán a jóisten "engedi" hogy akár később is döntsön, a nő felépítéséből adódóan, hogy tudniillik BENNE van az adott dolog((mivel akár marad 9 hónapig és gyerek lesz belőle, akár kiveti, NEKI lesz baja, fáradtsága, dolga, egészségkárosodása, bármije..vele). Ha a faszikban lenne a cucc, akkor ő dönthetne vagy gondolhatná meg magát x hétig. De a faszik addig és akkor döntenek amikor kimegy belőlük a cucc.

Izgi elképzelni, hogy mi lenne ha mi is úgy működnénk mint a csikóhalak :D... valószínűleg már réges régen eltűnt volna a föld színéről az emberiség...:)

2017.04.20. 19:57:06

@Mia and me:

"A beidézett hozzászólás emlékeim szerint egy 40-es nő és egy harmincas pasi kapcsolatáról szólt"

Nagyon rosszul tetszik emlékezni, ebben a posztban nincs szó a konkrét életkorról (csak arról, hogy jelentős, ami a bloggerinát is zavarta), egy korábbiban elhangzik az életkor, és az is, hogy a környezete is kifejezte az ellenszenvét, hogy a gyereke lehetne a srác.

"aki 35+os vagy és nagykorú"
Fogalmad sincs, hány éves vagyok

"14-16 évesekről beszélsz "punciként"
Ez szimpla hazugság, mint a gyerekmolesztálásra/bántalmazásra sunyin utalgató mocsok rágalmaid. Amit viszont ne csinálj, mert bűncselekmény.

2017.04.20. 20:11:40

@zpetal: nem utaltam semmire. Lehet h nem te írtad, hanem más ninck, több is hasonló stílusban ír, mint te -de valaki lepuncizta az általa beidézett cikkből a két iszlám által eltévedt és felcsinált 15-16 éves kislányt, és valaki leírta hogy a 14 éves jogilag dugható. Ami lehet hogy így pusztán paragrafus szintjén igaz (bár nem ilyen egyszerűen megfogalmazva) mégis a legtöbb ember inkább kivetnivalót talál benne mint egy 30 meg egy 40 éves férfi és nő közötti kapcsolatban.

2017.04.20. 20:22:32

@Mia and me:

Felesleges csúsztatnod és mosakodnod, a másik blogban NEM harmincas volt a férfi.

Dehogynem utaltál, olvasd vissza nyugodtan a hozzászólásaidat.

Legközelebb egyébként egy bocsánatkérés is elég lesz.

2017.04.20. 20:26:42

zpetal igazad van, nem te írtad.

icipicicsipa 2017.04.14. 11:19:25 - itt írja le a szorit a két kislányról.

icipicicsipa 2017.04.15. 16:05:57 és itt írja hogy "A 15-16 éves iszlámot cumizó leányzók pofáraesése.......
A tipikus liánozás, csak azt hitte a két buta punci..."

Szóval ezt tényleg nem te írtad.

lémegaLola 2017.04.20. 20:43:45

@Sadist:
"kérdezem még egyszer, milyen jogon akarsz valaki más erőforrásai fölött rendelkezni és olyan szerepbe kényszeríteni, amit nem akar? És most ne gyere nekem azzal, hogy a jog rendelkezik így. Egyetértesz a törvénnyel, tehát szerinted ez így, ahogy van jogos és igazságos. A kérdés az, hogy miért? Mivel indoklod egy másik állampolgár szabadságjogainak csorbítását?"

