Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Milyen a jó szex?
2018. február 09. írta: George Herceg

Milyen a jó szex?

parna-ma--dragam.jpg

Az okosok azt mondják,hogy  minden szex jó, amit a benne lévő felek jónak tartanak, illetve éreznek. Tehát a dolog maximálisan szubjektív. Minden jó, ami a felek közös beleegyezésén alapul, és jól esik nekik. A lényeg, hogy senkinek ne kelljen semmi olyat csinálnia, ami kényelmetlen, megalázó, esetleg undorral tölti el. Tényleg ilyen egyszerű lenne meghatározni milyen a jó szex? Valóban kizárólag az egyén szubjektív érzései alakítják, hogy mit gondolunk egy aktus minőségéről? Nem lehetséges, hogy a tágabb környezet,a média,a kortársak hatása is befolyásol minket, hogy mit tartunk az ágyban jónak és izgalmasnak? Mennyire befolyásolja a jó szexről alkotott véleményünket például a pornó? Eltérő szempontok alapján értékelik-e a szex minőségét a nők és a férfiak? Mennyire befolyásolja az egyén szexuális tapasztalata a minőségről alkotott véleményét? Érezheti-e valaki kiválónak a szexuális életét, annak ellenére, hogy kívülről az unalmasnak, netalántán kifejezetten prűdnek hat?

Véleményem szerint a férfiaknak a szex minőségéről alkotott véleményét három tényező határozza meg. (Kérem, hogy a nők a kommentekben írják le, hogy a nőkét szerintük mi, engem komolyan érdekel) Az első az adott aktus érzelmi háttere, tehát, hogy Én mint férfi mit érzek az adott nő iránt, akivel szexelek. Nyílván tudok olyan nővel is ágyba bújni, aki iránt nem érzek semmit, sőt lehet utálom is, de az ágyban jól megértjük egymást. A második szempont a vizuális élmény, tehát, hogy a másik külseje, teste, hogyan és milyen erősen hat rám szexuálisan. A harmadik pedig, amit jobb híján nevezzünk szexuális viselkedésnek. Népnyelven, hogy mennyire bevállalós, kreatív és kezdeményező a hölgy. Tapasztalataim szerint, ha ebből a három tényezőből egy hiányzik, vagy nem megfelelő, attól még a férfiak az adott szexuális kapcsolatot kielégítőnek találják. Például előfordulhat, hogy az ember beleszeret, egy nem túl dekoratív, de nagyon „perverz” nőbe, ekkor az esztétikai hiányosságot sikeresen kompenzálja a szerelem és a szexuális viselkedés kombója. Vagy amikor a nem szerelmes férfi összejön egy modell csajjal, akivel jól összeillenek az ágyban. A kapcsolat kitűnően működhet akár évekig, évtizedekig. Végül simán megtörténhet bárkivel, hogy a dekoratív barátnője passzív az ágyban, de az érzelmek és test feledteti ezt a kis „hibát”. Ezzel ellentétben, ha a három szempontból kettő nem működik, akkor borítékolható a szakítás, ezen nincs is mit magyarázni.

Élete során mindenki bejár egy szexuális életutat is. Több vagy kevesebb, netalántán egy, vagy nulla partnerrel tanuljuk a szexet. Az idő múlásával a szerzett tapasztalatokból kialakul, hogy mit szeretünk és mit nem a szexben és az is, hogy mennyire vagyunk kíváncsiak és nyitottak, vagy ellenkezőleg konzervatívak és zárkózottak. Ha jó partnerre lelünk, akkor a fejlődésünk elindul vagy felgyorsul, ha nem akkor megmaradunk egy szinten. A csapda ebben az, hogy talán évekig, egy házasságban azt gondolhatjuk, hogy milyen fasza nemi életünk van, egészen addig, míg  jön valaki, aki nemcsak az újdonság miatt tűnik jobbnak, hanem olyan ajtókat nyit meg előttünk a szexben, amiről álmodni sem tudtunk azelőtt. Minden férfi emlékezetében van legalább egy olyan nő, aki ilyen hatást váltott ki belőlünk. Talán nem lett belőle tartós kapcsolat (Általában ezekből nem lesz tartós kapcsolat), de az ember az ilyen nőt élete végéig sem felejti el.   

Persze nemcsak a partnerek alakítják a szexuális minőségről alkotott véleményünket. Ott van például a pornó. Valóságos divathullámokat indított el. Kezdődött az orális szex-szel, majd jött az anál mánia, meg a csoportos örömködések. A pornóval a feministáknak az a baja, hogy tárgyiasítja a nőt. Véleményem szerint tárgyiasítja a férfit is. Ami nincs kimondva az inkább az, hogy olyan viselkedést mutat be a pornóipar, amire a férfiak a pornó előtt is vágytak, most viszont nap, mint nap vizuálisan találkozhatnak ezzel és ezt át akarják vinni a saját nemi életükbe. Ne legyünk álszentek. Nem lenne jó férfiként, ha a pornóban lévő szituációk egy része a valóságban is megtörténne velünk hétköznapi emberekkel is? (Azért néha-néha meg is történik) Például a baby-sitterünk megkívánja  a feleségünket, aki ragaszkodik személyes részvételünkhöz is? A pornó nem a valóság, illetve a valóság egy sajátosan eltorzított képe. De azért a feministáknak azon is el kéne gondolkodni, hogy sok egyéb mellett nekünk férfiaknak az is tetszik a felnőtt filmekben, hogy ott a feleségnek sosem fáj a feje, nem köti az aktust a kuka leviteléhez, és nem óckodik a szopástól sem. Be kell tehát ismerni ,hogy a mainstream pornó átalakította az ízlésünket a tekintetben, hogy mi a jó szex, de nem csinált belőlünk szexuális ragadozót. Senki sem erőszakol meg nőket azért, mert pornót szokott nézni. Tükörként érdemes azon elgondolkodni, hogy a Szürke ötven árnyalta és a hasonló irodalmi és filmes termékek mennyire befolyásolják a nőket a szex minőségének megítélésében. Lehetséges, hogy ostor nélkül már ne is induljunk a pesti éjszakába???   

