Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogyan álljunk hozzá, ha megcsal a barátnőnk?
2017. november 03. írta: George Herceg

Hogyan álljunk hozzá, ha megcsal a barátnőnk?

telo.jpg

Környezetemben sajnos aktuális a téma, mivel több barátomnál borult a bili az elmúlt napokban. Úgy látom azonban, hogy férfitársaim sok esetben nem a megfelelő viselkedést választották, amikor szembesültek a szomorú ténnyel, hogy feleségük, barátnőjük más karjaiban kereste a boldogságot. 

Elsősorban szögezzük le, mi az, amit abszolút nem szabad ebben a helyzetben tenni. Mivel ez egy abszolút sokkos szituáció, ezért bármilyen erőszakos cselekedet, akár fizikai, akár verbális kerülendő. Az első érzelmi felindulásból eredő megnyilvánulások csak azt árulják el a másiknak, hogy megsebzett és kétségbeesett vagy. Nagyon nagy önuralomra van szükség ennek elkerülésére, de inkább vonulj félre, ha nem bírod kontrollálni magad.

Ha az első sokkon túljutottál, érdemes  feltenni a kérdést: mi legyen a párkapcsolat további sorsa. Ha a barátnő a megcsalás kiderülése után szakítani is akar, nincs más dolgod, mint feldolgozni a gyászt és továbblépni. Sok esetben viszont a nő folytatni akarja a kapcsolatot, és ezzel a döntés jogát a te kezedbe helyezi el. Nyílván teljesen más dolgokat kell mérlegelned egy házasságban, főleg, ha gyerekek is vannak, mint egy sima együttélés esetén, vagy egy összejárogatós szerelmi viszonyban.

Ha a megbocsátás útját választod, tudnod kell, hogy a férfiakkal ellentétben egy nő akkor lép félre, ha elégedetlen a párjával, kiszeretett belőle. (A férfi szerelmesen is képes félrejárni, ha úgy hozza a sors) Az, hogy mégis veled akar maradni, annak kizárólag olyan okai lehetnek, melyek az ő kényelmét szolgálják (anyagi függés, lakhatási probléma), vagy nem sikerült tartós kapcsolatot kialakítani a megcsalás másik szereplőjével. Ebből következően, ha tényleg szereted, akkor nem hagyod, hogy melletted szenvedjen és emiatt még jobban ellened forduljon. Az elégedetlen és boldogtalan nő pokollá teszi annak a férfinak az életét, akivel valamilyen kényszer folytán együtt kell élnie. Gondolj bele, hogy te sem szívesen élnél olyan nővel, akit már nem kívánsz, és nem bírsz elviselni. Igazából ilyenkor nincs már visszaút, illetve az együtt maradás, olyan érzelmi kompromisszumokat követel mindkét féltől, ami hosszútávon csak tovább megcsalásokkal, szeretőkkel és egyéb menekülő útvonalakkal tartható fenn, de minek.  Persze, ha már te is untad a banánt és csak a közös hitel miatt nem szeretnél szétmenni a pároddal, akkor még ott a nyitott házasság lehetősége is. Ebben az esetben viszont oly ritka az egyensúly a felek között, hogy előbb-utóbb mindenképpen szakítás a vége.

Én mindenképpen azt javaslom, hogyha kiderült, hogy megcsalt az asszony, akkor vess véget a kapcsolatnak. Ezt nem a férfi ego mondatja velem, hanem a személyes tapasztalat. Engem is megcsaltak, egy hosszú több éves kapcsolatban és bármennyire is mélyek voltak az érzelmeim, soha többé nem tudtam rá ugyanúgy tekinteni, mint előtte. Mint emberrel továbbra sincs vele bajom, de mint nő és partner végleg megszűnt számomra. Ezt az érzést kell a megcsaló felé kommunikálni. Azt, hogy hogyan az az egyéni stílusod kérdése, de nem érdemes melodrámát kerekíteni a dologból, mert az férfiatlan, másrészt leértékeled magad a volt nőd szemében is. A legcélravezetőbb a személytelen és nyugodt viselkedés. A közös ügyeket meg kell higgadtan beszélni, a szétköltözést meg kell oldani. Megbeszélhetitek azt is, hogy mik voltak az okok, melyek ide vezettek. Lehet, hogy neked is részed volt benne. Nem voltál elég jó valamiben, vagy nem figyeltél. Ezeket a tanulságokat és tapasztalatokat, azonban már kizárólag csak a következő kapcsolatodban kamatoztathatod. Soha ne táncolj vissza egy olyan kapcsolatba, ahol megcsaltak. A nők szemében, akit egyszer már meg tudott csalni, az nem férfi és ezért, ha lesz megfelelő jelölt megteszi újra és újra. Csak ezzel a viselkedéssel tarthatod meg az önbecsülésedet és így még a volt kedvesed szemében is értékesebb embernek tűnsz majd.

A férfi és női megcsalás közötti kettős mérce élő, és igazolt. A férfiak tudnak érzelmek nélkül szexelni, a nők viszont egy jól sikerült aktus után mindig bevonódnak érzelmileg. Ebből következően, amikor a férfi csalja a párját, az nem erodálja érzelmileg a párkapcsolatot annyira, mint ha egy nő teszi ezt. Természetesen az ezzel okozott fájdalom, mindkét nem esetén nagy és valódi. A férfi megcsalás nem mond el sokat az adott hivatalos párkapcsolat minőségéről. A női megcsalás viszont annak a lakmuszpapírja, hogy két ember között valami visszafordíthatatlanul és véglegesen elromlott.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszemmel.hu/api/trackback/id/tr2513158750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.11.03. 18:48:39

Ja, ez mind szép, a gazdatest meg a megcsalt férfi lesz. Sztem meg lapát a nő ha van gyerek ha nincs....ugyis ez lesz később, ismétlem lapát!!!
Az más ha eléáll a pina hogy figyu Bélára rákivántam, beszálsz te is hármasban vagy okés ha qrok vele....ez megint egy más szitu csak átlagAndinak ehhez nincs vér a punájában.

Santer 2017.11.03. 19:23:06

Okos, hasznos elemzés.

Lapátnak +1

2017.11.03. 20:11:49

"A férfi és női megcsalás közötti kettős mérce élő, és igazolt. A férfiak tudnak érzelmek nélkül szexelni, a nők viszont egy jól sikerült aktus után mindig bevonódnak érzelmileg."

Amelyik férfi tud érzelmek nélkül szexelni, ott kérdéses hogy a feleségével/párjával vajon hogyan csinálja? Érzelmekkel ....?...;-)

"Ebből következően, amikor a férfi csalja a párját, az nem erodálja érzelmileg a párkapcsolatot annyira"

..Neki magának a férfinek.

A nőnek kurvára erodálja érzelmileg a párkapcsolatot, mert kb. onnantól úgy tud a faszijára nézni mint egy pondróra :). És ha nem tud belőle kiszeretni, akkor saját magát is elkezdi utálni, hogy egy pondrót szeret....

És szépen elkezdi keresni azt a hímnemű EMBERt, akihez kötődhet érzelmileg is.

tireless treehugger 2017.11.03. 22:50:15

Amikor megismered már akkor el kell fogadni hogy mással is fog dugni.. Minél jobb nő annál inkább átjáróház.

És hogyan álljunk hozzá?,: hogy mit csinál a nőd szabad idejében az nem a te dolgod, szóval nem kell beleszólni.

2017.11.03. 23:13:08

"Ebből következően, amikor a férfi csalja a párját, az nem erodálja érzelmileg a párkapcsolatot annyira, mint ha egy nő teszi ezt."

Ha a férfi csal, kirúgja a nő, ha a nő csal, kirúgja a férfi, szóval a kapcsolatnak vége van. Azt mondod, hogy erodálni egy kapcsolatot csak a nő tud a megcsalásával? Akkor miért adják be a nők a válókeresetet miután a férjük megcsalta őket? A jó asszony köténye mégsem bír eltakarni mindent?

"Az, hogy mégis veled akar maradni, annak kizárólag olyan okai lehetnek, melyek az ő kényelmét szolgálják (anyagi függés, lakhatási probléma)"

És ha a nőnek van lakása és jó munkája? Ezt a kényelmet a férfi részéről nem lehetne átfordítani meleg vacsorára és tiszta gatyára? Ma már nincs anyagi függés és lakhatási probléma, ezt vedd ki a képletből.

A nőd megcsal, mert kicsi a f.szod, ez az oka, semmi más. Te meg megcsalod, mert az irodista Julcsinak nagyobb a melle és szűkebb a .inája.

Ne építs már ideológiát a dugnia akarásod köré! :)

2017.11.04. 08:16:11

@Burgermeister:
Miért egy pöcsnek van annyi vér a tökében, hogy ugyanezt benyögje a megcsalt nőjének? Figyu rákívántam Böbére.....? Dehogy van, hisz akkor hol vacsorázik aznap este? :D A csajánál, aki valszeg szintén félrelépett?
Nektek drágáim ugyanúgy lapát jár, akármennyire is hiszitek, hogy nálatok a félredugást más mércével mérik :P

2017.11.04. 08:54:07

@Mia and me:
"kb. onnantól úgy tud a faszijára nézni mint egy pondróra"

Ez baromság. Éppen az a jellemzőbb, hogy ha a faszi félrekufircol, erre a legtöbb nő még jobban vonzódik hozzá. Jóég, hány ilyet láttam/látok még ma is...! :)

2017.11.04. 09:16:44

@Szőkenőőő:
"Miért egy pöcsnek van annyi vér a tökében, hogy ugyanezt benyögje a megcsalt nőjének? Figyu rákívántam Böbére.....?"
De még mennyi! Ha tudnád... :)

"hisz akkor hol vacsorázik aznap este?"
A Böbénél. Hol máshol? :)

.

"Nektek drágáim ugyanúgy lapát jár, akármennyire is hiszitek, hogy nálatok a félredugást más mércével mérik"

Gondolkodj kicsit logikusan, drágám:

- A gibbonok monogám kapcsolatban élnek. És lám, nincs eltérés a nőstény és a hím mérete között. Nagyjából ugyanakkora méretűek.
- A csimpánzoknál alfák dugják a nőstényeket, de a bétáknak is csurran-cseppen nőstény, és előfordulnak a csoportos orgiák is, stb. És méretben a hím csimpánz máris nagyobb a nősténynél.
- A gorilláknál csak és kizárólag egy hím dugja a nőstényeket (háreme van), ahogy az oroszlánoknál is. És a hím mérete itt tér el leginkább a nőstényétől (2,5X akkora).

A hím-nőstény méretkülönbséget nem a hím vadászata során létrejövő szelektálódás okozza. Hanem a nőstények párválasztási szokása. Ha mindig csak a legerősebb, legnagyobb testméretű hímekkel párosodnak, akkor csak azok adják tovább a génjeiket, ergo jópár generációval később a hímek nagyobbak lesznek a nőstényeknél. Mivel gorilláknál csak 1 hím párosodik (a legnagyobb), így csak az ő génjei kerülnek továbbadásra. Ezért ott a legnagyobb a méretkülönbség. A csimpánzoknál már több hím is párosodik, de jellemzően ott is a legnagyobb a legtöbbet. Máris kisebb a méretkülönbség mértéke a nőstény és a hím között. A gibbonoknál mindegyik hím párosodhat, így nincs méretkülönbség nőstény és hím között.

Nézzük ezt az embernél:
- A busmanoknál monogám kapcsolatok vannak. Minden férfinak van 1 nője (a törzsfőnek jut egyedül kettő) és nincs megcsalás, félredugás. És lám, a busman férfi nem nagyobb a busman nőnél.
- Máshol (pl. nálunk) meg van különbség a nő és a férfi testméret között.
/Ennyit a nagy monogámiáról. :) /

Következtetés:
A nők az alfákkal dugnak félre.
A férfiak közül a felső réteg (kb. 1/5-öd rész) dugja a félredugó nők (2/3) mindegyikét. Az alfák (és max. a felső kategóriás béták) tudnak csak több nőt kefélni. A többi férfi nem kefél félre (akarna az, csak neki esélye sincs).
Viszont az alfa meg eleve vagy nem házas (max. laza párkapcsolata van), vagy ha házas, a nő mégis tíz körömmel kapar így is utána. Hiszen inkább egy félredugó alfa kefélje őt, mint egy közepes béta.

Szóval ez most nem jött be. ... Drágám. :)

2017.11.04. 09:28:05

@tireless treehugger:
"Amikor megismered már akkor el kell fogadni hogy mással is fog dugni.. Minél jobb nő annál inkább átjáróház.
És hogyan álljunk hozzá?,: hogy mit csinál a nőd szabad idejében az nem a te dolgod, szóval nem kell beleszólni."

Ügyes papucs!
Jól betanulta a szöveget a kis nyomi béta.
Így kell elérni, hogy más gyerekét nevelhesd fel:
worldnewsdailyreport.com/dna-tests-prove-retired-postman-has-over-1300-illegimitate-children/
/1300 gyereke van egy postásnak. Alpha fucks, beta bucks./

Okos kiskutya! :))
media.giphy.com/media/ToSXsJebEOm4w/giphy.gif
/Teeeee, nyomorék kis lábtörlő. :DDD /

2017.11.04. 09:34:21

@Himani:
"Akkor miért adják be a nők a válókeresetet miután a férjük megcsalta őket?"

Lássuk:
- Az ilyen válásoknál a legtöbbször nem megcsalás történt, hanem a béta rá mert nézni másik nőre. (Próbálkozott a béta, de nem jött be neki. De ez elég indok a nőnek, hogy váljon egy bétától.)
- Szintén béta férfi esetén ha véletlenül sikerült is félrekefélnie, szinte biztos, hogy a nő már korábban megcsalta őt. (Csak azt ugye nem verik nagydobra.)
- Alfa esetében a férfi pénzére hajt a nő. Évekig elnézte a megcsalást, de egyszer csak lett lehetősége egy komolyabb tartásdíjra és máris dobbant. Ilyenkor kerül elő a 'mert hát megcsalt' duma. Igen, megcsalta ... úgy 8-10 éve teszi már és a nő ezt végig tudta. De akkor még nem volt gond. Csak most lett az hirtelen, hogy lett lóvé. :)

Ilyen ez, nem köszön. :)

2017.11.04. 09:39:47

@Burgermeister:
"lapát a nő ha van gyerek ha nincs"
Így van!
És a gyereket meg miden áron meg kell szerezni tőle. Nem a férfi miatt, hanem a gyerek miatt (főleg, ha fiúgyerek). A nő félredugása tökéletes indok ilyen esetben, csak harcolni kell a gyerekért, nem hagyni.
Utána ha már megvan a gyerek, akkor esetleg bele lehet menni váltott elhelyezésbe (közös felügyeletbe). Ha a nő szerzi meg a gyereket, az szinte soha nem fog belemenni ilyenbe, kizárólagosságot akar. Így ha a férfi nem harcol, elveszti a gyerkőcöt. A gyerek meg az apját.
Amiről meg tudjuk, milyen káros a gyerekre nézve:
www.ferfihang.hu/2011/11/28/apatlansag/

2017.11.04. 09:45:17

@zombigyilkos:
Vicces vagy :D
Ennyi betűt leütni csak azért, hogy bizonyíts valamit, amit senki se kért :D
Egy busmant, vagy egy csimpánzt talán...kitudja :D
Alfabétagamma...aha....blablabla :D

Ja és Böbe valszeg a férjének ad vacsit, nem a dugópajtinak, aki kullog haza enni a krumplistésztát :P

Mindenesetre csúf egy világot élünk ez biztos :P

tireless treehugger 2017.11.04. 10:01:11

@zombigyilkos:

Más gyerekét is szívesen nevelem, apu vagyok annak is. Aztán az esélye is magas, meglehetősen túlszaporodtam. Ahol faragnak ott hullik a forgács is.

Viszont azzal hogy szabadságot adok a nőnek nekem is megvan. Amíg szeretetért hazajár addig semmi gond.

Aranyos voltál hogy megszólítottál, nem akartam a dolgodba beleszólni az alfa meg blabla.....blabla, tudni kell csöndben maradni amikor a hülyeség tort ül. De ha már válaszolni illik:

frusztrációdra és személyes tapasztalatodra nem kellene világképet építeni.

2017.11.04. 10:07:19

@zombigyilkos: "1300 gyereke van egy postásnak. Alpha fucks, beta bucks./" DDDD Na most dőlt dugába a zalfa elméleted :D
Egy alfa, aki postás :D
Következtetés:
A nők az alfákkal dugnak félre.
Remélem magadnak is megmagyarázod hogy is van ez :D
Jajdejótnevettem :DDD

2017.11.04. 10:11:16

Ja, és ezúton kérek elnézést minden postástól aki ezt olvassa, nem őket akartam lenézni, számomra ez is egy tisztes szakma ;)

2017.11.04. 10:32:47

@tireless treehugger:
Csaholj csak, kis pincsi! Ne hagyd abba. :)

2017.11.04. 10:38:18

@Szőkenőőő:
Egy postás nem nézhet ki jól? Nem lehet magabiztos a nőkkel?
Max. pénze nincs. De arra meg ugye ott a béta, hogy fizesse a költséget.
Szóval aranyos voltál a beégéseddel ... drágám. :))

2017.11.04. 11:45:40

@zombigyilkos:
Egy alfa most már csóró is lehet? Kérlek mesélj még :DDDD

2017.11.04. 12:56:30

@Szőkenőőő:
Ha csak dugásról van szó, miért ne lehetne?
Régen persze az erős testalkat, a magabiztosság és az erőforrások birtoklása kéz a kézben járt. De ma már a papucsnak is lehet pénze, és az erős testalkatú vagány is lehet csóró. Szétvált kissé a dolog. Persze jobb, ha pénze is van az alfának, vagy jobb, ha a pénzes is jó kinézetű. De attól még egy adott szituban a csóró is lehet alfa. Elég csak ledumálni a bugyit az otthon háziasszonykodó nőről, akinek a férje közben dolgozik a cégnél.
Na meg hát ha van egy milliomos, jóképű, magabiztos férfi, azt miért ne cserélné le a ribanc egy milliárdos, jóképű, magabiztosra? Attól még a milliomos alfa marad.

De nem kell értened, ne is erőltesd.
Jobban áll neked a hiszti. Az illik hozzád. :))

2017.11.04. 13:10:55

@Szőkenőőő:

"Nektek drágáim ugyanúgy lapát jár, akármennyire is hiszitek, hogy nálatok a félredugást más mércével mérik :P "

Ha ugyanolyan mércével mérnék, mint a nőknél, akkor a házasságok sokkal nagyobb aránya végződne a férj hűtlensége miatti válással.

Az meg jól hangzik, hogy állandóan ezzel a hol vacsorázna meg ki mosná a férfi gatyáját szöveggel jöttök, de azért az egzisztenciális problémák egy párkapcsolat megszűnése után általában a nőknél szoktak előjönni, pont ezért is maradnak mondjuk egy rossz/bántalmazó stb. kapcsolatban benne, mert nem lenne különben hol vacsorázniuk.

Ahogy egy feminista oldalon írták a gyémántnyakék-hisztivel kapcsolatban: nagyon sok nő szopik egy érdekkapcsolatban nem gyémánt nyakékért, hanem napi egy tál meleg ételért, csak ebből senki nem csinál médiacirkuszt.

2017.11.04. 13:19:59

@Szőkenőőő:

"Miért egy pöcsnek van annyi vér a tökében, hogy ugyanezt benyögje a megcsalt nőjének? Figyu rákívántam Böbére.....? "

Mondjuk a férfiak a szexuális vágyaikat illetően pont nyíltabbak szoktak otthon lenni szerintem, és igen, a példánál maradva sok férfi nyíltan rákérdez, hogy mit szólna az asszony egy hármashoz a Böbével.

És a megcsalás is sokszor azért jön, mert a Böbe megtesz a férfinak olyat, amivel a faszi már otthon anyuról lepattant, de hát az élet már csak ilyen kegyetlen.

icipicicsipa 2017.11.04. 13:26:18

@tireless treehugger:
"Viszont azzal hogy szabadságot adok a nőnek nekem is megvan. Amíg szeretetért hazajár addig semmi gond. "

"amíg a szeretetért hazajár"

Most elmorzsoltam egy könnycseppet...

icipicicsipa 2017.11.04. 13:32:58

Nincs kettős-mérce, az egész az utódokról szól:

- ha a nő csal meg és terhes lesz, eladhatja a dolgot a sajátjukként a párjának, aki bukhatja a saját, vér szerinti utód lehetőségét: Kakukkfióka.
- ha a férfi csal, a nővel ilyen átverés és kihasználás nem történhet.

Erről szól és pont.
Amelyik nő félrekefélt, az elárulta a közös gyerek bizonyosságát. (illetve ezért sem választunk ribancokat, vagy igyekszünk kiszűrni őket, ami nehéz, mert a női populáció itt a jóléti társdalomban minimum 80%-ban ezt képviseli)
Emiatt nem lehet rá számítani a továbbiakban biztosan, nem lehet rá építeni bizonyossággal az életben.

"Lapát."
Páros lábbal.

2017.11.04. 14:38:46

@zpetal: "És a megcsalás is sokszor azért jön, mert a Böbe megtesz a férfinak olyat, amivel a faszi már otthon anyuról lepattant, de hát az élet már csak ilyen kegyetlen."

Az asszonypajtás meg ilyenkor "átlapátolja" a férfit Böbéhez, már ha Böbe bevállalja. Ha nem, akkor meg a férfiből alkoholista, depressziós hajléktalan lesz.

Az élet már csak ilyen kegyetlen.

2017.11.04. 15:11:22

@Himani:

És sok ilyen sztorit láttál? Mert hajléktalanságig kiforgatni mindenéből az exfeleségek pont a jóhiszemű, naiv balekokat szokták (vagy legalábbis próbálják).

tireless treehugger 2017.11.04. 15:54:48

@icipicicsipa:

Félre akarod érteni tehát félre fogod érteni.

Szeretetbe a kalandozás belefér, de nyitott kapcsolatra vonatkozott.

Szóval gondolom csak félre akartad érteni és sikerült is.

Ügyi voltál, gratula.

2017.11.04. 16:53:08

@zombigyilkos: aki társfüggő persze.
de még vagy 2szer megcsalják és utána eljön a pondróság, legfeljebb a nő azért ragaszkodik még hozzá mert keresi mellette az igazibb igazit ;-)

2017.11.04. 16:56:13

@zombigyilkos: "Nézzük ezt az embernél:
- A busmanoknál monogám kapcsolatok vannak. Minden férfinak van 1 nője (a törzsfőnek jut egyedül kettő) és nincs megcsalás, félredugás. És lám, a busman férfi nem nagyobb a busman nőnél.
- Máshol (pl. nálunk) meg van különbség a nő és a férfi testméret között."

:DD
Ezt mondd Dred haverunknak,.... pont egy faszi volt itt egy másik blogon kurvára kiakadva hogy vele nem állnak szóba a nők mert csak 170 centi... Akkor férfiasan ezeket miért nem beszélitek meg egymás között, hogy ez csak azért van, hogy a nála magasabb egyedek viszont félrekúrhassanak :D

2017.11.04. 17:01:17

@zpetal:
Én egyet sem. Kérdezz erről egy hajléktalanokkal foglalkozó szociális munkást.

2017.11.04. 17:49:24

@icipicicsipa:
"Nincs kettős-mérce, az egész az utódokról szól:

- ha a nő csal meg és terhes lesz, eladhatja a dolgot a sajátjukként a párjának, aki bukhatja a saját, vér szerinti utód lehetőségét: Kakukkfióka.
- ha a férfi csal, a nővel ilyen átverés és kihasználás nem történhet.

Erről szól és pont."

Ezt szerintem megbeszélhetnétek szintén egymás között, már a faszik.
Hogy nektek mi a fontos az utódlásban...

Ugyanis akkor ha a faszi kefél félre, akkor elvileg csinál valahová egy kakukkfiókát (tehát tulképp egsymással b.sztok ki, egymással neveltetitek, finanszíroztatjátok a gyerekeiteket, miközben a nőt félrekefélés esetén azért rugnátok ki mert nem akarjátok más kölykét- kakukkfiókát - nevelni).

A nőnek meg tök mindegy kivel kefél, mert ami belőle kijön, az biztos hogy az övé is, tehát minden nő normál esetben a saját gyerekét neveli.

A dolog kulcsa nálatok van, ha annyira rettegtek a kakukkfióka neveléstől, akkor beszéljétek meg egymás között hogy egyikőtök se kefél félre. Ennyire egyszerű.

2017.11.04. 18:10:56

@zombigyilkos:
"Lássuk:
- Az ilyen válásoknál a legtöbbször nem megcsalás történt, hanem a béta rá mert nézni másik nőre. (Próbálkozott a béta, de nem jött be neki. De ez elég indok a nőnek, hogy váljon egy bétától.)"

Próbálkozott a béta? Ha apu más nő(k)nél próbálkozik, ne csodálkozzon, ha anyu lapátra teszi. Miért kéne ezt anyunak eltűrnie?

"- Szintén béta férfi esetén ha véletlenül sikerült is félrekefélnie, szinte biztos, hogy a nő már korábban megcsalta őt. (Csak azt ugye nem verik nagydobra.)"

Próbálkozás után sikerült apunak VÉLETLENÜL félrekefélnie? Csak visszaadta anyjuknak, mert az már korábban szinte biztosan...

"- Alfa esetében a férfi pénzére hajt a nő. Évekig elnézte a megcsalást, de egyszer csak lett lehetősége egy komolyabb tartásdíjra és máris dobbant. Ilyenkor kerül elő a 'mert hát megcsalt' duma. Igen, megcsalta ... úgy 8-10 éve teszi már és a nő ezt végig tudta. De akkor még nem volt gond. Csak most lett az hirtelen, hogy lett lóvé. :)"

Szóval, ha a férfi próbálkozik: elválnak tőle, ha véletlenül félrekefél: elválnak tőle, ha megtollasodik+félrekefél: elválnak tőle.

Mi ebből a tanulság? Köss görcsöt a farkadra és maradj csóró, akkor talán lesz egy hűséges nőd.

Ezt a kommentedet ugye még gyógyszerosztás előtt írtad?

2017.11.04. 18:30:13

Szerintem szerelmes nő nem lép félre.
A többi meg félrelép.
Alig várják hogy a vezérhím elbóbiskoljon és már félrekurfic van a bokorban, de ez a natgeon volt a majmokról :)

2017.11.04. 18:49:23

Szerintem pasi is két féle van.
A félrelépős és nem félrelépős típus.
Mellesleg honnan indul a megcsalás egyáltalán?
Mert ha a pornótól,akkor elég sok pasi csalja a párját. :)

2017.11.04. 18:59:11

@zombigyilkos: Na kezdek képben lenni, de valami még nem tiszta: ha egy pasinak kicsi a farka de van pénze, vagy nagy a farka de nincs pénze, akkor az most alfa vagy béta? :D

2017.11.04. 19:09:33

@zpetal: "sok férfi nyíltan rákérdez, hogy mit szólna az asszony egy hármashoz a Böbével."
Sok férfi? Ja, biztos így van, sok férfi fel meri tenni ezt a kérdést otthon anyunak :D És mivel ilyen őszinték, megnyerik a hőn állított kétcsajos szexet. Igen, életszerű ez is :D

2017.11.04. 19:21:47

@Szőkenőőő: Dehogy meri feltenni, tudja, hogy akkor valószínűleg az asszony megkínálja egy lapáttal. :D

tireless treehugger 2017.11.04. 19:33:19

"You have p**sed me off so much by blocking me on Facebook. That i'm going to turn to heroin and tell all your friends how small your dick is" said Susan.
"Jesus f**king christ, leave me the f**k alone. You f**ked all my friends behind my back. You f**king bunny boiler. I have a new girlfriend who gives better head than you. I blocked you on Facebook because your a f**king psycho bitch!" shouted Hayden.

2017.11.04. 20:07:59

@Szőkenőőő:

"Sok férfi? Ja, biztos így van, sok férfi fel meri tenni ezt a kérdést otthon anyunak :D "

Érdekes, a permanens háborgás a nők részéről épp azon szokott menni itt, hogy a férfiak milyen extra elképzelésekkel szoktak előállni egy kapcsolatban a szexet illetően.

@Himani:

Ha aput megkínálják egy lapáttal, azzal is többnyire a nő szokott szívni, de szerintem erről Diorella tudna neked mesélni, hogy mekkora buli az élet válás után.
Vagy idéznék egy "női blogger" korábban nekem írt válaszából: "A karrierem áldozatul esett a válásomnak, mint ahogy a megélhetésem, és az addig összegyűlt úgynevezett vagyonom is, de valamit valamiért, igaz?"
Szóval ennyit erről sok nő egyáltalán nem tud olyan könnyedén dobálózni a lapáttal, mint ahogy szeretnéd azt hinni.

2017.11.04. 20:18:38

@zpetal: férfiak milyen extra elképzelésekkel szoktak előállni egy kapcsolatban a szexet illetően.

Engem érdekelne hogy milyennel szoktak?

2017.11.04. 20:20:00

@zpetal: Ha aput megkínálják egy lapáttal, azzal is többnyire a nő szokott szívni, de szerintem erről Diorella tudna neked mesélni, hogy mekkora buli az élet válás után.

Óóó,engem te csak ne félts, én nagyon bátran léptem ki a házasságból!D

2017.11.04. 20:23:58

@zpetal: Mondd már!Mi az az extra izé,amit egy feleség nem tud teljesíteni a férjnek?
Jó, mondjuk nyilván nem tud egy japán laposmellű nő, teresa Orlovskivá válni! Ez tény.

2017.11.04. 20:26:18

@Diorella Queen:

Igen. És mesélsz picit arról a csodás karrierútról is, amit te a válás után befutottál?
Mert nekem még rémlik valami olyan posztod, amiben arról panaszkodtál, hogy volt, hogy önkormányzati segély nélkül igencsak éhen haltál volna a lányoddal... A férjed meg nem sokkal a válás után boldogan élt a jó fizetéséből az új családja mellett. Emlékszel még?

2017.11.04. 20:30:15

@zpetal: Mivel nálam volt a gyerek, nyilván valóan én voltam nehezebb helyzetben.
Na meg megint ez a karrires baromságod, már szinte röhejes kezd lenni.

2017.11.04. 20:32:46

@Diorella Queen:

Ő meg eltartotta az új "kis here barátnőt" a gyerekével együtt. Igaz?

2017.11.04. 20:33:25

@zpetal: Semmilyen karriert nem futott be válás után. Pedig befuthatott volna, mert neki aztán nem volt a nyakán a gyerek mivel még láthatásra is csak negyedévente egyszer ha elvitte.
És még sem futott be semmilyen karriert válás után azóta sem, azután sem.

2017.11.04. 20:34:35

@zpetal: Egy farabig élősködött rajta a nő, aztán elvette magát, aztán rájött hogy hülye volt és más hitelét fizeti, aztán elbútorozott egy másik faszihoz, aztán válnak vagy tán már el is váltak, de pont nem érdekel mi van vele.

2017.11.04. 20:35:23

@Diorella Queen:

Pedig azt írtad, jól keresett.
Összességében amúgy kinek volt nagyobb szívás a válás? Magánéletileg, anyagilag?

icipicicsipa 2017.11.04. 20:37:25

@Mia and me:

"Ezt szerintem megbeszélhetnétek szintén egymás között, már a faszik.
Hogy nektek mi a fontos az utódlásban...

Ugyanis akkor ha a faszi kefél félre, akkor elvileg csinál valahová egy kakukkfiókát (tehát tulképp egsymással b.sztok ki, egymással neveltetitek, finanszíroztatjátok a gyerekeiteket, miközben a nőt félrekefélés esetén azért rugnátok ki mert nem akarjátok más kölykét- kakukkfiókát - nevelni).

........

A dolog kulcsa nálatok van, ha annyira rettegtek a kakukkfióka neveléstől, akkor beszéljétek meg egymás között hogy egyikőtök se kefél félre. Ennyire egyszerű."

De drága vagy.
A női hűség és tisztesség felelősségét - szétteszed a lábad másnak másnak örömmel és önszántadból- szépen áttolod a férfiakra. Újfent.

Hát gratulálok, hozod a jellemtelen, gerinctelen ostoba nőt szokás szerint.
Te nem csináltál semmit, ott volt egy álló farok és elbotlottam előtte és pont a puncimmal estem rá, jaj. Én nem tehetek róla.

Beszarás, amit produkálsz, komolyan....

Másik: egyedülálló férfi akivel csalja a párját a nő, az nem csal meg senkit, te zseni, csak szólok!
Érted ezt a logikai részét a dolgoknak, hogy nem csak házasságban lévő férfitól lehet egy férjezett nőnek gyerek, hanem egyedülálló férfitól is, akivel csalja a párját?
Vagy valamit félreértettél biológiaórán?

Na, tehát valahogy kupáld ki magad gerinccel meg aggyal aztán gyere vissza nyomni a hülyeséged, mert ez így kevés lesz ide...

2017.11.04. 20:39:07

@zpetal: Szóval meséld már el légyszíves, hogy kisgyerekkel, minden létező nagyszülői illetve apai segítség nélkül, pénz nélkül, autó nélkül, milyen tetves karirriert kellett volna befutnom tök egyedül a nagyvilágban?
Na mesélj, te hogy csináltad volna? Hova raktad volna a gyereket amíg a karriered építgeted? Honnan vettél volna kocsit hozzá, mert hogy az minimum alap ugye. Hja, gondolom gyorsan fogtál volna egy kőgazdag pasit akiből kipipáltad volna mindezt. Mert minden utcasarkon áll egy ilyen tag, ez nyilvánvaló. Szóval te velem ellentétben valószínűbb hogy éhen haltál volna simán, mivel a gálya tróger munkát sosem vállaltad volna el mert derogált volna neked.
És ezzel vége is let volna a történetednek és csodálatos karrierednek. :)

2017.11.04. 20:40:29

@zpetal: Jól keresett,míg együtt voltunk, mert éppen akkor olyan munkája volt amivel jól keresett.
Csak hogy a pénzt nem elég megkeresni, meg is kell tudni tartani ugyebár. Ami a második legnehezebb dolog az emberek életében. Megtartani és tovább kamatoztatni ill. befektetni.

2017.11.04. 20:41:39

@Diorella Queen:

Élősködés? Abban már jól egyetértettetek a múltkor hölgytársaságban, hogy a puncinak ára van. Ilyenkor mindössze annyi történik, hogy más punci a szerencsés befutó a piaci versenyben, és nem rád költik azt a pénzt, hanem másvalakire. Persze ha rád költenék, az már nyilván természetes elvárás lenne, nem élősködés. :D

Egyébként akin lehet élősködni, az nem lehet túl szar anyagi helyzetben.

2017.11.04. 20:43:14

@zpetal: Hát hogyne.
Csak hogy nem minden nőt érdekel az élősködés lehetősége. Engem majd max akkor fog érdekelni ez a téma, ha 125 évesen már nem bírok bemászni a munkahelyemre dolgozni.

2017.11.04. 20:44:35

"Természetesen az ezzel okozott fájdalom, mindkét nem esetén nagy és valódi. A férfi megcsalás nem mond el sokat az adott hivatalos párkapcsolat minőségéről. A női megcsalás viszont annak a lakmuszpapírja, hogy két ember között valami visszafordíthatatlanul és véglegesen elromlott."

Ezt azért bontsuk ki jobban, Hercegem! Egy párkapcsolat alapja mindenkor az érzelem és a bizalom Ha a pár valamelyik tagja őszinte és hűséges, akkor hatalmas érzelmi csapás, mély lelki fájdalom a másik fél hűtlensége. Hiába mondja azt a férfi otthon, hogy ez neki nem jelentett semmit, ez csak olyan szükséglet, mint a szarás, attól még a nőnek ez egy érzelmi sokk. A megcsalás soha nem a megcsalónak fáj, hanem a megalázottnak. Jól írod, hogy a férfi részéről ez nem ront a párkapcsolat minőségén, na de egy kapcsolatban ketten vannak egymás iránti felelősséggel, ketten hozzák létre a minőséget. Ha te megcsalod a barátnődet (tudom, hogy még nem vagy házas és nagyon fiatal vagy), akkor mi tart még mellette? Mi az, ami mellette tart ha szexuálisan nem kielégítő számodra? A mosolya? A kedvessége? A gondoskodása? Az esti biztos punciadagja a szeretőd mellett?

A red pill guruk hazudnak, egy random keféléstől még egy nő sem fog kotődni egy férfihez, főleg a te korosztályod női. Elővenni a farkad és beverni egy picsába a cég teakonyhájában öt perc alatt egyik félnek sem jelent semmit. Annyit érsz csak annak a nőnek, mint ő neked, bio-műbráner vagy neki, csak az egod hiteti el veled, illetve szeretné elhitetni, hogy ő már érzelmileg is kötődik hozzád. Az érzelmileg hozzád kötődő alany eközben lehet, hogy éppen otthon süti neked a kedvenc desszertedet és csinos fehérneművel készül téged este fogadni.
Gyanútlanul, telve bizalommal.
Te meg hazamész a cégtől...

A megcsalás nem hormondolog, a férfi sem ötéves kisfiú már, akit bevezetnek egy sötét szobába és felkapcsolják meglepinek a karácsonyfán az égőket. A kisfiú meg ámúlva nyújtja a kis kezét, hogy az a fénylő angyalka, meg az az aranydió, meg az a csillogó csillagocska is kéne, mind, egyszerre. Megkaphatja, de a karácsonyfa ott marad lekopaszítva, megcsúfolva, elvesztve ünnepi és rangos jellegét. És tudod, hogy mi a lacsupaszított karácsonyfa sorsa? Kirakják a kuka mellé, pedig a díszeket nem ő szedte le magáról.

Fogd fel, hogy jogod van félrekefélni, jogod van ezer nőt megbaszni, de nincs jogod egy másik embert, jelen esetben egy hozzád hűséges nőt átbaszni. Mert bár te eközben nem erodálsz, de a nőd igen. Annak a vége pedig a részéről egy szívlapáttal kattintott nagy lájk lesz.