A gyerek érdekeivel. Nagyon sajnálom azokat a jóhiszemű férfiakat, akik védekeznek, a nő viszont átveri őket (kilyukasztja a gumit, sajnos van ilyen), és lesz egy nem kívánt gyerekük. Innentől kezdve a gyereket és az ő érdekeit kell szerintem szem előtt tartani. Ha így alakult, és a nő megtartja a gyereket, akkor szerintem az apa kizárólag a gyerekének árt, ha hátat fordít neki, és úgy kell kiperelni belőle a tartásdíjat. Mivel a gyermek a nő testében fogan, arról a nőnek kell döntenie. Az abortusz melletti döntés is nagy horderejű, mert lelkileg és fizikailag is megterhelő, nem csak maga az elhajtás, hanem az egész eljárás, és nagyon komoly egészségügyi kockázatokkal jár. Az abortusz nem fogamzásgátlási módszer, hanem alapvetően szükséges rossz, vagyis rohadtul nem mindegy, hogy milyen okból történik.
Az pedig mindenképp az egész életére szóló döntés és vállalás, ha a nő úgy dönt, hogy az apa együttműködése nélkül neveli fel a gyereket. Egy ilyen helyzetnek a legnagyobb vesztese a gyerek.

2017.04.20. 20:45:28

@zpetal: "a másik blogban NEM harmincas volt a férfi"
hanem?
A puncit nem te írtad, kikerestem direkt, - ezért jár a bocsánat tényleg, - bocs, 400akárhány hozzászólásból azért van hogy összemosódik, én nem vagyok lexikon meg 1984-es gondolatrendőrség ami mindent pontosan elő tud rángatni bárhonnan bármikor - de másik blogról iderángatni tök más kontexusban értelmezendő hozzászólást AKARATTAL jobban nem fair dolog. Na mindegy.

2017.04.20. 21:24:13

@zpetal: kinéztem a szemem...de megtaláltam, a 14 évest se te írtad, hanem sadist:

"Sadist 2017.04.18. 21:19:08
Ez továbbra is csak egy speciális eset. A 14 éves kiscsaj jogilag dugható, pont."

Úgyhogy ezért is bocs. Valamiért utána viszont te keveredtél bele a btk-t taglaló vitába lémegaLolával, azért emlékezhettem rád, hogy te hoztad fel. Rossz, hogy nektek nincs képetek, nehezebb beazonosítani ki mit írt több nap távlatából.

Majd igyekszem az orwelli gondolat-rendőrséges módszerekkel is nézni a hozzászólásokat. :) Ez eddig csak kötetlenül "beszélgettem", ezer bocsánat.

lémegaLola 2017.04.20. 21:27:09

@Mia and me: Te fair vagy. Zpetal-tól ezt nem érdemes várni.
Egy másik blogról ráncigálta ide a fiatalabb ffi vs. idősebb nő témát? Akkor nem csodálom, hogy nem rémlett :-D

2017.04.20. 21:39:10

A fiatalabb férfi vs idősebb nőnél lehet hogy nem volt életkor, de egyértelmű volt hogy mindkettő bőven nagykorú. Valamiért nekem a 45+ ill 30 körüli maradt meg, mivel ez már egy jelentős korkülönbség ami ugye zavaró lehet. de most nem nézek végig egy másik blogot is. Azért ennyire nem érek rá :), hogy itt mindent szó szerint és perc-re pontosan idézzek.

2017.04.20. 21:48:03

@Mia and me:

Tehát ha valaki leírja azt a szimpla tényt, hogy "egy 14 éves kiscsaj jogilag dugható" (ami még csak nem is szubjektív vélemény hanem tény), akkor azt (meg aki felhívja a figyelmeteket, hogy jogilag ez általános esetben igaz) nyugodtan lehet pedofilozni, sunyin gyerekmolesztálásra célozgatni (megtaláltad már a hozzászólásodat?), de ha valaki rátok szól, hogy vissza kéne venni a tempóból, akkor hirtelen ti lesztek a gondolatrendőrséggel terrorizált gyönge nők, igaz? Reggelente azért biztos nyugodt lelkiismerettel néztek a tükörbe...

@lémegaLola:

Talán a direkt link sokat segített, ha nem emlékezett volna, hogy hol írta. Szar ügy, ugye, hogy az írás megmarad, és utána esetleg lehet magyarázkodni?

lémegaLola 2017.04.20. 23:08:24

@zpetal: Én nem emlékeztem, hogy találkoztam vele. Be tudod linkelni?

