Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Exogámia, te csodás
2017. május 05. írta: George Herceg

Exogámia, te csodás

tuareg.jpg

Sajátos szexuális és együttélési szubkultúra van most Budapesten. Előre bocsátom, hogy koromból adódóan nem vagyok már az éjszakai élet aktív szereplője, de még az én ismertségi körömben sem kirívó, hogy a nők bizonyos része kifejezetten külföldi férfiakkal történő szexre és/vagy párkapcsolatra törekszik. Az okok mondhatnánk, hogy egyértelműen anyagiak, hiszen bármely nyugati országban élő alsó-középosztálybeli férfi itthon az átlag magyar férfipopulációhoz képest kifejezetten jómódúnak számít. Ez azonban csak a felszín. Ezen nők jó része ugyanis már nem a nyugati, fehér keresztény férfiakra hajt (minta 80-as, 90-es években), hanem kifejezetten a hazánkban élő, vagy ide látogató, esetleg itt tanuló afrikai és arab férfiakra vadászik. Ők pedig a kivételektől eltekintve nem rendelkeznek jobb anyagi körülményekkel, mint Átlag Józsi, magyar honpolgár. Persze a biológiai megközelítés azt sugallná, hogy ennek oka a változatos génkészlettel rendelkező utódok létrehozása, szerintem viszont a jelenség gyökere szociológiai és pszichológiai eredetű.

Több olyan nőismerősömmel beszéltem, akiknek volt, vagy jelenlegi párjuk afrikai vagy arab, illetve olyanokkal, akiknek több futó kalandjuk volt a fenti két kategóriába tartozó férfiakkal. Amikor a választásaik okait firtattam általánosságokban hasonló okokat neveztek meg mindannyian: Ezek a férfiak jól tudnak dumálni (jól udvarolnak, bókolnak, ledumálják a bugyit a csajokról), határozottak, rövid pórázon tartják partnerüket (kifejezetten dominánsak a párkapcsolataikban, féltékenyek, birtokolni akarják partnerüket), általában elvárják a háziasságot a nőktől és kiszolgáltatják magukat a nőkkel. Milyen érdekes, hogy a magyar feminizált nők egy jelentős csoportja olyan tulajdonságokat keres és talál meg ezekben a férfiakban, melyeket a magyar férfipopulációval kapcsolatban kizárólag negatív felhanggal emlegetnek. Ha példánknál maradva Átlag Józsira lennének igazak a fentebb leírt tulajdonságok, ugyanezen nők szóba sem állnának vele, sőt egy hím-soviniszta bunkónak tartanák, azonban ha ezek egy exotikus, másik rasszból származó férfi tulajdonságai, az szexi és vonzó.

Nagy a kísértés, hogy a jelenség mögött azt sejtsük, hogy a nők jelentős csoportja a feminizmus és a férfiak elnőiesedésének ellenére továbbra is szívesen rendelődik alá az őket semmibe vevő, domináns férfiaknak. Ezt támasztja alá azoknak a könyveknek a páratlan sikere a nők körében, melyek az arab államokban élő elnyomott nők történeteiről szólnak. Ugyanis a Szürke ötven árnyalatához hasonlóan ezek a könyvek is kettős hatást váltanak ki a női olvasókban. Egyrészt kitűnően lehet borzongani a szegény elnyomott, többször megerőszakolt arab nők tényleg szomorú és megindító sorsán, másrészt a szobájuk magányában fantáziálni egy igazi domináns, szexuálisan uralkodó exotikus férfiállatról.

Akárhogy is nézzük, a fenti jelenség számunkra hetero, fehér férfiakra mindenképpen káros, de egyben tanulságos. Egyrészt láthatjuk, hogy az exogám hajlamokat a nők sokkal könnyebben élhetik ki, mint a férfiak, mivel nekik az ehhez szükséges férfi populáció helyben van, míg nekünk, ha mondjuk ázsiai hölgyekkel szeretnénk közelebbi kapcsolatba lépni, akkor bizony sok ezer kilométert kell utazni. A hazai ázsiai közösségek ugyanis ilyen szempontból rendkívül zártak, a vegyes kapcsolatok ritkák. Ugyanakkor ezekkel az exogám hajlamokkal nem tudunk versenyezni, ezért az ilyenekkel rendelkező nők számunkra véglegesen kiesnek a potenciális partnerek köréből, viszont tanulságos, hogy a férfi dominanciára továbbra is jelentős igény mutatkozik minden ellenkező „híreszteléssel” szemben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszemmel.hu/api/trackback/id/tr8812482453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.05.05. 21:40:16

lotyó rinygyók...vigyék is őket innen a picsááába
ennyivel is kevesebben basznak át minket
bár én lofaszt sem fizetek
:)
sok ingyen buksza van..:)
hála az emancipunciknak

Scheibe (törölt) 2017.05.06. 10:56:28

Lehet hogy egy ideig vonzo de nem hinnem hogy ezek a kapcsolatok hosszu tavon is mukodnek. Erdekes volna errol egy statisztikat latni.