Hercegem, béke legyen veled és gerinc! :)

2017.11.04. 20:45:22

@zpetal: Ha ő olyan jó parti lett volna, akkor sosem váltam volna el tőle.
Valami oka csak volt, hogy még is inkább a bizonytalan és nehéz egyedüllétet választja egy nő a férj helyett, nem?
Főleg gyerekkel.

2017.11.04. 20:46:08

@Himani:

Remélem, figyelsz, Diorella már mesél is neked arról, hogy mekkora buli az élet a nőnek, miután a pasast "megkínálta egy lapáttal".

2017.11.04. 20:49:05

@Diorella Queen: Szívlapáttal, csillámpónin lovagolva. :D

2017.11.04. 20:50:06

@Diorella Queen:

Tehát ha a megy a (szív)lapát, akkor a bizonytalan és nehéz egyedüllét jut a nőnek a férj helyett? Jegyeztük.

2017.11.04. 20:56:47

@Diorella Queen: Engem is érdekelne, hogy hány feleség mondja azt búgva az urának, hogy " most, hogy a gyerekek elaludtak, gyere most hátulról análba, te állat, teeee!!" :D

2017.11.04. 21:00:35

@Himani:

Éppen elég sok feleség bevállal dolgokat, attól, hogy gyerekek vannak, még nem kell mosónőként viselkedni az ágyban.

Az anál pedig tipikusan olyan dolog, amit ha egy férfi nem kap meg otthon, akkor megkapja egy másik nőtől, ennyi.

2017.11.04. 21:12:25

@zpetal: Szerintem inkább a bizonytalan egyedüllétet választja minden nő, mint sem egy félrekufircolós Herceget . :P

2017.11.04. 21:12:37

@zpetal:
"@Himani:

Ha aput megkínálják egy lapáttal, azzal is többnyire a nő szokott szívni, de szerintem erről Diorella tudna neked mesélni, hogy mekkora buli az élet válás után.
Vagy idéznék egy "női blogger" korábban nekem írt válaszából: "A karrierem áldozatul esett a válásomnak, mint ahogy a megélhetésem, és az addig összegyűlt úgynevezett vagyonom is, de valamit valamiért, igaz?"
Szóval ennyit erről sok nő egyáltalán nem tud olyan könnyedén dobálózni a lapáttal, mint ahogy szeretnéd azt hinni."

És még így is megérte nekik elválni és ledobni magukról az energiavámpír férjet. Érzelmileg és anyagilag mindig veszteség a válás mindkét félnek. Ha egy feleség elhallgat melletted, mint vagyonos férj mellett, akkor valójában azt mondja neked, hogy dugd fel a pénzedet a szaros seggedbe, nekem nem kellesz sem te, sem a pénzed. És ekkor jön a férfi ajvékolása, hogy "pedig én mindent megadtam neki".

2017.11.04. 21:13:33

@zpetal: Jááááá pfffffff hát remélem jól megkérik az árát azok, akik azt bevállalják! :D

2017.11.04. 21:15:40

@Himani: Mi lehet az análmánia mögött te tudod?
Kitágult az asszony, vagy a pasi retteg az utódlástól?

Bazi szerencsém volt eddig, ilyen mániással nem volt dolgom soha. :D

2017.11.04. 21:31:54

@Diorella Queen:

Miért olyan nehéz elhinni, hogy van olyan nő, aki kéri az anális szexet, és élvezi?

@Himani:
Az, hogy a válás mellett döntöttek, ténykérdés, az meg, hogy megérte-e valóban, teljesen más dolog. Nem tudom, láttad-e Diorella before & after képeit, szerintem minden szónál többet mond.

2017.11.04. 21:33:07

@Diorella Queen: Ha már Japán... a magyar feleség biztos nem tud nyitott pinával egy felfüggesztett és megpörgetett kosárban leereszkedni a férje álló faszára. Pedig neki ez a vágya... na meg a gésagolyók. :D

Lakik itt nálam egy volt kurva az ötödiken, olyan büdös, mint a görény. A végbél záróizma sajnos nem olyan rugalmas, mint a hüvelyé. Ömlik belőle a szél és szar, annak meg szaga van. Azok a férfiak, akik itt kommentelnek csak pornófilmekben láttak női testet és nem tudják, hogy a pornószínésznők többezer euróért vállalják, hogy szétkúratják magukat egy életre. Igaza lehet Zimbardonak, a mai harmincas pöcsök ezt hiszik igaznak és természetesnek.

2017.11.04. 21:36:36

@zpetal: De az nem a voltférjem miatt volt te őrült!

2017.11.04. 21:37:31

@Himani: Nekem is van egy olyan érzésem, totál defektes már mindegyik, nem véletlen megy a nyekergés az ilyen blogokon.

2017.11.04. 21:38:12

@Himani: Nem lehet h látens melegek valójában az análmánok? :)

2017.11.04. 21:39:40

@zpetal: Nincs olyan nő szerintem, csak hazudnak neked te meg el akarod hinni és elhiszed!

2017.11.04. 21:49:49

@zpetal:
"Remélem, figyelsz, Diorella már mesél is neked arról, hogy mekkora buli az élet a nőnek, miután a pasast "megkínálta egy lapáttal".

Nyisd ki a füled, Diorella éppen azt meséli, hogy még mindig jobb neki a saját kakája mint a volt férje szara. Hallod??

2017.11.04. 21:49:54

@Himani:

"a pornószínésznők többezer euróért vállalják, hogy szétkúratják magukat egy életre. "

GIGALOL

Még maguk a pornószínésznők is elmondták már ezt ezerszer, hogy kamerák előtt anált csak az tud vállalni, aki a magánéletben is rendszeresen csinálta/csinálja. Pornózással meg a kanyarba se lehet ma már több ezer eurót keresni, ne hülyéskedj már. (A férfiak egyébként itt is sokkal jobban keresnek, olyan pasast, aki a kamerák kereszttüzében képes felállni és rendezői utasításra pöccre elmenni, elég nehéz találni.)

És nem kell ebből ekkora drámát kreálni, az anált rengeteg nő csinálja, aki meg nem akarja, az nem csinálja, ennyi.

2017.11.04. 21:52:26

@Himani:

Viszont a kérdés az volt, hogy a válásból ki jön ki szarabbul, a férfi vagy a nő? És bizony a férj itt se lett alkoholista hajléktalan, hanem köszönte szépen, boldogan élt és tartott el egy másik nőt, Diorella meg azóta is eszi, amit főzött magának.

2017.11.04. 22:10:26

@Diorella Queen:
"Mi lehet az análmánia mögött te tudod?
Kitágult az asszony, vagy a pasi retteg az utódlástól?

Bazi szerencsém volt eddig, ilyen mániással nem volt dolgom soha. :D"

Ez csak herceg, icipicacsipa és zpetal aberrált agyában természetes. Ők már az y és z generáció, akik nőt csak pornófilmekben látnak és ezt veszik természtesnek. Szerintük a nőjüknek minden aberrált szexuális vágyukat ki kell elégítniük, mert ha nem, akkor jogos zsarolni a nőt az elhagyással és a megcsalással.
Ha a nő erre nemet mond és lapátra teszi a csókát, akkor a nő a hibás, mert prűd és fapina.

Ha meg a nője azt mondja neki, hogy menj és baszd seggbe az anyádat, de ne engem, akkor meg jogos a férfi félrelépése, mert te nem adsz meg neki mindent cekcuálisan.

Képzeld el, ha egyszer csak a férjed lát Chicsolinával egy filmet, ahol ő pezsgős üveget meg kígyót tol fel magának, és féjedura most éppen erre gerjed... ha nem baszol előtte kígyóval vagy üveggel, akkor joga van elhagyni vagy mással kefélni.

Nekem meg jogom van elválni ettől az abarrált baromtól, neki meg joga van telesírni netet, hogy egy prűd kurva vagyok.

Sodorja fel ötcenti átmérőjű rollniba a férfi az ezreseit és dugja fel a saját seggébe!
Én meg elválok és maradok tisztelettel. :)

2017.11.04. 22:19:09

@icipicicsipa:
"De drága vagy.
A női hűség és tisztesség felelősségét - szétteszed a lábad másnak másnak örömmel és önszántadból- szépen áttolod a férfiakra. Újfent."

És mindeközben a te faszod, drága aranyember, hol volt???? Tőled fényévekre távolabb? Egy másik dimenzióban? Vagy hol?? Miközben te itt éppen baszol egy házas nőt, a tudatod a Goloka bolygón van??

Nem éppen azt hangoztatod itt, hogy a Férfi mindig tudja, hogy mit és miért csinál?

Hm??

2017.11.04. 22:29:14

@Himani:

"Ha meg a nője azt mondja neki, hogy menj és baszd seggbe az anyádat, de ne engem, akkor meg jogos a férfi félrelépése, mert te nem adsz meg neki mindent cekcuálisan. "

Na várjál. Ha az otthoni visszautasítás után a férfi félrelép, és berakja más nő seggébe, akkor ez a módja a közösülésnek mégsem csak "herceg, icipicacsipa és zpetal aberrált agyában természetes"?
Ezt azért gondold már át logikailag.

2017.11.04. 22:33:09

@Himani:

"Én meg elválok és maradok tisztelettel. :) "

Oké. És?
Nyithatsz majd utána te is egy elváltnői rinyablogot arról, hogy milyen igazságtalan az élet. :) Elfér majd a többieké mellett.

2017.11.04. 22:48:02

@Diorella Queen: hardpornóra verik ebben a pillanatban is, azt hiszik, hogy ez a normális az ágyban két szerető és gyengéd ember között. Ezek már a kulcslyukban is megdugandó lukat látnak. És hogy milyen pofátlanok! tegnap a piacon uborkát vettem a piacon, hogy a férjemnek fokhagymás-tejfölös uborkasalátát készítsek a csirkepörkölthöz. A huszonéves köcsög eladófiú vigyorogva megszólal, hogy " minél vastagabbat válasszak, annál nagyobb lesz az élvezetem."
Belebasztam az uborkát a pofájába, szerintem kifolyt a fél szeme. Mondtam, hogy vigye haza az anyjának ezt a példányt, aztán csak arra emlékszem, hogy az egész uborkás lfaládát ráborítottam, hogy az anyjának legyen miből válogatnia. ő meg csak állt ott ártatlanul vörös fejjel.
Este elmeséltem a férjemnek az esetet, ő meg elvonult elborult arccal a hálóba, majd kijött tíz perc múlva, a szemembe nézett és azt mondta: "fasza jány vagy te!" :)

2017.11.04. 23:00:59

@Himani:

Ez az, meséld csak Diorellának, hogy is kell ezt csinálni, mi a sikeres nő titka. Ráfér. :D

2017.11.05. 00:04:36

@zpetal:
"Pedig azt írtad, jól keresett.
Összességében amúgy kinek volt nagyobb szívás a válás? Magánéletileg, anyagi

Mondd azt a pénzednek, hogy vasaljon neked reggelre tiszta inget, adjon eléd makarónit este és várjon haza esténként meghitt szeretettel. Pénzedért a bejárónőd is megteszi, pénz nélkül meg a szerelmetes asszonyod.

Hidd el, hogy amikor a nő dönt a válásról, akkor már szarik magasról a férfi pénzére. A milliót odadobja a miliőért. Lazán...:)

2017.11.05. 00:27:11

@zpetal:
Csak nem zöldségárus vagy a piacon hogy ennyire magadra vetted? Mesélj,hány uborkát dugtak már fel a seggedbe a nők vásárlás közben:
:D:D:D

Perikém, nincs mit szégyellned, itt barátok között vagy, itt mindent elmesélhetsz! :D Még azt is, hogy a feleséged miért kefélt félre és hagyott ott, mint eb a szaharát.
Tényleg igaz lehet, amit mondtok, a pinának hatalma van a gibbonok és a csimpánzok között. Ti a férfihangon meg a red pill pszihopata blogon be szeretnétek magatoknak mesélni, hogy ti uralkodtok a pinán, folyamatosan küzdve a pináért.
LOL

A tényálladék az, hogy a pináért való vérremenő fennforgás van.
Nincs itt semmi látnivaló hölgyeim, oszoljanak! :D

icipicicsipa 2017.11.05. 00:54:46

@Himani:
Az, hogy kinek a faxa éppen merre volt, az zsenikém teljesen irreleváns abban a kérdésben, hogy a hölgyemény most kitalálja, hogy ő nem tehet arról, hogy szétteszi a lábát valakinek és az ő SAJÁT döntése által csalja meg a párját és hazudik féreg módon.
Ezt felfogod a nagypofa mellé, miről volt szó?

Bár nem hiszem, mert a női csökött agyad értő olvasásra, értelmes és logikus gondolkodásra, önkritikára képtelen, így mit várhatnánk.......

icipicicsipa 2017.11.05. 01:01:34

@zpetal:
"Én meg elválok és maradok tisztelettel. :) "

"Oké. És? "

Majd belép ő is a vénlányok macskatartó klubjába.

Másra ezek már nem lesznek jók illetve képtelenek, annyi önimádat és primitív gyűlölet van bennünk, amit magukba szívtak a feminista propaganda által, észre sem veszik a sötétségükbe és egyszerűségükbe, hogy szétcseszik az életüket meg mindent maguk körül.

Szörnyű, ahogy naponta elnézegetem és elemezgetem a körülettem és a környezetemben lévő nőket, kb 10-ből ha 2-3 boldog vagy legalábbis pozitív és vidám tud lenni, a többi - jellemzően 30-40-50 év és fölötte - egy totális roncs, és minden kommunikációjukból süt a negatívum, annyira sérültek....

Lógnak a tévén és eszik a propagandát, hogy neked ez jár, ezt meg kell kapnod, ezt meg kell szerezned, mert ettől vagy és leszel bolodg és annyira hülyék, hogy elmentek ezután és kész.....

2017.11.05. 01:10:41

@zpetal: "Ez az, meséld csak Diorellának, hogy is kell ezt csinálni, mi a sikeres nő titka. Ráfér. :D"

Az ilyen teféléd, mamahoteles, pornóra verő kis lúzereket csuklóból hárítják a nők. Nem tűnt még fel neked, hogy a szalagmunkás nők is hárítanak?
De ne add fel! Hajrá! Menj le alfába, és hidd el, hogy neked is sikerülni fog! Csak akarnod kell, mi egy nő a Csomolungma megmászásához viszonyítva. D :D :D

Ps.: Pucéron átszelted már az Északi-sarkot? Csak hogy bizonyítsd hogy mekkora faszos legény vagy te a többi faszos legényhez képest.
És basztál-e már futtában nőstény oroszlánt, vagy afrikai elefántot? Cukaharát dobtál már a Holdon? Ja, azt sem....
Gibbon nőstényhez közelítettél már tüzelése kozben. Ja nem, mert egy a derekadig érő csimpánz hím is letekerné a fejedet és kibelezne ha a nősténye felé közelednél.

Volt egy apró utómozzanata is tegnapi piacos töréntemnek. Ma reggel azaz szombaton kimetünk a férjemmel a piacra. Vettünk tojást, gombát, káposztát, húst meg egyéb nyalánkságot. Látom ám, hogy a kisköcsög, akinek tegnap a fejébe húztam az uborkás rekeszt, ott áll középtájon a standja mögött.

2017.11.05. 01:26:14

@Himani:

"Csak nem zöldségárus vagy a piacon hogy ennyire magadra vetted? "

Nem, IT. És tudod, ha berobbannak majd a negyedik ipari forradalom eredményei, amint épp most is gőzerővel dolgozom, akkor elég sok nagypofájú diplomás kuncsoroghat majd a piaci uborkaárus fiúknál egy dobozpakolói munkáért.

"A tényálladék az, hogy a pináért való vérremenő fennforgás van. "

Elég érdekes ez a kijelentésed annak tükrében, hogy picit fentebb még ingyen házicselédként próbálod promózni a nőket, vasalással meg főzéssel. :)

A pinát meg nem kell misztifikálni, egyrészt nem homogén dolog, másrészt annak is csak a piac határozza meg az értékét.
A vérre menő versenyről meg újfent kérdezheted mondjuk Diorellát (kulcsszavak: beígért steak-vacsora, görögországi út, párizsi rózsák).

"itt mindent elmesélhetsz! :D Még azt is, hogy a feleséged miért kefélt félre és hagyott ott, mint eb a szaharát. "

A feleségem? Tényleg? Picit feljebb meg még arról volt szó, hogy nőt csak pornófilmben láttam. Most akkor mi legyen? Melyik az igaz?

A red pillel meg pont nem nagyon foglalkozok, amit tudok róla az az, hogy épp arról szól, hogy baromi jól megvannak azok a férfiak pina nélkül is (esetleg időnként beverik egy pinába öt perc alatt a céges bulin egy teakonyhában, tudod), de emiatt is leginkább a nők szokták kaparni a falat, hogy "hol vannak a klasszikus férfiak". Mert a "pináért menő versenyben" a biovibrátorként használt férfi tökéletesen megkapja az öt perc alatt azt a nőtől, amit szeretne, a nőt viszont se a bio-, se a mesterséges vibrátor nem viszi el Görögországba romantikázni, és nem dicséri meg, hogy milyen jó ma is a frizurája. :)

2017.11.05. 01:31:39

@icipicicsipa: "Az, hogy kinek a faxa éppen merre volt, az zsenikém teljesen irreleváns"

Hát na! A maci nem is tudja sokszor, hogy a málnásban kóboról. Honnan is tudná, hiszen a fasza külön életet él. Az nem is ő. :D Szerintem külön faszbíróságokat kellene felállítani, külön a férfiagytól. Ahogy a szülő nők megölik az újszülötteket a félelem és retorzió miatt, úgy azt a faszt is külön kellene elbírálni, amelyik nem tudja magát kontrollálni a háttérben lévő asszony miatt, aki kefélésre és orgazmusra presszipnálja őt egy idegen nővel. Őt, mármint a férfit, mármint külön a farkát...vagy a faszomsetudjamár, hogy mijét :D

2017.11.05. 01:37:18

Kóborol, de mi a fenéért javítom ezt egy faxnak, hiszen úgysem tudja a különbséget. Ott a málnásban nem is számít a helyesírás. A jog sem, az erkölcs sem, a gerinc meg végképp nem. :D

2017.11.05. 02:07:01

@icipicicsipa:
Azért esetemben egy biofarmon, hajnaltól estig való kapálás és vendégekre való való főzés esetén tévézésről beszélni elég gNyolc éve nem volt bekapcsolva a tévém, csak a port törlöm róla időnként. Te ismered a trónok harcát meg a mai celebkurvákat? Mert én nem, és a nevüket sem tudom. Állítólag valami Kevin Pisi most bukott be egy sorozattal, de én meg csak pislogok, mert senki sem ismerős ebből a világból. Viszont három fecskefiókát itt hagytak a szüleik, azokat betereltem a fészerbe és naponta gondoskodom róluk. Megszakadnál a röhögéstól látva engem, ahogy naponta veszem a légycsapómat és rovarvadászatra indulok. A múlt hétvégén ember még úgy esőnek nem örült, mint én, ugyanis előmásztak a gilszták én meg rájuk engedhettem a fecskéimet. :D
Ne ítélkezz te ember, ugyanis nálam hat hektár levendula learatva, megmetszve és télire elpaplanozva, a kamrámba elrakva százával a cseresznye, meggy, málna és bodza. A gyógynövények leszárítva és gézzacskóba csomagolva, és még most jön a hecsedli, som és kökényszezon. Tegnap rábukkantam az erdőben kb. hat kilónyi pereszkére, naná hogy ment a sütőbe aszaló fokon. A férjem attól még kiosztotta a piacon az árust, csak hogy tudja, hogy hol a helye. :D

Sadist 2017.11.05. 02:51:15

@Mia and me: "A dolog kulcsa nálatok van, ha annyira rettegtek a kakukkfióka neveléstől, akkor beszéljétek meg egymás között hogy egyikőtök se kefél félre. Ennyire egyszerű."

Egyrészt a nők döntik el, hogy lesz-e dugás, valamint azt is, hogy szülnek-e, másrészt pedig a monogám patriarchális rendszer volt az az egyezség, hogy senki nem kefélhet félre büntetlenül, de ti azt mondtátok rá az 20. század közepe tájékán, hogy nem kértek belőle.

2017.11.05. 02:56:59

@Himani:

Gyakori felétek, hogy a fecskék október végén költenek?

Ja, és uborkát meg probaljatok meg a biofarmon termelni, és akkor nem kell érte piacra járni, meg az árussal konfrontálódni , érted.

2017.11.05. 06:32:12

@zpetal: Viszont a kérdés az volt, hogy a válásból ki jön ki szarabbul, a férfi vagy a nő?

Mivel állandóan az én esetem hozod fel példaként, elárulom neked, hogy én jöttem ki jól a válásból, lévén a gyerek, mely a legnagyobb kincs mindenek felett, nálam maradt, hozzám kötődik jobban ( kötődhetne apához is, de nem akar) ,másrészt lett egy lakásom ( ettől most nyilván elfüsöl az agyad).
Ex meg vett fel hitelt ( szerencsére már nélkülem) azt vett egy szar faházat valahol Bp mellett., aminek a részleteit azóta is nyögi.
Tehát összességében én jártam jobban és ez akkor is így lenne, ha a lakást nem számolom, mert hogy a legnagyobb kincs az a gyerek.
Csak ezt ti hülye pasasok nem tudjátok, ill mire észbe kaptok, addigra már vén trotylik lesztek többnyire. :D

2017.11.05. 06:35:26

@Himani: Férjednek igaza volt, fasza csaj lehetsz ,ez lejön a hozzászólásokból is. :)

2017.11.05. 06:37:38

@zpetal: Jajj ne pattogj már annyira te análka, majd én tudom hogy leszek sikeres nő, már meg van a nagy ötlet, a Fóka Jóga Stúdió.
Úgy hogy pofa súlyba mostantól neked!:D

2017.11.05. 06:41:36

@Himani: Az ilyen teféléd, mamahoteles, pornóra verő kis lúzereket csuklóból hárítják a nők.
DDDDDDDDDDDDD
beestem az asztal alá a röhögéstől, kész vagyok mára pedig még csak reggel 6 van.:)))

2017.11.05. 06:49:24

@zpetal: Nehezen, ( sehogy) tudom elképzelni hogy neked volt feleséged valaha is, mert sztem téged nem lehet elviselni csak max rivotril infúzióval.:D

Burgermeister 2017.11.05. 09:23:14

@Szőkenőőő: Nem, szó sincs róla. Ott is ugyanugy jár a lapát!!!

2017.11.05. 09:30:12

@Diorella Queen:

Ugyan már, te is épp egy mamahotelesert rajongsz, ugye? Tudod, aki akkora sikerember, hogy nemcsak a görögországi út, de még egy sima vacsora meghívás is eleg nyögvenyelősen akar összejönni. :)

Himani meg biztos fasza csaj, a blog rendszeres trollja különböző nicken, csak kar, hogy akkora kamukarakter, hogy csak úgy zörög - és még nettó hülye is az októberi kisfecskeivel egyutt.

2017.11.05. 09:37:13

@zpetal: Na bajh miért rögötem annyira ? Na?:))

2017.11.05. 09:37:41

@Diorella Queen:

"tudom hogy leszek sikeres nő, már meg van a nagy ötlet"

Tudod az ötlet csak olyan, mint a fing: mindenkinek jön naponta néhány.

2017.11.05. 09:42:14

@zpetal: Nekem nem. Eddig még ötlet sem jött. Azaz olyan 5let,amihez nagyon minimális befektetés szükséges.
Az én perverzióm a nulla befektetéssel sok sok pénz. :)
Na ezért vagyok nehezebb helyzetbe, mert nem akarok kockáztatni SEMMIT!

2017.11.05. 09:56:04

@zpetal: Mesélj inkább arról, mit kezdesz az IT-s képzettségeddel egy civilizációs összeomlás esetén majd, amikor a puszta ököljog lesz érvényben? :)

2017.11.05. 10:26:44

@Diorella Queen:

Az en tuti felkészulo programomom, ami nemcsak civilizációs összeomlás esetén hasznos, hanem barmilyen katasztrofahelyzetnel jol jöhet, hogy menteni tudd magad es a szeretteidet: sprinteles, guggolás, deadlift, húzódzkodas, tolodzkodas, zsakolas. Emelle válassz meg valamilyen hatékony kuzdosportot/harcművészetet, ahol lehetőség van full contact küzdelemre, és legalább az alapfegyverek (kés, kard, bot, íj, lőfegyver) használatát nem árt valamelyest elsajatitani, valamint egy egészségmegőrző tornát.

A civilizáció osszeomlasanal meg sokkal reálisabb esély, hogy a civilizáció kettészakad, ami már ma is megfigyelhető (a középosztály egyre olvad, és az új fejlesztesi eredmények rengeteg munkahelyet fognak kinyirni fehergalleros vonalon is. De nyugi, takaritonore biztos szükség lesz, ő túl olcsó ahhoz, hogy megérje automatizálni a munkáját).

2017.11.05. 11:01:53

@zpetal: "A civilizáció osszeomlasanal meg sokkal reálisabb esély, hogy a civilizáció kettészakad, ami már ma is megfigyelhető"

1984

már most is...

2017.11.05. 11:03:33

@Sadist: "hogy senki nem kefélhet félre büntetlenül, de ti azt mondtátok rá az 20. század közepe tájékán, hogy nem kértek belőle."

persze, mivel addig is úgy volt az hogy senki nem kefélhet félre büntetlenül, hogy csak a nőkre volt érvényes...

2017.11.05. 11:20:54

@icipicicsipa: "A női hűség és tisztesség felelősségét - szétteszed a lábad másnak másnak örömmel és önszántadból- szépen áttolod a férfiakra. Újfent."

Nem baszki, ott írtad TE fentebb ,hogy:
"Nincs kettős-mérce, az egész az utódokról szól"

Márpedig ha az utódokról szól az egész akkor:

1. ha te faszi vagy és nem akarsz kakukkfiókát nevelni, akkor jó vagy a nőstényedhez, hogy ne akarjon máshol örömet keresni.
2. ha te faszi vagy és nem akarod másra bízni a gyerekedet (más családba beb.szni egy kakukkfiókát), akkor keresel magadnak szabad nőstényt (és nem a faszitársaidtól veszel néha-néha kölcsönbe olyan nőstényeket, akikről úgy gondolod hogy már beválltak másnak, mert feleségül lettek véve), és ott csinálsz a szabad puncival gyereket.
3. ha nő vagy, tök mindegy hol kefélsz, mert TE nőként biztos hogy nevelni és ellátni fogod a saját gyerekedet.

Utódlás szempontjából így néz ki a dolog, és pusztán a te gondolatod mentén indultam el logikailag....

Az utódok szempontjából a nő a biztos pont és a gerinces, és vállalja a tette következményeit, mert senki mással nem akarja felneveltetni a gyerekét.
Az a faszi aki viszont máshová csinál gyereket, vagy megreszkírozza, hogy ott b.szik ahol már van másik faszi is a képben, egyértelműen a másik faszival akarja felneveltetni a gyerekét (a nő ott is a sajátját neveli, hisz az az övé is)

Nálatok a "tulajdon" kérdés a fontos, nem az élőlény maga,
a nőnél meg az hogy a gyerek el legyen látva, fel legyen nevelve.

ha isten lennék, akkor a nőnek adnék pirospontot, és nem azért mert a nőkkel "vagyok", hanem mert az egész b.szásnak meg csak szólok, a nagybetűs "értelme" a gyerek, az utód, és nem az hogy a farkatok jól érezze magát (az csak a mézesmadzag meg a melléktermék jutalom, különben ha a faszikon múlna már kihaltunk volna - ha nem lenne ilyen fincsi csomagolása a gyerek-projekt elejének).

tireless treehugger 2017.11.05. 11:28:42

A főemlősöknél már jelen van az örömszerzés miatti baszás, az embernél meg kifejezetten olyan célú.

2017.11.05. 11:37:51

@zpetal: és az új fejlesztesi eredmények rengeteg munkahelyet fognak kinyirni fehergalleros vonalon is. De nyugi, takaritonore biztos szükség lesz, ő túl olcsó ahhoz, hogy megérje automatizálni a munkáját).

Abban biztos vagyok, hogy takinők még 3000-ben is lesznek és nem androidok leszek, hanem hús-vér emerek.
A fegyverhasználat elsajátítása sztem kb 3 perc, én amikor utoljára lőttem egy Parabellummal, akkor az simán ment, pedig előtte sosem gyaksziztam.
És Jógaoktatóra is szükség lesz a sok agyilag bekattant, ülő munkát végző ember miatt. :D

2017.11.05. 11:44:07

@Mia and me:

"Az utódok szempontjából a nő a biztos pont és a gerinces, és vállalja a tette következményeit, mert senki mással nem akarja felneveltetni a gyerekét."

Csak emlékeztetőül:
ferfiszemmel.hu/2016/06/07/ferfisors_a_noi_nezopontbol

"Zsolt kedvesen meghallgatott és szelíden udvarolgatott. Egyszer mikor a férjem leutazott egyedül az anyjához, Zsolt vacsorázni hívott. Nem szépítem a dolgot, elvesztettem a fejem és felmentem a lakására ahol szexeltünk egész éjjel. A férjemmel még a lángoló szakaszban sem volt olyan jó a szex mint Zsolttal. Úgy éreztem kivirágzott a nőiességem, mégsem szakítottam a férjemmel. Hogy miért? Mert a problémák ellenére szerettem, csak a szex nem működött úgy mint rég, viszont jó volt hozzá hazamenni. Jól bejáratott életünk volt és nem tudtam, hogy Zsolttal ez menne e. Rengeteget tipródtam azon, hogy mi legyen. Őrlődtem a két férfi között. Nem tudtam, hogy a szívemre, vagy a lelkiismeretemre hallgassak. Aztán kiderült, hogy terhes vagyok. Puff! Újabb pofon. Száz százalékig biztos voltam abban, hogy a gyerek Zsolté, azonban a tipródásaim miatt Zsolt szakított velem mielőtt elmondhattam volna neki mi a helyzet. Sőt, kiment külföldre, úgyhogy úgy gondoltam, rá mint apára nem számíthatok. Tudom, hogy szemétség volt a részemről eltitkolni ezt Zsolt és a férjem elől, de Én akkor már csak a leendő gyermekem érdekeit néztem és az én gyermekem nem nőhetett fel család és apa nélkül. Otthon mivel már hónapok óta téma volt a gyerekvállalás és a férjem lassan elfogadta, hogy itt az ideje ennek is, simán el tudtam hitetni, hogy tőle estem teherbe."

Hát ennyit erről.
Egyébként itt Sadistnál van a pont, a megoldás kulcsa a nő kezében van, mert egyedül a nő dönt arról, hogy lesz-e szex, és egyedül ő dönt arról is, hogy lesz-e gyerek. Azon túl meg lehet ragozni, csak nem érdemes.

2017.11.05. 11:52:03

@zpetal: Egyébként itt Sadistnál van a pont, a megoldás kulcsa a nő kezében van, mert egyedül a nő dönt arról, hogy lesz-e szex, és egyedül ő dönt arról is, hogy lesz-e gyerek

És ezzel neked mi a problémád amúgy?

2017.11.05. 11:53:32

@Diorella Queen:

"A fegyverhasználat elsajátítása sztem kb 3 perc "

Na igen, az ilyen embereket nem kéne fegyver közelébe se engedni.
De igazad van, ahol meg tovább tart az elsajátítása, ott nyilván hülyék az oktatók, és nem elég érettek még a te zsenialitásodra.

"én amikor utoljára lőttem egy Parabellummal, akkor az simán ment,"

Viszont egy stresszhelyzetben kb. ennyi időd lesz elővenni és használni:

youtu.be/2fjMpn7JCJ0?t=310

Jógaoktatóból meg már most is túlkínálat van.

2017.11.05. 11:53:48

@zpetal: Képzeld ha te dönthetnél a szexről, kb minden szembejövő, kicsit jobb nőt megkettyintenél, szembe köpve a természetes kiválasztódást és evolúciót.:)

2017.11.05. 11:54:57

@zpetal: ógaoktatóból meg már most is túlkínálat van.
Válasz erre

De én nem sima jógaoktató leszek, hanem különleges. :D

2017.11.05. 11:55:33

@Diorella Queen:

Mindössze erre a téves felvetésére reagáltam:
"A dolog kulcsa nálatok van, ha annyira rettegtek a kakukkfióka neveléstől, akkor beszéljétek meg egymás között hogy egyikőtök se kefél félre. Ennyire egyszerű."

2017.11.05. 12:01:40

@zpetal: "A dolog kulcsa nálatok van

Bizonyára nem véletlen van ez így,akármennyire háborogtok itt a blogon. Nem véletlen dönt a nő erről, tudat alatt választja ki a legfainabb hímet. Nem Dezspkét a 170 centijével, ami nem túl előnyös tulajdonság, sosem volt az, sem a múltban sem a jövőt tekintve. Mint ahogy azok a hímek sem előnyösek az utód szempontjából,amelyik már otthagyja a nőt szoptatós gyerekkel együtt a fenébe.
Mázli hogy a civilizáció már nem hagyja ezeket az utódokat meghalni, mert ha rajtatok múlna, simán nem élnének.

2017.11.05. 12:03:09

@Diorella Queen:

Ööööö, bocs, a kiválasztás meg az evolúció érdekeit mintha jellemzően az szolgálná, hogy a hímek egymás között meccselik le, hogy ki fog kettyinteni azzal a nősténnyel, a nőstényeknek ebbe jellemzően nem sok beleszólása van. Esetleg még azt is végignézheti, hogy az új nyertes összefogdossa és megöli a korábbi hímtől ott maradt utódokat:

youtu.be/nraZzGD8BmM?t=91

2017.11.05. 12:06:28

@Diorella Queen:

"Nem véletlen dönt a nő erről, tudat alatt választja ki a legfainabb hímet."

Mesélj már nekünk a te döntéseidről, meg a fain hímeidről, kérlek.

2017.11.05. 12:06:35

@zpetal: Te hülye!Az a majmoknál van/volt, hogy egymás közt lemeccselik a hímek a dolgot, aztán amelyik győz, az dugja az egész háremet!:D

De mi emberek vagyunk, csak emlékeztetnélek erre az apró tényre, így nem izárólag a testi erő ami számít,hanem a szépség is, a magasság is és az ész is.
képzeld mennyire előnyös lenne egy fél fején anyajegyes hím szórná a magjait teremtve ezzel egy rakás ,később párzásra képtelennőnemű utódot.

2017.11.05. 12:09:07

@zpetal: Már szétröhögöm magam tőled, szórakoztató vagy ez tény. De nem kéne ennyire összekeverni a majmokat az emberekkel, mert bár rokonok vagyunk 99,8% -ban, de még sem ugyan az a két faj. :)
Biológia egyes, leülhetsz!
Két külön faj a majom és az ember,emiatt nem lehet közös utód sem pl!:)

2017.11.05. 12:13:35

@zpetal: Nem néztél te túl sok nateót basszus?
Más magyarázat nem lehet erre a tömény hülyeségre. :))))

Sadist 2017.11.05. 12:16:31

@Mia and me: www.mgtow.com/marriage-is-fraud/

Ajánlom figyelmedbe a "Males have a surplus of labour but a shortage of reproductive ability." mondattal kezdődő részt, hátha némi fény gyúl a fejedben a témát illetően.

2017.11.05. 12:16:32

@Diorella Queen:

"Mázli hogy a civilizáció már nem hagyja ezeket az utódokat meghalni, mert ha rajtatok múlna, simán nem élnének. "

Nem "rajtunk", a legtöbb férfi gondoskodik a gyerekéről és a társáról. Ha te pont egy olyannak szülsz, aki mellett állhatsz aztán sorba segélyért, az a te döntésed és a te egyéni problémád.

2017.11.05. 12:21:37

@Diorella Queen:

"De mi emberek vagyunk, csak emlékeztetnélek erre az apró tényre, így nem izárólag a testi erő ami számít,hanem a szépség is, a magasság is és az ész is."

Akkor az is simán csak az evolúciós szelekció része az embereknél, amikor apu dobbant egy szebb-jobb-fiatalabb nővel, meg az is, amikor pl. egy alacsony, alulképzett, ötvenhez közeledő nő nem talál normális férfit maga mellé?

2017.11.05. 12:21:47

@Sadist: Ne rölködj már, ezt a csatát elvesztetted és ismerbe be szépen hogy NEM vagy elég tájékozott sem az evolúciós témát, sem pedig az állatvilág és az emberiség fejlődése témát illetően sem!
Öntökönlőtted magad szokás szerint, és beégtél. :)

Sadist 2017.11.05. 12:22:32

@Diorella Queen: "A fegyverhasználat elsajátítása sztem kb 3 perc"

3 perc alatt kb. annyit tudsz megtanulni, hogyan ne lődd agyon magad 3 percen belül. Arról nem is beszélve, hogy egy önvédelmi szituációt össze se lehet hasonlítani egy lőtéri puffogtatással.

2017.11.05. 12:24:31

@zpetal: A nők úgy fejlődtek az evolúció során, hogy az utód kb 3-5 éves kora körül a belterjesség elkerülése végett, más hímekkel párosodjanak és más hímektől legyen utód. Mint írtam, a belterjesség elkerülése volt a lényege ennek.
Nézzél körül, hogy a gyerek hány éves kora körül szoktak válni az emberek?

2017.11.05. 12:27:38

@zpetal: Nem "rajtunk", a legtöbb férfi gondoskodik a gyerekéről és a társáról. Ha te pont egy olyannak szülsz, aki mellett állhatsz aztán sorba segélyért, az a te döntésed és a te egyéni problémád.