2017.04.20. 23:14:28

zpetal 2017.04.17. 18:54:41
"@icipicicsipa:

+ egy 16 éves már NEM GYEREK, sem testileg, sem lelkileg "
---
icipicicsipa 2017.04.17. 19:31:15
"@zpetal:
"+ egy 16 éves már NEM GYEREK, sem testileg, sem lelkileg (vagy ha még gyerek, ott komoly gondok vannak),
ha egy fiatal 16 évesen annyira beszűkült, hogy csak a facebook csetet ismeri, és nem tud önállóan utánanézni egy témának az interneten (az iszlám nőkhöz való viszonya senki elől nincs elrejtve), annak már apu/anyu felvilágosítása sem sokat segítene."

Mert ha kimondanánk, hogy itt bizony a puncika bizsergett elég komolyan és a nőben lévő ösztön zéróra írja..."
---
Mia and me 2017.04.17. 19:44:26
"egy 16 éves még gyerek.
Leeht hogy neked már "nő", meg "punci", de ha azt nyilatkozza, hogy ő nem akarta, akkor bizony téged bezárnak, mert megtiportál egy gyereket, akár az ő puncija bizsergett, akár a te farkad."
---

Nos egyedül itt voltam félreérthető. De ezt Icipicinek válaszoltam "tegező" formában, és egy általánosságot írtam le, hogy ha 16 évessel valaki szexel és a 16 éves azt nyilatkozza, hogy nem akarta, akkor a felnőtt fogja megjárni akárki is "akarta" jobban a dolgot. És neki is csak azért írtam így, mert az előző hozzászólásaiban kvázi kárörvendett azon hogy a két iszlámba csábított 15 éves kislány (akik szerinte "buta puncik" és nem kislányok) terhes...

Utána a témát hanyagoltam, mert a börtönben sínylődő tömeggyilkosok rajongói levelezéséről folyt tovább a gondolatmenet...

Nem tudom mit értettél célozgatásnak. Főleg hogy leírtátok, azaz pontosabban Sadist leírta, hogy "a 14 éves kiscsaj jogilag dugható". Ami így magában azért elég meredek kijelentés. És mindenki nagyon bólogatott, hogy ez így van (mármint hogy dugható).

Senkiről nem írtam h pedofil v hogy gyereket molesztál - vagy akkor valami nagyon félreérthető volt.

Azért meg bocs hogy összemostalak Sadist-tal meg Icipici-vel, de ezt már írtam.

A másik blogot se tanultam meg szó szerint, tudtam hogy melyiken írtam, de a konkrétumokat nem hogy ki hány éves volt. Itt is abba kapaszkodtál bele, holott az volt a lényeg hogy ezen a blogon kimondottan gyereklányokról indult a vita a bosnyák lányok kapcsán, ott meg kimondottan két felnőtt korúról volt szó, - és a gyereklányos témát itt a nőkön kívül más nem nagyon ítélte el, a nagy korkülönbséges, de felnőtt két ember kapcsolatáról meg elítélő volt a közvélekedés...

De ez egy blog meg fórum, szerintem többnyire nem rendelkezünk nyilvántartásokkal hol ki mit írt és milyen stílusban. Elég fura ha valaki úgy fórumozik ,hogy közben innen onnan is kivág tök másra adott véleményeket és mint valami csendőr a bizonyítékot, odateszi hogy hű itt ez volt a véleményed, akkor hogy hogy itten meg emez.

A gondolatrendőrség nem csak a nőket terrorizálja- maga a jelenség elég rémisztő, hogy van aki így beszélget, cserél eszmét vagy vitatkozik egy szabad felületen egy másik emberrel.

lémegaLola 2017.04.20. 23:16:56

@Mia and me: azért keveredett bele, mert a beleegyezési korhatárról neked linkelt egy wikipedia cikket, amire megírtam, hogy sajnos téves infókat tartalmaz.

lémegaLola 2017.04.20. 23:20:55

@Mia and me: :) pont azt próbáltam elmagyarázni Sadist-nak és zpetal-nak is, hogy nem igaz, hogy a 14. életévét betöltött, 18 éven aluliakkal való, beleegyezésen alapuló szex jogilag oké, mert ez ennél bonyolultabb. De most nem kezdem el megint beidézni a Btk-t.