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiszemmel.hu/api/trackback/id/tr213649366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.02.10. 09:59:13

"Lehetséges, hogy ostor nélkül már ne is induljunk a pesti éjszakába??? "

Ja, a nők meg gáz- vagy paprikaspré nélkül ne..... ;-)

2018.02.10. 11:23:02

Véleményem szerint a férfiaknak a szex minőségéről alkotott véleményét három tényező határozza meg. (Kérem, hogy a nők a kommentekben írják le, hogy a nőkét szerintük mi, engem komolyan érdekel)
Válasz erre:

Hát a bill nagysága, és az aranyékszer súlya, mi más?!

icipicicsipa 2018.02.10. 18:45:22

@Mia and me:
"ja, a nők meg gáz- vagy paprikaspré nélkül ne..... ;-) "

Mára szerintem csak a hülyéknek nem nyilvánvaló, hogy mindenféle női sirám - jaj, elnyomnak, jaj minket bántanak a gaz férfiak stb-stb - vagy a nők pozitívumainak emlegetése - empatikus, megértő, türelmes, kedves, jószívű, stb-stb - a valóságban a tökéletesen ellentétes helyzetet jelenti.
A legjobb piár-ja - de csúnya szó - a nőnek van, a természet jól becsomagolta az emberi fajban (is) a nőstényt.

És az a baj, hogy tökéletesen ellentétes helyzetet szocializálnak és nevelnek a férfiakba gyerek és kamaszkorban.
Ezen kellene változtatni.

Rubasov et. 2018.02.10. 23:10:48

@icipicicsipa:

"A legjobb piár-ja - de csúnya szó - a nőnek van, a természet jól becsomagolta az emberi fajban (is) a nőstényt."

Van igazság abban amit írsz, ugyanakkor aki nem lát tovább a cuki pofinál, formás cicinél és feszes fenéknél az meg is érdemli. Engem azért nem tudnak lehúzni többek között, mert baromira nem érdekel, hogy ki hogy néz ki. Megvannak az elveim, tudom kit-mit keresek és annak alapján válogatok.

Egyszer volt olyan csajom, aki előrukkolt azzal, hogy menjünk a kedvenc ékszerészéhez, hogy vehessek neki egy aranygyűrűt, különben no szex. Erre én: "Igen? No szex? Na akkor én már itt sem vagyok." 10 percen keresztül könyörgött (könyörögtettem), hogy ne menjek el és azt ő az előbb nem úgy gondolta és amúgy is biztos csak a zörgő faágak miatt félrehallottam valamit :)

Untermensch4 2018.02.11. 01:18:25

@Diorella Queen: "Hát a bill nagysága, és az aranyékszer súlya, mi más?! "
A "minden nő kurva" tehát igaz?

Untermensch4 2018.02.11. 01:20:31

@Mia and me: Pontosabban: egy gázspré meg egy gázpisztoly, szintén kapszaicinnel turbózva.

GhostNation 2018.02.11. 16:33:45

Kb, mintha az lenne a kérdés, milyen a jó szín? Nekem a sötétkék. A pornóról meg most ezzel most mit akart mondani? Kétségtelen megváltozott tőle a világ, most már elég, ha nézzük, ahelyett hogy csinálnánk. A szabad választás illúziója. Ilyen ez az új világ...

2018.02.13. 09:25:31

@Diorella Queen: "Hát a bill nagysága, és az aranyékszer súlya, mi más?!"

Hűűű... nem unalmas ennyire egysíkú, beszűkült módon nézni a világot és szenvedni nap mint nap?

George Herceg 2018.02.13. 12:01:17

@Womb Raider: Hagyd! Ő a házi trollunk! Megetetjük és kész.

Untermensch4 2018.02.13. 13:53:56

@Womb Raider: Nem mindennap szenved, ingadozó a kedélyállapota. :)

2018.02.15. 17:01:23

Herceg és csetlek összebeszélnek és úgy írják az ikerposztokat?

Untermensch4 2018.02.15. 19:05:30

@Diorella Queen: Ha ugyanaz a téma érdekli a férfiakat és a nőket... :)

Himani (törölt) 2018.02.20. 03:12:31

@Diorella Queen: Igen, ugyanis megszületett a herehírharang (férfihang) kemény nő párja, ott pedig Csetike, az elvált kétgyerekes anyucika vállalta a fériak golyóinak fényesre nyalását. :)

noihang.hu/author/cseti/

2018.03.05. 18:23:27

@Himani: Valami súlyosabb baj lehet a csajjal annak ellenére, hogy vannak akik sztárolják és bőszen nyaldossák a hátsóját.
De ha már a századik randiból sincs még egy jó szex sem ( pláne nem komoly kapcsolat), akkor azt ne mondja már nekem senki, hogy nem a nőben van a hiba?
Vagy létezik 100 hibás pasi?:)

2018.03.05. 18:27:28

A jó szexre visszatérve pedig akkor jó a szex nekem, ha hulla szerelmes vagyok. Az meg hogy a pasinak jó e é? Kit érdekel?:)

George Herceg 2018.03.09. 14:06:29

@zombigyilkos: Mert mit csinál a nő szex után?
Zavar

:-)
süti beállítások módosítása