De nem hagyott ott a gyermekágyon ( megbízhatóság) és a válás az ÉN döntésem volt!
Bocsika!
Mellesleg a MEGBÍZHATÓSÁG rendkívül fontos a nőknél, mint alaptulajdonság.

icipicicsipa 2017.11.05. 12:28:21

@Himani:
"tegnap a piacon uborkát vettem a piacon, hogy a férjemnek fokhagymás-tejfölös uborkasalátát készítsek a csirkepörkölthöz. A huszonéves köcsög eladófiú vigyorogva megszólal, hogy " minél vastagabbat válasszak, annál nagyobb lesz az élvezetem."
Belebasztam az uborkát a pofájába, szerintem kifolyt a fél szeme. Mondtam, hogy vigye haza az anyjának ezt a példányt, aztán csak arra emlékszem, hogy az egész uborkás lfaládát ráborítottam, hogy az anyjának legyen miből válogatnia. ő meg csak állt ott ártatlanul vörös fejjel.
Este elmeséltem a férjemnek az esetet, ő meg elvonult elborult arccal a hálóba, majd kijött tíz perc múlva, a szemembe nézett és azt mondta: "fasza jány vagy te!" :) "

Drágaság meg a többi "amazon" punci, aki ilyet tesz és azt hiszi, milyen kemény:

Egyvalami jusson eszetekbe drágáim: ha a férfi visszaüt, nektek annyi.
Addig vagytok "fasza jányok", amíg a férfiak engedik ezt büntetlenül.

És ne feledd, nem mindig lesz olyan, hogy azt hiszi a férfi, akivel szemben így lépsz fel, hogy nem jogosult visszaütni.
Dehogynem, Ha velem tetted volna ezt, visszakézből olyat kaptál volna, hogy a fogaidat szedegetnéd a földről.

Egyenlőség van aranyom, ha te a férfit ütsz, akkor a válasz is az lesz, nem megy az, hogy nekem szabad, mert puncim van, te neked meg nem vica-versa, mert puncim van.
Ez az egyenlőség, ezt fogjátok erre visszakapni, szóval a nagy pofáddal óvatosan ám legközelebb, mert így jársz majd te is:

www.youtube.com/watch?v=Z93it4VS6nA

Valami ilyesmi lehetsz te is, gondolom....

2017.11.05. 12:29:14

@Sadist: Nem volna időd elővenni a fegyvert, mert a felmosó mopal úgy vágnálak fejbe, hogy azonnal elájulnál. :D

Tehát lehet hogy a gyorsaság sem mellékes tulajdonság. :)

2017.11.05. 12:33:04

@zpetal: A megbízhatóságát vesztette el a férj, emiatt lett válás.
Még mielőtt feltennéd az újabb hülye kérdéseidet. :)

2017.11.05. 12:40:45

@Sadist:

Egyébként nem a puffogtatással kell kezdeni, hanem az edzéssel (emelés + funkcionális edzések). A nagyvárosi túlélés során picit életszerűbb szituáció, hogy mondjuk le kell emelni egy nehéz tárgyat valakiről egy balesetben, vagy anyukának a törött lábú gyerekével a hátán kell egy égő házból kirohannia, mint az, hogy anyukának zombi-apokalipszis során kell lövöldöznie.

2017.11.05. 13:30:15

@zpetal: a kiragadott egy egy példáidd mindig viccesek, főleg mivel ez sem mond ellent annak, amit icipici alaptételéből a ti férfilogikátok alapján levezettem: a nő a sajátját fogja nevelni, az egyik fickó meg azt a kakukkfiókát amit a másik fickó tulképp "elengedett" a nőbe.

Utódlás szempontjából tök oké az egész, csak a két hímnek lehet némi "tulajdonlási" vitája... Az meg a gyereket meg a nőt "utódlási" szempontból szerinted hol érdekli?...

2017.11.05. 13:31:30

@zpetal: "mint az, hogy anyukának zombi-apokalipszis során kell lövöldöznie.".... pedig az óriáspalkátok azt hirdetik hogy ez utóbbi van a "tervben" a jövőre nézve ;-) :D

2017.11.05. 13:41:54

@icipicicsipa: " A huszonéves köcsög eladófiú vigyorogva megszólal, hogy " minél vastagabbat válasszak, annál nagyobb lesz az élvezetem."
Belebasztam az uborkát a pofájába,"

Drágaság meg a többi "amazon" punci, aki ilyet tesz és azt hiszi, milyen kemény:

Egyvalami jusson eszetekbe drágáim: ha a férfi visszaüt, nektek annyi."

Várjál, a sztoriban nem a nő ütött előbb...

Bár tény, hogy az áru rongálása helyett, csak ki kellett volna választani a legvastagabbat, és odaadni a kezébe, hogy "ezt mindenképp tegye félre estére a barátnőjének a saját csoffadt kis ubija helyett", majd egy közepeset leméretni hogy "ez meg jó lesz nekem salátának..."... ;-)

2017.11.05. 14:25:22

@Mia and me:

"Az meg a gyereket meg a nőt "utódlási" szempontból szerinted hol érdekli?"

Ha elolvasod a linkelt bejegyzést, akkor kiderül, hogy a nőt hol érdekli. Pusztán "utódlási szempontból" sem mindegy, hogy melyik férfitől számíthat többre a gyerek neveléséhez, meg az sem, hogy ha a férfiak meghalnak, a gyerek egy budai házat fog örökölni 1/1-ben az egyiktől, vagy egy 627-ed résznyi osztatlan közös tulajdont egy zalai zsákfaluban lévő tehénistállóból a másiktól.

2017.11.05. 16:55:15

@Mia and me:
"Utódlás szempontjából tök oké az egész, csak a két hímnek lehet némi "tulajdonlási" vitája... Az meg a gyereket meg a nőt "utódlási" szempontból szerinted hol érdekli?..."

Ezzel bevitted nekik a tust. Fájhat nekik nagyon. Én amúgy nem találkozok a való életben ennyire bizalmatlan férfiakkal, csak itt hergelik egymást a képzeletbeli kakukkfióka rémképével.

2017.11.05. 17:07:51

@Himani:

És amúgy mi újság? Az októberi kisfecskék jól vannak?

2017.11.05. 17:09:13

@icipicicsipa:
"És ne feledd, nem mindig lesz olyan, hogy azt hiszi a férfi, akivel szemben így lépsz fel, hogy nem jogosult visszaütni.
Dehogynem, Ha velem tetted volna ezt, visszakézből olyat kaptál volna, hogy a fogaidat szedegetnéd a földről."

Az lehet, hogy én a fogaimat szedegettem volna a földről, de utána te meg a kicsi pöcsödet húzhattad volna ki a hátsódból. Béke! :)

2017.11.05. 17:36:05

@Mia and me:

"aki társfüggő persze"
Melyik nő nem az? :)
Férfi nélkül a nők döntő része alapból életképtelen.

.

"hogy ez csak azért van, hogy a nála magasabb egyedek viszont félrekúrhassanak"
Valamit itt nagyon benéztél, kis csíra.
Szerintem olvasd el megint, mert valami egészen másról beszélsz, mint én.

2017.11.05. 17:42:18

@Himani:

"Ha apu más nő(k)nél próbálkozik, ne csodálkozzon, ha anyu lapátra teszi. Miért kéne ezt anyunak eltűrnie?"
Az még nem megcsalás, ha próbálkozik egy férfi.
Az a férfinál pont ugyanaz, mint amikor egy nő kiöltözik.
Ennyi erővel az összes nő, aki sminkeli magát, vagy nem csadorban jár, az éppen megcsalja a férjét, mert éppen próbálkozik felszedni valakit.

.

"Szóval, ha a férfi próbálkozik: elválnak tőle, ha véletlenül félrekefél: elválnak tőle, ha megtollasodik+félrekefél: elválnak tőle."
Gondolom szándékos nálad, hogy nem arról beszélsz, amiről én. Mert ha értenéd, amit írtam, nem ugatnál most ennyi baromságot. :)

.

"Ezt a kommentedet ugye még gyógyszerosztás előtt írtad?"
Nem tudom, mikor szoktad megkapni a gyógyszeredet, szóval erre sajnos nem tudok válaszolni. Talán gyere egy másik nickeddel, hátha úgy jobban képben leszek, hogy mikor kapod a nyugtatóidat.

2017.11.05. 17:49:18

@Mia and me:
"A dolog kulcsa nálatok van, ha annyira rettegtek a kakukkfióka neveléstől, akkor beszéljétek meg egymás között hogy egyikőtök se kefél félre."

Megint sikerült nagy fasságot írnod.
Megy ez neked! :)

1. A párkapcsolat - ahogy a nevében is van - kettő emberről szól.
Hadd ne kelljen már apunak anyu másik kanjával egyezkednie. Pláne úgy ne, hogy anyu kussol róla erősen. Szóval ezt bizony nem nekünk kell megbeszélnünk.

2. A nő választ. A férfi udvarol. Így a szexről a nő dönt.
(Ha jól sejtem, éppen a hozzátok hasonlók szoktak tele szájjal rinyálni, ha a férfi dönt a szexről. Sőt, még törvény is van rá. Így hívják, nemi erőszak.)

3. Emlékeim szerint éppen megint a hozzád hasonló femináci szukák erőltetik azt, hogy ne lehessen apaságit csináltatni. Pedig az sok esetben megoldaná a problémát. Csinálnak minden gyerekszülés után egy apaságit, és ha anyu nem apuval kufircolt, akkor majd neveli egyedül a gyereket.
Ja, hogy egy náciéknál nem gyerebe? :))

2017.11.05. 17:51:26

@Szőkenőőő:
"ha egy pasinak kicsi a farka de van pénze, vagy nagy a farka de nincs pénze, akkor az most alfa vagy béta? :D "

Egyszerűen megtudhatod a választ:
Bekapod és szívod erősen. Ha tetszett, alfa volt. :)

2017.11.05. 17:54:34

@Diorella Queen:
"Mivel nálam volt a gyerek, nyilván valóan én voltam nehezebb helyzetben."

Faszé' ragaszkodtál úgy hozzá.
Van váltott elhelyezés is a világon. Ott mindkét fél nevel.
/De hát gondolom a tartásdíj fontosabb volt, mint a gyerek érdeke, mert anélkül most nem írogatnál ide./

2017.11.05. 18:01:53

@zpetal:
"De nyugi, takaritonore biztos szükség lesz, ő túl olcsó ahhoz, hogy megérje automatizálni a munkáját"

Legnagyobb bánatára nem. :)
Lassan már a porzsívózást is robotok végzik.

2017.11.05. 18:04:12

@Diorella Queen:
"A fegyverhasználat elsajátítása sztem kb 3 perc"

:DDDD LOL
De legalább megtudtuk, hogy ha jön az armageddon, te biztos megdöglesz. :)

2017.11.05. 18:09:08

@icipicicsipa:
Ugyan hagyd már! Csak kitalálta a sztorit.
Nem képzeled, hogy majd ő nekiáll keménykedni szemtől szemben?
30 hozzászólásos fikanick azt ír, amit akar. ;)

2017.11.05. 19:31:12

@zombigyilkos: "Megint sikerült nagy fasságot írnod.
Megy ez neked! :)"

icipicicsipa által felvetett alaptételt bontottam ki részleteire.

2017.11.05. 19:34:14

@zombigyilkos: ""hogy ez csak azért van, hogy a nála magasabb egyedek viszont félrekúrhassanak"
Valamit itt nagyon benéztél, kis csíra.
Szerintem olvasd el megint, mert valami egészen másról beszélsz, mint én."

Nem én néztem be, hanem te nem tudod azt amire utaltam (egy másik blogon kedves honfitársatok rinyálására), Dió meg szőkenő talán sejti kire :), még lehet hogy Zpetal is....
Nem neked szánt poén volt.

Sadist 2017.11.05. 19:58:51

@Himani: "Az lehet, hogy én a fogaimat szedegettem volna a földről, de utána te meg a kicsi pöcsödet húzhattad volna ki a hátsódból."

Ha ahhoz is gyenge vagy, hogy egy csicskalángostól ne köpd ki a fogaidat, akkor hogy akarod valakinek az a saját pöcsét feldugni neki? Vagy netán úgy képzelted, hogy majd a férjecskéd fogja véghez vinni helyetted?
Elefánt, hallod hogy dübörgünk?

2017.11.05. 20:18:05

@Sadist: "hogy majd a férjecskéd fogja véghez vinni helyetted?"

????

Neked van férjecskéd, nekem férjem van. :)

2017.11.05. 20:29:54

@Himani:

Tényszerűen eddig mindössze egy dolog derült ki rólad: még a kisiskolás szintű környezetismerethez is hülye vagy.

2017.11.05. 20:50:41

@zpetal: Biztos, ha te mondod.

Sadist 2017.11.05. 20:53:59

@Himani: Manapság így hívják az idomított pincsiket?

Billy Hill 2017.11.05. 21:19:49

Kicsit elkalandoztatok. :-) Viszont mivel fentebb valahol előkerült, azért csak megkérdezem: Még a folyópartra kell mosni járni, utána mángorlóval bajlódni, meg szenes vasalóval szívni? Illetve mennyire bonyolult a mai sütőket beindítani? Mert mindig elhangzik, hogy egy válás után a férfi nagyon meg van ám lőve, mert nem lesz tiszta gatyája meg meleg kajája. Valóban? Vagy az csak egy párhuzamos univerzum ezzel?

2017.11.05. 21:27:32

@Mia and me:

"icipicicsipa által felvetett alaptételt bontottam ki részleteire."
Szarul.

"Nem neked szánt poén volt."
Akkor miért nekem írod?

2017.11.05. 21:40:26

@Billy Hill: Szerintem a férfiak jól boldogulnak válás után. Inkább csak ezt a fajta természetes gondoskodást veszítik el. A poszt arról szól, hogy a férfi érzelem nélkül kefél szanaszét, a nő pedig nem, szóval az utóbbinak szó nélkül lapát. Azért örülök ennek a vitának, mert végre felszínre kerül a férfiak legnagyobb zsigeri félelme, ami szerintem jogos a mai fékevesztett, kontrollálatlan szexuális szabadosság miatt. Szerintem is kötelezővé kellene tenni az apasági tesztet, hogy a férfi dönthessen a gyermek felneveléséről. Ez így lenne tisztességes a mai erkölcstelen világban. Nálam konzervatívabb liba nincs

2017.11.05. 21:52:23

@Billy Hill: Szerintem a férfiak jól boldogulnak válás után. Inkább csak ezt a fajta természetes gondoskodást veszítik el. A poszt arról szól, hogy a férfi érzelem nélkül kefél szanaszét, a nő pedig nem, szóval az utóbbinak szó nélkül lapát. Azért örülök ennek a vitának, mert végre felszínre kerül a férfiak legnagyobb zsigeri félelme, ami szerintem jogos a mai fékevesztett, kontrollálatlan szexuális szabadosság miatt. Szerintem is kötelezővé kellene tenni az apasági tesztet, hogy a férfi dönthessen a gyermek felneveléséről. Ez így lenne tisztességes a mai erkölcstelen világban. Nálam konzervatívabb "liba" nincs ebben az országban, ha a megcsalásról és az utódlásról van szó. Nekem a férjem is így gondolkodik, szerencsések vagyunk. De a posztoló korosztálya már mélységesen elzüllött. A fene sem tudja, hogy hogyan lehetne ezt megzabolázni, de valami "ifjúságvédelem és erkölcsrendészet" jó lenne újra.

2017.11.05. 22:11:34

@Himani:

Azért ezt a szöveget a házasságban a nő "TERMÉSZETES gondoskodásáról", meg a férfi ruháinak mosásáról és a meleg vacsorával várásról ugyanígy nyomjad már akkor is, amikor legközelebb szóba kerül majd a háztartási munkamegosztás, kérlek.

Csak mert legutóbb ennél a témánál épp azon ment a véres hőbörgés a hölgyek részéről, hogy nehogy má' a nő főzzön a faszira egy házasságban, meg mossa a szaros gatyáját, meg egymást tromfolják, hogy szerencsére az ő férjük mennyit mos-főz-takarít otthon. :D

ferfiszemmel.hu/2017/08/04/ujabb_hiszti_a_haztartasi_munkamegosztassal_kapcsolatban

De tudod mit? Nem is kell addig várni, kezdheted most rögtön a hölgyek népművelését mondjuk a feminista portálokon.

Sadist 2017.11.05. 22:23:15

@Himani: "A fene sem tudja, hogy hogyan lehetne ezt megzabolázni, de valami "ifjúságvédelem és erkölcsrendészet" jó lenne újra."

Kezdhetnéd mondjuk azzal, hogy lebeszéled a kedves nőtársaidat a szabad(os) szexuális életről.

2017.11.05. 22:37:03

@zpetal: Nem olvastam a véres hőbörgést, sajnálom. de majd most pótolom. Mi fene közöm lenne nekem a feminista portálokhoz, hogy ott népműveljek?

A nő TERMÉSZETÉBEN van a gondoskodási hajlam, ez miért veri ki nálad a biztosítékot?

Ps.: a molnárkák jól vannak, kapnak lisztkukacot és tiszta vizet, egészségesnek látszanak, a fészerben pedig védett helyen vannak, még a macskoszokat is kivertem onnan, remélem, hogy megérik a következő tavaszt. Mi dolgozunk rajta.

Pss.: a jó édes anyját annak a kisiskolás környezetismeretnek, ma kaptam két láda birsalmát, pár napon belül fel kell dolgoznom, azt hiszem, hogy narancsos, diós, szerecsendiós-fahéjas birsalmasajt lesz a kis mocskokból. Kurva anyját már a természetnek meg a környezetismeretnek, mi az hogy nem akkor érnek a gazok, meg nem akkor születnek a jószágok amikor én akarom. :P

2017.11.05. 22:45:57

@Sadist: "Kezdhetnéd mondjuk azzal, hogy lebeszéled a kedves nőtársaidat a szabad(os) szexuális életről."

Nekem egy ilyen szabados szexuális életet élő nőismerősöm sincs. Én nem tudom, hogy mi folyik ott a messzi Budapesten, de elszabadult hajóágyúnak tűnik. Én spec betiltanám kezdetben egy évre a tévét, facebookot, romkocsmákat és fesztiválokat. De én nagyon radikális vagyok, én még a legtöbb kamaszgyerekkel bíró apukának és anyukának is elkenném a száját. Mondjuk egy csinos uborkával. :)

2017.11.05. 22:53:09

@Himani:

"A nő TERMÉSZETÉBEN van a gondoskodási hajlam"

Tehát akkor természetes és jogos elvárás egy házasságban a férjtől, hogy a feleség gondoskodjon róla, mosson rá és meleg vacsorával meg tiszta vacsorával várja?

"Én spec betiltanám kezdetben egy évre a tévét, facebookot, romkocsmákat és fesztiválokat. "

És a blog.hu-t miért nem?

2017.11.05. 23:12:10

@zpetal: csak azért tiltanám be ezeket, hogy a fiatalok újra elkezdjenek beszélgetni egymással ezeknek a hiányában. Nem látok más megoldást az újra összetalálkozásra egy fiatalembernek és lánynak. Lőjuk be a Dunába asz összes tévét és okostelefont!

Van egy blogger, egy erdélyi férfi, aki megtért és elmeséli, hogy hogyan teszik a férfiak kurvává a nőket a türelmetlenségükkel és érzelmi zsarolásukkal. Akarod, hogy linkeljem? Pár éve hallgattam fúzés közben egy rádiót, amiben a két férfi rádiós éppen azt taglalta, hogy ha a második randin nics szex, akkor kuka az a nő. Mi van???

A gondoskodási hajlam kiélését pedig csak akkor várhatja el a férj, ha ő is a megfelelő férfiminőséget adja a nőnek. Ha nincs egyensúly, akkor borul az érzelmi bili és valamelyik kihasználtnak fogja magát érzeni. Kényes dolog ez, két érett ember kell hozzá, hogy se a nő ne érezze magát ingyencselédnek, se a férfi bányamunkásnak.

2017.11.05. 23:33:41

@Himani:

"csak azért tiltanám be ezeket, hogy a fiatalok újra elkezdjenek beszélgetni egymással ezeknek a hiányában. Nem látok más megoldást az újra összetalálkozásra egy fiatalembernek és lánynak."

Pl. a fesztiválokon meg romkocsmákban nem szoktak beszélgetni a fiatalok, meg összetalálkozni a fiatalemberek meg a lányok?
Esetleg a facebookon, tinderen stb. nem szoktak kommunikálni egymással és ismerkedni, akár olyanokkal is, akikkel a valós életben halvány esélyük nem lenne összeakadni, pl. a földrajzi távolság miatt?

"Van egy blogger, egy erdélyi férfi, aki megtért és elmeséli, hogy hogyan teszik a férfiak kurvává a nőket a türelmetlenségükkel és érzelmi zsarolásukkal. Akarod, hogy linkeljem?"

Kösz, de én annyira nem féltem a nőket, épp nemrég olvastam a neten, hogy a mamahoteles, pornóra verő lúzereket csuklóból hárítják még a szalagmunkás nők is, és a férfiak azt csak a férfihangon meg a red pill pszihopata blogon szeretnék maguknak bemesélni, hogy ők uralkodnak a pinán, holott a tényálladék az, hogy a pináért való vérremenő fennforgás van.
Szóval meg lehet nyugodni, pussy power van itt kérem, és ha egy nő kurva lesz, az bizony csak az ő saját döntése.

"A gondoskodási hajlam kiélését pedig csak akkor várhatja el a férj, ha ő is a megfelelő férfiminőséget adja a nőnek."

Tehát ha megadja a nőnek a megfelelő férfiminőséget, akkor jogos és természetes elvárás, hogy a nő gondoskodjon róla, tiszta lakással és vacsorával várja?

2017.11.06. 00:08:42

@zpetal:
"Tehát ha megadja a nőnek a megfelelő férfiminőséget, akkor jogos és természetes elvárás, hogy a nő gondoskodjon róla, tiszta lakással és vacsorával várja?"

Igen, AKKOR igen. :)

2017.11.06. 00:11:12

@Himani:

És ha igen, akkor a megfelelő szexuális igények kielégítéséről való gondoskodás is jogos elvárás a férfi részéről?

2017.11.06. 00:22:36

@zpetal: "megfelelő szexuális igények kielégítéséről való gondoskodás is jogos elvárás a férfi részéről?"

és ki mondja meg hogy mi megfelelő? Szétkúröd feleségedet, a gyzerekid anyját szájba meg seggbe a te elvárásaid szerint??, Biztos, hogy a te aberrált szexuális elvársod kell, hogy normális legyen egy normális felnőtt emberek között kötött házasságban? Hüvelybe, szerelemmel, megfelelelő előjátékkal és enyelgéssel már nem is megy neked? És tényleg a te elvársod a normális? A feleséged seggébe feldugnád elvárásodból a pezsgőspalackot is? És elhagynád, ha ő nem teljesítené a te szexuális elvárásaidat?

Erre írtam, hogy a pornón nevelkedett férfiak a saját anyjukat is leszopatnák, mert az csak egy milf nekik..... és ez nagyon szomorú. :(

Sadist 2017.11.06. 00:28:40

@Himani: "Van egy blogger, egy erdélyi férfi, aki megtért és elmeséli, hogy hogyan teszik a férfiak kurvává a nőket a türelmetlenségükkel és érzelmi zsarolásukkal. Akarod, hogy linkeljem?"

Én kíváncsi vagyok rá. Még úgyse hallottam elég módját, hogy a nők hogyan hárítják át a felelősséget a saját döntéseikért a férfiakra.

"Pár éve hallgattam fúzés közben egy rádiót, amiben a két férfi rádiós éppen azt taglalta, hogy ha a második randin nics szex, akkor kuka az a nő. Mi van???"

És milyen érdekes, hogy az ilyen férfiaknak a nők rögtön szét is dobják a lábukat, amelyik férfi meg türelmes és hajlandó volna várni, az megkapja a "te olyan aranyos és rendes srác vagy" kezdetű mesébe csomagolt örökös fenntartott helyet a barát zónában.

2017.11.06. 00:39:20

@Himani:

"Hüvelybe, szerelemmel, megfelelelő előjátékkal és enyelgéssel már nem is megy neked?"

Öööö, bocs. Egy szóval sem említettem a szájat meg a segget, azt TE hoztad fel.
A kérdés mindössze annyi volt, hogy akkor a megfelelő szexuális igényekről való gondoskodás is jogos elvárás a férj részéről? (igen/nem)

(Magamról meg elárulom, hogy én csakis a védikus szabályok szerint, havonta egyszer, asztrológiailag meghatározott időpontban élek nemi életet, kizárólag a gyereknemzés érdekében. Ha ennyire érdekel.)

"és ki mondja meg hogy mi megfelelő?"

Úgy tűnik, hogy te.

2017.11.06. 00:49:12

"ha a második randin nics szex, akkor kuka az a nő. Mi van???"

És tényleg, akkor mi van?

a) a nő még nem akarja, a férfi meg várni nem akar tovább, ezért megállapítják, hogy nem egymást keresik, és további sok sikert kívánva elköszönnek egymástól

b) a nő még várna, de mégis beleegyezik a szexbe -> akkor megállapíthatjuk, hogy a férfihang meg a redpill-guruk mégiscsak tudnak valamit, és a mamahoteles pornófüggő férfiak uralják a nőket, minden ellenkező híresztelés ellenére.

c) a nőnek is lángol már a bugyija, és örömmel belemegy a szexbe.

Vagy mi lehet még?

2017.11.06. 01:00:31

"s milyen érdekes, hogy az ilyen férfiaknak a nők rögtön szét is dobják a lábukat,"
Biztos, hogy nőket szerettél volna írni nem kurvákat? Mert két külön fajról beszélönk.

Az amigdala az érzelmi központ, szerintem ez hiányzik belőled. Indigó vagy, vagy gyémánt izé? Vagy csak hétköznapi z..... ?

Nem lehet, hogy Zombigyikos éppen rád vadászik?

Az erdélyi férfi vallomását pedig ne akard tudni, egy motoros alfa krapek egoösszeomlása az ő vallomása. Akkor nőtt ki a gerince, amikor ezeket a szavakat elmondta.

Most engdelmeddel ebúcsúzom, ma hajnalban munkánk lesz, ősz van, tudod, és nagyon sok gizgazt kell elpaplanonoznunk télire. meg amúgy is én keltem a férjemet hajnal öt körül kávéval, meg itt van nekem az a kurva sok kemény birsalma is, meg oldalast akarok sütni ebédre hagymás krumplival, meg csináltam múlt csütörtökon egy kilónyi túrót is, abból kell túrógombocot készítenem. Szóval ne haragudj, nem érek rá a szexuális elvárásaidról beszélgetni. Dugd anyádba, a barátnődbe vagy a feleségedbe elvárásod szerint. Kinőttem már a gyerekjátékokból.
Jó éjszakát! :)

2017.11.06. 01:08:59

"b) a nő még várna, de mégis beleegyezik a szexbe -> akkor megállapíthatjuk, hogy a férfihang meg a redpill-guruk mégiscsak tudnak valamit, és a mamahoteles pornófüggő férfiak uralják a nőket, minden ellenkező híresztelés ellenére."

Ezt most olvastam csak, ha pinát akarsz egy éjszakára, akkor hallgass férfihangos (az mi?) red pilles gurukra. Ha feleséget akarsz, akkor menekülj tőlük. Red pillel megtarthasz ideig óráig egy hozzád hasonló lelkisérült nőt, na de az nem fog neked fiakat szülni. Te döntesz! Jó éjt! :)

2017.11.06. 01:09:14

@Himani:

És még a kisfecskéknek is kell rovarokat vadásznod légycsapóval, tudod.

2017.11.06. 01:10:28

@Himani:

"hallgass férfihangos (az mi?)"

Én nem tudom. Te írtad nekem korábban.

2017.11.06. 01:14:07

Az a kérdés sajnos nyitva marad, hogy akkor a férj részéről jogos elvárás-e, hogy a felesége a megfelelő szexuális igényeiről is gondoskodjon (igen/nem). Persze csak akkor, ha a megfelelő férfiminőséget nyújtja a feleség számára.

2017.11.06. 01:20:18

@Himani:

Érdekes, a női egyenjogúsági mozgalmak egyik központi témája és vívmánya az volt, hogy a nőknek is joguk van az elköteleződés nélküli szexuális kapcsolatokhoz, a házasság meg a gyerekszülés nélkül is.

"Ha feleséget akarsz, akkor menekülj tőlük. Red pillel megtarthasz ideig óráig egy hozzád hasonló lelkisérült nőt, na de az nem fog neked fiakat szülni. Te döntesz!"

Én már döntöttem, de te nem figyelsz. (Tudod, én csak a védikus elvek szerint, havonta egyszer, asztrológiailag meghatározott időpontban...)

2017.11.06. 11:07:44

@zpetal: én csak a védikus elvek szerint, havonta egyszer, asztrológiailag meghatározott időpontban...)

Krisnás vagy?
Mik derülnek itt ki!
Jóég!

2017.11.06. 11:12:57

@zpetal: Az a kérdés sajnos nyitva marad, hogy akkor a férj részéről jogos elvárás-e, hogy a felesége a megfelelő szexuális igényeiről is gondoskodjon (igen/nem)

Nem.
Mégpedig azért nem, mert már nem a középkorban vagyunk, továbbá senkit nem lehet semmilyen szituációban rákényszeríteni arra,amit nem akar!
A feleséget sem!
A nőt nem azért szokták elvenni feleségül, hogy dugógépnek és szülőgépnek használják, hanem azért, hogy társuk legyen az embereknek jóban rosszban, gazdagságban szegénységben stb stb ..a többit már nyilván tudod!

2017.11.06. 11:13:54

@zpetal: És elég silány lehet az a faszi, aki a rákényszerítést alkalmazza egy házasságban arra, hogy szex legyen.
Ott valami nagyon nincs rendben a fejben!

2017.11.06. 11:14:48

@zpetal: És házasságon belül is bűncselekmény a nemi erőszak, nem véletlen !

2017.11.06. 11:16:14

@zpetal: Úgy látom, hogy te valójában a valódi társ fogalmával nem vagy tisztában egyáltalán.

2017.11.06. 18:19:17

@Diorella Queen: Nekem is van vele kapcsolatban egy ilyen érzésem.

2017.11.06. 19:04:36

@Diorella Queen:

"A nőt nem azért szokták elvenni feleségül, hogy dugógépnek és szülőgépnek használják, hanem azért, hogy társuk legyen az embereknek jóban rosszban, gazdagságban szegénységben stb stb"

Tehát ki kell tartani a társ mellett szegénységben is?

@Himani:

"ha pinát akarsz egy éjszakára, akkor hallgass férfihangos (az mi?) red pilles gurukra. Ha feleséget akarsz, akkor menekülj tőlük. Red pillel megtarthasz ideig óráig egy hozzád hasonló lelkisérült nőt, na de az nem fog neked fiakat szülni."

És mit gondoljak egy olyan nőről, aki csak azért szül gyereket a férjének, mert a nő gyereket szeretne, és épp az a férfi van kéznél a gyerekvállaláshoz?

2017.11.06. 19:08:38

@zpetal: "És még a kisfecskéknek is kell rovarokat vadásznod légycsapóval, tudod."

Igen, sőt rovarcsapdánk is van, az áldozatokat meg lefagyasztom egy dobozban. Sőt, még túrós lágyeleséget és készítettem, azt is kapnak a kis dögök minden nap. Botrány, mi?!

Te csak gondozd a panelodban a csótányaidat, sok sikert hozzá! :)

2017.11.06. 19:10:11

@zpetal: Tehát ki kell tartani a társ mellett szegénységben is?

Igen!
Akár férfiről, akár nőről van szó, ki kell tartani szegénységben betegségben!
De mielőtt azzal jönnél, hogy akkor én az ex mellett miért nem tartottam ki, már is elárulom, hogy a házassági fogadalom nem tér ki a HÜLYESÉG-re .

2017.11.06. 19:12:05

@zpetal: És mit gondoljak egy olyan nőről, aki csak azért szül gyereket a férjének, mert a nő gyereket szeretne, és épp az a férfi van kéznél a gyerekvállaláshoz?

Ez már megint csak simán terelés, mert a tém aa továbbiakban túl kényes neked!
Inkább próbáld megfogalmazni ide a TÁRS fogalmát, mit is jelent neked?

2017.11.06. 19:13:18

@Himani: Olyan ez a faszi mint egy bazi nagy tekegolyó, ami berobban a szépen csendben tétovázó bábúk közé. :D

2017.11.06. 19:15:37

@Himani: De jó neked hogy ennyi állatod van, nekem csak egy csókám van amit etetni szoktam az egyik nagy fővárosi téren. De már nem kapott húst napok óta, úgy hogy vinnem kéne szerencsétlennek.
Ő azért különleges csóka, mert annyira közel jön hozzám, hogy ha nem kap valamit, akkor kocogtatja a csőrével a táskámat. :)
És ha akkor sem kap semmit, akkor sértődötten és sűrűn károgva hátat fordít!:D

2017.11.06. 19:28:20

@Diorella Queen:

"a házassági fogadalom nem tér ki a HÜLYESÉG-re ."

Pontosan elolvashatod, hogy mire tér ki. És ha szerinted a hülyeségre ez nem vonatkozik, akkor elég rugalmasan kezeled te ezt a fogadalmadat, ha az egyéni érdekeid épp úgy kívánják.

2017.11.06. 19:31:51

@Himani:

Üzensz még valamit a panelban élőknek?

2017.11.06. 19:32:14

@zpetal: Nem tér ki a bűncselekményekre egy házassági fogadalom SEM!

2017.11.06. 19:38:19

@Diorella Queen:

Milyen bűncselekményt követett el az exférjed?

2017.11.06. 19:41:07

@zpetal: Hülye ptiánerséget, amiért egy civil nem kapott volna csak max felfüggesztettet!

2017.11.06. 19:48:34

@Diorella Queen:

Tehát ez a jóban-rosszban a börtönbe került házastársra már nem vonatkozik? Mellette már nem kell kitartani?

2017.11.06. 19:53:17

@Diorella Queen: Kettyós a srác, nem kicsit, nagyon. A fogalomtárából hiányoznak a szeretet, bizalom, meghittség, intimitás és kölcsönösség szavak, helyette van jogos elvárás és megfelelő szexuális igény kielégítése. Szerintem úgy gondolja, hogy az anyakönyvvezető előtt egy szexrobot megvásárlására mond igent.

2017.11.06. 20:08:33

@zpetal: Amennyiben a családjáért teszi amit tesz.
De nála nem ez volt a helyzet, mellesleg a böris dolog már csak a hab volt a szartortán.

2017.11.06. 20:10:57

@Himani: Vagy nem szerett még igazán soha senkit, mert egyébként fel sem merülne ilyesmi benne hogy elhagyni valakit, akit szeretsz szívből, mert mondjuk beteg lett. Attól még ugyan az az ember, ha fél lába van ha nem lesz haja vagy ősz lesz,ha dagi lesz akkor is ugyan az ember marad akibe beleszerettél egyszer . Szerintem számára ez a fajta szeretet/szerelem felfoghatatlan.

2017.11.06. 20:12:18

@Himani: És rettenet önzőséget látok.
Csak ő, csak neki legyen jó, csak neki legyen kényelmes stb stb stb , a kapcsolatban ha van neki valszeg CSAK Ő van és a nő valami kellék az Ő kényelméhez.

2017.11.06. 20:14:17

@Himani: Lehet hogy nem is lesz az az android annyira rossz az emberiségnek, beleértve a nőket is.
Ezt a típust kielégíti azt szeva!

2017.11.06. 21:08:41

@Himani:
"A nő TERMÉSZETÉBEN van a gondoskodási hajlam"

Csak tegyük hozzá, hogy a férfiéban is.
Kettőjük között a legfőbb különbség az, hogy a férfiban van empátia a nő irányába (és nem csak a saját nője felé), míg a nőben nincs empátia a férfi irányába (mármint ha nem a saját férfijáról van szó). Ez pl. abból is látszik, hogy míg a férfiak (is) tele szájjal védik a nőket teszem azt a nemi erőszaktól meg voltaképpen bármitől, addig a nők olyan magasról szarnak a férfiak problémáira (teszem azt hajléktalanság, gyerek elvesztése válóperek során, bűncselekmények döntő része férfiakkal szemben történik, korábban halnak, stb.), hogy fel sem látni oda.

Pár példa:
www.youtube.com/watch?v=XNrWuZV3jjw

www.youtube.com/watch?v=7M0MW6ON484

2017.11.06. 21:12:34

@Himani:
"elmeséli, hogy hogyan teszik a férfiak kurvává a nőket a türelmetlenségükkel és érzelmi zsarolásukkal. Akarod, hogy linkeljem? Pár éve hallgattam fúzés közben egy rádiót, amiben a két férfi rádiós éppen azt taglalta, hogy ha a második randin nics szex, akkor kuka az a nő. Mi van???"

Ilyen az, mikor visszanyal a fagyi.
Az alfák pont azt teszik a nőkkel, amit a nők a béták tömegeivel. Érzelmi zsarolás, hiszti, követelődzés, fenyegetés, stb. stb. A béták ebben élnek akár évtizedekig (hacsak nem jön közbe a válás a tartásdíjjal meg a gyerekük elvesztésével).
Jó reggelt!

2017.11.06. 21:24:47

@Himani:
"Biztos, hogy a te aberrált szexuális elvársod kell, hogy normális legyen egy normális felnőtt emberek között kötött házasságban?"

1. Miből gondolod, hogy ő aberrált szexre vágyik?
A 'mindenki magából indul ki', szlogent nézzük?
Vagy az előítéletet vessem a szemedre?

2. Miért a nő elvárása legyen a mérvadó?
Még érdekesebb kérdés: Miért te határozod meg (annak a két félnek), hogy hogyan kelljen szexelniük?

3. Sztori:
Haverom összejött egy csajjal. Szomszédban tettek-vettek együtt. Miután a csaj elment, utána a srác átjött, kissé kétségbeesett arccal. Azt mondja, nem fogom elhinni. Mondom: mesélj.
A csajt először dugta. Utána a csaj mondta neki, hogy 'Üss, pofozz, tépd a hajam, erőszakolj meg', stb. A srác ugyan furcsállotta, de elkezdett durvulni a lánnyal. A csajnak nem volt elég, folyamatosan követelte, egyre durvábban. A végén, mikor végeztek, a csaj a következőt mondta a haveromnak:
'Szarj rám! Szarj a mellemre!'