2017.04.20. 23:29:53

Szerintem zpetal vagy alszik vagy csendben örvend, én meg kinéztem a szemem hogy hol írtam szerinte hogy pedofil vagy mit vett célzásnak...
De be nem linkelné...

lémegaLola 2017.04.20. 23:54:47

@Mia and me: á, hagyd, majd jelentkezik, ha tud és akar is. Egy kalap alá vett minket, ennyi. Én pedofiloztam, mert visszataszítónak tartom, ahogy a 14-18 közti lányokról írt ő is, Sadist is. Zpetal pl. ezt írta: "És ha holnaptól elkezdünk a beleegyezési korhatárt betöltött tinédzserekkel foglalkozni, akkor mi lesz a kis lelkeddel? Felzaklat? Összekarmolod a monitort? Egyáltalán, ha az államot nem zavarja, akkor téged miért zavar? Miért feszülsz és görcsölsz ezen ennyit, hogy két, beleegyezési korhatárt betöltött ember kölcsönös szimpátia alapján mit csinál?"

A beleegyezési korhatár nem azt jelenti, hogy ha egy felnőtt 14. évet betöltöttel beleegyezéses alapon szexel, akkor a felnőtt nem büntethető. Büntethető, ha a hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexel a kiskorúval.

2017.04.21. 00:27:52

Észre kéne venni, hogy a kutya se foglalkozik már itt veletek, és Diorella küszködése is csak arra volt jó, hogy szánalmas bohócot csináljon magából.

2017.04.21. 08:28:44

Aha. Szerintem megtaláltam.Hát rossz az aki rosszra gondol.
lémegaLolának írtam még esetleg félreérthetőt (Mia and me 2017.04.19. 22:31:13), bár azt félreérteni elég egysíkú gondolkodásra vall.

Utalni ugyanis arra utaltam, hogy ha esetleg lánygyereketek lesz ( Nektek- sadist, icipici, zpetal), akkor majd megtudjátok milyen érzés FÉLTENI a saját tizenéves csinos, férfiszemmel "már NEM GYEREK, sem testileg, sem lelkileg" lányodat az olyan férfiaktól, akik úgy gondolkodnak, meg nyilatkoznak a tizenévesek jogi értelemben vett dughatóságáról, mint itt ti.
És akkor majd rájöttök hogy a tizenéves, akár"puncija" van és "kiscsaj", akár pöcse van és kissrác, mégiscsak gyerek...
ha a SAJÁT lányotokról lesz szó, akkor még majd 17-18 évesen, sőt 19-20 évesen is gyereknek gondoljátok, és idegbajt fogtok kapni attól ha valaki a tizenévesekről -akiket esetleg felcsináltak, úgy nyilatkozik, ahogy itt ti.

Aztán azért nem kívántam mégsem lányt, mert az ilyen apukák szokták pokollá tenni a gyerekük tinédzsréveit, halálra félteni a gyereküket, de olyan szinten, hogy ha elmegy moziba, akkor a film végén már ott áll kocsival a mozi előtt égetve őt, ha elmegy szórakozni, akkor utánamegy, ha a félóránkénti "lejelentkezős" telefont elfelejtette a kiscsaj, vagy el sem engedik sehová, hanem 100 lakat alatt őrzik...