2017.05.08. 21:43:44

Antalffy Tibor, az ország legidősebb bloggere írt egyszer erről egy bazi jó cikket, miszerint hamarosan megszűnik a fehér faj létezni. Mert túl sok a buzi a fehér pasik közt,el vannak nőiesedve, metroszexuálisok és nem tudnak udvarolni. Nem kitartóak, felületesek és puhányok.Bezzeg a bevándorlók nem cicóznak sokat, ha nőről van szó és jobban tudnak a nőkre nyomulni.
Teljesen igaza lesz az öregnek.:)

2017.05.08. 23:31:58

@Diorella Queen:

És ha az öregnek igaza lesz, akkor bizony a te lányod is már ilyen körülmények között fogja leélni az életét. :)

Egyébként a bácsi blogbejegyzései szerintem bizonyos értelmi és intellektuális szint fölötti közönségnek íródnak. Egy kis háttérismeret az írásai értelmezéséhez:
hu.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%B3nia
hu.wikipedia.org/wiki/Szarkazmus

2017.05.09. 06:37:45

@zpetal: Tibi bácsi abban téved, hogy "külföldi", a többi stimmel. Bár mint ha ő is olvasta volna a Lányom nélkül soha című könyvet és onnan merítette volna a leírtakat.

A lányom esetében simán el tudom képzelni hogy a férj, sírva menekül majd az É-sarkig, vallástól és miden mástól függetlenül:)

icipicicsipa 2017.05.09. 06:44:42

@Diorella Queen:
" Mert túl sok a buzi a fehér pasik közt,el vannak nőiesedve, metroszexuálisok és nem tudnak udvarolni. Nem kitartóak, felületesek és puhányok.Bezzeg a bevándorlók nem cicóznak sokat, ha nőről van szó és jobban tudnak a nőkre nyomulni."

Ők azért nyomulnak rá(tok), mert teljesen másképpen is látnak titeket. Egy luknak.
A fehér férfi megpróbált titeket felemelni a saját értelmi és érzelmi világához, de most már rájön szépen lassan, hogy ez hiba volt, hogy erre nincs esély.

Mert egyszerűen annyira lent vagytok.
Mind értelmileg, mind érzelmileg.
"asszonyállat".
És ezt az arab például nagyon is tudja, ami a fehér férfinek most esik le.

2017.05.11. 10:44:58

@icipicicsipa: "És ezt az arab például nagyon is tudja, ami a fehér férfinek most esik le"

:D Akkor melyik is a fejlettebb kultúra? Már a te gondolatmeneted szerint...

kasu 2017.05.12. 06:10:30

Nagyon kicsike "szubkultúra" problémája lehet, mondjam, kevés nő van abban a helyzetben, hogy feketékkel, arabokkal stb. létesítsen kapcsolatot. Ez nem társadalmi probléma Magyarországon, hanem a "van ilyen" esete.
Másrészt azt hiszem az emberek -bármekkora a tudásuk és az egójuk- vágynak arra, hogy vezessék őket. A sok nyálas demokrata meg szabadelvű, meg 64 szexuális identitás tök tájékozatlanul, az orra után ballag, csapódik. Van egy belső vágy a biztonságra, hogy legyen egy ffi a nő mellett, aki megmondja mit tegyen az a nő. A vezetés iránti nem is teljesen tudatosult vágy, mint szükséglet a biztoságérzethez. Namost szexualitás szempontjából vegyük ki az igazi melegeket, akik baromi kevesen vannak, hagyjuk meg a jogaikat- mit érdekel ez másokat egyáltalán... A többi felvonuló, cikkíró, nyilatkozó meleg-"szimpatizáns" pont úgy keresi a támogatása tárgyát, mint a természetvédő, állatmentő, környezetért aggódó (nem sorolnám ide a pénzért Ligetvédőket: ha védenék a Ligetet tényleg, akkor nem koszolnának a jelenlétükkel, sátraikkal, ocsmány megjelenésükkel, paradox az egész és kilóg a lóláb).
Visszatérve a magyar nők és ázsiai, fekete stb. ffiak kapcsolatára, szóval a kuriózum, az ismeretlen vonzalma is ott van a háttérben, a lehetőségek világa, a boldogulás vágya és a sok magyar bunkó miatti tanulsága is. Sokszor tűnik a messziről jött ember értékesebbnek, különlegesebbnek, pedig ez nem feltétlen van így...

icipicicsipa 2017.05.13. 23:09:05

@Mia and me:
":D Akkor melyik is a fejlettebb kultúra? Már a te gondolatmeneted szerint... "

Szerinted egy kultúra fejlettsége egyetlen dologban mérhető?
A gondolatmenetemről meg ha lenne fogalmad, akkor nem írnál ilyen baromságot - már megint - hanem elgondolkodnál.

2017.05.20. 17:43:27

@icipicicsipa: Jaj nyilván nem. A gondolatmenetedről meg neked kéne hogy fogalmad legyen, én csak céloztam valamire, ami nyilván nem esett le, mert ezek szerint a csavartabb humor se az erősségetek...