/Megj.: Komolyan gondolta. Ilyen volt egy 19-20 év körüli leányzó. Nyilván aberráltak csak a férfiak között vannak, ugye? Utána ha megnézzük mondjuk a BDSM-re való rákereséseket, meglátjuk, hogy 70-80%-ban nők keresik a neten ezt a kifejezést. Azok a mocskos férfiak megint. :) /

2017.11.06. 21:31:26

@Himani:
"Biztos, hogy nőket szerettél volna írni nem kurvákat? Mert két külön fajról beszélönk."
Könnyen összetéveszthető.
A mai nőneműek 80-90%-a alapból kurva.
Elég nehéz olyat találni, amelyik nem ilyen.

"Az erdélyi férfi vallomását pedig ne akard tudni"
Így, hogy ennyire titkolod, egyre érdekesebb.
Kitalált sztori volt? :)

"egy motoros alfa krapek egoösszeomlása az ő vallomása. Akkor nőtt ki a gerince, amikor ezeket a szavakat elmondta."
És azóta nincs nője? :)))

"Szóval ne haragudj, nem érek rá a szexuális elvárásaidról beszélgetni. Dugd anyádba, a barátnődbe vagy a feleségedbe elvárásod szerint. Kinőttem már a gyerekjátékokból."
Szóval gecikínos volt a beégésed.
Most meg hozod a szánalmasságodat.
Világos. :))

2017.11.06. 21:35:07

@Diorella Queen:
Kár, hogy az android nem fogja a picsád alá tolni a lóvét.
Kénytelen leszel éhen dögleni fériak nélkül. De szar... :)

tikk 2017.11.06. 21:48:20

Túl nagy jelentöséget tulajdonitunk a monogám párkapcsolatokban a megcsalásnak.
Az egò hisztizik, tobzódik, agresszív megörül a visszautasítástòl, mert úgy éli meg hogy öt elutasították.
Es nagyobb fájdalom nincs az EGONAK amikor azt mondjak nem kellessz,.
De epp emberi esszel nem belathatò hogy valaki harminc, negyven éven keresztül lángolva kielegitöenk kivánja ugyanazt az embert. Meg ha nem is lépnek felre a felek, az idö megkoptatja a kapcsolatban lévö feleket, mindig tetöponton lenni nem lehet.
Az EMBER NEM TULAJDON, aki ezt nem képes esszel befogni annak nagyon fájhat a megcsalás.

2017.11.06. 23:14:41

@zombigyilkos: androidot csak a gazdagok vehetnek majd. a csóróknak marad a meló meg a húsvér nő. és a húsvérnő majd mondhatja, hogy pista ha valami nem tetszik, vegyél magadnak androidot :)

2017.11.06. 23:36:15

@Mia and me:

"androidot csak a gazdagok vehetnek majd."

Igen, pl. autót is csak a gazdagok vehettek, egész addig, amíg nem jött egy amerikai üzletember, aki rájött arra, hogy százezresével kell gyártani az autókat, és akkor mindjárt elérhető lesz az ára még a gyári munkásoknak is. :)

24.hu/tech/2017/08/22/szexbabak-veszik-at-az-uralmat-becsben/

2017.11.07. 08:34:13

@zpetal: nem elérhető a gyári munkás nak sem

2017.11.07. 11:24:12

@Himani: és ki mondja meg hogy mi megfelelő? Szétkúröd feleségedet, a gyzerekid anyját szájba meg seggbe a te elvárásaid szerint??, Biztos, hogy a te aberrált szexuális elvársod kell, hogy normális legyen egy normális felnőtt emberek között kötött házasságban? Hüvelybe, szerelemmel, megfelelelő előjátékkal és enyelgéssel már nem is megy neked? És tényleg a te elvársod a normális? A feleséged seggébe feldugnád elvárásodból a pezsgőspalackot is? És elhagynád, ha ő nem teljesítené a te szexuális elvárásaidat?

Szerintem erre rárántott a fél blog. :P:P:)

2017.11.07. 13:48:34

@Diorella Queen: Tudtam, azért írtam. Nincs sem időm, sem kedvem elolvasni a kommenteket, a Biblia volt már?? :)

Azt a szexrobotot csak vakkomondorral együtt szabadna árulni, hogy a férfinek legyen min átbotlatnia a géppinát, ha az nem várja otthon meleg kajával. Elöl pina, hátul vakkomondor, two in one. Mármint a konzervatívabbjának. :)

Amúgy nem olyan rosszak itt ezek a srácok, csak teli vannak félelemmel és bizonytalansággal, ami meg érthető.

2017.11.07. 23:24:54

@zombigyilkos: "a nők olyan magasról szarnak a férfiak problémáira (teszem azt hajléktalanság, gyerek elvesztése válóperek során, bűncselekmények döntő része férfiakkal szemben történik, korábban halnak, stb.), hogy fel sem látni oda."

Szomorú dolgokat sorolsz fel, de ezek között a hajléktalanság társadalmi probléma, nem tudják a nők egyedül megoldani, bár ezerszám dolgoznak szociális munkásként. Hajléktalan sors nem csak az elvált férfiaknak jut, hanem vidékről a városban munkát kereső fiataloknak és családoknak is. Azt hallottam, hogy Pesten már direkt hajléktalan gyermekeknek is van külön óvodájuk. Százak tengődnek szobabérletekben )ágybérlet) és ócska munkásszállókon vagy az utcán. A Város Mindenkié Egyesület utcajogásza is történetesen nő.

A válás két felnőtt ember dolga, igaz hogy mire idáig eljutnak, addig jócskán sérülnek a felek és sokszor a tehetetlenség és a düh munkál bennük. A váltott elhelyezés akár jó ötlet is lehet, de egy kétéves gyereknél is? Vagy csak tíz évtől, és akkor is csak akkor ha fiú? Olvasgattam mostanában itt a posztokat és a kommenteket, valahol írtad, hogy amióta bevezették Szlovákiában a váltott elhelyezést, azóta csökkent a válások száma. Megkérdeztem erről egy szlovákiai ismerősömet, aki tragédiának nevezte az egész törvényt. Attól még a házaspár külön él, csak a hivatalos papír hiányzik róla, az apák meg rendszerint elfeljetik a kijelölt időtartamra magukhoz venni a gyerekeiket, mondván, hogy "akkor mi van? az anyjuk úgysem dobja ki őket az utcára utánuk, elgondozza az nélkülük is őket." A váltott elhelyezés a szerető szülőknek jó, a tróger anyákkal és apákkal viszont a gyerek sínyli meg.

Valahol sérelmezted a férfiak orvosi ellátását is. A nőnek van két zsírmirigy melle, két petefészke, egy méhe és egy hüvelye. Mind elrákosodhat. Plusz terhes is lesz rendszeresen és kitol magáből egy három kilós gyereket. A férfinek van egy hímvesszője és prosztatája. Szerinted kinél nagyobb a betegségre való kockázat? A férfiaknak is van orvosuk,

2017.11.08. 00:29:52

@zombigyilkos: "3. Sztori:
Haverom összejött egy csajjal. Szomszédban tettek-vettek együtt. Miután a csaj elment, utána a srác átjött, kissé kétségbeesett arccal. Azt mondja, nem fogom elhinni. Mondom: mesélj.
A csajt először dugta. Utána a csaj mondta neki, hogy 'Üss, pofozz, tépd a hajam, erőszakolj meg', stb. A srác ugyan furcsállotta, de elkezdett durvulni a lánnyal. A csajnak nem volt elég, folyamatosan követelte, egyre durvábban. A végén, mikor végeztek, a csaj a következőt mondta a haveromnak:
'Szarj rám! Szarj a mellemre!'"

Ezt a mocskot meg amit ide hánytál nem hiszi el neked senki. Jobb lett volna, ha nyíltan vállalod, hogy te magad álmodozol arról, hogy megerőszakolhass egy nőt és a mellére szarhass. te nem csak férfinak vagy undorító, hanem embernek is. Én azt mondom neked, hogy költözz el a szomszédod mellől, mert van benned valami bibi, ha ilyen haverokat és szomszédokat vonzol be. Próbálkozz normális álmokkal, normális emberi környezetben, akkor talán kicsirázik valamikor belőled az EMBER.

Én sem vagyok elszállva magamtól, de téged az első randin lapátra tettelek volna.
Sajnálom a hozzád hasonló emberi hulladékokat, engedni kell őket kihalni, megmentésükre nincs sem anyagi, sem lelki kapacitásom, és szerintem nem is kell hogy legyen.
Én kívánom neked azt a világot, ahol megerúszakolhatsz egy nőt )természtesen csak a saját kívánságára, hogy ne zárjanak érte börtönbe), meg hogy a mellére szarhass! :)

Te vagy az ékes bizonyítéka annak, hogy a jelen férfiaknál keveredhet a pornós fantáza a valósággal, szomszéd srác, barátnő, erőszak és szarás. Rólad írt Zimbardo! :( Felismered magad?

2017.11.08. 01:23:31

@Sadist: "@Mia and me: www.mgtow.com/marriage-is-fraud/

Ajánlom figyelmedbe a "Males have a surplus of labour but a shortage of reproductive ability." mondattal kezdődő részt, hátha némi fény gyúl a fejedben a témát illetően."

És mi lenne, ha te állítólagos magyarként, állítólagos magyar nyelven hoznál példákat erról a kibaszott állítólagos magyar nőstényeket és hímeket igazoló példaként.

ideje lenne már nem deansdeal angol faszát szopnotok, hanem belemarkolni a magyar gatyában lévő magyar himbilitekbe!
Te amúgy lobotómiás vagy, vagy emberi páldány?Elhitetik veled, hogy felviszel a retkes albérleti szobádba egy retkes utccasarki nőt, hogy te vagy a Jani? Azt a nőt nem te szedted fel, az a nő bárkivel elmenne. te meg elhiszed, hogy az az éjszakája a te alfaságodról szólt? Mint az óvodában, ahogy a Gézuka elhiszi, hogy kell a kislányoknak, mert ő jobban hajtja a rollert.... A Herceg csak egy rollergyurka, deansd is csak egy rollergyurka. Aztán a nők kinövik ezt a játékot, de a férfiak soha.
Láttál te már férfit életedben? Aki kinőtt a rollergyurka korszakából?
Nem hiszem, Hercegem! :)

George Herceg 2017.11.08. 08:10:05

@Himani: Neked itt nagyon betalált valaki. Itt eddig sem irodalmi szinten ment a vita sajnos, de neked ezt is sikerült alulmúlni. A észérvekkel nem tudsz vitatkozni, vagy nem megy megfelelő szinten az angol, akkor nem a trágárság a megoldás.

2017.11.08. 10:10:56

@Mia and me:
"androidot csak a gazdagok vehetnek majd"

És mosógépük meg számítógépük is csak nekik lehet.
Ja, nem. :)

2017.11.08. 10:33:52

@Himani:

"Hajléktalan sors nem csak az elvált férfiaknak jut"
A hajléktalanok több, mint fele elvált férfi.
Az USA hadseregében több férfi hal meg a válóper utáni öngyilkosság miatt, mint Irakban meg Afganisztánban a háborúban.
Egyszerű lenne a megoldás: Váltott elhelyezés.
Ez az apának is megfelelő lenne, meg (és ez a legfontosabb) a gyereknek is a legjobb megoldás.
Egyedül anyucik nyüszítenének, hogy kénytelenek lennének ők is áldozatot hozni egy válás után.

.

"Azt hallottam, hogy Pesten már direkt hajléktalan gyermekeknek is van külön óvodájuk."
Kis pontosítás:
elelmezes.hu/hirek/reszletek/a-remeny-ovodaja/

.

"A Város Mindenkié Egyesület utcajogásza is történetesen nő."
És férfiak alapították, fizetik.

.

"A válás két felnőtt ember dolga"
Ezért nem kéne, hogy a gyerek igya meg a levét. A két felnőttnek kellene, hogy szívjon, ha már elcsesztek valamit.
A baj az, hogy az esetek 90sok százalékában a gyerek meg az apa szív, anyu meg éli a kis életét tovább. Mert ugye a törvény csak akkor engedi a váltott elhelyezést és a közös felügyeletet, ha mindkét fél beleegyezik. (Elég anyunak csak megvétóznia, és máris bukott a dolog.) Pedig az lenne a normális, ha mindkét szülő egyformán nevelhetné a gyerekét válás után is, nem csak anyu. És ez nem csak a felnőttek gyerekhez való egyenlő jogairól szól(na). Hanem a gyereknek a szülőhöz való jogáról is. A gyereknek az apára ugyanúgy szüksége van, mint az anyára. Nem fontosabb számára az anya (kivéve az első 6-9 hónapos kort). Mégis figyelmen kívül hagyják az apa gyerekhez való jogát és a gyerek apához való jogát. Miért? Hogy anyunak ne kelljen áldozatot hoznia válás után. Hogy anyui ugyanúgy tudjon éldegélni, és nehogy szegénynek egy kis időre is le kelljen mondania a gyerekéről.
És ezzel beáldozzuk az apát és a gyereket is.
A hajléktalanságot elsősorban nem utólag kell kezelni, hanem megelőzni kell. A váltott elhelyezés drasztikusan csökkentené nem csak a problémás gyerekek arányát, hanem a hajléktalanság mértékét is.

.

"A váltott elhelyezés akár jó ötlet is lehet, de egy kétéves gyereknél is?"
Minden esetben.
A gyereknek az első 6-9 hónapos koráig van elengedhetetlenül szüksége az anyjára - szimplán biológiai okokból. Utána már mindkét szülő egyformán fontos. (Igazából előtte is, csak az etetés miatt. Azok a gyerekek, akikkel csecsemő korban az apa is foglalkozik, sokkal kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak lesznek.

.

"A váltott elhelyezés a szerető szülőknek jó, a tróger anyákkal és apákkal viszont a gyerek sínyli meg."
- A tróger szülők esetében a váltott elhelyezés pont olyan, mint a mai helyzet. Tehát náluk nem ront a gyereken. Viszont a normális szülőknél javít a helyzeten.
- Ahogy írtam is, a váltott lehelyezés bevezetését is el lehet néhol cseszni. Maga az ötlet kiváló. Amit mindenképpen bele kell venni, hogy aki lemond a gyerekéről (avagy nem neveli, nincs nála a gyerek, ergo tróger szülő), ott igenis fizessen tartásdíjat. És ott felőlem lehet magas összegű is. De ne azokat büntessük, akik nevelnék a gyereket. és legfőképp ne a gyereket büntessük.

.

"Szerinted kinél nagyobb a betegségre való kockázat?"
Hasonló arányban halnak meg rákos betegségekben a férfiak, mint a nők.
Ergo nagyjából azonos.
Ráadásul felhozni a több millió betegség közül 3-at, nem kicsit fals.

.

"A férfiaknak is van orvosuk"
Erre írtam egy tökéletes megoldást:
Mindenki fizesse magának az EÜ biztosítását. Egyéni betegbiztosítás.
Felőlem megtartható az állai is, csak ne legyen kötelező. Mindenki úgy és ott gyógyíttassa magát (a saját pénzén), ahol ő akarja. És máris lett egy igazságos rendszerünk.

2017.11.08. 10:57:16

@Himani:
"Ezt a mocskot meg amit ide hánytál nem hiszi el neked senki. Jobb lett volna, ha nyíltan vállalod, hogy te magad álmodozol arról, hogy megerőszakolhass egy nőt..."

Pedig az előző hsz-ben olyan normálisan tudtál írni.
Már-már azt hittem, értelmesen is lehet vitázni veled.
Erre jössz a hisztivel.
Szerintem tedd félre most ezt a nicked. (Igen, tudom, hogy van több. Nem véletlenül tudod, hogy miket írtam hónapokkal ezelőtt). Ugyanis csúfosan beégett. És gyere vissza a másikkal, normális hangnemben. Szerintem nem reménytelen. Csak a férfigyűlöletedet kellene félreraknod, és máris tudnál normálisan kommunikálni.

És nem, nem kitaláció. Nem is akarok megerőszakolni senkit, még kevésbé akarok rászarni. Sőt, még csak pornót sem szoktam nézni. Eleve utálom a mesterséges dolgok többségét, ki nem állhatom a megjátszást és hasonlókat. A pornóban meg más sincs, mint ez. Ha ránézek is ilyenre elvétve, kb. 2 perc és kikapcsolom. Untat és szánalmasnak is tartom.

Ja és a történet, amit írtam, teljesen valós volt.
Igen, nők között is vannak aberráltak, elég szép számmal.
Gondoljunk csak arra, hogy a gyerekbántalmazást is a legtöbben férfiaknak tulajdonítják, és el sem tudják képzelni, hogy nő gyereket verne. Miközben a nők jóval gyakrabban bántlamazzák a gyerekeket:

www.acf.hhs.gov/sites/default/files/cb/cm06.pdf
www.breakingthescience.org/SimplifiedDataFromDHHS.php

www.liveleak.com/view?i=ecc_1474852218

2017.11.08. 20:00:57

@zombigyilkos: "A hajléktalanok több, mint fele elvált férfi.
Az USA hadseregében több férfi hal meg a válóper utáni öngyilkosság miatt, mint Irakban meg Afganisztánban a háborúban."

Szerintem ma már nem, a kilakoltatás családokat is sújt, de ők behúzódnak átmeneti otthonokba, olcsó munkásszállókra. Az utcán élők között biztos, hogy több a férfi, de a válásukhoz zömmel az alkoholproblémájuk vezetett. Egyik sem az utcán kezdett el inni.

Én nem tudom, hogy miért amerikai katonaságból hozol példát. Fogalmam sincs, hogy ott van-e kötelező szolgálat, vagy önként vonulnak be a családos férfiak. Ha az utóbbi, akkor szerintem egy családos embernek nem kellene háborúsdit játszania egy másik kontinensen. Háborús övezetben mindenképpen sérül a férfipsziché, hogy ebből mit visz haza a családjába, azt csak a felesége és gyerekei tudhatják, meg ő maga.

A váltott elhelyezés jó ötlet, én is azt mondom, de nem lehet alap. Ha az egyik félnek nincs kapacitása arra, hogy a két kicsi gyerekét vállalja két hétente vagy két havonta, azt hogy közölje a bíróságon? "Tisztelt bíróság! Én imádom a gyerekeimet, de a reggeli és délutáni vagy esti mizériát velük már nem tudom vállalni hetekig. Meg tudják, nekem dolgoznom is kell, és gyakran "túlóráznom" is. Nincs időm nekem sem időre az oviba menni, sem takonykorral az orvoshoz vinni a pár hónapos csecsemőt, az orrszívót sem tudom használni, meg az időjárásnak megfelelően öltöztetni sem. És mikor vigyem őket levegőzni meg a játszótérre? És hogy a csodába vásároljak be egy kétéves meg egy féléves gyerekkel? És mi lesz az én hobbijaimmal? Én is ember vagyok, nekem is jár a pihenés meló után. Én imádom a gyerekeimet, akarom is őket gondozni és nevelni, de.... "

Az eü-vel kapcsolatban csak felhívtam a figyelmedet, hogy a nőnek nemi jellegénél fogva több a kockázatos tényező. Nem kicsinylem le a férfiak kozkázatát, de Movember van, voltál már idén prosztata vizsgálaton? Ha nem, miért nem?

Örülök, hogy nincsenek szexuális aberrációid, ritka kincs vagy a mai fiatalok (?) között. Becsüld meg magad és azt lányt, aki egyszer hozzád csatlakozik és neked mond igent. :)

Sadist 2017.11.08. 20:21:56

@Himani: Szánalmas, ahogy éjnek idején is provokálni próbálsz. Azt javaslom, inkább kotródj el innen, troll fikanickekre nincs szüksége ennek a blognak.

Sadist 2017.11.08. 20:23:36

@Himani: A rengeteg felszabaduló idődet és energiádat pedig fordíthatod önfejlesztésre, pl. megtanulhatsz angolul.

2017.11.08. 20:27:48

@George Herceg: "Neked itt nagyon betalált valaki. Itt eddig sem irodalmi szinten ment a vita sajnos, de neked ezt is sikerült alulmúlni. A észérvekkel nem tudsz vitatkozni, vagy nem megy megfelelő szinten az angol, akkor nem a trágárság a megoldás."

Tudod, hogy hogyan találtam az oldaladra? Úgy hogy a kamasz gimnazista fiam elmesélte, hogy az egyik fiú osztálytársa bunkó módon kezdett viselkedni mindenkivel, tanárokkal, velük, a lányokkal, mert állítólag bevett valami piros pirulát. Kurvára megijedtem, mert azt hittem, hogy ez valami újfajta drog, ezért utána néztem a neten. És lám, itt vagy te, aki csak pinát akar mindenáron, meg alfaságot csúsztatsz és sunyiskodsz a cikkeidben, pl. amikor most azt írod, hogy a barátaidnál borult a bili, vagy amikor azt, hogy nőismerőseid sokaságának volt már néger és arab szeretője. Te hol élsz, áruld már el, kérlek!

Ja, és a nevem alatt ne rakj be olyan linket Sadistnak és Me and me-nek, amivel én magam soha nem találkoztam és soha nem olvastam! Nem feltétlenül kell egy IT szakembernek jellemtelen görénynek is lennie! :) Ne vedd magadra, ha nem a te inged, de szerintem meg d

2017.11.08. 20:36:09

@Sadist: Te vagy a Herceg? :) Mi fáj? A tükörben látott képed fáj? Zombinál nem sérelmezed, hogy ő a nők 90%-át leszukázza? Engem, aki azt mondja, hogy nem így van, annak azt mondod, hogy takarodjon? Mi mozgat téged, hogy a nők hitelét akarod mindenáron rontani? Miért jó ez neked?

2017.11.08. 20:41:17

@Himani:
"a válásukhoz zömmel az alkoholproblémájuk vezetett"
Fordítva. Az alkoholproblémájukhoz a válásuk vezetett.
Többségüknek nem voltak ilyen gondjai, egészen a válásukig.

.

"Háborús övezetben mindenképpen sérül a férfipsziché, hogy ebből mit visz haza a családjába"
Semmit, mert mire hazaér, már nincs családja.
Tudod, a 'jóban-rosszban' féle eskü sokaknál csak a jóig tart.
Lásd:
petitionchildsupportreform.com/2010/04/veteran-suicides-and-child-support/

.

"Ha az egyik félnek nincs kapacitása arra, hogy a két kicsi gyerekét vállalja két hétente vagy két havonta, azt hogy közölje a bíróságon?"
Ha ma nincs, akkor manapság hogyan közlik?
Lássuk csak!
- Nő esetében: Majd apu fizeti a tartásdíjat, nem kell aggódni.
- Férfi esetében: Így jártál, fizess.
/Egyes országokban meg mehet a férfi börtönbe, ha nem fizet. Függetlenül attól, hogy van-e rá pénze, vagy nincs. /

Olyan meg nincs, hogy nincs kapacitása rá.
Ma Magyarországon annak nincs munkája, aki nem akar dolgozni. Erre jön rá az, hogy óriási mértékű a gyerektámogatás errefelé. Hátrányos helyzetűeknek ingyen tízórai-ebéd-uzsi a gyereknek. Turiból annyi ruhát szerzel, amennyit csak akarsz neki, potom összegekért. Ingyen jár nekik a tankönyv, plusz önkormányzatok adnak sulikezdési támogatást, stb. Plusz ugye családi pótlék.
És váltott elhelyezésnél meg ráadásul nem kell mindig a gyerekkel lenni. Szóval nem kifogás az, hogy nem tudok mellette dolgozni. Mivel csak 2hetente van nálam, a maradék időben meg a másiknál.

.

"a nőnek nemi jellegénél fogva több a kockázatos tényező"
Még rákbetegségnél sem.
A leggyakoribb halálos rákbetegség a tüdőrák, amiben nagyobb részt férfiak halnak meg. A második leghalálosabb a prosztatarák, amibe csak férfiak halnak meg (6 férfiból 1-et érint élete során, mégsem tudunk róla szinte semmit). A harmadik a vastagbélrák, aminél szintén férfiak vannak többen érintve. De hogy ne csak a rákot vegyük - még az influenza is veszélyesebb ránk nézve:
www.huffingtonpost.co.uk/2011/09/19/scientists-say-man-flu-is-not-a-myth_n_969749.html

2017.11.08. 20:43:51

@Himani:
"Úgy hogy a kamasz gimnazista fiam elmesélte, hogy az egyik fiú osztálytársa bunkó módon kezdett viselkedni mindenkivel ... mert állítólag bevett valami piros pirulát"

www.youtube.com/watch?v=oU6l8qtG0BY

2017.11.08. 20:49:18

@Himani:
"Zombinál nem sérelmezed, hogy ő a nők 90%-át leszukázza?"

Ááááácsi!

1. Nem szukáztam ennyit, hanem ribancoztam!
Ne keverjük a kettőt, ha kérhetem, mert nagy különbség van köztük.

2. És a ribancozást is csak a fiatal nőneműek körében írtam!
Az idősebbeknél jobb arány van. A 30-asoknál pl. már csak kb. 80%.

3. Nőneműekről írtam, nem pedig nőkről!
Minden nő nőnemű, de nem minden nőnemű nő.
A szuka (feminista illetve abortuszt elkövető nőnemű) speciel nem nő. Kéretik ezt komolyan figyelembe venni, mert sértő a nőkre nézve, hogy egy szukát közéjük sorolunk!

2017.11.08. 21:29:55

@zombigyilkos: "Semmit, mert mire hazaér, már nincs családja."

De nem válaszoltál a kérdésemre, hogy családos emberként, apaként hogy a fenébe került az amerikai apa Ázsiába. Kötelezően vagy önként védi a családját Afganisztánban? "

"Tudod, a 'jóban-rosszban' féle eskü sokaknál csak a jóig tart."

Ha nem volt benne az eredeti fogadalomban az, hogy a férfi pár év múlva felrúgja a családját és elmegy katonásdit játszani fél és egy-két évekre, akkor szerintem jogos lehet a nő részéről a biliborítás. Menet közben nem változtatunk szerződést, csak a két fél beleegyezésével. Vagy te nem így gondolod?

"

"Ma Magyarországon annak nincs munkája, aki nem akar dolgozni. Erre jön rá az, hogy óriási mértékű a gyerektámogatás errefelé. Hátrányos helyzetűeknek ingyen tízórai-ebéd-uzsi a gyereknek. Turiból annyi ruhát szerzel, amennyit csak akarsz neki, potom összegekért. Ingyen jár nekik a tankönyv, plusz önkormányzatok adnak sulikezdési támogatást, stb. Plusz ugye családi pótlék.!

Ezek mind a te három gyerekeidnek is járnának, és fogadom, hogy nem mondanál rá nemet.
Az ingyen menzamoslékot meg hagy ne sajnáljam már egyik szegény gyerektől sem, legyen az fehér vagy sötétebb bőrű.

"A leggyakoribb halálos rákbetegség a tüdőrák, amiben nagyobb részt férfiak halnak meg. A második leghalálosabb a prosztatarák, amibe csak férfiak halnak meg (6 férfiból 1-et érint élete során, mégsem tudunk róla szinte semmit)."

Én nő vagyok, feleség és anya, és mégis tudok róla. És azt is tudom, hogy bármelyik háziorvosnál lehet kérni beutalót az urológiára. Ne statisztikát hozz nekem, hanem józan észt. Movember van, voltál már szűrésen? kampány zajlik a Férfiakért, eljut a tudatodig? te meg jössz itt nekem a tüdőrákkal, de ki a fene mondja azt a férfiaknak, hogy bagózd halálra magad? Influenza? Talán narancsot kéne enni a reggeli cigi helyett. A nők tehetnek arról, hogy a férfiak nem élnek egészségesebben? Nem értem a a kommentedet. Ott sejtedet, hogy a férfi a nő miatt iszik, a nő miatt bagózik és a nő miatt van prosztatatrákja. A férfi egyéni felelősségéről meg mélyen hallgatsz.

Én a férjemet tuti, hogy nem tudnám rávenni az alkoholizálásra, meg arra sem, hogy az összegürizett jövedelmünket cigire költse.

Az alkoholpobléma súlyos ügy az országban. Nem csak férfiakat, hanem nőket is érint. És főleg ártatlan gyerekeket. Ismerek én nő és férfi alkoholistát is sajnos, mindkettő mérhetetlen rombolást tud vinni a családban.
Minden ember dönt, mielőtt felemeli a poharat, itt egymásra mutagotásnak nincs helye. Te hogy gondolod?

2017.11.08. 21:52:55

@zombigyilkos: 3. Nőneműekről írtam, nem pedig nőkről!
Minden nő nőnemű, de nem minden nőnemű nő.
A szuka (feminista illetve abortuszt elkövető nőnemű) speciel nem nő."

Minden féri férfinemű, de nem minden férfinemú férfi.

A hímkurva (hímkurva illetve abortuszra rébeszélő férfinemű) sepciel nem férfi.

Amúgy meg mindegy, hogy te kit nevezel ribancnak vagy szukának. Ha te felszedsz valakit egy éjszakára, akkor te sem vagy különb nála, bármennyire is mást gondolsz magadról. A döglégy a romlott döghúsra és szarra száll. Egyik vonzza a násikat. A döglégy lételeme a döghús, nem értem, hogy a döglégy miért kezd el visítani és fikázni a húst, hogy a dög, amire rászállt az nem friss hús. Te érted?

2017.11.08. 22:07:24

@zombigyilkos: "Úgy hogy a kamasz gimnazista fiam elmesélte, hogy az egyik fiú osztálytársa bunkó módon kezdett viselkedni mindenkivel ... mert állítólag bevett valami piros pirulát"

http://www.youtube.com/watch?v=oU6l8qtG0BY"

Először én is azt hittem, hogy csak népmesél, de sajnos igazságot mondott. A srác is az érettségiző osztályba jár és nagyon rezeg nála a léc, hogy egy felnőtt gimiben fogja befejezni a tanulmányait. Sajnálom a szüleit nagyon. :(

Sadist 2017.11.08. 22:31:45

@Himani: Mondom, kotródj el innen! Mindenki tudja, hogy egy troll fikagép vagy, aki játszani próbálja az ártatlan naivát.
Az meg különösen szánalmas, hogy a bloggazdára akarod tolni a saját hozzászólásaid felelősségét. Növessz gerincet és legalább vállald a saját szavaidat!

2017.11.08. 22:38:02

@Himani:

Jaj, szegény gimnazista. :( De ha átfutjuk újra a hozzászólásaidat:

Himani
2017.11.04. 21:33:07
"Lakik itt nálam egy volt kurva az ötödiken"

" Himani
2017.11.05. 02:07:01"
Azért esetemben egy biofarmon, hajnaltól estig való kapálás és vendégekre való való főzés esetén tévézésről beszélni elég gNyolc éve nem volt bekapcsolva a tévém, csak a port törlöm róla időnként."

Na most akkor te a paneledben eteted a csótányaidat, vagy a biofarmodon a fecskéidet? Persze abban az univerzumban, ahol a fecskék megengedhetik maguknak, hogy szarjainak a természet törvényeire, bármi megeshet. :D

Vagy inkább egyezzünk ki abban, hogy csak egy trollnick vagy, és még annak is faék egyszerűségű?

Sadist 2017.11.08. 22:43:50

@zpetal: Szerintem valami unatkozó picsa valamelyik femináci gyűjtőoldalról (gumiszoba, gerle éva blogja, feminfo, stb.). Az eléggé beszédes, hogy ő említette a férfihangot, utána meg azt se tudta, hogy mi az.
Ugyanígy a piros piruláról nem rég még halvány lila gőze sem volt, hogy mi, aztán Deansdale-t emlegeti.

2017.11.08. 22:51:37

@Sadist:

Igazából nem túl lényeges, hogy kicsoda, de hogy mi értelme van ennek, amit csinál, az számomra rejtély.

2017.11.08. 23:46:11

@zpetal: "Lakik itt nálam egy volt kurva az ötödiken"
Farm, már 18 éve, az anyámtól örökölt lakás bent a városban meg társasházban van. Most albérlők lakják, csak ezt lusta voltam leírni, meg nem is kell ezt magyarázni itt. Mert minek.

A fecskék meg néha szarnak a természet törvényére, sajnos. Olvass utána a guglin. Idén is nagyon sok kései születésű fecske maradt itt, és mivel védettek, ezért elég nagy kampány indult a megmentésükre. Amiről te nem olvasol, az nem jelenti azt, hogy nincs is. Mindenki tudja, hogy a fecskék ősz végén rendszerint elrepülnek délre, kivéve azok, akik nem tudnak, mert nem elég erősek hozzá. Helló, üdvözöllek a való világban!

Ezt az oldalt olvasgatva nem nehéz eljutni a férfihangra meg a deansdeal olalára, mivel gyakran vannak itt linkelve a kommentekben, elég csak egy kattintás innen. Meg beütöd, hogy red pill és piros pirula, szerinted mit ad ki magyar nyelven a kereső?

Sadist, azokat az oldalakat, amiket felsoroltál nem is ismerem, soha nem hallottam róluk. A netet maximum levendulás és kertes blogok miatt keresem fel, most például ősszel josta dugványt hajtottam. Az árva fecskék már csak grátisz maradtak itt a nyakunkon, kénytelen voltam a táplálásuk után is kutakodni.

Nektek itt minden nő kurva, kivéve anyátokat, ezért minden nőt kurvaként kell kezelni. Lehet, hogy ezen az oldalon nevelkedett a huszonéves kofagyerek is. A szemetekben lehet, hogy alfa, a szememben meg a férjem szemében csak egy kis suttyó bunkó. Szerinted normális volt a beszólása? Szerinted normális, hogy beszaladok a piacra venni két uborkát a családomnak és ismeretlen kisgörény röhögve mondja, hogy hogyan cuppantsam azt magamba? Mert szerintem ez nem normális. Ekkora tahóságra csak tahósággal lehet válaszolni, hogy megtanulja a helyét. Azt hiszed, hogy nálunk mindig minden heppi volt? Volt olyan évünk, hogy az esőtől elrohadt a levenudás, azt ettük azon a télen, amit főleg én összegyűjtöttem és elraktam a nyáron meg az ősszel. Három fagyasztóm van, meg aszalógépem a szűkös időkre. Tavasszal még a pitypangleveleket is begyűjtöm és fagyasztom, hogy télen tudjak adni a családomnak "rukkolasalátát". Minen marék gombának örülök, amit találok, mert tudom, hogy az finom táplálék lesz nekik, nekünk. Röhöghetsz te ezen ezerrel, mi akkor is így élünk.

Én nem tudom, hogy te hol élsz, mit dolgozol és mit eszel. hogy hogyan hajtod a csajokat ezerrel és cipeled az ágyadba.

Nekem, nekünk te csak egy szánalmas ember maradsz, mi tudjuk, hogy normálisan mi élünk és nem te és a hozzád hasonlók.

Mutatok neked pincsi férfiakat és domináns nőket. Ők a mormonok kórusában énekelnek, tudnod kell, hogy oda csak szinglik jelentkezhetnek. Remélik, hogy egymásra találnak. Így énekelnek ők a világ legnagyobb orgonája előtt. nem szépek és fiatalok a nők? Lehet, Nem szépek és fiatalok a férfiak? Lehet. De a lelkük tiszta és eszükbe sem jut lekurvázni egymást. Hallgasd végig ezt a pár percet!

www.youtube.com/watch?v=gPKpkrqBwNs&list=PLW8GilqTmPJHSRGgNQbpMs5yAphe-oVj2

Rubasov et. 2017.11.08. 23:55:51

@Diorella Queen:

"Nem Dezspkét a 170 centijével, ami nem túl előnyös tulajdonság, sosem volt az, sem a múltban sem a jövőt tekintve..."

Sztálin mindössze 165 cm magas volt. Mégis életrajzírói szinte kivétel nélkül megjegyzik róla, hogy ifjúkorában sosem látták nő nélkül. De magam is több olyan 170 cm> srácot ismerek, akiknek sosem voltak csajozási gondjaik. Ja és nem a "medve is sírva enné meg" kategóriából válogatnak.

2017.11.08. 23:57:53

Szerintem lapozzunk.

2017.11.09. 00:07:44

@zpetal: "Szerintem lapozzunk."
Hova? Egy újabb oldalra, egy újabb poszthoz, ahol megerősítitek, hogy minden nő kurva?
Adj egy linket, kérlek, te most hova lapoztál? :)
Jó éjt!

Rubasov et. 2017.11.09. 00:10:17

@zpetal:

"Igen, pl. autót is csak a gazdagok vehettek, egész addig, amíg nem jött egy amerikai üzletember, aki rájött arra, hogy százezresével kell gyártani az autókat, és akkor mindjárt elérhető lesz az ára még a gyári munkásoknak is. :)"

A legolcsóbb brand new verda a Dacia Duster, amit piti 2.4 milláért vágnak hozzád, amennyiben elég neked az alapfelszerelés. Eközben az átlagfizu 200k nettóban (oligarchátussal együtt, anélkül ez jó, ha 140-150k megvan), amiből fizetned kell a lakhatást (alsó hangon 100-120k+rezsi) és a kaját. Azt azért nem mondanám, hogy az egyszerű melósok mind kocsival furikáznak. A legtöbbjüknek használt autóra sincs pénze, nemhogy újra.

2017.11.09. 04:29:31

@Himani: Az aszalógéppel nekem rusnyák lettek a sárgabarackok, meg minden más is. Ezért inkább eladtam ugyan annyiért amennyiért vettem. :P

2017.11.09. 04:31:49

@Himani: Herczeg egy kis nyálfej fiatal kisgyerek, van vagy 30.

George Herceg 2017.11.09. 07:25:54

@Himani: Nem vagyok jártas a red pill irodalomban, de azért mert a gimnazista fiad osztálytársa arra hivatkozva lett bunkó, hogy olvasott pár ilyen cikket a neten, az azért elég nevetséges. Van ott más baj is szerintem. Másfelől azért mert te a személyes ismeretségi körödben nem találkoztál exogámiával, vagy azzal, hogy a nők megcsalják a párjukat, attól még létezik. Nem tudom, mi ebben számodra a csúsztatás. Sosem írtam, hogy minden nő kurva lenne. Szóval a vitakultúrán még dolgozz szerintem, mert csak fröcsögsz és túl sok érzelmet viszel a dologba. A stílusod pedig nem illik egy decens nőhöz, vagy egy anyához. Természetesen ha troll vagy akkor nem szóltam semmit.