Én szülőként és nőként IS mondok itt véleményt, ti meg jöttök azzal, hogy mit nem büntet a törvény, függetlenül attól hogy erkölcsileg és a jóérzés határait nézve necces.
Az én gyerekem is mindjárt "jogilag dugható" és ilyen kis cuki mint ők:

en.wikipedia.org/wiki/Mia_and_Me
hu.pinterest.com/natalkawiniewsk/mia-and-me/?lp=true

..akik a 10 év alatti fiúgyerekem szerint már "szexik", mert ezt tanulják és hallják mindenhol, mégis ha 16 éves gyerekekről olvasok, akkármekkora mellük volt, vagy akármit is csináltak, azok még GYEREKEK, míg egyes férfiak hozzászólásaiban itt rendre nőként és "jogilag dugható" punciként vannak emlegetve.

lémegaLola 2017.04.23. 21:52:31

@Mia and me: figyu, ez zpetal szokásos csúsztatása:
"Nagyon rosszul tetszik emlékezni, ebben a posztban nincs szó a konkrét életkorról (csak arról, hogy jelentős, ami a bloggerinát is zavarta), egy korábbiban elhangzik az életkor, és az is, hogy a környezete is kifejezte az ellenszenvét, hogy a gyereke lehetne a srác."

Szóval végül nem derült ki, hogy tulajdonképpen mit is kéne összevetnünk azzal a helyzettel, amikor egy felnőtt férfi 14-18 éves tinédzser lánnyal akar szexelni.

Tök mindegy, hogyan próbál vádaskodni zpetal, mert sikerült leírnia a 16 éves lányok kapcsán, hogy egy 16 éves nem gyerek, sem testileg, sem lelkileg, utána meg kiesett a szerepéből, és a 15-16 éveseket tinédzsereknek nevezte, vagyis valójában nagyon is tisztában van azzal, hogy ők még nem felnőttek.

Ennyit erről a témáról.

lémegaLola 2017.04.23. 22:23:40

@zpetal: neked mégis sikerült foglalkozni velünk :)
Csak épp a válasz gombot nem találtad el.

Az itteni megnyilvánulásaid önmagukért beszélnek. Közülük a legvisszatetszőbb, ahogy felhasználtad Diorella ellen, amit saját magáról leírt, és az, hogy infót adtál ki Mutáns Jane-ről. Így aztán még icipicit is sikerült alulmúlnod.

Tudom, tudom, unottan görgeted. Kár, hogy eddig az unalmadnak sose sikerült legyőznie a mocskolódási hajlandóságodat.

2017.04.24. 18:36:46

@lémegaLola: :))) Ez első osztályú beszólás volt zének!:)

Mivel folyamatosan verbálisan próbál alázni nőket,ezért feltételezhető róla hogy a valóságan egy enyomott,nyomorék,csicska. :)
Akibe a nők a cipőjüket törlik általában:)

2017.04.24. 18:53:10

És igen is unalmas lehet állandóan hangversenykere, meg operába mászkálni, aztán évente akárhányszor mindig ugyan oda menni síelni. Mindig ugyan azt a jókisfiú frizurát hordani és mindig úgy nézni ki,mint aki éppen a saját esküvőjére készül. A végletekig kimértség,az állandó jómodor is unalmas hosszú távon. Soha egy bazdmeg, soha egy kis rosszaság. Soha egy elkószált hajszál, egy kikandikáló orrszőrzet. Bazi unalmas az ilyen pasi szerintem majd minden nőnek hosszú távon.Anyagiaktól függetlenül.

A nem unalmas pasi keveset foglalkozik a saját outfitel, van izgalmas hobbija és tág érdeklődési köre. Minden érdekli, a tudomány, a művészet,idegen országok és népek, a politika a könyvek az építészet az Egyiptológia a csillagászat,a gasztronómia az autók, a műszaki dolgok a befektetés és a nőket pedig tiszteli, becsüli,távolból is,arcalanul is.
Na az ilyen a nem unalmas pasi.

Gerle Éva 2017.05.18. 21:10:11

@Sadist: A blogger maga szeretné eldönteni, mi jelenik meg a blogján, amit a nevéhez, személyéhez kötnek, és amit főállásban ír. Micsoda szemétség! Trollokat, feszülőket, témagyilkosokat és unatkozó ostobákat nem enged oda. Ettől futott fel a blog: a beszélgetések minőségétől. A nyilvánosság érték. Minden valamirevaló oldal moderál, majd bolond leszek nőgyűlölőknek, rasszistáknak, személyeskedő zaklatóknak meg fennaladt szemű vegánoknak csak úgy átengedni a terepet.