Min kellene elgondolkodni? A bejegyzés egy elég elszigetelt dolgot ecsetelget, én nem látom hogy tömegek omolnának a sötét bőrű férfiak karjaiba, hogy aztán főzhessenek meg moshassanak nekik (csak mert a fehér férfiak mindezt már nem igénylik a nőktől a blogger szerint). Ekkora baromságot rég olvastam, ha a bloggernek ilyen nőismerősei vannak, akik azért választanak idegen férfit, mert az "belevaló férfi módjára megköveteli" a háziasságot, akkor elég beteg ismerősei lehetnek...

Csak hogy a stílusotoknál és kedvenc témátáknál maradjunk, valszeg a legtöbb olyan nő amelyik feketét választ, roppant egyszerű oknál fogva választja: nagyobb a farkuk és jobban szexelnek... Meg mellé amikor szexelni akar, akkor kedves meg udvarol meg megadja a módját hogy hogy férkőzzön a "puncihoz"... Csak ugye ezt milyen gáz meg durva volna már megmondani bárkinek, aki fehér férfi létére rákérdez az "ok"ra... Azért mondanak ilyen baromságokat, (burkolt férfiasságra utalásokat), hogy a ti fehér férfi lelkecskétek ne törjön össze darabokra...

2017.05.22. 16:47:28

@Mia and me: Én lehánynék egy ilyen csokifaszt, de a tejeskávét is. Utálom az összes idegen nációt, alapból rasszista vagyok de genetikailag. Elutasítok minden idegen fajt.

2017.05.22. 20:00:02

@Diorella Queen: Jó hát ufókkal én se szexelnék :D

De mondjuk van az a vonzalom, aminél nem számítana a színskála. De pl. a keletiek meg gyönyörűek tudnak lenni ha keverednek a feketékkel.

De azért írtam, hogy ez is elég elszigetelt jelenség még magyaroszágon, nem sok vegyes pár van, a magyar is alapvetően "hon"-hű, szóval hogy a fajtájához vonzódik jobban és kevesek fejében kap helyet, hogy jó lesz az a gyerek csokin is.... ;-)

2017.09.29. 07:07:32

@Scheibe (törölt): egyetemista koromban volt több csaj, akinek arab pasija volt (jómódú izraeli palesztin, gazdag iraki meg volt iráni is köztül, aki ugye nem arab). Orvosi egyetemre jártak (némelyik élethossziglan, de úgyis apuci fizette).
Mellette dugtak egy-két magyar csajt. Jellemzően egyikük se vette a magyar barátnőjét feleségül, csak dugni kellettek nekik. Amelyik utazgatott a barátnőjével az se vitte haza soha a családjának bemutatni.

A lányok közös jellemzője volt, hogy eléggé vidékiek voltak, nekik Budapest is a világ közepe volt. Egy iráni vagy arab faszi mellett keleti hercegnőnek képzelték magukat.

Aztán volt pár nagyon kövér, nem szép csaj, akik afrikaiakkal dugatták magukat. Ezek az afrikaiak nem egyetemisták, hanem befogadott menekültek, menedékesek vagy migrik voltak (még a 90-es, 2000-es években). Kb. Fekete Pákó szinten álltak szellemileg vagy azalatt. A lányok, akik velük futottak, kifejezetten buták, kövérek, csúnyák voltak, de mondjuk egészségügyi főiskolára jártak, ápolónak, gyógytornásznak készültek vagy OKJ-s ápolóként dolgoztak, volt amelyik a rettenetesen primitív biztonsági őr faszija mellett járt el dugni egy ilyen afrikai migrit, amikor csak sms-t kapott tőle, már szaladt is dugatni magát. Az biztos, hogy az afrikaiak egy fillért se költöttek ezekre a lányokra, sőt, még kölcsön is kértek a nőjüktől.

Az arabok azért költöttek a nőikre valamennyit, elvitték őket bulizni stb. De a kapcsolat mindig addig tartott, amíg az arab akarta. És egyetem elvégzése után hazamentek vagy tovább nyugatra, legkésőbb akkor szakítottak a nőikkel.

@Diorella Queen: "Mert túl sok a buzi a fehér pasik közt,el vannak nőiesedve, metroszexuálisok és nem tudnak udvarolni. Nem kitartóak, felületesek és puhányok.Bezzeg a bevándorlók nem cicóznak sokat, ha nőről van szó és jobban tudnak a nőkre nyomulni."

A fehér férfiak pont hogy nem felületesek. Túlgondolnak mindent, meg akarják érteni és ki akarják szolgálni a nőket. Piedesztálra emelik a nőket. Aztán jön a tényleg felületes, csak dugásra gondoló néger és beveri a fehér nőnek, igazy tud udvarolni, fűzni a szavakat, de csak addig, amíg be nem jut a bugyiba. Tőle nem is várnak el kocsit, lakást a fehér csajok, csak a nagy farka kell nekik.
A fehér férfi meg a sok csalódástól, mellőzöttségtől, játszmától kiábrándul. Buzi lesz vagy aszexuális MGTOW. Vagy elmegy a Fülöp-szigetekre, ahol még vonzó egy fehér pasas és a lányok boldogok, ha elveszi őket feleségül egy fehér ember.
süti beállítások módosítása