George Herceg 2017.11.09. 07:27:27

@Diorella Queen: Tudod a személyeskedés azok fegyvere akik kifogytak az érvekből. Szerintem veled is ez történt. Nem emlékszem, hogy valaha is tettem volna veled hasonlót. Ideje lenne újragondolni ezt a hozzáállást.

2017.11.09. 17:59:03

@Himani:

"hogy a fenébe került az amerikai apa Ázsiába"
Úgy, ahogy a sebész a műtőbe, a tűzoltó meg a lángok közé.

.

"a férfi pár év múlva felrúgja a családját és elmegy katonásdit játszani"
A férfi már akkor katona volt, mikor a feleség hozzáment.
Szóval ez nagyon gyér volt.

.

"Ezek mind a te három gyerekeidnek is járnának"
???

.

"Ne statisztikát hozz nekem, hanem józan észt."
A statisztika azt mutatja, hogy mi a valóság.
Nem a te képzelgésed a józan ész.

.

"kampány zajlik a Férfiakért, eljut a tudatodig?"
Igen? még nem láttam. Nagy kampány lehet.
Ja, lehet, hogy a MíííTúúúú elnyomja? Mert az ugye fontosabb. :))
Egyébként nem voltam szűrésen. Az az én dolgom.

.

"Influenza? Talán narancsot kéne enni a reggeli cigi helyett."
Még mindig nem érted. Elborít téged a gyűlölet.
A férfi kevésbé ellenálló az influenzával szemben. A két nem nem azonos. Ahogy nektek a méhnyakrák okoz problémát, úgy nekünk a prosztatarák meg a többi. Az influenza is.
De ha ilyennel jössz, akkor én meg jöhetnék a HPV-vel, hogy nem kéne félrekúrni, utána nem lenne annyi méhnyakrák. Na milyen?

.

"Nem értem a a kommentedet."
Pedig egyszerű:
Fizesse mindenki magának a saját ellátását. Utána úgy megy szűrésre, ahogy csak akar. Annyi a mondandóm lényege, hogy ne más pénzéből tegye. Mi nem érthető ezen?
/Egyébként ha a férfiak is ugyanúgy igénybe vennék az egészségkasszát, mint a nők, akkor már évtizedek óta összeomlott volna./

.

"Én a férjemet tuti, hogy nem tudnám rávenni az alkoholizálásra, meg arra sem, hogy az összegürizett jövedelmünket cigire költse."
Elég csak elválnod tőle és elvenned a gyerekeit.
Máris jó eséllyel alkesz lesz belőle.
Ez egy tuti recept. Sokaknál bevált. Kérdezd csak meg a hajléktalan férfiakat.

.

"És főleg ártatlan gyerekeket."
Akiket ugye nők nevelnek. Gratulálok.
/Ahol apa is neveli a gyereket, sokkal kisebb az alkoholproblémákkal küszködő gyerekek aránya. Ahogy a drogproblémák, az iskolából kibukók, az otthonról elszökők és a depressziósok arány ais. És akkor ugye megint képbe jött a váltott elhelyezés. Az ilyen problémákra is hasznos lehet. Csak ugye amíg anyu eltartása fontosabb, mint a gyerek, addig nincs miről beszélni. Sajnos a gyerek nem tudja úgy érvényesíteni az érdekét, mint anyu./

.

"Minden féri férfinemű, de nem minden férfinemú férfi."
Így van.
Sehol nem mondtam, hogy ne így lenne.

"A hímkurva (hímkurva illetve abortuszra rébeszélő férfinemű) sepciel nem férfi."
- A hímkurva férfi, ahogy a ribanc is nő, még ha a selejt is. A hímkurva is ribanc, csak nem nőneműben.
- Abortuszra rábeszélő??? LOL :DDD
Ezek szerint egy nőt rá lehet beszélni gyilkosságra? Esetleg betörésre, stb.?
Mert ha igen, akkor már most vonjuk meg a szavazati jogot a nőktől. Jó? :)

.

"Ha te felszedsz valakit egy éjszakára, akkor te sem vagy különb nála"
Dehogynem.
A férfi próbálkozik. Az a jó férfi, aki sok nőt tud szerezni. Aki nem tud, azt nevezik lúzernek.
A nő választ. Az a nő, aki jól választ (és nem dugatja végig magát), az a jó nő. Aki meg végigdugatja magát, az a ribanc.
A nőnek nem teljesítmény megdugatnia magát. Nála az a teljesítmény, ha alaposan és jól választ. A férfinél meg az a teljesítmény, ha sok nőt meg tud hódítani. Mert az nehéz. A normális értékrendben soha nem azt tisztelték, aki nem tud teljesítményt felmutatni. Hanem azt, aki tud. ha eg yférfi sok nőt tud becserkészni, az teljesítményt tud felmutatni, ergo nem lúzer, hanem jó férfi. Amelyik nő meg jól tud választani, az nem ribanc, hanem jó nő.
A két nem különbözik.

.

"de sajnos igazságot mondott"
- Kamaszfiú igen ritkán beszél az iskoláról. Szinte soha.
- És egyáltalán nem beszél arról, hogy a másik fiú mit csinál.
- Főleg nem beszéli meg (pláne nem az anyjával) az ilyen témákat.
Egyetlen kivétel lehet: ha a fiú buzi.
Az valóban megbeszéli az ilyet az anyjával.

2017.11.09. 18:00:54

@zpetal:
Van még néhány nickje, ne aggódj. ;)
Valójában 1, max. 2 feminista nyomja itt magát, több nicken. Mindig próbál másnak látszódni, de mindig lebukik. De lassan már nem érdekel, mert úgyis tudom, hogy mindig ugyanazzal beszélek. ;)

2017.11.09. 18:07:03

@Houston chemist:
"A legtöbbjüknek használt autóra sincs pénze, nemhogy újra."

Ugyan van egy réteg, akiknek nincs rá pénze, de ez a réteg egyre szűkül.
Lásd:
'Jelentősen bővült az elmúlt években a magyarországi autóállomány: 1995-höz képest 42 százalékkal, 3,37 millió darabra nőtt a személyautók száma.'
www.origo.hu/auto/20160901-autok-magyarorszagon.html

2017.11.09. 19:33:54

@zombigyilkos: szerintem nem a réteg "bővült" csak az eladott kocsik száma. Ugyanazok veszik: ahol volt/van autó, ott vesznek még egyet a nőnek, aztán meg a gyereknek ballagásra....

2017.11.09. 21:52:47

@Mia and me:
"csak az eladott kocsik száma"

AutóÁLLOMÁNYról volt szó. Ez azt jelenti, hogy aktuális pillanatban mennyi autó van éppen ma Magyarországon az emberek tulajdonában. Nem pedig azt, hogy hány autót adtak el.

Ráadásul az összehasonlítás a 90-es évek közepével volt, ami nem volt túl régen. Nézzük az 50-es évek elejét esetleg? Csak mert akkor kb. 15ezer személyautó volt az embereknél. Vajon most is csak 15ezer embernek van autója, csak fejenként 200 darab??? Maradj már az ökörséggel...

Bizony ha tetszik, ha nem egyre jobban élünk.
Csak hisztizni jobban esik. Kifizetődőbb rinyálni, mint szembenézni a valósággal. Mert ha bevallanánk, hogy jobban élünk, akkor nem lehetne annyi segílyért telesírni a zsepit, meg eltűnne a nagy áldozatszerep is. Akkor meg ugye szembe kéne nézni azzal, hogy a saját sorsunkért elsősorban mi felelünk. Az meg ugye nem esik jól, mert az felelősséget jelent. Ezért marad a jól megszokott hiszti a 'JÁÁÁJ, SZEGÍÍNY VAGYOK, SEGÍÍÍJJETEK!!!' szöveggel...

2017.11.09. 22:43:29

@zombigyilkos:

Azért arra kíváncsi lennék, hogy "Mia szerint" ez azért van így, mert számukra is az autó csak egy reménytelen álom, de azt látják, hogy a szembeszomszéd már a harmadikat-negyediket veszi?

Az, hogy a szűk tíz milliós Magyarországon 3,37 millió személyautó van, az annyit jelent, hogy kb. 3 emberre jut egy autó.
Ami önmagában még nem sokat jelent a kérdés szempontjából (mert éppen lehetne az összes egy személy tulajdonában is), de ha igaz Mia olvasata, hogy ez a 3,37 millió autó úgy oszlik meg, hogy bizonyos rétegnél minden családtagra jut egy autó, akkor -számoljunk az egyszerűség kedvéért átlagban 4 fős családokkal - akkor ez azt jelenti, hogy ma Magyarországon kb. 850 ezer _család_ él olyan életszínvonalon, hogy a családban még a három hónapos csecsemő nevén is autó van.

(Egyébként pár tízezer forintért egy élményautózásra már a 40-50 ezer dolláros Teslát is bárki elviheti Magyarországon.)

De igazából mindegy is, a lényeg az, hogy a posztó is csak addig volt nehezen elérhető, amíg meg nem jelent a szövőgép, és a mobiltelefon is csak addig volt egy elit kiváltsága, amíg el nem kezdték percenként milliós számban gyártani.

Rubasov et. 2017.11.10. 04:40:13

@zombigyilkos:

"Ugyan van egy réteg, akiknek nincs rá pénze, de ez a réteg egyre szűkül."

3,37 millió ez így soknak tűnik, ám emögött nincs ott, hogy milyen korú és állagú autót adtak el. Továbbá benne vannak a felső középosztály és attól fölfelé lévő családok is, ahol minden 18+ éves családtagnak van külön bejáratott kocsija. Plusz nem tudjuk, hogy az eladott rossz minőségű autók közül hány mondta fel a szolgálatot néhány száz km után. Nem azt mondom, hogy az autó egy Rolex kategóriájú luxuscikk, de azért nem is egy olyan hétköznapi kellék mint mondjuk a farmernadrág.

A másik, hogy ne a fővárosból indulj ki. Menj el egy 10 ezer fős kisvárosba. Ott már 130 nettóval mindenki irigykedni fog rád, te leszel a helyi burzsuj. Ott kb. max csak úgy lesz autó, hogy 4-5 csóró haver összefog, aztán vesznek egyet és beosztják egymás között.

Rubasov et. 2017.11.10. 04:43:20

@Houston chemist:

Még annyit teszek hozzá, hogy középosztálytól fölfele, "illik" minimum 2-3 évente cserélni a kocsit. Azaz ebből 3,37 millió eladott kocsiból eleve 1-2 százezer, amit olyan emberek vesznek meg, akiknek egyébként már van kocsija.

2017.11.10. 10:48:22

@zpetal:
"a mobiltelefon is csak addig volt egy elit kiváltsága, amíg el nem kezdték percenként milliós számban gyártani"

Pontosan!
20 év se kellett ahhoz, hogy az elit kiváltságának számító mobiltelefontól eljussunk odáig, hogy már a 1 éves kisgyerek is saját mobilon játszik.

Egyébként ebben a mentalitásban amit Mia mutat, tökéletesen megfigyelhető a szocialista felfogás. Ez is (hasonlóan a feminizmushoz) egy orbitális méretű női hiszti. (Félreértések elkerülése végett: férfiak is csinálják, de egyértelműen a női princípium része.)
Önsajnáltatás, áldozatszerep - mindezt azért, mert a másiknak több van, a másik jobb nálam, mert irigy vagyok rá, mert nekem is jár, stb. Egy parazita életforma, ami igazolni próbálja a saját beteg, élősködő ideológiáját. Azt, hogy ami a másiknak van, az nekem is jár, mert nekem is lyuk nőtt a seggemre. És ha nem adja önként, akkor démonizáljuk és erre hivatkozva vegyük el tőle erőszakkal.
Ennek a része ez az önsajnáltatás, fegyvere az áldozatszerep:

'A nők ereje a gyengeség színlelése.
A férfiak gyengesége az erő színlelése.'
/Warren Farrell/

Pont ahogy a feminizmusban is.
El kell játszani az áldozatot, mert ha nem vagyunk áldozatok, és nem hisztizzük tele a világot elég erőteljesen, akkor nem tudunk olyan sikeresen élősködni másokból, nem tudunk előnyöket szerezni. A feminizmus és a szocializmus mindig is kéz a kézben jártak. Mindkettőnek a fegyvere az áldozatszerep, és mindkettő egy adott csoportba tartozás alapján helyezi el a 'jókat' (nők, szegények), és démonizálja a 'rosszakat' (férfiak, gazdagok). De ugyanígy működik a multikulti is. Ott speciel a négerek, arabok, cigányok az áldozatok, akiknek emiatt plusz előjogok járnak, és a fehérek, magyarok a gonosz elnyomók. De a buzilobbi is ezen alapszik. Ott a homoszexuális a szegény elnyomott áldozat, és a hetero a gonosz aljas elnyomó.

Retorikájában mindegyik ugyanaz, csak a célcsoportok mások.
(Egyébként Hitlerék meg Sztálinék is pont ezt a retorikát folytatták. Nem véletlenül nevezik liberálnácinak, liberálbolseviknek, liberálfasisztának a mai baloldai femi-szoci-multikulti felfogást. Retorikájában, működésében egy az egyben azonos a hitleri és sztálini megoldásokkal. Csak míg Hitlernél a német nép volt elnyomva a zsidók által és azért kellett kvótákat beiktatni, addig most a nők vanak elnyomva a férfiak által és azért tolják a kvótát a mai nácik.)

Ez női princípium (voltaképpen hiszti).
Az ilyen liberálfasiszta szellemiséget elsősorban nők, másodsorban a mangináik támogatják. A mások elnyomása (un. 'nemes célból', jelentsen az bármit is) tökre elfogadható a női nem többsége számára. Simán korlátoznak bárkit bármiben, bárki életébe beleugatnak, ha úgy vélik, hogy azzal valami 'nemes célt' szolgálnak. És nem veszik észre, hogy ezzel éppen saját magukat vágják pofon, az eredeti szabadság eszméjét tiporják sárba. Továbbá az elnyomó hatalomnak való behódolás is teljesen normális a legtöbb nő számára. Hiszen ha uralkodnak felettünk, akkor nyugi van, biztonság van. Jobb behódolni a szarnoknak, aki megmondja, mit is csináljunk, mintsem a saját életünkért felelősséget vállalni.

Meg kell csak nézni a baloldali pártok támogatóinak nemek szerinti összetételét, és máris látjuk. (És ne tévesszen meg senkit, manapság szinte mindegyik párt baloldali. Inkább csak azon van verseny, hogy ki mennyire baloldali. Pl. még a radikálisabb, jobboldalinak nevezett pártok is valójában szocialista értékrendet követnek, lásd Jobbik.) Minél baloldalibb (szocialista, balliberális) értékrendet követ egy párt, annál nagyobb arányban szavaznak rájuk nők. És minél inkább szabadság párti egy párt, annál nagyobb lesz a férfiak aránya.
Lásd:
'Nearly all libertarians are non-Hispanic whites (94%), more than two-thirds (68%) are men, and more than 6-in-10 (62%) are under the age of 50.'
www.prri.org/research/2013-american-values-survey/

A szocializmusban, feminizmusban mások elnyomása, hátrányos megkülönböztetése úgy történik, hogy a valódi elnyomók elnyomottnak tüntetik fel magukat. Eljátszák az áldozatszerepet. És éppen ezért védekeznek olyan vehemenciával, ha kimondod, hogy valójában nem is élünk szarul. Mert akkor azt a fegyvert (áldozatszerep) veszed ki a kezéből, amelyikkel másokat el tud nyomni. Meg azt, amellyel le tudja tolni magáról a saját felelősségét és másokat tud hibáztatni a saját sorsáért.
Ezért is hisztizik azt a szocik, hogy milyen szarul élnek.
Ha kiderülne, hogy nem élnek szarul, nem járna segíly. :)

2017.11.10. 10:49:46

@zombigyilkos:
1 éves <- itt 10 évest akartam írni.
/Bár lehet, hogy így sem írtam nagy ökörséget./

2017.11.10. 11:06:07

@Houston chemist:

"milyen korú és állagú autót adtak el"
Nem mindegy?
Egyébként sem eladásról van szó, hanem arról, hogy mennyi autó van az embereknél.

"Továbbá benne vannak a felső középosztály és attól fölfelé lévő családok is"
Ahogy az 50-es évek 15ezer autójában meg benne volt az a 10ezer pártfunkcionárius is, akinek volt autója.

"A másik, hogy ne a fővárosból indulj ki."
Hol olvastál nálam olyanról, hogy főváros???

"Menj el egy 10 ezer fős kisvárosba. Ott már 130 nettóval mindenki irigykedni fog rád, te leszel a helyi burzsuj."
Kisvárosban élek.
Folytasd, kérlek! :)

"Ott kb. max csak úgy lesz autó, hogy 4-5 csóró haver összefog"
Aha. :)
www.men.hu/wp-content/uploads/2015/11/5662_bigger.jpg

"3,37 millió eladott kocsiból eleve 1-2 százezer, amit olyan emberek vesznek meg, akiknek egyébként már van kocsija"
És maradt még mintegy 3,1 millió egy bő 9 milliós országban.
Olyan országban, ahol ebből 3 millió gyerek.

.

Magyarán figyelembe véve minden ellenvetésedet,
akkor is oda jutunk, hogy:
- Míg a 80-as években minden 4-5. családnak volt autója.
- A 90-es években már minden 3.-nak volt.
- Ma meg legalább minden 2.-nak családnak van.

Meg van már a gyerkeeknek is mobiltelójuk (még a cigányputriban is), 60 csatorna a TV-n (a legtöbb háztartásban több TV is, míg a 60-70-es években sokak még a szomszédhoz jártak híradót nézni), van mosógép, mikrosütő, pizza házhozszállítás, minden háztartásban számítógép internettel (a 80-as években jó, ha minden 20.-ban volt számítógép), stb. stb.
De szarul élünk! :)

2017.11.10. 13:57:08

@zombigyilkos: "Egyébként ebben a mentalitásban amit Mia mutat, tökéletesen megfigyelhető a szocialista felfogás. Ez is (hasonlóan a feminizmushoz) egy orbitális méretű női hiszti. (Félreértések elkerülése végett: férfiak is csinálják, de egyértelműen a női princípium része.)"

Grat. sikerült egy egész blogbejegyzést arról írnod, hogy feltételezed, azért írtam hogy nincs mindenkinek autója Borsodban, mert nekünk sincs, és emiatt én "sajnálkozom".

Ahol most lakunk, oda kell a halálnak az autó, hát minden 2 percre van, ami meg nem az úgyis mindegy :) . Ha nem itt laknánk lenne egy a családnak. Bár én elvi okokból sem tartom jónak az autózást egyáltalán.

Viszont amit Houston chemist is írt: azért elmész egy vidáki kisvárosba, vagy akár nagyba -de egy lakótelepre, hát ott elég beszédes az autók eloszlása: pár családnak van 3-4 autója, attól függ a nagyobb gyerekek épp hol járnak korban (mert ugye az általános ballagáson még nem kaphat kocsit), a többi meg nézi a busz meg vonatindulásokat, ha akar valamit a "közeli" nagyvárosból....

Értem én hogy szerinted mindenki burzsuj az országban, de minden viszonyítás kérdése. A "középosztály" is annyira szét van már tolva hogy a fele inkább alsóbb osztály mint közép... és a felső középosztélyban meg az elitben tobzódnak azok a javak, amiket sima számtani átlagolva kijön hogy milyen fasza minden mindenkinek.

2017.11.10. 14:25:59

@zombigyilkos: "Mindkettőnek a fegyvere az áldozatszerep, és mindkettő egy adott csoportba tartozás alapján helyezi el a 'jókat' (nők, szegények), és démonizálja a 'rosszakat' (férfiak, gazdagok). De ugyanígy működik a multikulti is. Ott speciel a négerek, arabok, cigányok az áldozatok, akiknek emiatt plusz előjogok járnak, és a fehérek, magyarok a gonosz elnyomók. De a buzilobbi is ezen alapszik. Ott a homoszexuális a szegény elnyomott áldozat, és a hetero a gonosz aljas elnyomó"

Tévedés, amiket felsorolsz ott nem plusz előjogokért megy a "hiszti", hanem ugyanazon sima emberi jogokért amik a másik "fajta" embernek alapból, alanyi jogon járnak.

Az egy dolog, hogy az állami gyakorlatban ezt az ugyanazon jogokat elég szarul és visszás módon valamiféle kvótákkal próbálják bebiztosítani (már ahol erre egyáltalán van valamiféle akarat, pl. négerek esetében), ezzel próbálva kompenzálni azt hogy attól még hogy jogod van bármire is, ha lehetőséged meg nincs - pont az adott "kisebbségi csoporthoz"-tartozásod miatt, akkor is lehessen azt mondani hogy "de a kapu előtted is nyitva".

Közben meg az összes fehér előtt nyitva, plusz évi 3 néger előtt, akiket kiválasztanak valami alapján. Így működik ez a "jogegyenlőség". És nem pont nem ezért verik magukat a kisebbségi csoportok, hanem hogy eleve ne legyenek bármiféle jegy alapján megkülönböztetettek a jogok és lehetőségek terén.

2017.11.10. 16:08:47

@Mia and me:

"pár családnak van 3-4 autója"

Ha igaz az az eloszlás, amit írsz, hogy egy család 3-4 autót tart, akkor az a járműállomány nem "pár", hanem 850 ezer - 1,2 millió család között oszlik el, és az ország alsó hangon 30%-a kiemelkedően jól él.

"és a felső középosztélyban meg az elitben tobzódnak azok a javak, amiket sima számtani átlagolva kijön hogy milyen fasza minden mindenkinek."

Így, így, ahogy mondod, a jobb sorsra érdemes takarítónőnk is erről szokott panaszkodni a család egyik iPhonejáról, amikor jön a blog.hu-ra virtuálisan éhen halni. :)
Csak ez meg nem áll össze az előző kijelentéseddel, gondold már át... Mert akkor az az elit/felső középosztály elég tekintélyes része az országnak.

Sadist 2017.11.10. 16:37:57

@Mia and me: Mondj egyetlen egy olyan törvényi paragrafust, ami nem a férfiakat különbözteti meg hátrányosan! Csak egyetlen egyet!

Rubasov et. 2017.11.10. 18:08:22

@zombigyilkos:

Nem lepődtem meg a kommenteden, már vártam is valami hasonlót, mert már megszoktam, hogy a blogoszférában mindenki multimilliárdos. Szerencsére én sem panaszkodhatom, megvan mindenem ami egy normális élethez kell, sőt még előre haladni is tudok a mai Magyarországon is, de ettől függetlenül nem járok becsukott szemmel a világban.

Fedezd fel a 3 szintes villád kőfalán kívüli világot is! Néhány jó tanács ehhez:

-Hagyd otthon a Rolexet
-Armani öltönyödet szintén
-Legújabb ájfont dettó

Szóval póló farmer és kalandra fel!

2017.11.10. 22:04:53

@Mia and me:

"hogy feltételezed, azért írtam"
Nem rólad írtam.
Hanem a mentalitásról, ami látszik az írásodon.
Nem kell mindent magadra venni. Csak példaként használtam az írásodat.

.

"amiket felsorolsz ott nem plusz előjogokért megy a "hiszti", hanem ugyanazon sima emberi jogokért amik a másik "fajta" embernek alapból, alanyi jogon járnak."
Lófaszt! :)

- A feminizmus soha nem harcolt az egyenlőségért.
Ha azért harcolt volna, akkor nem csak a nők szavazati jogáért, hanem a férfiak gyereknevelési jogaiért is harcolt volna. Vagy nem csak a nők egyetemre járási jogáért harcolt volna, hanem azért is, hogy a férfinak ne kelljen háborúba mennie. De mivel csak a női jogok lettek meg (a férfi meg nem), tökéletesen látszik, hogy rohadtul nem a jogi egyenlőség volt a cél. Ahogy az ma már még jobban látszik a férfiadó, a kvóta meg a többi náci megoldáson is.

- A homoszexuálisok sem az egyenlőségért harcolnak.
Hiszen az már régen megvan. Most már azért megy a harc, hogy a beteg ideológiájukat rá tudják erőltetni a társadalomra.

- A cigányok jogai sem sérültek soha.
Mindig is azonos jogaik voltak, amióta az eszemet tudom. A lobbi azért működik, hogy nekik (csak mert cigányok) többlet támogatásuk legyen.

- A négerek a 70-es évek óta ugyanazokkal a jogokkal bírnak az USA-ban, mint bárki. Más országokban már korábban megvalósult ez. A mai lobbi célja, hogy plusz előjogokat, pénzbeli erőforrásokat kapjanak, meg hogy bármit is tesznek, ne lehessen őket kritizálni.

- A bevándorlás lobbi soha nem a jogokról szólt.
Hanem arról, hogy egy szuverén országba egy önmagát menekültnek hazudó (valójában agresszor) bejöhessen és mások pénzén élősködhessen.

.

"hanem hogy eleve ne legyenek bármiféle jegy alapján megkülönböztetettek a jogok és lehetőségek terén"
És ezzel a hazugsággal és áldozatszereppel érjük el, hogy a másik csoport (fehér, hetero, férfi) hátrányosan legyen megkülönböztetve.
Mint ahogy anno a németek jogaiért harcoltak az elnyomó zsidók ellen a nácik.
Ez bizony detto ugyanaz.

2017.11.10. 22:09:42

@Sadist:

Egyet sem fog tudni mondani.

Mint ahogy cigányokat hátrányosan megkülönbözetőt sem.
Vagy az USA-ban négereket hátrányosan megkülönböztetőt sem.

Viszont bármikor sorolok neki férfiakat hátrányosan megkülönböztető törvényeket akár itthon, akár máshol. Meg magyarokat hátrányosan megkülönböztető rendeleteket, vagy fehéreket hátrányosan megkülönbözetőket is.

Dübörög a náci ideológia napjainkban.
És liberalizmusnak hazudja magát...

2017.11.10. 22:18:04

@zpetal: Ne szemétkedj!
Most nem érek rá veled baszakodni, mert össze kell raknom a iphone x árát.
Persze nem telefonra, hanem fogorvosra!
Úgy hogy leszállni rólam, mert a következő 3 hónapban nem érek rá! Annyira jól megy a munkásosztálynak hogy 3 helyen kell tolnia napi 12 órában szabadnap nélkül és még úgyis csak 3 hónap, mire meglesz a fogak ára!

2017.11.10. 22:20:17

Másrészt a telenor is ellopott tőlem 1000Mb-ot mert olyan kedvük volt, úgy hogy fölösleges is lett az iphone is, vége az utolsó apró kis szórakozásnak is.

2017.11.10. 22:22:49

@Houston chemist:

"Fedezd fel a 3 szintes villád kőfalán kívüli világot is!"
Nincs 3 szintes villám.
De ha multimilliárdos leszek, akkor se lesz.

"-Hagyd otthon a Rolexet"
Nincs Rolexem.
Nem is lesz soha. Órát is utálok hordani.

"Armani öltönyödet szintén"
Egy 12 éves öltönyöm van, nem tudom, milyen márkájú, és már vagy 2 éve nem volt rajtam. Meg egyébként is ki nem állhatom az öltönyöket.

"Legújabb ájfont dettó"
Az ájfónt alapból ki nem állhatom.
Ez sem nyert. :)

"Szóval póló farmer és kalandra fel!"
Hát most éppen egy melegítő alsóban meg egy pólóban vagyok, de az kintre cudar lenne. :)

.

Segítek:
- Attól, hogy valaki antifeminista, még nem lesz nőgyűlölő kisfarkú.
- Attól, hogy valaki bevándorlás-ellenes, még nem lesz rasszista.
- Attól, hogy valaki kapitalista, még nem lesz milliárdos.
(Viszont ez utóbbi elérése hamarabb lehetséges, ha nem önsajnáltató szociként kezd neki az életnek. Nem vagyok milliárdos, de leszek. És mi a legfontosabb benne? Hogy ha el akarok valamit érni az életben, akkor ne mást hibáztassak azért, ha nem sikerül, hanem magamat. Ne rinyáljak, hogy nekem milyen rossz, hanem fogadjam el, hogy úgy élek, amit a képességeim, a tehetségem, meg a kitartásom lehetővé tesznek. Amíg ezt nem teszem magamévá, addig nem leszek sem milliárdos, de még csöves se nagyon. Maximum csak egy önsajnáltató, hisztiző parazita.)

2017.11.10. 22:23:01

Tanulmányoznom kéne az ázsiaiakat hogy bírják ők. A mikroalvás dolgot már sikerült nekem is beiktatnom, tényleg sokat számít, akár 5 perc is.

2017.11.10. 22:26:45

@zpetal: És az 1,2 milló család, az az ország 30%-a?
Ennyire elfogyott a magyar?

2017.11.10. 22:27:21

@Diorella Queen:
"mert a következő 3 hónapban nem érek rá"

HALLELUJA!
media.giphy.com/media/KzM1lAfJjCWNq/giphy.gif
:)))

2017.11.10. 22:29:20

@Diorella Queen:
Segítek:
Ha egy családot 3 főnek veszünk, az 1,2 millió családnál 3,6 millió ember.

/Mondtam már neked, hogy nem kéne kihagynod a matekóráidat.../

2017.11.11. 00:13:21

@zombigyilkos: "- A feminizmus soha nem harcolt az egyenlőségért.
Ha azért harcolt volna, akkor nem csak a nők szavazati jogáért, hanem a férfiak gyereknevelési jogaiért is harcolt volna."

Csakhogy amikor a nők szavazati jogáért harcolt, akkor a férfiaknak alapból volt szavazati joguk, valamint gyereknevelési joguk is volt. Miért harcolt volna egy szervezet valakiknek olyanért, ami már alapból is nekik "járt"?

" Vagy nem csak a nők egyetemre járási jogáért harcolt volna, hanem azért is, hogy a férfinak ne kelljen háborúba mennie."

Háborúba már rég nem kell a férfiaknak mennie, ha meg kell, akkor a nőknek is kell menni ápolónak, és egyéb feladatokra. Azaz most amíg a zsoldos, pénzért harcos bírja, addig az megy, ha meg nagyobb lesz a baj, akkor mindenki.

"De mivel csak a női jogok lettek meg (a férfi meg nem)"

mer az megvolt megvan vagy 4ezer éve...

"- A homoszexuálisok sem az egyenlőségért harcolnak.
Hiszen az már régen megvan. Most már azért megy a harc, hogy a beteg ideológiájukat rá tudják erőltetni a társadalomra."

Szerintem te kevered azokat a "harcosokat", akik bizonyos csoportokat maguk elé tartva okként vagy céltáblaként, valamiféle káoszért lobbiznak, azokkal, akik simán homokosok és nem szeretnék ha ezért meglincselnék őket az utcán. Íbeszéltél már igazi homokossal? Nem olyannal amelyik magamutogatva divat-homo a felvonuláson, hanem olyannal, aki férfiként férfit akar vagy nőként nőt...? ELámulnál, hogy ők mit akarnak és hogyan élnek.

"- A cigányok jogai sem sérültek soha."

Olvasd mit írtam, jog és "lehetőség". Értem hogy szerinted jogában áll neki is egyetemre menni, csak épp lehetősége nincs, mert míg a fehér gyerek egy asztalnál ülve nyugiban tanul már 7 éves korában is, addig a cigány jóeszű gyerek a város szélén 8admagával az ablakpárkányon írhatja meg a házit, már ha nem kell vigyáznia közben a 4 kisebb tesójára 7 évesen...

"A lobbi azért működik, hogy nekik (csak mert cigányok) többlet támogatásuk legyen."

Ebben van igazságod, de ezt írtam is hogy az állam minden ilyen csoport jogainak és lehetőségeinek biztosítására a legrosszabb verziót hozza: kvóta, támogatás , stb... Ami egyrészt nem biztosítja az egyenlő jogokat, nem biztosítja a lehetőséghez való hozzáférést, VISZONT a benned és a hozzádhasonlókban ellenérzést szül az eleve már hátrányban lévő csoporttal szemben. Az államnak dupla haszon: nem tett semmit, viszont mélyítette a két csoport közti ellentétet, ha szar lesz minden, nem az államnak mennek neki az emberek, hanem egymásnak, mert meglesz a kamu ok, hogy egyik miért utálhatja a másikat....

"- A bevándorlás lobbi soha nem a jogokról szólt.
Hanem arról, hogy egy szuverén országba egy önmagát menekültnek hazudó (valójában agresszor) bejöhessen és mások pénzén élősködhessen."

nyilván a "lobbi" igen, de maga a bevándorlás-befogadás nem erről szólna.

"hanem hogy eleve ne legyenek bármiféle jegy alapján megkülönböztetettek a jogok és lehetőségek terén"
És ezzel a hazugsággal és áldozatszereppel érjük el, "

Hol látsz ebben áldozatszerepet?
Ahogy megvalósul (kvóták, segélyes, stb) most úgy lehet hogy az van amit te mondasz, de maga a jogegyenlőségért történő "harc" semmiféle áldozatszerepet nem feltételez. Annyit mond csak, hogy alanyi, emberi jogon mindenkinek ugyanaz járjon, és ehhez biztosítsuk a hozzávetőleges esélyegyenlőséget.

2017.11.11. 11:29:36

@Mia and me:

"Annyit mond csak, hogy alanyi, emberi jogon mindenkinek ugyanaz járjon"

Akkor MOST vajon miért nem harcol a feminizmus pl. a férfiakat negatívan diszkrimináló nyugdíj vagy munkajogi szabályozások ellen?

2017.11.11. 11:38:58

@Diorella Queen:

Bocsánat, én úgy tudtam, hogy a nők napi három óra alatt megkeresik a férfiak fizetését, és utána marad idő csetlekblogolni meg élni, mialatt a törpék a bányában vannak.

"Annyira jól megy a munkásosztálynak hogy 3 helyen kell tolnia napi 12 órában szabadnap nélkül"

És már ennek a munkásosztálynak is elérhetővé vált, hogy több felső kategóriás mobiltelefon is legyen a családban? Pedig a kilencvenes években még csak az elit engedhette meg magának.

"Másrészt a telenor is ellopott tőlem 1000Mb-ot mert olyan kedvük volt"

Minden mobilszolgáltató pontosan a szerződései feltételeknek megfelelően vehet el tőled adatforgalmi keretet, nem a saját kedve szerint. Ha jogtalanul vette el, akkor fel kell venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy adja vissza.
(Sok csomagnál az adatforgalmi keretből fel nem használt rész az időszak végén elveszik, nem vihető tovább.)

Sadist 2017.11.11. 12:41:57

@Mia and me: "Annyit mond csak, hogy alanyi, emberi jogon mindenkinek ugyanaz járjon, és ehhez biztosítsuk a hozzávetőleges esélyegyenlőséget."

Ezt abszolút támogatom. A férfiak is mehessenek 40 év munkaviszony után nyugdíjba!

2017.11.11. 17:17:23

@Sadist: Ezt én is támogatom. A nyugdíj pont az, ami a ledolgozott évek számától kellene hogy függjön és nem az életkortól.
Régebben egyébként nő-férfi mehetett már ledolgozott 30 év után korkedvezményes nyugdíjba, ezt jól ki is használták a népek, kamu indokokkal elintézte az ismerős belgyógyász boldog boldogtalannak. Erre fel jött ez hogy a 70-es 80-as években születettek már a belüket kidolgozhatják a halálukig...a kilencvenes években születettektől meg már csak megszokásból vonják a nyugdíjbefizetést, mert kapni vissza kb semmit nem fognak.
A nők 40 tehát nem a nők kiváltsága, hanem a korkedvezményes nyugdíj feltételeinek megnyirbálása által jött létre: nem 30, hanem ledolgozott 40 év kell hozzá, és azért hagyták meg csak az egyik nemnél, mert a nők nyanyakorban feltehetően unokákkal baszódnak, hogy a "fiatalok" tudjanak pénzt is keresni, és ne éhendögöljenek ha megszaporodtak :).Tehát egy feltételezett másik "munka" miatt mehetnek ők "korkedvezménnyel" nyugdíjba jelenleg.

2017.11.11. 17:21:01

@Mia and me:

"a férfiaknak alapból volt szavazati joguk, valamint gyereknevelési joguk is volt"
HAZUDSZ!
A férfiak nem nevelhették válás után a gyerekeiket.
Sőt, régen több országban külön törvény is volt, hogy a nő kapja a gyereket ilyen esetben.
Hogy visszamenjünk akár 4ezer évet is, ott van mindjárt Hammurapi törvénykönyve. Az is azt írja, hogy a nő kapja a gyereket.
Csókoltatlak a sokadik hazudozásodért.

.

"Háborúba már rég nem kell a férfiaknak mennie, ha meg kell, akkor a nőknek is kell menni ápolónak, és egyéb feladatokra."
MEGINT HAZUDSZ!
Még a magyar törvényekben is le van írva, hogy a férfiaknak kötelessége háború esetén bevonulni. A nők felé nincs ilyen elvárás leírva.
Lásd pl. Alaptürvény, XXXI. cikk (3) bekezdése:
'Rendkívüli állapot idején vagy ha arról megelőző védelmi helyzetben az Országgyűlés határoz, a magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú, magyar állampolgárságú FÉRFIAK katonai szolgálatot teljesítenek.'

.

"mer az megvolt megvan vagy 4ezer éve..."
Melyik parasztnak volt joga a királynőre egyáltalán csak ránéznie?
Hazudsz megint.

.

"akik simán homokosok és nem szeretnék ha ezért meglincselnék őket az utcán"
Európában sehol nem lincselnek meg senkit csak azért, mert homoszexuális.
A buzikkal szembeni atrocitás mindig a magamutogató pride esetében nyilvánul meg.
Szóval megint hazudsz.

.

"csak épp lehetősége nincs"
Magyarok is vannak, akik hátrányos helyzetűek és nincs olyan lehetőségük, mint másoknak.
Mégis van olyan, hogy csak cigányoknak jár támogatás.
A normális az lenne, hogy nem azt néznénk, hoyg cigány-e vagy magyar, hanem hogy hátrányos helyzetű-e.
Csak sajnos a mai liberálnáci rendszeredben nem ez megy.