Gerle Éva 2017.05.19. 08:21:15

@icipicicsipa: te tényleg nem azt az erőszakot ítéled el? Azt, amit a nőkkel tettek? Még az iszlámellenes vélemény is morálisabb volna...

Elképesztő, ahogy a frusztráció áttevődött a netre, a korábbi magukban morgó frusztráltak így élhetik ki a gyűlöletüket, százasával ontják az ideologizáló, laikusan okoskodó, szándékosan megalázónak szánt kommenteket. Nálam is ez megy, de itt friss szemmel néztem rá.

Gerle Éva 2017.05.19. 16:42:04

@Sadist: "a feminista (gyk. férfigyűlölő/nősoviniszta) nézeteket, mert a nemek közti háborúval szétkúrják a férfi-nő kapcsolatokat, a családokat, ezzel együtt a társadalmat is."

Szóval nem az erőszak és az egyenlőtlenség okozza a társadalmi gondokat és a párkapcsolatok válságát, hanem az ezeket észrevételező és felszámolni kívánó feministák. Brilliáns!

Kényelmes lenne egy erőszakos világ, ugye, amelyben te simán élsz mások erőforrásaiból, és felhatalmazásod van, hogy rájuk kényszerítsd az érdekeidet? Ezt sírod vissza, ugye? Mert régen hej, de boldog volt mindenki. Megmondjam, mi volt régen? Főszabályként korlátozták, verték, erőszakolták meg és amortizálták az asszonyokat, dolgoztatták őket ingyen, élték fel az örökségüket, rúgták ki a hasukból a magzatot, hagyták ott őket terhesen. Megbolondultak, neurotikusak lettek, meg öngyilkosok. Eközben, hacsak nem a szűk elitbe tartoztál, te is beledögölhettél a fizikai munkába, de egy sima influenzába is. Csodálatos volt.

Persze sokan nem értik, mi mindenre garancia a jogállam, a szabadság-egyenlőség-testvériség. Csak ekkora arccal hinteni az okosságot, merő frusztrációból?...

Sadist, én több száz kommentedet olvastam az évek alatt, az én blogomon is kitartóan nyomtad (pedig az ott Észak-Korea, ugye :D ). A te problémád nem a nők viselkedése meg a veszélyes új eszmék, hanem egyszerűen az, hogy neked a patriarchátus is büdös, ha nem tartozol a legszűkebb haszonélvezői csoportba. Nem funkcionálsz jól férfiként. Ezért állsz bosszút az ideologizálással, és viselkedsz zaklatóan. A patriarchális gőg elhitette veled, hogy neked járna minden, amihez egy vonzó, kompetens férfi hozzájut.

Nem jár. Senkinek nem jár semmi ilyesmi.

Annyira röhejes ez a mesebeli múltképzeted. Pompa, páncél, paripa, csillogás. Te a visszasírt múltban is egy keserű, paranoid lúzer lennél, akit sokkal jobban szorongatnának erőszakosabb férfitársai, meg főleg a kor lesújtó viszonyai, mint jelenleg "a nők".

icipicicsipa 2017.05.19. 18:59:12

@Gerle Éva:
"Szóval nem az erőszak és az egyenlőtlenség okozza a társadalmi gondokat és a párkapcsolatok válságát, hanem az ezeket észrevételező és felszámolni kívánó feministák. Brilliáns!"

Pofám leszakad ettől a mocskos hazugságtól.
A feministák, akik az erőszakot akarják felszámolni.
Persze.
A feminizmus egy terrorszervezet, amely nem egyenlőséget akar, hanem hatalmat, agresszív, erőszakos módon.

Csak lassan jobb lesz csihadni, mert a férfiember tűri egy ideig, aztán ha "visszacsap", lesz sírás-rívás nyuszifül.

MutánsJane 2017.05.21. 14:17:52

"Csak lassan jobb lesz csihadni, mert a férfiember tűri egy ideig, aztán ha "visszacsap", lesz sírás-rívás nyuszifül."