.

"nyilván a "lobbi" igen, de maga a bevándorlás-befogadás nem erről szólna."
- A bevándorlás arról szólna, hogy odamegyek a rendes határátkelőhöz (NEM A ZÖLDHATÁRON KERÍTÉST ÁTVÁGVA MEG RENDŐRRE TÁMADVA) és kérem a beengedésemet (PAPÍROKKAL, STB.). És ha úgy dönt az adott ország hatósága, hogy bemehetek, akkor bemegyek. Ha meg nem, akkor megyek isten hírével vissza.
- A menekült státusz meg úgy működne, hogy a háborús országgal szomszédos országig (ÉS NEM TOVÁBB!) odamehetek és kérhetem a védelmet. És utána ott befogom a pofám és örülök, hogy kapok enni, inni, fedelet a fejem fölé, stb. De nem én válogatom meg, hogy a világ mely részén leszek menekült!
Namármost akik most jönnek Európába, azok sem nem menekülte, sem nem bevándorlók.
Azok agresszorok!

.

"maga a jogegyenlőségért történő "harc" semmiféle áldozatszerepet nem feltételez"
Csak épp azon alapul.
Hogy 'el vagyok nyomva', miközben az egész egy orbitális hazudozás.
Pont olyan hazudozás, amit te most leművelsz.

.

"emberi jogon mindenkinek ugyanaz járjon"
Ugyanaz jár. Sőt, több.
Probléma megoldva. Abba lehet hagyni a hisztit.

.

Látod?
Ezért tartalak téged egy ócska náci szukának.
Mert nyomod össze-vissza a feminista hazugságokat.

2017.11.11. 17:24:47

@zpetal: "És már ennek a munkásosztálynak is elérhetővé vált, hogy több felső kategóriás mobiltelefon is legyen a családban? Pedig a kilencvenes években még csak az elit engedhette meg magának."

Minden mindenkinek "elérhető" csak kérdés hogy miről kell lemondania. Az egyiknek semmiről mert megveszi a havi zsebpénzéből a gyerek, a másiknak meg 3 havi teljes kajaadagjáról.
A "megengedheti" magának meg kicsit érdekes megközelítés. ma az iskolákban kinézik azt a gyereket aki kicsit "szegényesebb". Megbélyegző, kirekesztő, lenéző "státusz" a szegénység, ezért mindenki próbálja elrejteni valahogy, ki hamis rolex órával, ki 10 ezer ft-os szar anyagú öltönnyel, ki használtan vett majdnem "legújabb " mobiltelefonnal.

2017.11.11. 17:31:46

@Mia and me:

Akkor ezek szerint a feministák, akik az egyenjogúságért küzdenek, küzdenek azért is, hogy a nyugdíj a ledolgozott évek számától függjön?

"azért hagyták meg csak az egyik nemnél, mert a nők nyanyakorban feltehetően unokákkal baszódnak"

Nem, nem emiatt.

www.hirado.hu/2016/11/30/nem-pozitiv-diszkriminacio-a-nok-kedvezmenyes-nyugdija/?source=hirkereso

"Szánthó Miklós a vitával kapcsolatban rávilágított, hogy a nők kedvezményes nyugdíjba vonulásának lehetősége – amelyet külön alkotmányos intézkedések tesznek lehetővé, nevezetesen az Alaptörvény azon fordulata, mely kijelenti: “a törvény az állami nyugdíjra való jogosultság feltételeit a nők fokozott védelmének követelményére tekintettel is megállapíthatja” – valójában nem a liberális feminizmus által sokszor követelt „pozitív diszkrimináció”, hanem a nők társadalomban, munkában és gyermeknevelésben betöltött szerepének elismerése.

Jelenleg sem a gazdaság teljesítőképessége, sem pedig az Alaptörvény munkaközpontú emberképe nem indokolja a férfiak kedvezményes nyugdíjba vonulási lehetőségét – jelentette ki az Alapjogokért Központ igazgatója, aki felhívta a figyelmet arra is, hogy ráadásul egy, ezt a kérdést felvető korábbi népszavazási kezdeményezést az Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek talált."

Apropó, tudnál konkrét példát mondani a korábban emlegetett, nőkre irányuló negatív jogi diszkriminációra?

2017.11.11. 17:41:25

@zombigyilkos: ""a férfiaknak alapból volt szavazati joguk, valamint gyereknevelési joguk is volt"
HAZUDSZ!
A férfiak nem nevelhették válás után a gyerekeiket."

Te még a Code Napoleonban is az van (1804) és a nagy felvilágosult franciaországról beszélünk, hogy a férj megszabhatja a felesége tartózkodási helyét (olyannyira hogy akár megtilthatta hogy színházba menjen, vagy fogadjon x vagy y személyt), válás esetén megszerezhette a felesége vagyonát és jövedelmét, házasságtörés esetén két évig terjedő börtönbüntetést szabhatott ki rá (miközben a férj házasságtörését nem büntették), és megfoszthatta a közös gyerekek feletti rendelkezés jogától... (miles)
Tehát ott nevelhette a nő a gyerekeket tovább, ahol a faszi feltehetőleg szart az egészre. (Ma ez nem tetszik neked, hogy azok a faszik akik szarnak a gyerekükre - és a tartásdíj fizetésétől úgy akarnak megszabadulni, hogy maguknál akarják tartani a gyereket (akit addig jóformán képről se ismertek fel mert csak akkor látta amikor már aludt)- csak úgy automatice, csak azért mert ők "aakrják" a gyereket- nagyon helyesen a törvény szerint nem kapják meg. A gyereknevelésnek feltételei vannak, aki sörözik, aki este 9ig dolgozik, aki nem tud vele foglalkozni, aki azt se tudja mit eszik a gyerek, az váláskor ne akarjon már mintaszülővé válni (elkésett, ha addig az lett volna, nem válnának tőle).

"Sőt, régen több országban külön törvény is volt, hogy a nő kapja a gyereket ilyen esetben."

Melyik "régen", és melyik országban ? :)
Persze tudom én hogy "bezzeg régen minden jobb volt" mindenkinek ... :D Csak ma milyen szar minden...:)

2017.11.11. 17:47:59

@Mia and me:
"A nők 40 tehát nem a nők kiváltsága, hanem a korkedvezményes nyugdíj feltételeinek megnyirbálása által jött létre"

Megint hazudsz!

Első nyugdíjtörvényünk:
- Nők korhatára: 60 év
- Férfiak korhatára: 65 év
(Miközben a nők már akkor is várhatóan 3 évvel tovább éltek.)
Szinte mindig megvolt a férfiak hátrányos megkülönböztetése.
És persze a hozzád hasonló nácik emiatt nem nagyon rinyáltak akkor sem, és most se. A nagy 'egyenlőségesdi' jegyében...

Azt nem tudom, hogy nálad a zsigeri férfigyűlöleted tolja ezt a sok hazugságot, vagy csak simán egy idióta hisztis kurva vagy, aki gyönyörűen beette a femináci baromságokat. Rejtély...

2017.11.11. 17:51:53

@zpetal:

én: "azért hagyták meg csak az egyik nemnél, mert a nők nyanyakorban feltehetően unokákkal baszódnak"

te "Nem, nem emiatt.
híradó (jézusom mitn hivatkozási alap :D)

"– valójában nem a liberális feminizmus által sokszor követelt „pozitív diszkrimináció”, hanem a nők társadalomban, munkában és gyermeknevelésben betöltött szerepének elismerése."

Amit linkeltél ott pont azt mondja ez az okos a híradóban, hogy a gyermeknevelésben betöltött szerep (ami nem csak 23-26 éves korban van amikor 1-3 éves a gyerek- hanem utána is amikor már dolgozol is úgy mint a férfiak, majd nyanyaként is amikor a gyerekednek lesz gyereke) , és annak elismerése miatt (azaz hogy vannak évek amikor nem csak gyereket nevel hanem dolgozik is, tehát tulképp "félállásban" megtermeli és felnöveszti az újabb adófizető klientúrát).

2017.11.11. 17:56:29

@Mia and me:

"Minden mindenkinek "elérhető" csak kérdés hogy miről kell lemondania."

Még az androidok is elérhetőek lesznek?

"ma az iskolákban kinézik azt a gyereket aki kicsit "szegényesebb"."

Ma? Már Nyilas Misit is vegzálták emiatt, nem emlékszel?
A feministáknak meg javaslom, hogy akkor harcoljanak az iskolai egyenruha bevezetéséért, ami többek között ezt a problémát is kiküszöbölné egyszer és mindenkorra.
És akkor a gyerekek se azon versenyeznének, hogy kinek van vágódeszka méretű, menőbb telefonja, hanem boldogan és zavartalanul olvasgathatná minden gyerek egy egyszerű telefonon a BBC / VOA nyelvtanuló oldalát, meg az ingyenes informatikai kurzusokat a Facebook csetelgetés helyett.

"Megbélyegző, kirekesztő, lenéző "státusz" a szegénység"

De hát arról volt szó, hogy az ország nagy része szegény. Ezt már az autók eloszlásánál se értettem, most már végképp nem értem.

2017.11.11. 17:58:47

@Mia and me:

"még a Code Napoleonban is az van"
Muti már meg ezt!
Csak mert én nem emlékszem ilyenre benne.
De meg tudsz győzni, ha megmutatod. Vagy tudjam be ezt is egy hazugságnak a többi mellé? :)

.

"Melyik "régen", és melyik országban ? :)"
Írtam, kis szuka, csak olvasnod kellett volna megtanulni.
Hammurapi törvénykönyve (22. fejezet) óta van így.

2017.11.11. 18:01:28

@zombigyilkos: "Magyarországon az öregségi biztosítás a társadalombiztosítási rendszer részeként az 1928. évi 40. törvénycikkely nyomán jött létre. Ez bevezette a kötelező öregségi, rokkantsági, özvegységi és árvasági ellátást, az öregségi korhatárt 65 évben szabta meg. "

adozona.hu/tb_jarulekok_nyugdij/20111110_tarsadalombiztositas_torveny

Guglizni is tudni kell. ,;-)
Aztán mikor egységesítették akkor lett 60-55:

"Az első egységes magyar nyugdíjtörvény 1951. november 11-én született meg. Az 1951:XXX. tc. hatálya kiterjedt minden, az állami társadalombiztosítás keretében betegbiztosításra kötelezett dolgozóra, illetve az ezekről a helyekről nyugdíjba vonulókra, akiknek azonos feltételek és mértékek szerint biztosított ellátást. A jogszabály az addig egységes korhatárt differenciálta (a férfiaknál 60, a nőknél 55 évet állapított meg),"

Mellesleg akkor itthon m ég a nők nem annyira dolgoztak, pont az 50es években kellett őket gyorsan otthonról kirobbantani és építtetni velük a szocializmust..... (az 5 év valszeg itt is a gyereknevelés miatt volt - de ennyire nem bújom a tv.eket , ezt majd zpetal jól megválaszolja nektek :))

2017.11.11. 18:07:50

@Mia and me:

Tehát akkor mégiscsak pozitív diszkrimináció, (mondjuk olyan dolog miatt, amiről kicsit arrébb már kiderült, hogy hát ez csak a nők alapvető természetének a része), és aminek a költségeit az amúgy is alacsonyabb várható életkorú férfiak termelik ki társadalmilag. Aztán a nyanya vigyáz az unokákra, hogy a fiatalok termelhessék a GDP-t. Hidd el, hogy a papa is szívesen vigyázna, ha tudna. De nem tud. Mert őt már húsz évvel korábban elvitte a szívinfarktus.

MIt tesznek a jelenség ellen a feministák?

Apropó, a nők negatív jogi diszkrimincációjával mi helyzet?

2017.11.11. 18:29:08

@Mia and me:

"Ma ez nem tetszik neked, hogy azok a faszik akik szarnak a gyerekükre - és a tartásdíj fizetésétől úgy akarnak megszabadulni, hogy maguknál akarják tartani a gyereket (akit addig jóformán képről se ismertek fel mert csak akkor látta amikor már aludt)- csak úgy automatice, csak azért mert ők "aakrják" a gyereket- nagyon helyesen a törvény szerint nem kapják meg."

Szegény apuka. :( A havi 25-30 ezer forintos tartásdíj odacsúsztatását azzal akarja megúszni, hogy a nyakába veszi a gyereknevelés minden anyagi és egyéb problémáját. Még a végén kiderül, hogy a nők milyen jól járnak azzal, hogy náluk marad a gyerek a válás után.

De apuka nem teheti, mert ő kilencig dolgozott, pedig mondjuk multis hálózati mérnökként elmehetett volna hatodannyi bérért a közszférába. Legfeljebb anyu nem örült volna, hogy neki is jobban oda kell tennie magát a pénzkeresetnél, vagy lehet jó pár szintet visszavenni az életszínvonalból.

Sadist 2017.11.11. 19:20:53

@Mia and me: Egyszerűen parádés az a relativizálás, amit itt lenyomsz.

Sadist 2017.11.11. 19:29:37

@zpetal: Az alkotmánybíróság megmondta: "a nők – a férfiakhoz képest – kedvezőbb (nem azonos) alanyi jogokra tarthatnak igényt"

Sadist 2017.11.11. 19:38:35

@Mia and me: A gyereknevelésre/unoka pesztrálásra hivatkozás még akár meg is állhatná a helyét, ha feltételként volna szabva a korkedvezményes nyugdíjhoz. De ugyebár nincs...
A macskás vénlány hamarabb nyugdíjba mehet, mint a három gyereket normálisan felnevelő férfi, pusztán azért, mert pinája van. Igaz, hogy nem arra használta, amire kellett volna, neki akkor is jár a pozitív diszkrimináció.

2017.11.11. 19:49:00

@Sadist: "A gyereknevelésre/unoka pesztrálásra hivatkozás még akár meg is állhatná a helyét, ha feltételként volna szabva a korkedvezményes nyugdíjhoz. De ugyebár nincs...
A macskás vénlány hamarabb nyugdíjba mehet, mint a három gyereket normálisan felnevelő férfi, pusztán azért, mert pinája van. Igaz, hogy nem arra használta, amire kellett volna, neki akkor is jár a pozitív diszkrimináció."

Innen indultunk ki baszki:
"Ebben van igazságod, de ezt írtam is hogy az állam minden ilyen csoport jogainak és lehetőségeinek biztosítására a legrosszabb verziót hozza: kvóta, támogatás , stb... Ami egyrészt nem biztosítja az egyenlő jogokat, nem biztosítja a lehetőséghez való hozzáférést, VISZONT a benned és a hozzádhasonlókban ellenérzést szül az eleve már hátrányban lévő csoporttal szemben. "

Meg onnan hogy sírtál a 40 év utáni nyugdííjért, és írtam h igen szerintem is ledolgozott évekhez kellene kötni és nem életkorhoz- mondjuk a tv-eket azóta látva, a gyereket felnevelt nők pár évvel hamarabbi nyugdíja reális (akkor ők mittudomén gyerekenként 2-3 évvel hamarabb mehessen el.

Azt a macskás vénlányod meg maradhat ott Veled :) túlórázni ráncos térddel miniszoknyában napestig.

2017.11.11. 20:31:04

@Mia and me:
Baszdki, hát pont ezt írtam, te nyomorék! :D
/Jó, az évekre rosszul emlékeztem. Nem 65-60, hanem 60-55./

Amúgy a Code Napoleon-t is nagyon várom ám, te guglimester! :)

2017.11.11. 21:04:47

@zombigyilkos: "Baszdki, hát pont ezt írtam, te nyomorék! :D
/Jó, az évekre rosszul emlékeztem. Nem 65-60, hanem 60-55./

Amúgy a Code Napoleon-t is nagyon várom ám, te guglimester! :)"

Azért mert te az évekre rosszul emlékeztél, attól én még nem vagyok nyomorék. (az évek meg nem mindegyek, mert ha fasziként 60 évesen elmehetsz akkor van egy 10 éved nyugiban, ha viszont 65 évesen mehetsz csak, akkor esélyes hogy 2 éven belül meghóósz).

a Code Napoleon bocs nincs a neten, és most nem rohanok el a könyvért a könyvtárba, amiben olvastam. De gondolom felétek is van egy, ha emberi jogokkal foglalkozó bármilyen értekezést vagy történelmi összefoglalót találsz a könyvespolcon, akkor lapozd fel. (és ne tévesszen meg, mindenhol ahol "embert" írnak, az a jog a szabad férfiakat illette meg, amit ott olvasol, ha nők gyerekek parazstok rabszolgák - stb. jogaikról akarsz olvasni akkor igen bele kell ásni a könyvek közé)

2017.11.11. 22:58:08

@zpetal: És már ennek a munkásosztálynak is elérhetővé vált, hogy több felső kategóriás mobiltelefon is legyen a családban? Pedig a kilencvenes években még csak az elit engedhette meg magának.

És szerinted az iphone 4 az felsőkategórás telefon?:D
Ennél jobb sose legyen neked se B+! :)

2017.11.11. 23:03:27

@zpetal: férfiakat negatívan diszkrimináló nyugdíj vagy munkajogi szabályozások ellen?

Mert nektek hol kell, milyen állásokban kell többet dolgoznotok mint a nőknek és mint ami a törvényben megengedett?
Hol ér benneteket hátrányos megkülönböztetés a munkahelyeken? Kevesebb szüneted van mert faszi vagy? Nehezebb dobozokat kell emelgetned a gyártósoron mert faszi vagy? Több órát kell leadnod tanárként egy iskolában mert faszi vagy? Netán kevesebb a munkabéred mert faszi vagy?
Érdekelne hogy milyen munkajogi hátrányos megkülönböztetés ér csak azért mert faszi vagy? Főleg akkor, amikor a leglájtosabb melókat mind mind pasik végzik? Portás, buszsofőr, biztiőr, semmitevő kis és nagyfőnökök, igazgatócskák, politikusok? Apropó! Miért van ennyire kevés nő a parmalentben áruld már el nekem?!

2017.11.11. 23:07:13

@Mia and me:

"Azért mert te az évekre rosszul emlékeztél, attól én még nem vagyok nyomorék."
A mondandómat akartad cáfolni, majd éppen alátámasztottad.
Ez sokat elárul, még ha az évek száma nem is stimmelt. :)

.

"és most nem rohanok el a könyvért a könyvtárba, amiben olvastam"
Komoly összegekbe mertem volna fogadni, hogy valahogy éppen nem lesz kéznél. :)
Ilyen az, mikor egy feminista hazudozik.

.

"mindenhol ahol "embert" írnak, az a jog a szabad férfiakat illette meg, amit ott olvasol, ha nők gyerekek parazstok rabszolgák - stb. jogaikról akarsz olvasni akkor igen bele kell ásni a könyvek közé"
Könyvek közé???
Hát nem a Code Napoleon-ról beszélünk, aranyom?
Nekem azt mutasd, ne a femináci irományokat, amik félremagyarázzák!

2017.11.11. 23:48:19

@Diorella Queen:

"nektek hol kell, milyen állásokban kell többet dolgoznotok mint a nőknek és mint ami a törvényben megengedett?"
A törvényről beszél, kis náci.
Arról, ahol a nők 40 év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek, míg a férfi nem.
Teszem azt egy könyvtáros kis picsa ha 18 évesen kezd 'dolgozni' (nevezzük most agy jóindulattal annak), az 58 évesen már a seggét mereszti otthon a nyugdíjából. Míg a vájár faszi majd csak 65 évesen megy nyugdíjba.

.

"Hol ér benneteket hátrányos megkülönböztetés a munkahelyeken?"
Pl. rendőrségi fizikai felmérés:
net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0900057.irm
- A 'Kiváló' értékelés férfiaknál 150, nőknél 120 ponttól van.
- Fekvenyomást férfiaknak 60 kg-al, a nőknek csak 25 kg-al kell csinálni.
De a fizujuk persze azonos.

Vagy pl. a honvédségi felmérés:
net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a1500010.hm
- Férfiaknak fekvőtámaszban karhajlítás-nyújtást mérnek fel, nőknél ugyanennél letehetik a térdüket is.
- Húzódzkodás ponttáblázata: 100 pontot ér nőknél 16 húzódzkodás, férfiaknál ugyanezért 20-at kell csinálni.
Végig lehet nézni a 3-as táblázatot, van még pár ilyen benne.
Ja, a nők fizetése itt is azonos, csak kevesebbet kell tenni érte.

.

"Nehezebb dobozokat kell emelgetned a gyártósoron mert faszi vagy?"
Igen:
www.munkavedelem-gepvizsgalat.hu/munkavedelem/56-a-kezi-anyagmozgatasrol.html
Mindezt persze megint ugyanazért a bérért.

.

"Főleg akkor, amikor a leglájtosabb melókat mind mind pasik végzik?"
'Lájtos' férfi melók:
- bányász
- ipari alpinista
- kukás
- csatornamunkás
- kőműves, ács, burkoló
- fémipari munkás
- hullamosó
- rakodómunkás

'Kemény' női munkák:
- könyvtáros
- irodai asszisztens
- hr-es
- kommunikáció szakos semmittevő
stb.

Amit egyébként említettél munkákat, mint kemény melót:
- Portás: majd ha minden másnap 24 órás szolit adsz karácsonykor is, minimálbérnél alacsonyabb fizuért, szólj. Egyébként a portási munkáknál a könnyebbet a nők csinálják. Amikor meg a minusz fokokban kell megfagyni, azt a faszik.
- buszsofőr: Próbáld majd meg Pesten csúcsforgalomban. Vezetni se tudsz, nem hogy buszt! :D
- semmitevő kis és nagyfőnökök, igazgatócskák: Ők hozzák a döntéseket. Felelősség. Amit te soha nem vállaltál semmiért.

.

"Apropó! Miért van ennyire kevés nő a parmalentben áruld már el nekem?!"
1. Mert a nők alkalmatlanok vezető pozícióra. (Beszariak döntést hozni, és még beszaribbak felelősséget vállalni érte.)
2. Mert az emberek őket választják. Tudod: demokrácia. Mindenki bemegy a szavazófülkébe és X-el. A nők is (akik többen vannak ugye).
Az, hogy neked náciként nem tetszik, hogy több millió nő férfiakat szavaz meg képviselőnek, az a te bajod. :)

Amúgy neked ki tiltotta meg, hogy politikus legyél? :))

2017.11.11. 23:56:28

@Diorella Queen:

Egyébként nem úgy volt, hogy eltakarodsz innen a picsába vagy 3 hónapra, mert rohadtul sok melód van? Most meg itt nyekeregsz megint nekünk a sokszor cáfolt baromságaiddal. :D

A gyerek meg smafu, mi?
Élősködsz a tartásdíjból, meg írogatod itt a faszságaidat, ahelyett, hogy a gyerekeddel törődj. Igaz is, nem kell azzal foglalkozni! Elvan az magában. A lényeg, hogy a kis fasiszta picsád jól érezze magát. Nemde? :))

2017.11.12. 00:16:11

@Diorella Queen:

Mutatok neked egy férfiakat negatívan diszkrimináló jogi szabályozást:
az anya a gyereke hároméves koráig felmondási védelem alatt áll (még akkor is, ha ott van mellette a jól menő vállalkozó férje), a férfi viszont csak akkor, ha a gyerekét egyedül neveli (tehát nyugodtan ki lehet rúgni akkor is, ha egyedül viszi a hátán a családot a munkanélküli feleség mellett).

"Hol ér benneteket hátrányos megkülönböztetés a munkahelyeken? "

Ez ugye vicc? A neten, üzletek kirakatain millió hirdetést találsz, ahol kikötik, hogy NŐT keresnek, olyan munkákra, amit férfi is el tudna látni (pl. mosogató, pultos, eladó, titkár, házvezető), és senkit nem zavar. De ha egy szórakozóhely portaszolgálatánál ki merik kötni, hogy férfiakat keresnek, akkor beindul a hisztéria, mondván, hogy egy MMA-bajnok nő ugyanúgy le tudna állni verekedni a legénybúcsús angol rakodómunkásokkal, mint egy férfi.

"Főleg akkor, amikor a leglájtosabb melókat mind mind pasik végzik? Portás, buszsofőr, biztiőr, semmitevő kis és nagyfőnökök, igazgatócskák, politikusok?"

Női portást, buszsofőrt, biztiőrt, semmittevő kis és nagyfőnököt, igazgatócskát, politikust szép számmal láttam már. De nőt építkezésen betonozni vagy bútort cipelni az ötödikre még nem nagyon. Te már igen?
Buszsofőrnek a jelentkezőket csapdával vadásszák, jelentkezhetsz nyugodtan már egy B-kategóriás jogsival is, ha érdekel.
Személy- és vagyonőrnek is nyugodtan mehetsz nőként, női testőrök is szép számmal vannak már. Csak nehogy aztán rájöjj, hogy mindjárt nem olyan lájtos szakma ez, ha pl. a metrókapunál kell napi tizenkét órát álldogálnod, vagy egy ilyen késes szitut kell biztiőrként lerendezned:
www.youtube.com/watch?v=8dZErLM2zjg

Apropó, női főnököcskék, igazgatók: szerinted a dugással történő karrierépítés kikre jellemzőbb inkább, a nőkre vagy a férfiakra?

"Apropó! Miért van ennyire kevés nő a parmalentben áruld már el nekem?! "

Kevés egyéni női jelölt indul a választásokon, esetleg sok indul, de keveset szavaznak be belőlük a választók a parlamentbe? Bevallom, nem tudom.
Te például legutóbb indultál jelöltként? Vagy ha nem indultál, legalább nőre szavaztál?

2017.11.12. 06:49:12

@zpetal: Van több száz, vagy ezer jogszabály, törvény ebben az országban. Ebből HÁNY DB az,ami diszkriminálja a faszikat?!

Apropó, női főnököcskék, igazgatók: szerinted a dugással történő karrierépítés kikre jellemzőbb inkább, a nőkre vagy a férfiakra?

Ti férfiak, semmivel, ismétlem semmivel nem vagytok kisebb ribancok ha pénzről van szó, mint a nők! Sőt, sokkal undorítóbbak vagytok ha pénzről van szó, mint a nők. Az anyátokat is megbasznátok 2 Ft-ért!Ez a nagy igazság és te ezt tudod nagyon jól! Ti vagytok a legnagyobb prostik valójában !

2017.11.12. 06:50:05

@zpetal: Mindemellett sokkal több férfi élősködik nőkön, mint fordítva!

2017.11.12. 06:55:50

@zpetal: Egyébként meg soká jönnek még azok a robotok?
Belehúzhatnátok jobban a fejlesztésbe igazán.

2017.11.12. 10:23:20

@zombigyilkos: "- semmitevő kis és nagyfőnökök, igazgatócskák: Ők hozzák a döntéseket. Felelősség. "

Aha, hát minimum az amerikai menedzsertörvényhez hasonló törvény nélkül Mo-on nincs valódi felelőssége egyik vezetőnek se. Csak a fizetése akkora mint "nyugaton", de nincs mellette az a számonkérés és felelősség, ami rajta (és nem a cégen) veri le ha a döntésének anyagi vagy piacvesztési vagy hitelvesztési következménye van. Ha lenne itt már a negyed ország böriben ülne és el lenne kobozva az összes magánvagyona. Ehelyett csak simán leváltják 1-2 évente őket (amikorra is a milliós fizetésből már felgyűjtött annyit hogy az unokájának se kell majd dolgoznia). Az okozott kárt meg a dolgozók majd "behozzák", felét elküldik, nincs fizetésemelés, nincs annyi ember amennyi kellene, nincs toll, kréta:), vigyen be a dolgozó, használd a saját autódat a saját benzinedet az üzletkötéshez, stb...

2017.11.12. 10:25:15

@Diorella Queen: Azért nem fejlesztik, mert az androidokkal nem tudnak majd se a neten se élőben vitatkozni fasságokról ;-).

2017.11.12. 10:34:07

@zpetal: "Apropó, női főnököcskék, igazgatók: szerinted a dugással történő karrierépítés kikre jellemzőbb inkább, a nőkre vagy a férfiakra?"

nem akarod tudni a választ :D....

Bár igazad van, dugni talán a nőket dugják (bár ezek mind férfiak, ugye zombigyilkos? - akik ugye felelős pozicióban vannak, és a vállalat érdekeit szem előtt tartva kellene a nagy fizetésükért felelősen dönteni, ...és ehelyett a seggek alapján választják meg a középvezetőiket.....?... :D)

A faszik meg zsarolnak, lábtörlőnek bemásznak a főnök alá, hajbókolnak miközben egy kanál vízben megfojtanák, stb. Ja végülis lehet hogy nem dugja meg őket a főnökük az előléptetésért, hanem még az érzelem nélküli dugásnál is megalázóbb dolgokért juthatnak előre... :)
(a régmúltból van olyan sztorim is ahol azért lett valaki leváltva mert a vállalati bulin a FELESÉGE elküldte a taperoló főnökét a halál f.szára...)

Úgyhogy még az is lehet hogy a faszik előléptetése is a nők punciján múlik többnyire....

2017.11.12. 10:42:51

@zombigyilkos: "Hát nem a Code Napoleon-ról beszélünk, aranyom?
Nekem azt mutasd"

Ok. mond a címet hová vigyem ? :D

2017.11.12. 10:54:47

@zpetal: "az anya a gyereke hároméves koráig felmondási védelem alatt áll (még akkor is, ha ott van mellette a jól menő vállalkozó férje), a férfi viszont csak akkor, ha a gyerekét egyedül neveli (tehát nyugodtan ki lehet rúgni akkor is, ha egyedül viszi a hátán a családot a munkanélküli feleség mellett)."

Ezt a felmondási védelmet nemrég vezették be, szerintem max 10 éve, mivel a munkahelyek egy része a gyed vagy a gyed ideje alatt mondott fel a nőknek, közölték hogy oda már nem lehet visszamenni dolgozni... Most fél év van, addig "kell" visszavenniük, de csak a céghez, nem ugyanabba a pozicióba... Illetve ha már a gyed-gyes mellett elkezd dolgozni (aminek a gyerek issza meg azért a levét..), akkor esélyesebb hogy megtartják.
Elvileg faszi is mehetne gyedre gyesre. Szép feladat: lobbizatok hogy mehessetek úgy mint a másik szülő. (a jogszabályi háttért itt nem tudom, velünk simán azért kib.sztak a faszival az akkori melóhelyén mert bizonyos alkalmakkor nem ért rá túlórázni, mert a csecsemőnkre kellett vigyáznia)

"Ez ugye vicc? A neten, üzletek kirakatain millió hirdetést találsz, ahol kikötik, hogy NŐT keresnek, olyan munkákra, amit férfi is el tudna látni (pl. mosogató, pultos, eladó, titkár, házvezető), és senkit nem zavar."

Ne keverjük már a dolgokat....Mivel itt a munkaadó általában férfi, illetve a "célközönség" -ahol van, azaz az ügyfelek is azok...
Buzibárba meg ki lesz írva hogy csak faszit vesznek fel... és az se fog senkit zavarni.

2017.11.12. 11:12:37

@Diorella Queen:

"Van több száz, vagy ezer jogszabály, törvény ebben az országban. Ebből HÁNY DB az,ami diszkriminálja a faszikat?!"

Már kettőt láthattál, de olyat, amelyik a nőket hátrányosan érintené, még senkinek se sikerült többszöri kérésre se említeni. A több száz vagy ezerből. Pedig innen indultunk.

"Az anyátokat is megbasznátok 2 Ft-ért!Ez a nagy igazság és te ezt tudod nagyon jól! Ti vagytok a legnagyobb prostik valójában !"

Én már mondtam, hogy engem nem érdekel a pénz, persze attól még lehet, hogy SM meg Mia férje tényleg megbaszná az anyját is.

"Mindemellett sokkal több férfi élősködik nőkön, mint fordítva!"

Mert biztos sok ilyet látsz a környezetedben, ahol Timi tartja el Andrást, nem fordítva. De látod, Mia férje is milyen tündér, több műszakos munka mellett még palacsintát is süt, meg takarít otthon.
Nem lehet, hogy csak te meg a hasonló dolgokra panaszkodó nők választjátok meg szarul a férfijaitokat?

"Egyébként meg soká jönnek még azok a robotok?"

A robotok már rég itt vannak. Csak az új generációsok egyelőre még nem tömegtermelésben.

@Mia and me:
"Csak a fizetése akkora mint "nyugaton", de nincs mellette az a számonkérés és felelősség, ami rajta (és nem a cégen) veri le ha a döntésének anyagi vagy piacvesztési vagy hitelvesztési következménye van. "

Egy vezetőnek kanyarban sincs nyugati fizetése itt Magyarországon, ahol meg jól keresnek a vezetők, azok jellemzően multi leányvállalatok, tehát nyugatiak fogják a vezetőn számonkérni a hibás döntéseket.
És Magyarországon ugyanúgy szigorúan számonkérhető az ügyvezető, talán Diorella tudna neked mesélni arról, hogy miért takarít inkább három helyen napi 12 órában, ahelyett, hogy vállalkozna.
Önmagában rossz döntés miatt meg senkit nem fognak lecsukni, nyugaton sem.

"nincs toll, kréta:)"

Ugyan már, a krétáért felelős, általatok beszavazott NŐI politikus (akikből Diorella szerint több kéne a parlamentbe) már megmondta erre a megoldást: ha nincs kréta, akkor menjen az elhivatott pedagógus, és vegyen krétát, adott esetben ez is hozzátartozik a tanári hivatáshoz.

"az androidokkal nem tudnak majd se a neten se élőben vitatkozni fasságokról ;-). "

Fasságokról chatbottal is lehet vitatkozni, te viszont elárulhatnál végre csak EGY olyan jogi szabályozást, ami a nőket hozná hátrányos helyzetbe, ahogy azt állítottad.
És hogy mit tesznek a fent bemutatott egyenlőtlenségekért azok a feminista szervezetek, amik állításod szerint csak az egyenlőségért küzdenek.
Már csak azért is, hogy nehogy azt higgye valaki, hogy csak faszságokat beszélsz, csak hogy vitatkozhass.

2017.11.12. 11:32:26

@Mia and me:

"Ezt a felmondási védelmet nemrég vezették be, szerintem max 10 éve, mivel a munkahelyek egy része a gyed vagy a gyed ideje alatt mondott fel a nőknek, közölték hogy oda már nem lehet visszamenni dolgozni..."

Gyed alatt a régi törvény szerint se lehetett felmondani tudtommal, az új szerint is csak csoportos leépítésnél lehet. Vagy rosszul tudom?

"Szép feladat: lobbizatok hogy mehessetek úgy mint a másik szülő."

A férfi is mehet gyedre, de ugyanúgy nem fog felmondási védelmet élvezni, ha visszajön, csak akkor, ha a gyerekét egyedül neveli. Ha van felesége/élettársa, akkor ugyanúgy a nő fog felmondási védelmet élvezni, hiába a férfi az, aki gyeden volt a családból.
Tehát nyilvánvalóan NEM a gyed alatti/utáni felmondás ellen véd a jogszabály, és nyilvánvalóan diszkriminatív a férfiakkal szemben.
Vagy szerinted ez teljesen rendben van? És ha nincs, mit tesznek ellene a feminista szervezetek?

"Ne keverjük már a dolgokat....Mivel itt a munkaadó általában férfi, illetve a "célközönség" -ahol van, azaz az ügyfelek is azok..."

Az, hogy erotikus munkára nemi alapú megkülönböztetéssel keresnek jelentkezőket, jogilag teljesen rendben van, mert itt az elvégzendő munka szempontjából lényeges a munkavállaló neme.
Az, hogy pl. eladónál, titkárnál, vagy házvezetőnél nemi alapon diszkriminálnak, az nincs, és ebből a szempontból teljesen lényegtelen, hogy milyen nemű a munkaadó meg az ügyfelek.

2017.11.12. 11:36:09

@Mia and me:

Tehát összefoglalva az eddigieket: a nők hátrányos jogi megkülönböztetésére egyetlen példát sem tudtál felhozni, a férfiak hátrányos jogi megkülönböztetését pedig minden esetben izzadtságszagú, torz és hibás érveléssel vagy épp valótlan állításokkal próbáltad igazolni. Mindezt gondolom az egyenlőségért való küzdelem jegyében.

2017.11.12. 11:57:08

@zpetal: "És hogy mit tesznek a fent bemutatott egyenlőtlenségekért azok a feminista szervezetek, amik állításod szerint csak az egyenlőségért küzdenek. "

Én sehol nem emlegettem feminsitákat, és sehol nem írtam hogy olyat hogy a feministák mit tesznek....én kisebbségi csoportokat emlegettem... Amire zombi belegyilkolta a feministákat a mondandóba az erre a megjegyzésemre volt :
"pont nem ezért verik magukat a kisebbségi csoportok, hanem hogy eleve ne legyenek bármiféle jegy alapján megkülönböztetettek a jogok és lehetőségek terén"

Ti éleztek ki minden problémát a nők/ffiak , fffiak/feministák "ellentétre".
Én nem vagyok feminista, viszont a jelenlegi világban több csoport is hátrányt "élvez" a mindennapi életben csak az adott csoporthoz tartozása miatt, ezt azért nem lehet nem észrevenni. A jogrendszer lehet hogy nem említi taxative, hogy a gyerekeknek kuss, de a gyakorlat mégis ezt hozza. Ahol egyik ember függ a másiktól, ott már azonnal nem érvényesül a "jog". A kvóták, pozitív diszkrimináció meg az egyenlptlenséget nem törli el, csak egyes egyedeket kiemel a hártányosított tömegből és ez okkal szül ellenérzést a többségi csoportban is (meg a kisebbségi csoportban is, hiszen nem esélyegyenlőséget biztosít, hanem kirak egy "kiemeltet" a kirakatba). Én erről írtam, Zombi meg te meg jöttök a jogszabályokkal. Persze. Törvény van ezer, ami nem említ nőt/férfit, a gyakorlat mégis hátrányba szorít hol nőket hol férfiakat, hol gyerekeket, hol cigányokat, hol bevándorlókat, hol szegényeket, hol kislányokat.... Az a hatalmi helyzetből adódik hogy a kiszolgáltatottak főleg nők, főleg szegények, főleg gyerekek, főleg cigányok... Vannak fehér férfiak is, de a többi hátrányos csoporthoz képest elenyésző számban, és nem a fehérségük és nem a férfiségük miatt szorulnak "hátrányba" hanem mert ezen kívül valamelyik másik csoportba is beletartoznak (szegénység, iskolázattlanság, játékszenvedély, alkoholista :) akármi...)

Meglepő módon egyedül Sadist értett valamit az egyenlő lehetőségeket és jogokat eszméből: hogy igen, pl. egy munka alapú társadalomban, ha a munkabér után fizetsz mindenféle baszást, akkor az öregellátást -
vagy egy részét (mert senkit nem lehet csak azért az út szélén hagyni mert esetleg nem volt hivatalos adófizető munkája-tehát egy életkori határ is kell, de ahhoz csak minimálnyugdíj járjon) - de a nyugellátás jó részét ledolgozott évekhez kell kötni és nem életkori évekhez. És a pozitív diszkrimináció azokat érheti akik "otthon" is ledolgoztak egy fél műszakot. Ha ez a faszi lesz a jövőben, mert egyre több apa marad pl. gyesen, akkor nekik is járjon ezért a szolgálati évekbe beleszámítás. de ez csak egy dolog, mindig a büfészakos macskás nővel jöttök aki elmehet nyugdíjba. Hol a tökömben láttok ilyet? Tényleg akkor valami nagyon elit közegben mozogtok, mert az ismerősi körömben faszán dolgozik mindenki (még a macska is :D), és a legtöbb nő még utána lehúz egy fél műszakot otthon. Az a pár év igen szűken "elismerése" akkor annak a fél életen át tartó napi 4-5 óra ingyenmunkának, amit a család érdekében végeznek a nők (a többségük- ...nehogy elkezdjétek megint az ismerős vénlány kaktuszlocsolgató titkárnőtöket hozni mint tömeges példát...)

2017.11.12. 11:57:44

rendeljetek pizzát ;-), dél van mindjárt :D

2017.11.12. 12:06:07

@zpetal: "Tehát nyilvánvalóan NEM a gyed alatti/utáni felmondás ellen véd a jogszabály, és nyilvánvalóan diszkriminatív a férfiakkal szemben.
Vagy szerinted ez teljesen rendben van? És ha nincs, mit tesznek ellene a feminista szervezetek? "

Ha így van, miért nekem írod? én nem vagyok feminista szervezet.
Lépj be hozzájuk és javasold, vagy keresd meg a férfiakat védő szervezeteket, és ezt javasold nekik, ne azt hogy a nők ellen lobbizzanak.
Lehet minkét nem érdekeit védő szervezeteket is létrehozni és a közös "ellenség" ellen harcolni. Most azt teszitek, amit az idomár kíván.

"Az, hogy pl. eladónál, titkárnál, vagy házvezetőnél nemi alapon diszkriminálnak, az nincs, és ebből a szempontból teljesen lényegtelen, hogy milyen nemű a munkaadó meg az ügyfelek."

Mondom, mond a fériszarvezeteknek, ezeken a helyeken a tulaj, a munkaadó 98%ban férfi, ŐK diszkriminálják ezek szerint a saját nemüket az álláshirdetésben kikötött "csak nő" felvételével. Ezért miért a nőket védő szervezetek küzdjenek?, küzdjetek ti azon férfiaitok ellen akik így hátrányba kényszerítenek, illetve nem is engednek hozzáférni titeket a jó kis állásokhoz (mosogató, kézifiú, takarító, bejárófiú, stb...)

2017.11.12. 13:15:03

@Mia and me:

"Ha így van, miért nekem írod?"

Hát mert te írtad ezt...

"Lehet minkét nem érdekeit védő szervezeteket is létrehozni és a közös "ellenség" ellen harcolni. Most azt teszitek, amit az idomár kíván. "

"Mi" tesszük? Aki itt a társadalom adott p tulajdonsággal bíró egyedeit hátrányosan érintő jogi szabályozást próbálta igazolni és magyarázni, az egyedül TE vagy.
Azt meg szabad tudni, ki az az idomár? Csak hogy tudjuk, ki ellen kell küzdeni.

"Mondom, mond a fériszarvezeteknek, ezeken a helyeken a tulaj, a munkaadó 98%ban férfi, , ŐK diszkriminálják ezek szerint a saját nemüket az álláshirdetésben kikötött "csak nő" felvételével"

1. Ezt a tényközlést mire alapozod?
2. Ez most mire érv?

"Ezért miért a nőket védő szervezetek küzdjenek?"

Mert te mondtad, hogy ők mindenki egyenlő jogaiért küzdenek, nem "a nőkért".

"küzdjetek ti azon férfiaitok ellen akik így hátrányba kényszerítenek, illetve nem is engednek hozzáférni titeket a jó kis állásokhoz (mosogató, kézifiú, takarító, bejárófiú, stb...)"

Most akkor mégse közösen kéne összefogni az idomár ellen? (Bárki is legyen az.)
És igen, a takarítónő elég jól fizető állás, Diorellától tudjuk, hogy egy takarítónő (nem ő) nettó négyszázezret is simán össze tud hozni Budapesten, elég sok minimálbéres bútorszállító férfi örülne ennek.
Mert Diorella panaszkodik, hogy milyen kényelmes a buszsofőrök munkája, de ő mehetne buszsofőrnek, ha akarna (csak nem akar), a bútorpakoló férfi viszont ha akarna se mehetne nettó négyszázezerért takarítónőnek.

"Az a pár év igen szűken "elismerése" akkor annak a fél életen át tartó napi 4-5 óra ingyenmunkának, amit a család érdekében végeznek a nők (a többségük- ...nehogy elkezdjétek megint az ismerős vénlány kaktuszlocsolgató titkárnőtöket hozni mint tömeges példát...) "

Érdekes, hogy Himani meg kicsit arrébb még arrogánsan győzködött mindenkit arról, hogy a nők "természete" a gondoskodás, meg az, hogy tiszta lakással és meleg étellel várják a férfit, amit ha a férfi elveszít, akkor majd jól hajléktalan lesz... Miért kéne akkor elismerni egy természetes dolgot? A macskának is ismerjük el, hogy dorombol?

És mi lehet az a napi 4-5 óra ingyenmunka a 2010-es években egy háztartásban, amit a "nők többsége" csinál, és amiben a férfi egyáltalán nem vesz részt?

De különben is tudjuk, hogy a férfi princípium az, hogy gyújtogasson és megváltoztassa nektek a rendszert, meg küzdjön az idomár ellen, nem igaz?. :) Tehát akkor a férfi ne otthon sütögesse a palacsintát, hanem erőemelő edzésekre, thai boxra, és fegyveres harcművészetekre meg sportlövészetre járjon, hogy ha eljön az idő, akkor eredményesen tudjon harcolni az idomár ellen. :)
Vagy nem? Te úgy gondoltad, hogy az 52 éves, porckorongsérves kovácsjózsi képesített könyvelő fog a porszívózás meg a mosogatás között kimenni érted az utcára gyújtogatni, meg az idomár heti több tíz órát edző és gyakorló karhatalmi erőivel verekedni? :)

Sadist 2017.11.12. 13:16:22

@Mia and me: Egy mai mesterséges intelligenciával (Google Assistant, Cortana, Siri, Alexa) már értelmesebben lehet vitázni, mint ezzel a szarházi férfigyűlölővel.

Sadist 2017.11.12. 13:35:56

@Mia and me: "Én nem vagyok feminista, viszont"

V.ö. "én nem vagyok rasszista, viszont..."

"Ha így van, miért nekem írod? én nem vagyok feminista szervezet.
Lépj be hozzájuk és javasold, vagy keresd meg a férfiakat védő szervezeteket, és ezt javasold nekik, ne azt hogy a nők ellen lobbizzanak."
"Ezért miért a nőket védő szervezetek küzdjenek?, küzdjetek ti azon férfiaitok ellen akik így hátrányba kényszerítenek, illetve nem is engednek hozzáférni titeket a jó kis állásokhoz"

Akkor ezzel elismered, hogy a feministák nem az egyenlő jogokért, hanem csak és kizárólag a nők jogaiért küzdenek?

Szánalmas ez a kétszínűség, hogy bőszen lobogtatjátok a zászlótokra tűzött egyenlőség nemes eszméjét, amikor meg valóban tenni kéne érte, akkor széttárt karokkal visszakoztok és azt mondjátok, hogy nem a ti problémátok, oldják meg a férfiak maguk.

Egyébként a feministákhoz hasonlóan te is kevered az egyenlő lehetőségek elvét az egyenlő végeredménnyel (equality of opportunity vs. equality of outcome).

2017.11.12. 13:55:42

@Diorella Queen:

"Ebből HÁNY DB az,ami diszkriminálja a faszikat?!"
Kb mintegy 15-25 körüli.
És hány az, ami a nőket?
Konkrétan nulla.

"Ti vagytok a legnagyobb prostik valójában !"
Érdekes, mégsem azon megy a míítúú rinya, hogy férfiak kaptak szerepet dugásért. Hanem hogy nők.
Ezt most megint beégted, kis szuka. :))

"Mindemellett sokkal több férfi élősködik nőkön, mint fordítva!"
Lófaszt.
Pl. te is egy parazita vagy. :)

"Belehúzhatnátok jobban a fejlesztésbe igazán."
Nocsak!
Megint találtunk valamit, amit ti nem tudtok megcsinálni? :))

2017.11.12. 14:02:10

@Mia and me:

"Mo-on nincs valódi felelőssége egyik vezetőnek se"
Akkor mi gátol meg benneteket, hogy vezetők legyetek?
Mi akadályoz meg mondjuk, hogy alapíts egy céget?
:))

"Csak a fizetése akkora mint "nyugaton""
Csaxólok:
A magyar vezetői bérek tizedét nem teszik ki a nyugatinak. Arányaiban jóval kevesebbet keresnek a nyugatihoz képest, mint a többi ember.
Egyébként voltál már vezető pozícióban? Ja nem.
Csak pofázol a vakvilágba, mint a másik nicked.

"A faszik meg zsarolnak, lábtörlőnek bemásznak a főnök alá, hajbókolnak miközben egy kanál vízben megfojtanák, stb."
Mármint hogy a nőkről beszélsz.
Világos. Tényleg ilyenek. :)

"Ok. mond a címet hová vigyem ?"
Nem kell cím.
beszkenneled, felrakod egy képmegosztóra az adott részt és belinkeled.
Tudod, gugli a barátod.
Vagy csak megint betudtuk, hogy faszságokat beszélsz. :)

.

Kérdés:
Miért jó neked, hogy több nicken is nyomod a faszságaidat?
Miért nem elég csak egy nicken? Miért szükséges számodra, hogy alteregókkal próbálod meg elhitetni, hoy többen vagytok?

2017.11.12. 14:12:08

@Mia and me:
"Ezért miért a nőket védő szervezetek küzdjenek?"

Hát nem ti pofáztatok arról, hogy a feministák az egyenlő jogokért küzdenek? Most meg éppen te vallod be, hogy csak a nőkért küzdenek és soha nem szólt a feminizmus az egyenlőségről?
Ekkora beégést! :)))
LOL

2017.11.12. 15:27:44

@Sadist:

A másik muris visszatérő motívuma ez a "lehet minkét nem érdekeit védő szervezeteket is létrehozni és a közös "ellenség" ellen harcolni. Most azt teszitek, amit az idomár kíván"-jellegű ködös konteózás.
Sokan szerintem nagyon szívesen küzdenének a közös ellenség ellen, ha Mia elárulná, hogy ki ez az idomár meg ellenség akit oly gyakran emleget. De nem akarja elárulni. Már a csetlekbotlok blogon se akarta. Most akkor így hogy küzdjön ellene az ember?

2017.11.12. 21:46:35

@zpetal: Én már mondtam, hogy engem nem érdekel a pénz, persze attól még lehet, hogy SM meg Mia férje tényleg megbaszná az anyját is.

Hát persze ! Annyira nem érdekel a pénz, hogy nyilvánvalóan felajánlod rendszeresen valami sok gyerekes családoknak a fizetésed nagy részét, illetve a madártani egyesületnek, vagy az Illatos úti kutyamenhelyeseknek. És nyilván roppantmódon szerény körülmények között tengeted mindennapjaidat, akár a tao papok meg remeték. Minjárt kiderül, hogy te valami szent ember vagy valójában és főpap egy kolostorban. Ami persze szigorúan magántulajdon és a Svábhegyen van, manapság meg villának hívják. :D

2017.11.12. 21:52:43

@zpetal: Érdekes, hogy Himani meg kicsit arrébb még arrogánsan győzködött mindenkit arról, hogy a nők "természete" a gondoskodás, meg az, hogy tiszta lakással és meleg étellel várják a férfit

Ebben igaza volt maximálisan. De tény,hogy nem minden nő ilyen, de úgy nagyrészt alaptulajdonságuk a nőknek, hogy valakiről gondoskodni kell.
Ez egy életre vetítve a következő sorrend:
-pasik, férj, gyerek,szülők, idősebb férj, unokák illetve kutya.

2017.11.12. 21:54:09

@zpetal: Amikor elfogy a gondoskodnivaló állomány, akkor jön a kutya.
Vagy a vég.
A nőknek alap, és a vérükben van az, hogy gondoskodjanak valakiről állandóan.

2017.11.12. 22:01:08

@Mia and me: Bejárófiú?:)
Az már nekem is elkelne lassan, annyira nincs időm semmire. Kéne egy bejárófiú, egy titkárfiú, egy sofőrfiú saját auóval, egy kutyasétáltatós fiú saját kutyával, és egy 5 fős fiúbrigás, akik mindent megcsinálnának nekem a lakásban pillpakk! :D

2017.11.12. 22:02:29

Szerintem 5 embernek simán tudnék munkát biztosítani, legalább fél évre, annyira sok dolgom lenne. :D

2017.11.12. 22:09:19

@zpetal: Te úgy gondoltad, hogy az 52 éves, porckorongsérves kovácsjózsi képesített könyvelő fog a porszívózás meg a mosogatás között kimenni érted az utcára gyújtogatni, meg az idomár heti több tíz órát edző és gyakorló karhatalmi erőivel verekedni? :)

Most nemazért, de nem kéne annyira lenézni ám ezeket az embereket, mert az általad lúzer, béna faszoknak titulált emberek, igen csak nagy meglepetést tudnak okozni időnként. Továbbá nekem mindig az a film jut eszembe aminek a címe persze most nem ugrik be, de a lényeg az volt, hogy a külsőre tápos csirke faszinak a családját kiírtották meg elrabolták valami torz manók az istenhátamögötti sivatagos részen és a szemüveges tápos csirke, kicsit sem kigyúrt és halál lúzer srác simán átvedlett egy Dredd bíróba,majd kinyírta az összes ellenséget.
Szóval az egyik legnagyobb hiba amit elkövethetsz, ha lenézed az ellenséged,illetve a másik embert!

2017.11.12. 22:19:19

@Diorella Queen:

Nagyon nagy szabadságélményt ad, amikor úgy tudsz élvezni és használni valamit, hogy nem ragaszkodsz hozzá.
Attól, hogy valakit nem érdekel a pénz, még nem jelenti azt, hogy adott esetben ne élvezhetné ki az előnyeit.

2017.11.12. 22:33:07

@Diorella Queen:

"Most nemazért, de nem kéne annyira lenézni ám ezeket az embereket, mert az általad lúzer, béna faszoknak titulált emberek,"

Itt egyedül te tituláltál embereket lúzer béna faszoknak.

"Továbbá nekem mindig az a film jut eszembe"

Mesélsz még egy kicsit, hogy mit láttál a tévében?
De a való világban, ha csak úgy Dredd bíróként megfelelő felkészültség nélkül nekirohansz egy rohamrendőrnek, mint ez a szerencsétlen francia tüntető, annak sajnos jó eséllyel ehhez hasonló lesz a vége, nem az, amit a filmeken látsz.
www.youtube.com/watch?v=-yy6T28Pm7I

De gondolom, ezt te is tudod, különben már rég Dredd bíróvá válva lekaratéztad volna az összes nem fizető munkáltatódat a gonosz államhatalommal együtt, nem?

2017.11.13. 00:50:14

@Diorella Queen:
"A nőknek alap, és a vérükben van az, hogy gondoskodjanak valakiről állandóan."
Majdnem jó a kijelentés. Csak egy szó és egy betű tér el:
'A nőknek alap, és a vérükben van az, hogy élősködjenek valakiBől állandóan.'
Így már jó is lett.

.

"Kéne egy bejárófiú, egy titkárfiú, egy sofőrfiú saját auóval, egy kutyasétáltatós fiú saját kutyával, és egy 5 fős fiúbrigás, akik mindent megcsinálnának nekem a lakásban pillpakk"
Húú, te aztán tényleg jó régen lehettél kikormozva...

2017.11.13. 09:02:49

@zpetal: És te ennek örülnél?
Élveznéd ha látnád ahogy szétütik a sok lázadó szarul kereső, átbaszott honfitársadat?Aki lehet hogy anyádat ápolná majd a kórházban, a hülyegyerekedet tanítaná az iskolában, vagy éppen a hamburgerhúst sütögetné a beledbe?
Élveznéd? Ezt szeretnéd hogy itt is ez legyen?
Vagy miért szurkolsz annyira azért, hogy ne is akarjanak többet keresni és jobblétet az állampolgárok?

És nagyon nagy arcod van, nekem ez a meglátásom. Lehet hogy van mire, nem vitatom. Lehet hogy fasza munkád van, amivel rommá keresed magad, de emberileg nem tünsz annyira magaslesen, hogy ennyire nagyra legyél önmagadtól. Lassan utánfutó kell az arcodnak,ami utánad cipeli, mert nem bírod már el.

2017.11.13. 09:06:05

@zpetal: Nagyon nagy szabadságélményt ad, amikor úgy tudsz élvezni és használni valamit, hogy nem ragaszkodsz hozzá.

Gondolom a nőidre ugyan ez a szitu vonatkozik. Na ezen kellene elgondolkodnod kicsit, aztán változtatnod kéne rajta és akkor nem kellene telesírni az ilyen és ehhez hasonló blogokat, hogy milyenek a nők. Nem a nőkkel van baj, hanem veled meg a szabadságoddal.
Nem neked való ez a hely Zépeti. Nem vagy te ennyire hulladék szarházi gennyfazék, ocsmány barom, mint ez a zombibarom amelyik itt tobzódik reggeltől napestig és szidja a nőket, mert nem szarhat a mellükre.
Szerintem te ennél sokkal intelligensebb vagy.

2017.11.13. 11:34:51

@Diorella Queen:
Sztem a Hannibál ébredése című filmre gondolsz :)

2017.11.13. 12:26:17

@Szőkenőőő: Sziklák szeme volt a címe. :)

2017.11.13. 12:48:37

@Diorella Queen:
Nem láttam a filmet. Elolvastam a tartalmát, és valszeg nem is fogom, a horrort nem szeretem, mert félek :D:D:D
Bár a pszichothrillert meg igen, pedig azon is tudok fosni, csak másképp :D

2017.11.13. 14:04:57

@Szőkenőőő: Jaaa a horrort már én sem bírom, régen láttam már a filmet. Abban is egy lúzer fejű pasi volt aki aztán átment gyilkoógéppé. De nem is ez a lényeg,hanem az, hogy soha nem szabad embereket alábecsülni a küllemük, végzettségük stb alapján,mert írtó nagy meglepetéseket tudnak okzni az ilyen dolgok.

2017.11.13. 14:24:13

@Szőkenőőő: Zépetről mindig az jut eszembe, amikor Terence Hill leverte egy pofonnal a képzett karatemestert a filmben.

2017.11.13. 15:58:11

@Diorella Queen:
Igen sose lehet tudni kiben mi lakozik. Szépen mondva alamuszi nyuszi nagyot ugrik... Az a szép, hogy ezt már rám is mondták :D:D:D

2017.11.13. 20:51:26

@zombigyilkos: Az a nő sem normális, aki katonához megy hozzá. A két buggyant meg is érdemli egymást.

A Movember, azaz itthon a MentsManust kampány zajlik, amennyiben te nem mész el szűrésre az a te dolgod, minden hülyének joga van prosztatarákban elhullani.

www.mentsmanust.hu

Az is szép, hogy a férfihangon a kiherélt bakkecskéről megy a vinnyogás, de a fenti kampányról kussolnak. Kérdezd meg tőlük, hogy miért.

Ha lennének kölykeid, akkor te is megkapnád utánuk a támogatásokat. Kibicként pedig nem illendő beleugatni a nagyok dolgába. Vonulj fel a Hargitára egy kunyhóba egy nőstény kecskével, élj vele és akkor nem kell sehova sem járulékokat fizetned. Sőt, a mackóktól sem kell félned, hiszen te a csupasz faszoddal képes vagy agyonütni a támadó medvét.

A fiam üzeni neked, hogy többször látott ő már élőben pinát, mint te a saját farkadat. :)
Gratulálok a Kék Osztrigás coming outolásodhoz! Szép volt! Bravo! :)))))
Hívhatlak ezentúl Lorettának?

2017.11.13. 21:30:25

@Diorella Queen: "nem minden nő ilyen, de úgy nagyrészt alaptulajdonságuk a nőknek, hogy valakiről gondoskodni kell.
Ez egy életre vetítve a következő sorrend:
-pasik, férj, gyerek,szülők, idősebb férj, unokák illetve kutya."

Nem, nem jól mondod: a macska az első :) :) :)

Ugye fiúk ? :D

2017.11.13. 21:32:06

@zpetal: "Sokan szerintem nagyon szívesen küzdenének a közös ellenség ellen, ha Mia elárulná, hogy ki ez az idomár meg ellenség akit oly gyakran emleget. De nem akarja elárulni. Már a csetlekbotlok blogon se akarta. Most akkor így hogy küzdjön ellene az ember?"

naigen, előtte kell egy kicsit gondolkodni ;-), ezt nem árulják el óriásplakátokon...

2017.11.13. 21:36:10

@zombigyilkos: "Hát nem ti pofáztatok arról, hogy a feministák az egyenlő jogokért küzdenek? Most meg éppen te vallod be, hogy csak a nőkért küzdenek és soha nem szólt a feminizmus az egyenlőségről?"

nem. Én nem pofáztam róla. Én tök másról pofáztam és te keverted bele, hogy miért nem küzdenek a feministák a faszik korkedvezményes nyugdíjáért. vagy ha nem akkor sadist, most nem pörgetek végig megint 500 bejegyzést.... MERT keresem neked a kib..ot Code Napoleont-azaz azt amiben olvastam papíralapon "nyomtatásban" :)).

Mondjuk te még tartozol Hamurappival, mert utalásokat meg netes szarságokat én se fogadok el "bizonyítékként" :). Tudod, a neten az is bizonyított, hogy a fekete lyukból jönnek az ufók és köztünk élnek.

2017.11.13. 21:42:01

@zombigyilkos: "Egyébként voltál már vezető pozícióban? Ja nem.
Csak pofázol a vakvilágba, mint a másik nicked."

Picit vezetőiben voltam, meg van a családban abban ember. A legtöbb helyen nincs anyagi felelősség. Kirugnak még aznap ha balhé van, ennyi.

(amerikában nem ennyi, hanem rendesen mindent elveszít, - persze ezt nem mutogatják sűrűn a filmekben)

Másik nickem is van? Melyik az?

2017.11.13. 21:50:01

@Sadist: "Akkor ezzel elismered, hogy a feministák nem az egyenlő jogokért, hanem csak és kizárólag a nők jogaiért küzdenek?"

Te, én egyik hozzászólásomban sem emlegettem a feministákat. Azt írtam hogy a kisebbségi szervezetek azért küzdenek, hogy a kisebbségi embereket is úgy kezeljék mint az összes többi embert (és még azt is megjegyeztem többször is, hogy a kvóta meg ilyen egy.egy kivételezett kiemelése nyilván senkinek nem jó és nem megoldás a problémákra).
Ti feministáztatok.

"Szánalmas ez a kétszínűség, hogy bőszen lobogtatjátok a zászlótokra tűzött egyenlőség nemes eszméjét, amikor meg valóban tenni kéne érte, akkor széttárt karokkal visszakoztok és azt mondjátok, hogy nem a ti problémátok, oldják meg a férfiak maguk."

Nekem mit kellene tennem kispista férfiért, aki gyesre akar menni?
A saját férjemmel megtettük azt amit az egyenlőség kívánt, akkor amikor a gyerekezős helyzet volt.

Mindenki előbb karnyújtásnyira tud lépni és segíteni vagy változtatni.

Ha több és több faszi akarna gyedre-gyesre menni, akkor nem rugnák ki vagy nem fenyegetnék be kirugással azonnal azt a kettőt, aki jelenleg akar/év....

2017.11.14. 08:53:40

@Himani: "A fiam üzeni neked..." O.o
Ez mekkora K.O. volt :)

2017.11.14. 13:19:57

@Himani:

"Az a nő sem normális, aki katonához megy hozzá."
Ez terelésnek jó volt, de a vitát nem viszi előre, mert nem a tényekkel foglalkozik.

"itthon a MentsManust kampány zajlik"
Jó nagy kampány lehet, ha még nem is hallottam róla. :)
Érdekes, hogy a míítúúról azért már mindenki hallott.
Látszik a prioritás. :)

"de a fenti kampányról kussolnak. Kérdezd meg tőlük, hogy miért."
Talán azért, mert ez a kampány nem kap akkora hátszelet a sajtóban, mint a míítúú, és a kutya nem tud róla. Én sem tudtam róla, amíg nem mondtad. A míítúúval tele a sajtó, de a másikat nem hallani a TV-ben.

"Ha lennének kölykeid, akkor te is megkapnád utánuk a támogatásokat."
Mármint a lányaimnak igen.
A fiúk számára meg fizethetem zsebből.
mert ugye ezt jelenti a feminista egyenlőség.

"A fiam üzeni neked, hogy többször látott ő már élőben pinát, mint te a saját farkadat."
Sikerült még mélyebbre süllyedned? Gratulálok! :))
Kár, hogy nincs is fiad és ilyenről nem is beszélsz vele. De azért ügyes próbálkozás volt. Aranyos, ahogy végighazudozod itt a fél netet. Külön tetszik, hogy a másik nicked hogy tapsikol hozzá. :)

2017.11.14. 13:38:41

@Mia and me:

"Én tök másról pofáztam"
Megint hazudsz.

"MERT keresem neked a kib..ot Code Napoleont-azaz azt amiben olvastam papíralapon "nyomtatásban""
Keressed csak, keressed!
Kár, hogy nem találsz benne iylet. De azért erőlködj csak. :))

"Mondjuk te még tartozol Hamurappival"
Mondtam neked a pontos részét az adott fejezetnek Hammurabi törvénykönyvéből. Persze nyilván nincs annyi agyad, hogy beírd a keresőbe, hogy 'Hamurappi törvénykönyve'. Mert bizonyára rohadt nehéz egy nácinak ennyit megcsinálni. (Szólok, hogy a Code Napoleon nincs fent a neten, ellentétben Hamurabi könyvével.) De hogy lásd, kivel van dolgod, segítek.
Idézem neked a kérdéses részt:
'Ha valaki másodfeleségének, ki neki gyermekeket szült, avagy hitvesének, ki gyermekekkel ajándékozta meg, elbocsátására határozza el magát: az illető nőszemélynek hozományát adja vissza és egy részt földből, kertből, ingóságból adjon neki, hogy gyermekeit felnevelhesse;'
Nesze:
bfy.tw/F1Us

"A legtöbb helyen nincs anyagi felelősség. Kirugnak még aznap ha balhé van, ennyi."
A legtöbb helyen???
Mesélj még! Melyek ezek a helyek. Sorold már fel, légyszi. Kb. 40-50 elég lesz. :)

"Másik nickem is van? Melyik az?"
Ha mindet felsorolnám...

MutánsJane 2017.11.14. 15:28:46

@Mia and me: "Másik nickem is van? Melyik az? "

Azt szeretné elhitetni magával, hogy én te vagyok, sőt, Himani és Diorella Queen is, ugyanis szeretné azzal nyugtatgatni magát, hogy valójában csak egyetlen feministával beszélget sok nick alatt = nem is vagyunk olyan sokan, elhanyagolható, marginális kisebbség vagyunk. Már csak azt nem értem, hogy akkor az Ákos-féle princípium-duma utóélete a Facebookon hogy ölthetett akkora méreteket, hogy a Deutsche Telekom végül kihátrált az említett előadó mögül.

2017.11.14. 20:24:29

@zombigyilkos: Rajtad kívül szerinted kit érdekel Magyarországon, hogy a mentálisan sérült hivatásos katonák némelyike öngyilkos lesz válás után az USA-ban? Sajnálatos, de hogyan szeretnéd megoldani a magánügyüket? Vagy hogyan szeretnél hatni az amerikai bíróságra? Nincs itthon nekünk elég problémánk? Importálj még te is hülyeséget, hadd féljenek még jobban a férfitársaid a meghitt kapcsolatoktól, házasságtól, gyermekvállalástól, a nőktől és végső soron a feminizmustól.

Az amerikai hős katonáidról itt egy kis színes.

www.hidfo.ru/2016/05/megeroszakolta-es-megfojtotta-aldozatat-az-amerikai-katona/

Tudod mit? Legyen igazad, a feministák nem küzdenek a férfiakért, tesznek rájuk nagy ívben, vedd úgy, hogy amit vetettetek pár évezredig, azt most aratjátok. Nevezheted karmának is.

Magadat és az antifeminista társaidat pedig felismerheted az alábbi videón. Jó szórakozást! :)

www.youtube.com/watch?v=wHx9VoVPLNg

2017.11.14. 22:16:30

@zombigyilkos: köszi, tök jók vannak benne tényleg, csak ahol belelapoztam....pl.::

128paragrafus:
ha valaki feleséget vesz, de vele szerződést nem köt:az a nőszemély nem feleség.

A következő részben a házuasságtörés eseteinek felsorolásnál, mindegyik paragrafus arról szól hogy ha a nőt találják vagy vádolják meg akkor mi van. (hacsak apu nem kegyelmez, akkor halál), Apu általi házasságtörés nincs. (gondolom a nők nőkkel csinálták....)

a legviccesebb ez:
131. ha valakinek feleségére más férfi miatt ujjal mutogatnak, de más férfivel fekve nem lett rajtakapva: férje kedvéért a folyóba merüljön.

aztán ott van hogy ha nem kedves meg nem szolgálja ki akkor hogy vettetik a folyóba, stb...

te is megtaláltad az egyetlen paragrafust benne, ami csakis a gyerekek miatt tartalmaz némi gazdasági "hozzájárulást" HA a faszi akar válni és nem az asszonyra bizonyítják rá hogy ferdén nézett...

Mindegyik "bizonyítékod" ilyen a réges régóta jelenlévő egyenlőségre...?

2017.11.14. 22:44:24

@Himani: Szétröhögöm magam ettől a szövegtől. :DDD

2017.11.14. 22:52:12

@Himani:

Himani
2017.11.05. 21:52:23
(...) a posztoló korosztálya már mélységesen elzüllött. A fene sem tudja, hogy hogyan lehetne ezt megzabolázni, de valami "ifjúságvédelem és erkölcsrendészet" jó lenne újra.

Himani
2017.11.13. 20:51:26
A fiam üzeni neked, hogy többször látott ő már élőben pinát, mint te a saját farkadat. :)

Szegény Himani állandóan kiesik a korábbi szerepéből. :D

2017.11.14. 22:56:30

@Mia and me:

"Nekem mit kellene tennem kispista férfiért"

Kezdheted mondjuk azzal, hogy kimész az utcára harcolni az idomár ellen, vállalva, hogy betöreted te is a koponyád, mint a videón az a fiatal lány, aki puszta kézzel ugrik neki a rohamrendőrnek, meg azok a férfiak-nők vegyesen, akik beleállnak a gumibotütésekbe meg a könnygázba az eszméikért.

2017.11.15. 01:01:01

@MutánsJane:
Nocsak, megint ezzel? :)

/Egyébként ez az Ákos princípium pontosan mi lenne?/

2017.11.15. 01:08:53

@Himani:

"Rajtad kívül szerinted kit érdekel Magyarországon, hogy a mentálisan sérült hivatásos katonák némelyike öngyilkos lesz válás után az USA-ban?"
Hát azt az egyet biztosra vettem, hogy egy parazita feminácit hangyafasznyit sem fog érdekelni más emberek sorsa. :))

.

"Sajnálatos, de hogyan szeretnéd megoldani a magánügyüket?"
Mondtam már:
Válás utána gyerek esetében váltott elhelyezés.

.

"Nincs itthon nekünk elég problémánk?"
De, itthon is pont ez az egyik probléma.
Az amcsit csak példaként hoztam hogy mit okoz a mai fasiszta gyerekelhelyezési megoldás.

"Az amerikai hős katonáidról itt egy kis színes."
Hídfő??? Gratulálok! :))
Ráadásul öngól: megint kiderült, hogy a nemi erőszakok többségét négerek követik el.
Csókpuszi! :DD

.

"vedd úgy, hogy amit vetettetek pár évezredig, azt most aratjátok"
Mármint azt, hogy Európában évezredekig kiszolgáltak benneteket a férfiak, ti meg parazitaként kihasználtátok a segítségüket, most újra elnyomjátok őket?

.

Annyira érdekes, mikor egy feminista nácival beszélget az ember. Érezni a belőle áradó zsigeri férfigyűlöletet. :) Külön tetszik, mikor lerántjátok magatokról a leplet, és meglátni bennetek a pszichopata tipikus jellemvonásait.. :))

2017.11.15. 01:27:45

@Mia and me:

"ha valaki feleséget vesz, de vele szerződést nem köt:az a nőszemély nem feleség."
Így van. Egy újabb nővédő törvényi rész.

.

"Apu általi házasságtörés nincs"
Megint hazudsz.
Éppen azt írja, hogy házasságtörés esetén MINDKÉT EMBERT dobják a vízbe. Tehát ne csak a nőt. Ráadásul a nő megúszhatta a megölést, ha a férje megkegyelmezett neki, míg a félrekefélő férfi mindenképpen meghalt. Ennyit erről.

.

"ha valakinek feleségére más férfi miatt ujjal mutogatnak, de más férfivel fekve nem lett rajtakapva: férje kedvéért a folyóba merüljön."
Csak szólok, hogy az nem megölést jelentett, mint ahogy te feltételezed.
Hanem egyfajta istenítélet. Ha elragadta a folyó, akkor bűnös volt. (Ilyen a hit. Hittek abban, hogy az istenek közbeavatkoznak az ártatlanokért.)
Illetőleg korábban írva volt, hogy ha nem lett rajtakapva, akkor semmilyen bántódása ne legyen.
Ráadásul ott van az is korábban, hogy ha a férfi nem tudja bizonyítani a vádját, őt is büntessék meg. (Itt a halánték levágása egyfajta billogozás volt.)

.

"aztán ott van hogy ha nem kedves meg nem szolgálja ki akkor hogy vettetik a folyóba, stb."
Ez most megint egy szép hazudozás részedről?
Csak mert ilyet éppen nem ír.
Mondd, szórakozásból hazudozol, vagy csak simán hülye vagy?

.

Ja:
Még mindig várom ám a Napoleonos forrást! :))

2017.11.15. 01:29:08

@Diorella Queen:
"Szétröhögöm magam ettől a szövegtől."

A disszociatív személyiségzavar mellékhatása... :))

2017.11.15. 01:30:35

@zpetal:
"Szegény Himani állandóan kiesik a korábbi szerepéből. :D"

Néha nem tudja, hogy melyik nickjével is ír éppen, meg hogy korábban mit hazudott a másikkal. Van az úgy, ha nem csak férfigyűlölő, hanem idióta is az ember... ;))

2017.11.15. 16:11:39

@zpetal: "Szegény Himani állandóan kiesik a korábbi szerepéből. :D"

Irigyled a fiamtól, hogy neki van egy helyes, kedves barátnője másfél éve? Csináld utána! Nem a ganédombon kell összeguberálni részeg, drogos csajokat, akkor neked és zomigyilkosnak is lenne normális nője.

@zombigyilkos: sajnálom, de tényleg nem érdekel amerikai katonák válópere, sőt mongol és ausztrál katonáké sem, mint ahogyan őket sem érdekelné az enyém. Nézd, én nagyon sajnálom, hogy két frusztrált felnőtt ember nem tud megegyezni váláskor, de az ő keresztjüket hadd ne vegyem már fel. Legyen váláskor a váltott elhelyezés törvényileg alap, ezt igazíthatják a szülők a saját igényeikhez. Úgy gondolom, hogy két elborult agyú ember már csak bosszúból cseszegeti és jelentgeti fel egymást a gyereket felhasználva a gyámügynél vagy a rendőrségen. Kultúrnép vagyunk, de azért mindenki tudja és érzi, hogy van egy pont, amikor nem mediátor meg végtelen bírósági perek kellenének, hanem húsz botütés mindkét félnek, hogy kijózanodjanak és észre térjenek.

Mi "szukák" már csak ilyen alattomosak vagyunk: megszüljük, szoptatjuk, felneveljük a leendő "gazdaállatainkat". Mármint szerinted. Miért nem dobod sutba a szakmádat, a parazitológiát, és mész el kertésznek? Egyből szebbnek látnád a világot. Állandóan vagy a múlt szarában turkálsz, vagy a jővő miatt aggodalmaskodsz, közben meg a jelened elfoszlik. !

Nézd csak meg a válások okait! És itt visszakanyarodhatunk a poszt tartalmához, azaz nem csak a férfiak, hanem a nők is kidobják a megcsaló partnerüket a bizalom elvesztése miatt. Nem kéne azzal játszogatni egyik félnek sem, és akkor talán nem lenne ennyi szakítás és válás sem.

"További meglepő adatok a válásról

A válóperek 71%-át a feleségek kezdeményezik.
A két legfőbb válóok a megcsalás, félrelépés, hűtlenség, illetve az alkoholizmusból eredő problémák.
2005-ben a statisztikai adatok szerint 333 ezer elvált férfi és 491 ezer elvált nő volt Magyarországon.
Ma minden tizedik felnőtt ember elvált a házastársától.
Korábban 10-14 év után döntöttek válás mellett. A rendszerváltás óta ez kitolódott 20 évre."