Ilyet csak az ír, aki a másik fölötti hatalom és ellenőrzés (uram bocsá', a másik testének a használati joga) elvesztését fájlalja. Vagyis kibújt a szög a zsákból.

icipicicsipa 2017.05.21. 14:54:46

@MutánsJane:
"Ilyet csak az ír, aki a másik fölötti hatalom és ellenőrzés (uram bocsá', a másik testének a használati joga) elvesztését fájlalja. Vagyis kibújt a szög a zsákból. "

Sajnálom aranybogár, ha nem érted a szavak jelentését, de emlékeztetőül akkor még egyszer, mit írtam:

" mert a férfiember tűri egy ideig, aztán ha "visszacsap","

Ki szokott tűrni és visszacsapni?
Nem az, aki elveszített bármit is, hanem akit b@szkurálnak folyamatosan.

És egy szóval nem mondta senki, hogy itt aztán "uralkodás" lészen. Hanem jól el lesztek küldve a picsába úgy rendesen egyszer.

De te annyira beteg vagy egyszerűen vagy szándákosan a vád megy, a kutya sem akar itt uralkodni, te szerencsétlen sérült, csak a globális b@szakodásotokat, mocskosságaitokat kéne már végre abbahagyni, értem?

Szerencsétlen.

MutánsJane 2017.05.21. 15:38:38

@icipicicsipa: Királyság. Ugyan korábban megfogadtam, hogy én ide a büdös életben többet nem kommentelek, de most azért tettem kivételt, mert kíváncsi voltam, hogy van-e valami a tarsolyodban, vagy az egész hisztériázásod csak üres fenyegetőzés. Hát most megnyugodtam, egyértelmű, hogy csak a szád járt, tündérbogár.

"Hanem jól el lesztek küldve a picsába úgy rendesen egyszer."

Erre igazán kár plusz energiát pocsékolnod. Én személy szerint egy éven belül úgyis itthagyom a francba ezt az országot. Ezen túl meg a lőtéri kutyát nem érdekled /érdeklitek a magadfajták. Na csá.

icipicicsipa 2017.05.21. 16:02:49

@MutánsJane:
" Én személy szerint egy éven belül úgyis itthagyom a francba ezt az országot"

Egy beteggel kevesebb.
Pá-pá....

Sadist 2017.05.21. 18:26:14

@Gerle Éva: Nem figyelsz, nem gondolkodsz, agresszív vagy, frusztrált, süt belőled a férfiak iránti gyűlölet. Tipikus femináci troll vagy, én pedig nem szeretnék lesüllyedni a szintedre. Számomra túl mély.
Ha majd átestél valamiféle jellemfejlődésen és intelligens, kulturált emberként tudsz hozzászólni egy vitához, netán még némi empátiára is képes leszel, akkor beszélhetünk. Addig ez a femináci tempó még a startvonalhoz is kevés.

Sadist 2017.05.21. 18:37:30

@MutánsJane: "Én személy szerint egy éven belül úgyis itthagyom a francba ezt az országot."

Ennek őszintén örülök, de annyit kérlek tegyél meg, hogy piréznek vagy más kamu nemzetiségűnek vallod magad, mert a normális magyar polgártársak nem érdemlik meg, hogy a hozzád hasonlóak alapján ítéljék meg őket külföldön. Előre is köszi!

Sadist 2017.05.21. 18:39:08

@Gerle Éva: "Sadist, én több száz kommentedet olvastam az évek alatt, az én blogomon is kitartóan nyomtad (pedig az ott Észak-Korea, ugye :D )."

Jó vastag bőr van a pofádon, hogy ekkora hazugságot le tudsz írni.

MutánsJane 2017.06.02. 19:19:12

@Sadist: Háppersze. A külföldön történő viselkedésemben csakis a magadfajta, félhülye, ámbátor teljesen pszichiátriai eset noname nickek véleménye lesz a mérvadó mindenek felett.

2017.06.03. 12:48:57

A párkapcsolatokat az esetek nagyon nagy részében a haverok, barátok és barátnők nyilrják ki. Kisebb százalékban a család, anyós, anyuci vagy előző házasságból hozott gyerek.