Hammurapi, bakker! Gyere vissza a jelenbe, nősülj meg és nemzd teli az országot kicsi "zombikákkal"! Ez lenne a dolgod férfiként, nem a nők gyalázása.

Sadist 2017.11.15. 20:43:08

@Himani: Nocsak, most meg már rendszeres férfihang olvasó vagy?

2017.11.15. 21:15:31

@Sadist: Nem, és nem is tervezek az lenni. Elég volt a red pill sorozat meg náhány más cikk a kommentekkel együtt.

Sadist 2017.11.16. 16:54:50

@Himani: Nyilván, azért tudod ennyire naprakészen, hogy min megy a "vinnyogás".

Sadist 2017.11.16. 16:57:03

@Himani: "Ez lenne a dolgod férfiként, nem a nők gyalázása."

Ki a fasz vagy te, hogy megmondd, mi a dolga egy férfinek?

2017.11.16. 17:28:19

@Sadist: "Nyilván, azért tudod ennyire naprakészen, hogy min megy a "vinnyogás"."

Nem tudom naprakészen, amikor az itt belinkelt oldalt felkerestem, akkor arról ment a vinnyogás. Ha gondolod, oszd meg velem, hogy ma miért visonganak! :)

"Ki a fasz vagy te, hogy megmondd, mi a dolga egy férfinek?"

Ez nagyon betalált nálad.... akarsz róla beszélni? :)

Sadist 2017.11.16. 20:02:37

@Himani: Kész van már a vacsora és lerendezted az uradat?

2017.11.16. 22:15:06

@Sadist: "Ki a fasz vagy te, hogy megmondd, mi a dolga egy férfinek?"

Azt tippelem hogy vagy Kövér felesége, vagy Ákosé, mivel egy bő éve vagy már kettő (?) ez a két ÚÚRIember állt ki országvilág elé és mondta el, hogy mi a nők dolga. :)

2017.11.16. 22:30:11

@zombigyilkos: "Megint hazudsz.
Éppen azt írja, hogy házasságtörés esetén MINDKÉT EMBERT dobják a vízbe. "

Ha egymáson fekszenek, vagyis ha rajtakapták őket....

Amúgy meg nem hazudok, csak más dolgokat is olvastam belőle mint te, midnenre lehet példát hozni.... És csak próbálok rávilágítani, hogy amit te kiszedsz egy törvénykönyvből, hogy bizonyítsd, hogy milyen fasza volt mert ha apu unt rá a csajra, akkor adnia kellett némi költőpénzt meg földet, hogy a kölykeivel együtt ne haljon éhen a kidobott feleség... annak a további pontjait meg ki lehet szedni arra bizonyítáékként, hogy még egy tehén is jobban meg volt becsülve mint a feleség (meg eleve a feleséget "vették", gondolom marhára mindegy volt hogy a nő akarja-e hogy alkalomadtán valami vén dagadt faszi "megvegye" feleségnek :))

"ha valakinek feleségére más férfi miatt ujjal mutogatnak, de más férfivel fekve nem lett rajtakapva: férje kedvéért a folyóba merüljön."
Csak szólok, hogy az nem megölést jelentett, mint ahogy te feltételezed.
Hanem egyfajta istenítélet. Ha elragadta a folyó, akkor bűnös volt."

Húbaszki ez azért kb. ugyanaz a "hit" meg eljárás hogy a boszorkányokat úgy szűrték, hogy ha elmerült- megfulladt, akkor nehéz volt, tehát ártatlan volt és akkor elmondott egy imát a papfaszi a lelkiüdvéért, ha meg tudott úszni, akkor "könnyű" volt, azaz nem ember hanen démon, boszorkány, és akkor kivették a vízből azt jól megégették....
Akkor hamurappinál az járt jól aki tudott úszni....

"aztán ott van hogy ha nem kedves meg nem szolgálja ki akkor hogy vettetik a folyóba, stb."
Ez most megint egy szép hazudozás részedről?
Csak mert ilyet éppen nem ír."

Olvasd el az egész házassági jogokról szóló részt. ott van az a sorok között. Kb a házból se mehetett ki a férj engedélye nélkül...

Code Napoleonról egy itthoni könyvben taléltam, de mivel a címe "nőgyűlölet" és végigvezeti a történelem során a nők helyzetét, gondolom az sem számít sokat, hogy amúgy egy faszi írta (Jack Holland), nyilván valami feminista-barát f.sz volt, ugye :).
Ő azt írja h Napoleon visszavett a korábban már kiharcolt jogokból - pl. a nő teljes vagyonát újból a faszi kezelte (válás esetén megtarthatta), úgy mint a forradalom előtti időkig volt...

2017.11.17. 06:20:25

@Himani:

"de tényleg nem érdekel amerikai katonák válópere"
Látom, a szövegértéssel továbbra is gondban vagy.
Megpróbálom megint, hátha:
Példának hoztam.

.

"én nagyon sajnálom, hogy két frusztrált felnőtt ember nem tud megegyezni váláskor"
Nem megegyezésről van szó.
Hanem egy fasiszta rendszerről, ahol mire a faszi hazamegy külszolgálatról, addigra az asszony elköltözött egy másik államba, a házat eladta, gyereket vitte, a faszinak meg csak a csekk jön, hogy fizesse a tartásdíjat (mert ha nem fizeti, megy a börtönbe). Simán lejátsszák a válást a férfi nélkül is.

.

"Legyen váláskor a váltott elhelyezés törvényileg alap"
Én is pont erről pofázok.
Végre valami, amiben egyetértünk.
Kár, hogy a feminácik azok, akik ez ellen ezerrel hisztiznek.

.

"megszüljük, szoptatjuk, felneveljük a leendő "gazdaállatainkat""
Meg megölitek őket.
Mármint úgy negyedét, harmadát:
www.johnstonsarchive.net/policy/abortion/ab-hungary.html
Sőt, ha fiú a magzat, feministáknál még esélyesebb, hogy abortálják:
www.dailysquib.co.uk/world/11351-feminists-encourage-aborting-male-babies.html
A 'szerető anyák', ugye...

.

"További meglepő adatok a válásról"
Forrás meg smafu? :)
Pláne, hogy kiderül belőle, hogy több, mint másfélszer annyi elvált nő volt, mint férfi? Azt meg hogy a büdös francba, aranyom??? :DDD

.

"Ez lenne a dolgod férfiként, nem a nők gyalázása."
Nem a nőket gyaláztam, hanem a feminista szukákat.
Nagy különbség! Feministaként te nem vagy nő, aranyom. Minden valódi nő joggal kérhetné ki magának, hogy egy retkes férfigyűlölő náci nőnek meri nevezni magát.
Az meg, hogy te megmondhasd, mi a dolga a férfinak, erősen merész. :)

.

Amúgy mutatok neked rendes felmérést a válások okairól:
chastityproject.com/wp/wp-content/uploads/2013/05/Bookofcharts.pdf

A 18. oldalon olvashatod, hogy:
- Ha a nő a férj előtt nem volt férfival, akkor 80%-ban megmarad a házasság.
- Ha volt előtte egy férfival, akkor már csak 50% a stabil házasságok aránya.
- Ha 2-4 férfival volt korábban, akkor már csak 40%.
- Ha 5-15 férfival volt, akkor már csak 30%.
- A 15 felettinél meg csak 20%-ban marad meg a házasság.

Szóval parancsolj, itt az oka a magas válási aránynak:
Sok a ribanc. :)
/Természetesen az is kiderül a tanulmányból, hogy azok a nők, akik jól szétdugatták magukat korábban, azoknál sokkal magasabb az abortuszok aránya, sokkal frusztráltabbak, kevésbé boldogak, nagyobb eséllyel lesznek egyedülálló anyák, stb./

2017.11.17. 06:50:41

@Mia and me:
"Ha egymáson fekszenek, vagyis ha rajtakapták őket"
Mert máshogy hogy lehet még 100%-os bizonyossággal megtudni, hogy házasságtörés történt? :))

"meg eleve a feleséget "vették", gondolom marhára mindegy volt hogy a nő akarja-e"
Ugyanezen ment a jajgatás a 19. század esetében is femináciéknál.
De csaxólok:
- A megvásárlás azt jelentette, hogy fizetni kell a faszinak, ha udvarolt a nőnek és az hozzá megy. Nem, nem a nőnek kell fizetnie, ha párt választott, hanem a férfinak.
- És ez a párválasztás sem úgy működött általában, hogy a fiú kiválasztja az arát. Hanem úgy, hogy a szülők-nagyszülők választják ki. Ha egy fiú (mert jellemzően az) 'megveszi' a feleségét, magyarán a szülei összeadják őket, akkor - hiszed vagy sem - a fiú sem döntheti el, hogy kihez megy hozzá.

.

"Húbaszki ez azért kb. ugyanaz a "hit" meg eljárás"
Igen, csak itt nem égették meg.
De arra akartam rávilágítani, hogy nem a nő volt a célpont ebben, hanem ez egy bírósági módszer volt. A középkorban sem azért használták ezt, mert a nő volt boszorkány, hanem mert így 'bizonyítottak'. Hülye módszer, azt elismerem. De nem nőelnyomás.
(Pláne, hogy a középkorban kétszer annyi férfi ment boszorkányság meg eretnekség vádjával máglyára, mint férfi. És biza náluk is alkalmazták a vízbedobást.)

.

"Olvasd el az egész házassági jogokról szóló részt."
Már végigolvastam.

.

"Kb a házból se mehetett ki a férj engedélye nélkül"
Az máskor és máshol is megvolt. Sok kultúrában.
Még ma is fellelhető. Mi az oka és lényege? Elárulom:
A férfinak kötelessége (ismétlem: KÖTELESSÉGE) megvédeni a nőjét. Az élete árán is. Sőt, nem csak a saját nőjét, hanem minden nőt, ami rá van bízva (pl. családtag). A legtöbb kultúrában (pl. ókori görögök több városában) is megvolt ez. Ott éppen úgy szólt, hogy ha a nő kimegy akárhova a házból (akár bevásárolni a piacra), akkor egy férfinak a családból követnie kell. És ugye meg kell védenie. Felfoghatjuk ezt patriarchális nőelnyomásnak is, de nővédelemnek is. Pláne, hogy elsődleges célja éppen az utóbbi volt. (Ahogy pl. a fejkendő viselése jelezte a többi férfinak, hogy az adott nő már tartozik valakihez, így ne merjék piszkálni, védelem alatt áll.)

Mondok neked egy történetet Albániából:
(Mert ott a tradicionális klánoknál megvan még sokszor ez a szokás.)
Volt nem is olyan régen, hogy egy eladósorban lévő lány (18-19 körüli) kiment a városba. Ugye ilyenkor a családból követnie kell egy férfinak. Ez akkor történetesen az öccse volt (16 éves volt asszem). mert ugye az öcsi, amint férfinak minősül (ez egyes kultúrákban már a 12 éves kort is jelenthette) rendelkezik kötelezettségekkel a nők felé. Na szóval a csaj nekiindult, az öcsi utána. A csajszi meg elfutott az öccse elől, csak úgy poénból. Szórakozott az öcsivel, aki kétségbeesetten próbált utána futni, meg megtalálni a bújócskázó lányt. A baj ott volt, hogy a csaj óvatlanul átment a szomszéd klán területére, akikkel (finoman szólva) sem voltak jóban. És ott belefutott az ottani rosszfiúkba. És azok egyből elkapták a csajt, meg is erőszakolták annak rendje-módja szerint. Erre a család bedühödött és mentek másik klánt pusztítani. Csak előtte a csaj öccsét ölték meg. Mert nem vigyázott a nővérére.
Szóval valahogy így képzeld el azt a húdenagy elnyomást.

.

"Code Napoleonról egy itthoni könyvben taléltam"
Jaaaa, vagy hogy ez nem is a Code Napoleon???
Mekkora beégés! :DDD

.

"de mivel a címe "nőgyűlölet" és végigvezeti a történelem során a nők helyzetét"
Nyilván hiteles egy ilyenből idézned.
Ja, nem. :D

2017.11.17. 10:30:51

@zombigyilkos: "Pláne, hogy a középkorban kétszer annyi férfi..." Forrás?

2017.11.17. 17:16:18

@zombigyilkos: "És ez a párválasztás sem úgy működött általában, hogy a fiú kiválasztja az arát. Hanem úgy, hogy a szülők-nagyszülők választják ki. Ha egy fiú (mert jellemzően az) 'megveszi' a feleségét, magyarán a szülei összeadják őket, akkor - hiszed vagy sem - a fiú sem döntheti el, hogy kihez megy hozzá."

Értem... Neked mi a jobb, ha vesznek neked egy játékállatot, amit ugyan nem te választhatsz ki, de amint a tied lesz azt csinálsz vele jószerivel amit akarsz, el is dobhatod ha nem tetszik...vagy ha te vagy a játékállat és a szüleidnek fizetnek valami lóvét érted és eladnak valakinek, aki nem is ilyet akart...?
Jó, perszepersze kibaszás volt az egész rendszer a "fiatalokkal", de mint minden kibaszásos rendszerben, úgy itt is az szívott nagyobbat, aki a játékállat/rabszolga/áru szerepét töltötte be. A tulajnak csak annyiból volt gáz, hogy volt neki egy ilyen játéka, ha akarta ha nem..
És ezt nevezik elnyomásnak... amikor egyik fél egy másik valaki tulajdonába kerül (értem hogy a tulajnak esetleg voltak "kötelességei" is a tulajdona "védelmében"- de ez nem oszt nem szoroz az alapfelálláson)

"Pláne, hogy a középkorban kétszer annyi férfi ment boszorkányság meg eretnekség vádjával máglyára, mint férfi"

Ugyan most a kéznél lévő feministabuzi faszi könyvéből olvasom, mert ez van itthon és nem könyvtárban ülök, és ez az egész ismert és írott emberi történelmet végigveszi nő/gyerek szempontból - de a középkori boszorkányságos perek és ítéletek 3/4ében nő/lány volt a vádlott és elítélt. faszik is voltak persze, mert ők is cimborálhattak az ördöggel (vagy kiskorú fiúk, akiknek boszorkánysággal vádolták az anyjukat), de a nőknél annyi elég volt hogy túl rusnya volt vagy túl szép, vagy a szomszédos jókereszttyyény asszonyság bevádolta, hogy azért ment el az Ő gyereke, mert a boszi megátkozta stb... Már jött is a próba...vagy a vallatás.... aminek tudjuk a végét :).

"És azok egyből elkapták a csajt, meg is erőszakolták annak rendje-módja szerint. Erre a család bedühödött és mentek másik klánt pusztítani. Csak előtte a csaj öccsét ölték meg. Mert nem vigyázott a nővérére.
Szóval valahogy így képzeld el azt a húdenagy elnyomást."

ez azért attól hogy a nőt "csak" megerőszakolták, attól még húdenagyelnyomás, mert
1, a nőn tett erőszak megtorlása a tulajdonban esett kár megtorlása:
a nőn tett erőszakkal a tulajdon beszennyeződött: rivális család gyerekét hordja, rivális család magja járt benne, ha nem is maradt terhes, vagyis a családon esett folt.
2, a kissrác felkoncolása is a tulajdonhoz köthető: nem őrizte meg a tulajdon tisztaságát, a család szent tisztaságát stb..
3, a nő tárgyként kezelése mellett, elnyomó a kiskorúakkal, gyerekekkel is, hiszen egy gyerekre bízza a tulajdon, családi érték megőrzését.

Szóval attól hogy a történetben nem csak a nő van elnyomva (és ő nincs megölve "csak " megerőszakolva), - hanem a kiskorú fiúgyerek is elnyomott, attól még nem lesz kevésbé elnyomó a nő(mint tárgy) részére...

2017.11.17. 19:51:07

@Inkábbolvass:
"Forrás?"
Majd ha te is hozod a másik nickeddel nekem. :)

2017.11.17. 20:40:02

@Mia and me:

"de amint a tied lesz azt csinálsz vele jószerivel amit akarsz, el is dobhatod ha nem tetszik"
Faszság. Nem tehetett ilyet a férfi.
Megint hazudsz.
Pl. sokat hangoztatjátok, hogy a férfi verhette a feleségét.
Hát lófaszt! Olvasgass, vagy nézegesd a képeket:
unknownmisandry.blogspot.hu/2011/10/societys-acceptance-of-domestic.html
A férfit büntették, ha bántotta a nőt.
De fordítva már nem volt baj:
thefreelancehistorywriter.files.wordpress.com/2015/10/spinning-for-medieval-unlocked-article.jpg?w=550
Ennyit az elnyomásról.

.

"mint minden kibaszásos rendszerben, úgy itt is az szívott nagyobbat, aki a játékállat/rabszolga/áru szerepét töltötte be"
Magyarán a férfi?
Csak mert pl. itt egy nő éppen arról ír, hogy a férfi a rabszolga:
"Bámulatos, hogy városaink utcáin a cipész, a hentes vagy a hordár felesége selyemruhában jár és aranyláncokat visel nyakán, gyöngyöket és értékes gyűrűt… És megfigyelhetjük a férjét, amint húst darabol, vagy terhek alatt görnyed mint a szamár, bemocskolva állatvérrel, szegényesen öltözve olyan ruhában, amit zsákanyagból varrtak… De ha valaki jobban belegondol, érthetőnek és indokoltnak fogja ezt találni, hiszen magától értetődik, hogy a hölgynek – még ha nemtelen családba született is – kijár a csillogás az ő természetes kiválósága és méltósága okán, míg a férfinak természetes a dísztelenség, hisz a nő rabszolgájának, teherhordó szamarának született."
www.ferfihang.hu/2012/07/25/az-elnyomott-nok-hangja/
Ennyit arról aranyom, hogy kinek is volt ez inkább kibaszás.

.

"Ugyan most a kéznél lévő feministabuzi faszi könyvéből olvasom"
Ami nyilván hiteles... :)

.

"a középkori boszorkányságos perek és ítéletek 3/4ében nő/lány volt a vádlott és elítélt"
És nem veszi bele az eretnek pereket, amiből egyrészt jóval több volt, másrészt meg döntő részt férfi volt az áldozat.

.

"de a nőknél annyi elég volt hogy túl rusnya volt vagy túl szép"
A férfinál meg még ha városvezető volt is képesek voltak máglyán elégetni. De lehetett egyszerű tehénpásztor is, ahogy 1529-ben a Bernát nevűt égették meg idehaza.
Tény, hogy több nő halt meg boszorkányság 'vétsége' miatt, de eretnekpereknél meg férfiak voltak lényegesen többen.

.

"1, a nőn tett erőszak megtorlása a tulajdonban esett kár megtorlása:..."
Nem. Az a nő védelme.
Hablatyolsz itt össze vissza, de a lényeget nem érted:

A CSAJ ÉLETE FONTOSABB VOLT MINT A FIÚ ÉLETE!

Sőt, még az erkölcse is többet ért, mint a fiú élete.
A csaj volt az értékesebb. Megúszta élve az esetet (bár meg lett erőszakolva), míg a fiú meghalt egy olyan mulasztásért, amiről igazából nem is ő, hanem a csaj tehetett. mi nem érthető neked ebben, hogy a nő élete fontosabb volt a patriarchális rendszerben, mint a férfié? Még akkor is, ha a férfi az csak egy kamaszfiú. És hogy nem nőelnyomó, hanem nővédő rendszer volt?
Ezt csak az nem fogja fel, aki férfigyűlölő.
Szóval mondom én, hogy náci vagy.

2017.11.17. 20:46:58

@Sadist: "Kész van már a vacsora és lerendezted az uradat?"

A vacsora régen kész, a lerendezésig még egy-két órát várnia kell, de az általa elengedett vakkomondort már visszaláncoltam az óljához. :)

2017.11.17. 22:18:39

@zombigyilkos: Erre sajnos már nem tudok mit mondani :) Kèsz, kifújt.

2017.11.18. 01:06:45

"Csak mert pl. itt egy nő éppen arról ír, hogy a férfi a rabszolga:
"Bámulatos, hogy városaink utcáin a cipész, a hentes vagy a hordár felesége selyemruhában jár és aranyláncokat visel nyakán, gyöngyöket és értékes gyűrűt… És megfigyelhetjük a férjét, amint húst darabol, vagy terhek alatt görnyed mint a szamár, bemocskolva állatvérrel, szegényesen öltözve olyan ruhában, amit zsákanyagból varrtak… De ha valaki jobban belegondol, érthetőnek és indokoltnak fogja ezt találni, hiszen magától értetődik, hogy a hölgynek – még ha nemtelen családba született is – kijár a csillogás az ő természetes kiválósága és méltósága okán, míg a férfinak természetes a dísztelenség, hisz a nő rabszolgájának, teherhordó szamarának született."
http://www.ferfihang.hu/2012/07/25/az-elnyomott-nok-hangja/"

Mi lenne, ha nem a múlt szarában turkálnál, hanem a jelenben élnél? Mondjuk mit kezdenél egy olyn nővel, akinek hirtelen te kellenél, a szemeddel és a görbe kis faszoddal együtt, hinnél neki? Ja nem, mert az parazita, neki csak a brokát és suhogós selyem kellene, amit te teremtesz elő.
Én már kedem sajnálni agamat, amiért a férjemmel a két pucér seggünket raktuk össze induláskor, milyen jó dolgom is lehetett volna, ha egy középkori henteshez vagy ruhafestőhöz megyek. Járjhattam volna selemben és bársonyban, sőt a lábujjamon is gyámántgyűrűk lógtak volna.

Rossz helyre és rossz korban születtem, na.... A faszomért kell nekem hajnal fél egykor virrasztanom, miközben a férjem és a gyerekeim alszanak, pár perc és kész van a töltött fasírt a holnapi hidegtálhoz a fizetős vendékeinknek, csak sjanos van egy bibi, még kb. egy óra míg kihül és én elcsomagolhatom a hűtőbe.
Kérem a selymemet és a brokátomat attól a faszingeremtől, aki éppen mélyen horkol, annak a tudatában, hogy én ezt mind megcsinálom holnapra a vendégeink nagy örömére. :)

Zombi, anyádnak volt egy férje aki felcsinálta őt veled, kibújva anyádból azt tapasztaltad, hogy őt apád selyemben bársonyban járatta? Ha igen, és anyád így ment félre a sármos szomszéd kreolképű honfitársunkkal, akkor tényleg csak egy kurva volt, ha apád ment félre a kreol Zulejkával, akkor anyád az áldozat. Azt csak te hiszed, hogy a selyemért és bársonyért cserébe el van nézve a kreol Zulejka pinájának használata részedről. Hány nő dugta már fel a férje seggébe a gyámántgyűrűt a Zulejkája miatt?? És hány férfi csodálkozott és háborodott fel emiatt!

Látod, ezt a kancát is selyembe járatta a gazdája, oszt mégis hogy járt.... megbízhatatlanok ezek a nők, kirúgják a férfiak fogát, ha azok kéretlenül tapogatják a farukat. Ez színtiszta mítú! :D Nem becsülik már a kancák a jómódjukat, basszameg! :D

www.youtube.com/watch?v=AiSSQOgTF24

2017.11.18. 13:16:33

@Himani: Nem mondta annak a szerencsètlennek senki, hogy lovat hátulrú nem közelítünk? :D Nem volt elèg egyszer megnèzni :P Az ilyen nagybecsü derèk emberek èpítettèk fel a civilizációt, ahamm :)

Untermensch4 2017.11.18. 19:42:35

@Inkábbolvass: Ezek az emberek a járulékos melléktermék/kár. Kevésbé felépített állapotú civilizációban még jobban szelektálódtak... :)

2017.11.19. 14:38:22

@Himani:
"Mi lenne, ha nem a múlt szarában turkálnál"
Ti jöttetek azzal a szar dumával, hogy a múltban el voltatok nyomva, nem én. Most meg, hogy a pofádba tolom, hogy hazudsz, kezd gecikínos lenni számodra?
Mulattass még! :))

.

"mit kezdenél egy olyn nővel, akinek hirtelen te kellenél"
Semmit. Igazi nő nem hajt férfira. Csak a ribanc. Mint amilyen te is vagy. Az meg a kutyának se kell, menjen az utcasarokra.

.

"Rossz helyre és rossz korban születtem, na"
Az biztos!
Jobban jártál volna, ha egy kutyaalomba születsz, utolsó kis korcs ebnek. Akkor most nem nézne téged senki ekkora féregnek. De hát ez van, ezzel kell most beérnünk. :)

.

"A faszomért kell nekem hajnal fél egykor virrasztanom, miközben a férjem"
Ezt most ismételjük már meg úgy, hogy kiemeljük a lényeges részeket:
'A FASZOMÉRT kell nekem hajnal fél egykor virrasztanom, miközben a FÉRJEM'
LOL Érdekes párkapcsolat lehet a tiétek...
:DDD

2017.11.19. 15:36:19

@zombigyilkos: "Ti jöttetek azzal a szar dumával, hogy a múltban el voltatok nyomva, nem én. Most meg, hogy a pofádba tolom, hogy hazudsz, kezd gecikínos lenni számodra?"

Az nem elnyomás volt, teeee, hanem a férfi princípumából fakadó védelmezés. :)

"Semmit. Igazi nő nem hajt férfira. Csak a ribanc. Mint amilyen te is vagy. Az meg a kutyának se kell, menjen az utcasarokra."

Furcsa egy figura vagy te, szóval azt mondod, hogy az a nő, akinek tetszenél, elfogadna és szeretne, az olyan neked nem kell. Szóval csak azokra hajtasz, akiknek te nem kellesz? Furi egy gusztusod van! Mifelénk is kószál egy-két hozzád hasonló érzéketlen vadászgörény, de azokat seperc alatt elintézzük a vaslapáttal. :)

"Jobban jártál volna, ha egy kutyaalomba születsz, utolsó kis korcs ebnek. Akkor most nem nézne téged senki ekkora féregnek."

Húúú, pedig ha tudnád, hogy mennyire szerettem volna korcs ebnek születni, de sajnos nem jött össze. Na sebaj, majd talán a következő életemben egy cukkancs ebnek születek.... vagy féregnek, kívánságod szerint. :)

'A FASZOMÉRT kell nekem hajnal fél egykor virrasztanom, miközben a FÉRJEM'
LOL Érdekes párkapcsolat lehet a tiétek...

Már elfelejtetted, hogy te hoztál bennünket össze a Kék Osztrigában? Pedig mi örökké hálásak leszünk neked érte és szívből kívánjuk, hogy te is találd meg a társadat ott. :D

Amúgy a posztban írtakról mi a véleményed?

2017.11.19. 15:46:17

@Inkábbolvass: "Nem mondta annak a szerencsètlennek senki, hogy lovat hátulrú nem közelítünk?"

De, mondta neki valaki, de az bizonyára nő volt, annak meg ugye a szava csak egy szellentés, csacskaságot beszél meg hisztizik mindig. Nehogy már egy nő mondja meg a férfinek, hogy melyik kanca farára csaphasson. Hát hova züllik már ez a femináci világ! :)

2017.11.19. 16:14:52

@Untermensch4: Két napja is kiszelektálódott egy, aki kondorkeselyűnek képzelte magát. De zombitól tudjuk, hogy ezek nem hülyék, csak kockázatvállalóbbak. Ez speciel nem volt agresszív másokkal, csak saját magát semmisítette meg. Hallelujah!
El tudom képzelni az anyját meg a rokonait, amikor kérdezik tőlük:
- Jaj, nagyon sajnálom, részvétem, és hogy halt meg szegény?
- Felment a Himalájába és leugrott egy hatezres hegycsúcsról egy szál gatyában és hóna alatt egy lebernyeggel, mert madárnak képzelte magát.
-hihihi.... khm.... bocsánat.... .hihihi.....khm.... elnézést... hihihihi...sorry... (elfordul)... hahahahahahahahaha!

Amúgy semmi baj vele, mint férfi, ő zuhanórepülésben építette a civlizációt. Béke maradványaira! :(

2017.11.19. 16:36:54

@Himani:

"Az nem elnyomás volt, teeee, hanem a férfi princípumából fakadó védelmezés."
Én is ezt mondom, csak te hisztizel itt, több nicken is ellene.

.

"szóval azt mondod, hogy az a nő, akinek tetszenél, elfogadna és szeretne, az olyan neked nem kell"
Nem, nem ezt mondtam.
Mondom én, hogy godod van a szövegértelmezéssel. Talán rugaszkodj neki még egyszer, hátha. :)

.

"ha tudnád, hogy mennyire szerettem volna korcs ebnek születni, de sajnos nem jött össze"
Én is sajnálom.

.

"vagy féregnek, kívánságod szerint."
Az már most is vagy. Miért kellene még egyszer?

.

"Pedig mi örökké hálásak leszünk neked érte és szívből kívánjuk, hogy te is találd meg a társadat ott."
SZerintem ne magadból indulj ki.

.

"Amúgy a posztban írtakról mi a véleményed?"
Miért érdekel téged?

2017.11.19. 18:03:22

@zombigyilkos: "Az nem elnyomás volt, teeee, hanem a férfi princípumából fakadó védelmezés."
Én is ezt mondom, csak te hisztizel itt, több nicken is ellene.

Ájj ki sztendápozni, koma, qrva jó humorod van! :D

Untermensch4 2017.11.19. 18:52:10

@zombigyilkos: Bocs hogy belevau de a "korcs" az "keverék" (nem "fajtatiszta") értelemben pont jobb minőségű génállományt jelent.

Untermensch4 2017.11.19. 18:58:24

@Himani: Bár nem ismerem a konkrét hírt, ebben a műfajban (lebernyeges repülés) az első híres versenyző egy párizsi szabó volt a 19.század végén. Ő a második emeletről le tudott siklani, az eifek-toronyról (nem a tetejéről) startolva már nem. Otto Lilienthal is "kiszelektálódott", de közben sokat adott a folyamathoz aminek eredményeként alkalmasint ma olcsóbban eljuthatunk repülőgéppel debrecenbe mint a m.kir.sínbohócokkal (pedig akkoriban, Otto idején köztudott volt hogy a vasút az ász). Matthias Rust meg nem szelektálódott ki, pedig ő is fokozott kockázatot vállalt.

2017.11.19. 19:21:54

@Untermensch4: Én nem a hősökről beszélek, hanem az öncélú hülyékről, mint pl. ez:
444.hu/2017/11/19/szponzoralt-halal

Untermensch4 2017.11.19. 19:52:26

@Himani: "A nagy felfedezések korában Kolombusztól Magellánig mindenki alapvetően a remélt haszonért indult neki a térkép fehér foltjainak, a halálozási statisztikák pedig rosszabbak voltak, mint szárnyasugráskor."
Azért pörögnek hogy legyen hova vágni a csákányt az aranyásóknak... :)

Himani (törölt) 2017.11.19. 20:24:22

@Untermensch4:" Azért pörögnek hogy legyen hova vágni a csákányt az aranyásóknak... "

Ahol lószar van, veréb is van (mondja a népi bölcselet). De kit értesz pontosan aranyásókon ebben az esetben? Emlékszel még Erőss Zsoltikára, aki amputált lábbal akarta megmászni a Kancsendzöngát? Oszt hagyott hátra egy özvegyet meg két árvát, csak úgy szórakozásiból. Na, a felesége tényleg goldiggerkedett ekkor, körbekoldulta az országot, de nem sok pénzt kapott, erre meg azért visított, hogy nem tisztelik a magyarok az ő székely férje emlékét és nagyszerűségét vagy mijét. :) Bevallom, mi gyakran adakozunk, de a férjemmel egyetértve úgy döntöttünk, hogy hülyéknek nem adunk semmit. A felesége is hegymászó volt, akkor etesse meg a jégcsákányt a gyerekeivel, ne mások jó szívét használja ki.

Voltak és vannak ma is az emberiségért kockázatot vállaló hősök, értük mindent, de öncélú szórakozásért mindenki vállalja a felelősséget. Olvasd el Nansen életrajzát, vagy Tom Wolfe Az igazak című könyvét. ott még volt férfisvung. Erőss Zsoltikában meg a mai lebernyeges idiótákban már nyoma sincs semmi hasonlónak.

Untermensch4 2017.11.19. 20:37:54

@Himani: Persze, szét kell válogatni az ocsút a búzától. Úgy értettem hogy az adrenalin vadász aki a szponzori pénzre hajt görcsösen, az vmi más motivációt is sejtet. Az orosz lehet hogy a villantós csajozós típus volt.
Ha vanak gyerekei és nincs biztosítása ha elpatkolna, az is egyfajta szelekciós izé. Sztem a jackass jót tett azzal hogy a nagyonhülyéknek megmutatta hogyan érdemes kezdeni a saját kiszelektálásukat. :)

Himani (törölt) 2017.11.19. 21:21:07

@Untermensch4: "Az orosz lehet hogy a villantós csajozós típus volt."
Ez már 52 éves szottyadt csávóka volt, gondolod, hogy a csajok miatt csinálta? Szerintem meg eleve lengett egy deszkája. Feleségről, gyerekekről nem írt a cikk, nagyon remélem, hogy nem volt neki egyik sem. Az asszonyt és a gyerekeket tényleg nagyon sajnálnám. A fózser maradékát meg remélem sikerült összegyűjteni egy paírszalvétába, belerakni egy bonbonos dobozba és elásni kegyelettel a kert végében, mint a család kanáriját. Ha szeretve volt, akkor kap két ágacskából összetoldozott kis keresztet is. Fejtől. Vagy lábtól. Vagy a fene sem tudja.

Untermensch4 2017.11.19. 21:45:14

@Himani: Akkor kapuzárási pánik. Sztem ha már odahalt inkább a következő vigyen magával egy jól megáldott kettőskeresztet (ha ortodox volt) amit a rajt helyére leszúrnak.
Egyébként ha már volt gyereke, család gondoskodva kampec esetére is akkor miért tiltanánk meg a varégnak hogy menjen a valhallába?

2017.11.20. 16:51:22

@Untermensch4: "mièrt tiltanánk meg" annyiból tènyleg felesleges, hogy a kereskedőknek is több esèlyük volt a fent nevezett helyre kerülni, mint az ugrómókusoknak. Minden rosszindulat nèlkül.

Untermensch4 2017.11.20. 19:30:03

@Inkábbolvass: A nagy földrajzi felfedezők járulékos kárként milliós népességű, virágzó kultúrák kiirtódását okozták (a nyomukban járó kalandorok és a geográfiai-történeti okokra visszavezethető általános epidemiológiai helyzet miatt).
A madáremberek nagyon kis járulékos kárt okoznak. Ha ugyanilyen ostobán autót vezetne (amíg felsétál-leugrik), az több halál is lehetne.
Az "epidemiológia" szót lehet hogy teljesen rosszul használtam de nagyon tetszetős.

2017.11.21. 14:12:51

@Untermensch4:
"a "korcs" az "keverék" (nem "fajtatiszta") értelemben pont jobb minőségű génállományt jelent"

1. Ha megmondod nekem, mit jelent a jó és a rossz ebben a kutyák kapcsán... Pláne, ha azt is nézzük, hogy nem véletlenül tenyésztik a fajtatiszta kutyákat és nem véletlenül értékesebbek. :)
2. A nem fajtatiszta kutyákra inkább a keverék kifejezést használják. A korcs inkább a fejlődési rendellenességgel létrejöttekre igaz. (Bár valóban van átfedés a két kifejezés között.)
3. Nem kutyákról beszélek, hanem a magát embernek nevezők egyedeiről. Itt a korcs kifejezés a torz, beteg, hitvány, életképtelen, fattyú szinonimájaként szerepel.

Untermensch4 2017.11.21. 17:35:40

@zombigyilkos: Sztem az jó ha a kutya testi és szellemi képességei teljesek, egészsége rendben van. Pl amikor olyat hall az ember hogy a német rendőrség főleg magyarországról szerez be németjuhász kutyákat (amit a németeknél tenyésztettek ki emlékeim szerint a 19.században) mert ott a beltenyészet miatt kb lehetetlen olyan egyedet találni amelyik nem erősen hajlamos a csípőficamra, vagy legalább csak közepesen... az sztem gáz. Az hogy az emberek mit tekintenek értékesnek, nem a dolog tulajdonságainak összességét mutatja meg hanem azt hogy az emberek mennyire tartják értékesnek... egy új autó kigördül a szalonból és néhány km alatt elveszíti értékének a felét. De ez nem a valós műszaki amortizációját mutatja.
2. Igaz, kutyákra a keverék gyakoribb
3. gondoltam... :)

Himani (törölt) 2017.11.21. 18:35:33

@zombigyilkos: "Itt a korcs kifejezés a torz, beteg, hitvány, életképtelen, fattyú szinonimájaként szerepel."

Gyönyörű önjellemzés részedről, gratulálok. Én sem tudtam volna szebb szavakat találni rád. :D Feltételezem, ezeket a bókokat Kék Osztrigában kaptad, mert ott így udvarolgattok egymásnak. :)

Untermensch4 2017.11.21. 20:39:42

@zombigyilkos: Hát németjuhász-ügyben úgy tűnik eltérő forrásokra hagyatkozunk... bár az hogy " a magyar kutyatenyésztés igencsak magas színvonalon áll" nem nagyon nyilvánulhat meg a német munkanyelvű rendőrkutya-kiképzésben (hiszen nem tenyésztői feladat), azt se nagyon tudom elképzelni hogy a németek ne tudnának napirendet, egyebet precízen rendezgetni a kutyák körül tenyésztőként. Marad az alacsonyabb ár (munkaerő-igényes) és a genetikai állomány. Az pedig tudtommal a kisebb mértékű beltenyészet. :)

Untermensch4 2017.11.22. 21:46:46

@zombigyilkos: Rosszul fogalmaztam meg. A németek nagyon módszeresen beltenyésztették a vszeg a magyarországinál jóval nagyobb néémetjuhász-állományukat ha egyáltalán felvetődik hogy innen kell rendőrkutyának való genetikai alapanyagot venniük. Mert a divat miatt a beltenyésztett kutyák "fajtatiszták" és ezért "értékesebbek".
süti beállítások módosítása