New Chouhan Freight Carrier 2018.12.15. 18:06:26

Hello barátok ... szezonális üdvözletet mindenkinek. Én vagyok Mary Michael, a legnagyobb városoktól, néhány nappal ezelőtt elolvastam egy megjegyzést, amelyet egy kapcsolat-tanácsadási blogra írt. egy müncheni ember, egy újságíró, feltárja, hogyan gyógyította meg a gyenge erekciót és a gyors ejakulációt három héttel a felesége miatt a betegség miatt. olvasva a történetet, és azt mondta, hogy Drigbinovia, az a férfi, aki segített neki elérni mindent, kivonta az ex-feleségét az elválasztás után. Nagyon szerencsés voltam, hogy másolni a doctorigbinovia93@gmail.com címet az online kommentumból. Beszélgetek a Drigbinovia-val, a házaséletemben rejlő kihívások miatt. Szükségem volt olyan óvatos segítségre, hogy visszaszerezzem a férjemet. Néhány hónappal ezelőtt harcoltam a férjemmelegítővel, egyenesen a szemembe nézett; Azt mondta, hogy köztünk volt, befejeztük a házassági kapcsolatot, elvittük fiam, kevin és hazánkba utazott Spanyolországban élni. Azóta megpróbáltam hívni, és üzeneteket küldeni telefonon, szociális hálózaton keresztül. középen és e-mailben, de teljesen megakadályozta a vonal elérését, annyira frusztrált, és segítségre volt szüksége, hogy beszéljen a fiammal, Felixel, elolvastam, hogy bocsánatot kérjek, még akkor is, amikor mindketten tudjuk, hogy bántalmazott engem. 7 hónapig szavak nélkül nincs levél. Ez a helyzet minden nap meggyilkolt, depressziós voltam, és kétségbeesetten segítségre és sürgős megoldásra volt szükségem a probléma megoldása érdekében, ezért kapcsolatba léptem Drigbinovia e-mail címével, mert szerintem csak segíthetek a férjemnek hazatérni a fiammal. Beszéltem vele, és biztosította, hogy segíthet nekem, hogy visszatérjek férjemmel és fiaimmal haza, engedelmeskedjek és kövessem utasításait lépésről lépésre. Két nappal később, Drigbinovia elmondta, hogy ebédet ejtette szerelmi szerelési erőivel a templomán. Mindezt egyedül csinálta, semmit sem tettem, csak a szükséges tételeket szolgáltattam. Ugyanazon az estén a férjem, Chandler hívott a telefonon, hogy bocsánatot kérjen, nagyon nyugodt volt. Beszélt velem, ő is nagyon sajnálta, hogy mindent megtett, hogy bántalmazzon. Chandler tegnap tegnap hazatért fiam fiával, ma boldog vagyok, hogy visszaállítottam a családomat, és hogy a férjem és én jobban szeretjük egymást, mint valaha. Mindig értékelem és értékelem Drigbinovia segítségét. Megígérem, hogy megosztom a jó hírekről szóló bizonyságomat a barátaim és a többiek iránt. Nekem van egy pozitív szándékom, hogy a dolgok meg fognak működni számomra, és rájöttem, hogy jó lenne veled megosztani veled, mivel tudom, hogy másokat is inspirálni fog, mivel nemrégiben találkoztam, élő tanú vagyok, akitől én munka. Én, a férjem, hazatért hét napon belül, hihetetlen és csoda. a tanácsom az, hogy kétségbeesetten keresi az állandó és sürgős megoldást a szerelmi kapcsolatok válságára, és ha visszanyerte elveszett partnereit és boldog családot hozott létre. Élő meggyőződésem, hogy ezek a szerelmi hatalmi erők hatékonynak bizonyulnak, és ennek megfelelően dolgoznak, hogy tervezzenek néhány nappal az ex aktiválásuk után, hogy bocsánatot kérjenek tőle. Sok szerencsét kívánok neked
süti beállítások módosítása